Myy digitaalisia palveluita aivan kuten WordPress EDD -kaupan tuotteita

Myy digitaalisia palveluita aivan kuten WordPress EDD -kaupastasi tuleva tuote


Jos olet kuullut WordPressistä tai sinulla on oma WordPress-sivusto, sinun on oltava erittäin tietoinen tästä hämmästyttävästä laajennuksesta, Easy Digital Downloads, jonka avulla voit myydä digitaalisia tuotteita EDD-kauppaasi. Mutta rehellisesti sanottuna Easy Digital Downloads ei rajoitu vain digitaalisten tuotteiden myyntiin. EDD: lle omistetun lisäosan, kuten EDD Sell Services, avulla voit myös laajentaa myymälääsi digitaalisten palveluiden myyntiin WordPress-verkkosivustolla.

Suunnittelu-, kehitys-, ääniviestintäpalvelujen myynnistä palveluihin, kuten sisällön kirjoittamiseen, konsultointiin ja muihin, tämä lisäosa tarjoaa sinulle täysin toimivan ratkaisun. Tässä artikkelissa keskustellaan kuinka voit myydä digitaalisia palveluita WordPress EDD -kaupasta.

Esittelyssä EDD Sell Services Addon -sovellus helppoon digitaaliseen lataukseen

Palvelut - Myydä palveluita WP: n kanssa

EDD Sell Services on omistettu Easy Digital Downloads -lisäosa, jonka avulla voit myydä palvelua aivan kuten tuote EDD-myymälästäsi. Tämän mainoksen avulla voit myydä kaikki palvelut, jotka asiakkaiden on ladattava ja lähetettävä ja joilla on asetettu aikajana, ja jotka edellyttävät myös lisäkeskustelua tilauksen käsittelemiseksi ja suorittamiseksi tehokkaasti. Se on erittäin hyödyllinen laajennus EDD-kauppaan ja tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia digitaalisten palveluiden myymiseen, kuten:

Eri hallintoasetukset

EDD-asetukset

Ennen kuin kerrot sinulle, mitä tämä lisäosa tarjoaa myyjille ja asiakkaille, anna meidän käydä läpi useita järjestelmänvalvojan asetuksia, jotka hän voi yksinkertaisesti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tarpeidensa mukaan. Lisäksi, jos olet itse myyjä ja järjestelmänvalvoja, voit käyttää näitä asetuksia haluamallasi tavalla. Eri järjestelmänvalvojan vaihtoehtoihin kuuluvat:

  • Hallinnoi tilaussivun määrittäminen
  • Ota keskustelut sähköpostit käyttöön
  • Ota reaaliaikaiset ilmoitukset käyttöön
  • Näytä arvostelut yhden tuotteen sivulla
  • Vaihda kuvia jokaiselle tilaustilalle

Myyjän ja asiakasominaisuudet

Muut kuin yllä mainitut vaihtoehdot, tämä laajennus tarjoaa myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia myyjille ja asiakkaille. EDD Sell Services laajentaa EDD-myymälän ominaisuuksia tarjoamalla ominaisuuksia, kuten:

Palvelu aivan kuten tuote

EDD PALVELU takaisin

Aktivoidun EDD Sell Services -palvelun avulla lisätään “Service” -osa “Add Downloads” -sivulle, jotta myyjät voivat myydä palveluita kuten muutkin digitaaliset tuotteet. Joten heidän ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä palvelun lisäämiseksi sivustolleen.

Useiden vaatimuskysymysten lisääminen:

Tilausvaatimukset

Erittäin tärkeä näkökohta palvelumyynnissä verkossa on kertoa myyjälle kaikista vaatimuksista, joita palvelun alkamiselle tarvitaan. Siksi EDD Sell Services -palvelun avulla myyjä voi lisätä useita kysymyksiä, joiden kyselytyypit vaihtelevat taustalta, jotta asiakas vastaa niihin palvelun asianmukaiseksi käsittelemiseksi..

Omistautuneen keskustelun kanava:

Keskustelu

Toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus, jota tämä lisäosa tarjoaa, on erillisen chat-osan lisääminen, jotta myyjät ja asiakkaat voivat kommunikoida keskenään reaaliajassa. Tämän ominaisuuden ansiosta asiakkaiden on helppo keskustella myyjän kanssa tämän osan kautta ja poistaa epäilynsä yhdestä paikasta.

Taulukkojen tilausten hallinta:

hallita palvelua edd

Tämän ominaisuuden avulla asiakkaat ja myyjät voivat hallita kaikkia palveluitaan taulukkomuodossa laajennuksen tarjoamassa Palvelun hallinta -osiossa. Yksinkertaisen lyhytkoodin avulla voit tulostaa myymälästäsi koko palvelunhallintasivun, jotta myyjät ja asiakkaat voivat hallita kutakin palvelua ja ryhtyä toimiin jokaisessa.

Sähköpostin käynnistimet ja live-ilmoitukset:

ilmoitukset

Jotta myyjät ja asiakkaat pysyisivät ajan tasalla tilauksistaan ​​reaaliajassa voidakseen toimia nopeasti, EDD Sell Services tarjoaa myyjille ja asiakkaille myös mahdollisuuden saada reaaliaikaisia ​​ilmoituksia kunkin palvelun nykyisestä tilasta. Se lähettää myös sähköpostia molemmille osapuolille jokaisesta palveluun liittyvästä keskustelun liipaisimesta.

Arvioiden ja arvioiden lisääminen:

arvostelu ja arviot edd myydä palveluita

Toinen erittäin hyödyllinen ominaisuus, jonka tämä laajennus tarjoaa, on antaa asiakkaille mahdollisuus lisätä luokituksia ja arvosteluja myyjän tarjoamalle palvelulle. Se antaa myyjälle mahdollisuuden myös lisätä arvostelu asiakkaalleen. Nämä arvostelut voidaan näyttää myös yhdellä tuotesivulla.

Dedicated Service Status -widget

Palvelun tila

EDD Sell Services tarjoaa asiakkaille ja toimittajille myös erityisen palvelutila-widgetin, joka näyttää tilauksen nykyisen tilan reaaliajassa, kuten tilauksen aloittaminen, käynnissä oleva tilaus jne..

Ota digitaalipalvelusi verkossa EDD Addon -sovelluksen avulla

EDD Sell Services on erittäin edullinen ja helppokäyttöinen lisäosa Easy Digital Downloads -sovellukseen. Se tarjoaa sinulle useita myynti- ja osto-ominaisuuksia yhdessä ratkaisussa. Tämän lisäosan käyttäminen EDD-kaupassa voi auttaa sinua saamaan entistä enemmän asiakkaita sivustoosi, ja voi parantaa brändin uskollisuutta tarjoamalla heille yksilöllisiä ostokokemuksia. Ainoa mitä sinun on myydä palveluita verkossa, on asentaa tämä lisäosa EDD-kauppaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector