20 Temat më të mira të WordPress në kishë

Nëse jeni duke kërkuar një temë të Kishës WordPress, ju keni ardhur në vendin e duhur. Sot, ne po rrumbullakojmë disa nga temat më të mira të WP të Kishave atje. Gjithashtu, nëse po kërkoni një temë që do të përfaqësonte punën tuaj të ministrisë dhe bamirësisë, lista jonë më poshtë mund të shërbejë gjithashtu si udhëzuesi juaj në zgjedhjen e një. Të gjitha temat e mëposhtme do të punojnë për ju, por kjo është sigurisht duke supozuar se ju keni zgjedhur një kompani të mirë pritëse WordPress për të drejtuar faqen, dhe nxorën bazat e ndërtimit të faqes tuaj të internetit.


Ne e dimë që veprat në lidhje me Kishën mund të kërkojnë – është për këtë arsye pse ne zgjodhëm tema që janë të thjeshta për t’u marrë me akoma funksionale në trajtimin e detyrave dhe aktiviteteve të kishës. Këtu janë vetëm disa nga gjërat që kemi konsideruar:

 • Faqja e predikimeve
 • Faqja e blogut
 • Faqja e kalendarit
 • Faqja e ngjarjeve
 • Faqja e dhurimeve
 • Transmetim direkt
 • Mbështetje audio dhe video

Vini re se lista jonë e Top 20 nuk është rregulluar në asnjë mënyrë të veçantë. Edhe pse të gjitha këto tema janë efektive në shpërndarjen e mesazhit tuaj të kishës në internet, sigurisht që do të veçohet si opsioni më i mirë i temave për ju.

Një përmbledhje e temave më të mira të WordPress në kishën e sotme

1. Tema e WordPress-ut në Betlehem

Tema e WordPress-ut në BetlehemTema e Betlehem WP është një temë fleksibël dhe intuitiv për kishat, xhamitë, bamirësit dhe grupet fetare. Më poshtë, do të gjeni disa nga karakteristikat e tij më të rëndësishme.

 1. Faqet kryesore – Mund të zgjidhni nga të paktën 3 stile të faqes në shtëpi.
 2. Stilet e header – Tema ka 8 stile header për të zgjedhur.
 3. Stilet e futbollit – Ju keni mundësinë të zgjidhni nga shumë stile të futbollit të temës.
 4. Paneli i opsioneve – Pjesa e prapme e temës ju ofron disa mundësi për të personalizuar pamjen e faqes tuaj.
 5. Shënimi i skemës – Tema është e pajisur me kode për punën e SEO.
 6. Udhëzues video – Një video mbi mënyrën e instalimit të temës është përfshirë në paketë.

Tema gjithashtu vjen me këto:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Uebfaqja juaj do të duket e mirë kur shikohet nga pajisje të ndryshme.
 • Tema e lokalizuar – Tema është e gatshme për përkthim.
 • Ngjyra të paracaktuara – Përveç 6 skemave të ngjyrave, ju keni mundësi të pakufizuara në caktimin e temës së ngjyrave të faqes tuaj.
 • Menaxher i predikimeve – Shtoni me lehtësi skedarë audio dhe video në postimet ose faqet tuaja.
 • Menaxheri i ministrive – Nëse kisha juaj ka ministri të ndryshme, ju lehtë mund t’i organizoni ato me këtë temë.
 • Donacione – Prano donacione për fushatat e tua (Jep plugin është përfshirë në temë).
 • Faqja e tregimeve – Ndani histori për të frymëzuar anëtarët e kishës tuaj dhe vizitorët e sitit.

Karakteristikat e tjera të rëndësishme të temës janë si më poshtë:

 1. Kalendari i Ngjarjeve – Krijoni ngjarje për kishën tuaj dhe organizoni ato lehtësisht.
 2. WooCommerce – Kjo shtojcë e-commerce është e përfshirë në këtë temë – kështu që, ju mund të krijoni një dyqan dhe të shesni mallra në internet.
 3. Visual Composer – Kjo shtojcë tërheqëse dhe tërheqëse është e integruar me temën për t’ju ndihmuar të ndërtoni faqen tuaj shpejt.
 4. Revolucioni i Slider – Krijoni rrëshqitje tërheqëse me shtojcën premium të integruar me temën.
 5. Menaxheri i ekipit – Kjo veçori ndihmon udhëheqësit e kishave të menaxhojnë anëtarët e tyre.

Me temën e Betlehemit, ju lehtë mund të krijoni llojin e faqes së internetit që ju nevojitet për kishën tuaj ose organizatën fetare. Ajo gjithashtu vjen me disa skedarë që mund të zgjidhni dhe shabllone që mund t’i përdorni menjëherë.

Merre këtu.

2. Tema e besimit në WordPress

Tema e besimit WPNjë mjet i fuqishëm dhe premium për krijimin e një faqe në internet, tema e Besimit WordPress vjen me një ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse. Mund të sigurojë kishat, komunitetet fetare dhe organizatat jofitimprurëse me skedarë që janë miqësor dhe të lehtë për t’u vendosur. Karakteristikat e mëposhtme janë bartur nga kjo temë:

 1. Drag and drop builder page – Krijoni modelin e faqosjes për të shfaqur përmbajtjen tuaj.
 2. Opsionet e planifikimit – Paraqitja juaj mund të jetë me gjerësi të plotë ose me një shirit anësor.
 3. Opsionet e ekranit – Mund të shfaqni përmbajtjen tuaj duke përdorur një filtër ose me një buton “ngarko më shumë”.
 4. Opsionet e renditjes – Postimet mund të shfaqen sipas datës, numrit të shikimeve, numrit të pëlqimeve, etj.
 5. Paraqitja e blogut – Tema përfshin paraqitjet në blog ku mund të shfaqni përmbajtjen tuaj në stilet e mëposhtme:
 • Grid
 • thumbnails
 • Listë
 1. Imazhe sfondi – Mund të vendosni një imazh të sfondit për të gjithë sitin ose thjesht në disa nga faqet ose postimet.

Ju gjithashtu i merrni këto nga tema:

 • Zonat e shablloneve – Ka modele të personalizueshme për përmbajtjen, Header dhe zonat Footer.
 • Opsionet e shikimit – Uebfaqja juaj mund të shfaqet në një plan urbanistik të madh, të ngushtë ose me kuti.
 • Kuadri i përgjegjshëm – Tema është në gjendje të shfaqë mirë përmbajtjen tuaj edhe kur shikohet nga një pajisje celulare (me ekrane të vogla).
 • Favoritet dhe postimet më të pëlqyera – Vizitorët e faqes suaj mund të vlerësojnë postimet tuaja dhe të rrisin vlerësimet e tyre.
 • Ndihmuesit e Udhëzimeve – Mund të shtoni mesazhe të dobishme në treguesit e ikonave.
 • Komente në Facebook – Menaxhoni me lehtësi dhe komentoni të moderuar nga faqja në Facebook e faqes suaj.
 • Widgets dhe sidebars – Tema vjen me elementë vizatimorë dhe shirita anësorë për faqen tuaj të internetit.

Karakteristikat e tjera të dukshme të temës janë si më poshtë:

 1. Shirita anësor të pakufizuar – Ju mund të përdorni sa më shumë shirita anësorë që ju nevojiten.
 2. Të gatshme për media sociale – Mund të vendosni butona për ndarjen e mediave sociale në postimet dhe faqet tuaja.
 3. Përkthyeshme – Tema vjen me skedarin .po.

Tema e Besimit WP mund të bëjë një sit funksional për kishat dhe organizatat që lidhen me kishën. Ndërtuesi i faqeve të saj do t’ju lejojë të krijoni me lehtësi elemente dhe faqe për faqen tuaj (postime të paraqitura, dëshmi, kategori, etiketa, etj.). Përdorimi i butonave të mediave sociale për ndarje gjithashtu do të rrisë shikueshmërinë e faqes tuaj.

Merre këtu.

3. Theme Ichthys WordPress

Temë WordPress në Kishë IchhysSidomos i bërë për kishat dhe faqet e bamirësisë, tema e Ichthys WordPress vjen me shumë karakteristika që do të dëshmojnë se janë të dobishme për përdoruesit dhe vizitorët e faqes njësoj. Shihni listën e veçorive të temave më poshtë.

 1. Faqja e Ngjarjeve – Vendosni me lehtësi një faqe Ngjarjet për aktivitetet tuaja.
 2. Faqja e Cermons – Ndërtoni një faqe të veçantë për predikimet që duhen dëgjuar ose shikuar. Ekzistojnë 3 formate për këtë faqe.
 3. Faqja e dhurimeve – Një temë e faqes së dhurimeve është përfshirë në temë.
 4. Paraqitjet e faqes në internet – Rregulloni duke shkruar tekste të guximshme, duke lëvizur imazhe, etj.
 5. Kod i pastër dhe i thjeshtë – Zhvilluesit mund të zgjerojnë me lehtësi funksionet e temës.
 6. Importi 1-Klik – Mund të klononi një sit demo kur krijoni uebfaqen tuaj.
 7. Paneli i opsioneve – Tema vjen me zonën e Admin miqësore për përdoruesit për personalizimin e faqes tuaj.

Karakteristikat më të dobishme të temës janë si më poshtë:

 • Built-in Analytics Google – Thjesht vendoseni atë për të analizuar performancën e faqes tuaj të internetit.
 • WooCommerce – Tema është e integruar me plugin WooCommerce për të vendosur lehtësisht një dyqan online.
 • Ndërtuar në hartë Google – Përdoruesit mund të përdorin hartën për të marrë vendndodhjen tuaj të saktë.
 • Opsionet e blogut – faqja juaj e blogut mund të përmbajë kolona, ​​lista, etj.
 • SEO-miqësore – Tema është e koduar për të performuar mirë në SERP.
 • Visual Composer – Ju mund të përdorni mjetin drag and drop në krijimin e faqes tuaj.
 • Revolucioni i Rrëshqitjes – Kjo shtojcë ju lejon të keni shfaqje prezantuese krijuese në faqet tuaja.

Këtu janë veçori të tjera që duhen pritur nga tema:

 1. Shirita anësor të pakufizuar – Përdorni sa më shumë shirita anësorë për nevojat e faqes tuaj.
 2. Ngjyra të pakufizuara – Zgjedhësi i ngjyrave të temës ju lejon të përdorni ngjyrën e saktë që ju pëlqen.
 3. Shkronjat e Google – Përdorni më shumë se 600 font.
 4. Paraqitja e përgjegjshme – Njerëzit mund ta shikojnë bukur faqen tuaj nga pajisje të ndryshme.
 5. Forma e kontaktit Ajax – Ju mund të përdorni formularin e kontaktit të temës për faqen tuaj.
 6. Dokumentuar plotësisht – Merrni udhëzime të plota se si të përdorni temën.

Mund të krijoni një uebfaqe të kishave shpejt duke përdorur mjetin e tërheqjes dhe heqjes së temës së Ichthys WP. Anëtarët tuaj dhe vizitorët e faqes gjithashtu do ta gjejnë faqen tuaj të thjeshtë për t’u përdorur dhe lundruar.

Merre këtu.

4. Tema e Ungjillit WordPress

Tema e Kishës Ungjilltare WPNëse dëshironi të ndërtoni një faqe në internet për kishën tuaj, grupin e lutjeve ose punën bamirëse, tema e Evangelist WordPress mund të jetë një nga opsionet tuaja. Ju mund ta rregulloni temën sipas nevojave tuaja specifike dhe të krijoni një sit miqësor për anëtarët dhe audiencën tuaj. Shikoni listën më poshtë për të kuptuar disa nga tiparet e saj.

 1. Kalendari – Kalendari i integruar i temës do t’ju lejojë të vendosni data në ngjarje dhe aktivitete të tjera të rëndësishme.
 2. Moduli i burimeve – Mund të ngarkoni video, skedarë audio, PDF dhe më shumë.
 3. Sfondi i temës – Imazhet e sfondit mund të ndryshohen (mund të ngarkoni gjithashtu sfondin tuaj).
 4. Paraqitjet e faqeve – Ekzistojnë modele të integruara për shërbime, FAQ, çmime, dhurime, etj.
 5. Paraqitja e kornizës – Tema vjen me cilësime të personalizueshme për ta bërë faqen tuaj të duket e mirë.

Tema gjithashtu përmban këto karakteristika:

 • Opsionet e SEO – Ka një modul të integruar SEO që mund ta konfiguroni.
 • Rrëshqitësja e kalendarit – Mund të shfaqni bukur ngjarje dhe aktivitete.
 • Forma e kontaktit – Moduli i formës së kontaktit të integruar do t’ju lejojë të krijoni një formë kontakti shpejt dhe me lehtësi.
 • Përputhshmëria e shfletuesit – Tema është në përputhje me Chrome, Safari, Internet Explorer, Opera dhe Firefox.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 1. Përkthyeshme – Tema është në përputhje me shtojcën WPML.
 2. Shirita anësor të pakufizuar – Mund të vendosni disa shirita anësorë në faqet e faqes tuaj.
 3. Paraqitja e përgjegjshme – Përvoja e ngarkimit të shpejtë dhe e këndshme për audiencën tuaj.
 4. Të dokumentuara mirë – Udhëzimet se si të përdorni temën përfshihen në paketë.

Siç mund ta shihni, tema Evangelist WordPress është e thjeshtë për t’u përdorur dhe mund të përshtatet sipas nevojave tuaja. Përveçse keni një Kalendar shumë të dobishëm (për ngjarje dhe aktivitete), gjithashtu mund të ngarkoni predikime, histori dhe libra lutjesh dhe t’i ndani ato me botën.

Merre këtu.

5. Tema e Exodos WordPress

Exodos WordPress ThemeNjerëzit që kërkojnë të krijojnë një faqe në internet për kishat, bloget fetare, ministritë dhe vepra bamirësie do ta shohin interesante temën e Exodos WordPress. Tema lejon personalizime – dhe përdoruesi mbrapa mund të përfshijë të gjithë elementët e nevojshëm për ta bërë faqen plotësisht funksionale. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të tij:

 1. Faqja e predikimeve – predikimet e predikuesve mund të ngarkohen në faqen e Predikimeve.
 2. Faqja e blogut – Mund të përfshini një faqe në blog dhe ta përdorni për të ndarë mesazhe frymëzuese për botën.
 3. Faqja e Donacioneve – Një temë për pranimin e dhurimeve është përfshirë në temë.
 4. Faqja e dyqaneve – Mund të keni një faqe për shitjen e produkteve.
 5. Paneli i administratorit – Tema vjen me shumë mundësi për vendosjen e menutë, skedat dhe më shumë.
 6. Titujt e temave – Kombinoni elementë të ndryshëm për të krijuar titujt e faqes tuaj.

Tema gjithashtu përmban këto karakteristika:

 • Ngjyra të pakufizuara – Tema përfshin një zgjedhës ngjyrash që mund të përdorni në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 • WooCommerce i pajtueshëm – Mund të instaloni shtojcën WooCommerce nëse planifikoni të krijoni një dyqan në faqen tuaj.
 • Shirita anësor të pakufizuar – Ju mund të përdorni sa më shumë shirita anësorë që ju nevojiten për faqen tuaj të internetit.
 • E përputhshme me shfletuesin – Tema mund të përdoret me Internet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Firefox dhe Opera.
 • Google Analytics – Monitoroni performancën e faqes tuaj me këtë shtojcë analitik. Alreadyshtë tashmë i ndërtuar dhe gjithçka që duhet të bëni është ta vendosni atë.

Karakteristikat e tjera të dukshme të temës janë si më poshtë:

 1. Tipografia e pastër – Ju jeni në kontrollin e plotë të shkronjave.
 2. Visual Composer – Kjo shtojcë e përfshirë është një mjet tërheqës dhe tërheqës për krijimin e faqes tuaj.
 3. Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë premium do t’ju lejojë të paraqisni përmbajtjen tuaj përmes slideshows.
 4. Dokumentacioni i plotë – Një paketë udhëzimesh është përfshirë në paketë.

Të dy fillestarët dhe profesionistët mund të përdorin temën e Exodos WP në krijimin e një faqe në internet. Ajo vjen me një mjet tërheqës dhe rënie dhe të gjitha seksionet e faqes tuaj mund të personalizohen në mënyrën se si dëshironi.

Merre këtu.

6. Tema shpirtërore e WordPress-it

Tema shpirtërore e WPKishat dhe organizatat e tjera fetare mund të përdorin temën Shpirtërore kur krijojnë një faqe në internet. Karakteristikat e tij premium do të lejojnë krijimin e një siti plotësisht funksional dhe ka edhe shabllone që mund të personalizohen lehtësisht. Shikoni disa nga karakteristikat kryesore të tij më poshtë.

 1. Përshtatës i temës – Mund të modifikoni një postim në një mjedis të drejtpërdrejtë për të parë se si duket përpara se ta publikoni.
 2. Visual Composer – Ky mjet tërheqës dhe tërheqje mund të përdoret në pjesën e përparme dhe në pjesën e prapme (sipas nevojës).
 3. Hartimet e planifikimit – Layouts mund të jetë i boksuar ose i plotë – dhe secila faqe mund të ketë një plan urbanistik të ndryshëm.
 4. WooCommerce i pajtueshëm – Shisni produktet tuaja në internet me një dyqan të gatshëm.
 5. Faqet e portofolit – Portofolet mund të hartohen me 2, 3, ose 4 kolona.
 6. Paraqitjet e blogut – Modelet për blogjet janë dhënë në temë.
 7. Demo 1-Kliko – Instaloni një sit demo duke e importuar atë në faqen tuaj të internetit aktuale.

Ju merrni edhe sa më poshtë kur vendosni të blini temën:

 • Dizajn i përgjegjshëm – Tema është në përputhje me të gjitha pajisjet kryesore (smartphone, tablet, etj.).
 • Gjeneratori i kodeve të shkurtra – Mund të ndërtoni faqe të personalizuara edhe pa aftësi kodimi.
 • Revolution Slider – Dizenjoni faqen tuaj me slide dhe krijoni gjithashtu animacione.
 • Lëkurat e pakufizuara – Ndryshoni me lehtësi ngjyrat parësore dhe dytësore në faqen tuaj.
 • Përkthimi gati – Të kesh skedarin .po do të lejojë që përmbajtja e faqes tënde të jetë e përkthyeshme në gjuhë të tjera.
 • Kalendari i Ngjarjeve i përputhshëm – Kjo shtojcë ju lejon të krijoni ngjarje dhe të pranoni prenotime.

Gjëra të tjera që presin nga tema janë:

 1. Shkronjat e Google – Merrni mundësinë e përdorimit të mbi 600 shkronjave të Google në bibliotekën e tyre.
 2. Shirita anësor të pakufizuar – Tema vjen me një gjenerator të shiritit anësor për secilën faqe në faqen tuaj.
 3. Widgets Custom – Ju mund të përdorni widget porosi të temës për sa vijon:
 • Postimet e fundit
 • dëshmitë
 • Oferta Speciale
 • Dhe me shume
 1. Retina gati – Pajisjet me rezolucion të lartë mund të shohin qartë përmbajtjen e faqes tuaj.

Tema Shpirtërore WP mbart shumë karakteristika dhe funksione të mira. Me mjetin e tij të tërheqjes dhe tërheqjes, ju do të kurseni shumë kohë dhe përpjekje për të ngritur një sit.

Merre këtu.

7. Kisha e WordPress Theme

Tema e kishës WPSiç sugjeron emri i saj, tema e Kishës WordPress bën një mjet ideal për krijimin e një faqe interneti për kishat. Sigurisht, çdo lloj ministrie në internet gjithashtu do ta konsiderojë të dobishme temën. Nëse po e konsideroni këtë temë, shikoni disa nga karakteristikat e saj më poshtë.

 1. Opsionet e temës – Tema mund të personalizohet duke ndryshuar cilësimet në fundin e pasmë të WordPress.
 2. Imazhe të veçanta – Ju mund të zgjidhni të shfaqni imazhe për postimet tuaja.
 3. Faqja e Lajmeve dhe Ngjarjeve – Kjo mund të vendoset në faqen kryesore
 4. Blogu i Pastorit – Mund ta vendosni këtë pjesë në faqen kryesore të faqes suaj.
 5. Këshillat e veglave – Trego mesazhe në treguesit tuaj të ikonave.

Tema vjen edhe me karakteristika të tjera si:

 • Artikuj të preferuar – Ju mund të krijoni një seksion për këtë në faqen tuaj.
 • Shënimi Social – Postimet dhe artikujt tuaj mund të shpërndahen lehtësisht në internet.
 • Promovime – promovoni me lehtësi faqen e internetit dhe përmbajtjen tuaj përmes burimeve RSS, Facebook, Twitter, etj.
 • Header – Kreu mund të ketë imazhe pëllumb si model shtesë.
 • Footer – Zona e futbollit mund të ketë pamje të kryqëzuara.

Gjëra të tjera që duhet të presin nga tema janë si më poshtë:

 1. Unë jam një flamur i ri – Për vizitorët e faqeve të reja.
 2. Dizajni multimedia – Mund të shtoni lajme, video, imazhe, etj.
 3. Widget-gati – Ju mund të ngarkoni pajisje shtesë për përdorim në faqen e internetit.
 4. Përditësime falas – Pas blerjes së temës, përditësimet falas në të ardhmen do t’ju ofrohen.
 5. Të dokumentuara mirë – Udhëzimet përfshihen në paketën e temës.

Kisha është një temë e thjeshtë e WordPress që është shumë e lehtë për t’u përdorur. Thjesht ndiqni udhëzimet që vijnë me temën dhe faqja juaj me siguri do të funksionojë brenda disa orësh. Lessshtë e panevojshme të thuhet, vizitorët e faqes suaj do të gjejnë gjithashtu faqen tuaj të internetit të bukur dhe funksionale.

Merre këtu.

8. God Grace Theme WordPress

Tema WordPress Church Grace ChurchTema God Grace WordPress mund të jetë një nga opsionet tuaja kur planifikoni të krijoni një faqe në internet për kishën tuaj. Tema është gjithashtu e përshtatshme për përpjekje të ngjashme si bamirësi, grupe lutjesh dhe organizata fetare. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij:

 1. Përshtatës i temës – Mund të ndryshoni një postim ose faqe në një mjedis të drejtpërdrejtë dhe të shihni se si duket gjithçka pa botuar ende.
 2. Stilet e planifikimit – Zgjidhni nga një plan urbanistik i gjerë ose i boksuar.
 3. Gjenerator i kartave të personalizuara – Kjo ju mundëson të hartoni uebfaqen tuaj pa njohuri të kodifikimit.
 4. Hartimet e portofolit – Krijoni portofolet me 2, 3, ose 4 kolona.
 5. Lëkurat e pakufizuara – Zgjidhni ngjyrat për krijimin e faqes tuaj.
 6. Faqja e blogut – Seksioni i integruar i blogut akoma mund të personalizohet më tej.
 7. Menaxher i Ngjarjeve – Shfaqni ngjarjet dhe detajet e tyre.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 • Retina e gatshme – Tema është optimizuar për pajisjet me rezolucion të lartë.
 • Visual Composer – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë në temë.
 • Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë e përfshirë do t’ju lejojë të ndërtoni një numër të pakufizuar të sllajdeve në faqen tuaj.
 • Shkronjat e Google – Ju keni qasje në mbi 600 shkronja Google.
 • Instalim demo me një klik – Mund të importoni përmbajtjen e plotë të një faqe demo.
 • Menga Mega – Krijoni menutë me deri në 4 kolona.

Këtu janë disa veçori të tjera që vijnë me temën:

 1. Dizajni i përgjegjshëm – Tema është në përputhje me pajisjet e sotme (p.sh. desktopet, laptopët, tabletët dhe telefonat e mençur).
 2. Vegla me porosi – Tema vjen me widget që mund të përdorni në shiritat anësor dhe faqet e faqeve të faqes suaj.
 3. Kreu i ngjitshëm – Mund të vendosni që menuja dhe logoja e faqes suaj të jenë gjithnjë në krye gjatë lëvizjes.
 4. Përkthim i gatshëm – Faqja juaj mund të përkthehet në gjuhë të tjera (skedari .po përfshihet).

Kisha juaj, bamirësia ose organizata fetare do të ketë një sit të mirëfunksionuar kur të vendosni të shkoni në temën God Grace WP. Me mjetin e tij të tërheqjes dhe tërheqjes, ju mund të ndërtoni një sit unik ashtu si dëshironi.

Merre këtu.

9. Bekimi i WordPress Theme

Bekimi i Temës WP të KishësTema e Bekimit të WordPress është një mundësi e mirë për krijimin e një uebfaqe të kishave. Institucionet e bamirësisë, grupet e lutjeve dhe të ngjashme do të shohin që paraqitja e tij të jetë e dobishme gjithashtu. Për të marrë një ide se si funksionon kjo temë, hidhini një sy disa nga karakteristikat e tij më poshtë.

 1. Kalendari i ngjarjeve – Ju, anëtarët tuaj dhe vizitorët e faqes mund të mbani gjurmët e ngjarjeve dhe aktiviteteve.
 2. Abonuesit e postës – Mund të dërgoni me lehtësi gazetat tek pajtimtarët tuaj.
 3. Paneli i opsioneve – Konfiguroni faqen tuaj nga fundi i pasmë.
 4. Revolucioni i Rrëshqitjes – Paraqisni përmbajtjen tuaj më të rëndësishme në rrëshqitje.
 5. Opsionet e faqes – Konfiguroni faqet dhe postimet sipas nevojave tuaja.
 6. Opsionet e postimit – Postimet tuaja mund të përfshijnë lidhje, video, skedarë audio, etj.
 7. Moduli SEO – Eachdo postim vjen me fushat e SEO që duhet të plotësohen.

Tema gjithashtu përmban këto karakteristika:

 • Shiritat anësor – Mund të poziciononi shiritat anësor në të majtë ose në të djathtë.
 • Këpucët – Këpucët janë gati të mbushen me widget.
 • Versioni – Tema është në përputhje me versionin e fundit të WordPress.
 • Përputhshmëria e shfletuesit – Tema është në përputhje me Safari, Internet Explorer, Chrome, Firefox dhe Opera.
 • 404 Faqe – Tema vjen me një shabllon të faqes me 404 gabime.

Gjëra të tjera që presin nga tema janë:

 1. Krijuesi i formës së kontaktit – Ju mund të krijoni formën tuaj të personalizuar të Kontaktit.
 2. Lokalizimi gati – Me skedarin e përfshirë .po, përmbajtja e faqes tuaj mund të përkthehet në gjuhë të tjera.
 3. Dizajni i përgjegjshëm – Tema është e përputhshme me pajisjet moderne (nga PC në smartphone).
 4. Dokumentacioni i videos – Udhëzimet për mënyrën e përdorimit të temës jepen në formë video.

E shihni, Tema e Bekimit WP është një mjet i fuqishëm për t’u përdorur në krijimin e një faqe në internet për kishat dhe institucionet e ngjashme. Përveçse keni një dizajn të strukturuar mirë, është gjithashtu shumë i dobishëm për përdoruesit fundorë (vizitorët e faqes tuaj).

Merre këtu.

10. Shtëpia e Adhurimit WordPress Theme

Tema e WordPress Shtëpia e AdhurimitNëse jeni duke drejtuar një kishë ose një anëtar të një komuniteti fetar, tema e Shtëpisë së Adhurimit WordPress mund të krijojë një faqe interneti të dobishme për qëllimin tuaj të synuar. Përveç modelit të tij funksional, ju gjithashtu mund të shtoni skedarë multimedia në përmbajtjen tuaj. Më poshtë është një listë e karakteristikave të saj më të dukshme.

 1. Predikime me porosi – Mund të ngarkoni predikime në versione të ndryshme (audio, video, PDF, etj.).
 2. Rrëshqitës personal – Tema vjen me një rrëshqitës që mund të shfaqni në faqen kryesore të faqes tuaj.
 3. Karuseli i personalizuar – Shfaqni përmbajtjen tuaj në një mënyrë elegant.
 4. Portofoli personal – Mund të shfaqni imazhe në pjesën e portofolit të faqes tuaj.
 5. Shtojca e kodeve të shkurtra – Ndryshoni postimet dhe zgjidhni nga opsione të shumta pa krijuar kode me dorë.

Tema ka edhe këto:

 • Ngjyrat dhe grafikat – Paneli i opsioneve të temave ju lejon të modifikoni çdo element të faqes tuaj.
 • Funksioni i ngarkimit – Mund të ngarkoni logon tuaj dhe të vendosni titullin tuaj.
 • Forma e kontaktit me porosi – Ekziston një formë e gatshme e kontaktit që mund të përdorni për faqen tuaj të internetit.
 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema ngarkon shpejt dhe është në përputhje me të gjitha pajisjet moderne.

Ju gjithashtu merrni këto veçori me temën:

 1. Përkthimi i gatshëm – Një skedar përkthimi është përfshirë në temë për ta bërë faqen tuaj një gjuhë shumëgjuhëshe.
 2. Miqësore me SEO – Tema është e kodifikuar në atë mënyrë që do t’i bëjë motorët e kërkimit të vetëdijshëm për faqet dhe postimet e faqes tuaj.
 3. E përputhshme me shfletuesin – Shfletuesit si Internet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Opera dhe Firefox mund të hyjnë në faqen tuaj.
 4. Dokumentuar plotësisht – Do të merrni udhëzime se si të përdorni dhe konfiguroni temën.

Nëse jeni duke kërkuar një temë të WordPress që është e thjeshtë për tu vendosur dhe krijuar, Shtëpia e Adhurimit bën një zgjedhje të mirë. Përdorimi i temës do t’i lejojë anëtarët tuaj dhe vizitorët e faqes të hyjnë në faqen tuaj nga çdo pajisje moderne.

Merre këtu.

11. Tema e Falur e WordPress-it

Tema e falur WPKishat dhe organizatat e tjera jofitimprurëse do të përfitojnë nga përdorimi i temës së Falur me WordPress. Ajo vjen me shumë karakteristika të tilla si më poshtë:

 1. Faqja e predikimeve – Predikimet e kishës suaj mund të ngarkohen në këtë faqe.
 2. Faqja e stafit – Shfaqni anëtarët e stafit tuaj në këtë faqe.
 3. Faqja e Ngjarjeve – Ndiqni aktivitetet e kishës suaj përmes kësaj faqe.
 4. Përshtatës i faqes – Mund ta ndryshoni me lehtësi paraqitjen e faqes tuaj. Ju gjithashtu mund të zgjidhni për të fshehur ose treguar elemente të caktuara.
 5. Opsionet e ngjyrave – Zgjidhni ngjyrat që do të përdorni për faqen tuaj.
 6. Opsionet e shkronjave – Tema vjen me shumë shkronja për të zgjedhur.

Këto gjëra gjenden gjithashtu në temë:

 • Rrëshqitës i mjegullimit të personalitetit – Efektet e paqartë mund të nxjerrin në pah një përmbajtje të veçantë në faqen tuaj të internetit.
 • Rrëshqitës monolik – Përdorni rrëshqitësin për të shfaqur përmbajtjen tuaj në rrëshqitje.
 • Galeria Envira – Shfaqni imazhet përmes galerisë së brendshme të temës.
 • Visual Composer – Ky ndërtues faqesh tërheqëse dhe tërheqëse do t’ju lejojë të krijoni faqen tuaj pa përdorur kode.
 • Revolution Slider – Ju mund ta përdorni këtë shtojcë kur shfaqni përmbajtjen tuaj në një shfaqje rrëshqitëse.

Këtu janë disa tipare të tjera të rëndësishme që shkojnë me temën.

 1. WooCommerce i pajtueshëm – Mund të përdorni shtojcën kur vendosni një dyqan online.
 2. Kalendari i Ngjarjeve i pajtueshëm – Ju mund të instaloni shtojcën e Kalendarit të Ngjarjeve dhe ta përdorni për të vendosur dhe përcjellur ngjarjet në faqen tuaj të internetit.
 3. Format e gravitetit – Tema është në përputhje me shtojcën e formave të gravitetit.
 4. Kontaktoni Formën e Kontaktit 7 – Nëse doni të përdorni Formularin e Kontaktit 7 për faqen tuaj të Kontaktit, thjesht instaloni shtojcën.

Me shumë opsione të saj për një stilim, tema WP Falive është në të vërtetë një nga temat më të mira të Kishës sot. Ajo gjithashtu vjen me faqe shabllone që mund të personalizohen më tej sipas nevojave tuaja. Vini re se gjithashtu mbështet shumë programe premium që mund të dëshironi t’i përdorni në faqen tuaj të internetit.

Merre këtu.

12. Tema e Fjalës sime në WordPress

Tema e WordPress në kishën time fetareKishat tradicionale si dhe ato moderne do të gjejnë temën time Fetë WordPress të dobishme për përhapjen e mesazhit të tyre në botë. Tema e thënë gjithashtu funksionon mirë në trajtimin e ministrive të kishave, ngjarjeve dhe aktiviteteve të lidhura me komunitetin. Karakteristikat e saj kryesore përfshijnë si më poshtë:

 1. Lloji i postimeve të predikimeve – Tema përmban një paraqitje për të postuar predikime në internet.
 2. Mbështetja e Ngjarjeve – Mund të planifikoni ngjarje në kalendarin e Ngjarjeve.
 3. Funksionaliteti i Donacioneve – Mund të merrni dhurime përmes faqes tuaj të internetit.
 4. Importi demo – Nëse ju pëlqen një nga mostrat demo të temës, mund ta klononi dhe përshtatni atë në faqen tuaj.
 5. Stilet e planifikimit – Ju mund të shkoni në stilin e gjerësisë së plotë ose të boksit.
 6. Stilet e kokës – Shefi i faqes suaj të internetit mund të konfigurohet në fundin e WordPress.
 7. Stilet e portofolit – Tema ka faqosjet për faqen tuaj të portofolit.

Ju gjithashtu do të gjeni karakteristikat e mëposhtme të rëndësishme në ndërtimin e një siti:

 • WooCommerce – Me WooCommerce të integruar, mund të shesni produkte nga faqja juaj.
 • Stilet e blogut – Ka shabllone për faqen tuaj në blog.
 • Paneli i administratorit – Mund të konfiguroni cilësimet e faqes tuaj në fundin e fundit të WordPress.
 • CSS3 dhe HTML5 – Tema është e kodifikuar në atë mënyrë që të gjendet lehtësisht nga motorët e kërkimit.
 • Rrëshqitësja e revolucionit dhe rrëshqitësi i shtresës – Dy shtojca rrëshqitëse vijnë me temën.

Gjëra të tjera që duhet të presin nga tema janë si më poshtë:

 1. Ndërtues i formave të personalizuara – Tema vjen me një mjet për krijimin e formave për sondazhe, pyetësorë dhe të ngjashme.
 2. Vegla me porosi – Ka widget që janë lehtësisht të disponueshme për t’u përdorur në faqen tuaj të internetit.
 3. Fonts – Ju keni qasje në qindra fonte Google.
 4. Dokumentacioni i plotë – Tema vjen me udhëzime të hollësishme se si ta përdorni.

Tema My Religion WP është vërtet e dobishme për krijimin e faqeve të internetit për kishat dhe organizatat e tjera të ngjashme. Ju gjithashtu mund ta rregulloni temën për të ngarkuar predikime, të mbajë ngjarje, të mbledhë dhurime, etj.

Merre këtu.

13. Adhuroni Temën e WordPress Church

Adore Church WordPress ThemeKrijuar për kisha, bamirësi, grupe jofitimprurëse dhe organizata të tjera të ngjashme, tema Adore Church WordPress mund të bëjë një faqe interneti shumë funksionale. Përveçse të keni një sit ku mund të menaxhoni ngjarje dhe aktivitete, mund të përfshini gjithashtu një seksion portofoli për imazhet tuaja. Shikoni më poshtë për një listë të veçorive kryesore të saj.

 1. Stilet e planifikimit – Zgjidhni një plan urbanistik me një kuti ose gjerësi të plotë.
 2. Paraqitja e prenotimit – Tema vjen me një shabllon për ngjarje të veçanta.
 3. Kalendari i Ngjarjeve – Menaxhoni ngjarjet tuaja në internet në mënyrë që anëtarët tuaj dhe vizitorët e faqes të mund t’i shohin lehtë ato.
 4. Menaxheri i Ngjarjeve – Kjo shtojcë do t’ju lejojë të menaxhoni regjistrimet dhe ngjarjet e përsëritura në organizatën tuaj.
 5. Manager Sermons – Krijoni dhe ngarkoni predikime me skedarë audio dhe video.
 6. Instalimi 1-Klikues – Mund të importoni një sit demo dhe thjesht të ndryshoni përmbajtjen e tij.

Tema ka edhe këto:

 • Ngjyrat – Tema mbart të paktën 12 ngjyra të paracaktuara, por mund të përdorni zgjedhësin e ngjyrave për të krijuar tuajin.
 • Menga Mega – Mund të krijoni menu me disa kolona.
 • WooCommerce në përputhje – Mund të instaloni shtojcën WooCommerce dhe të krijoni një dyqan online.
 • Rrëshqitësi i revolucionit dhe rrëshqitësja e shtresave – Këto 2 shtojca pritës të rrëshqitjes janë përfshirë në paketën e temës.
 • Stilet e galerisë – Mund të zgjidhni nga të paktën 7 stile kur vendosni një faqe galeri.

Mund t’i prisni gjithashtu këto nga tema:

 1. Paraqitja e përgjegjshme – Tema ngarkon shpejt kur shikohet nga pajisje të ndryshme.
 2. Hartimet e faqeve – Ju mund të kombinoni tekste dhe imazhe në hartimin e faqeve tuaja.
 3. Forma e kontaktit – Tema ka një formë të integruar kontakti që është e gatshme për t’u përdorur.
 4. Koha e Countdown – Pjesëmarrësit nuk do të humbasë një ngjarje me timerin e numërimit të integruar të temës.
 5. Optimizuar nga SEO – Tema ndihmon në renditjen e faqes tuaj.
 6. E përputhshme me shfletuesin – Uebfaqja juaj mund të shihet në Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari dhe Opera.
 7. Dokumentuar plotësisht – Ju merrni një manual udhëzimi me temën.

Siç mund ta shihni, ju lehtë mund të menaxhoni dhe monitoroni aktivitetet e faqes suaj të internetit me temën WP Church Church. Ajo gjithashtu vjen me modele të personalizueshme për faqe, paraqitjet dhe stilet e ngjyrave.

Merre këtu.

14. Tema e WordPress-it me mesazhe të mençura

Kisha e Mesazhit të mençur Tema WPTema e WordPress Mesazhit të mençur është një mjet i shfaqur plotësisht për krijimin e një faqe në internet. Së bashku me cilësimet e tij të personalizueshme janë shtojca falas që mund të përdorni në zhvillimin e faqes tuaj. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij më të dukshme:

 1. Lloji i postimeve me porosi – Postimet dhe faqet tuaja mund të përbëhen nga predikime, ngjarje, imazhe, etj.
 2. Opsionet e header – Përveç aftësisë për të rregulluar kokën, ju gjithashtu keni mundësinë të përfshini logon tuaj në fushën e navigimit.
 3. Përmbajtja Demo – Përmbajtja demo e temës (në formë XML) është përfshirë në paketë.
 4. Retina gati – Pajisjet me ekrane me rezolucion të lartë janë në gjendje të shikojnë temën.

Ju gjithashtu do të gjeni të mëposhtmet e dobishme në ndërtimin e faqes tuaj të internetit:

 • Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë premium përfshihet falas. Ndihmon për të krijuar rrëshqitje mahnitëse për përmbajtjen tuaj të shfaqur.
 • E-commerce gati – Mund të instaloni një shtojcë të tregtisë elektronike nëse keni ndërmend të shesni mallra në faqen tuaj të internetit.
 • Stilet e pakufizuara të ngjyrave – Tema vjen me një zgjedhës ngjyrash për vendosjen e dizajnit të faqes tuaj.
 • Dizajn i përgjegjshëm – Me këtë temë, faqja juaj do të duket e mirë kur shikohet nga pajisjet moderne të sotme.

Karakteristika të tjera që presin nga tema janë:

 1. E ndërtuar duke përdorur HTML5 – Tema vjen me kodet më të fundit.
 2. Skedarët Photoshop – Ju merrni një skedar të të gjitha imazheve Photoshop për redaktim.
 3. Dokumentacioni i videos – Udhëzimet për mënyrën e përdorimit të temës jepen në formë video.

Nëse jeni duke kërkuar për një temë që do t’ju ofrojë një faqe në internet me një ndërfaqe të thjeshtë, tema WP Mesazhi i mençur ia vlen të kontrollohet. Tema e lehtëson menaxhimin e kishës pasi ngjarjet dhe aktivitetet mund të vendosen në një Kalendar. Predikimet gjithashtu mund të ngarkohen për shikim të mëvonshëm.

Merre këtu.

15. Temat e Kishave të Jetës WordPress

Temat e WordPress të Kishave të JetësJeta Kisha është një temë e WordPress që është e përshtatshme për kishat dhe organizatat e tjera të ngjashme. Ankesa moderne gjithashtu e bën atë një mjet ideal për krijimin e faqeve të internetit për bamirësi dhe grupe të komunitetit. Më poshtë, do të gjeni tiparet e saj më të spikatura.

 1. Instalimi 1-Klikues – Klononi shpejt një shabllon demo për ta përdorur si tuajin.
 2. Visual Composer – Përdorni këtë ndërtues faqesh tërheqëse dhe vizatuese në hartimin e faqes tuaj.
 3. Revolucioni i Slider – Krijoni një plan urbanistik në faqen tuaj të internetit për të paraqitur përmbajtjen tuaj të shfaqur.
 4. Opsionet e temave – Zhvilluesit e uebit mund të zgjasin dhe rregullojnë më tej cilësimet e temës duke punuar në fundin e WordPress.
 5. Mbështetje WPML – Tema është në përputhje me shtojcën WPML. Mund të krijoni një sit shumëgjuhësh duke instaluar shtojcën.
 6. Mbështetje WooCommerce – Mund të instaloni WooCommerce nëse planifikoni të përfshini një dyqan online në faqen tuaj të internetit.
 7. Stili i ngjarjeve – Zgjidhni nga të paktën 2 stile kur krijoni faqen tuaj Ngjarjet.

Tema gjithashtu vjen me shumë karakteristika të tilla si:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është në gjendje të përshtatet me madhësi të ndryshme të ekranit.
 • Menga Mega – Mund të krijoni menu të mëdha me këtë temë.
 • Donate për PayPal – Tema vjen me një sistem dhurimesh PayPal.
 • Faqja e dëshmisë – Ekziston një model për një faqe dëshmish.
 • Stilet e blogut – Ka të paktën 4 stile nga të cilat mund të zgjidhni kur krijoni faqen tuaj në blog.
 • Përkthim i gatshëm – Ju mund ta shndërroni faqen tuaj në një shumë gjuhë.

Funksione të tjera të rëndësishme të temës përfshijnë si më poshtë:

 1. Fonts – Ju keni qasje në rreth 700 shkronja Google.
 2. Shirita anësor të personalizuar – Mund të vendosni të vendosni shiritat anësore të faqes tuaj në të majtë, në të djathtë ose në të dy anët.
 3. Ikona të mediave sociale – Vendosni ikona të mediave sociale për t’u lidhur lehtë me faqet e rrjeteve sociale.
 4. Forma e kontaktit 7 në përputhje – Ju mund të përdorni formularin e Kontaktit 7 në faqen tuaj.
 5. Dokumentuar plotësisht – Ju merrni një manual udhëzimi se si të instaloni dhe përdorni temën në faqen tuaj të internetit.

Kishat, organizatat bamirëse dhe çdo vepër me temë fetare mund të krijojnë një sit me funksionim të mirë me temën WP Kishat Jeta. Ai përfshin procedura të thjeshta personalizimi që do të përfundojnë në krijimin e një uebsajti të dizajnuar mirë.

Merre këtu.

16. Temë e urtë me WordPress në kishë

Tema e mençur e kishës WPNëse jeni duke kërkuar një temë të kishës që do t’ju lejojë të përqendroheni në një qëllim specifik, tema e mençur e WordPress Church do të ishte një mundësi e bukur. Me këtë temë, ju gjithashtu mund të krijoni një sit shumë qëllimesh që do të trajtojë me lehtësi të gjitha aktivitetet e kishës suaj. Këtu janë disa nga tiparet kryesore të temës:

 1. Instalim demo me një klik – Mund të kurseni kohë në krijimin e një faqe në internet nga e para duke importuar thjesht një nga modelet e gatshme të temës.
 2. Përmbajtja e kishës – Kjo shtojcë është e integruar me temën dhe do të ndihmojë në menaxhimin e predikimeve, ngjarjeve, ministrive dhe më shumë.
 3. Biseda live – Kjo veçori do t’ju lejojë të komunikoni me anëtarët dhe audiencën tuaj përmes faqes tuaj.
 4. Para-ngarkuesi me porosi – Tema është në gjendje të ngarkojë shpejt për shkak të këtij mjeti.
 5. Mbështet plugin e dhurimit – Tema është në përputhje me plugin Give Donations.
 6. WooCommerce në përputhje – Mund të instaloni shtojcën WooCommerce nëse doni të shesni produkte për fondet e kishës tuaj.

Tema gjithashtu vjen me këto:

 • Paraqitja e përgjegjshme – Tema është miqësore me celularin dhe mbështet ekranet me rezolucion të lartë.
 • Dizajn i thjeshtë i konfigurimit – Mund të konfiguroni cilësimet e temës të pavarura nga çdo shtojcë.
 • Dizajn i lehtë – Kjo temë është me madhësi të lehtë, duke lejuar ngarkimin e shpejtë të përmbajtjes.
 • Revolucioni i Rrëshqitjes – Imazhet mund të vendosen në rrëshqitëse dhe të paraqiten në faqen tuaj.
 • Në përputhje me Forumin – Mund të instaloni shtojcën BBPress nëse doni të përfshini një seksion forumi në faqen tuaj
 • Skemat e pakufizuar me ngjyra – Përdorni ngjyra të pakufizuara me mjetin e mbledhjes së ngjyrave.

Mund t’i prisni gjithashtu këto nga tema:

 1. Stilet e faqes së internetit – Merrni mënyra të pakufizuara për të hartuar faqen tuaj.
 2. Arkivi i Predikimit – Predikimet e kishës suaj mund të ruhen automatikisht në një arkiv.
 3. Predikimet dhe ngjarjet filtër – Gjeni një predikim ose ngjarje specifike duke përdorur funksionin e filtrit.
 4. Strehim i përputhshëm në përputhje – Mund të instaloni shtojca live streaming në faqen tuaj për predikime të drejtpërdrejta.
 5. Optimizuar nga SEO – Tema është e kodifikuar në atë mënyrë që të jetë e lehtë për tu promovuar dhe renditur në motorët e kërkimit.

Nëse jeni duke kërkuar një temë të thjeshtë, të lehtë për WordPress, e cila është gjithashtu e pasur me karakteristika, tema e Kishës së Urtë vlen të merret në konsideratë. Me instalimin e saj demo me një klikim, ju mund të kurseni kohë dhe përpjekje për të ngritur faqen tuaj në internet. Tema është gjithashtu në përputhje me shumë shtojca të ndryshme, nëse dëshironi të rregulloni më tej faqen tuaj.

Merre këtu.

17. Tema e WordPress në kishë

Tema e WordPress-it të KishësSiç sugjeron emri i temës, tema e Kishës WordPress është bërë posaçërisht për faqet e kishës dhe kishave që lidhen me kishën. Ajo përmban këto:

 1. Paneli Admin – Cilësimet në pultet e WordPress-it tuaj janë të personalizueshme.
 2. Opsionet për kokë – Seksioni i titullit të temës vjen me disa opsione se si dëshironi ta krijoni.
 3. Përkthim i gatshëm – Ju lehtë mund ta ktheni faqen tuaj për t’u bërë një shumë gjuhë.
 4. Stilet e planifikimit – Zgjidhni si dëshironi të stiloni secilën faqe në faqen tuaj.
 5. Instalimi i përmbajtjeve demo – Ju mund të importoni një shabllon demo dhe të vendosni përmbajtjen tuaj në të.

Tema mbart veçori të tjera të dukshme si:

 • Visual Composer – Tema vjen me shtojcën Visual Composer. Sshtë një mjet tërheqës për hartimin e faqes tuaj.
 • Revolution Slider – Kjo shtojcë premium rrëshqitëse është e dobishme në shfaqjen e disa prej përmbajtjeve tuaja në një formë rrëshqitëse.
 • Widgets Custom – Ekzistojnë rreth 20 pajisje widget të gatshme për ju që të përdorni në ndërtimin e faqes tuaj të internetit.
 • Bootstrap 3 – Tema është e koduar me teknologjinë më të fundit.
 • Skemat e pakufizuar të ngjyrave – Ju mund të përdorni zgjedhësin e ngjyrave në zgjedhjen e ngjyrave specifike për faqen tuaj.
 • Forma e kontaktit 7 – Ju mund të përdorni formularin e kontaktit 7 me temë.

Do t’i gjeni gjithashtu këto me temë:

 1. Dizajn i përgjegjshëm – Pajisjet moderne do të jenë në gjendje të hyjnë në faqen tuaj të internetit.
 2. Shkronjat – Mund të përdorni fonte nga biblioteka e fonteve të Google.
 3. Dokumentim i plotë – Do të merrni një manual udhëzimesh se si të përdorni temën në faqen tuaj.

Kishat me nevoja të thjeshta do ta shohin temën e Kishës WP shumë të dobishme. Kjo temë është gjithashtu e thjeshtë për tu vendosur pasi vjen me shtojcat që e bëjnë krijimin e faqeve me të vërtetë të lehtë.

Merre këtu.

18. Tema e WordPress Domica

Temë WordPress Kisha e DomicësTema e Domica WordPress bën një sit të pastër dhe minimal. Shtë i përshtatshëm për kisha, organizata fetare dhe institucione të tjera të ngjashme. Kështu që, ju mund ta konsideroni këtë temë nëse i përkisni kishave siç janë:

 • katolik
 • Zoti
 • prezbiterian
 • Lutheran
 • Dhe të tjerët

Shkollat ​​fetare, grupet e lutjeve dhe organizatat bamirëse gjithashtu do ta shohin këtë temë të dobishme për të kryer punën e tyre të misionit në botë. Të listuara më poshtë janë disa nga karakteristikat e saj më të mira.

 1. Importues demo me një klikim – Ju mund të klononi mostrën demo të temës në krijimin e faqes tuaj të internetit.
 2. Përkthimi gati – Ju mund të krijoni një sit shumëgjuhësh me temë dhe ta bëni atë të arritshëm për njerëzit nga vendet e tjera.
 3. Menaxher i Ngjarjeve – Menaxhoni aktivitetet e faqes tuaj në një mënyrë të organizuar.
 4. Menaxheri i predikimeve – Ngarko dhe menaxho predikimet e kishës suaj me lehtësi.
 5. Menaxheri i shkaqeve – Nëse kisha juaj mbështet disa shkaqe, ju mund t’i menaxhoni dhe monitoroni ato përmes faqes tuaj.
 6. Butoni i Donacionit – Mund të mbledhni donacione drejt në faqen tuaj të internetit.
 7. Opsionet për kokë – Titulli i faqes tuaj mund të personalizohet për ta bërë atë me të vërtetë unik.

Në vijim janë përfshirë edhe tema:

 • HTML, CSS3 dhe Bootstrap 3 – Tema është ndërtuar duke përdorur teknologjinë më të fundit.
 • Fonts – Qasuni në qindra fonte të Google dhe përdorni ato në faqen tuaj të internetit.
 • Visual Composer – Tema është e integruar me këtë ndërtues faqesh premium drag and drop.
 • Ngjyra të pakufizuara – Ju duhet të zgjidhni ngjyrat tuaja në hartimin e faqes tuaj.
 • Paraqitjet e pakufizuara – Mund të përdorni shabllonet e temës ose t’i rregulloni ato për ta bërë dizajnin e faqes tuaj unike.
 • Forma e kontaktit 7 – Ky shtojcë Kontakti është përfshirë në paketën e temës.
 • Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë premium është e integruar me temën dhe mund të përdoret për shfaqjen e përmbajtjes tuaj në rrëshqitje.

Ju gjithashtu i merrni këto me temën:

 1. Dizajn i përgjegjshëm – Faqja juaj do të ngarkojë pa probleme kur të arrihet nga çdo pajisje moderne.
 2. Optimizuar nga SEO – Motorët e kërkimit do të indeksojnë faqen tuaj dhe përmbajtjen e tij.
 3. Dokumentuar plotësisht – Një paketë përfshin një udhëzues për mënyrën e përdorimit të temës.

Me cilësimet e tij të personalizueshme, tema WP Domica bën një mjet të përshtatshëm për çdo kishë. Shtë gjithashtu e lehtë të krijoni një faqe në internet me këtë temë pasi vjen me një ndërtues faqesh tërheqëse dhe shembëse dhe shabllone që mund të përdoren menjëherë.

Merre këtu.

19. Grace WordPress Theme

Temë WP e Kishës së GraceNëse po kërkoni një temë moderne WordPress për kishën tuaj, tema e Grace WP vlen të merret në konsideratë. Tema funksionon për organizatat e kishave, grupet fetare, grupet e krishtera, grupet e lutjeve, organizatat bamirëse, punët e komunitetit, dhe më shumë. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të tij:

 1. Instalimi 1-Klikues – Mund të bëni një kopje të saktë ose klon të një vrojtimi paraprak demo.
 2. Opsionet e planifikimit – Uebfaqja juaj mund të ketë një plan urbanistik të gjërë ose të plotë.
 3. Paraqitjet e Header and Footer – Tema ju lejon të përshtatni zonat e Shefave dhe të Këmbëve të faqes tuaj.
 4. Stilet e Blogut – Ju mund të zgjidhni nga disa stile blogje në hartimin e faqes tuaj të internetit.
 5. Kalendari i Ngjarjeve – Tema është në përputhje me shtojcën e Kalendarit të Ngjarjeve për menaxhimin dhe caktimin e ngjarjeve.
 6. Mundësia e dhurimeve – Tema vjen me shtojcën e Donacioneve ThemeREX.

Mund të presësh gjithashtu këto karakteristika kur të merrni temën:

 • WPBakery i pajtueshëm – Ju mund të instaloni shtojcën dhe ta përdorni atë në hartimin e faqes tuaj (është një ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse).
 • WooCommerce përfshirë – Ju mund të krijoni një dyqan online në faqen tuaj të internetit.
 • Swiper and Revolution Sliders – Ju keni 2 shtojca rrëshqitëse për të krijuar slideshow në faqen tuaj.
 • Optimizuar nga SEO – Tema është e kodifikuar në atë mënyrë që të kalojë standardet më të mira të SEO.
 • Përkthimi i gatshëm – Ju mund të instaloni shtojcën WPML për ta bërë faqen tuaj shumë gjuhësore. Gjithashtu, skedarët .po dhe .mo përfshihen në paketën e temës.

Tema gjithashtu mbart këto funksione:

 1. Paraqitja e përgjegjshme – Tema duket e shkëlqyeshme në të gjitha llojet kryesore të pajisjeve dhe është miqësore me ekranin me prekje.
 2. Butonat e mediave sociale – Ju mund të përfshini butona të ngjashëm me ndarjen në faqen tuaj të internetit.
 3. E përputhshme me shfletuesin – Përdorni temën me IE, Safari, Chrome, Opera dhe Firefox.
 4. Dokumentuar plotësisht – Udhëzimet për mënyrën e përdorimit dhe instalimit të temës janë përfshirë në paketë.

Tema e Grace WP do të bëjë një zgjedhje të mirë në krijimin e një uebfaqe të kishave (dhe grupeve dhe organizatave të tjera të ndërlidhura). Vini re se kjo temë është e integruar me shumë shtesa premium dhe është gjithashtu në përputhje me shtojcat e tjera. Prandaj, ju mund të krijoni një sit në kërkim profesional, i cili do të funksionojë ashtu siç synohet të jetë.

Merre këtu.

20. Tema e kandidatit për WordPress

Tema e kandidatit për WordPressEmërtuar dhe synuar kryesisht për qëllime politike, tema e Kandidatëve WordPress funksionon edhe për kishat dhe organizatat e tjera jofitimprurëse. Tema vjen me mjete të fuqishme për t’ju ndihmuar të ndërtoni një faqe në internet që do t’i shërbejë qëllimit të tij specifik. Shikoni më poshtë për një listë të veçorive kryesore të saj:

 1. Opsionet e planifikimit – Mund të krijoni një plan urbanistik ose me një gjerësi të plotë me temën. Ju gjithashtu mund të ndërhyrni me ngjyrat, modelet dhe imazhet e sfondit të temës.
 2. Visual Composer – Ju e merrni këtë plugin ndërtues premium faqe me temë.
 3. Format e Lehta – Kjo shtojcë funksionon me Visual Composer. Ndihmon në krijimin dhe menaxhimin e formave duke përdorur mjetin drag and drop.
 4. Paneli i Cilësimeve – Mund të kontrolloni pamjen dhe ndjenjën e faqes tuaj duke punuar në seksionin e cilësimeve të zonës tuaj Admin.
 5. Kalendari i Ngjarjeve – Mund ta përdorni këtë shtojcë në krijimin dhe administrimin e ngjarjeve për kishën tuaj.
 6. Vegël dhurimi – Tema vjen me një widget Donacioni për ta lënë faqen tuaj të pranojë pagesa përmes PayPal.

Tema gjithashtu mbart këto:

 • Social Share dhe Locker Pro – Përdorni këtë shtojcë për ta bërë faqen tuaj të internetit të dukshme në faqet e rrjeteve sociale.
 • WooCommerce Crowdfunding – Mund të ndërtoni fushata të destinuara për mbledhjen e turmave.
 • Bootstrap 3 – Tema është ndërtuar me këtë teknologji.
 • Revolucioni i Slider – Ju mund të krijoni rrëshqitje të bukura të përmbajtjes tuaj me këtë shtojcë.
 • Integruar i MailChimp – Menaxhoni pajtimtarët tuaj me lehtësi duke përdorur këtë shtojcë premium për marketing të postës elektronike.
 • I ndjeshëm ndaj prekjes – Rrëshqitni lehtë majtas dhe djathtas (për prekje).

Këtu janë disa nga gjërat e tjera që shkojnë me temën:

 1. Dizajn i përgjegjshëm – faqja juaj e ndërtuar do të ngarkojë shpejt dhe do të duket e mprehtë në pajisjet kryesore.
 2. Stilet e blogut – Zgjidhni nga të paktën 2 stile kur vendosni faqen tuaj në blog.
 3. Përditësime në temë – Merrni azhurnime falas nga zhvilluesit e temës.

Për një faqe në internet të kishës në kërkim profesional, mund të merrni parasysh temën WP të Kandidatëve. Ajo vjen me shtojca dhe mjete që do t’ju ndihmojnë të hartoni një faqe në internet që është e përshtatshme për llojin tuaj të veçantë të kishës.

Merre këtu.

Cila temë WordPress në kishë për të kërkuar dhe pse

Siç e thamë në fillim të këtij postimi, temat e WordPress të përfshira në këtë listë nuk janë rregulluar në ndonjë rend të veçantë. Pasi të kalonim në të gjitha temat e sotme të disponueshme të WP-së të Kishës, ne mundëm të mbledhim 20 nga më të mirat atje. Kaloni nëpër të gjitha ato dhe shkoni në atë që përfaqëson deklaratën e misionit të kishës suaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector