Cele mai bune platforme de comerț electronic comparate (2020)

Daydreaming la locul de muncă despre viitorul tău magazin de comerț electronic care îți oferă capacitatea de a fi Scrooge McDuck nu este nimic de care să-ți fie rușine.


Anul este 2020 – a face bani online nu a fost niciodată mai ușor!

Conducerea la muncă nu are rost, „9-5 de locuri de muncă” sugă sufletul, iar purtarea pantalonilor în fiecare zi pare inutilă. La urma urmei, Canada este rece și avem internet – de ce să mergem afară?

În această zi și vârstă, posibilitățile de care dispun oamenii de zi cu zi de a câștiga bani în plus sau de a începe o afacere de acasă sunt interminabile.

Nu numai că – opțiunile pentru a construi un site web de comerț electronic pentru a vinde colecția de butoane de înaltă calitate sunt aproape interminabile. Există atât de multe modalități de a reuși, de fapt, încât se poate simți adesea copleșitor. Nu te speria!

V-am acoperit cu cele mai bune platforme de comerț electronic și creatori de site-uri disponibile astăzi în Canada. ����

Contents

Alegerea noastră pentru cel mai bun producător de site-uri de comerț electronic

Utilizați Shopify. Alte companii au încercat să concureze cu platforma King of eCommerce, dar singurul scop al Shopify este să te asiguri că ai tot ce ai nevoie pentru a vinde produse și servicii oamenilor.

Avizul nostru pentru Shopify s-ar putea confrunta cu un pic peste partea de sus, dar dacă ați testat și ați lucrat cu tot atâtea platforme de comerț electronic ca și noi, veți ajunge la aceeași opinie. Comparațiile dintre platformele de comerț electronic sunt dificile, deoarece trăiesc într-un spectru larg, dar vă avem acoperit.

1. Shopify – Cea mai bună platformă de comerț electronic

Întreaga existență a Shopify este de a vă ajuta să vă construiți o afacere. Dacă aveți voință, atunci vor primi calea.

Fondat de trei tipi din Canada, când s-au săturat de opțiunile de comerț electronic – Shopify a rezolvat cele mai multe probleme ale proprietarilor de magazine de comerț electronic în trecut.

Pro-uri

Avantajele pentru Shopify sunt interminabile, deoarece este cu adevărat cea mai bună platformă de comerț electronic de pe piață. Un articol întreg poate fi scris despre cât de ușor este să prezentăm produsele în moduri diferite pe o pagină de pornire, dar aici sunt câteva dintre avantajele. De asemenea, are sediul aici în Ottawa, Canada.

Vânzare pe mai multe canale (Vând pe Amazon, Ebay, Etsy cu 1 clic)

Când vindeți produse, nu depuneți mare efort dacă le prezentați doar pe site-ul dvs. web. 48% dintre oameni încep să caute un produs pe piețe. Asta înseamnă că jumătate dintre oamenii de acolo apelează la Amazon, Ebay sau Etsy pentru o soluție la problema lor.

Shopify vă permite să vă integrați produsele cu aceste piețe, precum și cu canale de socializare precum Pinterest, Facebook și Instagram.

Sistem de inventar

magazin de sisteme de inventarSistemul de inventar de pe Shopify face ca adăugarea, organizarea și editarea produselor să devină o briză.

Dacă aveți un catalog de produse mare, poate fi înfricoșător să încercați să organizați totul pe site-ul dvs. web într-un mod care să aibă sens clienților. Dacă aveți un inventar care provine de la diverși furnizori, poate fi și mai scarbos.

Shopify vă permite să aveți produse care vin de la dvs. și orice alt centru de îndeplinire pe care îl puteți utiliza. Într-un magazin unde unele produse provin din centrele de împlinire ale Amazonului, altele provin de la un serviciu de tipărire la cerere, altele de la un serviciu de expediție, iar altele de la tine pot fi o durere de cap uriașă, dar Shopify o face fără efort, deoarece fiecare produs poate fi setat să fie îndeplinit. de oriunde.

Când vine vorba de organizarea a tot ce face, Shopify vă permite să faceți colecții și vă permite să vă organizați produsele în mai multe grupuri simultan. Utilizarea Shopify face controlul inventarului dvs. fără efort.

Caracteristici

Toate instrumentele și gadgeturile de care aveți nevoie există pe Shopify. În backend-ul magazinului există opțiuni pentru multe aspecte aleatorii care sunt importante, cum ar fi personalizarea e-mailurilor trimise pentru confirmările comenzii, actualizarea politicilor de confidențialitate și recuperarea coșului abandonat.

Dacă nu există nicio caracteristică pentru ceea ce încercați să faceți, atunci să apelați la magazinul de aplicații Shopify este locul potrivit. Există o mulțime de aplicații care percep taxe sau uneori chiar au versiuni gratuite pentru a ajuta la probleme specifice pe care le au proprietarii magazinelor Shopify.

Shopify vă va trimite chiar și un cititor de carduri de credit atunci când vă înscrieți cu ele, astfel încât să vă puteți vinde produsele și personal.

Contra

Contra de Shopify este cel mai bun punct de vânzare. Chiar nu există contra. Dacă există o platformă care face ceva mai bun decât Shopify – de obicei nu este mult mai bine.

Shopify-Caracteristici

Prețul nu este excelent pentru începători. Dacă doriți să folosiți o platformă de genul acesta, trebuie să tusezi niște bani, dar costul este comparabil cu toate celelalte platforme.

Cea mai mare relație cu Shopify încearcă să personalizeze site-ul dvs. web din temele anterioare. Pentru a vă codifica în Shopify, trebuie să știți ce faceți. O mulțime de timp implică angajarea cuiva care să te ajute.

Prețuri pentru magazin

Prețul de pe Shopify poate părea un preț scump, dar costul merită dacă vă gândiți serios la construirea și creșterea unui magazin de comerț electronic. Costurile din Shopify sunt majorate în tot ceea ce aveți nevoie pentru a dezvolta o afacere online.

Shopify concurează bine cu alte platforme de comerț electronic, deoarece structurile lor de preț sunt extrem de similare. Prețurile se compară slab cu alte platforme care nu sunt create special pentru comerțul electronic, precum și cu opțiunile gratuite găzduite pe WordPress.

Dacă vin vânzări suficiente, chiar și cea mai scumpă opțiune va fi un cost neglijabil.

Codificare Backend

Există câteva aspecte ezoterice ale backend-ului Shopify. Există câteva probleme care apar care vă vor lăsa să vă zgâriați în cap și să vă oferiți un serviciu pentru dezvoltatori care vă va ajuta.

Găsirea cuiva care știe ce face poate duce la costuri suplimentare și întârzieri în remedierea magazinului.

Ușurință în utilizare

Configurarea unui magazin pe Shopify este la fel de ușoară pe cât devine. Obiectivul complet al Shopify este de a face configurarea unui magazin cât mai ușor. Nu trebuie să fiți un expert pentru a face nimic pe platformă.

Shopify vă oferă o structură de magazin online funcțională, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă proiectați magazinul. Există șabloane, astfel încât nu trebuie să proiectați nimic dacă nu doriți niciunul și optimizat pentru afișările mobile.

configurare magazin

Constructorul de site-uri web funcționează similar cu alte opțiuni, cum ar fi Wix și Squarespace și face ca editarea diferitelor elemente să devină o briză. Toate temele aprobate de Shopify sunt, de asemenea, ușor de utilizat prin design și face o briză pentru a face un magazin frumos. Există, de asemenea, opțiunea de a angaja un dezvoltator expert aprobat Shopify pentru a vă face site-ul cât mai perfect.

Nu trebuie să faceți nimic pentru plăți online și puteți arunca catalogul de produse pe rețelele de socializare.

Aplicația mobilă Shopify este, de asemenea, un diferențiator imens. Aplicația este uimitoare și mai multe funcții pot fi îndeplinite din mers. În ziua și vârsta de astăzi de ce ai alege vreodată o opțiune fără o aplicație mobilă.

Șabloane / Proiectare – Nu este necesară proiectarea

Temele gratuite de pe Shopify sunt o cale viabilă dacă nu doriți să adăugați bani pentru a vă face site-ul frumos.

Există zece teme gratuite care toate îndeplinesc obiective diferite. Unul este specializat în fotografii de la margine (excelent pentru prezentarea peisajelor din Canada), unul este excelent pentru crowdfunding și unul se concentrează pe a fi ușor de navigat.

magazin de moda moda

Dacă doriți mai multe funcționalități, există mii de teme pentru a cumpăra pentru Shopify. Dezvoltatorii precum Out of the Sandbox fac teme frumoase concepute pentru a crea ușor crearea unui magazin frumos. Acestea vin cu baze de cunoștințe excelente și comunități în sine pentru a vă ajuta în continuare pe proiectele dvs..

Aplicații și adaugări – Peste 2.000 de aplicații

Shopify are peste 2.000 de aplicații și în creștere. Dacă există ceva pentru e-commerce pe care îl doriți, Shopify îl va avea. Opțiunile acoperă cu adevărat totul.

magazin magazin de aplicații

Dacă doriți să creați un imperiu de transfer de nave, atunci puteți utiliza Oberlo. Vrei să creeți tricouri personalizate? Consultați CustomCat. Sunt predominante și opțiunile de marketing care cresc, îmbunătățesc SEO sau automatizează marketingul prin e-mail.

Sistemul de revizuire din magazinul de aplicații arată ce cred și alți oameni despre plugin. Unele dintre cele mai bune pluginuri au chiar și versiuni gratuite.

Relații Clienți

Echipa de suport de la Shopify este fantastică. Sunt disponibile 24/7 prin e-mail, chat live și telefon. Pe lângă echipa lor de asistență, baza de cunoștințe de la Shopify este excelentă.

Celălalt lucru minunat despre Shopify este faptul că este cea mai utilizată soluție de comerț electronic. Asta înseamnă că comunitatea este plină de viață. Orice tip de problemă care ar putea fi abordată este de obicei abordată în comunitate și lasă asistența clienților pe o parte.

Prețuri

Fiecare nivel de preț include produse nelimitate, suport 24/7, capacitatea de a vinde în alte canale de vânzare, crearea comenzilor manuale, coduri de reducere, certificat SSL, recuperare a coșului abandonat, plăți Shopify cu analiză fraudă, aplicație POS, hardware fizic și robust selectarea aplicațiilor.

Alte costuri implicate de Shopify sunt plugin-urile plătite, temele plătite și achiziționarea domeniului. Există un număr mare de pluginuri care merită costuri, precum și superbe plătite pentru teme care pot ridica cu adevărat magazinul dvs..

Mare lucru despre Shopify este să ai un magazin complet funcțional, cu unele dintre cele mai bune funcții de pe piață, care te va costa doar 29 de dolari pe lună. Pe măsură ce vă extindeți magazinul, puteți crește cheltuielile. Shopify include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare.

Pentru a afla mai multe, citiți Review-ul nostru Shopify. 

2. Wix – Good Website Builder – Nu este excelent pentru comerțul electronic 

Wix este un constructor de site-uri care îți oferă libertatea de a crea orice, fără a te chinui să înveți de fapt cum să creezi ceva.

Cu opțiuni excelente de comerț electronic pentru bibliotecile limitate, aceasta este cea mai bună alegere pentru persoanele care vând unul sau două produse.

TLDR – Wix este un instrument excelent pentru construirea unui site web, dar nu are toate aplicațiile și funcțiile terță parte care fac o platformă excelentă de comerț electronic.

Pro-uri

Wix oferă o mulțime de elemente pozitive pentru comerț electronic și design web. Deși nu a fost construit doar pentru comerț electronic, de fapt poate merge foarte mult în oferirea unui magazin frumos. Desigur, este cel mai bine pentru cataloage de produse mici, dar dacă ești fotograf sau artist Wix ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Pânză goală – Ar trebui să folosiți Wix dacă doriți să faceți drag-and-drop, dar aveți, de asemenea, un pic de răbdare pentru a lua timpul pentru a stăpâni funcționalitatea Wix. După ce Wix este stăpânit, este un instrument puternic care vă va permite să transformați o pânză goală într-o operă de artă.

Elemente – Cantitatea de opțiuni și elemente de adăugat la un site web este extinsă. Dacă există o opțiune la care vă puteți gândi pentru o caracteristică estetică pe un site web, Wix o va avea. Opțiunile sunt interminabile.

elemente de wix

Fiecare element are o cantitate uimitoare de opțiuni pe deasupra …

wix theme player

Informații artificiale de design – În loc să-ți faci timp să analizezi toate temele și aspectele, software-ul îți alege pe baza preferințelor și întrebărilor puse. Este o caracteristică de economisire a timpului și de atenuare a deciziilor. Nu ezitați să adăugați tot ceea ce doriți.

Contra

Wix operează un mijloc intermediar între a fi o alegere solidă a comerțului electronic și a fi doar un constructor de site-uri web. Chestia este că, dacă doriți un simplu constructor de site-uri web cu opțiuni de comerț electronic, este posibil să fiți mai potriviți folosind Squarespace. Dacă doriți o platformă de comerț electronic cu mai multe funcționalități de comerț electronic, atunci veți dori cu siguranță să utilizați Shopify.

Funcționalitatea comerțului electronic – Când vine vorba de acesta, Wix nu a fost creat pentru o experiență vastă de comerț electronic. Acestea fiind spuse este posibil să aveți un magazin de comerț electronic minunat. Doar nu veți găsi același tip de domeniu de aplicare și de asistență de comerț electronic pe care îl puteți face pe Shopify.

Copleșirea designului în comparație cu alte opțiuni – Cu Wix, există nenumărate opțiuni și numeroase caracteristici de atragere a atenției. Creatorul de site-uri ușor, drag-and-drop care este promis este, în general, ușor de utilizat, dar Squarespace este mult mai ușor dacă asta căutați.

Ușurință în utilizare 

Wix este a doua cea mai ușoară platformă de utilizare din această listă când vine vorba de design. Singurul mai ușor este Squarespace. Crearea unui site web este foarte ușoară pe Wix și veți fi incredibil de surprins de cât de frumos este un site web cu software-ul.

Majoritatea persoanelor care doresc să își construiască propriul site web cu funcționalitate drag-and-drop ar trebui să utilizeze Wix. Singurele persoane pe care le-aș indica în direcția Squarespace sunt cele care își doresc un site simplu, fără distrageri. Problema apare atunci când comerțul electronic intră în ecuație. Funcționalitatea comerțului electronic nu este excelentă pe Wix, dar funcțiile pe care le au sunt ușor de utilizat.

Template-uri / Design

lourdes twitter ms word meme

Partea pozitivă a editorului este că este la fel de simplu pe cât de bine. Editorul este ceva ce poți ridica imediat și să fii decent la jumătate. Există câteva trucuri și lucruri mai fine de învățat, dar în mare parte este ușor să faci orice vrei.

Problema veche a mișcării elementelor în jurul software-ului este că există o șansă ca acesta să intervină cu alte elemente din apropiere. Nu este la fel de dramatic ca software cum ar fi Microsoft Word, dar totuși poate provoca câteva probleme.

Tipul problemelor rezolvate sunt, de asemenea, ușor remediate. Din fericire, există instrumente precum anularea, refacerea, fixarea în grilă și glisarea ancorei. Mai jos este un exemplu al problemelor care apar de obicei. Când schimbăm dimensiunea fontului unei secțiuni – logo-ul antetului este lărgit și inexplicabil.

Wix-edit-poziție

Editorul lui Wix este la fel de ușor de utilizat ca oricare alt editor de acolo. Cu editorul lui Wix există doar Mai Mult. Cu atât mai mult este distractiv – promitem.

Cu o libertate totală de proiectare, există câteva funcții nemaipomenite în editor care nu pot fi realizate la majoritatea constructorilor de site-uri web și sunt extrem de greu de construit pe site-uri web personalizate. Opțiunea Wix de a arunca videoclipuri și animație peste tot și oriunde este, după părerea noastră, caracteristici porno la nivelul următor.

Chestiunile cu unele dintre problemele de formatare nu sunt soluționante. Problemele se întâmplă, dar sunt întotdeauna ușor remediate și merită pentru editorul complet de pânză necompletat. De asemenea, ușurința de utilizare a editorului este minunată. Am menționat că trageți doar prostiile pe care le doriți în locurile pe care le doriți și apoi le lăsați acolo? Este minunat!

Aplicații Wix și Add Ons

Wix are o piață de aplicații relativ extinsă. Cea care va primi cea mai mare atenție pentru utilizatorii de comerț electronic este aplicația Wix Stores. Această aplicație ajută cu tot ce este necesar pentru a crea și gestiona un magazin online și îl face destul de ușor. Nu oferă la fel de multă funcționalitate decât folosind Shopify, dar merge mult.

Există și alte suplimente care ajută la vânzarea descărcărilor, la adăugarea funcționalității de rezervare și la utilizarea serviciilor de tipărire la cerere.

Asistență pentru clienți Wix

Dacă simțiți o copleșire, Wix te-a acoperit. Acesta este motivul pentru care Wix este atât de grozav pentru începători.

Wix Help Center este perfect pentru începători. Selectarea porțiunii Editor a centrului de ajutor duce la sute de articole. Sute! Înțelegerea modului de utilizare a oricărei caracteristici se poate face accesând centrul de ajutor și căutând ceea ce căutați. Vă vor învăța chiar și lucruri despre SEO dacă doriți să-l citiți. Wix chiar te-a acoperit.

wix centru de ajutor

Echipa de asistență pentru clienți Wix este extrem de rapidă și utilă. Au doar două opțiuni, dar ambele funcționează bine. Puteți trimite un bilet sau puteți utiliza serviciul de returnare de luni-vineri, de la 8 AM la 20:00 EST. Un răspuns vine de obicei în cinci minute. Există, de asemenea, opțiunea în planurile superioare de asistență prioritară pentru clienți.

Prețuri Wix

Prețul Wix este scăzut comparativ cu serviciile de găzduire a comerțului electronic real. De la nivelul lor cel mai mic la cel mai înalt, nu primiți de fapt o funcționalitate de comerț electronic mai bună. Punctele de preț mai mari oferă valoare doar nu tipul de valoare al ofertei Shopify sau BigCommerce.

Toate planurile de preț acceptă plăți online, sunt 100% gratuite de comision, oferă lățime de bandă nelimitată, un domeniu conectat, fără anunțuri Wix, Google Analytics, domeniu gratuit pentru un an, voucher publicitar în valoare de 300 de dolari, aplicație de rapel pentru site și o aplicație pentru crearea de forme..

Wix este mai ieftin decât majoritatea alternativelor. Totuși, primești pentru ce plătești. Wix oferă cea mai simplă funcționalitate de comerț electronic – care ar putea fi ceea ce căutați.

Deși nu credem că Wix este cea mai bună platformă de comerț electronic acolo, totuși credem că este o opțiune excelentă.

Căutați doar un constructor obișnuit? Consultați cei mai buni producători de site-uri web. 

Nu uitați să consultați recenzia noastră completă Wix.

3. WooCommerce (gratuit) – Bun pentru WordPress ridicat. Necesită codare

Platforma de comerț electronic pentru WordPress, care este în prezent cea mai populară în rândul utilizatorilor CMS. Aceasta este opțiunea pentru persoanele care trăiesc pe WordPress. WooCommerce este alegerea dacă doriți ca fiecare centimetru al site-ului dvs. să fie personalizat.

De asemenea, este alegerea multor dezvoltatori web. Dacă aveți un site WordPress existent și doriți să adăugați câteva produse, atunci WooCommerce este probabil alegerea pentru dvs., deoarece este liber să utilizați.

Pro-uri

Pozitivul imediat al WooCommerce care este eliminat este faptul că este gratuit. Al doilea este că a fost construit pentru WordPress, deci dacă vrei să folosești WordPress, atunci WooCommerce ar trebui să fie cu siguranță alegerea ta.

WordPress-and-woocommerce-caracteristici

Bloguri cu produse – Multe afaceri online încep ca bloguri. Fie că încearcă să vândă produse afiliate, să facă bani din publicitate sau vor doar să vorbească cu oamenii prin internet, vine un moment în care mulți proprietari de bloguri vor să vândă produse.

Deoarece majoritatea blogurilor sunt găzduite pe WordPress, vine o valoare adăugată uriașă de la WooCommerce. Cel mai simplu, puteți arunca doar câteva produse pe site-ul dvs. pe care doriți să le vindeți, care se potrivesc perfect cu un blog.

În interiorul WordPress – După cum am menționat mai sus, cu blogul WooCommerce se află în interiorul WordPress. Asta înseamnă că dacă sunteți profesionist la WordPress în afara eCommerce, atunci WooCommerce vă va fi ușor. Nu trebuie să aflați cum funcționează Shopify pentru a avea un magazin de comerț electronic de succes. În calitate de veteran WordPress WooCommerce va avea sens natural pentru dvs. și vă poate califica cu ușurință drept cel mai bun constructor de comerț electronic..

Pot face orice cu asta – La fel ca WordPress în general – dacă știți cum puteți face orice doriți cu WooCommerce. Atunci când dezvoltatorii cu experiență construiesc magazine de comerț electronic personalizate mult timp folosesc WordPress și WooCommerce.

Contra – Considerații importante

Negativele asociate cu WooCommerce sunt aceleași negative asociate cu WordPress.

Curbă de învățare – WooCommerce este ușor de implementat la un nivel scăzut. Dacă ați dat seama de WordPress, este ușor să adăugați doar câteva produse. Construirea unui magazin imens cu cataloage de produse uriașe este o poveste complet diferită. Este nevoie de o mulțime de cunoștințe de dezvoltare WordPress și site-uri web pentru a crea același tip de magazin Shopify vă permite să construiți destul de fără efort. Acestea fiind spuse – puteți merge dincolo de Shopify cu WooCommerce cu aceste cunoștințe.

Consumă timp – WooCommerce poate construi probabil cel mai personalizat magazin din oricare dintre opțiunile din această recenzie. Încercarea de a realiza acest lucru este o întreprindere masivă. Construirea aceluiași tip de magazin ca celelalte opțiuni de aici va dura mult mai mult dacă nu aveți cunoștințe prealabile.

Ar putea avea nevoie de un dezvoltator – Efectuarea construirii magazinului de care aveți nevoie sau doriți ar putea lua un dezvoltator. Dacă nu știți să codați și aveți o viziune grandioasă, va trebui să angajați un dezvoltator la un moment dat.

Ușurință în utilizare

Utilizabilitatea site-ului webOdată ce aveți WordPress ați dat seama că adăugați produse cu WooCommerce este ușor. Trecerea WooCommerce la nivelul următor și construirea unui magazin complet încărcat este o altă poveste. Dacă aveți sute de produse, poate fi dificil să vă organizați produsele și să construiți un magazin care nu este neplăcut.

Dacă nu aveți experiență WordPress, există o curbă de învățare mult mai mare. În primul rând, trebuie să aflați cum funcționează WordPress și să vă asigurați că aveți totul în calcul cu tema dvs. și cu toate celelalte pluginuri pe care le utilizați. Atunci ar fi timpul să ne dăm seama de funcționările interioare ale WooCommerce.

Șabloane / Design WooCommerce

Spre deosebire de ceea ce cred mulți oameni – nu trebuie să știi cum să faci cod pentru a utiliza WordPress. Cu siguranță ajută uneori și vă poate ridica designul la nivelul următor. O mulțime de teme permit o mulțime de funcționalități pe care Wix sau Squarespace le oferă cu posibilitatea de a personaliza în continuare cu codul.

șablon woocommerce magazin

Modul de pornire a construirii unui site WordPress este ca utilizatorul să selecteze o temă pe care să o folosească. Temele sunt practic ceea ce constructorul Wix este construit de alți dezvoltatori. Puteți glisa și plasa în unele cazuri sau puteți selecta un element pe care să îl adăugați pe site-ul dvs., apoi îl puteți edita cu text, imagini sau orice este aplicabil. Unele dintre aceste teme sunt realizate special pentru a lucra cu WooCommerce și comerț electronic în general

WordPress vine cu o mare varietate de teme construite de WordPress care permit cuiva să construiască un site web de bază. Temele simple pot fi ridicate cu cod, dar cu siguranță un site web poate fi construit fără a utiliza cod.

Pe deasupra temelor gratuite există teme pe care le puteți achiziționa și apoi le puteți folosi care oferă o experiență de construcție similară cu Wix. Există companii care au creat o experiență de construcție frumoasă precum Elegant Themes și Out of the Sandbox.

Elegant Themes a creat un constructor care vă permite să trageți și să aruncați elemente specifice cu funcții de editare ușor de utilizat. Se pot face multe în câteva secunde fără timp de încărcare.

colaps-și-redenumire-gif

Cantitatea de asistență și informații despre cum se face se bazează pur pe tema pe care o alegeți. Unele teme au comunități extinse care pot ajuta la utilizarea temei, în timp ce altele nu au aproape niciun ajutor.

Aplicații și Add Ons

Dacă te uiți la un serviciu precum Wix – au aproximativ 300 de aplicații din care să alegi. Când vă gândiți la asta, sună ca un număr solid – dar ce să accesați 54.434 de pluginuri? Până când mâine se va derula, vor exista și mai multe pluginuri pe piața WordPress. Nimeni nu are nevoie de acces la peste 50.000 de plugin-uri. Sau o fac?

Cu toate acestea, există un plugin pentru orice te-ai putea gândi. Toate sunt examinate de utilizatori reali dacă oamenii le folosesc efectiv și vă vor oferi o cantitate bună de informații pentru a decide. Poate fi copleșitor să încerci să găsești și ceea ce cauți uneori.

Acesta este locul în care eCommerce prinde viață WordPress. WooCommerce este, din punct de vedere tehnic, un plugin și există sute de plugin-uri care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți experiența WooCommerce. Multe dintre acestea sunt încercare și eroare.

Relații Clienți

Deoarece nu plătiți nimic cu WooCommerce, asistența pentru clienți nu este oferită în mai multe moduri. O cerere de asistență poate fi făcută direct la WooCommerce, iar echipa WordPress ar putea să vă ajute.

În ceea ce privește resursele comunității, WooCommerce are multe. Deoarece WooCommerce este utilizat în WordPress, numărul de utilizatori face ca comunitatea să prospere. Orice lucru cu care ar putea avea nevoie de ajutor este probabil doar o căutare Google. Există întotdeauna opțiunea de a angaja un dezvoltator.

Prețul WooCommerce

WooCommerce este absolut gratuit. Puteți adăuga-l pe site-ul dvs. WordPress gratuit. Modul în care WooCommerce câștigă bani este oferind o cantitate mare de pluginuri care ajută la diverse funcții de comerț electronic.

prețuri woocommerce

Frumusețea acestui lucru este că puteți plăti cât mai puțin zero dolari și doar personalizați-vă site-ul la nivelul dorit. Celelalte costuri implicate sunt achizițiile de domenii, precum și costurile de găzduire la fel ca orice alt site de pe WordPress.

Cel mai bun lucru despre prețurile WooCommerce este că poți începe să plătești pentru funcții pe măsură ce crești și îți personalizezi afacerea.

Vezi recenzia noastră WordPress vs. Wix.

4. BigCommerce – Ca Shopify, dar cu ½ Caracteristici

BigCommerce este cea mai similară platformă cu cea mai bună alegere a noastră, Shopify. BigCommerce nu este neapărat mai rău – există oameni care îl preferă. Fiecare dintre aceste softuri oferă servicii excelente și dacă sunteți în căutarea unui concurent direct, atunci acesta este primul dvs. loc în care să vă uitați. De asemenea, este de remarcat faptul că acest loc a fost aproape o confuzie între Magento și BigCommerce. Magento poate oferi un cadru bun așa cum se poate observa pe aceste site-uri de comerț electronic construite pe Magento 2. Indiferent, BigCommerce a luat acest loc datorită instrumentelor sale de marketing și management, precum și capacității de a-ți scala cu ușurință operațiunea..

Pro-uri

caracteristici bigcommerce

Positivele BigCommerce se află în instrumentele lor reale de gestionare a magazinelor. Când vine vorba de gestionarea efectivă a magazinului dvs. construit, este aproape dacă nu este la fel de bun ca Shopify.

Instrumente de management – BigCommerce are instrumente excelente de management atunci când vine vorba de gestionarea produselor, gestionarea comenzilor, analize și rapoarte. Odată ce ai un magazin construit și ești mulțumit de designul BigCommerce este util. Când vânzările încep să se rostogolească în gestionarea lor devine o adiere.

Instrumente de marketing – Pe platformă sunt disponibile diverse instrumente și aplicații de marketing pentru a vă ajuta cu publicitate, cupoane și SEO.

Scalabil – Pe măsură ce vânzările cresc, BigCommerce are mai multe opțiuni pentru a vă extinde operațiunea. Este destul de evident că sunt mai interesați să ajute companiile de vânzări cu volum mare decât în ​​startup.

Contra

Pentru toate aspectele care ar putea fi egale cu Shopify, sunt câteva care sunt mai rele.

Proiectare – Proiectarea unui magazin pe BigCommerce este mai greu decât proiectarea unuia în Shopify. Nu este la fel de intuitiv și opțiunile nu sunt la fel de abundente.

Taxe de tranzactie – Pe planul cel mai mic există o taxă de tranzacție de 1,5%.

Intuitivitate – Ca începător, veți fi confuz pe BigCommerce. Interfața de design și terminologia sunt doar confuze. Nu se pot face multe făcând clic intuitiv în jurul valorii de.

Ușurință în utilizare

design de conținut webÎn general, BigCommerce poate fi puțin dificil de utilizat. Când proiectați site-ul dvs. de internet, este ușor să vedeți că un dezvoltator ar fi mult mai bun în realizarea a ceea ce doriți. Problema este – dacă aveți nevoie de un dezvoltator care să vă creeze site-ul, probabil că nu vor dori să utilizeze BigCommerce. Au ales WooCommerce sau Shopify.

Cealaltă problemă cu ușurința lor de utilizare este că nu au o aplicație mobilă. Când concurezi direct cu o companie precum Shopify – una cu o aplicație mobilă uimitoare, mai bine ai o experiență superioară pe desktop. Când rulați un magazin de comerț electronic, există întotdeauna ceva care trebuie făcut în timp ce sunteți pe fuga.

BigCommerce folosește și terminologie ciudată. Dacă ești începător în comerț electronic, vei fi confuz. Când ar trebui să vă concentrați pe construirea magazinului dvs., veți încerca să vă dați seama ce servicii încearcă să vă spună.

Șabloane / design (doar 7 din care să aleagă)

șabloane pentru bigcommerce

Există modele gratuite pe BigCommerce – șapte pentru a fi exacte. Cu toate acestea, toate sunt concepute de aceeași companie și arată tot felul. Voi fi sincer – nu sunt foarte frumoși. 

Temele plătite sunt destul de drăguțe, dar vin cu un preț de 145 $ – 235 USD. Marele lucru al tuturor temelor lor este că au un telefon mobil.

Partea grea vine atunci când proiectează de fapt magazinul. Pentru a fi corecți cu BigCommerce, aceștia au făcut progrese pentru a îmbunătăți procesul de proiectare, construind un instrument numit Magazin de proiectare. Anterior, trebuia să-ți proiectezi magazinul și să-l previzualizezi. Acum ambele pot fi realizate pe același ecran.

Chiar și cu acest nou instrument BigCommerce rămâne în urmă cu Shopify datorită experienței lor de proiectare pentru personalizare. Toate temele lor apar din secțiunea profesională, dar sunt mai degrabă tăietori de cookie-uri, iar personalizarea este un ascensor greu dacă nu ai experiență de dezvoltare. Caracteristicile de proiectare nu sunt abundente.

Aplicații și adăugări – cantitate limitată de aplicații

BigCommerce are peste 600 de aplicații în creștere. Dacă există ceva pentru e-commerce pe care îl doriți, BigCommerce îl va avea de obicei. Chestia este că – Shopify are peste 2.000.

bigcommerce-appsÎn timp ce BigCommerce ar putea avea soluții pentru o problemă în care vă confruntați – Shopify va avea această soluție și probabil o a doua opțiune din care să alegeți. Această competiție crește îmbunătățiri în toate aplicațiile lor.

Toate aplicațiile de bază la care te-ai putea aștepta pe o platformă de comerț electronic sunt prezente și cele mai multe nevoi pot fi satisfăcute.

Relații Clienți

O altă ofertă de asistență 24/7 este disponibilă la BigCommerce. Acestea pot fi contactate prin telefon sau e-mail.

BigCommerce are, de asemenea, mii de articole și videoclipuri de ajutor. Comunitatea BigCommerce este de asemenea utilă și o mulțime de probleme pot fi rezolvate utilizând forumurile lor sau o căutare rapidă pe Google..

Prețuri BigCommerce

Structura prețurilor BigCommerce este comparabilă cu cea a Shopify și oferă o valoare similară.

Toate planurile includ produse nelimitate, conturi de personal nelimitate, produse nelimitate, stocare nelimitată de fișiere, lățime de bandă nelimitată, posibilitatea de a vinde în alte canale de vânzare, cupoane, reduceri, carduri cadou, reduceri de etichete de transport, citate de expediere în timp real, instrumente de raportare profesională, HTTPS , SSL dedicat, suport 24/7 și evaluări ale produselor cu recenzii.

BigCommerce include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare.

5. Spațiu – La jumătatea distanței dintre Wix și Shopify

Squarespace este o altă opțiune care ar fi ideală pentru un magazin cu doar câteva produse. Principalul concurent al Squarespace este Wix și aceasta este cea mai bună alternativă la o platformă simplă de utilizat.

Cu toate că Squarespace nu este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru un magazin de comerț electronic, are poziții pozitive.

Squarespace-Caracteristici

Clădire rapidă – Bunul, nu, Grozav lucru despre Squarespace este cât de ușor este să creezi un site web cu adevărat plăcut din punct de vedere estetic într-o perioadă surprinzător de mică.

Profesionalism ușor – Ceea ce plătiți cu adevărat în Squarespace este software-ul drag-and-drop asociat cu șabloanele lor uimitoare. Aceste două caracteristici combinate fac ca site-urile web să arate bine. La sfârșitul zilei, dacă nu-ți pasă să personalizezi fiecare aspect al site-ului tău, singurul tău obiectiv este doar să creezi un site web care să arate bine.

A rămâne în interiorul unui ecosistem – Squarespace este all-inclusive și oferă literalmente tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți construi și dezvolta site-ul. Rămânerea tuturor pe o singură platformă cu tot ceea ce deține și dezvoltat de Squarespace face totul mai ușor. Acestea oferă chiar și analize și valori ale site-ului web chiar aici. Problema este că opțiunile pentru comerț electronic nu sunt grozave.

Comerț electronic pentru fotografi – Squarespace este excelent la prezentarea fotografiilor pe șabloanele lor. Vânzarea lor cu funcționalitatea lor de comerț electronic este foarte ușoară. Dacă asta încercați să utilizați Squarespace.

Contra

Spațiul spațial este uimitor la ceea ce face bine. Doar nu face multe, în afară de crearea site-urilor șablon cu câteva funcții de comerț electronic.

Funcționalitatea comerțului electronic real – Spațiul nu este destinat companiilor care doresc magazine mari. Adăugarea a mai mult de câteva produse și încercarea de a construi un imperiu de comerț electronic nu va funcționa bine pentru Squarespace.

Trecând dincolo de șablon – Posibilitățile de back-end dincolo de lipirea în șablon pe Squarespace pot fi dificil. Dacă obiectivul tău este să te abatezi de la șablon, probabil că vei avea parte de un moment rău.

Ușurință în utilizare

drag-drop-vectorExistă numeroase servicii de dezvoltare de site-uri web care au funcționalitate drag-and-drop. Cu aceste softuri, tot ce faceți este să luați un element pe care doriți să-l construiți pe pagină și să-l trageți până unde doriți.

Îl trageți – apoi îl aruncați!

Interfața de design a Squarespace este la fel de simplă. Luați un element pe care doriți să îl construiți pe șablonul prestabilit și îl puteți așeza într-o poziție prestabilită. Întregul proces este standardizat pentru a vă asigura că site-ul dvs. web rămâne coeziv și stilizat.

Toate opțiunile de comerț electronic din Squarespace sunt simple de utilizat și implementat. Nu există niciun joc de ghicire pe Squarespace.

Template-uri / Design

Squarespace este cel mai bun constructor de site-uri în ceea ce privește funcționalitatea și ușurința de utilizare combinate. Există construitori de site-uri web cu mai multe caracteristici, după cum am menționat anterior în Wix și există construitori de site-uri care sunt mai ușor de utilizat. De regulă, toate opțiunile care sunt mai ușor de utilizat sunt destul de rele.

Mare lucru despre Squarespace este cât de intuitiv este totul. Puteți parcurge diferitele elemente pentru a alege și edita setările acelui element.

proiectare spațiu pătrat

Sau puteți pur și simplu să faceți clic pe ceea ce este plasat pe pagina web și să editați setările fără să fiți nevoit să cercetați ceea ce căutați.

Squarespace stil

Aplicații și Add Ons

Spațiul spațial nu are o mulțime de integrări, dar au unele pe care le-ar folosi un site web de comerț electronic de bază care are doar câteva produse. Dacă vrei să treci mai departe, Squarespace nu este alegerea potrivită pentru tine.

Integrările pe care le au sunt construite în ecosistemul Squarespace și sunt de înaltă calitate. Unele integrări care sunt incluse sunt urmărirea afiliaților Amazon, Mailchimp, Instagram și Pinterest.

Relații Clienți

relații CliențiSpațiul este atât de ușor încât probabil nu veți mai avea nevoie de echipa de asistență pentru clienți. Dacă apare o problemă tehnică, asistența lor este disponibilă prin chat, e-mail și telefon.

Baza de cunoștințe pentru Squarespace este de asemenea extinsă dacă există ceva ce nu poate fi găsit. Baza de cunoștințe este utilă Dacă nu puteți găsi anumite setări sau elemente. Este nevoie doar de o căutare rapidă în baza de cunoștințe pentru a fi orientat în direcția corectă.

Prețuri spațiale

Prețurile spațiului spațial trebuie comparate cu Wix. Din nou, veți obține pentru ce plătiți. Motivul pentru care prețul de nivel mai ridicat nu oferă o cantitate mai mare de funcționalități de comerț electronic, deoarece Squarespace este destinat pentru site-ul simplu de comerț electronic..

Toate cele trei planuri de comerț electronic Squarespace includ lățime de bandă și stocare nelimitată, securitate SSL, asistență 24/7, adresă de e-mail, credit de reclame Google 100 USD, ferestre pop-up promoționale, produse nelimitate și vă permit să acceptați donații.

Vezi aici recenzia Squarespace aici.

6. Voluție – mai multă problemă decât merită

Volumul există ca o alternativă la alte platforme dintr-un singur motiv. Managementul stocurilor. Este uimitor în gestionarea stocurilor mari și cu adevărat a blocat acel aspect al platformei. Volusion este o altă opțiune de platformă care a fost construită special pentru eCommerce și merită verificată în comparație cu Shopify și BigCommerce.

Pro-uri

Serviciile oferite de Volusion sunt diferențiate de Shopify și BigCommerce. Nu este neapărat un lucru bun, dar este cel puțin un pic diferit.

Servicii încorporate – Volusion are o rețea de freelanceri, designeri și dezvoltatori pe care îi puteți angaja pentru a îndeplini sarcini chiar pe platforma Volusion. Acest lucru face ușor să găsești ajutor imediat.

voluziune mai construită în instrumente

Managementul inventarului – Acesta este singurul lucru pe care Volusion îl face mai bine decât concurenții. Managementul stocurilor este nemaipomenit. Este cel mai intuitiv și face foarte ușor să actualizați și să utilizați mai multe canale.

Contra

Majoritatea opțiunilor sunt mai proaste pe Volusion.

Capacele de lățime de bandă – Spre deosebire de concurenții Volusion, acestea limitează cantitatea de trafic pe care o poate ocupa site-ul dvs. Acest lucru poate fi problematic dacă ajungeți să primiți mult trafic.

Opțiuni de proiectare – Proiectarea unui site web pe Volusion este de departe cea mai dificilă în comparație cu alte opțiuni. Dacă ai încuia un dezvoltator într-o cameră și i-ai face să creeze un site web pe toate cele șase dintre aceste platforme, cea mai urâtă ar fi pe Volusion.

Lipsa aplicațiilor și a analizelor – Nici măcar nu poți face blog pe Volusion. Nu există niciun magazin de aplicații și nu puteți vinde produse digitale. În plus, opțiunile de analiză palidă în comparație cu concurenții săi.

Ușurință în utilizare

Volumul este foarte simplu de utilizat. Nu este foarte simplu să creezi un site web pe Volusion. Singurul lucru care are sens este gestionarea stocurilor lor.

Nu este ușor de utilizat ca începător, dar nici ca dezvoltator nu are atât de mult sens. Chiar și instalarea SSL este confuză. Dacă ai bani să arunci la cineva de la Volusion pentru a-ți construi site-ul, atunci este ușor, dar de ce nu te duci direct la un dezvoltator? Aș paria mulți bani, niciun dezvoltator nu ar dori să folosească Volusion, mai degrabă decât Shopify sau WooCommerce.

Relații Clienți

Asistența clienților de la Volusion preia asistența clienților în mod eficient. Centrul lor de ajutor este util la fel ca orice altă soluție, iar un apel telefonic sau chat rapid vă vor oferi răspunsuri la orice altceva aveți nevoie de ajutor.

centru de ajutor pentru voluziune

Opțiunea de a plăti pentru sprijinul prioritar în cel mai înalt nivel este, de asemenea, disponibilă. Acest lucru vă va asigura că aproape niciodată nu aveți timp de așteptare.

Prețuri de voluție

Prețul la voluție este comparabil cu BigCommerce, precum și cu Shopify. Nivelurile sunt puțin diferite, deoarece deblochează mai multe opțiuni specifice decât BigCommerce și Shopify. Unele funcții care par să fie disponibile la cel mai mic nivel nu sunt.

Toate cele trei structuri de prețuri includ un număr nelimitat de produse, stocare nelimitată de fișiere, asistență online, verificare sigură, gestionarea stocurilor, crearea comenzilor manuale, cupoane, opțiuni de plată multiple și variante de produse.

Volusion include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare.

Aflați gândurile pe cei mai mari producători de comerț electronic

Există și mai multe opțiuni în topul celor șase prezentate aici. Când vine vorba de acesta, puteți reduce cu adevărat trei opțiuni: Shopify, Wix și WooCommerce.

3 platforme de comerț electronicUtilizați Shopify dacă sunteți serios cu privire la creșterea unei afaceri online și vă puteți permite prețul. Shopify ușurează totul și are grijă de toate durerile de cap care vin odată cu creșterea unei afaceri de comerț electronic.

Wix ar fi alegerea dvs. dacă doriți să construiți un site web frumos și să vindeți sub cinci produse. Shopify poate face acest lucru la fel de bine, dar Wix este mai simplu și mai ieftin. Îi lipsește o mulțime de funcționalități de comerț electronic, dar dacă nu ești îngrijorat, atunci este perfect.

WooCommerce este destinat persoanelor care doresc să învețe totul despre creșterea unui site web de comerț electronic. Cu WooCommerce există o mulțime de opțiuni utile, dar trebuie să descoperiți totul pe cont propriu. WooCommerce poate fi simplu atunci când este asociat cu un blog și câteva produse, dar dacă doriți să-l dezvoltați într-un magazin masiv, va trebui să vă cunoașteți drumul prin WordPress.

Practic, trebuie să vă dați seama ce tip de magazin doriți să construiți și să alegeți între aceste trei opțiuni. Shopify satisface toate opțiunile, astfel încât dacă doriți să vi se spună ce să alegeți, alegeți Shopify.

Întrebări frecvente – Alte întrebări despre cei mai buni producători de comerț electronic din Canada

Care este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru startup-uri?

Dacă vindeți mai multe produse, atunci faceți cumpărături dacă doriți. Dacă doriți să citiți un site web static (un site care conține doar informații), consultați articolul nostru despre cele mai bune gazde web.

Ce zici de descărcări digitale?

Shopify funcționează excelent pentru descărcări digitale. Acestea au o serie de funcții și, de asemenea, aplicații care ajută la efectuarea plăților recurente.

ECom: Ce funcționează pentru Dropshipping?

Aș recomanda Shopify încă o dată, deoarece au o piață înfloritoare a aplicațiilor și integrarea cu Oberlo și alte programe de gestionare a stocurilor.

Ce este bine pentru comerțul cu ridicata?

Dacă doriți o soluție simplă, BigCommerce are tot ce aveți nevoie. Prețurile sunt puțin mai ieftine și aveți aceeași integrare ca și alte platforme.

Platforma eCom pentru afaceri mici

Shopify este cea mai bună platformă pentru comerț electronic. Este conceput pentru proprietarii de afaceri care doresc totul la îndemână, cu o comunitate online înfloritoare.

Ce cadru este cel mai bun pentru site-urile de comerț electronic?

Cel mai bun cadru este Shopify. Software-ul are tot ceea ce vă permite să creșteți un site web de comerț electronic la cele mai mari înălțimi posibile, precum și să derulați doar un mic magazin boutique.

Cum pot crea gratuit un magazin online?

Singura opțiune gratuită 100% ar fi configurarea unui site web Wix fără un domeniu personalizat. Wix are o versiune gratuită, dar numele dvs. de domeniu va avea acest format: username.wixsite.com/siteaddress.

Care este cel mai ușor de utilizat Website Builder?

Cel mai simplu constructor de site-uri online de comerț electronic pentru a construi un site web este Squarespace. Cu toate acestea, cu această ușurință inițială vin sacrificii pe termen lung, cu funcționalitatea comerțului electronic. Cea mai bună combinație de ușurință și funcționalitate este Shopify.

Care este cea mai ieftină platformă de comerț electronic?

WooCommerce este cea mai ieftină platformă de comerț electronic. WooCommerce poate fi utilizat gratuit pe WordPress. Configurarea unui site WordPress cu WooCommerce se poate face la fel de mult ca trei dolari pe lună pe un site de gazduire.

Ce am nevoie pentru a începe un magazin online?

Tot ce trebuie să faceți este să descoperiți un produs pe care doriți să îl vindeți, apoi să proiectați un site web. Verificarea serviciilor precum Shopify și alte platforme de comerț electronic sunt un loc bun pentru a începe.

Care platformă de comerț electronic este cea mai bună pentru SEO?

WooCommerce este cea mai bună opțiune, deoarece este utilizat pe WordPress. WordPress are cele mai bune capacități SEO. Dacă doriți ceva mai ușor – Shopify și BigCommerce oferă aplicații și opțiuni de blog pentru SEO.

Referințe și credite de imagine:

 • Indiamart.com
 • Shopify.com
 • CanStockPhoto.com
 • TrendSoft.co
 • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map