Πουλήστε Ψηφιακές Υπηρεσίες Όπως Προϊόντα από το WordPress EDD Store σας

Πουλήστε ψηφιακές υπηρεσίες όπως το προϊόν από το κατάστημα EDD WordPress


Εάν έχετε ακούσει για το WordPress ή έχετε δικό σας ιστότοπο WordPress, πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά αυτό το καταπληκτικό πρόσθετο, Easy Digital Downloads που σας επιτρέπει να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα μέσω του καταστήματός σας EDD. Αλλά ειλικρινά, το Easy Digital Downloads δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση ψηφιακών προϊόντων. Με τη βοήθεια ειδικού πρόσθετου EDD όπως το EDD Sell Services, μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το κατάστημά σας στην πώληση ψηφιακών υπηρεσιών από τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Από την πώληση σχεδιασμού, ανάπτυξης, υπηρεσιών voice-over σε υπηρεσίες όπως η σύνταξη περιεχομένου, η διαβούλευση και άλλα, αυτό το πρόσθετο θα σας προσφέρει μια πλήρως λειτουργική λύση. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακές υπηρεσίες από το WordPress EDD Store σας.

Παρουσιάζοντας το EDD Sell Services Addon για εύκολη ψηφιακή λήψη

Υπηρεσίες - Πώληση υπηρεσιών με WP

Το EDD Sell Services είναι ένα ειδικό πρόσθετο Easy Digital Downloads που σας επιτρέπει να πουλάτε μια υπηρεσία όπως ένα προϊόν από το EDD Store σας. Με αυτήν τη διαφήμιση, μπορείτε να πουλήσετε όλες τις υπηρεσίες σας που απαιτούν λήψη και μεταφόρτωση από τους πελάτες σας και να έχετε ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα και επίσης να απαιτήσετε περαιτέρω συνομιλία για μια παραγγελία για επεξεργασία και ολοκλήρωση αποτελεσματικά. Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο για το κατάστημα EDD και προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για την πώληση ψηφιακών υπηρεσιών, όπως:

Διάφορες επιλογές διαχειριστή

Ρυθμίσεις EDD

Πριν σας πούμε τι προσφέρει αυτό το πρόσθετο για προμηθευτές και πελάτες, ας σας καθοδηγήσουμε σε διάφορες ρυθμίσεις διαχειριστή που μπορεί απλά να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, εάν είστε ο πωλητής και ο ίδιος διαχειριστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις όπως θέλετε. Οι διάφορες επιλογές διαχειριστή περιλαμβάνουν:

 • Ρύθμιση διαχείρισης σελίδας παραγγελίας
 • Ενεργοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη συνομιλία
 • Ενεργοποίηση ζωντανών ειδοποιήσεων
 • Εμφάνιση κριτικών σε μία σελίδα προϊόντος
 • Αλλαγή εικόνων για κάθε κατάσταση παραγγελίας

Δυνατότητες προμηθευτών και πελατών

Εκτός από τις προαναφερθείσες επιλογές, αυτό το πρόσθετο προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες δυνατότητες για προμηθευτές και πελάτες. Το EDD Sell Services επεκτείνει τις δυνατότητες του καταστήματός σας EDD παρέχοντας δυνατότητες όπως:

Εξυπηρέτηση όπως ένα προϊόν

EDD SERVICE πίσω

Οι υπηρεσίες πώλησης EDD μόλις ενεργοποιηθούν προσθέτουν μια ενότητα “Υπηρεσία” στη σελίδα “Προσθήκη λήψεων” για να επιτρέπουν στους πωλητές να πωλούν υπηρεσίες όπως και άλλα ψηφιακά προϊόντα. Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα επιπλέον για να προσθέσουν υπηρεσίες στον ιστότοπό τους.

Προσθήκη ερωτήσεων πολλαπλών απαιτήσεων:

Απαιτήσεις παραγγελίας

Μια πολύ σημαντική πτυχή της πώλησης υπηρεσιών στο διαδίκτυο είναι να ενημερώσουμε τον πωλητή για οποιεσδήποτε απαιτήσεις θα χρειαστούν για να ξεκινήσει μια υπηρεσία. Επομένως, το EDD Sell Services επιτρέπει σε έναν προμηθευτή να προσθέσει πολλαπλές ερωτήσεις με διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων από το backend για να απαντηθεί από τον πελάτη για να επεξεργαστεί την υπηρεσία σωστά.

Ένα κανάλι συνομιλίας αφοσίωσης:

Συνομιλία

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτό το πρόσθετο είναι η προσθήκη μιας ειδικής ενότητας συνομιλίας που επιτρέπει στους προμηθευτές και τους πελάτες να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει τους πελάτες να συνομιλούν εύκολα με τον προμηθευτή μέσω αυτής της ενότητας και να ξεκαθαρίζουν τις αμφιβολίες τους σε ένα σημείο.

Διαχείριση παραγγελιών σε πίνακα:

διαχείριση υπηρεσίας edd

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους πελάτες και τους πωλητές να διαχειρίζονται κάθε μία από τις υπηρεσίες τους σε μορφή πίνακα από την ενότητα Διαχείριση υπηρεσιών που προσφέρεται από την προσθήκη. Με τη βοήθεια ενός απλού σύντομου κώδικα, μπορείτε να εξάγετε μια ολόκληρη σελίδα Διαχείριση υπηρεσιών στο κατάστημά σας για να επιτρέψετε στους προμηθευτές και τους πελάτες σας να διαχειρίζονται κάθε υπηρεσία και να λαμβάνουν μέτρα για κάθε.

Ενεργοποιήσεις email και ζωντανές ειδοποιήσεις:

Ειδοποιήσεις

Για να ενημερώνουν τους προμηθευτές και τους πελάτες σχετικά με τις παραγγελίες τους σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να αναλάβουν γρήγορη ενέργεια, οι υπηρεσίες EDD Sell επιτρέπουν επίσης στους προμηθευτές και τους πελάτες να λαμβάνουν ζωντανές ειδοποιήσεις για την τρέχουσα κατάσταση κάθε υπηρεσίας. Στέλνει επίσης email και στα δύο μέρη για κάθε ενεργοποίηση συνομιλίας που σχετίζεται με την υπηρεσία.

Προσθήκη κριτικών και αξιολογήσεων:

αξιολόγηση και αξιολόγηση και υπηρεσίες πώλησης

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που παρέχει αυτή η προσθήκη δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προσθέσουν αξιολογήσεις και κριτικές για την υπηρεσία που παρέχεται από τον προμηθευτή. Επιτρέπει επίσης σε έναν πωλητή να προσθέσει μια κριτική για τον πελάτη του. Αυτές οι κριτικές μπορούν να εμφανίζονται και σε μία σελίδα προϊόντος.

Ένα ειδικό εργαλείο κατάστασης υπηρεσίας

Κατάσταση υπηρεσίας

Οι υπηρεσίες EDD Sell παρέχουν επίσης στους πελάτες και τους πωλητές ένα ειδικό widget κατάστασης υπηρεσίας που εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο, όπως η παραγγελία ξεκίνησε, η παραγγελία σε εξέλιξη κ.λπ..

Πάρτε τις ψηφιακές υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο με το EDD Addon

Το EDD Sell Services είναι ένα πολύ προσιτό και εύκολο στη χρήση ειδικό πρόσθετο για Easy Digital Downloads. Σας προσφέρει πολλές δυνατότητες πώλησης και αγοράς όλες σε μία λύση. Η χρήση αυτού του πρόσθετου στο κατάστημα EDD σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους υποψήφιους πελάτες στον ιστότοπό σας, καθώς και να βελτιώσετε την αφοσίωση της επωνυμίας σας προσφέροντάς τους εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πουλήσετε υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο στο κατάστημα EDD σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map