20 temat më të mira të WordPress për muzikantët

Muzikantët meritojnë të shihen jashtë serive të zakonshme të palëve të treta si spotify, dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është duke krijuar një faqe interneti të mirë që tregon gjithçka, nga fotot, shtypi, bios, etj. Në postimin e sotëm, ne po rendisim 20 nga më të mirat Temat e WordPress për muzikantët. Ju lutemi vini re se lista nuk është e rregulluar në ndonjë rend të veçantë. Ne na pëlqejnë të gjithë ndërsa i kemi zgjedhur nga Shumë opsione të disponueshme atje. Një fjalë e shpejtë në pritjen përpara se të fillojmë, që faqja juaj të funksionojë pa probleme, pa ndërprerje dhe me performancë të mirë, do t’ju duhet një pritje e mirë. Prandaj, mos harroni të hulumtoni ofruesit më të mirë të pritjes së WordPress para se të vendosni për ndonjë gjë tjetër (ndoshta përveç emrit të domain aktual :)).


Për të dalë me këtë listë, ne morëm parasysh tiparet e tyre kryesore – duke marrë parasysh dobinë e tyre për muzikantët. Këtu janë disa prej tyre:

 • Instalim i shpejtë – Shumica e temave të përfshira në këtë listë vijnë me faqet e internetit të mostrave që mund të klonohen dhe përdoren menjëherë si tuajat (natyrisht që gjithashtu mund t’i rregulloni ato). Nëse jo, temat të paktën kanë mjete të lehtë për t’u përdorur që do t’ju lejojnë të krijoni uebfaqen tuaj me lehtësi (pa përdorur kode).
 • Pajtueshmëria e prizës – Ne kemi zgjedhur tema që janë në përputhje me shtojcat e njohura të WordPress – kështu që, ju mund të zgjidhni të instaloni shtojca që janë të përshtatshme për nevojat tuaja të veçanta.
 • Opsionet e planifikimit – Ne duam që ju të keni disa opsione në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • Media player – Ju mund të zgjidhni një temë që ju lejon të futni lojtarët audio / video në faqen tuaj.
 • Mbështetja e dyqaneve – Një temë që mbështet tregtinë elektronike do ta bëjë më të lehtë për ju që të shesni muzikën dhe produktet tuaja (bluza, memorandume, etj) në internet.

Një përmbledhje e 20 Temave më të mira të WordPress sot për muzikantët

1. Tema WordPress MusicFlex

Tema WordPress MusicFlexMuzikantët dhe cilido në industrinë e muzikës do të gjejë temën MusicFlex WordPress të dobishme në ndërtimin e një prani në internet. Mund të krijoni një faqe në internet të thjeshtë ose elegante me këtë temë pasi është fleksibël dhe e ngarkuar me shumë karakteristika. Të listuara më poshtë janë disa nga karakteristikat kryesore të saj.

 1. Instalim demo me një klikim – Tema ka faqe në internet që mund të klonohen dhe të bëhen tuajat.
 2. Shtojca WPBakery – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë në paketë.
 3. Përputhshmëria me platformat muzikore – Mund të përdorni sa vijon me temën:
 • iTunes
 • Spotify
 • Bandcamp
 • Amazon MP3
 • Deezer
 • Dhe me shume
 1. Elementet e rrëshqitjes dhe të rrjetit – Mund të shfaqni postimet në faqe, si dhe shfaqje, njoftime të reja, anëtarët e bandës dhe profilet e tyre.
 2. Kodi i shkurtër për informacionin e lëshimit – Informacione të tilla si listat e gjurmëve, lidhjet e blerjeve, data e lëshimit, etj mund të përfshihen lehtësisht.
 3. Elementi i orarit të udhëtimit – Datat e udhëtimit mund të përfshihen dhe shikuesit mund të përdorin funksionin e filtrit për të kontrolluar shfaqjet e kaluara dhe të ardhshme.
 4. Elementi kohor – Historia e grupit tuaj mund të shfaqet në një model kohor.

Këtu janë disa tipare të tjera të bartura nga tema:

 • Përkthimi gati – Tema është në përputhje me WPML dhe Polylang. Ajo gjithashtu vjen me një skedar .pot.
 • Ushqimi në Instagram – Ka një shtojcë që mbështet këtë funksion.
 • Shtojca MailChimp – Tema mbështet kodet e shkurtra për këtë shtojcë të marketingut me email.
 • Forma e Kontaktit 7 – Mund ta përdorni këtë shtojcë me temë.
 • Elementet e tipografisë – Tema vjen me qindra shkronja që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • Kutitë e mësuesve – Mund të nënvizoni disa nga aktivitetet tuaja në seksione.

Karakteristikat e tjera që presin nga tema janë si më poshtë:

 • Counter – Ju mund të aktivizoni tiparin kundër, në mënyrë që të monitoroni numrin e vizitorëve që po shkojnë në faqen tuaj.
 • Elementi i Rrjetit Social – Ndani me lehtësi përmbajtjen tuaj në mediat sociale.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë.

Ju mund të përdorni temën MusicFlex WordPress në të gjitha llojet e zhanreve – rock, hip hop, pop, jazz, R&B, muzika klasike dhe çfarë keni. Highlyshtë shumë e personalizueshme për të përshtatur nevojat tuaja specifike dhe është e optimizuar për përdorim celular.

Merre këtu.

2. Tema WordPress Musisi

Tema e WP MusisiTema Musisi WordPress është paraqitur plotësisht me elementë të personalizueshëm për t’ju ndihmuar të krijoni uebfaqen muzikore për veten ose grupin tuaj (grupin). Në fakt, do të funksionojë mirë për çdo përpjekje që lidhet me muzikën. Më poshtë janë karakteristikat kryesore të tij:

 1. Opsioni i logos së kokës – Mund të vendosni të ngarkoni logon tuaj kur krijoni seksionin e faqeve të faqes tuaj.
 2. Paraqitjet e blogut – Zgjidhni nga 2 paraqitjet e ndryshme kur krijoni një faqe në blog.
 3. Stili i shiritit anësor – Tema vjen me një opsion të barbarit të djathtë.
 4. Madhësia e faqes – Mund të shkoni për madhësinë e faqes me gjerësi të plotë.
 5. Modelet e faqeve – Tema ka modele të para-bëra për faqet vijuese:
 • shtëpi
 • për
 • Discography
 • Blog
 • ngjarje
 • Galeri
 • Dhe me shume
 1. Shkronjat e Google – Përdorni ndonjë prej shkronjave ekzistuese që gjenden në bibliotekën e shkronjave Google.

Më shumë karakteristika shkojnë me temën siç janë:

 • Përshtatës i drejtpërdrejtë – Mund të shikosh një shikim paraprak ndërsa bën ndryshime në cilësimet (ngjyrat, shkronjat, etj.).
 • Icon i përputhshëm – Tema mbështet shtojcën Font Awesome.
 • Komenti i faqes – Ju keni mundësinë për të treguar ose fshehur komente në postimet tuaja.
 • Tipografia – Merrni mundësinë e përdorimit të qindra fonteve nga tema dhe biblioteka e fonteve të Google.
 • Instalim demo me një klik – Mund të importoni uebfaqen e mostrës të përfshirë në paketën e temës.

Të tjera gjërat që duhet të presim nga tema janë:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është në përputhje me të gjitha pajisjet kryesore.
 • SEO optimizuar – Ju mund të përdorni shtojcat më të njohura të SEO sot me temën.
 • Këmba e personalizuar – Mbathja mund të redaktohet dhe përshtatet për t’iu përshtatur kërkesave të markës suaj.

Siç mund ta shihni, tema Musisi WordPress mund të sigurojë një dizajn funksional për faqen tuaj të internetit. Ju mund të jepni informacione rreth grupit tuaj (ose vetes, nëse jeni një artist i vetëm) dhe të krijoni galeritë e fotografive, oraret e ngjarjeve, bloget dhe më shumë.

Merre këtu.

3. Tema e WordPress-it në sekondë

Tema WordPress SoundStage për MuzikantëtJu mund të përdorni temën Soundstage WordPress për të dhënë një përshtypje të mirë të parë në faqen tuaj të internetit. Kjo është një temë e përshtatshme për muzikantët dhe çdo profesion apo interes që ka të bëjë me industrinë e muzikës. Ju mund të flisni për markën tuaj, ofertat dhe më shumë pasi tema vjen me shumë funksione në shfaqjen e përmbajtjes tuaj. Këtu janë vetëm disa nga tiparet e tij më të dukshme:

 1. FlexSlider – Tema vjen me një prodhues të rrëshqitjeve që ju lejon të krijoni rrëshqitje në faqen tuaj.
 2. Paraqitja e faqes së faqes – Mund ta rregulloni pamjen e faqes fillestare nga fundi i pasëm.
 3. Dizajn MP3 – Skedarët MP3 mund të transmetohen në faqen tuaj të internetit.
 4. Opsionet e ekranit – Mund të përfshini imazhe dhe video në postimet tuaja.
 5. Data e turneut – Tema mbart një funksion në të cilin mund të shfaqni datat e turneut në faqen tuaj.
 6. Blog – Mund të krijoni një seksion të blog-ut në faqen tuaj të internetit.
 7. Modelet e faqeve – Modelet për faqet e ndryshme në faqen tuaj janë dhënë në temë.

Këtu janë disa veçori të tjera që duhen pritur nga tema:

 • WooCommerce i integruar – Mund të shesni gjithçka në faqen tuaj të internetit.
 • Vegla me porosi – Tema mbart widget-et e veta për funksione të caktuara.
 • Logoja e personalizuar – Mund të vendosni të ngarkoni logon tuaj në seksionin e kokës.
 • Përkthyeshme – Krijoni një sit shumëgjuhësh duke instaluar një shtojcë përkthimi.
 • Madhësia automatike e imazhit – Tema do të ndryshojë automatikisht madhësinë e imazheve të ngarkuar në galeri.

Karakteristikat e tjera që mund të gjenden në temë janë si më poshtë:

 • Audio player HTML5 – Këngët mund të luhen brenda faqes tuaj të internetit.
 • Menutë e lëshimit – Tema mbështet menutë shumëplanëshe.
 • Mbështetje ndër-shfletues – Të gjithë shfletuesit kryesorë janë në përputhje me temën.
 • Dokumentim i plotë – Merrni një skedar PDF të udhëzimeve të përcaktuara të temës.

Ju mund të krijoni një uebfaqe muzikore të krijuar në mënyrë mbresëlënëse me temën Soundstage. Ajo ka gjithçka që muzikantët dhe artistët duhet të sjellin mesazhin e tyre në botë.

Merre këtu.

4. Tema e WordPress Steve Cadey

Tema e Steve Cadey WPNëse doni që muzika juaj të vihet re publikisht, merrni parasysh temën e Steve Cadey WordPress. Ajo krijon një platformë të shkëlqyeshme për muzikantë (artistë solo dhe grupe), si dhe për adhuruesit e muzikës. Tema madje ofron një platformë për menaxhimin e ngjarjeve. Këto janë disa nga tiparet më mbresëlënëse të temës:

 1. Ndryshimet në faqen e internetit – Puna në fund të WordPress do t’ju lejojë të krijoni mundësi të pakufizuara me hartimin e faqes tuaj.
 2. Llojet e postimeve – Mund të krijoni postime në artistë, ngjarje, galeri dhe më shumë.
 3. Menaxhimi i ngjarjeve – Tema lejon muzikantët të menaxhojnë ngjarje brenda faqes.
 4. Personalizimi i logos – Mund të vendosni të ngarkoni logon tuaj në seksionin e kokës.
 5. Visual Composer – Ky ndërtues premium zvarritës dhe faqesh ndërtues është përfshirë në temë.
 6. Revolucioni i Rrëshqitësit – Ju gjithashtu merrni këtë prodhues premium rrëshqitje falas kur blini temën.
 7. Parallax dhe CSS – Përfshini animacione dhe efekte 3D në hartimin e faqes tuaj.

Kjo temë vjen me shumë më tepër si:

 • Gjeneratori i kodeve të shkurtra – Kjo veçori ju lejon të krijoni elemente për hartimin e faqes tuaj të internetit edhe nëse nuk dini ndonjë gjë në lidhje me kodimin.
 • Mbështetje WooCommerce – Tema është në përputhje me këtë shtojcë të tregtisë elektronike.
 • Shkronjat – Përveç shkronjave të personalizuara të temës, mund të hyni gjithashtu në bibliotekën e shkronjave të Google.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është krijuar për të qenë shumë funksionale për paraqitjet në lidhje me muzikën.
 • Font Awesome Icon – Merrni mundësinë e përdorimit të qindra ikonave të fontit që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • Opsionet e ngjyrave – Përdorni kombinime të pakufizuara të ngjyrave për të hartuar uebfaqen tuaj.

Karakteristika të tjera të rëndësishme të përfshira në temë janë si më poshtë:

 • Retina gati – Pajisjet me rezolucion të lartë janë në përputhje me temën.
 • Vegla me porosi – Vegël të integruara janë përfshirë në temë.
 • Opsionet e temës – elementdo element i temës është shumë i përshtatshëm nga fundi i pasmë.
 • Instalim demo me një klik – Mund të përdorni modelin e faqes në internet të modelit të temës dhe të vazhdoni prej andej.

Ju mund të krijoni një dizajn të internetit minimalist, por funksional me temën Steve Cadey WordPress. Nëse doni të shfaqni veprat tuaja në këtë mënyrë, kjo temë mund të jetë një nga opsionet tuaja.

Merre këtu.

5. Tema e WordPress me shkrepje

Flicker WP Temë për MuzikantëTema Flicker WordPress bën një zgjedhje të shkëlqyeshme për muzikantët, njerëzit me mendje muzikore dhe adhuruesit e muzikës nga të gjitha zhanret. Ju mund ta konsideroni këtë temë nëse planifikoni të promovoni grupin tuaj, karrierën solo ose muzikën në përgjithësi. Ajo vjen me shumë funksione të rëndësishme që do t’ju lejojnë të paraqisni punën dhe zanatin tuaj para një audiencë në të gjithë botën. Disa nga tiparet e temës janë renditur më poshtë.

 1. Kuadri Unyson – Tema ka një kornizë të fortë mbi të cilën mund të ndërtoni faqen tuaj të internetit.
 2. Ndërtuesi i faqeve Unyson – Ju mund të përdorni mjetin e tërheqjes dhe rënies së temës për lëvizjen e elementeve rreth hartimit të faqes tuaj.
 3. Opsionet e planifikimit – Mund të zgjidhni versionin e gjerë ose të boksuar kur krijoni paraqitjen e përgjithshme të faqes tuaj.
 4. Skemat e ngjyrave – Tema vjen me 3 ngjyra të paracaktuara që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj të internetit. Sidoqoftë, nëse doni të përdorni ngjyrat tuaja të hijes, mund të përdorni mjetin personalizues të temës për ta bërë këtë.
 5. Opsionet për kokë – Ju zgjidhni të zgjidhni disa opsione të projektimit kur krijoni seksionin e kokës së faqes tuaj.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 • Fonts – Tema ju lejon të hyni në bibliotekën e shkronjave të Google (përmban disa qindra shkronja).
 • Font Awesome Icon – Ju mund të përdorni ikona në përcaktimin e funksioneve të faqes tuaj.

Gjëra të tjera që presin nga kjo temë janë këto:

 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema duket mirë në të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentim i plotë – Merrni shpjegime të hollësishme se si të përdorni dhe instaloni temën.
 • Mbështetje – Nëse hasni probleme me temën, zhvilluesi i temës do t’ju ndihmojë të renditni gjërat.

Ju mund të përdorni temën Flicker WordPress si një mjet të besueshëm në përhapjen e informacionit në lidhje me muzikën dhe aktivitetet tuaja në lidhje me punën ose interesin tuaj. Ajo vjen me të gjitha tiparet themelore që ju nevojiten për të patur një uebfaqe informuese dhe argëtuese.

Merre këtu.

6. Tema e WordPress e ngathët

Tema e ngathët e WordPress-itNëse po kërkoni një temë minimaliste të WordPress për faqen tuaj të internetit të muzikës, tema Lush vlen të merret në konsideratë. Pavarësisht nëse jeni këngëtar, tekstshkrues, producent, pianist, kitarist, baterist, apo thjesht i interesuar për muzikë, kjo temë do të funksionojë për ju. Lexoni më tej për të zbuluar disa nga veçoritë e temës.

 1. Instalim demo me një klik – Mund të vendosni të kopjoni një nga faqet e internetit të mostrës së temës.
 2. Visual Composer – Përdorni këtë ndërtues faqe për të ngritur shpejt një faqe në internet nga e para.
 3. Cilësimet e menusë – Zgjidhni nga këto cilësime:
 • shtytje
 • Rrotulloni pusher
 • Scaler dhe rrotullues pusher
 1. Integrimi WooCommerce – Ju mund të shesni muzikë ose ndonjë produkt tjetër në faqen tuaj në internet përmes kësaj platforme e-commerce.
 2. Menaxher i koncerteve – Mund të krijoni ngjarje dhe të aktivizoni funksionin e numërimit.

Tema vjen me shumë karakteristika të tilla si sa vijon:

 • Vegla me porosi – Tema vjen me grupin e vet të widget që mbajnë funksione të ndryshme.
 • Elementi i informacionit – Ju duhet të zgjidhni sa informacion për të dhënë në lidhje me muzikën tuaj.
 • Fletushka e ngjarjeve dhe posteri – Mund të përfshini informacione për datat, vendet, etj.
 • Player player – Një riprodhues muzikor mund të përfshihet në hartimin e faqes tuaj për t’i lejuar përdoruesit të dëgjojnë këngët tuaja.
 • Seksioni i portofolit – Ju mund të vendosni foto të bandës ose ndonjë imazh në seksionin e portofolit të faqes tuaj të internetit.
 • Opsioni i ngarkimit – Mund të ngarkoni fotografi pjesa më e madhe për albumet tuaja fotografike.

Të tjera gjëra të përfshira në temë janë:

 • Audio player – Listat dëgjuese të këngëve mund të menaxhohen me këtë veçori.
 • Lidhje – Mund të përfshini lidhje ku mund të blini muzikën tuaj (dhe produkte të tjera).
 • Funksioni i vendosjes – Tema lejon që lidhjet e videos të futen në faqet e faqes (psh. YouTube, SoundCloud, BandCamp, etj.).
 • Paraqitjet e pakufizuara – Ju duhet të konfiguroni cilësimet e faqes së internetit në fundin e fundit të WordPress (shkronja, ngjyra, etj.).
 • Efektet paralele – Ju mund të përfshini efekte tërheqëse në hartimin e faqes tuaj.

Imagjinata juaj është kufiri kur vendosni të krijoni faqen tuaj të internetit duke përdorur temën Lush WordPress. Shtë lloji i temës që mund të kujdeset për nevojat e çdo dashnori të muzikës. Për më tepër, nuk keni nevojë për aftësi kodimi për ta përdorur këtë.

Merre këtu.

7. Tema WordPress FWRD

Tema e FWRD WPNëse jeni një muzikant apo webmaster që dëshiron të krijojë një faqe në internet interesante dhe interaktive, mund të shikoni temën FWRD WordPress. Ajo vjen me shumë opsione në hartimin e faqes suaj të internetit dhe ju mund ta bëni këtë me lehtësi, gjithashtu (pa aftësi kodimi). Më poshtë janë disa nga karakteristikat më të mira të temës:

 1. Header Sticky – Mund ta aktivizoni këtë veçori nëse doni ta mbani kokën të dukshme për çdo kohë.
 2. Opsionet e menusë – Këtu janë disa nga opsionet e menusë për të zgjedhur:
 • Shfaq ose fshi menunë
 • Vendosni menunë në anën e majtë ose të djathtë
 • Menuja klasike ose 3D e shtytjes
 1. Lidhje të nxehta – Mund të përfshini lidhje të mediave sociale dhe lidhje të jashtme në faqet tuaja.
 2. Opsionet e faqes – Këtu janë disa nga opsionet për krijimin e faqes tuaj të internetit:
 • One-faqe
 • Multi-faqe
 • Faqja e uljes
 1. Sfondi i videos – Mund të përfshini një video si sfondi juaj.
 2. Efektet paralizuese – Efektet paralallax mund të vendosen në të gjitha faqet tuaja.
 3. Koka e personalizuar – Ju mund të përdorni logon tuaj ose shkronjat e Google në krijimin e kokës së faqes tuaj.
 4. Shtojcat e përfshira – Këtu janë disa prej shtojcave premium të përfshira falas në këtë temë:
 • Kompozitori vizual
 • Rrëshqitës i revolucionit
 • Rrjet thelbësor

Ju gjithashtu merrni më poshtë me temën:

 • Efektet lëvizëse – Ju mund të krijoni faqen tuaj në internet me efektet lëvizëse.
 • Ndarësi i imazhit – Tema vjen me një widget që funksionon si ndarës për ndarjen e pjesëve të përmbajtjes.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Uebfaqja juaj do të duket e mirë në çdo lloj ekrani.
 • Sistemi i Paginimit – Paketa e temës përfshin disa mundësi se si të menaxhoni faqet (p.sh. lëvizja e pafund).
 • Opsionet e projektimit të faqes – Imazhet mund të përdoren në mënyrë të pavarur në sfond dhe në shiritat anësorë.

Këto gjenden gjithashtu në tiparet e temës:

 • Audio player – Ju mund të vendosni listat për luajtje në faqen tuaj të internetit për t’i lejuar përdoruesit të dëgjojnë muzikën tuaj ndërsa ndodhen në faqen tuaj.
 • Instalim demo me një klikim – Ju mund të importoni të dhënat e mostrës së temës për të kopjuar uebfaqen e përfshirë të kuzhinës.
 • Përkthimi i gatshëm – Tema është në përputhje me WPML dhe shtojcat e tjera popullore të përkthimit.
 • MP3 player – Ju mund ta përfshini këtë në hartimin e faqes tuaj në mënyrë që skedarët MP3 të mund të luhen ndërsa vizitorët po shfletojnë faqen tuaj të internetit.
 • Albumi i Fotove – Tema është dizajnuar me aftësinë për të ngarkuar foto me shumicë.

Siç mund ta shihni, tema FWRD WordPress ka shumë mundësi opsionesh në hartimin e faqeve të internetit për muzikantë. Prandaj, ju mund të ndërtoni një sit sipas nevojave tuaja specifike.

Merre këtu.

8. Tema WordPress me DJ Rainflow

Tema WordPress me DJ ReshjetNëse jeni një muzikant që kërkoni një temë që mund të krijojë një faqe interneti elegant dhe funksionale, tema DJ Rainflow WordPress ia vlen të shikohet. Ju mund të përfshini të gjitha llojet e informacionit me këtë temë dhe madje të përfshini galeritë e fotografive, videot dhe efektet në hartimin e faqes tuaj. Shikoni karakteristikat e tij më të dukshme më poshtë.

 1. Paraqitjet e faqes në internet – Mund të zgjidhni nga 3 mundësi për të shfaqur përmbajtjen tuaj.
 2. Faqet e para-përgatitura – Tema vjen me shabllone për sa vijon:
 • për
 • biografi
 • portofol
 • Ngjarje
 • Sherbime
 • Produkte
 1. Forma e Kontaktit – Paketa e temës përfshin një formë kontakti pune.
 2. Instalim demo me një klik – Mund të klononi një faqe interneti kuzhine të përfshirë në temë.
 3. Kërkimi AJAX – Ekziston një funksion kërkimi brenda sitit.
 4. Tipografia – Mund të përdorni cilindo nga qindra shkronja të arritshme me temë.
 5. Shtojcat e përputhshme – Mund të përdorni shtojcat e mëposhtme me temë:
 • WPBakery
 • Rrëshqitës i revolucionit
 • Rrjet thelbësor
 • WooCommerce
 • Kalendari i Ngjarjeve
 • MailChimp

Karakteristika të tjera të rëndësishme që gjenden në temë janë:

 • Gjeneratori i kodeve të shkurtra – Ju mund të hartoni temën edhe pa koduar pasi tema ka një gjenerator të integruar të kodit të shkurtër.
 • HTML5 dhe CSS3 – Tema është e kodifikuar dhe strukturuar për të funksionuar mirë.
 • Ngjyra fleksibël – Ju mund të përdorni çdo hije ngjyrash në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • Paraqitja e faqes – Faqja juaj e internetit mund të sigurojë një pamje të gjërë ose të boksuar.
 • Opsionet e blogut – Tema ju lejon të krijoni një blog duke përdorur stile dhe opsione të ndryshme.

Këto përfshihen gjithashtu në temë:

 • Pamjet e postimit – Mund të aktivizoni këtë mundësi për të shfaqur numrin e herëve që janë parë postimet tuaja.
 • Si butoni – Përfshini butonin like si për të bashkëvepruar me audiencën tuaj.
 • Butonat e shkëmbimit – Bëni lehtësisht ndarjen në mediat sociale duke shpërndarë butona të arritshëm për vizitorët e faqes tuaj.
 • Vegla me porosi – Veglot e veta të temës do të shtojnë më shumë funksionalitete në faqen tuaj të internetit.
 • Dizajn i përgjegjshëm – Përdorimi i temës do ta bëjë faqen tuaj të internetit të arritshme në të gjitha pajisjet kryesore.

Tema e DJ Rainflow WordPress mund të krijojë një faqe interneti në kërkim profesional për muzikantë. Do të zbuloni që është një temë shumë fleksibile pasi vjen me shumë mundësi opsionesh.

Merre këtu.

9. Tema WordPress AQURA

AQURA WordPress Theme për MuzikantëBandat muzikore, artistë solo, DJ dhe njerëz të tjerë të orientuar nga muzika do të përfitojnë nga përdorimi i temës AQURA WordPress në krijimin e faqes së tyre të internetit. Me shumë karakteristika dhe mjete të personalizueshme, mund të krijoni me lehtësi një uebfaqe pune, edhe nëse nuk keni aftësi për kodim. Shikoni disa nga tiparet e temës më poshtë.

 1. Stilet e postimeve – Postimet tuaja mund të përfshijnë galeri.
 2. Kërkim i integruar – Njerëzit mund të kërkojnë postime të veçanta në faqen tuaj të internetit duke përdorur fjalë kyçe.
 3. Efektet paralele – Mund të përfshini efekte 3D për të nënvizuar disa nga përmbajtjet tuaja.
 4. Seksione muzikore – Tema përmban elemente që do t’ju lejojnë të shfaqni muzikën tuaj në zona të ndryshme të faqes tuaj të internetit.
 5. Ekrani i figurës – Ju keni mundësinë për të shfaqur imazhe ose foto të ekranit të plotë.
 6. Paraqitja e portofolit – Mundësitë tuaja për shfaqjen e portofolit tuaj janë këto:
 • Listë
 • Grid
 • masoneri
 1. Paraqitja e tipografisë – Ju mund të përdorni stile të ndryshme të shkronjave në hartimin e faqes tuaj të internetit.

Dije që do t’i marrësh edhe këto kur të blini këtë temë:

 • Retina gati – Tema është e përputhshme me pajisjet me rezolucion të lartë.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Uebfaqja juaj do të jetë bukur e shikueshme nga të gjitha pajisjet kryesore.
 • Sinkronizimi i mediave sociale – Mund të lidhni faqen tuaj në internet me llogaritë tuaja të mediave sociale.

Gjëra të tjera për tu pritur kur të merrni temën janë si më poshtë:

 • Mbështetje WooCommerce – Tema është në përputhje me këtë shtojcë e-commerce dhe, prandaj, do t’ju lejojë të krijoni një dyqan online në faqen tuaj të internetit..
 • Mbështetje ndër-shfletues – Kjo temë është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentacioni i plotë – Udhëzimet e hollësishme se si të krijoni faqen tuaj të internetit duke përdorur temën, përfshihen në paketë.

Si një muzikant ose dizajner në internet, ju keni gjithçka që ju nevojitet në temën AQURA WordPress. Siç mund ta shihni, ai ka mjete për hartimin e një faqe në internet që do të funksionojë sipas qëllimit tuaj të dëshiruar. Ajo gjithashtu vjen me kontrolle miqësore për të lejuar krijimtarinë tuaj të rrjedhë natyrshëm. Në fund të fundit, edhe vizitorët e faqes suaj do të vlerësojnë hartimin dhe funksionalitetin e faqes tuaj.

Merre këtu.

10. Tema WordPress Sonorama

Tema Sonorama WP për MuzikantëKëngëtarët, bandat, artistët dhe njerëzit në industrinë e muzikës që kërkojnë një temë WordPress për të krijuar faqet e tyre të internetit do të gjejnë Sonorama një kandidat të vlefshëm në zgjedhjet e tyre të shumta. Shtë një nga ato temat që mund t’ju ndihmojë të prezantoni tingullin dhe krijimet tuaja në internet dhe të arrini audiencën tuaj nga e gjithë bota. Më poshtë është një listë e disa prej veçorive kryesore të temës.

 1. Ndërtuesi i faqeve vizuale – Paketa e temës përfshin një mjet tërheqës dhe tërheqës për rregullimin e elementeve në faqet tuaja të internetit.
 2. Mbështetje e ngulitur audio dhe video – Mund të vendosni të përfshini skedarë muzikorë nga faqet e mëposhtme:
 • YouTube
 • vimeo
 • Bandcamp
 • SoundCloud
 • Dhe me shume
 1. Personalizimi i stilit – Ju mund të rregulloni sfondin e faqes tuaj, stilet e lundrimit, ngjyrat, etj.).
 2. Skemat e parafabrikuara të ngjyrave – Ju merrni të paktën 16 ngjyra të paracaktuara me temë.
 3. Efektet paralele – Tema lejon përfshirjen e efekteve 3D në çdo faqe të faqes suaj të internetit.

Ju gjithashtu i merrni këto kur blini temën:

 • Dizajn i përgjegjshëm – elementdo element në faqen tuaj të internetit do të duket i mirë dhe do të ngarkojë mirë në të gjitha pajisjet kryesore.
 • HTML të vlefshëm dhe CSS3 – Tema është e strukturuar dhe e koduar për të performuar mirë në lloje të ndryshme të pajisjeve (PC, laptopë, smartphone).
 • Pastruar koduar – Dizajnuesit e uebit mund të punojnë në zgjerimin e temës.

Gjëra të tjera të dobishme të bartura nga tema janë si më poshtë:

 • Mbështetje ndër-shfletues – Tema është e shikueshme (dhe do të duket e mirë) në të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Retina gati – Ekranet me rezolucion të lartë do të jenë në gjendje të shikojnë imazhe të mprehta grafike në faqen tuaj të internetit.
 • Dokumentacioni i plotë – Paketa e temës përfshin një video mësimore për vendosjen e temës.

Ju mund të krijoni një faqe në internet të pastër, të bukur dhe funksionale me temën Sonorama WordPress. Mund të konfiguroni gjithçka në fundin e WordPress – aty, do të gjeni mijëra opsione për personalizim.

Merre këtu.

11. Tema WordPress Dezibel

Tema WP DezibelTema Dezibel WordPress lehtë mund të krijojë një faqe në internet për çdo industri të lidhur me muzikën. A e merrni parasysh nëse planifikoni të krijoni një sit për të arritur audiencën tuaj në të gjithë botën. Më poshtë janë karakteristikat e saj më interesante:

 1. Modelet e faqeve – Tema përfshin modele për sa vijon:
 • Demot e albumit
 • Blog
 • Vjen së shpejti
 1. Opsionet e faqes – Mund të krijoni një faqe në internet ose me shumë faqe.
 2. Audio player – Tema ju lejon të vendosni një riprodhues audio në faqen tuaj, në mënyrë që vizitorët tuaj të luajnë muzikë ndërsa ata janë në faqen tuaj të internetit.
 3. Mbështetje për vendosjen e videos – Skedarët video nga faqet e internetit të mëposhtme mund të përfshihen në postimet tuaja:
 • YouTube
 • vimeo
 • Spotify
 • SoundCloud
 1. Përshtatje e stilit – Shkuarja në fundin e fundit të WordPress do t’ju lejojë të kontrolloni rregullimet e temës.
 2. Opsionet e sfondit – Ju mund të përdorni imazhe, ngjyra ose modele si sfond.

Më shumë veçori që gjenden në temë janë:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Të gjithë elementët në faqen tuaj do të duken të mira në pajisjet moderne.
 • HTML të vlefshëm dhe CSS3 – Tema është e strukturuar mirë dhe e koduar mirë për të trajtuar dizajne komplekse.
 • Kodi i pastër – Kodi i temës është i zgjerueshëm.
 • Retina gati – Teksti dhe imazhet do të shfaqen të mprehta në pajisjet me rezolucion të lartë.
 • Efektet paralele – Eachdo faqe dhe seksion në faqen tuaj të internetit mund të përfshijë efekte 3D.

Gjëra të tjera që do të gjeni në temë janë këto:

 • Mbështetje ndër-shfletues – Tema është e shikueshme në të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentim i plotë – Ekziston një video mësimore se si të krijoni uebfaqen tuaj me temën.
 • Mbështetje – Nëse keni nevojë për ndihmë në krijimin e faqes tuaj të internetit, mund të kontaktoni mbështetjen teknike të temës për t’ju ndihmuar.

Mund të krijoni një uebfaqe moderne të lidhur me muzikën me temën Dezibel WordPress. Ajo vjen me opsione personalizimi që ju lejojnë të hartoni faqen tuaj në internet ashtu si ju pëlqen.

Merre këtu.

12. Tema Muziq WordPress

Temë Muziq WordPress për muzikantëTema Musiq WordPress u ofron përdoruesve mundësi të pafundme se si të krijojnë uebfaqet e tyre. Particularlyshtë veçanërisht e dobishme për faqet e orientuara nga muzika, pasi ato janë të dizajnuara posaçërisht për qëllimin e përmendur. Shikoni disa nga tiparet e temës më poshtë.

 1. Opsionet e faqes së faqes – Mund të zgjidhni nga 4 stilet për faqen tuaj në internet:
 • Elegante dhe minimale
 • Shkëmb i fortë
 • Hip Hop dhe R & B
 • Electronica
 1. Stili i faqes – Zgjidhni nga faqja e internetit me një faqe ose me shumë faqe.
 2. Audio player – Vizitorët e faqes suaj mund të dëgjojnë muzikë ndërsa janë në faqen tuaj të internetit.
 3. Albumi i muzikës – Mund të krijoni një faqe diskografie.
 4. Mbështetje video – Videot nga faqet e njohura si Spotify dhe SoundCloud mund të futen në postimet tuaja.
 5. Ndërtuesi i faqeve vizuale – Ky mjet tërheqës dhe heqje do t’ju lejojë të lëvizni elementë përreth dhe të përfundoni me modelin që dëshironi.

Më shumë funksione shkojnë me temën siç janë:

 • Personalizimi i stilit – Mund të gjeni të gjitha opsionet e personalizimit në fundin e WordPress.
 • Opsionet e sfondit – Ju mund të vendosni të përdorni ngjyrat, imazhet ose modelet si sfond.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Përmbajtja juaj do të ngarkojë shpejt dhe qartë në të gjitha pajisjet kryesore.
 • HTML5 dhe CSS3 – Tema lejon përdorimin e efekteve të animacionit.
 • Stilet e ngjyrave – Paketa e temës përfshin përdorim të pakufizuar të ngjyrave.
 • Skedarët PSD – Ju duhet të përdorni skedarët PSD të temës sipas nevojave tuaja.

Karakteristikat e tjera të rëndësishme të temës janë:

 • Mbështetje ndër-shfletues – Tema është e përputhshme me shfletuesit kryesorë.
 • Kodi i pastër – Dizajnuesit e uebit mund të zgjerojnë më tej temën dhe do ta shohin këtë detyrë të jetë e lehtë.
 • Retina gati – Pajisjet me rezolucion të lartë mund të shfaqin bukur grafika.
 • Efektet paralele – Mund të përfshini efekte 3D në hartimin e faqes tuaj.

Siç sugjeron emri i saj, tema Muziq WordPress mund të krijojë një uebfaqe të bukur dhe të mirëfunksionuar për muzikantë dhe qëllime të tjera që lidhen me muzikën. Ajo vjen me shabllone dhe opsione personalizimi që e bëjnë dizajnimin në internet me të vërtetë të lehtë.

Merre këtu.

13. Tema Magjike 6 WordPress

Temë Magjike 6 WordPressNëse jeni një muzikant, dashnor i muzikës, prodhues i muzikës, ose dikush në një fushë të ngjashme, duke kërkuar një temë për të krijuar faqen tuaj të internetit, merrni parasysh temën Magic 6 WordPress. Shtë një temë që mund të sigurojë një platformë për të shfaqur punën tuaj përmes ngjarjeve, shfaqjeve argëtuese, koncerte dhe më shumë. Këtu janë disa nga tiparet më të fuqishme të temës:

 1. Paraqitjet e faqes në internet – Zgjidhni nga 2 stilet e faqosjeve.
 2. Instalim demo me një klik – Tema vjen me faqet e internetit të mostrës dhe mund të kopjoni njërën prej tyre në krijimin e faqes tuaj.
 3. Karakteristikat e planifikimit – Mund të krijoni një plan urbanistik me një gjerësi të plotë ose me kuti.
 4. Stilet e header – Tema ju lejon të krijoni stilin tuaj të kokës, por gjithashtu ka ato të bëra paraprakisht.
 5. Paneli shumë-funksional – Administratori i faqes mund të aktivizojë ose çaktivizojë këtë veçori për përdorues të ndryshëm.
 6. Shtojcat e pajtueshme – Tema mbështet këto shtesa:
 • WPBakery
 • WooCommerce
 • Rrëshqitës i revolucionit
 • Rrjet thelbësor
 • Kompozitor PO
 1. Efektet Styling – Paketa e temës përfshin mundësinë e shtimit të efekteve paralizë, efektet e lëvizjes, dhe animacioneve JQuery.

Më shumë veçori vijnë me temën duke përfshirë sa vijon:

 • Opsioni Retina – Mund të vendosni të aktivizoni ose çaktivizoni funksionimin e retinës.
 • Slider Slider – Postimet dhe galeritë tuaja mund të përfshijnë rrëshqitje.
 • Slider Revolution – Tema përfshin një krijues të rrëshqitjeve.
 • Opsionet e navigimit – Dizajni juaj mund të përfshijë një menu kryesore dhe një menu të përdoruesit.

Gjëra të tjera për t’u kujdesur janë:

 • HTML5 dhe CSS3 – Tema është krijuar për të patur animime dhe tranzicione të qetë.
 • Gjenerator i kodit të shkurtër – Ju nuk keni nevojë për aftësi kodimi për të ngritur faqen tuaj të internetit.
 • Të pajtueshme me ndër-shfletuesin – Tema është e shikueshme nga të gjithë shfletuesit.
 • Menaxhimi i përmbajtjes së mediave – Kjo veçori ju lejon të menaxhoni me lehtësi përmbajtjen e faqes suaj.

Nëse doni të shfaqni veprat tuaja të lidhura me muzikën dhe të përfshini galeritë, videot, ngjarjet, etj., Konsideroni të përdorni temën Magic 6 WordPress. Shtë shumë e thjeshtë për tu vendosur dhe madje mund të klonosh uebfaqen e mostrës së temës. Tema gjithashtu përfshin azhurnime falas për jetën.

Merre këtu.

14. Tema e WordPress Mizer

Tema Mizer WordPress për muzikantëMuzikantë profesionistë dhe dashamirës të muzikës do ta shohin temën Mizer WordPress të dobishme për krijimin e një uebsajti me funksionim të mirë, i cili do të kujdeset për një audiencë në të gjithë botën. Me opsionet e tij fleksibile dhe shumë të personalizueshme, ju lehtë mund të komunikoni, promovoni dhe shisni produktet tuaja për tifozët dhe ndjekësit tuaj. Këtu janë disa nga tiparet më të spikatura të temës:

 1. Revolucioni i Rrëshqitësit – Kjo shtojcë premium prodhues rrëshqitëse është përfshirë në temë.
 2. Kuadri i Bootstrap – Tema është e ndërtuar mbi një strukturë të besueshme dhe është e qëndrueshme.
 3. Paraqitja e përgjegjshme – Mund të prisni që tema të duket e mirë kur arrihen nga lloje të ndryshme të pajisjeve moderne.
 4. Opsionet e temës – Përfundimi miqësor ndaj përdoruesit përmban të gjitha opsionet e vendosjes që ju të ndërtoni modelin e faqes tuaj.

Këto vijnë edhe me temën:

 • Kodi i pastër – Tema është e kodifikuar mirë për të mundësuar zgjerimin nëse duhet të ekzistojë nevoja për ta bërë këtë.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni çdo hije ngjyrash dhe kombinimesh për ta bërë që faqja juaj e internetit të përputhet me temën e ngjyrave të markës suaj.
 • Forma e kontaktit – Paketa e temës përfshin një formë kontakti pune.
 • Retina gati – Ekranet me rezolucion të lartë mund të trajtojnë dizajne grafike të përfshira në faqen e internetit.

Këto karakteristika gjithashtu do të dëshmojnë se janë të dobishme për ju:

 • Mbështetje ndër-shfletues – Kjo temë është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Njoftime për azhurnim – Do të njoftoheni sa herë që ka azhurnime në temë.
 • Dokumentacioni i plotë – Udhëzimet e hollësishme janë përfshirë në temë për t’ju ndihmuar të krijoni uebfaqen tuaj.
 • Mbështetje – Nëse keni probleme dhe pyetje në lidhje me temën, zhvilluesi i temës ka një ekip mbështetës të klientit për t’ju ndihmuar.

Fillestarët dhe dizajnerët profesionalë të internetit do ta gjejnë të lehtë temën e Mizer WordPress në krijimin e një faqe në internet. Ajo vjen me disa opsione dhe paraqitjet e stilimit për të krijuar një sit tërheqës dhe funksional për muzikantë dhe profesione të lidhura.

Merre këtu.

15. TARDO WordPress Theme

Temë TARDO WordPressTema TARDO WordPress funksionon mirë për faqet e internetit të lidhura me muzikën. Dhe kështu, pavarësisht nëse jeni muzikant apo thjesht punoni në një fushë të lidhur me muzikën, mund të merrni parasysh përdorimin e temës TARDO kur krijoni një prani në internet. Shikoni më poshtë për disa nga karakteristikat më të mira të temës.

 1. Kuadri i Bootstrap – Tema është ndërtuar mbi një themel të fortë.
 2. Visual Composer – Kjo shtojcë premium përdor ndërfaqen drag and drop në ndërtimin e faqes suaj të internetit.
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Paraqitja e temës është bërë të jetë e shikueshme në pajisjet moderne.
 4. Menaxher i Ngjarjeve – Menaxhoni me lehtësi turne, data dhe lloje të tjera të ngjarjeve muzikore.
 5. Discografia – Ndërtoni diskografinë tuaj ndërsa arritjet tuaja muzikore rriten.
 6. Audio player – Krijoni një listë dëgjimi të pakufizuar të këngëve në faqen tuaj të internetit.
 7. Galeria e Fotove – Përfshini imazhe të vetes, grupit tuaj dhe ngjarjeve.

Këtu janë edhe disa gjëra që duhet të presin nga tema:

 • HTML5 dhe CSS3 – Mund të përfshini animacione në faqen tuaj.
 • Opsionet e temave – Rregulloni modelin e faqes tuaj të internetit nga fundi i WordPress.
 • Përkthim i gatshëm – Tema mbështet WPML dhe shtojcat e tjera të përkthimit. Paketa gjithashtu përfshin skedarë .po dhe .mo.
 • Të dhënat e mostrës të përfshira – Ju mund të përdorni të dhënat e mostrës për të vendosur faqen tuaj të internetit.
 • Google Fonts – Merrni mundësinë e përdorimit të qindra fonteve të Google përmes bibliotekës së fonteve të Google.
 • Formulari i Kontaktit 7 – Kjo shtojcë e formës së kontaktit përfshihet në paketën e temës.

Do të gjeni gjithashtu:

 • Harta e Google – Ju mund të përfshini hartën e Google në hartimin e faqes tuaj.
 • Ushqimi i drejtpërdrejtë i Twitter – Ju keni mundësinë e përfshirjes së drejtpërdrejtë të Twitter në faqen tuaj të internetit.
 • Dokumentacioni i plotë – Tema përfshin një video mësimore se si të krijoni uebfaqen tuaj.
 • Mbështetje – Mund të kontaktoni ekipin mbështetës të zhvilluesit për çdo problem në lidhje me temën.

Dashamirët e muzikës do ta shohin temën TARDO WordPress të dobishme për paraqitjen e veprave muzikore të dikujt në botë. Ai gjithashtu siguron një platformë të lehtë për tu menaxhuar për ngjarje, promovime dhe më shumë.

Merre këtu.

16. Beat Music WordPress Theme

Muzikë Beat WP TemëMuzikantë të përbërë nga grupe, artistë solo, producentë dhe profesione dhe interesa të tjera të lidhura do të gjejnë temën e Muzikës Beat WordPress të dobishme për krijimin e një prani mbresëlënëse në internet. Me këtë temë, ju lehtë mund të krijoni një faqe në internet që tregon muzikën tuaj, talentin, mallin dhe çfarë keni. Lexoni më tej për të zbuluar disa nga karakteristikat e tij më të mira.

 1. Player i albumit – Vizitorët e faqes suaj mund të dëgjojnë përmbledhjen e albumit tuaj ndërsa gjenden në faqen tuaj.
 2. Lista e albumeve – Paraqitni listat e këngëve tuaja në faqen tuaj në mënyrë të organizuar.
 3. Lista e dëgjimit audio / video – Mund të krijoni një listë dëgjimi të dy gjurmëve audio dhe video.
 4. Blockquote – Ju mund të shfaqni përmbajtjen tuaj në blloqe për efektet e stilimit.
 5. Header – Tema vjen me modele header që mund të personalizohen sipas nevojës.
 6. Tabela – Ju mund ta paraqisni përmbajtjen tuaj në formën e tabelës.
 7. Lista – Mund të vendosni të tregoni këngët ose albumin tuaj në formën e listave.

Tema vjen me shumë më tepër të tilla si sa vijon:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është krijuar për të punuar mirë me të gjitha pajisjet moderne.
 • Ngjyra e lëkurës – Zgjidhni nga versioni i lehtë ose i errët i lëkurës. Ju gjithashtu mund të personalizoni ngjyrat në faqen tuaj në çfarëdo mënyre që dëshironi.
 • WPBakery – Përdorni këtë ndërtues faqesh dhe tërheqës për të krijuar me lehtësi faqen tuaj të internetit.
 • Silk Slider – Krijoni rrëshqitje me këtë shtojcë.
 • Mbështetja e prekjes – Pajisjet që përdorin funksionet e prekjes dhe goditjes së lëvizjes janë në përputhje me temën.
 • Faqet – Tema përfshin modele faqesh për Rreth, Blog, Galeri, Shërbime, Album, Dyqan, dhe më shumë.
 • Paralajmërimi i mesazheve – Mund ta aktivizoni këtë funksion nëse doni të njoftoheni për mesazhet hyrëse nga faqja juaj e internetit.

Këto përfshihen gjithashtu në paketën e temës:

 • Burimet e Rrjetit Social – Tema vjen me automatik ushqim për Twitter, Instagram, Flickr, etj.
 • SEO optimizuar – Ju mund të përdorni shtojcat SEO me temë.
 • Mbështetje ndër-shfletues – Tema është e përputhshme me të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Shkronjat e Google – Ju duhet të përdorni cilindo nga qindra shkronja Google në dispozicion në bibliotekën e shkronjave të Google.

Tema e WordPress Music Beat është e thjeshtë për tu vendosur dhe rregulluar sipas nevojave tuaja. Ju mund ta përdorni atë në mënyrë efektive për të përhapur informacione në lidhje me muzikën tuaj në të gjithë botën.

Merre këtu.

17. Tema e WordPress NotaCorda

Tema e WordPress NotaCordaMuzikantët, mësuesit e muzikës, shkollat ​​e muzikës, konservatorët dhe çdo faqe në internet që lidhen me muzikën mund të paraqiten mirë duke përdorur temën e NotaCorda WordPress. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të temës:

 1. Instalim demo me një klik – Uebfaqja demo e temës mund të klonohet dhe përdoret si e juaja.
 2. Galeritë – Mund të përfshini foto të vetes ose grupit tuaj.
 3. Blog – Ju keni mundësinë për të përfshirë një seksion të blog-ut në faqen tuaj.
 4. Dëshmitë – Ju mund të vendosni Testimonials në faqet tuaja.
 5. Katalogu – Nëse keni produkte për të shitur, mund t’i shfaqni ato në një format katalogu.
 6. Opsione Header – Tema vjen me header të paracaktuar që mund të personalizohen më tej.
 7. Faqe Hyrëse – Ju mund të përdorni cilindo nga faqosjet e faqeve të krijuara profesionalisht të përfshira në këtë temë.

Këtu janë disa veçori të tjera për t’u kujdesur për:

 • Mbështetje WooCommerce – Tema është në përputhje me këtë platformë e-tregtie (vjen me një karrocë blerjeje).
 • Gjeneratori i kodeve të shkurtra – Ekziston një gjenerator i integruar i kodeve të shkurtra për t’ju mundësuar të hartoni faqen tuaj pa krijuar kode vetë.
 • Opsionet e planifikimit – Ju mund të paraqisni përmbajtjen tuaj në lista, rrëshqitje dhe skedat.
 • Shtojcat e pajtueshme – Tema është në përputhje me disa shtesa premium si Visual Composer, Forma e Kontaktit 7 dhe MailChimp.
 • Dizajn i përgjegjshëm – Uebfaqja juaj do të duket e mirë në ekranet e mëdha dhe të vogla.
 • Efektet paralele – Ju mund të përfshini efekte paralele për të zbukuruar faqen tuaj.
 • Opsioni i markës tregtare – Ju mund të ngarkoni logon tuaj dhe favicon.

Ju gjithashtu i merrni këto kur vendosni të blini temën:

 • SEO gati – Tema është në përputhje me shtojcat e njohura të SEO (p.sh. Yoast, Të gjitha në Një SEO).
 • Menutë me shumë nivele – Mund të krijoni menu me disa nën meny.
 • Përputhshmëria ndër-shfletues – Tema duket e shkëlqyeshme në të gjithë shfletuesit kryesorë.
 • Dokumentacioni i plotë – Paketa e temës përfshin udhëzime të hollësishme se si të vendosni temën.

Siç mund ta shihni, tema NotaCorda WordPress është e ngarkuar me karakteristika për të krijuar një faqe interneti me të vërtetë funksionale për muzikantët. Ju mund ta dizajnoni vetë, pasi vjen me një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse. Sigurisht, projektuesi juaj në internet gjithashtu do ta ketë të lehtë për t’u përdorur.

Merre këtu.

18. Temë argëtuese WordPress

Temë argëtuese WordPress për muzikantëSiç mund ta thoni tashmë, tema Entertainer WordPress mund të krijojë një faqe në internet për të gjitha llojet e profesioneve në industrinë e muzikës – jo vetëm muzikantë, por çdo lloj artisti. Shikoni disa nga veçoritë e temës më poshtë.

 1. Modelet e faqeve – Tema vjen me disa shabllone për lloje të ndryshme të argëtuesve.
 2. Modele video – Ju mund të shfaqni video nga faqet si YouTube dhe Vimeo.
 3. Podcast dhe muzikë – Postimet mund të përfshijnë skedarë audio dhe video.
 4. Modelet e turneut – Mund të shfaqni datat e udhëtimit dhe datat e ngjarjeve në faqen tuaj të internetit.
 5. Opsionet e fotove – Të shtëna promovuese mund të paraqiten në faqen tuaj.
 6. Slideshow i përmbajtjes – Faqja kryesore juaj mund të përfshijë një shfaqje prezantuese të përmbajtjes tuaj më të rëndësishme.

Presin që të shihni edhe më poshtë, kur të merrni temën:

 • Përshtatës – Mund të konfiguroni çdo cilësim nga fundi i WordPress.
 • Logoja e personalizuar – Ju keni mundësinë të ngarkoni logon tuaj për njohjen e markës.
 • Menyja e mediave sociale – Tema vjen me 2 vendosje për menunë e mediave sociale – në kokë dhe në fund.
 • Shtojcat e pajtueshme – Mund të përdorni disa shtesa premium me temë (p.sh. Formularët e gravitetit, WooCommerce, JetPack, dhe më shumë).

Gjëra të tjera për t’u kujdesur janë:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është krijuar për të punuar mirë me të gjitha llojet e pajisjeve (nga desktopet tek celularët).
 • Dyqan online – Ju mund të shesni produkte në faqen tuaj të internetit përmes WooCommerce.
 • Sondazhet e tifozëve – Ju mund të mbani sondazhe dhe konkurse për tifozët tuaj.

Siç mund ta shihni, tema Entertainer WordPress mund të përdoret nga çdo profesion në industrinë e argëtimit. Nëse jeni muzikant, mund të zgjidhni elementet specifike dhe paraqitjet e nevojshme në hartimin e faqes tuaj të internetit.

Merre këtu.

19. Tema me zë të lartë WordPress

Tema me zë të lartë WP për muzikantëTema me zë të lartë WordPress mund të krijojë faqe në internet moderne për muzikantë dhe këdo që është i përfshirë në biznesin e muzikës. Shtë lloji i temës që funksionon jashtë kutisë dhe, prandaj, mund të përdoret menjëherë. Shikoni më poshtë për një listë të disa karakteristikave kryesore të saj.

 1. Instalim demo me një klik – Mund të vendosni të kopjoni uebfaqen e mostrës së temës.
 2. Ndërfaqja e administratorit – Puna në fund të WordPress është e lehtë pasi gjithçka paraqitet në një mënyrë të thjeshtë.
 3. Opsionet e temës – Tema lejon personalizimin në çdo aspekt të faqes.
 4. Mundësitë e planifikimit – Ju merrni mundësi të pakufizuara të paraqitjes, pasi mund të kontrolloni çdo seksion të uebfaqes.
 5. Modelet e bëra paraprakisht – Paketa e temës përfshin rreth 200 modele të gatshme për përdorim.
 6. WPBakery – Tema përfshin këtë shtojcë ndërtuese të faqeve premium me elemente shtesë të personalizimit.
 7. Revolucioni i Rrëshqitjes – Mund të përdorni cilindo nga modelet e rrëshqitura të para-bëra të përfshira në temë.

Kujdes gjithashtu për këto karakteristika:

 • Paraqitjet e faqes në internet – Zgjidhni nga disa opsione të faqosjes për faqen tuaj.
 • Paraqitjet e faqeve të brendshme – Tema vjen me shumë paraqitje për faqet e brendshme të faqes suaj të internetit.
 • Menaxheri i playlist – Ju mund të rregulloni këngët në një format playlist.
 • Mbështetni lojtarët mbështetës – Mund të përfshini lojtarë muzikorë nga Spotify, BandCamp, SoundCloud, Reverbnation, Mix Cloud, etj.
 • Discography – Seksioni juaj diskografik mund të përdorë modele të ndryshme paraqitjesh si rrjet, kolona, ​​etj.
 • Faqja e Ngjarjeve – Tema vjen me disa opsione të paraqitjes për shfaqjen e ngjarjeve të rëndësishme.

Karakteristika të tjera të dobishme që shkojnë me temën janë:

 • Lloji i postimit të videove – Mund të paraqisni skedarë video në opsione të ndryshme të paraqitjes.
 • WooCommerce gati – Tema është në përputhje me këtë shtojcë e-commerce për shitjen e produkteve në faqen tuaj të internetit.
 • Paraqitjet e dyqaneve – Nëse vendosni të përfshini një dyqan në faqen tuaj të internetit, mund të zgjidhni nga disa stile se si t’i paraqisni ato.
 • Blog – Paketa e temës përfshin disa paraqitje të blog-ut.
 • Menuja Sticky – Mund ta aktivizoni këtë funksion nëse dëshironi që menyja juaj të jetë gjithnjë e dukshme për audiencën tuaj.
 • Menuja Mega – Tema mund të trajtojë menutë e mëdhenj.

Ju mund të krijoni një faqe në internet në kërkim profesional me temën Loud WordPress. Siç mund ta shihni, ajo vjen me shumë shabllone, paraqitjet dhe opsionet që mund t’i përshtatni sipas kërkesave tuaja specifike.

Merre këtu.

20. Tema WordPress Glytch

Tema WordPress GlytchNëse jeni një muzikant që kërkoni një temë fleksibël WordPress për ndërtimin e faqes tuaj të internetit, mund të hidhni një sy në temën Glytch. Fillestarët dhe përdoruesit e përparuar do ta gjejnë këtë temë të lehtë për t’u përdorur pasi vjen me mjete miqësore për përdoruesit që do t’ju lejojnë të vendosni faqen tuaj në internet brenda disa minutash. Shikoni disa nga karakteristikat e tij më poshtë.

 1. Instalimi me 1 klik – Mund të vendosni të përdorni faqen e internetit të mostrës së temës duke e klonuar atë.
 2. WPBakery – Ky ndërtues i faqeve premium është përfshirë në paketën e temës.
 3. Slider Revolution – Tema përfshin një krijues të rrëshqitjeve.
 4. Dizajn intuitiv – Mund ta rregulloni pamjen e faqes tuaj nga fundi i WordPress
 5. Opsionet e planifikimit – Merrni mundësi të pakufizuara të paraqitjes me këtë temë.
 6. Modelet e bëra paraprakisht – Tema përmban të paktën 150 shabllonë faqesh.
 7. Menaxheri i listës playlist – Vizitorët tuaj mund të luajnë muzikë ndërsa në faqen tuaj të internetit.
 8. Efektet – Mund të përdorni disa efekte projektimi (p.sh. paralelja, zmadhimi dhe kutia e dritës).

Do të gjeni gjithashtu këto karakteristika të dobishme:

 • Diskografia – Mund ta përcaktoni diskografinë tuaj në stile të ndryshme (psh. Metro, kolonë, rrjet, etj.).
 • Artikuj të vetëm – Ju mund të rregulloni paraqitjen për botime të vetme.
 • Faqja e ngjarjeve – Tema lejon krijimin e një faqe ngjarjesh (me të gjitha detajet e nevojshme).
 • WooCommerce gati – Ju keni mundësinë e shitjes së mallrave në faqen tuaj të internetit.
 • Opsionet e lidhjeve – Mund të vendosni të vendosni linqe që çojnë në gjurmët ose produktet tuaja në shitje.
 • Shporta e blerjeve AJAX – Ju mund të përdorni shportën e blerjeve të temës për seksionin tuaj të tregtisë elektronike.

Këto gjenden gjithashtu në temë:

 • Shtojcat e pajtueshme – Tema është në përputhje me shumë shtesa premium (p.sh. MailChimp, WPML, Forma e Kontaktit 7, etj.).
 • Opsionet e faqes së blogut – Zgjidhni nga disa opsione të faqosjes për faqen tuaj të blogut.
 • Mbështetje e formatit post – Postimet tuaja mund të përfshijnë tekst, imazhe dhe video.
 • Integrimi i mediave sociale – Paketa e temës vjen me lidhje të integruara në Facebook, Twitter dhe Instagram.
 • Ndarja sociale – Ndani me lehtësi përmbajtjen tuaj përmes Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Tumbler, LinkedIn, dhe më shumë.

Me temën Glytch WordPress, ju keni të gjitha gjërat që ju nevojiten për të krijuar një faqe interneti të bukur, duke punuar. Si një muzikant, gjithçka që ju duhet të bëni është të hartoni atë në një mënyrë që do t’ju lejojë të shfaqni punën tuaj para botës.

Merre këtu.

Cila temë muzikore e WordPress duhet të shkoni?

Siç e thamë, lista që prezantuam më lart është një e rastësishme – secila temë e WordPress është e mirë dhe do të funksionojë mirë për qëllimin tuaj të zgjedhur si muzikant. Ne ju sugjerojmë të zgjidhni temën që do të funksionojë për ju si një grup, artist solo, prodhues muzikor, DJ, mësues muzikor / shkollë, ose thjesht një dashnor i muzikës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector