Jual Perkhidmatan Digital Seperti Produk Dari Kedai EDD WordPress Anda

Jual Perkhidmatan Digital Seperti Produk Dari Kedai EDD WordPress Anda


Sekiranya anda pernah mendengar tentang WordPress atau mempunyai laman web WordPress sendiri, anda mesti mengetahui plugin yang luar biasa ini, Muat turun Digital Mudah yang membolehkan anda menjual produk digital melalui kedai EDD anda. Tetapi sejujurnya, Muat turun Digital Mudah tidak hanya terhad kepada penjualan produk digital. Dengan bantuan addon khusus EDD seperti EDD Sell Services, anda juga boleh memperluaskan kedai anda untuk menjual perkhidmatan digital dari laman web WordPress anda.

Dari menjual reka bentuk, pengembangan, perkhidmatan suara hingga perkhidmatan seperti penulisan kandungan, perundingan, dan lain-lain, tambahan ini akan menawarkan anda penyelesaian yang berfungsi sepenuhnya. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan bagaimana anda boleh menjual perkhidmatan digital dari WordPress EDD Store anda.

Memperkenalkan Perkhidmatan Jual EDD Addon Untuk Muat turun Digital yang Mudah

Perkhidmatan - Jual Perkhidmatan dengan WP

Perkhidmatan Jual EDD adalah tambahan Muat turun Digital Mudah yang membolehkan anda menjual perkhidmatan seperti produk dari Kedai EDD anda. Dengan iklan ini, anda dapat menjual semua perkhidmatan anda yang memerlukan memuat turun dan memuat naik oleh pelanggan anda dan mempunyai garis masa yang ditetapkan dan juga memerlukan perbincangan lebih lanjut agar pesanan dapat diproses dan diselesaikan dengan berkesan. Ini adalah plugin yang sangat berguna untuk kedai EDD anda dan menawarkan pelbagai ciri untuk menjual perkhidmatan digital seperti:

Pelbagai Pilihan Pentadbir

Tetapan EDD

Sebelum memberitahu anda apa yang ditawarkan oleh add-on ini untuk vendor dan pelanggan, mari kami memandu anda melalui pelbagai tetapan pentadbir yang boleh dia aktifkan atau nonaktifkan mengikut keperluannya. Lebih-lebih lagi, jika anda adalah penjual dan pentadbir sendiri, anda boleh menggunakan tetapan ini mengikut kehendak anda. Pelbagai pilihan pentadbir termasuk:

 • Menyiapkan Mengurus Halaman Pesanan
 • Dayakan E-mel Semasa Perbualan
 • Dayakan Pemberitahuan Langsung
 • Paparkan Ulasan Di Halaman Produk Tunggal
 • Tukar Imej Untuk Setiap Status Pesanan

Keupayaan Penjual Dan Pelanggan

Selain daripada pilihan yang disebutkan di atas, plugin ini juga menawarkan banyak ciri berguna untuk vendor dan pelanggan. Perkhidmatan Jual EDD memperluas kemampuan kedai EDD anda dengan menyediakan ciri seperti:

Servis Seperti Produk

EDD SERVICE kembali

Perkhidmatan Jual EDD setelah diaktifkan menambah bahagian “Perkhidmatan” di halaman “Tambah Muat turun” untuk membolehkan vendor menjual perkhidmatan seperti produk digital lain. Jadi, mereka tidak perlu melakukan apa-apa tambahan untuk menambah perkhidmatan di laman web mereka.

Menambah Soalan Keperluan Pelbagai:

Keperluan Pesanan

Aspek yang sangat penting dalam menjual perkhidmatan dalam talian adalah untuk memberi tahu vendor tentang apa sahaja keperluan yang diperlukan untuk memulakan perkhidmatan. Oleh itu, Perkhidmatan Jual EDD membolehkan vendor menambahkan beberapa soalan dengan pelbagai jenis soalan dari backend untuk dijawab oleh pelanggan untuk memproses perkhidmatan dengan betul.

Saluran Perbualan Dedikasi:

Perbualan

Satu lagi ciri yang sangat berguna yang ditawarkan oleh add-on ini ialah menambahkan bahagian chat khusus untuk membolehkan vendor dan pelanggan berkomunikasi antara satu sama lain secara real-time. Ciri ini memudahkan pelanggan untuk berkomunikasi dengan vendor dengan mudah melalui bahagian ini dan menghilangkan keraguannya di satu tempat.

Pengurusan Pesanan Jadual:

uruskan perkhidmatan edd

Fungsi ini membolehkan pelanggan dan vendor menguruskan setiap perkhidmatan mereka dalam format jadual dari bahagian Urus Perkhidmatan yang ditawarkan oleh pemalam. Dengan bantuan kod pendek, anda dapat menghasilkan keseluruhan halaman Urus Perkhidmatan di kedai anda untuk membolehkan vendor dan pelanggan anda menguruskan setiap perkhidmatan dan mengambil tindakan untuk setiap.

Pencetus E-mel dan Pemberitahuan Langsung:

Pemberitahuan

Untuk memastikan vendor dan pelanggan terus mengetahui pesanan mereka dalam masa nyata sehingga mereka dapat mengambil tindakan pantas, EDD Sell Services juga membolehkan vendor dan pelanggan menerima pemberitahuan langsung mengenai status terkini setiap perkhidmatan. Ia juga menghantar e-mel kepada kedua-dua pihak untuk setiap pencetus perbualan yang berkaitan dengan perkhidmatan.

Menambah Ulasan dan Penilaian:

ulasan dan penilaian dan perkhidmatan menjual

Satu lagi ciri yang sangat berguna yang disediakan oleh plugin ini adalah memberi pilihan kepada pelanggan untuk menambahkan penilaian dan ulasan untuk perkhidmatan yang diberikan oleh vendor. Ini juga membolehkan vendor menambahkan ulasan untuk pelanggannya. Ulasan ini boleh dipaparkan di satu halaman produk juga.

Widget Status Perkhidmatan Khusus

Status perkhidmatan

Perkhidmatan Jual EDD juga menyediakan widget status perkhidmatan khusus kepada pelanggan dan vendor yang memaparkan status pesanan semasa dalam masa nyata seperti Pesanan dimulakan, pesanan sedang berjalan, dll..

Ikuti Perkhidmatan Digital Anda Dalam Talian Dengan EDD Addon

Perkhidmatan Jual EDD adalah addon khusus yang sangat berpatutan dan mudah digunakan untuk Muat turun Digital Mudah. Ia menawarkan pelbagai ciri jual beli dalam satu penyelesaian. Menggunakan add-on ini di kedai EDD anda dapat membantu mendapatkan lebih banyak calon pelanggan ke laman web anda dan juga dapat meningkatkan kesetiaan jenama anda dengan menawarkan mereka pengalaman membeli yang diperibadikan. Yang perlu anda lakukan ialah menjual perkhidmatan dalam talian ialah memasang addon ini di kedai EDD anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map