Cel mai bun Web Gazduire pentru India

Fiind o agenție digitală cu o mulțime de conturi de găzduire (avem o mulțime de proiecte secundare și cărora le vom experimenta ��), aș spune că am avut o idee bună despre ceea ce definește un furnizor excelent de găzduire web.


În timp ce scriam review-urile de găzduire a site-ului nostru web, am analizat o mulțime de factori, dar principalii au fost �� suport și ⚡ viteză. Le-am ales pe cele 2 pentru că, dacă unul dintre acestea este subpar, ar avea un impact imens asupra succesului potențial al site-ului dvs. web.

Câteva dintre mărcile / site-urile care se leagă de conținutul nostru:
Prezentat pe site-uri

Pe baza cercetărilor noastre și a recenziilor de găzduire, acestea sunt următoarele Cele mai bune 9 servicii de găzduire web pentru India:

 1. Hostinger India – Cel mai bun Gazduire Web În general
 2. HostGator India – Runner-up Web Host
 3. A2 Gazduire – Cel mai bun distribuitor de găzduire web
 4. SiteGround – Cel mai bun Gazduire WordPress
 5. InMotion Hosting – Great Business Hosting
 6. GreenGeeks – Cel mai bun gazdă web verde
 7. CloudWays – Cel mai bun cloud hosting
 8. DreamHost – Excelent gazdă premium
 9. BlueHost India – Gazdă Web excelentă pentru bloggeri

Cele mai bune recenzii de gazduire web India 2020

1. Hostinger

Logo Hostinger

Site-ul: hostinger.in
Pret: Rs. 51
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: Live Chat, Bilete
Abordare globală: Da

La 51 USD / lună, este foarte greu să-l învingi pe Hostinger când vine vorba de valoarea oferită. Chiar dacă planul lor unic este extrem de ieftin, acesta este în continuare dotat cu 10 GB spațiu pe disc SSD, suport 24/7 de calitate și o configurație incredibil de lină.

Panoul de control construit la comandă este o bucurie cu care lucrează și chiar vine cu propriul său site web. Deși vă recomandăm cu siguranță să folosiți WordPress (adoram WP) pentru a vă construi site-ul, este plăcut să știm că au și ei propriul lor constructor, pe lângă CMS-urile obișnuite..

Asistența lor 24 de ore pentru clienți este foarte receptivă și de ajutor, ceea ce este destul de impresionant, deoarece majoritatea gazdelor bugetare nu au suport, dar nu Hostinger! Un uriaș de degetele în sus de la noi în această zonă.

Tehnologia Hostinger

Când vine vorba de tipurile de găzduire, acestea oferă hostingul de bază comun (majoritatea oamenilor vor avea nevoie de acest tip), hosting web, hosting WordPress și hosting VPS.

Planurile de găzduire partajate sunt următoarele:

 1. Plan unic de găzduire: Super ieftin și perfect pentru a vă uda picioarele, are cele mai multe caracteristici ale planurilor premium. Aveți permis 1 site cu acest plan.
 2. Plan de găzduire premium: pentru cei care doresc să se extindă, un nume de domeniu gratuit, site-uri nelimitate și dublați puterea pentru site-urile dvs..
 3. Plan de găzduire de afaceri: Dacă doriți să vă seriozați. Toate caracteristicile de mai sus + backupuri zilnice și chiar mai multe resurse de server pentru a face site-urile dvs. cât mai rapide.

În plus, pe toate planurile de găzduire, acestea au o garanție de returnare de 30 de zile. Cu sinceritate este o carte fără discernământ în cartea noastră!

Pro-uri

 • Super ieftin
 • Suport de calitate
 • Rețea globală de servere
 • Ușor de folosit

2. HostGator

Logo-ul Hostgator

Site-ul: www.hostgator.com
Pret: Rs. 99
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete

Înființată în 2002, HostGator este una dintre cele mai populare companii de găzduire web de astăzi. Obținerea acestui lucru ca gazdă web vă va permite să creați site-uri cu aspect profesionist, funcțional și frumos – și este ușor de utilizat și pentru utilizator.

Sunt unul dintre puținii furnizori de găzduire care oferă planuri accesibile cu spațiu și lățime de bandă nelimitată, doar pentru a numi câțiva. Pachetele lor de găzduire includ distribuite, revânzători, VPS, servere dedicate, WordPress și Cloud.

Veți obține mai mult din HostGator când actualizați planul. Momentan, pachetul Baby este cel mai popular plan al lor, deoarece este un punct de plecare excelent. Cu toate acestea, puteți începe, de asemenea, cu un plan Hatchling, mai ales dacă doriți doar să începeți cu un site web. Amintiți-vă, acesta vine deja cu lățimea de bandă neschimbată, chiar dacă este planul lor cel mai ieftin. Și, desigur, puteți face mereu upgrade la planul lor de afaceri, dacă nevoile dvs. solicită mai multe funcții.

Ei bine, HostGator garantează timpul de funcționare 99,9%. Și această garanție vine cu o promisiune că vă vor rambursa creditul pe o lună în cazul în care nu vor respecta acest angajament. Cu toate acestea, odată cu evidența HostGator a timpului de funcționare consecvent, ne îndoim că veți primi vreodată rambursări de la ei (și din nou, acesta este un lucru bun deoarece doriți uptime și nu compensări).

Din toate motivele de mai sus (și mai multe mai jos) de ce le-am acordat locul 1. Ei o merită cu adevărat, după părerea noastră.

Viteză

A avea servere rapide și fiabile este probabil unul dintre motivele pentru care HostGator este atât de popular.

Inutil să spun, utilizatorii din întreaga lume vor experimenta, de asemenea, viteză bună atunci când găzduiești site-ul tău pe HostGator (au clienți din întreaga lume, te gândești). Serverele lor din SUA sunt pur și simplu foarte puternice, de aceea.

A sustine

HostGator se mândrește cu furnizarea de asistență 24/7/365 clienților lor. Întotdeauna va exista un expert HostGator care vă va ajuta să vă confruntați cu problemele și problemele dvs. prin chat live, telefon și e-mail. Baza lor de cunoștințe de articole este, de asemenea, foarte utilă dacă vă confruntați cu soluționarea problemelor.

Pro-uri

 • Valoare pentru bani
 • Viteză mare

3. Gazduire A2

Logo A2 Gazduire

Site-ul: www.a2hosting.com
Pret: USD 3,92 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Probabil că nu ați auzit despre A2 Gazduire – dar a fost de fapt în jurul anului 2001. Și deși au păstrat un profil scăzut în toți acești ani, de fapt au o reputație bună printre utilizatori. De fapt, ei intră aproape întotdeauna în primele 10 recenzii pe găzduirea site-urilor web (da, sunt foarte bune).

A2 Gazduire vine cu 3 pachete de găzduire partajate, după cum urmează:

 1. Lite – Pentru doar 3,92 USD pe lună, acest pachet vă va permite să aveți 1 site web, spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată.
 2. Swift – Pentru 4,90 USD pe lună, planul lor Swift oferă de 2 ori resursele de pe cel mai ieftin plan. Puteți avea un număr nelimitat de site-uri web cu acest plan și puteți obține spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată.
 3. Turbo – Ca cel mai rapid plan de gazduire A2, acest pachet costă 9,31 USD pe lună. Pe lângă site-urile web nelimitate, spațiul de stocare nelimitat și lățimea de bandă nelimitată, planul include și acceleratorul de site A2 Hosting.

Analizând pachetele lor de găzduire, puteți vedea că veți avea mai multe funcții și viteză pe măsură ce planul dvs. se actualizează.

Iată ce ne place cel mai bine despre A2 Hosting – garanția lor de returnare a banilor oricând. Au o garanție standard de returnare de 30 de zile, dar au și garanția de returnare a banilor oricând pentru cei care se abonează la planurile lor mai lungi.

Deci, dacă decideți să plătiți timp de 3 ani pentru a economisi bani (planurile mai lungi au cele mai mari reduceri la pachetele de găzduire, știți) și apoi decideți să anulați planul dvs. după ce să spunem 1 an – vă vor oferi o rambursare echivalentă cu cei 2 ani neutilizați (prorostat). Cu toate acestea, există câteva detalii – taxa de înregistrare a domeniului și taxa de migrare (dacă există) nu vor fi rambursate. Totuși, garanția lor de returnare a banilor oricând este în afara acestei lumi.

În ceea ce privește garanția de disponibilitate, ei s-au angajat să ofere clienților lor 99,9% uptime. Realist vorbind, însă, nu sunt perfecți în acest domeniu, dar totuși sunt buni.

Viteză

Priviți numele planurilor de prețuri și veți observa că există o temă comună – viteza (Lite, Swift, Turbo). Ei bine, chiar aveți garanția de a avea un site rapid cu A2 Hosting (acesta este cel mai bun punct al lor). Deci, gândiți-vă doar la planurile lor în acest fel – unul este rapid, celălalt este mai rapid și ultimul este cel mai rapid.

A sustine

Echipa de suport A2 Hosting este bună. Baza lor de cunoștințe este plină de articole utile care se vor dovedi utile dacă rezolvați probleme. Și dacă doriți să vorbiți cu cineva, puteți face acest lucru prin e-mail, telefon și chat live.

Pro-uri

 • Servere în SUA, Europa și Singapore (SG este excelent pentru site-urile NZ)
 • Spațiu de disc și lățime de bandă pe toate planurile
 • Oricând garanție de returnare a banilor

Contra

 • Nu există servere în India
 • Cel mai ieftin plan este limitat și nu foarte rapid
 • 99,9% garanție uptime nu este atât de fiabilă

4. SiteGround

Logo-ul SiteGround

Site-ul: www.siteground.com
Pret: USD 3,95 USD
Spațiu pe disc: 10 GB
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Da

Fondată în 2004, SiteGround găzduiește acum peste un milion de site-uri web din întreaga lume. Opțiunile lor de găzduire includ partajare, WordPress, servere dedicate și cloud. Serverele lor puternice situate pe tot globul face posibilă satisfacerea nevoilor utilizatorilor lor. De fapt, SiteGround este recomandat chiar de WordPress. Dar, desigur, poate găzdui și alte sisteme de gestionare a conținutului (CMS).

SiteGround este cel mai popular pentru planurile sale comune. Acestea au 3 sisteme de stabilire a prețurilor pentru acest lucru și vă vom spune mai multe despre ele în lista de mai jos.

 1. StartUp – Acesta este planul lor recomandat pentru a începe prezența pe web. Cu un preț introductiv de 3,95 USD pe lună (prețul obișnuit este de 11,95 USD), vi s-a permis un site web și ați dat spațiu de stocare de 10 GB. Puteți avea, de asemenea, până la 10.000 de vizitatori lunar.
 2. GrowBig – SiteGround recomandă acest pachet pentru site-urile în creștere. Pentru 5,95 USD pe lună (prețul obișnuit este de 19,95 USD), puteți avea un număr nelimitat de site-uri web, împreună cu spațiu de stocare de 20 GB și 25.000 de vizitatori lunar..
 3. GoGeek – Dacă doriți tot ce este mai bun din SiteGround, aceștia oferă planul lor de top pentru un preț introductiv de 11,95 USD (prețul obișnuit este de 34,95 USD). Vine cu site-uri web nelimitate, spațiu de stocare de 30 GB și 100.000 de vizitatori lunar.

Numele planului SiteGround vă oferă o idee despre ce primiți. Dacă sunteți imediat după caracteristicile lor esențiale, puteți să vă acordați (sau să începeți) pachetul StartUp. Cu toate acestea, dacă doriți funcții premium cu pachetul dvs., alegeți planul GrowBig. Mergeți pentru planul lor GoGeek dacă doriți cele mai bune (funcții geeky) incluse în pachet.

SiteGround este, de asemenea, unul dintre furnizorii de găzduire îndrăzneți care oferă 99,9% uptime – și unele remunerații dacă nu reușesc această promisiune. Rețineți, totuși, că vorbim de 99,9% mediu uptime anual, nu lunar.

Deci, iată afacerea. Vă vor oferi găzduire gratuită timp de o lună, când timpul de funcționare anual va fi cuprins între 99.0 și 99.9%. Și dacă scade chiar mai puțin decât atât, vă vor oferi 1 lună pentru fiecare procent. Wow. Însă, din nou, SiteGround are un record de uptime foarte bun – șansele sunt minime că acestea vor scădea vreodată sub garanția de disponibilitate anuală de 99,9%..

Viteză

Serverele de date SiteGround (găsite în Marea Britanie, Chicago, Olanda și Singapore) sunt foarte FIDabile. Sunt suficient de puternici pentru acoperirea globală, cu siguranță. Mai mult, SiteGround vine și cu CDN gratuit (CloudFlare), care contribuie, de asemenea, la viteza site-ului său.

A sustine

Există o mulțime de modalități de conectare cu specialiștii SiteGround – dispun de asistență telefonică, chat live și e-mail disponibil 24/7.

Pro-uri

 • Suport excelent pentru clienți
 • Mai multe centre de date din întreaga lume
 • Recomandat de WordPress

Contra

 • Nu există servere în India
 • Ratele ridicate de reînnoire (de până la 3 ori)
 • Fără domenii gratuite

5. Găzduire cu mișcare

logo-ul de găzduire a reclamației

Site-ul: www.inmotionhosting.com
Pret: USD 6,39 USD
Spațiu pe disc: nelimitat
Asistență: telefon, live chat, bilete
Abordare globală: Nu

InMotion și-a construit o reputație bună încă de la prima concepție în 2001. Astăzi, acesta alimentează aproximativ 300.000 de site-uri web cu clienți din întreaga lume. Opțiunile lor de găzduire includ servere partajate, VPS, revânzător, WordPress și servere dedicate.

Concentrându-se pe găzduirea la nivel de afaceri, InMotion are aceste 3 planuri de găzduire partajate:

 1. Lansare – oferă un preț introductiv de 3,99 USD pentru acest lucru (prețul obișnuit este de 7,99 USD). Puteți avea până la 2 site-uri web și puteți obține spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată.
 2. Putere – Planul lor la prețuri medii are un preț introductiv de 5,99 USD (prețul obișnuit este de 9,99 USD). Pentru acest plan, aveți permis până la 6 site-uri web și aveți și spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată.
 3. Pro – Planul lor cel mai mare preț are acum un preț introductiv de 13,99 USD (prețul obișnuit este 15,99 USD). Cu aceasta, puteți avea un număr nelimitat de site-uri și puteți obține, de asemenea, spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată.

Știți că planul Power este de 2 ori mai bun decât planul Lansare (cel mai ieftin plan). Cu toate acestea, planul Pro este de 2 ori mai bun în ceea ce privește caracteristicile și performanțele decât planul Power. Prin urmare, fiecare plan devine din ce în ce mai bun pe măsură ce faceți upgrade.

În ceea ce privește garanția de funcționare a InMotion, ei s-au angajat să ofere clienților lor 99,95% garanție uptime. Și da, pot oferi mai mult sau mai puțin acest lucru – sunt de încredere, de aceea au făcut această listă.

Viteză

InMotion are o viteză decentă. De fapt, viteza lor este mai mult decât decentă – sunt rapide. Acest lucru este bun pentru SEO și experiența generală a utilizatorilor.

Dacă viteza este una dintre problemele principale, știți că InMotion este un pariu sigur în acest domeniu.

A sustine

InMotion are o mulțime de opțiuni pentru asistență pentru clienți, de la documente extinse (articole din baza lor de cunoștințe) până la e-mail (sistem de ticketing) la asistență telefonică pentru chat live pentru comunicare skype. Cu toate acestea, rețineți că primesc recenzii mixte atunci când vine vorba de calitatea opțiunilor lor de asistență. De cele mai multe ori sunt bune – dar există și momente în care nu sunt atât de bune în acest aspect al activității lor.

Pro-uri

 • Garanții generoase de returnare a banilor (30 de zile pentru partajat, 90 de zile pentru VPS și revânzători)
 • Timp de funcționare de încredere
 • Spațiu nelimitat și lățime de bandă nelimitată chiar și pe cel mai mic plan

Contra

 • Serverele sunt doar în SUA
 • Planuri costisitoare de reînnoire
 • Proces lung de verificare, în special pentru persoanele din afara SUA

6. GreenGeeks

Logo GreenGeeks

Site-ul: www.greengeeks.com
Preț:
2,95 USD USD
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

GreenGeeks a fost fondată în 2008 și a ajuns în lista noastră cu cele mai bune gazduire web din mai multe motive (după cum veți afla în curând). Au o mulțime de opțiuni de găzduire, cum ar fi distribuit, revânzător, WordPress și VPS. Și cu centrele lor de date puternice din Phoenix, Chicago, Montreal, Toronto și Amsterdam, clienții lor din întreaga lume beneficiază de serviciile lor.

Ceea ce diferențiază GreenGeeks de concurenții săi (inclusiv cei de pe această listă) este angajamentul lor față de mediu. Sunt o web gazdă ecologică și redau de 3 ori (300%) puterea pe care o consumă în energie regenerabilă. Da, site-urile clienților lor sunt alimentate cu energie regenerabilă. Nu este minunat?

Dacă sunteți conștienți de mediu ca noi, veți fi mândri de a face parte din eforturile GreenGeek de a ajuta mama natură. Puteți chiar opta pentru a utiliza ecusonul de certificare verde pe site-ul dvs. web pentru a răspândi în continuare conștientizarea.

Angajamentul pentru orarul GreenGeeks este de 99,9% și vă putem spune că au un record de ședere în acest procent.

Viteză

Viteza este de fapt unul dintre punctele cele mai puternice ale GreenGeeks – acestea acordă prioritate acestei zone în serviciul lor și se arată în performanța lor. În afară de faptul că au servere puternice, folosesc și SSD pentru stocare în loc de HDD (SSD este mai rapid). De asemenea, utilizează CDN în serviciile lor (folosesc CloudFlare).

A sustine

Echipa de asistență a GreenGeeks este o grămadă de încredere. Au un sistem de ticketing 24 ore / 7 (e-mail), asistență telefonică și chat. Baza lor de cunoștințe include articole și tutoriale utile pentru diferite categorii (de ex. Site web, domeniu, găzduire etc.).

Pro:

 • Configurare ecologică (super verde!)
 • Spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nelimitată pe toate planurile
 • 30 de zile garanție înapoi

Contra

 • Nu există servere în India
 • Prețurile introductive sunt bune numai pentru plățile de 3 ani.

7. Cloudways

Sigla Cloudways

Site-ul: www.cloudways.com
Preț:
USD 10 USD
Spatiu pe disc: 25 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

CloudWays, după cum sugerează și numele său, este un furnizor de hosting de cloud. A trecut prin 2012 și este în continuă creștere de-a lungul anilor.

Acționând ca puntea de legătură între clienți și furnizorii de hosting, face totul mai ușor pentru utilizatorii lor. Modul în care funcționează este că alegeți un sistem de gestionare a conținutului (de exemplu, WordPress) și apoi alegeți un server pentru site-ul dvs. Opțiunea dvs. poate fi una dintre următoarele:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Iată ce veți obține cu planurile lor de pornire:

 1. DigitalOcean Starter Plan (10 USD) – 20 GB spațiu, 1 GB RAM, lățime de bandă de 1 TB.
 2. Vultr Starter Plan (11 $) – 25 GB spațiu, 1 GB RAM, lățime de bandă de 1 TB.
 3. GCE Starter Plan (33,30 USD) – 20 GB spațiu, 1,7 GB RAM, lățime de bandă de 2 TB.
 4. AWS Starter Plan (36,51 USD) – 4 GB spațiu, 1,75 GB RAM, lățime de bandă de 2 TB.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25 GB spațiu, 1 GB RAM, lățime de bandă de 1 TB.

Dacă aveți în vedere să obțineți un furnizor de hosting de cloud, rețineți că CloudWays este unul dintre cei mai buni (dacă nu chiar cei mai buni – din nou, de aceea au ajuns în lista noastră).

Viteză

Vă veți garanta viteze rapide de server atunci când alegeți să mergeți pentru un furnizor de hosting de cloud. Motivul pentru aceasta este că hostingul cloud implică utilizarea grupurilor de servere localizate în întreaga lume. În cazul în care un utilizator are nevoie de o mulțime de resurse, alte servere sunt întotdeauna acolo ca copii de rezervă. Posibilitățile de închidere la supraîncărcare sunt, prin urmare, șanse minime până la zero.

A sustine

CloudWays are o bază de cunoștințe de articole pe site-ul lor web. Și desigur, puteți obține întotdeauna toate informațiile de care aveți nevoie pe internet (prin documentație, tutoriale video, forumuri etc.).

Dacă doriți să discutați cu un expert, puteți contacta echipa de asistență Cloudways 24/7 prin chat live, telefon și e-mail (sistem de ticketing).

Pro:

 • Gazduieste un numar nelimitat de site-uri web
 • Foarte scalabil
 • Mai mulți furnizori

Contra:

 • Planurile sunt destul de scumpe
 • Este nevoie de cunoștințe tehnice
 • Fără panou de control

8. Dreamhost

Logo-ul DreamHost

Site-ul: www.dreamhost.com
Preț:
7,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: Nelimitat
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

Probabil că sunteți familiarizați cu DreamHost așa cum a fost deja din 1996. Acum găzduiește aproximativ 1,5 milioane de site-uri, iar numărul crește în fiecare zi.

Opțiunile lor de găzduire includ distribuite, dedicate, VPS, cloud și WordPress. Cea mai populară lor este găzduirea partajată și vă puteți abona la un plan și să plătiți lunar, anual sau trienal (la fiecare 3 ani). Mai multe descrieri detaliate ale planurilor lor de găzduire sunt enumerate mai jos.

 1. Starter comun – Cu un preț introductiv de numai 2,59 USD pe lună, acest plan vă permite să aveți un site web și un domeniu gratuit timp de 1 an (dacă plătiți în avans pentru 1 an întreg). Veți obține, de asemenea, trafic nelimitat, lățime de bandă neschimbată, stocare SSD și certificat SSL gratuit.
 2. Partajat nelimitat – La 5,95 USD (preț introductiv), acest plan permite realizarea de site-uri web nelimitate, domeniu gratuit timp de 1 an (dacă este plătit anual), trafic nelimitat, lățime de bandă neschimbată, stocare SSD și certificat SSL gratuit.

După cum vedeți, DreamHost are doar 2 planuri de prețuri pentru opțiunea sa de găzduire partajată. Pachetul Partajat Starter este excelent pentru startup-uri, în timp ce Shared Unlimited este destinat mai mult site-urilor de afaceri. Puteți merge la cel mai ieftin plan doar pentru a testa lucrurile – cu știința că puteți face upgrade în orice moment.

Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult cu DreamHost este garanția de disponibilitate a acestora de 100%. Este de fapt inclus în termenii lor de serviciu – clienții lor vor fi despăgubiți dacă nu vor îndeplini această promisiune.

Deci, iată afacerea. Vă vor acorda o găzduire de o zi întreagă pentru fiecare oră de oprire din partea lor. Cu toate acestea, există excepții, precum întreruperile anunțate și întreruperile serviciului. De asemenea, există o compensație maximă a clienților de 10% la următoarea taxă de reînnoire. În total, este încă o afacere bună.

De asemenea, rețineți că timpii de întrerupere vor fi contorizați pe baza rapoartelor clienților. Va trebui să trimiteți un bilet și să raportați problema pentru timpul de inactivitate care va fi contabilizat. Totuși, este totul bine – după cum știți că vor face tot posibilul să nu aibă perioade de oprire pentru a nu pierde bani în acest proces.

Viteză

Viteza DreamHost este bună – dar nu este la fel de bună ca principalii concurenți din acest raport. Nu uitați, timpul ideal de încărcare a paginii este de 1 secundă sau mai puțin. Și DreamHost se luptă uneori în acest domeniu (dar doar un pic).

A sustine

În ceea ce privește asistența pentru clienți, DreamHost sigur poate furniza. Au un chat live 24/7, ceea ce este minunat. De asemenea, îi puteți contacta prin e-mail și prin contul lor de Twitter. Și, desigur, au și o bază de cunoștințe despre articole și forumuri utile pentru discuții.

Rețineți că nu au asistență telefonică. Cu toate acestea, aceștia oferă opțiunea de abonare la funcția lor de apelare inversă. Cu toate acestea, va trebui să plătiți în plus (este încă o opțiune bună, în opinia noastră).

Pro:

 • Garanție de înapoiere de 97 de zile pentru plățile cu cardul de credit (doar hosting găzduit)
 • Planuri de calitate
 • 100% garanție uptime

Contra:

 • Fără garanție de returnare a sumelor pentru alte planuri
 • Nu există servere în India
 • Taxe de reînnoire costisitoare

9. Bluehost

Logo-ul Bluehost

Site-ul: www.bluehost.com
Preț:
3,95 USD (USD)
Spatiu pe disc: 50 GB
A sustine: Telefon, Live Chat, Bilete

BlueHost este un furnizor de hosting foarte mare. Împreună cu companiile sale surori (HostMonster, iPage și FastDomain), găzduiește acum peste 2 milioane de site-uri web de pe tot globul. Opțiunile lor de găzduire includ distribuite, dedicate, VPS și cloud – cel mai popular serviciu de găzduire fiind hostingul distribuit.

Găzduirea comună a BlueHost are patru planuri de prețuri:

 1. Planul de bază – Cu un preț introductiv de 3,95 USD (prețul obișnuit este de 7,99 USD), puteți crea 1 site-ul Web în acest plan. De asemenea, este dotat cu spațiu de stocare SSD de 50 GB, lățime de bandă neschimbată, nume de domeniu și certificat SSL gratuit.
 2. Plus Plan – Pentru doar 5,95 USD ca preț introductiv (prețul obișnuit este 10,99 USD), puteți crea un număr nelimitat de site-uri web cu acest plan. Veți obține, de asemenea, spațiu de stocare SSD nelimitat, lățime de bandă neschimbată și certificat SSL gratuit.
 3. Choice Plus – De asemenea, cu un preț introductiv de 5,95 USD (prețul obișnuit este de 14,99 USD), obțineți site-uri web nelimitate, spațiu nelimitat de stocare SSD, lățime de bandă nemodificată și certificat SSL gratuit cu acest plan.
 4. Pro Plan – Cel mai scump plan al acestora are acum un preț introductiv de 13,95 USD (prețul obișnuit este de 23,99 USD). Aceasta vine cu site-uri web nelimitate, stocare SSD nelimitată, lățime de bandă neschimbată și SSL gratuit.

Inutil să spun, veți avea mai multe funcții, putere și viteză pe măsură ce vă îmbunătățiți planul. Ceea ce este neobișnuit cu prețurile introductive ale BlueHost este faptul că oferă aceeași rată pentru planurile Plus și Choice Plus. În timp ce planul cu prețuri mai mari (în rate obișnuite) are aceeași rată introductivă ca și planul mai ieftin, rețineți că vine cu rate mai mari de reînnoire.

În ceea ce privește garanția de disponibilitate, BlueHost se angajează la 99,99%. Și credeți-ne când spunem că acestea sunt cu adevărat una dintre cele mai fiabile companii atunci când vine vorba de timpul de funcționare.

Viteză

Nu veți avea o problemă cu viteza atunci când alegeți să mergeți pentru BlueHost ca furnizor de hosting. Acestea vin cu CDN gratuit (CloudFlare) și trebuie pur și simplu să le activați pe panoul de control pentru ao utiliza.

A sustine

BlueHost are un centru de ajutor cu articole și ghiduri utile pentru clienții lor. Dacă doriți să discutați cu echipa lor de asistență, le puteți contacta prin e-mail (sistem de ticketing) sau chat live (24/7).

Pro:

 • Bună securitate
 • Prețuri competitive
 • Ușor de utilizat

Contra:

 • Ratele mari de reînnoire
 • Nicio opțiune de rambursare a numelor de domeniu
 • Serviciile de migrare pe site nu sunt gratuite

web hosting India de cercetare

Gazduire Web India: Cum sa-l gasesti pe cel mai bun?

Cu ce ​​furnizor de găzduire web ar trebui să merg este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim (și cea despre cum să construim de fapt un site web). Cele considerate cele mai bune se bazează pe opinie și obiectivitate. În timp ce puteți căuta pe internet la nesfârșit, este mai ușor să decideți cu care să mergeți atunci când aveți toate informațiile la îndemână.

Această pagină vă va ajuta în selectarea furnizorului dvs. preferat de găzduire. Când căutați cea mai bună companie de găzduire de site-uri pentru India, există câteva lucruri de care trebuie să știți. Trebuie să luați în considerare tipurile de găzduire acolo, precum și ce caracteristici ar trebui să căutați.

Tipuri de găzduire web în India

În timp ce opțiunile gratuite și ieftine au funcționat la începutul afacerii tale, nevoile acesteia vor crește și astfel gazduirea ta web va trebui să se schimbe. Diferitele tipuri de servicii de găzduire de site-uri web pot deveni confuze și este important să știți care este ceea ce vă permite să alegeți cel mai bun tip pentru nevoile dvs..

Gazduire comună

grafic de hosting distribuitGazduirea comună este cel mai comun tip, aici o gazdă web pune mai multe site-uri pe un singur server, toate site-urile partajează resursele serverului. Găzduirea în comun este o opțiune excelentă pentru cei care caută găzduire la prețuri accesibile, este simplă și nu necesită cunoștințe avansate de gestionat și are un panou de control convenabil (de obicei cPanel). Cele două mari preocupări sunt că securitatea poate fi amenințată cu ușurință, iar găzduirea partajată nu poate face față traficului mare către un site. Gazduirea în comun este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici sau întreprinderile cu buget. Majoritatea gazdelor partajate acceptă cele mai comune CMS-uri precum WordPress, Joomla, Drupal, etc.

Gazduire VPS

VPS este un acronim care înseamnă server privat virtual, astfel încât găzduirea VPS imită un server dedicat într-un mediu de găzduire partajat. Tehnic, acesta poate fi văzut ca o combinație de hosting dedicat serverului și găzduire partajată. Deoarece nu este un server dedicat complet, este mai puțin costisitor. De asemenea, este de asemenea personalizabil și planurile de găzduire sunt de obicei ușor scalabile. Cel mai mare dezavantaj este că este mai scump decât găzduirea partajată, dar primești mai mult cu ea și este, de asemenea, o soluție potrivită pentru serverele de jocuri, cele mai bune gazde server Minecraft folosesc găzduire VPS.

Gazduire server dedicat

Gazduirea dedicată a serverului este un tip de configurare de hosting care este dedicat unui singur site web sau unui singur scop. Întrucât acest tip de găzduire nu este disponibil pentru mai mulți clienți, cum ar fi găzduirea partajată, poate gestiona traficul ridicat. De asemenea, este flexibil, are performanțe ridicate și este de încredere. Acest tip de găzduire web este perfect pentru corporații mari, cu sisteme exigente pentru misiuni critice.

Gazduire în cloud

Gazduirea cloud se bazează pe tehnologii de calcul care permit un număr nelimitat de mașini care acționează ca un singur sistem. În timp ce o altă tehnologie de hosting, incluzând atât cele partajate cât și cele dedicate, funcționează pe o singură mașină, hostingul Cloud poate utiliza mai multe mașini și are o securitate garantată pe multe servere. Este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de flexibilitate și scalabilitate. Are un cost recurent și nu veți avea controlul configurației. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc controlul direct asupra întreprinderilor companiei.

Gazduire pentru distribuitori

Gazduirea revânzătorilor este un tip de găzduire web în care utilizatorul dispune de o cantitate alocată de spațiu pe hard disk și lățime de bandă care poate fi utilizat de o terță parte pentru a găzdui site-uri web. Revânzătorul va cumpăra de obicei spațiul cu ridicata și apoi îl va vinde potențialilor clienți. Aceasta este o altă opțiune care oferă flexibilitate și este, de asemenea, mai accesibilă. Gazda web face lucrurile tehnice pentru dvs. și vă puteți concentra pe asistența clienților. Deoarece serviciile dvs. sunt limitate, dacă ceva nu merge bine, va trebui să faceți față daunelor dacă ceva nu merge bine pe finalul gazdei web.

Gazduit WordPress găzduit

Găzduirea WordPress administrată este diferită de alte hostinguri, deoarece este un serviciu de concierge. Toate aspectele tehnice sunt controlate de furnizorul de hosting, care se concentrează doar pe site-urile WP. Aspectele pe care le controlează includ scalabilitatea, funcționarea site-ului web, backup-uri zilnice, actualizări WordPress, viteză și securitate. Cantitatea de control este ceea ce face atât avantajele cât și contra contra hostingului wp gestionat. Este excelent dacă sunteți de acord cu un control mai mic (dar o securitate, viteză și asistență extraordinare), care sunt multe companii începătoare, dar, dacă sunteți o afacere mai mare, puteți vedea acest lucru ca un dezavantaj.

servere de programare în India

Ce caracteristici caut?

Acum că aveți cunoștințele de bază asupra diferitelor tipuri de găzduire web pentru India, trebuie să știți ce caracteristici ar trebui să căutați în funcție de dimensiunea companiei dvs. și ce doriți să realizați. Aceste lucruri de căutat în timp ce căutați un serviciu de găzduire web vor transforma un proiect stresant într-unul distractiv.

Locația serverului

harta locației serveruluiVrei să te asiguri că serviciul de găzduire pe care îl folosești are sediul în India sau în jurul său (Singapore este probabil cel mai bun pariu aici). Motivul pentru asta este simplu. Dacă vă bazați site-ul într-o altă țară decât va rezulta probleme cu viteza. Veți avea întârzieri, timpi mai mici de încărcare și întârziere generală. Pentru ca procesul să fie extrem de ușor, mențineți serviciul de găzduire web pe care îl alegeți aproape de dvs. (dacă se întâmplă să vă bazați în altă parte, avem și comparații de găzduire web pentru Australia, Marea Britanie, Canada, Irlanda, Malaezia, Brazilia, Pakistan, Indonezia, și Noua Zeelandă).

Spatiu pe disc

Depozitarea contează deoarece determină câte fișiere poți încărca pe site-ul tău. Pentru întreprinderile mici sau poate un blog, un site simplu ar putea face și va necesita doar câteva gigabyte. Din păcate, dacă sunteți o companie mai mare sau aveți doar un proiect mai mare în minte decât veți avea nevoie de atât spațiu de stocare cât puteți obține. Veți dori să profitați de serviciile de găzduire care oferă drivere SSD care funcționează mai bine decât unitatea standard folosită.

Certificate SSL

Sertificative SSLA avea un certificat SSL este obligatoriu în aceste zile! Înseamnă că aveți un site securizat (https: //) și Google îi place, deoarece acestea nu fac niciun secret că deținerea unui certificat SSL este unul dintre factorii de clasament pentru a se clasifica în rezultatele căutării lor. Din fericire, certificatele SSL sunt gratuite în aceste zile, iar majoritatea furnizorilor de găzduire web le oferă. Dacă încă nu aveți SSL activat, puteți obține un certificat gratuit de la Let’s Encrypt.

Uptime

Atunci când căutați cea mai bună găzduire web din India, veți dori să căutați un serviciu care să ofere un serviciu bun pentru server. Practic, 99,9% din gazdele web din India promit un timp de funcționare optim. Promisiunile nu trebuie să fie întotdeauna de încredere. Înainte de a vă dedica sau companiei dvs. unui serviciu, asigurați-vă că veți cerceta și citi recenzii ale gazdei web pe care le considerați pentru a obține un consens general cu privire la cât de bun este timpul de funcționare..

A sustine

O mare caracteristică pentru care trebuie să vă uitați este asistența, atât serviciul, cât și clientul. În timp ce mulți îi văd ca același tip de suport. A avea un serviciu bun și asistență pentru clienți înseamnă a fi capabil să articulezi corect modul de rezolvare a problemelor și problemelor tehnice, asigurându-te în același timp că clientul se simte apreciat și satisfăcut. Un sprijin bun este un necesar! Este o idee bună să consultați recenziile utilizatorilor cu privire la serviciile de asistență, deoarece acestea nu sunt create egale, așa cum am descoperit în comparația noastră de găzduire InMotion și Bluehost.

Copiile de rezervă

O caracteristică care nu trebuie uitată, dar adesea este sistemul de backup. Orice persoană care a lucrat cu un computer în orice funcție știe că este esențial să vă faceți o copie de rezervă a fișierelor și a datelor. Atunci când creați un site web prin intermediul unui server de găzduire web, este extrem de important să faceți backup la baza de date, fișierele de e-mail și site-ul web aproape zilnic. Atunci când alegeți cel mai bun site de găzduire în India, asigurați-vă că verificați cât de des serviciul face backup la baza de date și dacă percepe o taxă pentru restabilirea înapoi.

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este cantitatea de date care poate fi transferată între site-ul dvs., utilizatorii săi și internet. Dacă aveți un computer de demult, vă amintiți probabil de internetul de apelare și de lățimea de bandă a ritmului melcului. Atunci când căutați găzduire web, doriți să fiți siguri că acestea oferă este bună. Acest lucru este valabil mai ales pentru găzduirea partajată. Dacă un site web pe server experimentează mult trafic mare, celelalte site-uri se vor încărca mai lent. Așa că amintiți-vă: cu cât este mai mare lățimea de bandă, cu atât sunt mai multe persoane care vă pot vizita site-ul.

Număr de domenii / site-uri addon permise

Pentru start-urile care caută cel mai simplu plan de găzduire web, probabil veți avea nevoie doar de un singur site web. Un serviciu de găzduire web care oferă doar un singur domeniu este, de asemenea, cele mai ieftine opțiuni, dar dacă căutați să adăugați mai multe site-uri web, trebuie să fiți sigur că găzduirea dvs. web îl poate susține. Deși majoritatea planurilor de găzduire web permit tot atâtea subdomenii doriți, trebuie să fiți sigur că acestea pot suporta mai multe domenii dacă este nevoie de afacerea dvs..

Alte informații de reținut

La fel ca în majoritatea lucrurilor care implică tehnologie, oamenii au o anumită confuzie cu privire la terminologia asociată cu găzduirea web. Oamenii deseori confundă găzduirea web pentru găzduire de domenii sau înregistrare de domenii, dar niciunul nu este înlocuitor pentru celălalt. Dacă cineva vorbește despre găzduire de domenii, se referă de obicei la combinația de găzduire web și înregistrare de domenii. Gazduirea domeniului nu este un lucru real; oamenii doar nu știu terminologia corectă pentru găzduire web. Înregistrarea domeniului este actul de a cumpăra și înregistra numele dvs. de domeniu. Este un serviciu pe care majoritatea planurilor de găzduire web îl oferă pentru tine. Desigur, găzduirea web este spațiul online în care plasați datele dvs. astfel încât să apară în browsere atunci când introduceți numele domeniului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map