20 Temat kryesore të WordPress Minimalist

Temat minimale të WordPress janë në gjendje të krijojnë uebfaqe të pastra dhe të thjeshta. Pasja e një pamje të palutshme është e këndshme për sytë – dhe, për sa kohë që i mbani funksionet elementët në faqen tuaj, faqja juaj e internetit do t’i shërbejë qëllimit të saj (duke supozuar se po e përdorni faqen në një host të shpejtë të WordPress).


Një vështrim minimalist funksionon për shumë faqe siç janë:

 • Biznes – Nëse faqja juaj është e destinuar për përdorim të korporatave, si një dyqan në internet, ose përpjekje të tjera për të fituar para, mund të përdorni një vështrim minimalist. Kjo sigurisht e bën më të lehtë shitjen (idetë, produktet, shërbimet).
 • Personal – Edhe nëse nuk keni ndërmend të fitoni para në faqen tuaj, mund të zgjidhni të shkoni në një temë minimaliste. Një pamje e pastër është gjithmonë e këndshme për sytë.
 • Blog – Bloggerët ose mund të përdorin bloget e tyre për të fituar para ose thjesht për t’u shprehur. Në të dyja rastet, nëse përdorni një platformë WordPress, mund të zgjidhni të përdorni një temë minimaliste. Thjesht funksionon shkëlqyeshëm, kjo është gjithçka – dhe bloget dhe blogerët synojnë për këtë.

Kur i përmblodhëm temat e sotme në Top 20 minimalist WordPress, kemi konsideruar shumë gjëra – disa prej të cilave janë:

 1. Puna me ose pa njohuri për kodim – Të dy profesionistët dhe fillestarët mund të përdorin temat.
 2. Lehtë për tu vendosur – Këtu janë vetëm disa nga gjërat që do të krijojnë një sit shumë të lehtë:
 • Sistemi i tërheqjes dhe heqjes – Nuk kërkohen aftësi kodimi.
 • Modelet – Ju nuk duhet të filloni nga e para – dhe përsëri, nuk kërkohet njohuri kodimi.
 • Kolonat – Zgjidhni numrin e kolonave që dëshironi për faqen tuaj të internetit.
 • Rrëshqitësit – Pasja e rrëshqitësve do ta bëjë faqen tuaj më tërheqëse dhe me stil dhe gjithashtu do t’ju lejojë të shfaqni postime, faqe ose produkte të paraqitura në një faqe.
 1. Dizajn i përgjegjshëm – Për të kujdesur për njerëzit që përdorin lloje të ndryshme të pajisjeve kur qasen në internet (desktop, tablet, smartphone, etj).
 2. SEO-Friendly – Ju dëshironi të renditni faqen tuaj në motorët e kërkimit – veçanërisht nëse jeni duke drejtuar një biznes.
 3. Përkthim i gatshëm ose Mbështetje shumë-gjuhësore – Uebfaqja juaj mund të strehojë një audiencë në mbarë botën.

20 temat më të mira të WordPress sot në Minimalist

1. Kleanity Theme WordPress

Tema e Kleanity WordPressSiç sugjeron emri i saj, kjo temë WP synon të ketë një ndërfaqe të pastër në pjesën e përparme të faqes tuaj. Këtu janë tiparet e tij më të rëndësishme:

 1. Krijuesi i faqeve – Përdorni metodën e tërheqjes dhe rënies për të ndërtuar faqen tuaj dhe përmbajtjen.
 2. Modele me cilësi të lartë në faqen e internetit – Ajo vjen me demo që ju mund të klononi për të bërë faqen tuaj të internetit.
 3. 19 Stilet e kokës – Ju mund të zgjidhni nga 19 opsione kur krijoni headers (titulli i faqes dhe skedat e menusë) për faqen tuaj.

Karakteristikat e tjera të rëndësishme të temës Kleanity janë si më poshtë:

 1. Mbështet të gjitha llojet e pajisjeve kryesore – Njerëzit që përdorin PC dhe pajisjet handheld mund ta shikojnë faqen tuaj në mënyrë të përsosur.
 2. Zona e Avancuar e Administratorit – Nga fundi i platformës tuaj WordPress, lehtë mund të ndryshoni paraqitjen, kokën, ngjyrat, etj të faqes tuaj.
 3. Skins me porosi – Ju mund të zgjidhni të krijoni (dhe rregulloje) lëkurën e faqes tuaj të internetit.
 4. Mbështet WooCommerce – Ajo funksionon mirë me WooCommerce nëse doni të përdorni faqen tuaj si një dyqan online.
 5. Mbështet WPML – Ju mund ta bëni faqen tuaj shumë gjuhë për përdorim në të gjithë botën.
 6. Customizer Live – Shikoni menjëherë ndryshimet tuaja ndërsa redaktoni opsionet e temës në faqen tuaj.

Këtu janë disa veçori të tjera për të shpresuar kur vendosni të merrni temën Kleanity Minimalist WordPress.

 • 14 Paraqitjet e blogut – Përshtatni seksionin e blogut të faqes suaj ashtu siç dëshironi.
 • 9 Paraqitjet e portofolit – Shfaqni seksionin tuaj të portofolit duke përdorur stilin tuaj të zgjedhur.
 • 6 Paraqitjet e galerisë – Zgjidhni nga opsione të ndryshme kur bëni seksionin tuaj në galeri.
 • Mjet miqësor me SEO – Motorët e kërkimit do të gjejnë me lehtësi faqen tuaj, postimet dhe faqet.
 • Shirita anësor të pakufizuar – Vendosni shiritat anësor në zona të ndryshme të faqeve tuaja të internetit.
 • Revolucioni i Slider – Një shtesë shtesë falas për vendosjen e rrëshqitësve në faqen tuaj të internetit.
 • Shkronjat e Google – Mund të keni qasje mbi 700 shkronja nga biblioteka e fonteve të Google.
 • Shkronjat e personalizuara – Nëse keni shkronjat tuaja, mund t’i përdorni duke i ngarkuar këto përmes opsionit Tema.

Siç mund ta shihni, tema Kleanity WP mund t’ju japë një faqe të thjeshtë por funksionale. Përveç se keni modele të gatshme, ju gjithashtu mund të klononi faqet e tyre demo për t’u përshtatur me nevojat tuaja. Lessshtë e panevojshme të thuhet, rregullimi i kësaj teme është me të vërtetë i lehtë (edhe për përdoruesit fillestarë të WordPress).

Merre këtu.

2. Tema e WordPress Aeolus

Tema e Aeolus WPNëse jeni veçanërisht në kërkim të një teme minimaliste të WordPress për biznesin tuaj të korporatës, mund të merrni parasysh temën e Aeolus. Paraqitja e saj mund të bëjë një seksion mbresëlënës të portofolit që do të ishte i mirë për çdo lloj biznesi. Ndër karakteristikat e tij më të rëndësishme janë këto:

 1. Lloji i postës me porosi – Mund të shtoni stil në shfaqjen e sllajdit tuaj.
 2. WordPress 3.X – Ai mbështet sistemet WP nga 3.X lart.
 3. Modelet e faqeve të personalizuara – Ka modele të gatshme për t’u përdorur për të ngritur shpejt faqen tuaj.
 4. Kodet e shkurtra miqësore – Nëse dini pak rreth kodeve të shkurtra, lehtë mund të aplikoni njohuritë tuaja për këtë kur përdorni këtë temë.
 5. Përkthim i gatshëm – Pakoja vjen me një skedar .po.

Për ta bërë më të lehtë për të personalizuar faqen tuaj dhe për ta bërë atë miqësor, tema e Aeolus gjithashtu ofron këto:

 • Rrjetat anësore të gatshme për widget – Widgets mund të tërhiqen zvarrë dhe të hidhen në pjesën e shiritave anësore në fundin e faqes.
 • Forma e kontaktit të integruar të Ajax – Kjo formë e kontaktit vjen me një veçori të vlefshmërisë. Nuk ka nevojë të instaloni një tjetër plugin të formës së kontaktit.
 • Mbështetje Gravatar – Përdoruesit me gravatars mund të përdorin imazhet e tyre ndërsa ato janë në faqen tuaj të internetit.
 • E përputhshme me shfletuesin – Njerëzit që përdorin Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera dhe Firefox mund të shikojnë faqen tuaj.
 • Opsione të fuqishme për tematikë – Opsionet e temave në Admin janë të lehta për tu manipuluar.

Me temën Aeolus WordPress, ju mund të krijoni një faqe interneti minimaliste me një ndërfaqe vërtet të përgjegjshme dhe funksionale. Vini re, gjithashtu, që kjo temë është e lehtë për t’u përdorur dhe rregulluar – kështu që, me të vërtetë mund ta hartoni faqen tuaj ashtu siç dëshironi. Në fakt, lexuesit tuaj dhe vizitorët e faqes gjithashtu do ta gjejnë faqen tuaj të internetit tërheqëse dhe të dobishme.

Merre këtu.

3. Tema e WordPress Yusuf

Tema WordPress Minusiste e YusufTema e WordPress Yusuf Minimalist është një mundësi e zgjuar dhe krijuese për një faqe në internet. Edhe pse paraqitjet dhe modelet e saj janë bërë të thjeshta, apeli i përgjithshëm i faqes tuaj është profesional. Me ndërfaqen e tij të pastër, nuk ka asnjë dyshim në lidhje me të që lexuesit dhe ndjekësit e faqes tuaj do të përqendrohen në përmbajtjen tuaj. Nëse tiparet më poshtë janë të rëndësishme për ju, mund të merrni në konsideratë marrjen e temës Yusuf.

 1. Mjetet e përparme – Mjeti i projektimit mund të arrihet në pjesën e përparme. Ju madje mund të ndryshoni me lehtësi ngjyrat e elementeve në faqen tuaj.
 2. Dizajni i përgjegjshëm – Tema është bërë që të jetë e përgjegjshme edhe kur arrihen përmes pajisjeve mobile me ekranet e vogla.
 3. Plotësisht i përshtatshëm – Ju mund të përzieni dhe përputhni elementë të ndryshëm në faqen tuaj të internetit për të përfunduar me një pamje unike.
 4. 10 Kodet e Shkurtër – Nëse jeni duke koduar, do të kënaqeni me kutitë e shkurtra të kësaj faqeje.
 5. Teknologjia Ajax – ngarkimi i artikujve të portofolit është i shpejtë dhe i lehtë.
 6. Përkthime të gatshme – skedarët .po dhe .mo përfshihen në paketë.
 7. SEO-Optimizuar – Kjo temë është e koduar e pastër për ta bërë atë SEO-miqësore.
 8. Modelet e faqeve – Modelet e gatshme për faqet vijuese janë gati për t’u përdorur:
 • shtëpi
 • kontakt
 • portofol
 • Blog
 • Default

Kjo temë përmban edhe sa vijon:

 1. Ikona të mediave sociale – Përfshinë ikonat e rrjeteve më të njohura të mediave sociale sot si Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, etj..
 2. Sistemi i mbështetjes së artikujve të portofolit dhe postimeve – Menaxhoni me lehtësi skedarët e galerisë, audio dhe video të faqes tuaj lehtësisht.
 3. Redaktori i YellowPencil – Përfshin 3 ngjyra paleta, 50+ animacione, 600+ fonte Google, dhe më shumë.

Tema e WordPress Yusuf bën një zgjedhje të mirë kur shikoni për të blerë një temë minimaliste. Dizajni i tij i përgjegjshëm do të lejojë që faqja juaj e internetit të shikohet nga pothuajse çdo lloj pajisje kompjuterike (smartphone, desktop, etj). Meqenëse kjo temë është gjithashtu e gatshme për SEO, mund të vazhdoni me fushatën tuaj të SEO pa ndonjë telashe kur renditni faqen tuaj. Dhe pasi keni një audiencë në mbarë botën, do të jeni të lumtur të dini se kjo temë është gjithashtu e gatshme për përkthim.

Merre këtu.

4. Temë Rabia WordPress

Temë Rabia WordPressPër një uebfaqe personale që synon të ketë një vështrim minimalist, tema Rabia ia vlen të kontrolloni. Ju mund të bëni një portofol të thjeshtë me këtë temë, por prapë ta dizajnoni atë në një mënyrë profesionale. Vetëm shikoni në karakteristikat kryesore të tij:

 1. 2 Cilësimet e kokës – Ju mund të krijoni faqen tuaj për përdorim personal ose për përdorim biznesi (bizneset e vogla).
 2. 10 kode të shkurtra – Do të gjeni interesante këtë temë nëse jeni të informuar me kode.
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Uebfaqja juaj do të duket e mirë kur shikohet nga ekranet e ndryshme (të mëdha dhe të vogla).
 4. Teknologjia Ajax – ngarkimi i posteve dhe elementeve të portofolit bëhen shpejt.
 5. Përkthim i gatshëm – Pakoja vjen me skedarë .po dhe .mo.
 6. Optimizuar nga SEO – Tema u kodua me motorë kërkimi në mendje.
 7. Pajtueshme me temën e fëmijëve – Të dyja temat e prindërve dhe tema e fëmijëve përfshihen në temën Rabia.
 8. Demo XML – Me një klikim, menjëherë mund të merrni të dhënat nga një demo XML në zonën tuaj të WordPress Admin.

Tema Rabia WordPress gjithashtu vjen me këto karakteristika të dobishme:

 • Faqet e pakufizuara të portofolit – Nëse doni të krijoni shumë faqe portofoli, dijeni që kjo temë mund ta trajtojë atë.
 • Ikonat e gatshme për përdorim të shkronjave – Mbi 400 ikona të shkronjave janë përfshirë në paketën e temës.
 • Redaktori YellowPencil – Lidhës me CSS vizuale duke përdorur mjetin e styling YellowPencil. Ajo gjithashtu vjen me të paktën 300 modele të sfondit, 50+ animacione dhe mbi 600 shkronja në internet të Google.
 • Ikona të mediave sociale – Përfshinë Facebook, Twitter, Instagram, Twitter, SoundCloud, Skype, dhe më shumë.
 • Modelet e faqeve – Për Shtëpinë, Kontaktin, Blogun, Portofolin, etj.

Kur bëhet fjalë për veçoritë dhe cilësinë e dizajnit, tema Rabia WordPress është një nga ato më të mirat atje. Shtë gjithashtu e thjeshtë për tu vendosur dhe shumë e personalizueshme. Mbani në mend gjithashtu se kjo temë është miqësore me SEO – kjo është një shpërblim nëse jeni i shqetësuar për renditjen e faqes tuaj.

Merre këtu.

5. Tema e WordPress MaxStore

Temë WP MaxStorePër një uebfaqe moderne, profesionale dhe minimaliste, tema MaxStore është shumë e rekomandueshme. Kjo temë e veçantë do të funksionojë mirë për bizneset në lidhje me ushqimin, modën, sportet dhe më shumë. Kontrolloni tiparet e temës më poshtë.

 1. Instalimi me një klik – Ai vjen me një paketë temash që mund të vendoset shpejt.
 2. Layouts demo 12+ – Ju mund të zgjidhni nga disa paraqitjet e Faqes në internet.
 3. Ngjyra të pakufizuara – Ju mund të përdorni kombinime të ndryshme ngjyrash kur hartoni faqen tuaj.
 4. Stilet e Pafund të Header dhe Footer – Stilet dhe ngjyrat e Header dhe Footer mund të personalizohen. Dhe nëse do të përdorni një logo, mund ta vendosni në anën e majtë, në qendër ose në të djathtë të Shefit.
 5. Menuja Mega – Mund të vendosni skedat me kategori në produktet dhe shërbimet tuaja.

Tema MaxStore WordPress gjithashtu ofron si vijon:

 • Ndryshimet e planit – Mund të zgjidhni nga shirita anësor i majtë, shirita e djathtë dhe asnjë shirit anësor.
 • Opsionet e rrëshqitjes – Zgjidhni nga rrëshqitësi në kuti, rrëshqitës i rrjetit dhe rrëshqitës me gjerësi të plotë.
 • Kolonat e faqeve të kategorisë – Ju mund të zgjidhni nga kolona 2, 3, 4, 5 ose 6.
 • Cilësimet e temës së katalogut – Opsionet e blerjeve, çmimet, shtoni në shportë, dhe më shumë.
 • Nuk kërkohet kodim – Ju mund të përdorni temën edhe pa ditur ndonjë gjë në lidhje me kode dhe kode HTML.
 • Miqësore për SEO – Tema u kodua në atë mënyrë që motorët e kërkimit të gjejnë me lehtësi faqen tuaj të internetit dhe postimet.

Tema ka edhe këto:

 1. Mbështetje shumëgjuhëshe – Përdoruesit nga vendet e tjera mund të përkthenin fjalët që gjenden në faqen tuaj. Edhe monedhat nga vendet e tjera mbështeten kur bëjnë një blerje.
 2. Ngjyra të pakufizuara – Ju lehtë mund të ndryshoni temën e ngjyrave të faqes tuaj.
 3. Ndryshimet e produkteve – Ju mund të rregulloni mënyrën e paraqitjes së produkteve tuaja, pozicionet në shiritin anësor, efektet e zmadhimit dhe më shumë.
 4. Shtojca falas – Ju merrni Visual Composer dhe Slider Revolution me paketën e temës.

Tema MaxStore WordPress mbart një dizajn minimalist, me shumë qëllime që mund të përdorni për kategori të ndryshme biznesi. Sidoqoftë, kjo temë funksionon më mirë për dyqanet në internet dhe bizneset e tjera të ngjashme. Pra, nëse doni të vendosni një dyqan online, kjo temë bën një zgjedhje të mirë. Jo vetëm që do të jeni në gjendje të paraqisni produktet tuaja në plane të ndryshme paraqitjes, por gjithashtu mund të rregulloni dyqanin tuaj në një mënyrë që ju pëlqen vërtet..

Merre këtu.

6. Temë Hyperion WordPress

Temë WordPress Minerale HyperionKjo temë moderne e WordPress është me të vërtetë minimiste pasi vjen me një dizajn të pastër. Vini re se megjithëse mbështet sistemin WordPress 3.X, ai gjithashtu mbështet veçoritë e reja të mishëruara në WordPress 4.X. Prandaj, është i koduar të përmirësojë aftësitë e platformës më të fundit WP. Këtu janë vetëm disa nga gjërat që mund të prisni nga kjo temë:

 1. 4 Shtëpi të ndryshme – Ju mund të zgjidhni nga 4 stilet e Faqes (në varësi të llojit tuaj të biznesit).
 2. Lloji i postës me porosi – Mund të personalizoni postimet për shfaqjen e shfaqjes tuaj.
 3. Modelet për faqet me porosi – Mund të krijoni shpejt faqen tuaj të internetit ideale duke zgjedhur nga shabllonet në dispozicion të temës.
 4. Shkronjat e shkurtra të përdoruesit – Tema u kodua në një mënyrë të thjeshtë.
 5. E gatshme për përkthim – Nëse dyqani juaj online shkon drejt vendeve të ndryshme, dijeni që paketa e temës vjen me një skedar .po.

Tema Hyperion WordPress gjithashtu vjen me këto karakteristika:

 • Shiritat anësore të gatshëm për widget – Mund të tërhiqni dhe hedhni widget në boshtet anësore.
 • 7 pajisje vizatimesh me porosi – Përdorni widget e temës në faqen tuaj.
 • Forma e Kontaktit 7-gati – Tema është në përputhje me shtojcën e Formularit të Kontaktit 7.
 • Mbështet Gravatar – Përdoruesit e Gravatar mund të përdorin imazhet e tyre në faqen tuaj.
 • Komente të filetuara – Tema mund të trajtojë temat e gjata të bisedave.

Komponentë të tjerë të dobishëm që do të gjeni në temën Hyperion janë:

 • Opsionet e temave të administratorit – Për të punuar në personalizimin e faqes nga fundi i pasmë.
 • Skedarët PSD janë të përfshira – Ju mund të modifikoni imazhet me Photoshop.
 • Dokumentuar – Udhëzimet janë të përfshira në paketën e temave për të përdorur plotësisht temën.

Do ta gjeni temën Hyperion të thjeshtë për tu përshtatur sipas nevojave tuaja. Ka shumë mundësi për të zgjedhur dhe nuk keni nevojë për përvojë të kodimit për ta përdorur atë. Megjithatë, të dy profesionistët dhe përdoruesit fillestarë të platformës WordPress do ta shohin të dobishme në ndërtimin e një faqe në internet.

Merre këtu.

7. Tema e Kurorës me WordPress

Tema e kurorës WPTema Crown WP është një tjetër temë minimaliste që vjen me një plan urbanistik të freskët. Shtë shumë e thjeshtë për tu përshtatur në mënyrë që të bëhet unike. Shikoni nëse këto karakteristika janë të rëndësishme për ju:

 1. 6 Skins – Zgjidhni nga ngjyrat e ndryshme të Lëkurës për uebfaqen tuaj. Opsionet e ngjyrave përfshijnë jeshile, të kuqe, blu, portokalli, gri dhe kafe.
 2. Modelet e sfondit – Për ta bërë faqen tuaj me të vërtetë unike, mund të përdorni një dizajn të sfondit që i përshtatet shijes tuaj.
 3. Menyja e lëshimit – Mund të krijoni disa shtresa kategorish në menunë e poshtëm të temës.
 4. Modeli i faqeve me porosi – Vetëm zgjidhni paraqitjen që ju pëlqen dhe plotësojeni atë me përmbajtjen tuaj.
 5. Mbështet figurat postare – Imazhet me madhësi ende dalin të mprehta dhe të qarta.

Më shumë veçori gjenden në temën e Kurorës WordPress. Vetëm kontrolloni këto:

 • Kodet e shkurtra të personalizuara – Nëse doni të rregulloni kodifikimin, mund ta bëni.
 • Përkthim i gatshëm – Një skedar .po përfshihet në paketën e temave.
 • Forma e Kontaktit Ajax – Tema vjen me një formë të integruar të Kontaktit me veçori të vlefshmërisë.
 • Opsionet e temave të administratorit – Mund të rregulloni më tej faqen tuaj duke provuar nga fundi i pasmë.
 • Stili i kolonës – Kjo temë ofron një plan urbanistik të thjeshtë me dy kolona.

Karakteristika shtesë që me siguri do t’i gjeni të dobishme në temë:

 1. Panelet anësore të gatshme për widget – Zonat anësore të temës janë gati për widget.
 2. Mbushja e gatshme për widget – Widgets mund të vendosen në zonën e futbollit.
 3. 7 pajisje vizatimesh me porosi – Zgjidh pajisje për temat që ju nevojiten dhe përdorni ato menjëherë dhe atje.

Ndërsa është shumë e thjeshtë në dizajn, tema Crown WordPress është e mbushur me shumë karakteristika të dobishme. Ajo gjithashtu vjen me një plan urbanistik të përgjegjshëm për të gjitha llojet e pajisjeve – sepse siç e dini, kjo është shumë e rëndësishme për konsumatorët e sotëm.

Merre këtu.

8. Tema Famita WordPress

Tema Famita WordPressTema e WP e e-tregtisë Famita është minimiste pasi është funksionale. Pamja e saj moderne nuk e lë pas dore faktin që njerëzit duhet të përqëndrohen në përmbajtjen tuaj dhe detajet e paraqitura në faqen tuaj. Shtë një temë ideale për njerëzit që kërkojnë të krijojnë një dyqan në internet për rroba, mobilje, kozmetikë, pajisje dhe më shumë. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij më të dukshme:

 1. 13+ Faqet kryesore – Mund të zgjidhni nga Faqet kryesore me rrëshqitës, ndërtues të faqeve dhe më shumë.
 2. Opsionet e personalizimit – Mund të kombinoni elemente të ndryshme kur krijoni uebfaqen tuaj unike.
 3. Stilet e dyqaneve – faqja juaj mund të përbëhet nga 3, 4, 5 ose 6 kolona.
 4. Detajet e produktit – Ju mund të përfshini video, shporta blerëse, Lista e dëshirave, efekte zmadhimi, etj.
 5. 5 Stilet e kokave – Menutë dhe skedat e lundrimit mund të personalizohen për tu shfaqur në mes, në të majtë ose në të djathtë.
 6. 2 stilet e blogut – Ju mund të zgjidhni nga 2 paraqitjet e bëra paraprakisht të blogut ose të krijoni (personalizoni) tuajin.

Nëse po mendoni të merrni temën Famita, mbani në mend se mbart edhe ato në vijim:

 • Faqet e gatshme – Modelet për Rreth Nesh, Na Kontaktoni, Së shpejti, FAQ dhe 404 Gabim janë përfshirë në paketë.
 • Instaluesi me 1 klik – Layouts nga faqja e tyre demo mund të klonohen për të bërë faqen tuaj.
 • Kodimi i optimizuar – Kodet e temës janë SEO-miqësore dhe ngarkohen shpejt.
 • Free Visual Composer – Ky krijues i faqeve premium përdor metodën drag and drop kur harton një uebfaqe.
 • Dizajn i përgjegjshëm – Ekranet e mëdha (p.sh. PC) dhe ekranet e vegjël (pajisjet e lëvizshme) mund të shikojnë faqen tuaj me qartësi maksimale.

Tema Famita e bëri atë në listën tonë të lartë 20, sepse vjen me shumë mjete që e bëjnë vendosjen e një siti interesant dhe të lehtë gjithashtu. Dhe kështu, pavarësisht se është i pastër dhe minimalist, kjo temë është gjithashtu e gjithanshme. Gjithashtu, nëse nuk keni njohuri për kodimin dhe kodet e shkurtra, përsëri mund të përdorni këtë temë të veçantë. Arsyeja për këtë është se ju nuk keni nevojë për aftësi kodimi për të drejtuar temën – ajo vjen me metoda të tërheqjes dhe rënies dhe modele të gatshme që e bëjnë të gjithë procesin e krijimit të një faqe në internet të shpejtë dhe të lehtë.

Merre këtu.

9. Tema Helen WordPress

Tema WordPress Helen MinimalisteHellen është një temë moderne dhe me stil WordPress që mund të shfaq kreativisht veprat e fotografisë dhe stilet e revistave të një siti. Kjo do të bënte një uebfaqe tërheqëse për blogerët, gazetat, revistat, madje edhe bizneset (p.sh. shitësit me pakicë). Më poshtë janë vetëm disa nga tiparet që mbart:

 1. 11 Shtëpi të parave të bëra para – Ju mund të zgjidhni nga disa stile të Faqes kryesore dhe të ndryshoni zgjedhjen tuaj aq shpesh sa dëshironi.
 2. Dizajn i përgjegjshëm – Punon për të gjitha llojet e pajisjeve kompjuterike dhe ruan qartësinë e tij në ekranet e prekjeve.
 3. Retina-gati – Uebsajti dhe përmbajtja e tij duken të mprehta dhe të qarta (jo të pixelized).
 4. Përkthim i gatshëm – Ju mund të gjeni skedarin .po në drejtorinë kryesore të gjuhës. Përdoruesit mund të përkthejnë përmbajtjen tuaj të internetit në gjuhët e tyre.

Më shumë karakteristika për të pritur nga tema Hellen:

 • E përputhshme me WooCommerce – Mund të përdorni WooCommerce (falas) nëse doni të krijoni një dyqan online.
 • Stilet e planifikimit – Ju mund të zgjidhni nga një plan urbanistik me gjerësi të plotë ose me boks.
 • Përshtatës i drejtpërdrejtë – Shkronjat, ngjyrat dhe më shumë mund të ndryshohen lehtësisht (dhe menjëherë) pa përdorur kode.
 • Shkronjat e Google – Shkronjat në bibliotekën e shkronjave të Google mund të përdoren me lehtësi.

Gjëra të tjera të mishëruara në temën Hellen WP:

 • Visual Composer – Ju merrni plugin Visual Composer falas. Sshtë një mjet tërheqës dhe tërheqje nga tema.
 • Revolucioni i Rrëshqitjes – Vjen me plugin Slider Revolution falas. Ky mjet do të dëshmojë se është i dobishëm për ju nëse doni të shtoni rrëshqitës në faqen tuaj të internetit.

Me temën Hellen WP, ju mund të krijoni një uebfaqe minimaliste duke përdorur paraqitjen dhe përmbajtjen tuaj. Meqenëse nuk kërkohet asnjë kodim për të përdorur temën, mund të përdorni temën edhe nëse nuk dini asgjë në lidhje me kode dhe kode të shkurtra. Sshtë një temë miqësore për përdoruesit, për të thënë të paktën.

Merre këtu.

10. Theme Bloggy WordPress

Tema BloggySiç mund ta keni supozuar tashmë, tema Bloggy WordPress është menduar kryesisht për blog dhe blogerë. Përveç që kanë një karakteristikë minimaliste, ai përqendrohet edhe në lexueshmërinë pasi bloget synojnë të kenë shumë lexues. Dhe duke qenë se shumica e njerëzve përdorin internetin përmes pajisjeve të tyre mobile, tema gjithashtu është optimizuar për një mjedis të tillë. Të renditura më poshtë janë disa nga karakteristikat e tij më të rëndësishme.

 1. HTML5 – Mbështet versionin e fundit të HTML.
 2. CSS3 – Gjuha më e azhurnuar CSS përdoret në kodimin e temës.
 3. mundësuar me jQuery – Tema përdor një JavaScript të azhurnuar
 4. 3 faqosje në blog – Zgjidhni nga një plan urbanistik me shiritin anësor, paraqitjen pa shirita anësor ose paraqitjen e muraturës. Ju mund të vendosni për paraqitjen e muraturës nëse doni stilin e Pinterest për të paraqitur përmbajtjen tuaj.
 5. Shirita anësor të pakufizuar – Ju mund të përdorni një numër shiritash anësor në stilimin e faqes tuaj të internetit.
 6. Sistemi i plotë i blogut – Kjo temë mbështet të gjitha llojet e formateve të postimit.

Ju pëlqen akoma tema Bloggy? Për t’ju ndihmuar të vendosni, këtu janë disa veçori të tjera:

 • Aftësia ndër-shfletues – Pothuajse të gjitha versionet e shfletuesve janë mbështetur (p.sh. Internet Explorer, Safari, Chrome, Opera, Firefox).
 • Portofoli me teknologjinë Ajax – Artikujt ngarkohen shpejt edhe në pajisjet e lëvizshme.
 • Portofole të pakufizuara – Tema mbështet modele të shumta portofoli.
 • SEO-gati – Renditja në motorët e kërkimit bëhet më e lehtë.
 • Përkthim i gatshëm – skedari .po përfshihet në paketën e temave për të akomoduar lexuesit dhe ndjekësit nga e gjithë bota.
 • Cilësimet e personalizuara – Rregulloni lehtësisht pamjen dhe funksionalitetin e faqes tuaj në fundin e fundit të WordPress.

Epo, ne e dimë që blogerët do t’u pëlqejnë veçanërisht këto karakteristika të tjera:

 • Dizajni i përgjegjshëm – Hyrja në faqen tuaj të internetit është e qetë dhe jo e mundimshme.
 • Shkronjat e Google – Ju keni qasje në mbi 600 shkronja Google kur hartoni uebfaqen tuaj.
 • Embed video – Tema mbështet ngulitjen e videos – kështu, ju mund të përdorni skedarë nga YouTube, Vimeo, etj.
 • Widgets Footer – Ju mund të vendosni deri në 4 kolona footer për të akomoduar pajisjet tuaja të nevojshme.
 • Ikona të mediave sociale – Mund të përdorni më shumë se 20 ikona të mediave sociale në faqen tuaj.

Nëse jeni bloger, tema Bloggy WordPress mund të jetë një nga opsionet tuaja kur zgjidhni një temë minimaliste. Tani, edhe nëse nuk jeni bloger, por synoni të keni një faqe blog në faqen tuaj të internetit – mund ta konsideroni këtë temë edhe për përdorimin tuaj personal ose të biznesit.

Merre këtu.

11. Tema Vulcan WordPress

Tema Vulcan WordPressTema e Vulcan WordPress do të bëjë një uebsajt të bukur, minimalist të biznesit. Sidoqoftë, pasi që vjen me një dizajn modern, në të vërtetë mund ta përdorni për çdo lloj siti. Kjo temë përmban si më poshtë:

 1. 5 skema me ngjyra – Me ngjyra të disponueshme blu, portokalli, jeshile, vjollcë dhe gri, ju mund të rregulloni pamjen e faqes tuaj sipas preferencës tuaj.
 2. Opsionet e temave – Shkuarja në fundin e platformës WP do t’ju mundësojë të zgjidhni shumë opsione kur rregulloni faqen tuaj.
 3. Forma e kontaktit – Ajo vjen me një formular të integruar të kontaktit Ajax – kështu që, nuk keni nevojë për ndonjë plugin tjetër të formës së kontaktit për faqen tuaj të internetit.
 4. PSD përfshirë – Ju mund të redaktoni imazhet me Photoshop.
 5. Dokumentacioni i përfshirë – Një paketë udhëzuese për mënyrën e përdorimit të temës (dhe të gjithë përbërësve të saj) përfshihet.
 6. 3 variacione të rrëshqitësit – Ju keni 3 mundësi për të zgjedhur kur përdorni rrëshqitës në faqen tuaj.
 7. Slideshow Image – Zgjidhni nga stilet e ndryshme të slideshow si një komponent tjetër për faqen tuaj te internetit.

Këtu janë më shumë veçori nga tema Vulcan:

 • E përputhshme me shfletuesin – Kjo temë funksionon për Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Opera.
 • Madhësia e figurës automatike – Ndryshimi i madhësisë së figurave në faqen tuaj nuk do të ndikojë në cilësinë e tyre (ato do të mbeten të qarta dhe të mprehta).
 • 8 vende widget – Ju mund të rregulloni pamjen e faqes tuaj duke zgjedhur vendet e përcaktuara të widget.
 • 8 pajisje shtesë me porosi – Tema Vulcan ka grupin e saj të widget-ve që mund t’i përdorni sipas nevojës.
 • Faqja e portofolit dhe drita pop-up – Burimet e imazhit dhe videos mbështeten në temë.

Komponentë të tjerë të rëndësishëm të temës Vulcan janë:

 1. Modelet e faqeve me porosi – Ai vjen me faqe të gatshme për pjesët e mëposhtme:
 • për
 • Blog
 • Sherbime
 • portofol
 • kontakt
 1. Lloji i postës me porosi – Mund të ndërtoni seksione të personalizuara për postime në faqen tuaj.

Tema e Vulcan WordPress është me të vërtetë një temë e gjithanshme dhe e personalizueshme. Struktura e saj është e përshtatshme për çdo lloj uebsajti – megjithatë, ne po e rekomandojmë atë si një sit biznesi.

Merre këtu.

12. Tema WordPress Minera

Temë Minera WordPressMinera është një temë minimale WP që vjen me një platformë të tregtisë elektronike. Prandaj, ajo krijon një sit të mirë për dyqanet në internet. Nëse po krijoni një uebfaqe biznesi për rroba, mobilje dhe sende të tjera të ngjashme, do të ishte një temë e mirë për t’u marrë parasysh. Le t’i hedhim një vështrim në disa nga karakteristikat e tij më poshtë.

 1. Importi demo me një klik – Nëse ju pëlqen një nga faqet e tyre demo, ju mund ta klononi atë në bërjen e uebfaqes tuaj.
 2. Përkthim i gatshëm – Nëse dëshironi t’i qaseni audiencës në mbarë botën, mund ta bëni këtë duke instaluar WPML (një shtojcë shumë-gjuhëshe).
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Tema ju lejon të keni një sit që mund të shikohet në lloje të ndryshme të pajisjeve.
 4. Shtojcë Pa pagesë Visual Composer – Ky ndërtues i faqeve tërheqëse dhe tërheqëse është përfshirë në temë falas.
 5. Përputhshmëria ndër-shfletues – Faqja juaj mund të shihet në shfletues të ndryshëm si Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera dhe Safari.

Dëshironi të vendosni një dyqan në internet duke përdorur temën e Minera? Nëse po, dijeni që gjithashtu vjen me këto karakteristika:

 • Pamje e shpejtë e integruar – Përdoruesit do ta kenë të lehtë të kalojnë në faqen tuaj (dhe produktet tuaja).
 • Stilet e produkteve të vetme – Zgjidhni nga stile të ndryshme të prezantimit të produkteve tuaja.
 • Shto në shportë – Tema vjen me butonin Shto në Shportë.
 • Paraqitja e kategorisë – Ju mund ta paraqisni dyqanin tuaj në stile të ndryshme të paraqitjes (të plotë, të boksuar ose me shiritin anësor).

