Cele mai bune servicii de găzduire web pentru Canada

Am făcut testele, recenziile canadiene de găzduire web și comparațiile. Pentru evaluarea gazdelor web am utilizat următorii factori: Ușor de utilizat, asistență și viteză.


Pe baza cercetărilor noastre, cele mai bune 15 servicii canadiene de găzduire web sunteți:

 1. HostPapa – Cel mai bun gazdă generală
 2. WHC.ca – Cea mai bună gazdă cu suport local
 3. GreenGeeks – Cea mai mare gazdă a site-ului verde
 4. HostUpon – Cel mai bun distribuitor web gazdă
 5. WP Engine – Cel mai bine gestionat gazdă WordPress
 6. HostGator – gazdă web de mare valoare
 7. InMotion Hosting – Cel mai bun găzduire web de afaceri
 8. Cloudways – Cel mai bun cloud hosting
 9. Dreamhost – Găzduire web de afaceri excelentă
 10. Bluehost – gazdă solidă cu experiență
 11. Gazduire dinamica
 12. Cirrus Gazduire
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Găzduirea web solidă este importantă!

cercetarea gazdelor web canadiene

Fiind o agenție web cu o mulțime de conturi de găzduire (ne place să experimentăm și avem o mulțime de proiecte secundare), aș spune că avem o idee destul de bună despre ceea ce definește o gazdă web excelentă.

Calitatea furnizorului dvs. canadian de găzduire web poate avea un impact masiv asupra succesului potențial al site-ului dvs. web.

Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%, ceea ce înseamnă că peste 1/10 de vizitatori se vor abate doar pentru fiecare secundă, site-ul dvs. încă se încarcă. gazda este vitală!

Sperăm că tabelul de comparație și recenziile de mai jos vă pot ajuta să luați o decizie în cunoștință de ce gazdă web să meargă.

Companie de găzduire web Evaluare generală Preț / lună. (pe un plan de 3 ani) Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Logo-ul HostPapaCAD 2,95 USD (cu o reducere de la 8,99 USD / lună – Reducere specială MangoMatter)100 GB
 • Servere HQ + în Canada
 • Foarte accesibil!
 • Taxe în CAD!
 • O mulțime de opțiuni de asistență
 • Mare performanță
 • 30 de zile garanție înapoi
Recenzie HostPapa
WHCLogoCAD 3,89 USD (în scădere de la 5,99 USD)Nelimitat
 • Servere HQ + în Canada
 • Foarte accesibil (taxe în CAD)
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Performanță uimitoare
 • Copii de rezervă zilnice incluse
 • Suport bilingv 24/7
Analiza WHC.ca
GreengeeksLogo2,95 USD USD (în scădere de la 9,95 USD)Nelimitat
 • Găzduire super verde
 • Configurare rapidă și ușoară
 • 30 de zile garanție înapoi
 • Servere în Canada și la nivel mondial
GreenGeeks Review
HostuponLogo2,95 USD USD (în scădere de la 7,95 USD)Nelimitat
 • Spațiu de disc nelimitat!
 • Vânzări și suport canadian
 • Servitorii din Canada și SUA
 • Prețul blocat!
Revizuire Hostupon
wpengine35 USD10 GB
 • Găzduire WordPress perfecționată! (dacă aveți bugetul)
WP Engine Review

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Cel mai bun găzduire web Canada 2020

Aici sunt cele mai bune 15 recenzii de găzduire web pentru Canada, detalierea costurilor, a opțiunilor de asistență și a spațiului pe disc:

1. HostPapa – Cel mai bun gazdă generală

Site-ul: www.hostpapa.ca
Preț:
$ 2,95
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul HostPapa

HostPapa a fost lansat ca una dintre primele gazde verzi din jur și au menținut-o, compensând tot consumul de energie cu surse ecologice, ecologice. Cu sediul social din Canada, serverele din Toronto și prețurile care sunt de fapt în CAD în loc de USD, sunt o alegere perfectă și foarte fiabilă ca furnizor canadian de găzduire web!

Acestea oferă și o mulțime de lucruri gratuite, cum ar fi migrația gratuită de la vechea dvs. gazdă, dacă este nevoie, un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit pentru securitate etc. + oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit …

Sincer, dacă mergeți local, acești tipi sunt adevărata afacere!

A sustine

Acestea oferă o mulțime de opțiuni de asistență. Acestea includ asistența telefonică, e-mailul, chat-ul live, baza de cunoștințe, tutorialele video, seminarii web săptămânale, pagina de stare a rețelei și o sesiune gratuită de instruire video one-one, este foarte impresionant și foarte util.!

Viteză

După cum am menționat mai sus, au un server rapid în Canada, dar dacă trebuie să vizați alte țări, Cloudflare CDN este oferit gratuit pe toate planurile. Acest lucru înseamnă că datele site-ului dvs. web sunt stocate în cache în diferite locații din întreaga lume, asigurând viteze rapide pentru site-urile vizitatorilor departe de centrul dvs. de date primare. Unitățile de stare solidă îmbunătățite sunt, de asemenea, oferite asigurând viteze mai rapide de încărcare a site-ului în comparație cu unitățile de disc tradiționale.

Amplificări suplimentare de performanță, cum ar fi serverele premium premium rachetă, mai multe alocări de resurse pe cont și mai puține conturi pe server sunt incluse în cel mai scump plan de găzduire web, Business Pro.

Pro:

 • Super accesibil
 • Migrarea site-ului gratuit
 • SSL gratuit
 • Servere în Canada
 • Taxe în CAD!

Cu reducerea noastră specială MangoMatter, planul lor cel mai ieftin începe de la doar CAD 2,95 USD / lună (în scădere de la 8,99 USD / lună)

2. WHC.ca – Cea mai bună gazdă cu suport local

Site-ul: whc.ca
Preț:
3,89 USD (CAD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo WHC

Cu sediul în Montreal, Web Hosting Canada (WHC) a mers puternic din 2003. Știu găzduirea în interior și în afară și experiența lor arată cu adevărat (serviciu FURARE)! Ei sunt unul dintre puținii furnizori canadieni cu servere atât în ​​est & Coaste de vest pentru a oferi viteză mai rapidă.

Pe lângă găzduire și domenii, WHC oferă planuri de marketing SEO și e-mail pe care le puteți încerca cu încercări gratuite. De asemenea, ne-a plăcut foarte mult planurile lor de server cloud … oferă o performanță aproape dedicată tipului de server, la un preț mult mai accesibil.

Oferă asistență bilingvă (!!) 24/7 prin e-mail, telefon și chat & includeți spațiu nelimitat pe disc. + În realitate se taxează în CAD, da!

Planul lor cel mai ieftin începe doar CAD 3,89 / lună (în scădere de la 5,99 USD).

A sustine

WHC oferă diverse opțiuni de asistență: chat live 24/7, asistență telefonică și asistență online. Asistența este disponibilă atât în ​​franceză, cât și în engleză!

Viteză

WHC operează centre de date atât în ​​Vancouver, cât și în Montreal. Centrul de date va fi ales automat în funcție de locația dvs. Dacă aveți o afacere canadiană, site-ul dvs. găzduit în Canada este excelent pentru rapiditate și pentru cerințele de confidențialitate.

Ei folosesc servere cu unități de stare solidă (SSD) care, potrivit companiei, sunt cu 7 ori mai rapide decât unitățile mecanice tradiționale. Acestea includ, de asemenea, accelerarea gratuită a site-ului web folosind tehnologia LiteSpeed, ceea ce face ca site-urile dvs. WordPress să zboare!

WHC alocă 100% din resursele unui nucleu al procesorului pentru contul dvs. de gazduire PRO, + 1 GB de memorie (RAM) și 5 MB / s I / O. CDN gratuit Cloudflare este inclus și cu toate planurile.

Pro:

 • Servere HQ + în Canada
 • Foarte accesibil! (taxe în CAD)
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Performanță uimitoare!
 • Suport bilingv 24/7
 • Copii de rezervă zilnice incluse

3. GreenGeeks – Cea mai mare gazdă a site-ului web

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo GreenGeeks

Au început să funcționeze încă din „08” și de atunci au reușit să devină atât de eficiente din punct de vedere energetic își pun consumul de energie înapoi de 3 ori în rețea prin energia eoliană, ceea ce este destul de uimitor!

Ca o companie de găzduire web, GreenGeeks este extrem de fiabil, au servere puternice nu numai în Canada, dar și la nivel mondial. Acestea oferă, de asemenea, spațiu nelimitat pe disc, chiar și în planul lor cel mai de bază.

Au împărtășit planuri de găzduire, planuri de revânzare și planuri de găzduire WordPress. Suportul lor este disponibil 24/7/365 și este foarte receptiv. Ceea ce ne-a plăcut cu adevărat despre GreenGeeks este lista implicită a funcțiilor gratuite pe care le obțineți cu fiecare plan de găzduire. Totul, de la un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit, migrație gratuită a site-ului web, integrare CDN gratuită, până la stocarea SSD super rapid și un sistem de securitate impresionant pentru a menține totul funcțional!

Adăugați la aceasta o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit.

Planul lor cel mai ieftin începe doar 2,95 USD / lună (în scădere de la 9,95 USD).

A sustine

Compania are o varietate de opțiuni de asistență: Baza de cunoștințe, Chat live, Asistență telefonică și Trimitere prin e-mail / bilet. Chat-ul live este disponibil 24/7/365. În timp ce asistența telefonică este disponibilă de la Luni-Vineri, de la 9:00 la 12:00, EST și Sat-Duminică, de la 9:00 la 20:00, EST.

Viteză

Când vine vorba de viteză, GreenGeeks vă oferă mai multe centre de date dintre care să vă permiteți să vă identificați o locație mai aproape de piața dvs. țintă. Au centre de date în Toronto, CA, Amsterdam, NL, Chicago, SUA și Phoenix, SUA.

De asemenea, folosesc unități de stare solidă (SSD) pentru viteze mai rapide de încărcare a paginii, spre deosebire de hard disk-urile tradiționale. Serverele web LiteSpeed ​​optimizate sunt utilizate pentru viteze de încărcare mai rapide. În comparație cu NGINX și Apache, LiteSpeed ​​este de 2x la 5x mai rapid. Pentru o putere suplimentară în ceea ce privește viteza de încărcare a paginilor, GreenGeeks a implementat o tehnologie proprie de cache, numită PowerCacher. Această caracteristică exclusivă vă oferă timp de încărcare rapidă a aplicațiilor pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului.

Pro:

 • Super verde!
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Suport 24/7
 • Securitate mare
 • Ușor scalabil

4. HostUpon – Cel mai bun distribuitor web gazdă

Site-ul: hostupon.ca
Preț:
2,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul HostUpon

Lucrul care stabilește HostUpon în afară de concurență este cu siguranță angajamentul lor de a avea vânzări și sprijin local canadian! După cum vă puteți imagina, chiar face diferența.

Au planuri de găzduire pentru găzduirea comună comună (ceea ce are nevoie de majoritatea oamenilor), găzduire WordPress pentru o soluție mai gestionată, VPS și servere dedicate. Fondatorii lor sunt în industrie încă din 1998, așa că știu destul de bine jocul de găzduire și așa arată! Serverele lor folosesc unități SSD, MariaDB pentru performanța MySQL și LiteSpeed ​​cu LSCache care maximizează cu adevărat performanțele pentru instalațiile WordPress.

Ne place foarte mult configurarea revânzătorului și pachetele lor, completat cu panoul de control WHM și prețuri foarte competitive. Include, de asemenea, un serviciu gratuit de migrare și opțiunea de a configura nume de server personalizate!

Adăugați la acesta un centru de date foarte rapid din Toronto (+ 3 în SUA), spațiu pe disc nelimitat, prețuri blocate (deci veți plăti mereu la fel, chiar dacă prețurile de pe site cresc) și, în final, acesta bate cea mai mare parte a concurenței la prețuri… ești pe mâini bune!

Oferă 3 pachete de găzduire, planul lor cel mai ieftin începe doar 2,95 USD / lună (a fost 7,95 USD / lună).

A sustine

HostUpon oferă diverse opțiuni pentru a obține suport. Acestea includ bazele de cunoștințe, starea rețelei, transmiterea biletelor, chat-ul online live și asistența telefonică. Chat live, asistență telefonică și trimiteri de bilete sunt disponibile 24 de ore din 24.

Viteză

Boost-urile de performanță sunt disponibile pe planurile lor mai scumpe. Resursele de procesare 80% sunt utilizate pe planul Business Unlimited și un procesor complet 100% este utilizat pe Planul lor nelimitat Premium. Cel mai ieftin plan este alocat 40% din resursele unui nucleu al procesorului (ceea ce este suficient pentru majoritatea afacerilor mici sau mijlocii sau blogurilor).

Memoria garantată (RAM) este la 512 MB. I / O de disc garantat este la 512KB / s.

Pro:

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • Echipa de asistență și vânzări bazată pe Canada
 • Prețurile sunt blocate
 • Servere în Canada și în SUA
 • Numele de domeniu gratuit

5. Motorul WP – Cel mai bine gestionat gazdă WordPress

Site-ul: wpengine.com
Preț:
35 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul WP Engine

Dacă de fapt căutați o găzduire WordPress de înaltă calitate administrată pentru Canada, WP Engine este ceea ce vă trebuie! Acestea sunt liderul pieței când vine vorba de găzduirea site-urilor WordPress și cu un motiv întemeiat (deși sunt cam scumpe). Au un sistem de memorie cache construit personalizat pentru a servi pagini super-rapide (numite EverCache), iar în combinație cu CDN-ul lor, sunt cea mai rapidă companie de găzduire WordPress din jurul!

Sprijinul lor 24 de ore din 7, în mod evident, este specializat în WordPress, permițându-le să rezolve orice problemă fără nicio atingere. În plus, ele au grijă și de actualizările de bază ale WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji. Și atunci când este o actualizare majoră, ei testează de fapt site-ul mai întâi înainte de actualizare pentru a fi siguri că nu se rupe nimic, un serviciu de prim rang. De asemenea, au detectare în timp real a amenințărilor în timp real, blochează în mod activ atacurile DDOS și chiar îți vor repara site-ul gratuit, dacă va fi hacked …

Toate cele de mai sus nu justifică decât prețul! Interesat în liniște sufletească și poate economisi bugetul?

Planul lor cel mai ieftin începe de la USD $ 35 / luna.

A sustine

WPEngine oferă un centru de resurse, documentare, centru de soluții, starea sistemului, chat-ul live, transmiterea biletelor și asistență telefonică pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie. Potrivit companiei, echipa lor de asistență este disponibilă 24/7/365.

Recenziile sistemului de asistență pentru clienți WPEngine au fost combinate. Conform acestor recenzii, reprezentanții cunosc aspectele și avantajele pachetului de găzduire, mai ales când vine vorba de WordPress. Au putut să răspundă la întrebări complicate aruncate la ei. Pe de altă parte, unele recenzii au declarat că a fost nevoie de o medie de aproximativ 3 zile pentru a primi un răspuns de la ei și că nu au putut să rezolve anumite probleme.

Viteză

Centrele de date sunt disponibile în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, Germania, Irlanda, Taiwan, Belgia și Japonia. Pe partea strălucitoare, dacă piața dvs. țintă este localizată în Canada, cu siguranță, le puteți oferi viteze mai rapide de încărcare a site-ului web datorită apropierii de serverele lor.

Integrarea CDN gratuită este inclusă pentru a satisface o bază de clienți la nivel mondial.

Pro:

 • Experți WP
 • Servere performante
 • Suport deosebit de specializat
 • Complet gestionat

Contra:

 • Scump

6. HostGator – gazdă web de mare valoare

Site-ul: www.hostgator.com
Preț:
 2,75 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul HostGator

HostGator, la fel ca Bluehost și o mulțime de alte gazde web, este deținut de EIG, un gigant de găzduire web care cumpără alte companii de găzduire web. De obicei, aceasta înseamnă scăderea eficienței suportului, scăderea vitezei și alte câteva probleme. HostGator pare să fi depășit majoritatea acestora și a găsit un echilibru foarte bun dintre cost și valoare.

În afară de planurile de găzduire, acestea oferă, de asemenea, servicii de redactare de pagini web, SEO și design web, care ar putea fi utile dacă nu găsești o agenție digitală locală care să te ajute cu marketingul online.

Hostgator are planuri de găzduire partajată, hosting cloud, găzduire WordPress, găzduire revânzători, VPS, server dedicat, găzduire Windows și găzduire de aplicații.

Acestea fiind spuse, cu același cost pe care l-ați putea suporta cu Web Hosting Canada, obțineți servere în Canada și un suport deosebit … deci dacă nu doriți cu adevărat să găzduiți cu HostGator, există opțiuni mai bune.

A sustine

Asistența este oferită în diverse moduri, cum ar fi printr-un portal de asistență, tutoriale video, telefon, chat în direct și trimitere de bilete. Toate aceste opțiuni de asistență sunt disponibile 24/7. Recenziile referitoare la sistemul de asistență al HostGator au fost combinate. Mulți oameni au fost mulțumiți de personalul lor de asistență. Deși, unele persoane au fost de asemenea enervate, deoarece reprezentanții au fost incompetenți cu produsele și serviciile companiei.

Viteză

HostGator nu oferă multe în ceea ce privește viteza. Acestea nu au centre de date situate în Canada, ceea ce este un volum important dacă publicul dvs. se află în locația menționată. Serverele sunt situate în Provo, Utah și Houston, Texas.

De asemenea, au instalat mod_cloudflare pe serverele sale distribuite și distribuitoare. Din nou, această rețea de distribuție de conținut (CDN) stochează datele dvs. ca cache în diferite locații pentru acces rapid din locații îndepărtate de centrul principal de date.

Pro:

 • Ieftin
 • Sold bun / valoare

Contra:

 • Nu există servere în Canada
 • În general, servicii de calitate inferioară

7. InMotion Hosting – Cel mai bun găzduire web de afaceri

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Preț:
6,39 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo InMotion Hosting

InMotion Hosting este un alt veteran aici, dar se concentrează mai ales pe găzduirea de afaceri și soluții, de aici și costurile mai mari. Sunt destul de buni, dar nu au centre de date în Canada … combinați acest lucru cu costurile mai mari, nu au un motiv prea mare pentru a merge cu ele.

Au la dispoziție 5 tipuri de găzduire: găzduire partajată, găzduire WordPress, VPS, servere dedicate și găzduire pentru distribuitori. În afară de acestea, acestea oferă și servicii de web design în cazul în care aveți nevoie … și susțin cele mai populare CMS-uri și platforme de comerț electronic, + moodle (sistem de gestionare a platformelor / cursurilor de învățare).

Ceea ce ne place la ei este modul lor de a da înapoi comunității. Oferă reduceri de 50% pentru studenți, iar centrele lor de date sunt destul de ecologice.

A sustine

Suportul 24/7 Premier este disponibil pentru toate planurile de găzduire și se realizează prin telefon, e-mail și chat live. Tutoriale online și un Q bazat pe comunitate&A este disponibil, de asemenea. Recenziile sunt în mare parte pozitive atunci când vine vorba de sistemul lor de asistență pentru clienți. Clienții lor au declarat că au timpi de răspuns rapid și că reprezentanții lor sunt informați atunci când vine vorba de rezolvarea unor probleme ușoare și complexe.

Viteză

SSD-urile sunt utilizate cu procesele sale unice, care face ca site-ul dvs. web să se încarce mai repede, în comparație cu utilizarea unităților mecanice tradiționale. Au zone de viteză maximă atât pe coasta de est cât și în vestul SUA (nu în Canada). Acestea sunt situate în special în Los Angeles, California și Herndon, Virginia.

Deși stocarea și lățimea de bandă este nelimitată, CPU, RAM și alți factori care ar putea afecta performanța site-ului dvs. web nu sunt divulgate. Este posibil să aveți lățime de bandă nelimitată, dar dacă atingeți limita și memoria CPU, este posibil să nu puteți găzdui toți spectatorii care încearcă să acceseze site-ul dvs..

Pro:

 • Servicii de înaltă calitate
 • O mulțime de opțiuni
 • Suport bun pentru aplicații / CMS

Contra:

 • Scump
 • Nu există servere în Canada

8. Cloudways – Cel mai bun cloud hosting

Site-ul: www.cloudways.com
Preț:
10 USD (USD)
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Sigla Cloudways

Cloudways este o ființă diferită, folosește serverele brute ale altei companii și vă permite să implementați, să gestionați și să monitorizați aplicații și site-uri web de înaltă performanță pe serverele respective, tăind obișnuitul web hosting mediu. Dacă sunteți chiar ușor tehnic, acest lucru vă poate economisi mulți bani.

Funcțiile includ ssl gratuit, migrația gratuită a site-ului și posibilitatea de a instala cât mai multe aplicații doriți.

Dacă sunteți în mod special în căutarea acestui tip de cloud hosting, atunci Cloudways este calea de urmat, flexibilitatea pe care o oferă este dincolo de furnizorul dvs. de hosting de zi cu zi. Și sunt destul de ușor de dimensionat, deoarece site-ul dvs. are nevoie de mai multe resurse de server.

Printre partenerii lor se numără Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch și Google Cloud Platform.

A sustine

Cloudways vă oferă diverse opțiuni de asistență, inclusiv baza de cunoștințe, transmiterea de bilete, chat-ul live, pagina de stare a platformei și formularele de completare online. Prin intermediul formularelor de completare, puteți solicita un apel, cereți vânzări și puteți deveni partener.

Recenziile lor sunt superbe. Majoritatea recenziilor au declarat că sistemul lor de asistență pentru clienți este foarte rapid și prompt. Reprezentanții știu ce să facă pentru a remedia atât probleme ușoare, cât și complicate. În general, clienții au fost mulțumiți de serviciul lor de asistență pentru clienți.

Viteză

Cu planul lor cel mai ieftin, 1 GB memorie (RAM) este oferit. Serverele se bazează pe unități de stare solidă pentru viteze de încărcare mai rapide în comparație cu unitățile mecanice tradiționale. Serverele sunt de asemenea gata PHP 7. PHP 7 este alegerea dezvoltatorilor web în prezent, oferind performanțe superioare și mai rapide ale site-urilor și aplicațiilor în comparație cu PHP 5.6. CloudwaysCDN permite, de asemenea, viteze mai rapide de încărcare a site-urilor web în întreaga lume ca date în cache în mai multe locații din întreaga lume.

Au stive optimizate cu cache avansat, cum ar fi Memcached, Carnish și Redis pentru răspunsuri accelerate. Vitezele rapide de găzduire pentru WordPress și Magento sunt, de asemenea, disponibile datorită memoriei cache Breeze, respectiv a paginii complete. De asemenea, în prezent, au 60 de centre de date din întreaga lume din care puteți alege. Mai important, au un centru de date în Toronto, Canada, care vă permite să identificați piața țintă canadiană și să le oferiți viteze rapide de încărcare.

Pro:

 • Super scalabil
 • Gazduire cloud accesibila
 • Mai mulți furnizori de cloud

Contra:

 • Mai scump decât hostingul partajat
 • Sunt necesare mai multe cunoștințe tehnice

9. Dreamhost – Web Business Web Great Business

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț:
7,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul DreamHost

Dreamhost are o reputație foarte bună și cu un motiv întemeiat. Toate produsele de găzduire sunt solide, suportul lor punctual și serverul lor frumos și rapid. De asemenea, nu externalizează sprijinul care este întotdeauna un câștig important în cartea noastră. Ușor de utilizat este un alt lucru cunoscut pentru care Dreamhost este cunoscut, deoarece au construit un panou de control pentru clienții lor … este foarte ușor de utilizat.

În ceea ce privește soluțiile de găzduire, acestea oferă gazduire partajată, hosting WordPress, hosting cloud, VPS și hosting dedicat. De asemenea, au un constructor de site-uri destul de îngrijit pentru a vă economisi costurile în angajarea unui designer web, în ​​funcție de modul în care nevoile dvs. de bază sunt bineînțeles de proiectare..

Singurele dezavantaje ar fi lipsa centrelor de date din Canada și costul … pe care trebuie să îl plătiți timp de 3 ani dacă doriți cea mai ieftină rată. Nu este ideal.

A sustine

DreamHost pune la dispoziție diverse opțiuni de asistență printr-o bază de cunoștințe, forum, pagina de stare a sistemului, chat online live, asistență prin e-mail și trimitere de bilete. Ultimele trei moduri de asistență sunt disponibile 24/7. În prezent, nu au asistență telefonică.

Recenziile sistemului de asistență pentru clienți sunt uimitoare. Au obținut recenzii pozitive cu reprezentanții lor de ajutor și cu cunoștință. Durează mai puțin de un minut pentru a ajunge la un reprezentant să vă vorbească pe chat live. Și nu este asta. De asemenea, au putut oferi link-uri utile pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Viteză

DreamHost utilizează unități de stare solidă (SSD) spre deosebire de unitățile mecanice tradiționale. Când îl utilizați pe primul, site-ul dvs. web se încarcă mai rapid în comparație cu cel din urmă. Centrele de date nu sunt disponibile în Canada. Acestea sunt localizate în Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, California și Los Angeles, California.

Compania nu oferă mare lucru atunci când vine vorba de accelerarea site-ului dvs. web. Trebuie să faceți manual reglarea pentru ca site-ul dvs. web să se încarce mai repede.

Pro:

 • Reputatie buna
 • Servicii de calitate
 • Sprijin intern

Contra:

 • Mai scump
 • Nu există servere în Canada

10. Bluehost – gazdă solidă cu experiență

Site-ul: www.bluehost.com
Preț:
3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul Bluehost

Bluehost este o altă gazdă web deținută de EIG. Cu siguranță au trecut printr-un petic dur de câțiva ani, dar se pare că lucrează din greu la curățarea imaginii și a produselor de găzduire. În general, sunt destul de fiabile și au cu siguranță experiența din spatele lor pentru a demonstra lumii că sunt o forță de care trebuie să fie luate în considerare. Ei găzduiesc o mulțime de site-uri, va trebui să le reevaluăm în curând pentru a vedea dacă le putem extinde pe lista noastră.

Aceștia oferă o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor. În ceea ce privește planurile de găzduire, acestea oferă gazduire partajată, cloud hosting, hosting dedicat, hosting WordPress și VPS. Cu toate acestea, nu există servere în Canada.

A sustine

BlueHost vă oferă o bază de cunoștințe, tutoriale video, chat live, transmitere de bilete și asistență telefonică. Sunt disponibile 24/7. Recenziile referitoare la serviciul de asistență pentru clienți BlueHost au fost în mare parte negative. Este nevoie de mult timp pentru a rezolva probleme chiar și simple. Sunt dureros de lent când vine vorba de a răspunde la întrebări și se pare că reprezentanții lor de asistență pentru clienți sunt externalizați în alte țări care vorbesc engleza ca a doua limbă.

Viteză

Nu este dezvăluită performanța (inclusiv viteza) a celui mai ieftin plan de găzduire partajată. Acesta precizează doar că planul menționat are performanțe „Standard”. Potrivit reprezentantului lor de asistență, Standard Performance înseamnă că vi se oferă 25 GB RAM și site-ul dvs. web se va încărca în 2-3 secunde.

După cercetarea bazei de cunoștințe, puteți avea mai multe procesoare, memorie și resurse pentru 25,99 USD pe lună. Totuși, pachetul lor Pro este etichetat drept „performanță ridicată” în care are cu 80% mai puține conturi pe server care îi permit să utilizeze mai multe resurse pe cont. Cu acest pachet vine o viteză și o putere crescută datorate mai puțini utilizatori. Centrele de date sunt situate în Utah, SUA. Din păcate, nu există centre de date în Canada.

Pro:

 • Cu experienta
 • Prețuri competitive
 • Decent pentru site-urile WordPress

Contra:

 • Reputația stâncoasă
 • Nu există servere în Canada

11. Gazduire dinamică

Site-ul: www.dynamichosting.ca
Preț:
3,95 USD (CAD)
Spatiu pe disc: 5 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo dinamic de gazduire

Sunt în industrie din 1999 și utilizează acum energie 100% regenerabilă, știu că sunt găzduite în interior și se arată în calitatea serviciilor lor!

În timp ce site-ul lor promovează în principal hostingul WordPress gestionat de înaltă calitate (care include CloudFlare PRO gratuit, foarte impresionant), acestea oferă, de asemenea, găzduire partajată la un preț cu adevărat accesibil. Ceea ce ne place la ele sunt caracteristicile care vin cu planul lor cel mai de bază.

Acestea includ SSL gratuit, backup-uri automate și scanări automate de malware pentru a preveni hack-urile. De asemenea, oferă migrații gratuite, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plata cuiva pentru a vă muta site-ul către gazduirea sa.

A sustine

Compania oferă diverse opțiuni de asistență. Acestea includ chat-ul live, baza de cunoștințe, biletele de asistență și un centru de apel gratuit 24/7. Obțineți o urmărire într-o oră (sau mai puțin) cu biletele de asistență. Asistența lor telefonică nu are perioade de așteptare care să te facă să crezi. Majoritatea recenziilor atestă această garanție de către compania menționată, oferindu-le evaluări superbe la recenzii. Potrivit clienților, aceștia au cea mai bună valoare pentru bani, iar suportul a fost livrat prompt.

Viteză

Când vine vorba de viteză și performanță, găzduirea dinamică oferă o varietate de caracteristici. Folosesc acționări în stare solidă care sunt mai rapide decât unitățile mecanice tradiționale. De asemenea, sunt PHP 7 Ready și implementează HTTP / 2. Ambele echivalează cu viteze mai mari de încărcare a site-ului web.

Cloudflare CDN este oferit gratuit și este încorporat în panoul de control de găzduire. Dacă sunteți în Canada, veți beneficia de centrele lor de date situate în Halifax și Calgary.

Pro:

 • Furnizor excelent de hosting WordPress
 • O mulțime de funcții gratuite
 • Servere în Canada

Contra:

 • Pentru găzduire partajată, există opțiuni mai bune acolo.

12. Cirrus Gazduire

Site-ul: www.cirrushosting.com
Preț:
$ cu 3
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, bilete

Logo Cirrus Tech

Sunt accesibile, oferă mult spațiu pe disc și au servere în Toronto. Au început în 1999, deci au cu siguranță experiența necesară pentru a conduce o companie decentă de web hosting. Acum găzduiesc peste 15000 de site-uri și oferă toate caracteristicile de bază, cum ar fi SSL-uri gratuite și instalatorii WordPress cu un clic. De asemenea, oferă un nume de domeniu gratuit pentru a merge cu găzduirea dvs., care este foarte util pentru persoanele care doresc să aibă totul într-un singur loc.

În afară de găzduirea comună, hostingul WP, hostingul cloud și serverele dedicate, acestea oferă, de asemenea, găzduire Sharepoint, pe care nu o vedem des. Cirrus are de asemenea un serviciu de web design în cazul în care aveți nevoie.

A sustine

Cirrus vă oferă diverse opțiuni pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie: Depunerea biletelor, Baza de cunoștințe, Asistență telefonică și Chat online live. Ultimele două opțiuni de asistență sunt disponibile 24/7. Serviciul lor de asistență a obținut recenzii mixte. Unii clienți au fost foarte mulțumiți de serviciul lor și au declarat că au răspuns foarte rapid. Alții însă nu au fost nemulțumiți de reprezentanții lor de sprijin, spunând că le-a luat chiar mai mult de 3 zile să răspundă la biletele de asistență.

Viteză

Căutați centre de date din Canada pentru a satisface publicul țării? Cirrus Hosting angajează 3 centre de date în zona Toronto. Deși au centre de date în Canada, acestea nu folosesc o mulțime de funcții pentru o viteză crescută a site-ului. PHP 7 este acceptat, ceea ce înseamnă viteze de încărcare mai rapide pentru site-ul dvs. web comparativ cu PHP 5.6. Cloudflare CDN, serverele LiteSpeed ​​și alte caracteristici de memorie în cache nu sunt incluse în pachetele lor de găzduire partajate.

Pro:

 • Cu experienta
 • Foarte accesibil
 • Servere în Canada

Contra:

 • Pentru cel mai ieftin preț, trebuie să plătiți 3 ani simultan

13. SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Preț:
3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Logo-ul SiteGround

Aceasta este una dintre companiile noastre de găzduire preferate de toate timpurile din SUA, au servere puternice în întreaga lume (deși niciuna în Canada) și suport de top. SiteGround este una dintre gazdele cu cea mai rapidă creștere și cu un motiv întemeiat! Concentrația lor pe securitate, suport și ușurința de utilizare este destul de impresionantă. Au dezvoltat chiar și sisteme de securitate internă pentru a monitoriza și a acționa în mod continuu asupra problemelor potențiale de securitate.

De asemenea, vin recomandate pentru WordPress, de către WordPress (ceea ce este destul de rar! Ei, desigur, pot aborda orice CMS pe care îl aruncați).

SiteGround are 3 planuri de găzduire, cel mai accesibil plan începând de la 3,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)!

A sustine

SiteGround oferă diverse opțiuni de asistență, inclusiv bază de cunoștințe, tutoriale, chat în direct, telefon și asistență pentru bilete. Potrivit companiei, serviciul de telefon și live chat vă va ajuta să obțineți răspunsuri instantanee, în timp ce biletele vor dura 10 minute.

Recenziile clienților cu privire la sistemul lor de asistență au fost uluitor de pozitive. Majoritatea clienților au declarat că reprezentanții sunt foarte politicoși și de ajutor. Aceștia au obținut un rating ridicat în rândul clienților online. Grăbiți-vă pentru SiteGround!

Viteză

Când vine vorba de viteză, SiteGround are multe de oferit. Ele furnizează SSD-uri pentru viteze mai rapide de încărcare a site-ului web, comparativ cu unitățile tradiționale. De asemenea, au un plugin de memorie cache construit personalizat numit SuperCacher pentru viteze de încărcare și mai rapide.

Centrele de date ale companiei sunt situate în SUA, Marea Britanie, NL și SG. Deși nu există centre de date în Canada, SiteGround compensează acest lucru prin integrarea gratuită a Cloudflare.

Pro:

 • SSL gratuit
 • Recomandat de WordPress
 • Servere performante
 • Ușor scalabil

14. StableHost

Site-ul: www.stablehost.com
Preț:
3,50 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, bilete

Logo StableHost

Stable este o gazdă generală decentă, fără servere în Canada. Acestea oferă aceleași caracteristici ca majoritatea celorlalte gazde, cu excepția tehnologiei lor de găzduire în grup … crește performanța generală și scalabilitatea, cu un timp redus.

Au o mulțime de opțiuni de găzduire: găzduire partajată, hosting WordPress, VPS, revânzător, găzduire Enterprise, găzduire nelimitată. StableHost are, de asemenea, un site-builder curat pentru a-ți îmbunătăți funcționarea site-ului, funcționând cât mai repede, are niște design-uri grozave și un constructor ușor de drag-n-drop.

O alegere bună dacă doriți să vizați o piață din SUA.

A sustine

StableHost oferă asistență telefonică, chat online live, bază de cunoștințe, întrebări frecvente și pagina de stare a sistemului, pentru a vă oferi ajutorul de care aveți nevoie. Echipa lor tehnică este disponibilă 24/7. Pe de altă parte, echipele lor de vânzări și facturare sunt disponibile 7 zile pe săptămână între orele 9:00 și 17:00 (MST). Când vine vorba de recenzii, au strâns sentimente mixte. Unii au declarat că serviciul lor a fost foarte slab. Deși alții au fost mulțumiți de ofertele lor și de echipa lor de sprijin.

Viteză

Când vine vorba de viteză, cel mai ieftin plan vă oferă 1 core CPU complet. Cu cât numărul de nuclee de procesor este mai mare, cu atât site-ul este mai rapid. Au versiuni personalizate de LiteSpeed, PHP și MySQL, ceea ce face ca site-ul dvs. să aprindă rapid, indiferent de numărul de vizitatori. Unitățile de stare solidă sunt utilizate pentru a face viteza site-ului dvs. web mai rapid în comparație cu cei care utilizează unități mecanice tradiționale. Nu au servere în Canada. Deși au mai multe locații ale centrelor de date din Phoenix și Chicago, SUA, Amsterdam, Olanda, Singapore și Suedia, Stockholm.

Pro:

 • Servicii de înaltă calitate
 • Constructor de site cool
 • Tehnologie de găzduire grupată pentru performanțe sporite

Contra:

 • Nu există servere în Canada

15. Site5

Site-ul: www.site5.com
Preț:
6,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Chat live

Logo site 5

Site5 oferă, de asemenea, un serviciu decent, însă, având în vedere punctul de preț, propunerea de valoare nu este cu adevărat acolo, deoarece există mai bune gazde acolo, care sunt mai accesibile. De asemenea, principalul lor server este în SUA, deci nu ar fi grozav pentru site-urile canadiene.

Au migrație gratuită a site-ului, backup-uri de recuperare și o garanție de înapoiere de 45 de zile. Opțiunile lor de găzduire includ găzduire partajată, găzduire revânzătoare și un VPS complet gestionat.

A sustine

Site5 Gazduire oferă diverse opțiuni de asistență. Acestea includ baza de cunoștințe, Q&O platformă, asistență prin e-mail și chat live. Dezavantajul acestui lucru este că nu au asistență telefonică. Totuși, asistența prin e-mail și chat-ul online sunt disponibile 24/7. Din păcate, majoritatea recenziilor de asistență pentru clienți au fost negative. Durează doar câteva minute pentru a ajunge la un reprezentant, dar este nevoie de aproximativ 5-10 minute pentru a răspunde la întrebări. Unii au afirmat chiar că mai multe sesiuni de asistență sunt necesare doar pentru a rezolva o simplă problemă.

Viteză

Site5 are mai multe locații ale centrelor de date din Europa (Marea Britanie, Olanda, Franța și România), America de Nord (SUA și Canada), America de Sud (Sau Paolo, Brazilia și Joao Pessoa) și Asia (China și Singapore). Este un lucru bun dacă piața țintă este în Canada, deoarece au un centru de date în acea locație.

În ceea ce privește resursele, compania a declarat că furnizează mai mult decât suficient procesor și RAM pentru a satisface clientul „mediu” de găzduire web. Clienții văd un nivel ridicat de performanță, deoarece evită să exagereze serviciile oricărei persoane. Serverele gratuite Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​sau MariaDB și alte funcții de memorie în cache nu sunt publicitate pe site-ul lor web.

Pro:

 • Gazduire de calitate
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • 45 de zile garanție înapoi

Contra:

 • Prea scump
 • Nu există servere în Canada

Recenzii de găzduire web Canada: De ce o facem

Ca agenție digitală, obținem o mulțime de întrebări legate de găzduire web. Oamenii doresc să știe care gazdă web este cea mai potrivită pentru obiectivele lor specifice (ar putea fi un site de afaceri normal, sau fotograf, blogger mic, etc.) sau unde să găsească o comparație decentă care examinează cei mai buni furnizori de găzduire web pentru Canada. Majoritatea au probleme în a identifica care gazdele web valorează de fapt banii, oferind cea mai mare bătaie pentru buck-ul lor. Așadar, pentru a ne economisi timp răspunzând la aceste întrebări din nou, am decis să punem o bucată bună de timp în crearea unei resurse care să ofere multe dintre răspunsurile pe care le caută oamenii … și astfel s-a născut acest ghid!

Telefon canadian de găzduire web

Cele mai bune servicii de găzduire web pentru Canada: cercetarea

Indiferent dacă sunteți în proces de reproiectare web, re-brand complet sau pur și simplu încercați să împingeți un nou site în direct, veți fi inevitabil în câțiva blocanți. Creșterea site-ului web și funcționarea pe care o doriți poate fi incredibil de plină de satisfacții, dar trebuie să faceți multă muncă grea pentru a ajunge acolo. Pe lângă obținerea site-ului web conceput și construit (folosind un CMS personalizat sau unul comun, cum ar fi WordPress), va trebui, de asemenea, să decideți unde și cum doriți să fie găzduit.

cercetare web hosting

Ceea ce presupune această decizie este alegerea între diferitele companii (ieftine) de găzduire web & tipuri de găzduire disponibile pentru găzduirea unui site în Canada. Există multe pachete diferite de găzduire care plutesc pentru a alege de la dvs., dar pentru a alege o alegere care să beneficieze cel mai bine pentru dvs., site-ul dvs. web (indiferent dacă este un blog, un site de comerț electronic sau un site de afaceri general) și utilizatorii săi, va trebui să înțelegeți diferențele dintre diferitele tipuri de găzduire pe care le puteți întâlni în timpul căutării. Pentru a vă ajuta în această căutare epică, am enumerat mai jos diferitele tipuri de găzduire și care sunt caracteristicile pe care trebuie să le căutați.

Tipuri de găzduire web în Canada

Gazduire comună

Gazduirea partajată este unul dintre cele mai populare tipuri de găzduire web pentru site-uri web și proiecte de dimensiuni mai mici, așa cum este clasificat găzduire web ieftină. Unele proiecte mai mici includ afaceri locale, bloguri, site-uri web personale și multe altele. Acestea sunt site-uri web care nu sunt destinate să vadă cantități super mari de trafic și, prin urmare, nu trebuie să poată suporta astfel de volume. Modul în care funcționează acest tip ieftin de găzduire web este de către un furnizor care oferă spațiu pe același server mai multor utilizatori diferiți. Acest lucru prezintă multe limitări, dar limitările nu afectează majoritatea site-urilor web mai mici, ceea ce o face o alegere excelentă pentru acele tipuri de eforturi. Un alt beneficiu suplimentar al acestui tip de găzduire web este prețul mai mic pentru cumpărător. De asemenea, majoritatea gazdelor ieftine oferă planuri accesibile atât pentru gazduire Linux & Gazduire Windows (și cele mai frecvente limbaje de programare precum MySQL, Java, PHP, etc). Majoritatea furnizorilor de găzduire partajată de asemenea, dezactivează instalatorii cu un clic pentru WordPress, Joomla, Drupal și alte CMS-uri. Aceasta este cu siguranță cea mai bună găzduire web pentru întreprinderile mici.

Gazduire VPS

Acest tip de găzduire vă oferă acces la un server privat virtual. Gazduirea VPS are multe în comun cu găzduirea partajată, dar vine cu mai puține limitări și mai multă libertate atunci când vine vorba despre spațiul lor de server. Punctul de mijloc perfect între găzduirea partajată ieftină și găzduirea scumpă a serverului dedicat, găzduirea VPS vă oferă o porțiune dintr-un spațiu server separat de restul spațiului serverului pe care îl vor folosi alți utilizatori, astfel încât să puteți utiliza spațiul serverului neafectat de site-urile altor utilizatori. O soluție accesibilă de găzduire web care oferă mai multă flexibilitate decât găzduirea partajată, găzduirea VPS este o opțiune populară pentru găzduire web în Canada și, de obicei, folosită și pentru găzduirea serverelor de jocuri (excelent pentru găzduirea Minecraft).

Gazduire server dedicat

Aveți un site web mai mare pentru care căutați să găsiți o soluție de găzduire web? Dacă da, găzduirea dedicată a serverului ar putea fi alegerea ideală pentru dvs. Oferind utilizatorului acces la un server întreg, aceasta este o opțiune de găzduire web aleasă cel mai adesea de site-uri web mult mai mari, care stochează o mulțime de informații și generează o cantitate mult mai mare de trafic. Site-uri, cum ar fi directoarele imobiliare, marile site-uri de comerț electronic și multe altele, ar putea face ca utilizatorul unui server dedicat de găzduire să-și facă un plan pentru a-și conduce site-ul și pentru a le oferi utilizatorilor lor cea mai ușoară experiență de pe site-ul lor de înaltă performanță..

Gazduire în cloud

Gazduirea în cloud a câștigat semnificativ în popularitate în ultimii ani datorită flexibilității și versatilității sale. Gazduirea în cloud face ușor pentru utilizatorii să-și extindă sau să reducă capacitățile site-ului lor și disponibilitatea resurselor pe care le primesc. Deoarece este ideal atât pentru site-urile mari, cât și pentru site-urile mici și pentru că este o metodă de găzduire web mult mai sigură, întrucât se bazează pe mai multe mașini, mai degrabă decât pe una, hostingul cloud oferă multe beneficii utilizatorilor săi.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorului se referă la un tip de găzduire web în care un dezvoltator web achiziționează o cantitate semnificativă de spațiu server pentru a revinde clienților pentru care dezvoltă site-uri web. Acest lucru este ideal pentru clienții care au un dezvoltator web care are grijă de site-ul lor pentru ei, deoarece îi oferă dezvoltatorului mai mult control pentru a se putea asigura că site-ul funcționează exact așa cum ar trebui. Dacă lucrați cu un dezvoltator web, vedeți dacă au în minte o soluție de găzduire web pentru site-ul pe care îl creează pentru dvs., cum ar fi găzduirea revanzatorilor.

Web Hosting Canada: Cum să găsiți cel mai bun serviciu?

Când vine vorba de găzduire web în Canada, există o mulțime de tipuri de găzduire web, dintre care puteți alege, înainte de a vă putea folosi site-ul. Totuși, aceasta nu este, din păcate, ultima decizie grea pe care trebuie să o luați. După ce ați stabilit tipul de găzduire web care se potrivește nevoilor dvs., va trebui să începeți să comparați caracteristici specifice. De asemenea, am făcut această cercetare pentru furnizorii australieni de găzduire web, găzduire web din Noua Zeelandă, găzduire web în Singapore, gazduire web britanică, găzduire web ieftină India, găzduire web de top (în general), & chiar gazduire web Irlanda.

găsirea unei gazde web canadiene

Atunci când comparați mulți furnizori de găzduire web pe care vă puteți înscrie cu online, iată câteva dintre factorii pe care doriți să îi luați în considerare:

Locația serverului

harta locației serveruluiCredeți sau nu, locația fizică a serverului influențează timpii de încărcare a site-ului dvs. web. Cu cât serverul este mai aproape de utilizatorii care încearcă să acceseze site-ul dvs., cu atât mai repede îl vor putea folosi. Cu toate acestea, dacă cel mai apropiat server de dvs. sau de utilizatorii pe care vă așteptați să încerce să-i acceseze site-ul dvs. este unul semnificativ slab, cel mai bine este să îl găsiți pe cel mai apropiat de dvs., care are o cantitate rezonabilă de resurse și fiabilitate..

Pe scurt, atâta timp cât serverul este aproape, sau în Canada (și este un server decent), veți fi bine! Chiar nu contează dacă căutați servicii specifice orașului, cum ar fi găzduire web în Toronto, Montreal sau Vancouver … diferența de viteză va fi neglijabilă.

Depozitare

Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă înscrieți la un furnizor de găzduire web și să aflați că acesta nu vă oferă spațiul de stocare necesar de site-ul dvs. web, acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să rulați un site de comerț electronic. Verificați spațiul de stocare pe care un furnizor îl oferă cu planul pentru care căutați să vă înscrieți înainte de a vă angaja la orice, pentru a vă asigura că acesta se conformează nevoilor site-ului dvs..

Uptime

Este important ca site-ul dvs. web să fie accesibil utilizatorilor dvs. la toate orele din zi și din noapte – pentru asta plătiți, până la urmă. Pentru a realiza acest lucru, furnizorii de internet se străduiesc să ofere cele mai bune statistici uptime posibile. Am început să urmărim atât timpul de funcționare general, cât și timpii de răspuns pentru principalii furnizori de găzduire pe pagina noastră de stare a gazdelor site-ului. Căutați câteva mărturii ale clienților pentru furnizorul pe care îl considerați pentru a găsi experiența reală pe care alții au obținut-o din serviciile lor, luând în considerare timpul de funcționare.

Viteză

În afară de locația reală a serverului, modul în care gazdele web își configurează serverele are, de asemenea, un impact masiv asupra vitezei de încărcare.

teste de viteză a site-ului web

Factorii care influențează performanța generală și viteza sunt resursele procesorului alocate și memoria pe care le obține fiecare cont, câte site-uri web pe care o gazdă le permite pe server, cum arată stiva lor de server în ceea ce privește PHP (PHP 7+ este obligatoriu în aceste zile), din partea serverului memorie cache și multe altele (aruncați o privire la comparația noastră cu SiteGround vs HostGator pentru un exemplu despre cât de mult pot diferi timpii de încărcare atunci când aveți o configurație corectă a serverului). Terminologia ar putea fi un pic prea tehnică, dar principalele lucruri de căutat ar fi alocarea resurselor procesorului și a memoriei + domeniile permise pe server.

A avea un site rapid este, de asemenea, important în scopuri SEO, deoarece Google a spus că este unul dintre factorii de clasare!

CDN (Rețea de livrare de conținut)

CDN

Un CDN este o rețea masivă de servere din întreaga lume care poartă o versiune în cache a site-ului dvs. web, motivul principal pentru a avea un CDN atașat site-ului dvs. este de a maximiza viteza de încărcare indiferent de unde provin vizitatorii. De exemplu: Dacă un vizitator din Franța vrea să răsfoiască site-ul, atunci cel mai apropiat server sau nod de locație va servi site-ul, în loc de serverul din Canada care face toate lucrările. Alte avantaje ale existenței unui CDN includ protecția împotriva atacurilor DDOS și reducerea încărcării resurselor serverelor de origine.

O mulțime de gazde web trebuie să opteze pentru a se integra perfect cu CloudFlare, care oferă un CDN gratuit. Cu siguranță ceva care merită verificat.

Certificate SSL

SSL reprezintă Secure Socket Layer, este „s” în https, vizibil și prin lacat în majoritatea browserelor moderne, arătând că site-ul pe care îl vizitați este sigur. Certificatele SSL sunt utilizate pentru a cripta transferul de date între site-ul dvs. și vizitatori. În momentul de a tasta acest lucru, deținerea unui certificat SSL este o necesitate absolută pentru fiecare site web (nu doar magazinele de comerț electronic). Aceasta face ca browserele să aibă încredere în site-ul dvs., ceea ce face mai probabil să achiziționați ceva dacă acesta este obiectivul site-ului dvs. O gazdă web canadiană bună ar trebui să ofere certificate SSL gratuite. De fapt, în momentul în care vedem un furnizor de găzduire care încasează bani pentru un certificat SSL de bază, scorul lor general are o scufundare masivă. Există diferite tipuri de certificate SSL, cum ar fi Validare extinsă (EV SSL), Organizare validată (OV SSL) și Domeniu validat (DV SSL). DV SSL este versiunea de bază.

A sustine

Asistența este un element esențial al oricărui serviciu, indiferent dacă este web hosting sau nu. Cu toate acestea, găzduirea web este ceva care poate fi extrem de complicat dacă nu sunteți bine versat și experimentat în acea zonă, făcând suportul și mai esențial. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că orice furnizor pe care îl înscrieți oferă clienți live chat și asistență telefonică și poate doriți chiar să fiți atenți pentru asistență 24/7, astfel încât să puteți primi asistență ori de câte ori aveți nevoie.

Copiile de rezervă

Doriți să vă asigurați că informațiile pe care le păstrați stocate pe site-ul dvs. web sunt sigure și sigure întotdeauna. Prin urmare, backup-urile sunt critice.

web găzduiește copii de rezervă

Majoritatea furnizorilor de web vă vor face periodic copii de rezervă și le vor stoca pentru dvs., astfel încât este înțelept să analizați cât de des fac acest lucru și cum se întâmplă despre recuperarea datelor dvs. dacă va apărea nevoia. De asemenea, verificați cât ar costa să desfășurați o versiune mai veche a site-ului dvs., uneori este gratuit, alteori nu.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă a site-ului dvs. web va avea multe de-a face cu performanțele sale. Indiferent dacă site-ul dvs. este mic sau mare, doriți să vă asigurați că are acces la resursele de care are nevoie pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Căutați lățimea de bandă a site-ului dvs. Web va fi alocat furnizorului pe care îl considerați pentru a vă asigura că este adecvat.

Număr de domenii / site-uri permise

Caută câte domenii furnizorul pe care îl iei în considerare îți va permite să găzduiești pe spațiul serverului pe care îl plătești. Fie că credeți că doriți să găzduiți mai multe site-uri web sau nu, este întotdeauna bine să aveți libertatea de a face acest lucru în cazul în care vă decideți în viitor.

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi fiecare punct, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru cele mai bune companii canadiene de găzduire web, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

Cel mai bun Gazduire de Domeniu pentru Canada

Înainte de a intra în acest lucru, să lămurim ceva, în timp ce o mulțime de oameni se uită și se întreabă pentru cele mai bune servicii de găzduire de domenii, găzduirea de domenii nu este de fapt nimic. Termenul este o combinație de „nume de domeniu” și „gazduire web”. Ceea ce înseamnă majoritatea oamenilor cu găzduire de domenii, este, în general, configurarea unui site web și adresa URL sau numele de domeniu.

Deoarece am examinat deja selecțiile noastre dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru Canada, vom vorbi despre cei mai buni registratori de domeniu de acum înainte..

Ce este un nume de domeniu?

Numele de domenii sunt pseudonimele alfanumerice utilizate pentru accesarea site-urilor web. Fără nume de domeniu, accesarea site-urilor web ar fi posibilă numai tastând adresele lor IP în bara browserului (exemplu: 192.168.2.10). Din fericire pentru noi, numele de domenii au fost inventate pentru a înlocui adresele IP și a face mult mai ușoară navigarea pe web. Deci, de exemplu: 192.168.2.10 ar putea deveni Google.com, cât de minunat este asta. Aceasta înseamnă că, indiferent de nume de domeniu cumpărat, numele este de fapt o mască pentru adresa IP de bază.

Care sunt registrele și registrele de domenii?

Registratorii de nume de domeniu sunt companii cărora li se permite să gestioneze rezervarea numelor de domenii de pe internet și să atribuie adrese IP acestor nume de domeniu. Registrele trebuie să fie acreditate de un registru de domeniu de nivel superior (gTLD) generic sau de un registru de nivel de domeniu de nivel superior (ccTLD). Registrele sunt companii de nivel superior care trebuie să delege vânzările înregistrărilor de domenii. Ori de câte ori un nume de domeniu este vândut către un client, registratorul trebuie să anunțe registrul pentru a rezerva domeniul (iar o mulțime dintre ele sunt vândute în fiecare zi, trebuie doar să consultați resursele statistice de utilizare a internetului pe care le-am creat pentru unele numere nebunești).

Registratori de nume de domeniu

O mulțime de gazde sunt, de asemenea, revânzători de registre de nume de domeniu, ceea ce înseamnă că vă puteți înscrie pentru găzduire web și puteți prelua un nume de domeniu din aceeași companie, ceea ce face foarte ușor să configurați site-ul dvs. web.

Crearea site-ului dvs. web: îndreptați-vă numele de domeniu către serviciul dvs. de găzduire web canadian

După ce ați achiziționat un nume de domeniu și v-ați înscris pentru un pachet de găzduire web (poate chiar ați instalat WordPress sau orice alt CMS pe server), următorul pas este să îndreptați numele de domeniu către gazda dvs. web și să începeți să vă construiți site-ul..

Dacă ați achiziționat atât numele de domeniu, cât și găzduirea web de la același furnizor, ei ar fi făcut asta automat și ar trebui să fiți bine. HostPapa, de exemplu, poate face acest lucru pentru tine.

Dacă ați cumpărat numele de domeniu de la un registrator de nume de domeniu separat, precum Namecheap, va trebui să vă conectați la contul dvs. acolo și să căutați DNS sau servere de nume. Serverele de nume sunt servere care sunt deținute de gazda dvs. web și sunt utilizate pentru a gestiona numele de domenii asociate cu clienții gazdelor web.

actualizarea serverelor de nume

Cum să vă actualizați serverele de nume:

 1. Găsiți serverele de nume ale gazdei dvs. web (exemplu: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Puteți solicita gazda pentru acestea sau, uneori, le puteți găsi pe partea laterală când vă conectați la cPanel.
 2. Copiați serverele de nume
 3. Conectați-vă la contul dvs. de înregistrare și navigați la setările DNS sau servere de nume
 4. Lipiți serverele de nume în câmpurile serverului de nume și apăsați pe „actualizare”, sau „gata” (sau „salvați”)
 5. Așteptați câteva ore, verificați adresa URL a site-ului dvs., iar site-ul ar trebui să fie live (dacă ați instalat un CMS precum WordPress).

Și asta este pentru acest ghid, sper să fi ajutat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map