Verkoop digitale services, net als producten uit uw WordPress EDD Store

Verkoop digitale diensten net als producten uit uw WordPress EDD-winkel


Als je van WordPress hebt gehoord of een eigen WordPress-site hebt, moet je heel goed op de hoogte zijn van deze geweldige plug-in, Easy Digital Downloads waarmee je digitale producten via je EDD-winkel kunt verkopen. Maar eerlijk gezegd is Easy Digital Downloads niet alleen beperkt tot de verkoop van digitale producten. Met de hulp van een speciale EDD-add-on zoals EDD Sell Services, kunt u uw winkel ook uitbreiden tot het verkopen van digitale services vanaf uw WordPress-website.

Van het verkopen van ontwerpen, ontwikkelen, voice-over services tot services zoals het schrijven van inhoud, consultatie en andere, deze add-on biedt u een volledig functionele oplossing. In dit artikel bespreken we hoe u digitale services kunt verkopen vanuit uw WordPress EDD Store.

Introductie van EDD Sell Services Addon voor eenvoudige digitale download

Services - Verkoop services met WP

EDD Sell Services is een speciale add-on voor Easy Digital Downloads waarmee u een service kunt verkopen, net als een product uit uw EDD Store. Met deze ad-on kunt u al uw services verkopen die door uw klanten moeten worden gedownload en geüpload, een vaste tijdlijn hebben en ook verdere gesprekken vereisen om een ​​bestelling effectief te kunnen verwerken en voltooien. Het is een zeer nuttige plug-in voor uw EDD-winkel en biedt een verscheidenheid aan functies om digitale diensten te verkopen, zoals:

Verschillende beheerdersopties

EDD-instellingen

Voordat we u vertellen wat deze add-on biedt voor leveranciers en klanten, laten we u door verschillende beheerdersinstellingen leiden die hij eenvoudig kan in- of uitschakelen volgens zijn behoeften. Bovendien kunt u, als u zelf verkoper en beheerder bent, deze instellingen gebruiken zoals u dat wilt. De verschillende beheeropties omvatten:

 • Instellen van Bestellingspagina beheren
 • Schakel e-mails bij conversatie in
 • Schakel Live-meldingen in
 • Geef beoordelingen weer op één productpagina
 • Wijzig afbeeldingen voor elke bestelstatus

Vendor en klant mogelijkheden

Afgezien van de bovengenoemde opties, biedt deze plug-in ook veel handige functies voor leveranciers en klanten. EDD Sell Services breidt de mogelijkheden van uw EDD-winkel uit met functies zoals:

Service net als een product

EDD SERVICE terug

EDD Sell Services voegt na activering een “Service” -gedeelte toe aan de “Downloads toevoegen” -pagina zodat leveranciers diensten kunnen verkopen, net als andere digitale producten. Ze hoeven dus niets extra’s te doen om service aan hun site toe te voegen.

Meerdere vereiste vragen toevoegen:

Bestellingsvereisten

Een zeer belangrijk aspect van het online verkopen van services is om de leverancier op de hoogte te stellen van eventuele vereisten die nodig zijn om een ​​service te starten. Daarom stelt EDD Sell Services een leverancier in staat om meerdere vragen met verschillende vraagtypen uit de backend toe te voegen om door de klant te worden beantwoord om de service correct te verwerken.

Een toegewijd gesprekskanaal:

Gesprek

Een andere zeer nuttige functie die deze add-on biedt, is het toevoegen van een speciale chatsectie zodat leveranciers en klanten in realtime met elkaar kunnen communiceren. Met deze functie kunnen klanten eenvoudig via deze sectie met de leverancier praten en zijn twijfels op één plek wegnemen.

Beheer van tabellen:

service edd beheren

Met deze functie kunnen klanten en leveranciers elk van hun services in tabelformaat beheren vanuit een sectie Service beheren die door de plug-in wordt aangeboden. Met behulp van een eenvoudige shortcode kunt u een hele Servicepagina beheren in uw winkel zodat uw leveranciers en klanten elke service kunnen beheren en actie kunnen ondernemen voor elke service.

E-mailtriggers en live meldingen:

Kennisgevingen

Om leveranciers en klanten in realtime op de hoogte te houden van hun bestellingen, zodat ze snel actie kunnen ondernemen, stelt EDD Sell Services leveranciers en klanten ook in staat om live meldingen te ontvangen over de huidige status van elke service. Het verzendt ook e-mails naar beide partijen voor elke gesprekstrigger met betrekking tot de service.

Recensies en beoordelingen toevoegen:

review en ratings edd verkoopdiensten

Een andere zeer nuttige functie die deze plug-in biedt, is het geven van een optie aan klanten om beoordelingen en recensies toe te voegen voor de service die door de leverancier wordt geleverd. Het stelt een leverancier ook in staat om een ​​beoordeling voor zijn klant toe te voegen. Deze beoordelingen kunnen ook op één productpagina worden weergegeven.

Een Dedicated Service Status Widget

Service status

EDD Sell Services biedt klanten en leveranciers ook een speciale servicestatuswidget die de huidige status van de bestelling in realtime weergeeft, zoals Bestelling gestart, Bestelling in uitvoering, enz..

Neem uw digitale services online met EDD Addon

EDD Sell Services is een zeer betaalbare en gebruiksvriendelijke speciale add-on voor eenvoudige digitale downloads. Het biedt u meerdere verkoop- en aankoopfuncties in één oplossing. Het gebruik van deze add-on in uw EDD-winkel kan helpen om meer potentiële klanten naar uw site te krijgen en kan uw merkloyaliteit verbeteren door hen een gepersonaliseerde koopervaring aan te bieden. Alles wat u nodig hebt om online services te verkopen, is deze add-on in uw EDD-winkel te installeren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map