Cele mai bune servicii ieftine de găzduire web

servicii de gazduire web ieftineMai degrabă plătiți mai puțin pentru găzduire web … sau mai mult?


Weirdos vrea să plătească mai mult. Probabil vrei să plătești mai puțin. Tu nu ești un weirdo.

Ce constituie o „cea mai bună” opțiune de găzduire web ieftină, pe lângă accesibilitate? Veți dori toate lucrurile pe care fiecare companie de găzduire ar trebui să le ofere – timp de încărcare rapid, aproape 100% uptime și asistență client fiabilă care vă poate ajuta dacă este nevoie.

Cum îți dai seama ce serviciu de găzduire cu costuri reduse este alegerea potrivită?

Pentru început, ați venit la locul potrivit – știm ce gazde web ieftine au timpii de încărcare rapidă și uptime-urile mari. Testăm în direct fiecare serviciu și împărtășim rezultatele noastre în acest articol. Consultați urmărirea noastră în direct pentru uptime / timp inactiv / latență în toate gazdele noastre revizuite. Citiți mai multe despre procesul nostru de cercetare aici.

Contents

Cele mai bune gazduire web ieftine – cele mai bune alegeri pentru 2020

Aici nu există un răspuns de dimensiuni unice, dar există opțiuni! Ne plac opțiunile. În acest ghid, vom analiza cele mai bune gazde web ieftine disponibile astăzi, care mențin un serviciu excelent la un punct de preț pe care vi-l puteți permite.

1. Hostinger – cea mai accesibilă gazdă, perioada.

hostinger-logo

Timpul mediu de încărcare: 585 ms
Durata medie de utilizare: 99,87%
Cost: 0,99 USD lunar

Preț introductiv Hostinger

Hostinger este una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire web ieftine din Canada, care nu compromite calitatea. Prețurile curente încep de la 0,99 USD pe lună. Acest lucru îl lasă pe Hostinger să stea la aproximativ 1/3 din prețul celor mai apropiați concurenți de găzduire cu reduceri. (Puteți plăti chiar și cu Crypto.)

Cu uptime medie și timpii de încărcare fiind pe high-end în ultimii ani, este greu să privim Hostinger ca o opțiune excelentă pentru găzduirea web low cost.

Asistență clienți Hostinger ��

De asemenea, Hostinger are Suport autohton 24/7 pentru orice întrebări care apar. Nu este necesară utilizarea unui sistem de bilete de asistență lent. Toate site-urile sunt optimizate pentru lansarea rapidă pe WordPress și vin cu propria lor interfață personalizată pentru a ușura configurarea. Acest lucru face ca Hostinger să fie unul dintre cele mai bune servicii de găzduire WordPress disponibile. De asemenea, primiți un domeniu gratuit și SSL gratuit. În general, Hostinger oferă ceea ce veți obține cu o gazdă de 6-8 dolari pe lună, la o fracțiune din cost.

Dacă doriți doar să găzduiți propriul blog și nu intenționați să construiți vreodată o afacere pe site-ul dvs. web, Hostinger nu este de fapt o alegere proastă.

Builder gratuit de site-uri web ��️

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri care nu necesită să aveți experiență de codare ați ajuns la locul potrivit.

Logo Maker Zyro vă ajută să îmbunătățiți nu numai site-ul dvs., ci și marca dvs. prin ajustarea sau reinventarea logo-ului mărcii dvs. în cel mai scurt timp.

Restul funcțiilor s-ar putea să nu fie la fel de strălucitoare, dar totuși sunt destul de bune. Mențiuni notabile sunt Generatorul de conținut AI Zyro, certificat SSL gratuit, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă nelimitată.

Dacă doriți să vedeți testele noastre de funcționare și dezactivare ale Hostinger, consultați revizuirea noastră completă Hostinger. 

2. HostPapa – 70% reducere de găzduire premium (domeniu gratuit)

logo-ul hostpapa

Timpul mediu de încărcare: 475 ms
Durata medie de utilizare: 99,95%
Pretul – 2,95 USD pe lună (13,99 USD / Lună obișnuită)

HostPapa nu este doar alegerea noastră de top pentru cele mai bune gazde ieftine, dar este de asemenea cea mai bună alegere pentru cele mai bune gazde în general. Mindblowing, corect?

HostPapa este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire de pe piață și alegerea noastră de top pentru canadieni. Prețurile actuale încep de la un pic mai abrupt, care inițial a descalificat serviciul din cele mai bune alegeri ale gazdelor noastre ieftine. Cu toate acestea, HostPapa a oferit o exclusivitate reducere la cititorii Gazduire Canada. Acest lucru plasează ferm HostPapa în categoria ieftină.

Cu reducerea, vă uitați să plătiți 2,95 USD pe lună pentru un serviciu de gazduire high-end. Nu numai că prețul este scăzut, dar veți primi și planul de afaceri, mai degrabă decât planul inițial.

Viteza peste medie a site-ului ⏱️

HostPapa are înregistrate uimitoare și viteze mult peste medie înregistrate pe site. Chiar și cu reducerea, HostPapa nu este cea mai ieftină opțiune din lista noastră. Loonie suplimentară pe lună vă oferă multe avantaje suplimentare.

HostPapa are asistență pentru clienți 24 de ore din 24, iar chat-ul live este întotdeauna disponibil. Motivul principal pentru care HostPapa este alegerea noastră de top se datorează faptului că compania este canadiană în tot și prin. Orarul și scorul vitezei site-ului sunt mari din cauza centrelor de date locale din întreaga noastră țară.

Dacă doriți să începeți o afacere online sau pur și simplu aruncați o pagină web pe internet, HostPapa este o alegere fantastică.

Dacă doriți să vedeți testele noastre de funcționare și dezactivare ale HostPapa, consultați revizuirea noastră completă HostPapa.

Funcții suplimentare pentru HostPapa incluse:

Majoritatea oamenilor pornesc cu cel mai ieftin plan disponibil la începerea unui serviciu. HostPapa se oferă nivel mediu la același preț cu pachetul lor de pornire pentru a găzdui cititorii Canada (Așa este, un upgrade gratuit). Iată ce te oferă acel nivel intermediar cu HostPapa.

 • Site-uri nelimitate
 • Înregistrare pe domenii gratuite
 • Stocare SSD nelimitată
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Transfer gratuit de site-uri web
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Antrenament gratuit unu la unu
 • SSL gratuit
 • Panoul de control cPanel
 • Builder gratuit de site-uri web
 • 400+ aplicații gratuite
 • Servere CloudLinux
 • Suport 24/7
 • 99.99% Garanție de funcționare
 • Garanție de 30 de zile
 • Domenii de adăugare nelimitate
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Baze de date MYSQL nelimitate
 • 2x Mai multe resurse CPU și MYSQL

3. HostGator – Planul cel mai ieftin pentru calitate

logo-ul hostgator

Timpul mediu de încărcare: 657 ms
Durata medie de utilizare: 99,68%
Cost: 2,75 USD pe lună

HostGator nu este cea mai ieftină opțiune din această listă, dar în ceea ce privește costurile în comparație cu performanța, aceasta se clasează puternic. Serviciul oferă prețuri bune, viteză, funcționare și prețuri, oferind în același timp toate clopotele și fluierele. Este mai mult decât suficient pentru ca HostGator să câștige un loc pe lista noastră de cele mai bune servicii ieftine de găzduire web din Canada.

Cu experiența lor WordPress recent îmbunătățită, precum și propriul constructor de site-uri de înaltă calitate, există o mulțime de funcționalități pentru construirea de site-uri web.

Credit suplimentar pentru publicitate ��

Toate planurile HostGator vin și cu un Credit de 100 USD pentru reclame Google Adwords și Bing precum și certificate SSL și backup-uri automate gratuite.

În ceea ce privește timpul de funcționare, acestea au marcat extrem de bine la testarea noastră în direct și orice problemă cu timpul de oprire este de obicei limitată la 1-2 secunde MAX (consultați analiza HostGator pentru rezultatele testului). De asemenea, au chat live pentru orice probleme de asistență și ofertă 45 zile garanție înapoi.

Pentru timpul de funcționare, aceștia au atins în mod constant 99,68%, ceea ce îi plasează pe cei mai buni gazde accesibile din punct de vedere al performanței.

4. Bluehost – fiabilitate și mai multă încredere

Bluehost

Timpul mediu de încărcare: 1.765 ms
Durata medie de utilizare: 99,74%
Cost: 2,95 USD lunar

Bluehost a fost înființată oficial în 2003, dar a existat într-o formă sau alta din 1996. Acestea sunt zilele OG de găzduire web și Bluehost ar trebui considerate solide pe toate conturile. Serviciul este un pic mai scump, dar este la un nivel înalt de fiabilitate cu tone de centre de date.

Această opțiune accesibilă este folosită de o mulțime de dezvoltatori care au fost în jur de mult timp, precum și oferind funcționalitate prietenoasă pentru începători. De asemenea, oferă un domeniu gratuit pentru primul an.

Multe resurse de învățare ��

Un alt lucru grozav despre Bluehost este cantitate uriașă de tutoriale și ghiduri de la terți disponibil în baza de cunoștințe. Oricine din bloggerii care fac prima dată dezvoltatorii web avansați pot afla cu ușurință cum să regleze sau să configureze orice modificare.

Unul dintre dezavantaje este că sprijinul este peste mări și nu este întotdeauna cel mai util. În ceea ce privește tehnicile, Bluehost se descurcă extrem de bine în urmărirea noastră în direct cu scoruri uptime de 99,74% (vezi recenzia completă a Bluehost aici).

5. iPage – Serviciu excelent pentru preț. Suport = Meh

Ipage

Timpul mediu de încărcare: 1941 ms
Durata medie de utilizare: 97,77%
Cost: 1,99 USD lunar

iPage are o mulțime de recenzii negative pe diverse forumuri de găzduire web. Majoritatea acestor recenzii sunt bazate pe asistență pentru clienți, întrucât sunt bazate doar în afara Statelor Unite, ceea ce lasă clienții globali în afara bordurii.

Domeniu gratuit pentru un an și spațiu de disc nelimitat ��

Serviciul efectiv oferit nu este prea cutremurat, așa cum explicăm în pagina noastră recenzie pentru iPage. În capătul mai ieftin al spectrului nu este nimic greșit în cazul iPage și vine la pachet cu o mulțime de funcții, cum ar fi un domeniu gratuit pentru un an și spațiu pe disc nelimitat. Din păcate, iPage vă taxează pentru un certificat SSL, o caracteristică de securitate de bază, care ar trebui să fie 100% gratuită de la orice furnizor de hosting, fie că sunt ieftine sau plătite.

În general, iPage este o companie grozavă de găzduire și ne place produsul lor, cu toate acestea, problema de asistență este ceva care trebuie rezolvat.

6. Gazduire A2 – Gazduire ieftină „Premium”

A2 GazduireTimpul mediu de încărcare: 601 ms
Durata medie de utilizare: 99,4%
Cost: 3,92 USD pe lună

A2 Gazduire are prețuri introductive puțin mai mari decât restul listei. Cu acest preț crescut, îmbunătățiri în câteva domenii, cum ar fi asistența pentru clienți și funcții suplimentare.

Certificat SSL fără taxe ��

Serviciul low-cost oferă securitate gratuită și prevenirea hack-urilor, precum și certificat SSL gratuit și copii de rezervă automate. A2 oferă un serviciu fantastic, dar dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine, există.

Am salvat A2 pentru ultima dată nu pentru că credem că nu pot concura cu ceilalți tipi (ei depășesc efectiv), ci pentru că este un pic mai scump pentru un serviciu marginal mai bun.

De ce gazduirea web ultra-ieftină este o idee proastă

site-ul malwareVrem să fim sinceri cu tine. Dacă plătiți mai puțin de un dolar pe lună pentru găzduire web, veți avea parte de un moment rău (Hostinger nu este inclus).

Ne place o afacere bună la fel de mult ca oricine, dar atunci când ajungeți la găzduire web sub $ 1, este un risc. Vei sfârși prin a plăti MAI MULTE în viitor pentru un furnizor de hosting ieftin decât dacă cheltuiești suplimentar 1-2 dolari pe lună pe o gazdă de o calitate mai bună.

Motivul principal pentru a evita aceste servicii ieftine de găzduire este numai o modalitate prin care pot face bani cu acel preț. Ei aruncă doar toate site-urile web ale clienților lor pe un vechi server comun partajat cu aceeași adresă IP. Trebuie să evitați acest lucru cu orice preț și vă vom spune de ce.

Motive pentru a evita serverele uriașe partajate:

 • Conector.

  hackable

  Băieții răi vizează adrese IP partajate, deoarece securitatea este de obicei slabă și este ușor să intri și să creezi greșeli la o scară mai mare.

 • Conector.

  Răspândirea bolii

  Întrucât este atât de ușor să intrați în codul sursă, așteptați-vă că site-ul dvs. web va afișa în curând toate tipurile de viruși, malware și reclame cu care nu veți mai fi asociați..

 • Conector.

  Vecinătate IP proastă

  Întrucât acest tip de găzduire este atât de ieftin, vecinii dvs. de pe serverul comun vor fi probabil o grămadă de bloguri spam care nu contribuie la nimic pozitiv pe internet și al cărui obiectiv al întregii vieți pare să fie să blocheze totul. Scopul oribil de viață.

 • Conector.

  Google te va urâ

  Tu chiar – și vreau să spun că nu vrei să te urăști Google. Mulțumită tuturor celor de mai sus, există o șansă foarte bună ca apropierea dvs. de bloguri junk și hackabilitatea va face ca Google să vă privească cu dispreț și să vă pedepsească în consecință cu un clasament scăzut al motorului de căutare..

 • Conector.

  Teribil de oprire

  După cum te-ai putea aștepta, cartierul tău prietenos este „cel mai bun” companie de găzduire web ieftină uptime vs timpul de oprirenu va dedica o mulțime de echipamente sau resurse de calitate pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pentru clienți.

  În timp ce o gazdă web de înaltă calitate promite în mod normal cel puțin 99% timp de funcționare, reducerea dvs. profundă este de 50%. O gazdă web care îți lasă site-ul în jos timp de minute sau ore în același timp nu îți face niciun favor, oricât de ieftin ar fi. ��

 • Conector.

  Asistență necorespunzătoare

  Este foarte probabil să nu experimentați niciun sprijin. Din perspectiva lor, ei nu pot doar să aloce resurse, ci doar cele mai elementare pentru rezolvarea problemelor tale. Așteptați-vă o secțiune de întrebări foarte generale în cel mai bun caz. Dacă sunteți deosebit de ghinion, veți primi un e-mail sau un telefon de asistență pentru clienți care nu vă răspunde într-un sistem automat, astfel încât să plecați și să decideți să mâncați burrito vechi de două săptămâni în în spatele frigiderului erai prea lene să arunci în timp ce suspinai.

 • Conector.

  SSL NU este inclus

  certificare ssl Gazdele web ieftine vă costă până la 80 USD pe an pentru protecția Secure Socket Layer (SSL). Gazdele noastre recomandate toate oferă SSL 100% gratuit.

  Fără aceasta, niciun procesor de plată credibil nu vă va atinge. Dacă încercați să vindeți ceva, aceasta este o problemă.

  Dacă încercați să aveți un site web de încredere de Google și să puteți vinde o zi pe ceva, veți face acest lucru absolut 100% au nevoie de SSL. Aspectul ironic al acestui lucru este că SSL poate fi instalat gratuit folosind un serviciu cunoscut drept „Encrypt…”, dar cele mai ieftine gazde insistă să te încarce pentru asta!

Veți observa că lucrurile care mă interesează cu adevărat despre gazdele web ieftine sunt, de asemenea, principalele mele reclamații pentru VPN-uri gratuite. Oferirea de produse digitale cu adevărat scăzute costă un cost care, din păcate, include vânzarea datelor sau plasarea datelor într-o locație nesigură.

Dacă vă interesează modul în care VPN-urile fac acest lucru, aruncați o privire la ghidul meu pentru cele mai bune VPN-uri canadiene.

Mai mult decât merită

Adevaratul necaz va veni dupa ce in cele din urma te-ai saturat de prostul gazduire web nelimitat ieftin – dar perioada de rambursare a trecut deja – si ai platit un an intreg de serviciu in avans pentru a incasa rata mare.

Între timp, sute de fraieri pe zi fac aceeași greșeală pe care tocmai ai evitat-o ​​citind acest ghid. Nu ești fraier. Nu știu prea puțin că în câteva luni, visele lor despre imperiul lor de internet vor răsturna.

Pentru mulți bloggeri și oameni care își construiesc propriile site-uri web, acest tip de găzduire web cu reduceri nu este pur și simplu o afacere bună – nu atunci când ești luați în calcul costul total REAL.

Comerțul electronic este un joc diferit – Ai nevoie de gazduire de calitate

afaceri de comerț electronicSpre deosebire de site-urile informaționale sau blogurile personale, să luăm cazul unui site de comerț electronic care are ca scop unic să facă vânzări.

Acum ideea de timpul de funcționare devine mai importantă din punct de vedere critic. Dacă site-ul dvs. este în scădere, nu faceți vânzări și, dacă este singurul dvs. venit, este posibil să mâncați Ramen Noodles în acea zi. Pro-Tip: Adăugați un ou în Ramen – yum.

Concluzia este că, pentru unii antreprenori online, costul de a fi scăzut este mai literal – bani pierduti. În acest caz, un pachet de găzduire partajat nu merită riscul unui site web lent sau care nu se încarcă.

Timpul de oprire pentru un site web care vinde produse este la fel ca … arderea de bani

Pentru a fi corecte, multe site-uri de comerț electronic sunt pline de funcții cu resurse ridicate, precum imagini de înaltă rezoluție, streaming audio și / sau video și multe altele.

Vă amintiți cum am vorbit despre cum pot suferi toate conturile de pe o găzduire partajată din cauza unui singur cârlig de lățime de bandă? Ei bine, dacă credeți că puteți fi porcul, nu mergeți pe ruta comună.

Oamenii din aceste zile sunt foarte nerăbdători online. Dacă este nevoie de mai mult de câteva secunde pentru ca pagina dvs. să se încarce, uitați-o.

Au mutat să-și cheltuiască banii cu un concurent. Dintr-o dată, unul sau doi bani economisiți pare un compromis foarte slab.

Cel mai bun gazdă ieftină pentru comerț electronic – site-ul site-ului

Știu că am vorbit doar despre toate cele mai ieftine opțiuni de găzduire web nelimitată. Cu toate acestea, pentru banii noștri – și pentru ai tăi – opțiunea pe care o alegem pentru comerțul electronic este SiteGround. La 3,95 USD pe lună, prețul nu este cel mai ieftin găzduire web pe an și nu este la fel de ieftin ca opțiunile enumerate mai sus. Acestea fiind spuse, este încă un serviciu de găzduire accesibil și nelimitat.

Motivul alegem SiteGround se datorează serviciilor de calitate și numărului ridicat de funcționare.

Vă amintiți când am menționat cât de important este să aveți SSL cu site-ul dvs. web? SiteGround îl oferă fără costuri, spre deosebire de o mulțime de planuri de găzduire care economisesc bani. Dacă vindeți produse digitale sau fizice online și doriți să apară site-ul dvs. în căutările Google, acest lucru nu este opțional. Alte locuri taxează oriunde de la 60 la 80 dolari anual pentru SSL.

Oricine poate pretinde că are un sprijin deosebit. SiteGround susține că face și livrează de fapt. Cu Suport 24/7 care se ocupă de probleme tehnice aprofundate și depanare generală, veți vorbi cu un reprezentant priceput, prietenos și instruit, care va ajuta cu adevărat la rezolvarea problemei.

De asemenea, vom lăsa să funcționeze singur: 99,95%.

Întrebări frecvente despre cele mai bune gazduire web ieftine din Canada

În continuare, aruncăm o privire la unele dintre cele mai comune întrebări pe care le au clienții atunci când încearcă să găsească cea mai bună opțiune de găzduire ieftină pentru nevoile lor:

Cât costă gazda unui site web?

Gazduirea unui site web poate varia de la gratuit la mii de dolari. Soluțiile pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web variază între 2 USD pe lună și 5 dolari pe lună.

Avertisment – nu aș recomanda gazdele ultra ieftine așa cum puteți citi mai jos.

Care este cel mai ieftin mod de a găzdui un site web?

Există opțiuni gratuite pentru găzduirea site-urilor web. În mare parte, cel mai bun și cel mai ieftin mod de a găzdui un site web este să utilizați un serviciu care percepe câțiva dolari pe lună, cum ar fi Bluehost.

Care este cel mai bun gazdă site gratuit?

Există servicii de găzduire complet gratuite, dar serviciul este adesea prost și de obicei te costă mulți bani pentru a face upgrade. Folosind o alternativă accesibilă, dar excelentă, cum ar fi Hostinger la 80c pe lună, este calea mai bună de urmat.

Care este cel mai bun gazdă site gratuit?

găzduire web ieftinăDacă sunteți în căutarea răspunsului exact la 100% la acest lucru – este o gazdă VPS de calitate modificată.

Întrucât majoritatea cititorilor noștri nu știu cum să modifice o picătură VPS pe un furnizor precum oceanul digital, atunci unul dintre furnizorii noștri de găzduire partajată va face treaba. SiteGround vine în primul rând conform valorilor noastre la 475 ms timpi de încărcare.

Care este cel mai bun gazdă cPanel?

Cele mai multe dintre companiile noastre de găzduire recomandate au găzduire integrată cPanel, care este ușor de operat și de a beneficia de sprijin.

Ce zici de găzduire WordPress gestionată?

În zilele noastre, puteți obține soluții WordPress gestionate la prețuri accesibile pentru un preț mult mai ieftin decât vă așteptați. Soluții de acest gen sunt excelente pentru proprietarii și constructorii de site-uri web.

Verdictul final – trebuie să conteze prețul?

Căutarea unei oferte când vine vorba de orice nu este niciodată o idee proastă. Nimeni nu vrea să plătească dublu față de ceea ce trebuie să plătească pentru același serviciu. Marele lucru despre găzduirea web este că nu trebuie să spargeți banca pentru a primi oferte de înaltă calitate.

Nu există nicio modalitate prin care o persoană să poată examina toate opțiunile și să ia o decizie educată fără să ia pagini și pagini de notă. Cu toate cercetările pe care le-am făcut, puteți consulta cele șase cele mai bune opțiuni bugetare care oferă servicii de calitate.

 1. HostGator: 2,75 USD pe lună
 2. Hostinger: 0,80 USD pe lună
 3. BlueHost: 2,95 USD pe lună
 4. iPage: 1,99 USD pe lună
 5. A2 Gazduire 3,92 USD pe lună
 6. SiteGround: 3,95 USD pe lună

Asta e băieți. Nu ezitați să ne lăsați un comentariu mai jos dacă aveți sugestii. ✌️

Referințe și credite de imagine:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector