Top 20 de teme WordPress minimaliste

Temele WordPress minimaliste sunt capabile să creeze site-uri web curate și simple. Având un aspect neclintit este plăcut pentru ochi – și, atât timp cât păstrați elementele de pe site-ul dvs. funcțional, site-ul dvs. își va îndeplini scopul (presupunând că conduceți site-ul pe o gazdă WordPress rapidă).


Un aspect minimalist funcționează pentru o mulțime de site-uri, cum ar fi următoarele:

 • Afaceri – Indiferent dacă site-ul dvs. este destinat utilizării corporative, ca magazin online sau alte eforturi de a face bani, puteți utiliza un aspect minimalist. Cu siguranță ușurează vânzarea (idei, produse, servicii).
 • Personal – Chiar dacă nu intenționați să vă monetizați site-ul, puteți alege să alegeți o temă minimalistă. Un aspect curat este întotdeauna plăcut pentru ochi.
 • Blog – Bloggerii își pot folosi blogurile pentru a face bani sau doar pentru a se exprima. În ambele cazuri, dacă utilizați o platformă WordPress, puteți alege să utilizați o temă minimalistă. Pur și simplu funcționează excelent, asta este totul – și blogurile și bloggerii vizează asta.

Când am rotunjit cele mai bune 20 de teme WordPress minimaliste de astăzi, am considerat o mulțime de lucruri – dintre care unele sunt:

 1. Lucrați cu sau fără cunoștințe de codare – Atât profesioniștii cât și începătorii pot utiliza temele.
 2. Ușor de configurat – Iată doar câteva dintre lucrurile care vor facilita crearea unui site:
 • Sistemul Drag and drop – Nu sunt necesare abilități de codare.
 • Șabloane – nu trebuie să porniți de la zero – și din nou, nu sunt necesare cunoștințe de codare.
 • Coloane – Alegeți numărul de coloane pe care le doriți pentru site-ul dvs. web.
 • Sliders – Având glisiere va face site-ul dvs. mai atractiv și mai elegant și vă va permite, de asemenea, să afișați postări, pagini sau produse prezentate pe o singură pagină.
 1. Proiectare sensibilă – Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care utilizează diferite tipuri de dispozitive atunci când accesează Internetul (desktop-uri, tablete, smartphone-uri etc.).
 2. SEO-friendly – Vrei să clasifici site-ul tău în motoarele de căutare – mai ales dacă conduci o afacere.
 3. Asistență pregătită pentru traducere sau multilingvă – site-ul dvs. web poate găzdui o audiență mondială.

Top 20 de teme WordPress minimaliste de astăzi

1. Kleanity WordPress Tema

Kleanity WordPress TemaDupă cum sugerează și numele său, această temă WP își propune să aibă o interfață curată în partea frontală a site-ului dvs. Iată cele mai importante caracteristici ale sale:

 1. Generator de pagini – Utilizați metoda drag and drop pentru a crea site-ul și conținutul dvs..
 2. Șabloane de pagină de înaltă calitate – Vine cu demo-uri pe care le puteți clona pentru a vă face propriul site web.
 3. 19 Stiluri de antet – Puteți alege dintre 19 opțiuni atunci când creați anteturi (titlul site-ului și filele de meniu) pentru site-ul dvs..

Alte caracteristici importante ale temei Kleanity sunt următoarele:

 1. Acceptă toate tipurile de dispozitive majore – Oamenii care folosesc calculatoare și dispozitive portabile pot vizualiza site-ul dvs. perfect.
 2. Zona avansată de administrare – din partea de sus a platformei WordPress, puteți modifica cu ușurință aspectul, antetul, culorile etc. ale site-ului dvs..
 3. Skins personalizate – Puteți alege să creați (și să personalizați) propria piele a site-ului dvs. web.
 4. Acceptă WooCommerce – funcționează bine cu WooCommerce dacă doriți să utilizați site-ul dvs. ca magazin online.
 5. Acceptă WPML – Puteți face site-ul dvs. multilingv pentru utilizare la nivel mondial.
 6. Personalizator în direct – vizualizați instantaneu modificările pe măsură ce modificați opțiunile tematice ale site-ului dvs..

Iată câteva caracteristici care trebuie să aștepte cu nerăbdare când decideți să obțineți tema WordPress Kleinity Minimalist.

 • 14 machete de blog – Personalizați secțiunea de blog a site-ului dvs. așa cum doriți.
 • 9 machete de portofoliu – Afișați secțiunea de portofoliu folosind stilul ales.
 • 6 machete galerie – Alegeți dintre diferite opțiuni atunci când faceți secțiunea galerie.
 • SEO-friendly – Motoarele de căutare îți vor găsi ușor site-ul, postările și paginile.
 • Bare laterale nelimitate – Plasați bare laterale în diferite zone ale paginilor dvs. Web.
 • Slider Revolution – Un plugin premium gratuit pentru setarea glisierelor pe site-ul dvs. web.
 • Fonturi Google – Puteți accesa peste 700 de fonturi din biblioteca de fonturi Google.
 • Fonturi personalizate – Dacă aveți fonturi proprii, le puteți utiliza încărcând acestea prin opțiunea Tema.

După cum puteți vedea, tema Wan Kleanity vă poate oferi un site web simplu, dar funcțional. În afară de faptul că au șabloane pregătite, puteți, de asemenea, să clonați site-urile lor demo pentru a se potrivi nevoilor dvs. Inutil să spun, personalizarea acestei teme este cu adevărat ușoară (chiar și pentru utilizatorii WordPress începători).

Adu-l aici.

2. Aeolus WordPress Tema

Aeolus WP TemaDacă căutați în special o temă WordPress minimalistă pentru afacerea dvs. corporativă, puteți lua în considerare tema Aeolus. Aspectul său poate face o secțiune de portofoliu impresionantă, care ar fi bună pentru orice tip de afacere. Printre cele mai importante caracteristici ale sale se numără următoarele:

 1. Tipul postării personalizate – Puteți adăuga stil la prezentarea de diapozitive a postărilor dvs..
 2. WordPress 3.X – Acceptă sisteme WP de la 3.X până la.
 3. Șabloane de pagină personalizate – Există șabloane gata de utilizare pentru a configura rapid site-ul.
 4. Shortcodes ușor de utilizat – Dacă știți puțin despre shortcodes, puteți aplica cu ușurință cunoștințele despre acest lucru atunci când utilizați această temă.
 5. Traducere gata – Pachetul este livrat cu un fișier .po.

Pentru a face mai ușor să personalizați site-ul și să-l faceți ușor de utilizat, tema Aeolus oferă și următoarele:

 • Bare laterale gata pentru widget – Widget-urile pot fi trase și aruncate pe secțiunea de bare laterale din partea din spate a site-ului dvs..
 • Formular de încărcare Ajax încorporat – Acest formular de contact este livrat cu o caracteristică de validare. Nu este necesară instalarea unui alt plugin de formular de contact.
 • Asistență Gravatar – Utilizatorii cu gravate își pot folosi imaginile în timp ce sunt pe site-ul dvs. web.
 • Compatibil cu browser-ul – Oamenii care folosesc Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera și Firefox vă pot vizualiza site-ul.
 • Opțiuni puternice de temă – Opțiunile temei din Admin sunt ușor de manipulat.

Cu tema WordPress Aeolus, puteți crea un site web minimalist, cu o interfață cu adevărat sensibilă și funcțională. Rețineți, de asemenea, că această temă este ușor de utilizat și personalizat – deci, puteți proiecta site-ul dvs. așa cum doriți. De fapt, cititorii și vizitatorii site-ului dvs. vor găsi, de asemenea, site-ul dvs. atractiv și util.

Adu-l aici.

3. Tema WordPress Yusuf

Yusuf Minimalist WordPress TemaTema Yusuf Minimalist WordPress este o opțiune inteligentă și creativă pentru un site web. Deși aspectele și șabloanele sale sunt simple, apelul general al site-ului dvs. este profesional. Cu interfața sa curată, nu există nicio îndoială cu privire la faptul că cititorii și următorii site-ului dvs. vor ajunge să se concentreze pe conținutul dvs. Dacă caracteristicile de mai jos sunt importante pentru dvs., puteți lua în considerare obținerea temei Yusuf.

 1. Instrumente frontale – Instrumentul de proiectare poate fi accesat în partea frontală. Puteți schimba chiar ușor culorile elementelor de pe site-ul dvs..
 2. Design receptiv – Tema este făcută pentru a fi receptivă chiar și atunci când este accesat prin intermediul dispozitivelor mobile cu ecrane mici.
 3. Complet personalizabile – Puteți amesteca și potrivi diferite elemente din site-ul dvs. web pentru a ajunge la un aspect unic.
 4. 10 Shortcodes – Dacă vă conectați la coduri, vă veți bucura de interzicerea cu shortcodes-ul acestui site.
 5. Tehnologia Ajax – Încărcarea articolelor din portofoliu este rapidă și ușoară.
 6. Fișierele gata de traducere – .po și .mo sunt incluse în pachet.
 7. Optimizat SEO – Această temă este codată curat pentru a o face prietenoasă cu SEO.
 8. Șabloane de pagină – Șabloanele pregătite pentru următoarele pagini sunt gata de utilizare:
 • Acasă
 • a lua legatura
 • Portofoliu
 • Blog
 • Mod implicit

Această temă include, de asemenea, următoarele:

 1. Pictograme de social media – Include pictograme ale celor mai populare rețele de socializare de astăzi, precum Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, etc..
 2. Sistemul de asistență pentru articole de portofoliu și postări – gestionați cu ușurință fișierele, fișierele audio și video ale site-ului dvs..
 3. Editor YellowPencil – Include 3 culori de palete, 50+ animații, peste 600 de fonturi Google și multe altele.

Tema WordPress Yusuf face o alegere bună atunci când doriți să cumpărați o temă minimalistă. Proiectarea sa receptivă va permite vizualizarea site-ului dvs. web de la aproape orice tip de dispozitive de calculator (smartphone-uri, computere desktop etc.). Deoarece această temă este pregătită și pentru SEO, puteți continua cu campania dvs. SEO fără probleme atunci când vă puneți site-ul. Și din moment ce aveți o audiență mondială, veți fi bucuroși să știți că această temă este pregătită și pentru traducere.

Adu-l aici.

4. Tema WordPress Rabia

Rabia Tema WordPressPentru un site personal care își propune să aibă un aspect minimalist, tema Rabia merită verificată. Puteți realiza un portofoliu simplu cu această temă, dar totuși să-l proiectați într-o manieră profesională. Nu uitați doar la caracteristicile sale de vârf:

 1. 2 Setări antet – Puteți proiecta site-ul dvs. pentru uz personal sau pentru uz comercial (întreprinderi mici).
 2. 10 shortcodes – Veți găsi această temă interesantă dacă cunoașteți codurile.
 3. Design sensibil – site-ul dvs. web va arăta bine atunci când este vizualizat de pe diferite ecrane (mari și mici).
 4. Tehnologia Ajax – Încărcarea postărilor și a elementelor de portofoliu se realizează rapid.
 5. Traduceri gata – Pachetul vine cu fișiere .po și .mo.
 6. Optimizat SEO – Tema a fost codată cu motoarele de căutare.
 7. Compatibil cu tema copilului – Atât tema părintească, cât și tema copilului sunt incluse în tema Rabia.
 8. Demo XML – cu un singur clic, puteți obține imediat datele dintr-o demo XML în zona dvs. de administrare WordPress.

Tema WordPress Rabia vine și cu aceste caracteristici utile:

 • Pagini de portofoliu nelimitate – Dacă doriți să creați o mulțime de pagini de portofoliu, știți că această temă se poate descurca.
 • Icoane de font gata de utilizare – Peste 400 de pictograme de font sunt incluse în pachetul temei.
 • Editor YellowPencil – Tinker cu CSS vizual folosind instrumentul de styling YellowPencil. De asemenea, vine cu cel puțin 300 de modele de fundal, 50+ animații și peste 600 de fonturi web Google.
 • Pictograme de social media – include Facebook, Twitter, Instagram, Twitter, SoundCloud, Skype și multe altele.
 • Modele de pagini – Pentru acasă, de contact, blog, portofoliu, etc.

Când vine vorba de caracteristici și de calitatea designului, tema Rabia WordPress este una dintre cele mai bune. De asemenea, este ușor de configurat și foarte personalizabil. Rețineți, de asemenea, că această temă este prietenoasă cu SEO – acesta este un bonus dacă vă preocupă să vă clasificați site-ul.

Adu-l aici.

5. MaxStore WordPress Tema

MaxStore WP TemaPentru un site modern, profesional și minimalist, tema MaxStore este foarte recomandabilă. Această temă particulară va funcționa bine pentru întreprinderi despre alimentație, modă, sport și multe altele. Verificați mai jos caracteristicile temei.

 1. Instalare cu un singur clic – Este livrat cu un pachet tematic care poate fi configurat rapid.
 2. 12+ machete demo – Puteți alege dintre mai multe machete de pe pagina principală.
 3. Culori nelimitate – Puteți utiliza diferite combinații de culori atunci când proiectați site-ul dvs..
 4. Stiluri de antet și de subsol nelimitate – Stilurile și culorile antetului și ale subsolului pot fi personalizate. Și dacă veți utiliza un logo, îl puteți plasa în partea stângă, centrală sau dreapta a antetului.
 5. Meniul Mega – Puteți introduce file cu categorii pe produsele și serviciile dvs..

Tema WordPress MaxStore oferă și următoarele:

 • Variante de aspect – Puteți alege din bara laterală din stânga, din partea laterală din dreapta și din nicio bară laterală.
 • Opțiuni de glisor – Alegeți din glisorul din cutie, glisorul din grilă și glisorul cu lățimea completă.
 • Coloane de categorii de pagini – Puteți alege dintre 2, 3, 4, 5 sau 6 coloane.
 • Setări temă de catalog – Opțiuni de cumpărături, prețuri, adăugați în coș și multe altele.
 • Nu este necesară codarea – Puteți utiliza tema chiar și fără să știți ceva despre codurile HTML și codurile scurte.
 • SEO-friendly – Tema a fost codată astfel încât motoarele de căutare vor găsi site-ul și postările dvs. cu ușurință.

De asemenea, tema are următoarele:

 1. Asistență multilingvă – Utilizatorii din alte țări pot traduce cuvintele găsite pe site-ul dvs. Chiar și valute din alte țări sunt acceptate atunci când efectuați o achiziție.
 2. Culori nelimitate – Puteți modifica cu ușurință tema culorii site-ului dvs..
 3. Variante de produs – Puteți personaliza modul în care vă prezentați produsele, pozițiile barei laterale, efectele de zoom și multe altele.
 4. Plugin-uri gratuite – Obțineți Visual Composer și Slider Revolution cu pachetul temei.

Tema WordPress MaxStore poartă un design minimalist, multifuncțional, pe care îl puteți folosi pentru diferite categorii de afaceri. Cu toate acestea, această temă funcționează cel mai bine pentru magazinele online și alte afaceri similare. Deci, dacă doriți să puneți la punct un magazin online, această temă face o alegere bună. Nu numai că veți putea să vă prezentați produsele în diverse planuri de aspect, dar vă puteți personaliza magazinul într-un mod care vă place cu adevărat.

Adu-l aici.

6. Hyperion WordPress Tema

Hyperion Minimalist Tema WordPressAceastă temă modernă de WordPress este într-adevăr minimalistă, deoarece vine cu un design curat. Rețineți că, deși acceptă sistemul WordPress 3.X, acesta acceptă și noile caracteristici încorporate în WordPress 4.X. Prin urmare, este codat pentru a îmbunătăți capacitățile celei mai recente platforme WP. Iată doar câteva dintre lucrurile pe care vă puteți aștepta de la această temă:

 1. 4 pagini de pornire diferite – puteți alege dintre 4 stiluri de pagini de pornire (în funcție de tipul dvs. de afaceri).
 2. Tipul postării personalizate – Puteți personaliza postările pentru prezentarea dvs. de diapozitive.
 3. Șabloane pentru pagini personalizate – Puteți crea rapid site-ul dvs. ideal alegând dintre șabloanele disponibile ale temei.
 4. Comenzi rapide pentru utilizatori – Tema a fost codată într-o manieră simplă.
 5. Gata de traducere – Dacă magazinul dvs. online răspunde în diferite țări, știți că pachetul temei este livrat cu un fișier .po.

Tema WordPress Hyperion vine și cu următoarele caracteristici:

 • Bare laterale gata pentru widget – Puteți trage și arunca widget-urile în barele laterale.
 • 7 widget-uri personalizate – Utilizați widget-urile temei de pe site-ul dvs..
 • Formular de contact 7-gata – Tema este compatibilă cu pluginul Formular de contact 7.
 • Acceptă Gravatar – Utilizatorii Gravatar își pot folosi imaginile pe site-ul dvs..
 • Comentarii sub formă de subiect – Tema poate gestiona fire lungi de conversații.

Alte componente utile pe care le veți găsi în tema Hyperion sunt:

 • Opțiuni de temă de administrare – Pentru a lucra la personalizarea site-ului de la back-end.
 • Fișierele PSD sunt incluse – Puteți edita imaginile Photoshop.
 • Documentate – Instrucțiunile sunt incluse în pachetul tematic pentru a utiliza pe deplin tema.

Veți găsi tema Hyperion ușor de personalizat în funcție de nevoile dvs. Există o mulțime de opțiuni din care puteți alege și nu aveți nevoie de experiență de codificare pentru ao utiliza. Cu toate acestea, atât profesioniștii, cât și utilizatorii începători ai platformei WordPress, vor găsi de ajutor în construirea unui site web.

Adu-l aici.

7. Crown WordPress Tema

Crown WP ThemeThe Crown WP Theme este o altă temă minimalistă, care vine cu un aspect nou. Este foarte ușor de personalizat, astfel încât să fie unic. Vedeți dacă aceste funcții sunt importante pentru dvs.:

 1. 6 Skins – Alegeți din diferite culori de piele pentru site-ul dvs. web. Opțiunile de culoare includ verde, roșu, albastru, portocaliu, gri și maro.
 2. Modele de fundal – Pentru a face site-ul dvs. cu adevărat unic, puteți utiliza un design de fundal care se potrivește gustului dvs..
 3. Meniul derulant – Puteți crea mai multe straturi de categorii în meniul derulant al temei.
 4. Șablon de pagină personalizat – alege doar aspectul care îți place și completează-l cu conținutul tău.
 5. Acceptă miniaturi post – Imaginile redimensionate ies în evidență clar și clar.

Mai multe caracteristici se găsesc în tema Crown WordPress. Verificați aceste aspecte:

 • Shortcodes personalizate – Dacă doriți să personalizați codificarea, puteți face acest lucru.
 • Traducere gata – Un fișier .po este inclus în pachetul tematic.
 • Formular de contact Ajax – Tema vine cu un formular de Contact încorporat, cu funcție de validare.
 • Opțiuni de temă de administrare – Puteți personaliza site-ul dvs. în continuare modificând din back-end.
 • Stilul coloanei – Această temă oferă un aspect simplu în două coloane.

Funcții suplimentare pe care cu siguranță le vei găsi utile în temă:

 1. Bara laterală pregătită pentru widget – Zonele pentru bara laterală a temei sunt gata pentru widget-uri.
 2. Footer-ready-widget – Widget-urile pot fi plasate în zona de subsol.
 3. 7 widget-uri personalizate – Alegeți widget-urile tematice de care aveți nevoie și folosiți-le chiar atunci.

Deși este foarte simplu în design, tema Crown WordPress este la pachet cu multe caracteristici utile. De asemenea, vine cu un aspect sensibil pentru toate tipurile de dispozitive – deoarece, după cum știți, este foarte important pentru consumatorii de astăzi.

Adu-l aici.

8. Famita Tema WordPress

Tema WordPress FamitaTema WP Famita e-commerce este minimalistă, deoarece este funcțională. Aspectul său modern nu neglijează faptul că oamenii trebuie să se concentreze asupra conținutului dvs. și a detaliilor prezentate pe site-ul dvs. Este o temă ideală pentru persoanele care doresc să înființeze un magazin online pentru haine, mobilier, produse cosmetice, accesorii și multe altele. Iată câteva dintre cele mai notabile caracteristici ale sale:

 1. 13+ pagini de pornire – puteți alege dintre paginile de pornire cu glisiere, creatoare de pagini și multe altele.
 2. Opțiuni de personalizare – Puteți combina diferite elemente atunci când creați propriul dvs. site unic.
 3. Stiluri magazin – site-ul dvs. poate fi format din 3, 4, 5 sau 6 coloane.
 4. Detalii despre produs – Puteți include videoclipuri, coșul de cumpărături, lista de dorințe, efecte de zoom etc..
 5. 5 Stiluri de antet – Meniurile și filele de navigare pot fi personalizate pentru a apărea la mijloc, la stânga sau la dreapta.
 6. 2 stiluri de blog – Puteți alege dintre 2 machete de bloguri pre-făcute sau să vă creați (personalizați) propriul dvs..

Dacă aveți în vedere să obțineți tema Famita, rețineți că aceasta include și următoarele:

 • Pagini gata – Șabloane pentru Despre noi, Contactați-ne, În curând, Întrebări frecvente și eroare 404 sunt incluse în pachet.
 • 1 clic pe instalator – Layout-urile de pe site-ul lor demo pot fi clonate pentru a vă face propriul site.
 • Codificare optimizată – Codurile temei sunt SEO-friendly și se încarcă rapid.
 • Visual Composer gratuit – Acest constructor de pagini premium folosește metoda drag and drop atunci când proiectează un site web.
 • Design sensibil – Ecrane mari (de exemplu, PC-uri) și ecrane mici (dispozitive mobile) vă pot vizualiza site-ul cu cea mai mare claritate.

Tema Famita a fost inclusă în lista noastră de top 20, deoarece vine cu o mulțime de instrumente care fac ca un site să fie interesant și ușor. Și astfel, în ciuda faptului că este curată și minimalistă, această temă este de asemenea versatilă. De asemenea, dacă nu aveți cunoștințe de codare și coduri scurte, puteți folosi în continuare această temă particulară. Motivul pentru aceasta este că nu aveți nevoie de abilități de codificare pentru a opera tema – vine cu metode de drag and drop și șabloane gata făcute care fac ca întregul proces de configurare a unui site web să fie rapid și ușor.

Adu-l aici.

9. Elen WordPress Tema

Tema WordPress minimalistă elenăHellen este o temă WordPress modernă și elegantă, care poate afișa creativ opere de fotografie și stiluri de reviste ale unui site. Acest lucru ar face un site atractiv pentru bloggeri, ziare, reviste și chiar companii (de exemplu, comercianții cu amănuntul). Mai jos sunt doar caracteristicile pe care le poartă:

 1. 11 pagini de pornire pre-făcute – Puteți alege dintre mai multe stiluri de pagini de pornire și puteți schimba alegerea oricând doriți.
 2. Design sensibil – funcționează pentru toate tipurile de dispozitive de calculator și își păstrează claritatea în ecranele tactile.
 3. Retina-gata – site-ul web și conținutul său arată clar și clar (nu este pixelizat).
 4. Traducere gata – Puteți găsi fișierul .po în directorul principal al limbii. Utilizatorii pot traduce conținutul site-ului dvs. web în propriile limbi.

Mai multe caracteristici de așteptat de la tema Elen:

 • Compatibil cu WooCommerce – Puteți utiliza WooCommerce (gratuit) dacă doriți să configurați un magazin online.
 • Stiluri de aspect – Puteți alege dintr-un aspect lat sau lat.
 • Personalizator în direct: fonturile, culorile și multe altele pot fi modificate ușor (și instantaneu) fără a utiliza coduri.
 • Fonturi Google – Fonturile din biblioteca de fonturi Google pot fi ușor utilizate.

Alte lucruri încorporate în tema Hell WP:

 • Visual Composer – primiți gratuit pluginul Visual Composer. Este un instrument cu temă de drag and drop.
 • Slider Revolution – Vine gratuit cu pluginul Slider Revolution. Acest instrument se va dovedi util pentru dvs. dacă doriți să adăugați slider-uri pe site-ul dvs. web.

Cu tema Hellen WP, puteți crea un site web minimalist folosind propriul aspect și conținut. Deoarece nu este necesară codificarea pentru a utiliza tema, puteți utiliza tema chiar dacă nu știți nimic despre coduri și coduri scurte. Este o temă prietenoasă cu utilizatorul, pentru a spune cel mai puțin.

Adu-l aici.

10. Tema WordPress Bloggy

Bloggy WP TemaDupă cum probabil ați ghicit deja, tema Bloggy WordPress este destinată în principal blogurilor și bloggerilor. Pe lângă faptul că are o caracteristică minimalistă, se concentrează și pe lizibilitate, deoarece blogurile își propun să aibă mulți cititori. Și din moment ce majoritatea oamenilor accesează internetul prin dispozitivele mobile, tema este optimizată și pentru un astfel de mediu. Mai jos sunt prezentate câteva dintre cele mai importante caracteristici ale sale.

 1. HTML5 – Acceptă cea mai recentă versiune HTML.
 2. CSS3 – Cel mai actualizat limbaj CSS este utilizat în codificarea temei.
 3. jQuery powered – Tema folosește un JavaScript actualizat
 4. 3 machete de blog – Alegeți dintr-un aspect cu bară laterală, aspect fără bara laterală sau amenajare zidărie. Puteți opta pentru aspectul de zidărie dacă doriți ca stilul Pinterest să vă prezinte conținutul.
 5. Bariere laterale nelimitate – Puteți utiliza o serie de bare laterale în stilul site-ului dvs. web.
 6. Sistem complet de blog – Această temă acceptă toate tipurile de formate de postare.

Iti place inca tema Bloggy? Pentru a vă ajuta să vă decideți, iată câteva caracteristici:

 • Posibilitate de navigare încrucișată – Aproape toate versiunile de browsere sunt acceptate (de exemplu, Internet Explorer, Safari, Chrome, Opera, Firefox).
 • Portofoliu cu tehnologie Ajax – articolele se încarcă rapid chiar și pe dispozitive mobile.
 • Portofolii nelimitate – Tema acceptă mai multe modele de portofoliu.
 • Gata pentru SEO – Clasarea în motoarele de căutare este simplificată.
 • Gata de traducere – fișierul .po este inclus în pachetul tematic pentru a găzdui cititori și adepți din întreaga lume.
 • Setări personalizate – Personalizați cu ușurință aspectul și funcționalitatea site-ului dvs. în partea din spate a WordPress.

Ei bine, știm că bloggerii le vor plăcea în mod special aceste alte caracteristici:

 • Design sensibil – Accesarea site-ului dvs. web este lină și nu este supărătoare.
 • Fonturi Google – veți avea acces la peste 600 de fonturi Google atunci când vă proiectați site-ul.
 • Încorporare video – Tema acceptă încorporarea video – așadar, puteți utiliza fișiere de pe YouTube, Vimeo, etc.
 • Widgeturi de subsol – puteți plasa până la 4 coloane de subsol pentru a se potrivi cu widget-urile necesare.
 • Pictograme de social media – Puteți utiliza mai mult de 20 de pictograme de social media pe site-ul dvs..

Dacă sunteți blogger, tema Bloggy WordPress poate fi una dintre opțiunile dvs. atunci când alegeți o temă minimalistă. Acum, chiar dacă nu sunteți blogger, dar intenționați să aveți o pagină de blog pe site-ul dvs. – puteți lua în considerare și această temă pentru utilizarea personală sau de afaceri..

Adu-l aici.

11. Tema WordPress Vulcan

Tema WordPress VulcanTema Vulcan WordPress va crea un site web de afaceri frumos, minimalist. Cu toate acestea, din moment ce vine cu un design modern, îl puteți utiliza de fapt pentru orice tip de site. Această temă prezintă următoarele:

 1. 5 scheme de culori – Cu culori disponibile de albastru, portocaliu, verde, violet și gri, puteți personaliza aspectul site-ului dvs. în funcție de preferințele dvs..
 2. Opțiuni tematice – Accesând platforma WP vă permite să alegeți dintre o mulțime de opțiuni atunci când personalizați site-ul dvs..
 3. Formular de contact – Este livrat cu un formular de contact încorporat în Ajax – deci nu aveți nevoie de niciun alt plugin de formular pentru contactul dvs..
 4. PSD inclus – Puteți edita imagini cu Photoshop.
 5. Documentație inclusă – Un manual de instrucțiuni despre utilizarea temei (și toate componentele sale) este inclus în pachet.
 6. 3 variante de slider – Aveți 3 opțiuni din care puteți alege atunci când utilizați glisoarele de pe site-ul dvs..
 7. Prezentare de imagini – Alegeți din diferite stiluri de prezentări ca o altă componentă pentru site-ul dvs. web.

Iată mai multe caracteristici din tema Vulcan:

 • Compatibil cu browserul – Această temă funcționează pentru Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari și Opera.
 • Redimensionarea automată a imaginilor – Modificarea dimensiunii imaginilor de pe site-ul dvs. nu va afecta calitatea acestora (vor rămâne clare și clare).
 • 8 locuri widget – Puteți personaliza aspectul site-ului dvs. alegând locurile desemnate ale widgeturilor.
 • 8 widget-uri personalizate – tema Vulcan are propriul set de widget-uri pe care le puteți utiliza în funcție de necesități.
 • Pagina de portofoliu și lumină pop-up – Sursele de imagine și video sunt acceptate în temă.

Alte componente importante ale temei Vulcan sunt:

 1. Șabloane de pagini personalizate – Vine cu pagini gata pregătite pentru următoarele secțiuni:
 • Despre
 • Blog
 • Servicii
 • Portofoliu
 • a lua legatura
 1. Tipul postării personalizate – Puteți crea secțiuni personalizate pentru postări pe site-ul dvs..

Tema Vulcan WordPress este cu adevărat o temă versatilă și personalizabilă. Structura sa este potrivită pentru orice tip de site-uri web – cu toate acestea, îl recomandăm ca site de afaceri.

Adu-l aici.

12. Minera WordPress Tema

Minera WordPress TemaMinera este o temă WP minimalistă care vine cu o platformă de e-commerce. Prin urmare, creează un site bun pentru magazinele online. Dacă creați un site web de afaceri pentru haine, mobilier și alte articole similare, aceasta ar fi o temă bună de luat în considerare. Să aruncăm o privire la unele dintre caracteristicile sale de mai jos.

 1. Import 1 demo de clic – Dacă vă place unul dintre site-urile lor demo, îl puteți clona în crearea propriului dvs. site web.
 2. Gata de traducere – Dacă doriți să vă adresați unui public mondial, puteți face acest lucru prin instalarea WPML (un plugin multilingv).
 3. Design sensibil – Tema vă permite să aveți un site care să poată fi vizualizat pe diferite tipuri de dispozitive.
 4. Plugin gratuit Visual Composer – Acest constructor de pagini de drag and drop este inclus în tema gratuit.
 5. Compatibilitatea browser-ului – site-ul dvs. poate fi vizualizat pe diferite browsere, cum ar fi Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera și Safari.

Doriți să lansați un magazin online folosind tema Minera? Dacă da, știți că vine și cu aceste caracteristici:

 • Viewer rapid încorporat – Utilizatorii vor găsi ușor să parcurgă site-ul dvs. (și produsele dvs.).
 • Stiluri de produs unice – Alegeți dintre diferite stiluri de prezentare a produselor.
 • Adaugă în coș – Tema vine cu butonul Adaugă în coș.
 • Aspectul categoriei – Puteți prezenta magazinul în diferite stiluri de aspect (complet, în box sau cu bara laterală).

În temă sunt incluse și plugin-uri gratuite și acceptă și pluginuri ale unor terți. Aici sunt câțiva dintre ei:

 • Visual Composer – Acest popular plugin de constructor de pagini este inclus în pachetul tematic.
 • Slider Revolution – Acest plugin slider este, de asemenea, inclus în temă.
 • Asistență WooCommerce – Puteți utiliza WooCommerce cu tema Minera.
 • Lista dorințelor – pluginul Minera Wishlist este integrat în temă.
 • Formular de contact compatibil 7 – Puteți instala pluginul Formular de contact 7 fără să aveți probleme.

De asemenea, vă puteți aștepta la aceste caracteristici din tema Minera:

 1. 6 tipuri de antet – Alegeți dintre diferite stiluri de antet atunci când creați site-ul dvs..
 2. 5+ planuri de subsol – Proiectați zona de subsol a site-ului dvs. așa cum doriți.
 3. 6 stiluri de blog – Alegeți dintre următoarele, atunci când creați o pagină de blog:
 • Mod implicit
 • Listă
 • Grilă
 • Zidărie
 • Grilă
 • Zigzag

Deși puteți crea tot felul de site-uri web cu tema Minera, îl recomandăm pentru utilizare în crearea de magazine online și alte locații similare. Puteți crea un site elegant cu acesta, păstrându-l în același timp minimalist și ușor de utilizat.

Adu-l aici.

13. Tema WordPress Sirius

Serius Minimalist WordPress TemaDacă doriți să creați o prezență profesională în timp ce aveți un site cu aspect minimalist, luați în considerare obținerea temei WordPress Sirius. Această temă folosește HTML și codare pentru profesioniști și designeri care doresc să personalizeze în continuare tema. Cu toate acestea, tema are, de asemenea, șabloane pregătite și tehnologie de drag and drop pentru începători și persoane care nu sunt atât de tehnice. Iată câteva dintre principalele sale caracteristici:

 1. Tip de postări personalizate pentru prezentări de diapozitive – Utilizați prezentări de diapozitive pentru a prezenta conținutul site-ului dvs..
 2. Șabloane de pagină – Puteți personaliza cu ușurință șabloane gata făcute pentru a adăuga sau șterge anumite funcții.
 3. Șabloane de portofoliu – Puteți crea portofolii cu videoclipuri și imagini. Un filtru de categorii poate fi, de asemenea, plasat pentru a obține rezultate de organizare.
 4. Comenzi rapide pentru utilizatori – Pentru persoanele care nu sunt experți în crearea codurilor, un sistem simplu de codare este inclus în această temă.
 5. Traducere gata – Tema vine cu un fișier .po.

Dacă vă gândiți să obțineți tema Serius, rețineți că vine și cu următoarele:

 • Sidebars gata pentru widget – Barile laterale sunt create pentru a se potrivi cu widget-uri.
 • 7 widgets personalizate – Alegeți widget-urile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs..
 • Formular de contact Ajax – Tema vine cu un formular de contact încorporat – trebuie doar să-l activați pentru ca acesta să funcționeze.
 • Suport Gravatar – Utilizatorii își pot folosi gravatoarele pe site-ul dvs..
 • Fișă pregătită pentru comentarii – Tema acceptă subiecte de conversație într-o postare.

Alte lucruri de așteptat de la tema Serius WordPress:

 1. Asistență încrucișată – site-ul dvs. poate fi vizualizat în diferite browsere (Safari, Chrome, Internet Explorer, FireFox, Opera).
 2. Opțiuni de administrare – Controlați cu ușurință designul și conținutul site-ului dvs. în partea din spate a platformei WordPress.
 3. Design sensibil – Conținutul arată bine pe toate tipurile de dispozitive.

Puteți utiliza tema Sirius WP pentru orice loc de muncă care necesită un design minimalist. Deși puteți crea un site cu aspect foarte simplu, cu această temă, nu înseamnă că este o opțiune mediocră. De fapt, aceasta este o temă WordPress foarte puternică pe care o puteți folosi în orice mod doriți.

Adu-l aici.

14. Centita WordPress Tema

Centita WP TemaTema Centa WP este o temă ideală pentru un site web de afaceri. Deși vine cu un design simplu și minimalist, puteți crea un site puternic, care este ușor de navigat și. Puteți consulta principalele sale caracteristici mai jos.

 1. Variante ale paginii de domiciliu – alegeți stilul paginii dvs. de pornire (există o mulțime de opțiuni).
 2. Design sensibil – site-ul dvs. va arăta bine atunci când este vizualizat de pe diferite dispozitive.
 3. Opțiuni tematice – Centita vine cu mai multe opțiuni tematice din care să alegeți atunci când configurați site-ul.
 4. PSD inclus – Puteți lucra cu imaginile Photoshop.
 5. Tipul post personalizat – Puteți crea taxonomii și grupa elemente similare.
 6. Șabloane de categorii – Puteți crea propriul set de categorii atunci când proiectați site-ul dvs..

Iată mai multe caracteristici purtate de tema Centita WP:

 • Pagina de portofoliu – Tema acceptă videoclipuri și imagini din pagina dvs. de portofoliu.
 • 8 locuri widget – Depinde de dvs. să alegeți și să poziționați widget-urile pe site-ul dvs..
 • Formular de contact Ajax – Este livrat cu un formular de contact încorporat – nu este necesar să descărcați un plugin pentru pagina dvs. de contact.
 • Suport Gravatar – Utilizatorii își pot folosi imaginile de identitate atunci când lasă comentarii la postările dvs..

Alte componente utile încorporate în tema Centita WP:

 1. Redimensionarea automată a imaginii – Modificarea dimensiunii imaginilor nu va afecta calitatea acestora.
 2. Fișiere PSD incluse – Puteți edita imagini Photoshop.
 3. Bine documentate – vine cu instrucțiuni detaliate despre modul de utilizare a caracteristicilor temei.
 4. Opțiuni cu temă de administrare – Puteți personaliza site-ul dvs. oricum doriți din partea din spate a WordPress.
 5. Asistență încrucișată – Utilizatorii diferitelor browsere (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox, Opera) pot accesa și vizualiza site-ul dvs..

Cu o temă personalizabilă precum Centita, puteți crea un site web minimalist, fără a sacrifica calitatea și capacitatea de utilizare. La final, veți avea un site care vă place cu adevărat, iar clienții / privitorii dvs. vor considera, de asemenea, că este ușor de utilizat.

Adu-l aici.

15. MiniBuzz WordPress Tema

MiniBuzz Minimalist WordPress TemaDacă intenționați să configurați un site web de afaceri minimalist, luați în considerare tema MiniBuzz WP. Site-ul dvs. va putea apoi să aibă o prezentare în două coloane, menținând în același timp o interfață curată și simplă. De asemenea, dacă aveți produse de vânzare, puteți utiliza WooCommerce în combinație cu tema. MiniBuzz are următoarele caracteristici:

 1. Aspect sensibil – afișarea site-ului dvs. poate fi vizualizată clar de pe toate tipurile de dispozitive (ecrane mari și mici).
 2. Retina gata – Imaginile nu par să fie pixelizate.
 3. Șablon de pagină de pornire – Puteți avea o pagină de pornire gata, alegând dintre opțiunile temei.
 4. Model de portofoliu – Puteți organiza imagini și aranja-le într-o pagină de portofoliu.
 5. Șablon de mărturii – Dacă doriți să includeți o pagină de mărturie, există un șablon pe care îl puteți utiliza chiar din casetă.

Mai jos sunt prezentate mai multe caracteristici din tema MiniBuzz WordPress:

 • Șabloane de pagină – Puteți opta pentru a vă prezenta site-ul dvs. pe întreaga lățime sau cu o bară laterală.
 • Personalizator de culori nelimitat – Puteți alege culorile pe care le veți folosi pentru site-ul dvs. web.
 • Gata de traducere – Un fișier .po este inclus în pachetul temei.
 • Meniul derulant – Puteți crea mai multe niveluri de meniu atunci când vă personalizați site-ul.
 • Compatibil cu WPML – Puteți configura un site multilingve.

Tema poartă, de asemenea, următoarele caracteristici:

 1. Compatibil cu browserul – clienții / clienții / vizitatorii dvs. pot vizualiza site-ul dvs. din orice tip de browser (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera).
 2. Documentat – Un set de instrucțiuni este inclus în pachetul tematic care explică modul de utilizare a diferitelor caracteristici ale temei.
 3. Widget-ready – Alegeți widget-urile pe care doriți să le utilizați pentru site-ul dvs. web.

Puteți crea un site simplu, dar elegant, cu tema MiniBuzz WordPress. Este livrat cu funcții personalizabile – deci puteți veni cu adevărat un site care va satisface nevoile clienților.

Adu-l aici.

16. Tema WordPress mai bună

Mai bine WP TemaTema Better WP poate face un site de afaceri cu adevărat frumos, minimalist. Prin designul său ușor de utilizat (pe care îl puteți personaliza), poate funcționa ca agenție sau site-ul industriei. Cu toate acestea, are un stil flexibil care îl face, de asemenea, o opțiune bună pentru crearea unui site sau blog personal. Vedeți caracteristicile de mai jos pentru a cunoaște ceva mai bine această temă.

 1. Design sensibil – Dacă vizați o gamă largă de public, știți că această temă va arăta bine atunci când este vizualizată de pe orice dispozitiv.
 2. Visual Composer gratuit – Un pachet tematic este inclus în constructorul de pagini (premium) altfel plătit.
 3. Revoluția glisorului gratuită – vine cu un alt plugin premium pe care îl puteți utiliza la crearea de glisiere personalizate pentru site-ul dvs..
 4. Retina gata – Imaginile de pe site-ul dvs. vor apărea întotdeauna clar și clar.
 5. Personalizabil – Vine cu un personalizator de teme, astfel încât să puteți modifica aspectul site-ului dvs. cu ușurință.

Tema Better WP are și următoarele:

 • Portofolii nelimitate – Puteți configura atâtea portofolii pe care site-ul dvs. are nevoie.
 • Dispuneri de blog – Există mai multe machete din care să alegeți atunci când creați o pagină de blog.
 • Gata pentru WPML – Este compatibil cu pluginul WPML – așadar, puteți crea un site web multilingv cu tema.
 • HTML5 – Tema este actualizată cu cel mai recent HTML.
 • Documentat – Manualul de instrucțiuni este inclus în pachet pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să utilizați tema.

Cu caracteristicile sale utile și design-urile de înaltă calitate, puteți crea un site personalizat pentru afacerea, blogul sau site-ul dvs. personal. Posibilitatea de a utiliza glisiere vă poate ajuta, de asemenea, să vă construiți un portofoliu online pentru a le prezenta clienților, clienților și vizitatorilor site-ului. Într-adevăr, aveți puterea de a crea un site web minimalist sau elaborat, cu tema WordPress Better.

Adu-l aici.

17. Tema WordPress Kossy

Tema WordPress KossyCăutați o temă minimalistă bună pentru a face un site de comerț electronic? Ei bine, puteți privi tema Kossy WP și puteți lua în considerare utilizarea acesteia. Cu diferite opțiuni de personalizare a temei, puteți crea propriul magazin online pentru haine, mobilier, produse cosmetice, cărți, accesorii și multe altele. În primul rând, uitați-vă la unele dintre caracteristicile de top realizate de această temă.

 1. 10 Aspectul paginii de pagină – Alegând dintre diferitele opțiuni de aspect pe care le are tema, vă puteți juca cu modul în care vă proiectați site-ul – în special pagina dvs. de pornire.
 2. Compatibil cu WPML – Puteți face site-ul dvs. de afaceri multilingv.
 3. Dispuneri de blog – Vi se oferă mai multe opțiuni de machete pentru secțiunea de bloguri a site-ului dvs. web.
 4. Conținut demonstrativ – Puteți construi site-ul dvs. web pe baza unora dintre demonstrațiile lor.

Dacă configurați un magazin online, puteți utiliza următoarele:

 • Vizualizare rapidă a produsului – Puteți opta pentru a alege un aspect care vă prezintă produsele dintr-o singură privire.
 • Funcție de căutare – puteți instala o bară de căutare pentru persoanele care caută un anumit produs pe site-ul dvs. web.
 • Coșul de cumpărături – O funcție suplimentară este necesară într-un magazin online – iar această temă are una (încorporată).
 • Lista dorințelor produselor – Puteți plasa o opțiune Lista dorințelor pe site-ul dvs., astfel încât oamenii să poată salva unele dintre produsele dorite și să le poată accesa cu ușurință atunci când trebuie.
 • Carusel – Puteți afișa produse și postări pe un carusel. Nu numai că este un element atractiv și atrăgător de atenție – caruselul le permite și oamenilor să vadă diferite produse / postări fără a părăsi pagina.

Alte componente găsite în temă:

 1. Compatibil cu WooCommerce – Puteți utiliza WooCommerce cu această temă.
 2. Mega meniuri – Tema vă permite să creați mai multe straturi de categorii în meniurile dvs..
 3. Design sensibil – utilizatorii de PC-uri, utilizatorii de tablete și smartphone-urile pot vizualiza site-ul dvs. cu claritate.
 4. Link-uri pentru pictograme sociale – Puteți include pictograme sociale pe site-ul dvs. și profitați de conectarea cu site-urile de rețele sociale.
 5. Pagina de eroare 404 – Un pachet pentru eroarea 404 este inclus în pachetul temei.

Kossy este o temă puternică care vă oferă instrumente excelente pentru a vă personaliza site-ul. De asemenea, datorită designului său receptiv, persoanele care utilizează dispozitive desktop, precum și cei care utilizează dispozitive mobile, vor găsi site-ul dvs. ușor de utilizat și ușor de manipulat.

Adu-l aici.

18. Danni Tema WordPress

Danni WP TemaCu un aspect modern, minimalist, tema Danni WordPress face o alegere potrivită pentru bloggerii și afacerile care se concentrează pe modă, știri, mâncare, etc. Nu uitați decât la principalele sale caracteristici de mai jos pentru a vedea dacă tema se potrivește nevoii dvs.:

 1. Navigare postări populare – Tema include un modul pe care îl puteți seta pentru a afișa postările cele mai populare.
 2. Slider de postări recomandate – Puteți selecta anumite postări și le puteți prezenta într-un glisor.
 3. 2 blocuri Introducere – Tema oferă 2 blocuri (spații) pentru a vă prezenta și dvs. și afacerea dvs. În aceste blocuri este permisă și încărcarea de imagini și punerea de link-uri.
 4. Galeria Jetpack – Această caracteristică funcționează cu pluginul Jetpack – așadar, puteți afișa postări și imagini într-un anumit mod.
 5. Aspect cu două coloane – Dacă doriți să imitați o publicație de ziar, utilizând aspectul în două coloane puteți afișa postările și paginile dvs. în designul menționat.
 6. Dock conținut recomandat – Puteți plasa postările propuse în partea de jos a unui articol.

Mai multe caracteristici de așteptat de la tema Danni:

 • Compatibil cu WP 4.9+ – Puteți utiliza tema cu versiuni actualizate WordPress.
 • Tehnologie receptivă – Tema poate prezenta glisiere și răspunde bine la ecranele tactile.
 • Retina-gata – Ecranele de înaltă rezoluție apar frumos cu această temă.
 • Traducere gata – Cu fișierul .po inclus, conținutul site-ului dvs. poate fi tradus în diferite limbi.
 • Personalizare live – Setările pot fi activate și dezactivate în timpul personalizării în care puteți seta fonturile și culorile (și alte elemente) pe site-ul dvs..

Alte caracteristici pe care trebuie să le căutați în tema WP Danni:

 1. Proiectare cu mai multe machete – Secțiunea de homepage și arhivă a site-ului dvs. poate fi setată în diferite machete, precum standard, listă și grilă.
 2. Barile laterale lipicioase – Bara laterală a site-ului dvs. web poate fi făcută să plutească astfel încât să fie văzută mereu. Cu toate acestea, puteți alege să dezactivați această caracteristică.
 3. Control bara laterală – Puteți alege să poziționați bara laterală la stânga, la dreapta sau pur și simplu să o dezactivați (fără bară laterală).
 4. Lățimea conținutului – Puteți ajusta dimensiunea conținutului dvs..
 5. Imagine de fundal – Imaginea de fundal a acestei teme este personalizabilă. Culorile utilizate pe site sunt de asemenea schimbabile.

Danni este o temă cu caracteristici complete, extrem de personalizabile. Cu interfața sa minimalistă, dar puternică, site-urile de afaceri, blogurile și site-urile personale pot fi prezentate bine.

Adu-l aici.

19. Haat WooCommerce

Haat WordPress TemaDeși tema Haat este concepută în principal pentru un site web de comerț electronic, aceasta va funcționa și pentru alte tipuri de site-uri care doresc să se concentreze pe creativitate și simplitate. Întrucât aceasta este o temă pregătită pentru WooCommerce, o puteți folosi pentru a crea un magazin online care vinde haine pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru femei, parfumuri, machiaj și ce aveți. De asemenea, deoarece tema este personalizabilă, o puteți folosi și ca blog. Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile sale de top.

 1. KingComposer – Editorul de back-end al temei vă va permite să creați un site potrivit pentru afacerea dvs. sau nevoile personale.
 2. SEO-friendly – Structura HTML pe tema va ajuta site-ul dvs. să se plaseze pe motoarele de căutare.
 3. Widgets – Pachetul tematic este livrat cu mai multe widget-uri pe care le veți găsi utile pentru site-ul dvs. (de exemplu, arhive, categorii și multe altele).
 4. Drag and drop builder de pagini – Creează cu ușurință un site web fără a cunoaște codificarea.
 5. Compatibil cu browserul – Site-urile care utilizează tema Haat WordPress pot fi vizualizate din diferite browsere precum Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer și Opera.
 6. 1 clic pe demo – Puteți clona o demonstrație de site atunci când creați site-ul.

Iată câteva caracteristici ale Haat:

 • Pagina de start preconfigurată 4+ – Puteți alege dintre mai multe pagini de pornire preconfigurate. Aceste pagini de pornire sunt dotate cu setări glisante diferite.
 • 5+ stiluri de antet – Există diferite opțiuni din care să alegeți atunci când creați antetul site-ului dvs. – poate fi lățime completă, transparentă sau lipicioasă.
 • Poziția logo-ului – logo-ul dvs. de afaceri sau personal poate fi plasat oriunde doriți (stânga, dreapta, centru etc.)
 • Titlul paginii – Puteți personaliza titlurile paginii pentru a fi afișate sau ascunse. Chiar și setările de culoare, fonturile, distanțarea etc. pot fi modificate exact așa cum doriți.

Ceea ce face ca această temă să fie versatilă este că puteți personaliza ușor secțiunile și setările pe site-ul dvs. Puteți trage și arunca elemente și nu este necesară cunoașterea codificării pentru a face acestea. În plus, puteți prezenta imagini ale produselor în diferite stiluri și machete. Da, puteți crea un site web minimalist folosind tema Haat WordPress – și dacă decideți să faceți un site mai extravagant, puteți face acest lucru și cu câteva modificări.

Adu-l aici.

20. Citiți Tema WordPress

Haat WordPress TemaCitiți este o temă WordPress minimalistă, potrivită bloggerilor. Motivul pentru asta este că este proiectat să fie ultra-citit, deoarece știți cum sunt blogurile – sunt actualizate în mod regulat cu postări (iar cititorii lor sunt din întreaga lume). Astfel, această temă are următoarele caracteristici:

 1. 3 machete de blog – Alegeți dintr-un aspect cu bara laterală, un aspect fără bară laterală și o structură de zidărie (știți, ca aspectul Pinterest).
 2. HTML5, CSS3 și jQueary – Vine cu coduri și limbi actualizate.
 3. Design sensibil – Vizitatorii site-ului dvs. pot accesa site-ul dvs. web folosind diferite tipuri de dispozitive.
 4. Sistem de blog – Tema acceptă toate tipurile de formate de postare.
 5. Portofoliu nelimitat – Puteți crea mai multe pagini din portofoliul dvs..
 6. Suport pentru galerie – Galeria de imagini este optimizată pentru utilizare mobilă.

Mai multe lucruri pe care să le așteptați din tema Citește WordPress:

 • Panoul de setări personalizabile – Puteți face o tinker cu opțiunile de pe panoul de setări.
 • SEO-ready – Tema este codată curat și este ușor de clasat pe motoarele de căutare.
 • Gata de traducere – Un fișier .po este inclus în pachet pentru a permite traducerea conținutului în alte limbi.
 • Bare laterale nelimitate – Puteți proiecta site-ul dvs. folosind o serie de bare laterale.
 • Widgets de subsol – Puteți crea până la 4 coloane în secțiunea de subsol pentru widget-uri.

Alte caracteristici notabile ale temei Citește:

 1. Fonturi Google – Puteți accesa peste 600 de fonturi din biblioteca de fonturi Google.
 2. HTML găzduit de sine – codat în special pentru fișiere audio și video.
 3. Asistență video încorporată – Puteți încorpora videoclipuri de pe YouTube, video și alte site-uri de partajare video populare.
 4. Pictograme de social media – puteți utiliza cel puțin 20 de pictograme de social media pe blogul dvs..

După cum puteți vedea, Citiți tema WordPress vă pot ajuta să construiți un site minimalist, dar elegant și care funcționează bine. Prin design-ul său web sensibil, adepții blogului dvs. le va fi ușor să vă acceseze ultimele postări (oriunde s-ar afla).

Adu-l aici.

Care este cea mai bună temă minimalistă pentru WordPress?

Știm că nu este ușor să alegeți o temă WordPress minimalistă, cea mai potrivită pentru genul dvs. de afaceri (sau intenție). Cu cele 20 de teme WP pe care le-am prezentat aici, alegerile dvs. sunt cel puțin reduse la unele dintre cele mai bune. Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map