Cel mai bun Web Gazduire Australia pentru 2020

În calitate de agenție web cu sediul în Australia, am fost de câteva ori atunci când vine vorba de furnizorii de găzduire web.


În ultimii 5 – 10 ani, am achiziționat o mulțime de conturi de găzduire web, parțial pentru a găzdui clienții noștri (majoritatea australieni) și parțial pentru propriul personal & proiecte laterale (ne place să experimentăm ��).

Am trecut prin toate conturile (peste 30 de furnizori), am analizat care gazdele web funcționează bine pentru Australia (cu ajutorul urmăririi live) și care nu sunt acestea (și de ce). Am construit apoi această recenzie masivă & pagina de comparație pentru a împărtăși ceea ce am găsit, bucurați-vă!

Pentru referință rapidă, găsiți top 3 de mai jos!

Companie de găzduire web EvaluarePreț / moDisk SpaceServers în sau în apropierea AUFeatureReviewsWe Website
Hostpapa2,95 USD (reducere exclusivă – cu 8,99 USD)100 GB
 • Accesibil
 • 100 GB Spațiu pe disc
 • Suport bun
 • Serverele din SUA, deci ar putea avea nevoie de un CDN pentru a accelera timpul de încărcare
Recenzie HostPapa
siteground24,95 USD (în scădere de la 14,95 USD)10 GB
 • Ușor de folosit
 • Servere rapide
 • Suport excelent 24/7!
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Costurile de reînnoire sunt destul de mari
SiteGround Review
A2HostingLogo3,92 USD USD (în jur de 5,22 USD)Nelimitat
 • Spațiu de disc nelimitat
 • Excelent cu WordPress
Examinare gazduire A2

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Despre recenziile noastre de gazduire web

În timp ce folosim o mulțime de factori atunci când scriem recenzii de găzduire web (securitate, asistență, ușurință de utilizare, viteză, caracteristici cheie, etc.), suport și viteză sunt cele 2 mari pe care le avem în vedere la examinarea unui serviciu de găzduire web pentru Australia.

⚡ Să luăm viteza site-ului, de exemplu, știați că o întârziere de 1 secundă înseamnă că vizionările paginii scad cu 11%? Asta înseamnă că peste 1/10 dintre australieni se vor refuza pentru fiecare secundă pe care site-ul dvs. încă se încarcă …

Acesta este motivul pentru care o gazdă web de calitate este atât de importantă!

Viteza serverului

Câteva dintre site-urile în care ne-am prezentat:

Prezentat pe site-uri

Cel mai bun Web Gazduire Australia 2020 – Recenzii

Aici sunt cele mai bune 23 de recenzii de găzduire web pentru Australia, detalierea costurilor, a opțiunilor de asistență și a spațiului pe disc:

1. HostPapa – Cel mai bun Gazduire Web În general

hostpapa.com.au

Logo-ul HostPapa

Preț: AUD 2,95 USD
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

În ceea ce privește raportul cost-valoare, HostPapa este aproape imposibil de învins. Pentru doar 2,95 USD / lună, obțineți 100 GB spațiu pe disc SSD, nume de domeniu gratuit și suport excelent 24/7!

De asemenea, HostPapa știe să gestioneze corect resursele serverului, astfel încât toate conturile să aibă suficientă putere pentru a menține site-urile în funcțiune cu performanțe maxime!

De asemenea, oferă o mulțime de alte programe gratuite, cum ar fi migrarea gratuită de la vechea dvs. gazdă, dacă este nevoie. Aceștia oferă chiar și o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit, este destul de impresionant.

Caracteristici HostPapa

Deci, dacă căutați o găzduire de calitate care să fie accesibilă, acești tipi aduc produsele! În afară de faptul că au un constructor de site-uri la îndemână, ei acceptă desigur și toate CMS-urile populare precum WordPress, Joomla și altele (peste 400 de aplicații cu instalatori cu un clic).

Pe o notă laterală mișto, au lansat ca una dintre primele gazde verzi din jur și au menținut-o, compensând tot consumul de energie cu surse de energie ecologice, ecologice.

HostPapa oferă găzduire partajată, reînnoire, hosting VPS și găzduire WordPress, precum și servicii de web design, G Suite și suport de integrare Office 365. De asemenea, pot avea grijă de înregistrările de nume de domeniu (și da, care include nume .au precum .com.au, .net.au, etc).

HostPapa oferă servicii clienți 24 de ore din 24, prin telefon, chat live și bilete de asistență. De obicei, gazdele bugetare ca acestea nu au asistență, dar asistența HP este surprinzător de eficientă și de ajutor în rezolvarea problemelor!

În ceea ce privește viteza, centrele de date HostPapa sunt foarte bune. Acestea se laudă cu 99,9% uptime și livrează.

În cele din urmă, acești tipi sunt foarte experimentați, la prețuri accesibile, și oferă servicii de găzduire de calitate, la numai un preț MARE 2,95 USD / lună (reducere exclusivă MangoMatter, cu o reducere de la 8,99 USD)!

Pro-uri

 • Mult spațiu pe disc
 • O mulțime de freebies
 • Suport excelent 24/7
 • Taxe în AUD
 • Poate avea grijă de nevoile dvs. .com.au
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up General Gazduire Web

www.siteground.com.au

Logo-ul SiteGround

Preț: 4,95 USD
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

SiteGround este o altă gazdă excelentă, nu numai că centrele de date se aprind rapid (alege centrul din Singapore pentru site-urile locale), dar chiar au propriul sistem de memorie în cache (SuperCacher) pentru a-ți servi site-urile cât mai repede posibil..

Deoarece găzduirea sigură este o necesitate absolută, ne place foarte mult configurarea lor de securitate internă, care accesează toate site-urile găzduite, fără să fie atent la problemele de securitate potențiale. De asemenea, au o echipă de securitate dedicată, care urmărește zilnic noi vulnerabilități și apoi corectează aceste probleme pentru ca totul să funcționeze fără probleme. Este foarte impresionant!

Asistență SiteGround

Au 3 planuri de găzduire pentru găzduire partajată, începând doar de la 4,95 USD / lună (67% din prețul obișnuit)! Oh, + au și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

SiteGround oferă o mulțime de opțiuni pentru servicii pentru clienți, inclusiv o bază de cunoștințe, tutoriale, chat în direct, telefon și asistență pentru bilete. Potrivit companiei, serviciul de telefon și live chat vă va ajuta să obțineți răspunsuri instantanee, în timp ce biletele vor dura în medie 10 minute, ceea ce este destul de impresionant.

Când vine vorba de viteză, SiteGround are multe de oferit. Acestea oferă SSD-uri pentru timpii de încărcare a site-ului mai rapid în comparație cu unitățile tradiționale, precum și modificări suplimentare și setări personalizate pentru a optimiza viteza. Așa cum am menționat anterior, au și un plugin de memorie în cache numit SuperCacher pentru o viteză de încărcare și mai rapidă. Centrele de date ale companiei sunt situate în SUA, Marea Britanie, NL și SG, astfel încât acoperirea lor globală este foarte bună. Și, desigur, o garanție de timp de 99,9%.

Pro-uri

 • Securitate mare
 • Mai multe centre de date din întreaga lume
 • CDN, SSL, etc
 • Recomandat de WordPress

Contra

 • Prețurile de reînnoire pot fi destul de mari

3. Gazduire A2 – Cel mai bun pentru găzduirea australiană a revânzătorilor

www.a2hosting.com

Logo A2 Gazduire

Preț: 3,92 USD
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Cu suport 24/7, unități SSD super rapide, stocare nelimitată & un sediu din Singapore>Caracteristici de găzduire A2

Oferă 3 pachete de găzduire partajate, planul lor cel mai ieftin începe doar 3,92 USD / lună (în jur de 5,22 USD / lună).

Oferă servicii clienți 24/7/365 prin toate canalele obișnuite, cum ar fi Chat, telefon și bilete de asistență. Recenziile sunt destul de bune și, de obicei, lucrurile se rezolvă destul de repede. De asemenea, oferă migrație gratuită a site-ului pentru a face tranziția la serviciile lor cât mai lină posibil.

A2 Hosting este foarte mândru de „serverele turbo” lor, care oferă o viteză de 20x în comparație cu serverul dvs. mediu. Acestea fac acest lucru printr-o combinație de o alternativă îmbunătățită Apache, mai multe resurse per utilizator și mai puțini utilizatori pe server. De asemenea, au memorie în cache personalizată și, desigur, folosesc SSD. Este o configurație foarte bună, cu un timp de funcționare fiabil. Au 4 centre de date din întreaga lume pentru o atingere globală decentă, comparabilă cu SiteGround.

Pro-uri

 • 4 servere globale
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Taxe în USD

4. Hostinger – gazdă web cu buget mare

hostinger.com

Preț: 0,99 USD USD
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Chat live, bilete

Hostinger se confruntă cu o creștere nebună în acest moment și, cu un motiv întemeiat, de asemenea! Ei reușesc să ofere găzduire web la tarife foarte accesibile, menținând în același timp o calitate excelentă.

Lucrul care ne-a plăcut a fost procesul lor de bord pentru noi utilizatori, configurarea a fost una dintre cele mai ușoare prin care am trecut (și am trecut printr-o mulțime de gazde de-a lungul anilor). La asta se adaugă faptul că au servere în întreaga lume … inclusiv în Singapore, ceea ce este perfect pentru site-urile australiene.

Și doar în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile lor, acestea oferă chiar și o garanție de returnare de 30 de zile.

Tehnologia Hostinger

În ceea ce privește planurile de găzduire, acestea au găzduirea obișnuită partajată (ceea ce necesită majoritatea oamenilor), găzduirea WordPress (la fel ca găzduirea partajată, dar este doar pentru a evidenția faptul că știu să găzduiască site-uri WP foarte eficient), cloud hosting , VPS și găzduire prin e-mail. Toate planurile lor vin cu stocarea rapidă obișnuită SSD, 99,9% Optime Garanție, SSL gratuit, etc.

Trebuie să menționăm panoul de control personalizat, este destul de impresionant. În timp ce majoritatea gazdelor folosesc cPanel ca panou de control pentru adăugarea și implementarea site-urilor (care pare un pic datat în acest moment), Hostinger și-a creat propriile. Arată mult mai curat decât cPanel și, cu siguranță, este un plus de valoare pentru serviciile lor.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, aceștia au o bază de cunoștințe destul de detaliată, completată cu tutoriale pentru a vă ajuta să începeți. De asemenea, oferă 24/7/365 suport pentru chat live în cazul în care aveți nevoie.

Așa cum am menționat anterior, acestea au servere în întreaga lume, așa că, chiar dacă piața țintă nu este în Australia, puteți alege doar oricare dintre următoarele locații pentru a vă găzdui site-ul: Statele Unite, Regatul Unit, Olanda, Lituania, Singapore, Brazilia sau Indonezia.

Au 3 planuri de găzduire partajate, cu cea mai ieftină doar USD 0,99 USD / lună (în scădere de la 7,99 USD).

Pro-uri

 • Ușor de configurat
 • Mare performanță
 • Super accesibil
 • Server rapid în rețeaua globală Singapore +

Contra

 • Încă înregistrări de nume de domeniu .com.au (care nu contează dacă aveți deja un nume de domeniu)
 • Taxe în USD

5. MediaFortress – Great Web Hosting Australian

mediafortress.com.au

Logo-ul MediaFortress

Preț: 7,70 USD
Spatiu pe disc: 1 GB
A sustine: Telefon, bilete

Au început în 2009, sunt încă deținute 100% australieni și cu siguranță cunosc industria destul de bine.

Deși sunt cu siguranță pe partea scumpă, iar planul lor de bază include doar 1 site și 1 GB de stocare, avantajul pe care îl au este acela că este și o agenție de marketing digital, deci nu pot ajuta doar cu găzduirea, ci și cu construirea site-ului și comercializarea în sine. Practic, un singur ghișeu. Serviciile lor includ web design, SEO, PPC, marketing social media, email marketing etc..

Funcțiile MediaFortress

Nu am fost nevoiți să ne folosim de serviciul pentru clienți, dar se oferă să vă ajute fie prin telefon, fie prin intermediul biletelor de asistență. Deoarece sunt o companie de găzduire mai mică, asistența este de obicei mai personală, persoanelor care le pasă de reputația lor.

De asemenea, nu există reclamații cu privire la viteză. Folosesc servere locale bine optimizate și garantează un timp de funcționare de 99%, excelent pentru site-urile dvs. de afaceri sau blogurile personale.

Pro-uri

 • Un singur popas
 • 100% australian
 • Servicii de calitate

Contra

 • Scump

6. GreenGeeks – Cel mai bun gazduire web verde

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 2,95 USD USD
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks trece printr-un ritm de creștere masivă în acest moment. Beneficiul pe care îl au este acela că readuc 300% din energia pe care o folosesc în rețea, foarte fain. Serviciile și asistența lor sunt destul de impresionante, dar nu au niciun servere în apropiere de Australia (totuși), sper să le obțină în curând. Ne place foarte mult tehnologia lor de securitate construită la comandă pentru a menține totul funcțional și curat. În timp ce au un constructor de site-uri web, aceștia acceptă, de asemenea, majoritatea CMS-urilor importante.

Greengeeks la bord

GreenGeeks oferă găzduire web partajată (excelent pentru întreprinderile mici și blogurile australiene), găzduirea revânzătorilor, servere dedicate, găzduire WordPress și găzduire VPS. De asemenea, beneficiază de o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Au fost întotdeauna buni cu sprijin. Acestea le oferă 24 de ore din 24, prin telefon, chat sau bilete de asistență. Personalul lor de asistență este destul de cunoscut și este bine instruit.

Când vine vorba de viteză, ei știu să își optimizeze serverele, iar acest lucru arată în viteza pe care o oferă. Ei folosesc o combinație de SSD-uri rapide, PowerCacher și PHP7 pentru a încerca cu adevărat să obțină cât mai mult suc de pe serverele lor, cu o consistență uptime mare. Destul de impresionant!

Pro-uri

 • Eco-friendly
 • Accesibil
 • Suport deosebit
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra

 • Nu există servere locale

7. Panthur – Marea gazdă australiană

www.panthur.com.au

Logo Panthur

Preț: AUD $ 5
Spatiu pe disc: 10 GB
A sustine: Telefon, bilete

Panthur este un experimentat & furnizor australian excelent de găzduire web care inițial a început ca organizație non-comercială. Oferă servicii de găzduire web super-rapide și asistență 24/7 pentru clienți (care este, de asemenea, rapid fulger). Sunt o gazdă web locală cu servere din țară, deși nu au niciunul de peste mări dacă doriți să vizați alte țări.

Panthur are 3 planuri principale pe care le puteți personaliza suplimentar: economie, afaceri și găzduire Stealth, fiecare nivel crescând în resursele serverului pe măsură ce urcați.

De asemenea, oferă înregistrări de nume de domeniu și reînnoire care găzduiește designeri și agenții web. Au fost cumpărate recent de Hostopia și, în timp ce comutatorul a fost un pic stâncos, totul pare să fie din nou normal … inclusiv suportul rapid.

Panthur caracteristici

Planul lor cel mai ieftin începe de la 5 dolari / lună (deși vă recomandăm să mergeți cu planul de afaceri al bronzului pentru acel echilibru valoric / cost perfect).

Panthur oferă asistență 24/7 prin telefon și bilete de asistență. De obicei, sunt destul de repede la răspuns și majoritatea problemelor se rezolvă rapid.

În ceea ce privește viteza, deși nu au un plugin personalizat de memorie în cache, cum ar fi SiteGround … deoarece centrele lor de date sunt situate în AU, și combinate cu puterea serverelor lor, timpii de încărcare sunt foarte buni peste tot, doar asigurați-vă că alegeți un plan de găzduire care se potrivește site-ului dvs. (ceea ce înseamnă că probabil nu ar trebui să alegeți planul lor de economie pentru a găzdui un forum masiv).

Pro-uri

 • Gazda web locală
 • Mare performanță
 • Bun sprijin
 • 3 centre de date din Australia

Contra

 • Nu există servere de peste mări
 • Doar 2 GB spațiu pe disc pe planul lor de bază

8. WPHosting – gazdă australiană WordPress

wphosting.com.au

Logo-ul WPHosting

Preț: AUD 19 USD
Spatiu pe disc: 5 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Ne plac tipii ăștia. Dacă executați WordPress și aveți bugetul (iar piața dvs. țintă este în Australia, deoarece serverele lor sunt locale), se vor asigura că site-ul dvs. funcționează bine. Acestea fiind spuse, nu există asistență telefonică în planul lor de bază și nici nu am văzut nicio opțiune SSL gratuită.

Funcții de afișare WP

Ceea ce oferă ei este găzduirea australiană de înaltă calitate pentru WordPress, incluzând funcții premium precum protecția DDOS, backup-uri automate zilnice și scanări malware pentru a menține totul în siguranță.

Acestea oferă asistență prin toate canalele obișnuite, cum ar fi telefonul, chatul live și biletele de asistență. Deoarece oferă gazduire WP, personalul lor de asistență este expert în WordPress!

Serverele lor sunt complet optimizate pentru rularea WordPress, și se arată. Timpurile de încărcare sunt foarte impresionante, folosind SSD-uri, PHP7, Gzip și MariaDB pentru a optimiza viteza! De asemenea, găzduiesc unele mărci cu adevărat mari, astfel încât calitatea serviciilor lor de găzduire este cu siguranță!

Planul lor cel mai ieftin este de 19 USD AUD / lună și vine cu 5 GB de stocare SSD.

Pro-uri

 • WordPress care găzduiește regi
 • Suport deosebit

Contra

 • Probabil că nu va funcționa dacă aveți un buget …
 • Sau nu folosiți WordPress

9. Crucial – gazda web australiană verde

www.crucial.com.au

Logo-ul crucial

Preț: 19,90 USD
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, bilete

De când au început în 2003, Crucial a crescut destul de mult, cunoscut pentru simplitatea sa. Totuși, la 22,90 USD / lună, există opțiuni mult mai ieftine care vin cu mai multe funcții.

Caracteristici cruciale

Acestea oferă, de asemenea, găzduire WordPress, găzduire revânzători și găzduire VPS (care vine în 5 arome și include soluții pentru Windows și Linux). Serverele lor sunt în Australia și oferă suport 24x7x365, care este întotdeauna la îndemână.

Crucial oferă asistență 24x7x365 prin intermediul biletelor de telefon și asistență. Recenziile sunt în general pozitive.

Cu serverele australiene locale care rulează pe SSD-uri, viteze sunt solide. Deși poate ar trebui să-și schimbe versiunea PHP promovată în PHP7, mai degrabă decât să facă referire la PHP 5.6+ ca fiind cea mai recentă și cea mai mare …

Pro-uri

 • Excelent la găzduirea VPS
 • Simplitatea nu este un lucru rău
 • Servicii de înaltă calitate

Contra

 • Găzduire partajată scumpă

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

Logo-ul HostingCloud

Preț: AUD 2,50 USD
Spatiu pe disc: 5 GB
A sustine: Bilete

Noii copii de pe bloc, ca și noua marca. Cu siguranță, sunt ieftine și oferă SSL gratuit, dar la fel ca majoritatea gazdelor web australiene, sunt legate de AU, cu excepția cazului în care utilizați un CDN (pe care SiteGround și A2 Hosting, de exemplu, îl oferă gratuit). Arată perfect pentru întreprinderile mici care doresc să-și ude picioarele.

Au 2 planuri, unul cu spațiu pe disc de 5 GB și unul cu 10 GB. Ambele includ funcții interesante, cum ar fi migrațiile gratuite de cPanel, 7 zile de retenție de rezervă și protecția DDoS de rețea. Și toată găzduirea rulează pe viteze maxime SSD-uri.

Deoarece sunt gazdă bugetară, aceștia oferă asistență doar prin bilete, deși răspund destul de bine, așa că, în general, se ridică de la noi.

În ceea ce privește viteza, obișnuitele servere australiene care rulează pe SSD. Site-urile funcționează la fel de neted, așa cum este de așteptat, destul de bine pentru un imho gazdă cu buget.

Pro-uri

 • Ieftin
 • De valoare

Contra

 • Poate avea nevoie de mai multe opțiuni de asistență
 • Nu există servere de peste mări

11. Pacificul digital

www.digitalpacific.com.au

Sigla Digital Pacific

Preț: 6,90 USD
Spatiu pe disc: 1 GB
A sustine: Telefon, bilete

Digital Pacific a început în 2000 și a crescut rapid pentru a deveni unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de găzduire web în Australia. Deși au o mulțime de opțiuni în ceea ce privește opțiunile de găzduire, performanțele au fost puțin discutabile în comparație cu alte gazde, pe planurile lor de găzduire partajate cel puțin.

Când le-am testat, le-am comparat direct cu Panthur (care oferă un plan mai ieftin) și am lăsat serverele să creeze cu adevărat câteva scripturi grele, nu am fost cu adevărat impresionați. Sprijinul lor a fost destul de receptiv, însă (după ce testele noastre s-au prăbușit pe site-ul nostru).

Ne place, de asemenea, cât de ecologice sunt și modul în care redau comunitatea prin implicarea în proiecte grozave și alte evenimente precum Movember.

Digital Pacific oferă asistență 24/7 prin telefon și bilete de asistență prin portalul lor de clienți. De obicei, sunt foarte receptivi și pot rezolva problemele în mod eficient.

La fel ca majoritatea celorlalți furnizori australieni de găzduire web, Digital Pacific se concentrează pe serverele locale care rulează SSD-uri pentru stocare și funcționează bine pentru site-urile dvs. personale personale și de afaceri..

Pro-uri

 • Cu experienta
 • Multe alegeri

Contra

 • Putin cam scump
 • Performanță (poate fi îmbunătățită încă de la ultimul test)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Logo-ul Bluehost

Preț: 3,95 USD USD
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Bluehost este acum o gazdă foarte veche, îl considerăm unul dintre veterani. Au fost odată, au condus regatul împreună cu HostGator (aveau să meargă la gazde dacă erai o mică companie), acum amândoi au fost cumpărați de EIG, corporația masivă care cumpără cât mai multe gazde web (poate) cum ar fi iPage și Fatcow, care sunt pe această listă).

Bluehost a coborât rapid în ultimii ani, ceea ce a afectat cu siguranță compania, din fericire, în ultima vreme, și-au îmbunătățit serviciile și asistența, până la punctul în care ar putea începe din nou lista noastră.

În ceea ce privește opțiunile de găzduire, acestea oferă gazduire partajată, cloud hosting, hosting WP, VPS și hosting dedicat.

BlueHost vă oferă o bază de cunoștințe, tutoriale video, chat live, transmitere de bilete și asistență telefonică. Sunt disponibile 24/7. Recenziile referitoare la serviciul de asistență pentru clienți BlueHosts au fost în continuare în mare parte negative. <- dar, din nou, lucrează la asta.

Nu este dezvăluită performanța (inclusiv viteza) a celui mai ieftin plan de găzduire partajată. Acesta precizează doar că planul menționat are performanțe „Standard”. Potrivit reprezentantului lor de asistență, Standard Performance înseamnă că vi se oferă 25 GB RAM și site-ul dvs. web se va încărca în 2-3 secunde.

După cercetarea bazei de cunoștințe, puteți avea mai multe procesoare, memorie și resurse pentru 25,99 USD pe lună. Totuși, pachetul lor Pro este etichetat drept „performanță ridicată” în care are cu 80% mai puține conturi pe server, care îi permit să utilizeze mai multe resurse pe cont. Cu acest pachet vine o viteză și o putere crescută datorate mai puțini utilizatori. Centrele de date sunt situate în Utah, SUA, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un CDN precum Cloudflare pentru a obține timpi de încărcare decente pentru site-urile australiene.

Pro-uri

 • SSL gratuit
 • Mult spațiu pe disc
 • Accesibil

Contra

 • Servere SUA
 • Reputația stâncoasă

13. Cloudways

www.cloudways.com

Sigla Cloudways

Preț: USD 10 USD
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Cloudways este o ființă diferită, folosesc serverele brute ale altor companii și vă permit să implementați, să gestionați și să monitorizați aplicații și site-uri web de înaltă performanță pe serverele respective, tăind obișnuitul web hosting mediu. Dacă sunteți chiar ușor tehnic, acest lucru vă poate economisi mulți bani.

Ei lucrează cu furnizori de cloud masivi precum Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS și multe altele. Adevăratul beneficiu aici este scalabilitatea ofertelor de găzduire în cloud. Acest lucru funcționează excelent pentru aplicațiile cu consum intensiv de resurse și site-urile australiene … cum ar fi forumuri uriașe sau site-uri de comerț electronic.

Cloudways vă oferă diverse opțiuni de asistență, inclusiv o bază de cunoștințe, transmiterea de bilete, chat-ul live, pagina de stare a platformei și formularele de completare online. Prin intermediul formularelor de completare, puteți solicita un apel, cereți vânzări și puteți deveni partener.

Recenziile lor sunt superbe. Majoritatea recenziilor au declarat că sistemul lor de asistență pentru clienți este foarte rapid și prompt. Reprezentanții știu ce să facă pentru a remedia atât probleme ușoare, cât și complicate. În general, clienții au fost mulțumiți de serviciul lor de asistență pentru clienți.

Cu planul lor cel mai ieftin, 1 GB memorie (RAM) este oferit. Serverele se bazează pe unități de stare solidă pentru viteze de încărcare mai rapide în comparație cu unitățile mecanice tradiționale. Serverele sunt de asemenea gata PHP 7. PHP 7 este alegerea dezvoltatorilor web în prezent, oferind performanțe superioare și mai rapide ale site-urilor și aplicațiilor în comparație cu PHP 5.6. CloudwaysCDN permite, de asemenea, viteze mai rapide de încărcare a site-urilor web în întreaga lume ca date în cache în mai multe locații din întreaga lume.

Au stive optimizate cu memorie cache avansată, cum ar fi Memcached, Varnish și Redis pentru răspunsuri accelerate. Vitezele rapide de găzduire pentru WordPress și Magento sunt, de asemenea, disponibile datorită memoriei cache Breeze, respectiv a paginii complete. De asemenea, în prezent, au 60 de centre de date din întreaga lume din care puteți alege.

Pro-uri

 • Gazduire performanta
 • Foarte scalabil

Contra

 • Mai dificil de stăpânit

14. Găzduire în mișcare

www.inmotionhosting.com

Logo-ul de găzduire InMotion

Preț: 6,39 USD USD
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

InMotion Hosting este un alt veteran aici, dar se concentrează mai ales pe găzduirea de afaceri și soluții, de aici și costurile mai mari. Și din nou, fără servere locale. Asistența este destul de bună, la fel ca și restul pachetelor lor … așadar, dacă vizați SUA, cu siguranță trebuie să luați în considerare.

În ceea ce privește opțiunile de găzduire, InMotion oferă găzduire partajată, găzduire revânzători, găzduire VPS, servere dedicate și găzduire specializată WordPress. De asemenea, oferă servicii de design web dacă nu găsești pe nimeni pe plan local (ceea ce ar fi ciudat ca designerii web sunt peste tot în aceste zile).

Pe lângă asistența telefonică obișnuită, baza de cunoștințe și biletele de asistență, au și un cont Skype pe care îl puteți contacta. În general, recenziile utilizatorilor sunt pozitive, iar asistența răspunde eficient și la rezolvarea problemelor.

Cu combo-ul de configurare a serverului lor de clasă de afaceri și suportul PHP7, viteza și performanța sunt foarte ușoare de la bord. De asemenea, oferă servicii de găzduire WordPress specializate pentru performanțe și mai bune pentru site-urile WP.

Pro-uri

 • Servicii de înaltă calitate
 • Reputatie buna

Contra

 • Servere în SUA
 • Scump

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

Logo GreenGeeks

Preț: 3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks trece printr-un ritm de creștere masivă în acest moment. Beneficiul pe care îl au este acela că readuc 300% din energia pe care o folosesc în rețea, foarte fain.

Serviciile și asistența lor sunt destul de impresionante, dar nu au niciun servere în apropiere de Australia (totuși), sper să le obțină în curând. Ne place foarte mult tehnologia lor de securitate construită la comandă pentru a menține totul funcțional și curat.

GreenGeeks oferă găzduire web partajată, găzduire revânzători, servere dedicate, găzduire WordPress și găzduire VPS. De asemenea, beneficiază de o garanție de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de serviciile lor.

Pro:

 • Eco-friendly
 • Accesibil
 • Suport deosebit

Contra:

 • Nu există încă servere lângă Australia

16. Geek gazdă

www.hostgeek.com.au

Logo-ul Host Geek

Preț: $ 4,58
Spatiu pe disc: 400 MB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Ca și Media Fortress și Netregistry, Host Geek oferă servicii de marketing digital în topul serviciilor lor de găzduire, oferind clienților întregul pachet atunci când vine vorba de nevoile lor de marketing online.

Sunt mai accesibile decât majoritatea din listă, dar planul lor de bază vine doar cu 400 MB de spațiu pe disc, pe care oamenii îl vor depăși foarte repede. Au un centru de date atât în ​​Australia, cât și în Singapore, ceea ce le oferă un nivel mai mare decât competiția.

În ceea ce privește planurile de găzduire, acestea au pachete pentru găzduire partajată, hosting pentru revânzători, VPS, servere dedicate și mai multe planuri de găzduire specializate pentru WordPress, Joomla și Magento. Planurile de specialitate sunt mai scumpe, dar optimizate pentru fiecare SMC.

Pro:

 • Ghișeu unic
 • Accesibil
 • Multe alegeri
 • 100% australian

Contra:

 • 400 MB nu reprezintă mult spațiu pe disc

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

Logo WebHostingHub

Preț: 4,99 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

În timp ce oferă spațiu de disc și lățime de bandă, se pare că planul lor de bază este jumătate din performanță comparativ cu toate celelalte planuri. De asemenea, sunt o gazdă din SUA cu servere în SUA, ceea ce înseamnă că site-urile s-ar încărca destul de lent dacă vizați o piață Aussie.

Oferă lucruri precum SSL gratuit, migrația gratuită a site-ului web și un nume de domeniu gratuit, precum și servicii de design web dacă aveți nevoie de ele. Totuși, în general, recenziile utilizatorilor nu sunt fantastice, așa că poate cel mai bine să cauți opțiuni mai bune.

Pro:

 • Spațiu pe disc nelimitat
 • SSL gratuit, migrații pe site
 • Adăugate servicii de proiectare web

Contra:

 • Servere SUA
 • Un pic pe partea scumpă

18. Site5

 www.site5.com

Site5

Preț: 6,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Chat live

Site5 oferă un serviciu decent, însă, analizând punctul de preț, propunerea de valoare nu este cu adevărat acolo, deoarece există mai bune gazde acolo, care sunt mai accesibile. De asemenea, principalul lor server este în SUA, deci nu ar fi grozav pentru site-urile australiene.

Acestea oferă servicii de găzduire partajată, găzduire pentru revanzări și un VPS complet gestionat. Fiecare plan vine cu migrație gratuită a site-ului și un sistem de backup decent în cazul în care ceva nu merge bine.

Pro:

 • Servicii de calitate
 • Simplitate

Contra:

 • Un pic prea scump
 • Servere în SUA

19. 1&1

www.1and1.com

1 & 1 logo

Preț: 4,99 USD (USD)
Spatiu pe disc: 100 GB
A sustine: Telefon, bilete

Acești tipi sunt cu adevărat populari în Europa, dar nu au centre de date în apropierea Australiei, deci nu este atât de interesant decât dacă vă orientați către un public de peste mări.

De asemenea, oferă o mulțime de servicii suplimentare, în afară de gazduire. De la soluții de e-mail până la servicii de marketing online și înregistrare a numelor de domeniu, acestea sunt magazinul unic al Europei pentru tot ce are legătură cu site-ul web.

Planul lor de bază este livrat cu 100 GB spațiu pe disc, SSL gratuit și un nume de domeniu gratuit (cel puțin pentru primul an).

Pro:

 • Ghișeu unic
 • Mult spațiu pe disc

Contra:

 • Nu există servere lângă Australia

20. StableHost

www.stablehost.com

Logo StableHost

Preț: 3,50 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, bilete

Stablehost a pornit destul de mic, le-am testat cu câteva site-uri și nu a avut niciodată probleme, doar o gazdă decentă, cu pachete de găzduire competitive. Dar, din nou, centrul lor de date se află în SUA … deci nu este atât de interesant pentru noi.

Acestea fiind spuse, suntem impresionați de tehnologia lor de găzduire grupată combinată cu versiunile lor personalizate de PHP, MySQL și Litespeed, performanța este excelentă!

StableHost oferă găzduire partajată, găzduire revânzători, VPS și găzduire întreprindere pentru site-uri cu trafic mare.

Pro:

 • Tehnologie de hosting îngrijită în grup
 • Servicii de înaltă calitate
 • De mare valoare

Contra:

 • Servere în SUA

21. VestHost

www.westhost.com

Logo-ul WestHost

Preț: 1 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Am început cu WestHost câțiva ani în urmă, atunci erau destul de darnici și chiar au fost promovați de un cunoscut marketer și creator de pluginuri WordPress. Dar de atunci, performanța a scăzut, tot mai multe recenzii proaste au început să apară … nu sunt sigur unde se află acum. În momentul de față, chiar dacă sunt super ieftine, probabil că nu le-am recomanda.

WestHost oferă găzduire partajată, VPS, servere dedicate și găzduire WordPress.

Pro:

 • Ieftin
 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra:

 • Reputația stâncoasă
 • Servere în SUA

22. FatCow

www.fatcow.com

Logo FatCow

Preț: 4,08 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

FatCow este suuuuper vechi, ca în 1998, și atunci erau probabil destul de bune. Dar în 2004, EIG le-a cumpărat, iar băiatul a mers în jos. Asistența este destul de proastă, dar cea mai mare problemă este viteza, este destul de oribilă.

Doar google câteva recenzii ale clienților, este aproape distractiv cât de supărați au devenit oamenii cu ei.

Pro:

 • Nici o idee

Contra:

 • Calitatea generală a serviciului
 • Servere în SUA

23. iPage

www.ipage.com

Logo-ul iPage

Preț: 1,50 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

O altă gazdă deținută de EIG, cam aceeași poveste ca FatCow, deși viteza lor este ceva mai rapidă. iPage este cunoscut pentru taxele de reînnoire foarte scumpe, numele de domeniu scumpe, nu există cPanel, etc..

De asemenea, au centre de date doar în SUA … deci da, nu merită să-ți faci timpul.

Pro:

 • Spațiu pe disc nelimitat

Contra:

 • Calitatea generală a serviciilor
 • Servere în SUA
 • Taxe de reînnoire costisitoare

De ce revizuim gazdele web pentru Australia

Alegerea serviciului potrivit de găzduire web poate face cu adevărat diferența între o afacere australiană înfloritoare sau una care nu reușește. De exemplu, dacă site-ul nostru coboară timp de 2 zile, aceasta ar fi o pierdere potențială de aproximativ 4 până la 8k (în medie <- da, am calculat acest lucru). Așa că, pentru a împiedica oricine să se întâmple cu oricine, am clarificat unele dintre terminologiile de găzduire și specificațiile necesare mai jos (notă laterală: Fiecare companie de gazduire web epică ieftină din top-ul nostru 10 acceptă WordPress și toate celelalte CMS majore, în cazul în care ai fost întrebându).

Așadar, în cazul în care urmeazăți traseul manual în cercetarea celor mai buni furnizori australieni de găzduire și doriți să vă creați propriile recenzii de găzduire de site-uri web, acestea sunt specificațiile pentru care trebuie să vă uitați atunci când alegeți o gazdă, bucurați-vă.!

ps: De asemenea, am adăugat top 5-urile noastre personale pentru următoarele comparații:

 • gazduire web pentru NZ
 • găzduind Irlanda
 • Gazduire web britanica
 • Găzduire canadiană
 • găzduire web Singapore
 • în general cel mai bun găzduire web
 • gazduire web India
 • gazdele web Malaezia
 • Hospedagem de site-uri Brazilia
 • gazdele web Pakistan

Cuprins

Cum să găsiți un furnizor de găzduire web

 • Terminologie: Gazduire domeniu vs Gazduire web vs Inregistrare domenii
 • Tipuri de găzduire web
 • Locația serverului
 • Uptime
 • Spatiu pe disc
 • Lățimea de bandă și transfer de date
 • Viteză
 • Opțiuni de asistență
 • Funcții de e-mail
 • Certificate SSL

Cercetare australiană de găzduire web

Cum de a găsi un serviciu de găzduire web pentru Australia?

Terminologie de gazduire web: Gazduire de domenii vs Gazduire Web vs Inregistrare domenii

Înainte de a intra în înțelegerea modului în care să alegem cel mai bun furnizor australian de găzduire web în jur, să răspundem la una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim cu privire la terminologia de găzduire. Care este exact diferența dintre găzduirea domeniului, găzduire web și înregistrarea domeniilor?

Înregistrare nume de domeniu

Să începem cu înregistrarea domeniului. Aceasta se referă la cumpărarea sau înregistrarea unui nume de domeniu (yourcompany.com.au), care se poate face printr-un registrator. Majoritatea gazdelor web oferă acest serviciu, ceea ce înseamnă că vă puteți cumpăra numele de domeniu și găzdui site-ul dvs. cu același furnizor, care este situația ideală pe măsură ce suportul este centralizat. Dacă doriți doar să cumpărați nume de domeniu și nu găzduire web, este mai bine să parcurgeți un registrator normal, cum ar fi NameCheap. Înregistrătorii au autoritatea de a delega vânzările de nume de domeniu și de a le atribui pentru adrese IP (veți fi surprinși de câte domenii se înregistrează anual, trebuie doar să verificați pagina noastră de statistici de utilizare a internetului pentru anumite numere neplăcute).

Gazduire web explicată

actualizarea serverelor de numeÎn continuare, găzduire web. Aceasta se referă la spațiul online unde găzduiești fișierele care alcătuiesc site-ul tău, de aceea te afli pe această pagină, pentru a găsi o gazdă web excelentă pentru site-ul tău. După ce ați înregistrat numele de domeniu, indicați acest nume către spațiul dvs. de găzduire pentru ca site-ul să apară în browsere. De obicei, conectați numele de domeniu și furnizorul de găzduire web prin actualizarea serverelor de nume ale domeniilor. Numerele de servere sunt în principiu servere deținute de gazde web, special pentru a gestiona numele de domeniu asociate clienților lor. Formatul obișnuit este ceva precum ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

Pentru a conecta cele 2, trebuie doar să inserați serverul de nume al gazdelor dvs. în câmpurile serverului de nume din setările domeniilor dvs. în registrator. Dar, din nou, dacă cumpărați numele dvs. de domeniu în același timp în care vă cumpărați pachetul de găzduire web, cu același furnizor, acestea fac totul pentru voi. Atunci tot ce trebuie să faceți este să instalați CMS-ul și voila preferată, site-ul dvs. este live. Am scris chiar un ghid masiv despre cum să construiți un site de la zero, verificați-l.

Gazduire domeniu

În cele din urmă găzduire de domenii. De fapt, acest lucru nu este un lucru, găzduirea de domenii este o combinație de înregistrare de domenii și găzduire de pagini web, probabil utilizată de oamenii care caută de fapt găzduire web, dar nu știu terminologia corectă, astfel încât aceștia caută „găzduire de domenii în Australia”..

Bine, acum că este clar, să începem!

Care sunt tipurile de găzduire web?

Există 4 tipuri principale de găzduire: Gazduire partajată ieftină, găzduire VPS, găzduire dedicată, & Gazduire pentru distribuitori. Pentru majoritatea celor care citesc acest lucru (inclusiv cei care caută găzduire web de afaceri), veți dori să vizitați tipul de găzduire web ieftin (găzduire partajată), deoarece este perfect pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Este o altă poveste dacă încercați să vindeți 1.000 de produse online sau dacă aveți un forum înfloritor, caz în care găzduirea dedicată sau un VPS este o opțiune mai bună.

Înainte de a continua și a face o comparație de găzduire web pentru aceste tipuri de găzduire, există un lucru pe care ar trebui să-l înțelegeți cu adevărat despre lumea de găzduire: 99,9% din timp, primiți ceea ce plătiți.

Gazduire comună

Dacă accentul tău principal este să cauți servicii de gazduire web ieftine, pentru asta ai venit. Cu toate că există companii care oferă pachete gratuite de găzduire web, acestea nu durează de obicei din cauza prea multor limitări. Ce înseamnă hostingul comun este că site-ul dvs. web va fi găzduit pe un server cu o mulțime de alte site-uri web. Câte alte site-uri web? Depinde de furnizorul de hosting. Unele companii pun până la 100 de site-uri pe un singur server fizic, în timp ce altele găzduiesc 20 de site-uri sau mai puțin. Pentru persoanele care caută special pentru mici până la mijlocii găzduire web de afaceri pentru Australia, găzduirea partajată este cel mai probabil cel mai bun tip de găzduire web de cea mai bună valoare pentru dvs. Gazduirea în comun poate fi folosită chiar pentru a găzdui site-uri de comerț electronic (în funcție de dimensiunea site-ului). În orice caz, să prezentăm avantajele și contra contra hostingului comun.

Pro:

 • Relativ ieftin, cu costuri de găzduire a site-urilor web care încep de la 3,95 USD / lună
 • Totul funcționează din cutie
 • Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice pentru a vă pune în funcțiune site-ul
 • Puteți face aproape totul dintr-un simplu cPanel
 • De obicei, vine cu scripturi de instalare cu 1 clic pentru WordPress & celelalte CMS majore sunt Joomla, Drupal etc..
 • Majoritatea gazdelor au planuri pentru gazduire Linux & Gazduire Windows (și cele mai comune limbi precum PHP, Java și altele)

Contra:

 • Site-ul dvs. web se poate încărca încet dacă serverul este supraîncărcat cu prea multe site-uri.
 • Ești deschis la amenințările de securitate, chiar dacă nu faci nimic rău.
 • Cineva dintre vecinii dvs. poate lua mai multe resurse și, în consecință, veți obține performanțe inferioare ale site-ului.

Rețineți că nu toate planurile de găzduire partajate sunt aceleași. Există planuri care asigură o performanță asemănătoare VPS (cum ar fi furnizorii de găzduire WordPress gestionați în principal din SUA). Veți recunoaște aceste planuri de găzduire prin prețul lor (destul de scump) – este un echilibru frumos între găzduire web ieftină și găzduire web de afaceri super premium. Găzduirea în comun este bună pentru blogurile și site-urile mici care nu consumă resurse.

Dacă combinați o gazdă comună comună cu memorie în cache și CDN, puteți obține rezultate incredibile. Mai jos este o imagine a timpului de încărcare a unuia dintre proiectele noastre laterale, dat de Melbourne (da, site-ul se încarcă sub o secundă!).

test de viteză a site-ului web

Cpanel – O explicație rapidă

Un cuvânt rapid despre Cpanel, cel mai folosit panou de control din industria de hosting (este valabil pentru majoritatea tipurilor de hosting). Dacă nu vă familiarizați cu acest lucru, nu vă faceți griji, Cpanel este foarte ușor de utilizat și, de obicei, vine cu instalatori cu 1 clic pentru WordPress, Joomla, & multe alte sisteme. De fapt, dacă vedeți că o anumită gazdă web bazată pe Australina îl are pe Cpanel în funcțiile listate, este un avantaj! Gazdele australiene care folosesc panourile de control proprii pot avea unele probleme (experiență personală).

Gazduire VPS

VPS înseamnă Virtual Private Server. Gazduirea VPS este un tip special de servicii de găzduire în care furnizorii de găzduire creează un număr de servere virtuale pe un singur server fizic. Dacă ați jucat vreodată cu mașini virtuale, știți deja despre ce vorbesc. Deși poate părea familiar, acest lucru este foarte diferit de găzduirea partajată. De obicei, companiile oferă 2 tipuri de găzduire VPS:

 • VPS autogestionat, controlați toate aspectele serverului, inclusiv lucrurile tehnice.
 • Managed VPS, compania de găzduire se ocupă de majoritatea lucrurilor tehnice, în timp ce vă concentrați în principal pe afacerea dvs. Această opțiune este mai scumpă.

Costurile de găzduire web pentru serviciile VPS variază de la 30 USD la 100 $ + lunar și este de obicei utilizat și pentru găzduirea serverelor de jocuri (deci este potrivit pentru găzduirea Minecraft). Să prezentăm pro și contra.

Pro:

 • Obțineți propriul procesor, RAM și spațiu de stocare pe serverul virtual
 • Performanță semnificativ mai bună
 • Control complet și acces root

Contra:

 • Mult mai scump decât hostingul partajat mai accesibil.
 • Va trebui să aveți cunoștințe tehnice pentru a menține serverul
 • Dacă nu, poate fi necesar să angajați un administrator de sistem

Gazduire dedicată

Gazduirea dedicată a serverului este cea mai puternică opțiune dintre toate. În loc să trebuiască să împărtășești resurse cu alte persoane – ceea ce este practic în cazul celor două tipuri de găzduire superioare, obții singur un server fizic complet funcțional. Acest lucru este la fel de bun pentru performanțele serverului. Dar, pe dezavantaj, găzduirea dedicată este nesigur de scumpă. Acesta este motivul pentru care acest tip de găzduire este destinat în special companiilor mari care au site-uri web și aplicații web cu consum de resurse. În general, prețurile încep de la 100-200 USD pe lună.

Gazduire reseller

Găzduirea de revenditori australieni este utilizată de obicei numai de agenții web sau de designeri web individuali care încearcă să înceapă să-și găzduiască propriii clienți. Aceste planuri vă permit să creați conturi diferite pentru fiecare client și să le gestionați pe toate dintr-un singur tablou de bord (de preferință WHM în combinație cu Cpanel), setând lățimea de bandă & limitări de spațiu, limite de domenii suplimentare și multe altele. Planurile de revânzători sunt cu siguranță mai scumpe decât pachetul dvs. de găzduire obișnuit, deoarece permit găzduirea mai multor site-uri web, fiecare cu propriul Cpanel.

Servere de gazduire web in Australia

Locații server web gazdă: în sau în Australia?

Dacă aveți sediul în Australia, ar trebui să căutați o gazdă web care se află în Australia sau în apropierea Australiei, este atât de simplu. De ce? Deoarece, de exemplu, dacă vă găzduiți site-ul dvs. web pe un server din SUA, probabil că veți întâmpina probleme distractive, cum ar fi întârzierile, timpul de încărcare mai lent, întârzierile, etc. Deci nu contează dacă căutați cele mai bune gazde web în Brisbane, Sydney (cum ar fi Digital Pacific) sau Melbourne … oricum nu veți observa diferența de viteză..

Utilizarea unui CDN: Going Global

Acestea fiind spuse, doar pentru că site-ul dvs. este găzduit pe un anumit server dintr-o anumită locație, nu înseamnă că nu puteți obține timpi de încărcare rapidă în întreaga lume, în fiecare țară. Cu ajutorul unui CDN, puteți servi site-ul dvs. peste tot, cu întârziere minimă.

CDNO rețea CDN sau de livrare de conținut este o rețea de servere distribuite geografic care va utiliza locația vizitatorilor site-ului pentru a servi o versiune în cache a conținutului site-ului dvs. din cel mai apropiat nod sau server. Acest lucru nu numai că ajută la timpii de încărcare, dar poate bloca și spammerii, crește securitatea și vă protejează de atacurile DDOS potențiale. Unul dintre cele mai populare CDN-uri este CloudFlare, de fapt au un plan gratuit și o mulțime de gazde web se integrează cu ele perfect.

Server Uptime

Trebuie să știți dacă vă puteți baza pe compania dvs. de găzduire australiană, pentru a oferi servere stabile și timp de funcționare maxim al serverului. Am început să urmărim atât timpul de funcționare general, cât și timpul de răspuns pentru serviciile de găzduire majore de pe pagina noastră de stare a gazdelor web. Majoritatea furnizorilor de găzduire web vă vor garanta un timp de funcționare de 99,9%. Din păcate, acesta nu este întotdeauna cazul, însă face o treabă excelentă pentru a menține timpul de funcționare maxim. Ai nevoie de un furnizor fiabil de găzduire web.

Spatiu pe disc

Cantitatea de stocare implică cât de multe fișiere poți încărca pe server. Pentru bloguri și site-uri web mici din Australia, nu veți avea nevoie de mai mult de câteva GB, ceea ce oferă cele mai ieftine companii de găzduire web. Dar dacă doriți să găzduiți un site web mai mare, ar trebui să obțineți un plan de găzduire cu mai multă capacitate de stocare. Asigurați-vă că oferiți un avantaj companiilor care utilizează unități SSD pentru stocarea datelor în loc de HDD-urile obișnuite. Stocarea SSD are o viteză de până la 10 x mai bună în ceea ce privește viteza de citire și scriere.

Lățime de bandă și transfer de date

Multe servicii de găzduire de site-uri web promovează aceste două lucruri ca unul singur. Dar, sunt total diferite. Lățimea de bandă este viteza cu care se pot transfera datele. Transferul de date, pe de altă parte, reprezintă traficul de date pe care îl generează site-ul dvs. web – de obicei măsurat și limitat pe lună. Transferul de date depinde de câți vizitatori aveți și cât de mari sunt fișierele dvs. Așadar, asigurați-vă că verificați care este limita pentru planul de găzduire pe care doriți să îl alegeți. Unele australiene găzduiesc atât lățimea de bandă nelimitată, cât și transferul de date.

Viteza și timpul de răspuns

Viteza serveruluiÎn timp ce acesta poate părea ușor, este de fapt cu mai multe straturi. Majoritatea oamenilor consideră că obținerea celui mai rapid serviciu de găzduire web este o combinație de performanță a serverului + locație bazată pe australian, ceea ce înseamnă că atâta timp cât serverul funcționează fără probleme, iar locația centrului de date se află în Australia (așa cum s-a menționat mai sus), ar trebui să fie în regulă. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul.

De fapt, există mai multe gazde web cu servere în Singapore sau în străinătate care le depășesc pe cele cu servere în AU (cum ar fi Hostinger). Adevărul este că cele mai bune gazde folosesc de obicei sisteme și scripturi personalizate pentru a strage cât mai multe performanțe din centrele de date. Dacă combinați acest lucru cu hardware și caracteristici superioare, cum ar fi cache-ul din partea serverului, suportul PHP7, integrarea LiteSpeed, va arunca concurența australiană de găzduire web în afara apei. Configurația corectă a serverului poate face cu adevărat diferența atunci când vine vorba de încărcarea timpului și a vitezei, trebuie doar să verificați comparația SiteGround și HostGator pentru diferența existentă (și nu uitați, viteza site-ului este acum un factor de clasificare în funcție de Google, deci este important și pentru SEO).

Folosim instrumentul ping Keycdn pentru a verifica timpii de răspuns pentru furnizorii noștri de găzduire a site-urilor web.

(înapoi la tabelul de comparație)

Relații Clienți

Dacă sunteți în căutarea specifică pentru cel mai bun site de găzduire de site-uri, doriți să vă asigurați că echipa lor de asistență este fiabilă. În primul rând, ne uităm la numărul de opțiuni de asistență și la timpii de răspuns. Acestea pot include asistență telefonică, chat în direct, bilete de asistență, o bază de cunoștințe detaliate și chiar tutoriale video.

Am constatat că biletele de asistență sunt în continuare cel mai eficient mod de a rezolva majoritatea problemelor, sunt, de asemenea, cele mai ușor scalabile pentru gazda web (ceea ce este esențial atunci când un server întreg scade și primesc un flux masiv de reclamații).

Apoi, trebuie să luăm în considerare dacă gazda își externalizează sprijinul sau dacă este intern, ambele opțiuni au avantajele și contra lor, suportul externalizat fiind mai bun pentru scalabilitate și consecvență, dar suportul intern este de obicei mai rapid pe minge și mai mult informat.

Funcții de e-mail

Dacă doriți pachetul complet de găzduire de la un singur furnizor, trebuie să verificați funcțiile de e-mail (de obicei, mai importante pentru persoanele care caută găzduire web de afaceri, deoarece probabil vor avea nevoie de mai multe adrese de e-mail). Nu toate serviciile de găzduire web vă creează conturi de e-mail pentru domeniile dvs. Dacă o fac, verificați dacă furnizează o interfață pentru webmail, poate oferi un e-mail nelimitat (de obicei nu este cazul, dar nu știți niciodată) și integrare cu servicii externe. De asemenea, aveți grijă la limitări. Unii furnizori vă permit să creați până la 100 de adrese de e-mail sau să trimiteți 200 de e-mailuri pe oră.

Copii de rezervă pentru gazdă web

Copiile de rezervă sunt foarte importante, dar, din păcate, este pe lista de priorități pentru majoritatea oamenilor. Va trebui să faceți o copie de siguranță a site-ului, a bazei de date și a fișierelor de e-mail în mod regulat (în mod ideal, cu copii de rezervă zilnice). Verificați dacă compania oferă copii de rezervă și cât de des fac copii de rezervă pentru fișierele dvs. De asemenea, aflați cum puteți restaura fișierele dacă ceva nu merge bine. Unele companii plătesc pentru o restaurare a copiei de rezervă, în timp ce altele oferă serviciul gratuit.

Număr de domenii / baze de date Addon

Acest lucru este important dacă intenționați să găzduiți mai multe site-uri web cu planul dvs. de găzduire a site-ului web. Planurile de găzduire mai ieftine sunt adesea limitate la un singur site web.

Acestea fiind spuse, dacă vedeți planuri super ieftine cu domenii nelimitate, știți că performanța generală va coborî mai repede cu atât mai multe domenii adăugați. Acest lucru se datorează faptului că resursele serverului dvs. nu se vor scala în funcție de numărul de domenii pe care le utilizați, ceea ce duce la performanțe cu adevărat slabe pe toate site-urile.

Certificate SSL

Securizarea site-ului dvs. cu un certificat SSL devine rapid o cerință mai degrabă decât o opțiune, deci nu numai site-urile de e-commerce au nevoie de unul, ci și de fiecare alt site. Google chiar va eticheta site-urile non-https ca fiind nesigure, ceea ce va afecta ratele de conversie. SSL (Secure Sockets Layer) este practic o tehnologie pentru a stabili o legătură criptată între un server (gazda web) și un client (browserul). SSL permite transmiterea în siguranță a informațiilor personale precum numerele cărților de credit și detaliile de autentificare.

Certificat SSL Australia

Când cercetați gazdele web potențiale, vedeți dacă oferă certificate SSL gratuite (de preferință, cu o opțiune ușoară de instalare cu 1 clic, cum ar fi SiteGround). În caz contrar, puteți obține încă un certificat gratuit de la Let’s Encrypt și cereți gazdei dvs. să îl instaleze. Acestea fiind spuse, cel mai bun site web care găzduiește Australia ar trebui să ofere gratuit acest lucru în mod implicit.

Rețea de server global

Și asta este, poate părea copleșitor să acoperi toate punctele, dar doar să faci un pas la un moment dat. Poate chiar creați o foaie de calcul și înregistrați toate specificațiile pentru companiile australiene de găzduire web pe care le găsiți, așa că veți avea o privire de ansamblu ușoară.

SAU

întrebări frecvente

Care este cel mai bun web hosting pentru afaceri mici?

În opinia noastră, cea mai bună gazdă web pentru întreprinderile mici este Hostinger. Sincer este cea mai bună valoare gazdă din jur dacă te uiți la calitatea serviciilor lor. Hostinger oferă 10 GB spațiu pe disc pe planul lor de bază și este livrat cu SSL gratuit, găzduire SSD, asistență 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile. De asemenea, sunt foarte buni în a-și păstra serverele în siguranță și a funcționa fără probleme în orice moment.

Cât este de găzduire web pe an?

Gazduirea web poate costa cât mai puțin de 20 de dolari pe an, dar asta ar fi de partea ieftină. Dacă doriți o gazdă web de calitate pentru site-ul sau blogul dvs. de afaceri, atunci vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 60 USD pe an. Ar putea fi mai scump dacă doriți să găzduiți site-uri web mai mari, cum ar fi magazinele de comerț electronic, deoarece este posibil să aveți nevoie de mai mult spațiu pe disc sau resurse CPU și RAM.

Cum pot găzdui site-ul meu gratuit?

Puteți găzdui site-ul dvs. gratuit cu WordPress.com și servicii similare. Ei au grijă de toate, dar veți rămâne blocați cu un subdomeniu mai degrabă decât cu un domeniu mai profesionist (yourbusiness.com.au). Cu WordPress ar fi yourbusiness.wordpress.com, alte servicii care oferă o găzduire gratuită similară ar fi Wix și Blogger.

Pot să-mi găzduiesc site-ul pe Google?

Google nu găzduiește site-uri web sau site-uri web de afaceri, aveți nevoie de un furnizor dedicat de găzduire web pentru a vă găzdui site-ul. Google deține un serviciu numit Blogger care vă permite să obțineți gratuit un site web de bază, dar veți fi conectat într-un sistem specific de gestionare a conținutului fără prea multă flexibilitate..

Îmi pot găzdui propriul site web pe computer?

Vă puteți găzdui propriul site pe computer utilizând o instalare locală. WAMP este termenul corect de utilizat și puteți utiliza WampServer pentru a instala stiva completă. Nu este foarte ușor de făcut dacă nu ești familiarizat cu lucruri precum MySQL, PHP, Apache, etc. Cel mai simplu lucru ar fi să urmezi un ghid online pentru instalarea WordPress local.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map