Cele mai bune site-uri de web site gratuit

gifă de plăcintăGăsirea unui constructor de site-uri gratuit este o decizie inteligentă pentru mulți oameni.


Scufundarea de bani într-un lucru cu care nu știi prea bine cu ce faci încă nu este cea mai bună idee. Majoritatea oamenilor le place să conducă o mașină înainte de a o cumpăra, de ce să nu conducă un constructor de site-uri înainte de a cumpăra?

Nu există niciun distribuitor de constructor de site-uri web la care să vă adresați. De unde naiba începeți când construiți un site web? Dacă nu aveți experiență anterioară, poate fi într-adevăr confuz.

Ce înseamnă găzduire? Cum pot reduce costurile de dezvoltare a site-ului meu web? De ce există un WordPress.com și un WordPress.org? Este destul de confuz, motiv pentru care a începe gratuit nu este deloc o idee proastă.

Marea veste este că există câteva opțiuni nemaipomenite pentru constructorii de site-uri gratuite și este la fel de ușor ca plăcinta. Nici nu știu cât de ușor este plăcinta – ar putea fi mai ușor.

Contents

Cele mai bune opțiuni pentru cei mai buni producători de site-uri gratuite

Primul loc în care trebuie să mergeți pentru a utiliza un constructor de site-uri gratuit este Constant Contact. Lucrul nemaipomenit despre Constant Contact este că este, de asemenea, alegerea noastră ca cel mai bun serviciu de e-mail marketing. Faptul că oferă o versiune gratuită a serviciului lor este doar gătirea tortului (nu știu de ce deserturile au atât de multe legături cu constructorii de site-uri web).

Utilizarea constantă de contact este cea mai simplă modalitate de a obține un site web gratuit și fără a avea complicații suplimentare, în timp ce vă scufundați în email marketing imediat.

1. Contact constant – Cel mai bun constructor pentru Canada (include găzduire gratuită)

Constant Contact nu a intrat în joc cu constructorii de site-uri web. Acestea sunt cunoscute ca fiind cele mai bune software de marketing prin e-mail de pe piață.
Au intrat în pagini de destinație și au ajuns probabil la concluzia că oamenii au nevoie de un constructor de site-uri gratuit foarte bun. Apoi au construit-o.

Constant Contact a făcut o treabă fantastică construindu-și constructorul de site-uri, iar versiunea gratuită a acestuia ajunge cu mult mai departe decât orice alt constructor de site-uri gratuit.

Versiune gratuită

Există limitări la versiunea gratuită a serviciului, dar vă va începe să construiți site-ul. Nu trebuie să plătiți niciun ban pentru a vă da seama de ceea ce faceți este o valoare adăugată imensă.

Lucrul despre planurile gratuite pentru Constant Contact este să obțineți aproape tot ce primiți într-un plan plătit. Cel puțin trebuie să încerci. Iată câteva lucruri pe care le obțineți într-un plan gratuit pe care majoritatea celorlalți constructori de site-uri nu le includ:

 • Partajare socială
 • Integrare Facebook
 • Contact Management
 • Forme de captare a plumbului
 • LogoMaker
 • Vânzare 3 produse
 • Plăți online
 • Inventar, ordine și gestiune fiscală
 • Cupoane și reduceri
 • E-mailuri tranzacționale
 • Managementul transportului maritim

Pentru unele dintre aceste funcții, cum ar fi reducerea, trebuie să accesați al doilea sau al treilea nivel plătit la serviciile de comerț electronic. Faptul că poți folosi aceste funcții gratuit este nebun.

Ușurință în utilizare

Tocmai am sărit pe pagina de marketing a constructorului site-ului Constant Contact. Am setat un cronometru chiar când am dat clic pe „Creați-vă site-ul gratuit”.

Contact constant

Am decis să fac un site web al agenției de turism unde cineva mă poate contacta prin e-mail sau apelând. 

Am folosit fotografii stoc și am păstrat doar logo-ul sub numele de „Agenția de turism”..

Nici nu glumesc, aveam un site web construit în 4 minute și 37 de secunde. Nici măcar nu mă grăbeam și părea destul de bine.

Dacă am petrecut încă zece minute jucându-mă cu mai multe fotografii de stoc sau schimbând culori în jurul meu, cred că acest site ar arăta la fel de bine ca și alte site-uri web create pentru agenții personalizate pentru agenții de turism.

Dacă doriți să construiți cel mai ușor site web, care arată de fapt, nu văd rostul să folosiți altceva decât constructorul lor. 

Cum este posibil acest lucru?

Nu pornind de la Scratch

Constant Contact și-a creat constructorul de site-uri rapid și ușor prin utilizarea inteligenței artificiale. Programul vă pune câteva întrebări despre tipul de site web pe care îl doriți, apoi vă oferă fotografii și șabloane specifice.

Nu aveți un milion de opțiuni, dar aveți o sumă extrem de mare pentru un constructor de site-uri gratuit. Puteți chiar să încărcați propriile imagini și logo dacă doriți. 

Creatorul de site-uri web oferă aspecte de culoare pe care le puteți schimba înainte și înapoi între cele care se completează reciproc. Vă întreabă apoi fonturile pe care doriți și le utilizează mai multe, care se completează reciproc cu dimensiunea corectă. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Să ai o alegere nebună cu sute de șabloane nu înseamnă ce scoți din constructorul de site-uri Constant Contact. Ceea ce obțineți este cel mai simplu constructor de site-uri care arată cel mai bine. Nu poți să-l personalizezi pentru a fi exact ceea ce îți dorește sufletul, dar dacă este ceea ce ai nevoie, ar trebui să angajezi un dezvoltator web și să stai lângă el în timp ce îți construiește viziunea..

2. Wix – rapid, ușor și funcțional (Include găzduire gratuită)

Wix nu este un software gratuit care funcționează pe jumătate, la fel cum plătesc constructorii de site-uri web.

Wix este liderul industriei când vine vorba de constructorii de site-uri web. De asemenea, se întâmplă să ofere o versiune gratuită a serviciului lor.

Versiune gratuită

Există limitări la versiunea gratuită a serviciului, dar vă va începe să construiți site-ul. Nu trebuie să plătiți niciun ban pentru a vă da seama de ceea ce faceți este o valoare adăugată imensă.

Niciunul dintre aspectele planului gratuit nu trebuie să te descurajeze să-l folosești. Dacă decideți că aveți nevoie de caracteristicile premium în viitor, ați fi ajuns la punctul de a afla dacă site-ul web este ceea ce doriți de fapt.

Ușurință în utilizare

Există, de fapt, utilizatori de site-uri web mai ușor de folosit. Acestea fiind spuse – Wix este încă destul de ușor de utilizat.

Puteți construi un site web cu personalizare în masă, fără codificare și fără dureri de cap în plus. Există modalități de a ignora personalizarea în masă și de a construi doar un site web cu aspect profesionist, fără a face prea mult de asemenea.

Există numeroase servicii de dezvoltare de site-uri web care au funcționalitate drag-and-drop. Toate acestea înseamnă că trageți ceva pe care doriți să îl utilizați și apoi îl aruncați. Este cât se poate de ușor.

Wix-muta-element de oriunde

Acest lucru este ideal pentru editare care prioritează viteza și ușurința de utilizare.

Nu pornind de la Scratch

Wix are această funcționalitate minunată numită Intelligence Design artificial. Practic, ceea ce face ADI este să-ți pui diverse întrebări și să le aplici unui algoritm care creează un site pentru tine. Este nevoie de toate opțiunile de element, teme și machete din mâinile tale și apucă din fiecare combinație.

În loc să-ți faci timp să analizezi toate temele și aspectele, software-ul îți alege pe baza preferințelor și întrebărilor puse. Este o caracteristică de economisire a timpului și de atenuare a deciziilor.

Wix este destinat persoanelor care doresc să creeze un site web care le este unic, fără să fie nevoiți să se ocupe de toate lucrurile suplimentare care vin cu rularea unui site web.

Pentru mai multe informații, citiți recenzia noastră detaliată Wix.

3. WordPress – Curba de învățare mai mare, personalizare totală (necesită gazduire plătită)

WordPress este o altă opțiune excelentă dacă căutați cel mai bun constructor de site-uri gratuit. Nu este la fel de intuitiv și ușor pentru începători ca Wix, dar permite o personalizare mult mai mare (contra cost).

Dacă sunteți în căutarea de a construi un site pe termen lung și vă puteți permite 10-15 ore de a învăța cum să utilizați WordPress, probabil că este cu siguranță alegerea mai bună.

Înainte de a sări în beneficiile WordPress, ar trebui să clarificăm care este diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Dot Com

WordPress.com este similar cu Wix. Accesați site-ul, vă înscrieți și începeți să vă faceți site-ul. Este super simplu.

Când utilizați Wix – Wix însuși găzduiește site-ul dvs. web. Ceea ce înseamnă asta este că Wix oferă de fapt tehnologiile și serviciile necesare pentru ca pagina web să fie vizualizată pe internet.

WordPress.com face același lucru. Acesta găzduiește site-ul dvs. pentru dvs. și vă oferă, de asemenea, construirea site-ului gratuit. De asemenea, oferă versiuni premium ale constructorului site-ului web și o mulțime de opțiuni premium.

Puteți sări doar pe site-ul web și să începeți gratuit azi pentru a-l verifica.

Dot Org

Acesta este WordPress despre care vorbesc majoritatea oamenilor când vorbesc despre WordPress.

Această versiune este complet liberă de utilizat cu opțiuni premium, precum teme și aplicații. De asemenea, funcționează diferit față de versiunea WordPress.com și Wix.

În loc să WordPress care găzduiește site-ul dvs., trebuie să accesați site-ul web larg și să vă găsiți propriul serviciu de găzduire. Acest lucru este simplu, dar adaugă un pas suplimentar și un nivel de complicație la proces. Orice serviciu bun de găzduire costă bani, dar există câteva versiuni gratuite care pot fi folosite.

Cum funcționează WordPress

Spre deosebire de ceea ce cred mulți oameni – nu trebuie să știi cum să faci cod pentru a utiliza WordPress. O mulțime de teme permit o mulțime de funcționalități pe care Wix le oferă cu posibilitatea de a personaliza în continuare cu codul.

wordpress-tablou de bord

Temele sunt diferite de Wix. Pe WordPress trebuie să alegeți o temă pentru a vă construi site-ul. Temele sunt practic ceea ce Wix a încorporat deja în software. Ele sunt oasele site-ului dvs. web. Fiecare temă are anumite constrângeri privind aspectul site-ului dvs. web, dar puteți selecta unde merg toate elementele dvs. pe pagina web, precum și schema de culori.

Fiecare temă va avea propria funcționalitate și va limita personalizarea – în special cele gratuite. Temele gratuite se limitează, dar vă pot permite totuși să construiți un site web frumos.

Versiunea gratuită a WordPress.com

Un lucru de reținut este faptul că versiunea WordPress.org este întotdeauna gratuită. Singurul lucru pe care trebuie să îl plătești pe lângă găzduire sunt orice teme și aplicații premium pe care ți le-ai dori.

Din simplitate, este mai bine să folosiți Wix dacă căutați o versiune gratuită a unui constructor de site-uri web.

4. Zyro Website Builder – Cel mai simplu mod de a construi un site web

Versiune gratuită

Versiunea gratuită de Zyro are multe de plăcut. Utilizatorii gratuite și utilizatorii plătiți obțin deopotrivă certificarea SSL gratuită și optimizarea SEO a site-urilor chiar din cutie, împreună cu unele instrumente AI, integrarea Unsplash și optimizarea site-ului pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Cu toate acestea, versiunea gratuită suferă puțin, deoarece nu aveți voie să conectați Google Analytics, ceea ce reprezintă un minus uriaș pentru proprietarii de afaceri online grave. De asemenea, trebuie să te ocupi de reclame.

Template-uri

Zyro oferă zeci de șabloane dacă plătiți pentru unul dintre celelalte planuri, dintre care există două: Basic și Unleashed. Acestea vin cu bunătăți suplimentare, cum ar fi eliminarea anunțurilor, conectivitatea la domeniul principal și Managerul de etichete Google. De asemenea, obțineți mult mai multă lățime de bandă la 10 GB pentru Basic sau nelimitat pentru Unleashed.

Șabloanele pe care trebuie să le alegeți sunt diverse și bine gândite, deși nu veți putea să le modificați atât cât își permit deseori alți construitori de site-uri. De exemplu, nu puteți modifica fonturile pentru niciunul din șabloane.

Totuși, șabloanele disponibile sunt bine concepute pentru mai multe nișe sau teme, precum arta sau moda.

Instrumente AI

De asemenea, am menționat că instrumentele AI incluse sunt utile și disponibile pentru toată lumea. AI Writer vă poate ajuta să completați site-ul dvs. web cu conținut înainte de a avea timp să angajați un copywriter real, iar AI Heatmap vă poate ajuta să aflați ce pagini se potrivesc cel mai bine cu vizitatorii, astfel încât să vă puteți îmbunătăți rata de conversie.

Grid Builder

Interfața de construire inclusă cu Zyro utilizează un format de grilă prestabilit, care este destul de ușor de utilizat și intuitiv de înțeles. Dezavantajul este că puteți modifica aspectul sau dimensiunea rețelelor, așa că vă limitați la ceea ce este cel mai bun Zyro. Astfel, acest constructor de site-uri web este optimizat cu siguranță pentru utilizatori noi, mai degrabă decât pentru construitori de site-uri cu experiență care doresc un pic de personalizare sau control la îndemâna lor..

Mențiuni de onoare pentru alți constructori de site-uri gratuite din Canada

Wix și WordPress sunt primele noastre alegeri pentru construitori de site-uri gratuite și vă puteți simți liber să consultați comparația noastră mai lungă și mai detaliată a celor două opțiuni.

Nu sunt singurele opțiuni gratuite de acolo. Există de fapt o mulțime de construitori de site-uri gratuite. Majoritatea nu sunt minunate. Este greu să oferi un serviciu fantastic gratuit. Cu toate acestea, există și alte opțiuni demne de menționat: Weebly, Pixpa și Droopal.

Weebly este ușor de utilizat, simplu și simplu cu o interfață simplă. Aproape că a fost o recomandare, dar este practic o versiune mai proastă a Wix. Totuși, dacă vrei o alternativă la Wix. Nu ne înșelăm, credem că Weebly este un constructor excelent, dar îi lipsește funcționalitatea completă a Wix.

Pixpa este altceva. Să începem cu asta:

Pixpa: Cel mai bun producător de site-uri pentru fotografi

Pixpa este o opțiune fantastică dacă căutați în mod special să creați un site web de portofoliu care să vă prezinte și să vindeți ultima și cea mai mare lucrare creativă.

Dacă vă grăbiți să vă începeți cariera și nu aveți timp să aflați cum să folosiți un constructor de site-uri, Pixpa este alegerea potrivită.

În mod serios, acesta trebuie să fie unul dintre cei mai ușor și mai accesibili construitori de site-uri de drag-and-drop realizate special pentru designeri și fotografi. De asemenea, se întâmplă că au o probă gratuită de 15 zile, astfel încât să puteți testa Pixpa fără a fi atașate șiruri.

Planuri Pixpa

Spre deosebire de mulți alți producători de site-uri de pe piață, Pixpa nu oferă un plan gratuit. În consecință, va trebui să alegeți între mica gamă de planuri lunare disponibile odată ce expirarea procesului dvs. gratuit de 15 zile.

Acestea fiind spuse, planul de bază este extrem de accesibil și, într-adevăr, nu există atât de multe limitări atunci când vine vorba de construirea site-ului. De fapt, primiți aproape tot ce ați obține cu un plan premium, în afară de stocarea de fotografii nelimitate și câteva funcții avansate.

teme de portofoliu pixpa

După finalizarea procesului dvs. gratuit, puteți alege din trei planuri adaptate cerințelor dvs. specifice ca creator. Aceste planuri sunt listate pe pagina de prețuri ca „pentru fotografi”, „pentru creatori” și „galerii pentru clienți”. Este important să rețineți că ultimul nu vine cu un site web.

Pixpa pentru fotografi

Planurile pentru fotografi sunt potrivite pentru cei care doresc să creeze un site de portofoliu care să prezinte și să vândă imagini sub formă de descărcări sau imprimeuri digitale folosind Galeriile de comerț electronic, mai degrabă decât produse fizice. Cele patru planuri variază de la 6 la 32 de dolari pe lună, în funcție de dacă doriți să vi se factureze anual sau lunar.

Pixpa pentru creatori

Planurile de creatori sunt orientate către cei care doresc să creeze un site web, precum și un magazin care vă permite să vindeți produse și servicii fizice și digitale. Gândiți-vă cărți electronice, tricouri și ateliere. Spre deosebire de planurile fotografului, creatorii pot alege dintre trei planuri care variază între 6 și 20 $ pe lună.

Galeriile pentru clienți Pixpa

Client Galleries Plan este un produs independent care vă permite să lucrați direct cu clienții dvs. prin editarea, verificarea, distribuirea și vânzarea de imagini. Odată publicat, puteți primi, de asemenea, favoritele clientului și feedback despre fotografiile dvs. Acestea fiind spuse, este esențial să rețineți că acest tip de plan nu include un site web de portofoliu.

Fiecare plan include găzduire web prin intermediul serviciului web Amazon (AWS). Aveți chiar și un an de înregistrare gratuită a domeniului când vă înscrieți la planul anual.

Un lucru de luat în considerare înainte de a selecta un plan este că nu puteți adăuga atât galeriile de comerț electronic și un magazin online împreună pe un singur site web. În plus, toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile, în plus față de asistența 24/7, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit, nu trebuie să riscați să aruncați bani în scurgere..

Cum se utilizează Pixpa

Cu toate că există numeroase servicii de dezvoltare web prietenoase pentru utilizatori pentru fotografi și creatori, nimic nu bate în totalitate Pixpa. Pe scurt, Pixpa este o simplă platformă de design web, do-it-yourself, axată pe portofolii online. Cea mai bună parte despre asta? Nici nu aveți nevoie de experiență de codificare pentru a crea un portofoliu uimitor datorită simplului constructor de site-uri web drag-and drop.

pixpa website builder ui

După ce vă înscrieți pentru un proces gratuit, vi se solicită o serie de întrebări simple asociate tipului de site web pe care intenționați să îl creați și dacă intenționați sau nu să vindeți produse și servicii. În urma acestui lucru, vi se solicită să selectați o temă simplă.

Dacă nu vă place, nu vă temeți; îl puteți schimba ulterior. Când vine vorba de tabloul de bord Pixpa Home, nu trebuie să fiți un om de știință rachetă pentru a-l da seama: este simplu, minimalist și foarte ușor de navigat.

La fel ca în cazul fiecărui constructor de site-uri web, toate controalele sunt pe partea stângă, așa că, dacă ați folosit una în trecut, Pixpa nu se va simți prea străin. Pentru a facilita lucrurile, site-ul de bază oferă pagini pre-făcute pe care le puteți păstra, modifica sau chiar șterge.

Adăugarea de pagini este simplă; este nevoie de doar un clic pe un buton pentru a fi trimis designerului vizual unde puteți edita paginile mai detaliat. În calitate de cineva cu cunoștințe de web design puțin, nu am încercat-o pentru mine și am fost destul de surprins că am reușit să creez un site de portofoliu mic, cu aspect profesional, într-o perioadă atât de scurtă..

Weebly – Un alt mare constructor de site-uri gratuit

Weebly funcționează foarte mult ca Wix și este probabil al treilea sau al patrulea cel mai bun constructor de site-uri de pe piață.

Când vine vorba de construitori de site-uri gratuite, este cel de-al doilea sau al treilea cel mai bun constructor de site-uri, în funcție de ceea ce consideri WordPress ca fiind categoric.

Cum diferă de Wix

Weebly este ușor de utilizat – totul are sens. Problemele legate de constructor este că produsul final pare întotdeauna puțin oprit. Când ați terminat cu un site web Wix, puteți spune cu încredere că arată bine sau puteți face ajustările pentru ca acesta să arate bine.

Elementele Weebly-glisarea-

Cu Weebly există o mare probabilitate de a privi produsul final și de a te simți meh despre. Va fi bine.

Personalizarea temei pe Weebly este destul de limitată, mai ales în comparație cu un editor de tip pânză gol, precum Wix. Cu toate că este ușor de utilizat acolo, nu sunt atât de multe opțiuni.

Un lucru pe care Weebly îl face mai bine decât Wix este să păstreze totul îngrijit și ordonat. Wix poate fi un pic copleșitor cu nenumăratele opțiuni de a trage în jurul. Weebly se simte mai organizat, ceea ce poate ajuta foarte mult la stres și anxietate în jurul construirii site-ului.

Pentru mai multe informații, citiți recenzia noastră Weebly.

Versiune gratuită

Versiunea gratuită a Weebly oferă suficient pentru a începe. Modernizarea este ușoară după ce v-ați dat seama dacă vă place platforma. Să vă udați picioarele merită cu siguranță angajamentul mic de timp.

WebSelf – Cel mai bun constructor de site-uri franceze

WebSelf este cel mai bun constructor de site-uri francez de pe piață. Se încadrează chiar în matrița celorlalți constructori de site-uri drag-and-drop menționate în această listă.

Acest constructor de site-uri franceze vă permite să faceți destul de multe cu versiunea sa gratuită și vă permite să vedeți exact despre ce este vorba, fără să plătiți niciun cent.

Cum diferă de Weebly

Tocmai am menționat Weebly drept cel mai ușor constructor de site-uri, care încă poate face un site destul de bun extrem de rapid.

Aici este un șocant, WebSelf este de fapt chiar mai ușor de utilizat. Scopul fondatorilor WebSelf a fost de a face dezvoltarea web accesibilă tuturor.

Doar că face doar câteva clicuri. Puteți schimba modul în care arată fundalul, adăugați fotografiile personalizate și puteți scrie o copie înțeleptă în câteva minute.

Cu WebSelf accesați design-urile pe care compania le-a creat deja. Ele chiar adaugă altele noi tot timpul, astfel încât să puteți găsi șablonul care se potrivește cu ceea ce căutați.

Exemplu WebSelf

Cu WebSelf, un nivel ridicat de personalizare nu este ceea ce obțineți. Vei primi un produs destul de lustruit fără să faci mare lucru. De asemenea, este important să menționăm că WebSelf face mult mai ușor să urmeze liniile directoare de accesibilitate a site-urilor canadiene.

Personalizarea temei pe WebSelf este destul de limitată la fel ca Weebly și schimbarea aspectelor acesteia este destul de similară. Marele diferențiator este aici design-urile deja construite pe care WebSelf le oferă. 

WebSelf păstrează într-adevăr lucrurile curate, îl face pe Weebly să pară o mizerie. Glisarea și eliminarea elementelor disponibile ar putea fi cel mai simplu mod de a spune că ați construit un site web vreodată. Aproape că nu face efort.

Versiune gratuită

Versiunea gratuită a WebSelf oferă suficiente pentru a începe. Modernizarea este ușoară după ce v-ați dat seama dacă vă place platforma. Să vă udați picioarele merită cu siguranță angajamentul mic de timp.

Alții

Nu recomand în mod necesar aceste opțiuni, dar cu siguranță sunt opțiuni alternative.

logo ucraftUcraft: Planurile gratuite vă permit să creați un domeniu personalizat. Designul site-ului bazat pe blocuri este cam limitativ. Unii oameni adoră, dar mi se par construitori de drag-and-drop un pic mai prietenoși.

logo izbitorImpresionant: Ciudat are pro. De exemplu, puteți vinde un singur produs pe pagina web. Sunt specializați în realizarea site-urilor web cu o pagină, astfel încât temele și designul nu sunt la fel de importante.

logo-ul site123SITE123: O opțiune excelentă pentru cei mai slabi tehnologi dintre noi. SITE123 are un sistem de șabloane numit asistență pentru proiectare. Este aproape automat să faceți un site web care arată destul de bine. Dacă doriți să aveți informații creative pe site-ul dvs., SITE123 nu este cea mai bună alegere.

logo JimdoJimdo: Planurile gratuite pentru Jimdo vin cu câteva caracteristici interesante, cum ar fi capabilitățile de comerț electronic și videoclipuri încorporate. Interfața de design nu este cea mai bună, dar puteți crea un site cu aspect mediu.

Concluzie

Când vine vorba de asta – dacă sunteți în căutarea unui constructor gratuit de site-uri web, probabil că nu doriți să complicați decizia.

Este ușor să încercați fiecare opțiune de mai sus, deoarece este liber să vă înscrieți și să încercați oricare dintre ele. Aceasta ar fi cea mai bună modalitate de a descoperi care vă place cel mai bine.

Dacă nu doriți să faceți asta, utilizați constant Contactul. Simplifică lucrurile doar mergând acolo și începând. Este nevoie de mult pentru ca un începător să fie dezamăgit de Constant Contact. Pentru mai multe informații consultați giganticul nostru articol despre cei mai buni producători de site-uri web.

Întrebări frecvente pentru constructor de site-uri web

Există producători de site-uri gratuite gratuite?

Da! Wix și WordPress sunt ambele opțiuni excelente pentru constructorii de site-uri gratuite.

Care este cel mai simplu constructor de site-uri gratuit?

Cel mai ușor de utilizat gratuit web builder este SITE123. Cel mai simplu nu este întotdeauna cel mai bun. Wix oferă cele mai multe caracteristici, fiind totodată relativ simplu.

Este Wix mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul mai lung este că se poate. Dacă doriți să vă personalizați extrem de mult site-ul fără o curbă de învățare solidă, Wix este mai bun decât WordPress pentru dvs. WordPress este o scufundare profundă în clădirea de site-uri web, în ​​timp ce Wix seamănă cu o adâncime în partea superficială și flirtează cu ideea de a înota în capătul profund.

Wix este cu adevărat gratuit?

Wix are o versiune gratuită, dar numele dvs. de domeniu va avea acest format: username.wixsite.com/siteaddress. Pentru a utiliza un domeniu personalizat și a debloca o mulțime de caracteristici, va trebui să selectați un plan plătit

Cum pot primi un nume de domeniu gratuit de la Wix?

Un nume de domeniu gratuit este disponibil după selectarea unui plan plătit. Încă trebuie să plătiți pentru planul Wix, dar arunca un nume de domeniu gratuit – timp de un an

Care este cel mai bun constructor de site-uri gratuit pentru afaceri mici?

Recomandăm WordPress pentru întreprinderile mici, deoarece acestea sunt mai multe caracteristici pentru plăți, analize și urmărire. Citiți recenzia noastră pentru afaceri mici.

Referințe și credite de imagine:

 • MageeWP.com
 • WebsiteSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map