Shtojcat shtesë përfshihen gjithashtu në temë – dhe gjithashtu mbështet shtojcat e palëve të treta. Këtu janë disa prej tyre:

 • Visual Composer – Kjo shtojcë e famshme e krijuesve të faqeve është përfshirë në paketën e temave.
 • Revolucioni i Slider – Kjo shtojcë rrëshqitëse përfshihet gjithashtu në temë.
 • Mbështetje WooCommerce – Mund të përdorni WooCommerce me temën Minera.
 • Lista e dëshirave – Shtesa e Minera Wishlist është e integruar në temë.
 • Forma e kontaktit 7 në përputhje – Mund të instaloni shtojcën e Formularit të Kontaktit 7 pa ndonjë problem.

Mund të pritni gjithashtu këto veçori nga tema Minera:

 1. 6 Llojet e header – Zgjidhni nga stilet e ndryshme të Header kur krijoni faqen tuaj.
 2. Layoutings for footer 5+ – Dizajnoni zonën e faqes së faqes tuaj në çfarëdo mënyre që dëshironi.
 3. 6 stilet e blogut – Zgjidhni nga sa vijon kur krijoni një faqe në blog:
 • Default
 • Listë
 • Grid
 • masoneri
 • Grid
 • zigzag

Edhe pse mund të bëni të gjitha llojet e faqeve në internet me temën Minera, ne ju rekomandojmë ta përdorni për krijimin e dyqaneve në internet dhe vendeve të tjera të ngjashme. Ju mund të bëni një sit elegant me të ndërsa e mbani atë minimalist dhe miqësor për përdoruesit.

Merre këtu.

13. Tema WordPress Sirius

Tema WordPress Serius MinimalistNëse dëshironi të krijoni një prani profesionale ndërkohë që keni një faqe në internet me vështrim minimalist, konsideroni të merrni temën Sirius WordPress. Kjo temë përdor HTML dhe kodim për profesionistë dhe stilistë që duan të rregullojnë më tej temën. Sidoqoftë, tema gjithashtu ka modele të gatshme dhe teknologji zvarritëse dhe tërheqëse për fillestarët dhe njerëzit jo-aq-teknikë. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të tij:

 1. Lloji i postimeve të personalizuara për shfaqje me rrëshqitje – Përdorni rrëshqitje për të paraqitur përmbajtjen e faqes tuaj.
 2. Modelet e faqeve – Ju lehtë mund të personalizoni modele të gatshme për të shtuar ose fshirë funksione të caktuara.
 3. Modelet e portofolit – Mund të krijoni portofole me video dhe imazhe. Një filtër kategorie gjithashtu mund të vendoset në mënyrë që të merrni rezultate të organizuara.
 4. Shkurtesat miqësore për përdoruesit – Për njerëzit që nuk janë ekspertë në krijimin e kodeve, një sistem i thjeshtë kodimi është përfshirë në këtë temë.
 5. Përkthim-gati – Tema vjen me një skedar .po.

Nëse po mendoni të merrni temën e Seriusit, vini re se ajo gjithashtu vjen me sa vijon:

 • Shiritat anësore të gatshëm për widget – Shiritat anësore janë ndërtuar për të akomoduar pajisje shtesë.
 • 7 pajisje widgetash – Zgjidhni pajisje shtesë që ju nevojiten për sitin tuaj.
 • Forma e kontaktit Ajax – Tema vjen me një formë kontakti të integruar – thjesht duhet ta aktivizoni atë që të funksionojë.
 • Mbështetje Gravatar – Përdoruesit mund të përdorin gravatarët e tyre në faqen tuaj.
 • Komenti i temës-gati – Tema mbështet temat e bisedave në një postim.

Gjëra të tjera që duhet të presin nga tema Serius WordPress:

 1. Mbështetje ndër-shfletues – Faqja juaj është e shikueshme në shfletues të ndryshëm (Safari, Chrome, Internet Explorer, FireFox, Opera).
 2. Opsionet e administratorit – Kontrolloni me lehtësi hartimin dhe përmbajtjen e faqes tuaj në fund të pasme të platformës tuaj WordPress.
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Përmbajtja duket mirë në të gjitha llojet e pajisjeve.

Ju mund të përdorni temën WP Sirius për çdo vend biznesi që kërkon një dizajn minimalist. Edhe pse mund të bëni një faqe në internet me pamje shumë të thjeshtë me këtë temë, nuk do të thotë që është një opsion mediokër. Në fakt, kjo është një temë shumë e fuqishme WordPress që mund të përdorni në çfarëdo mënyre që dëshironi.

Merre këtu.

14. Tema e WordPress Centita

Temë WP CentitaTema Centita WP është një temë ideale për një faqe interneti biznesi. Edhe pse vjen me një dizajn të thjeshtë dhe minimalist, ju mund të krijoni një sit të fuqishëm, i cili është i thjeshtë për tu lundruar. Ju mund t’i shikoni tiparet kryesore të tij më poshtë.

 1. Ndryshimet në faqen e internetit – Zgjidhni stilin e faqes tuaj (ka shumë mundësi).
 2. Dizajn i përgjegjshëm – Faqja juaj do të duket e mirë kur shikohet nga pajisje të ndryshme.
 3. Opsionet e temave – Centita vjen me disa opsione temash për të zgjedhur kur vendosni faqen tuaj.
 4. PSD përfshirë – Ju mund të punoni me imazhet tuaja photoshop.
 5. Lloji i postës doganore – Mund të krijoni taksonomi dhe të gruponi elemente të ngjashme së bashku.
 6. Modelet e kategorisë – Mund të krijoni grupin tuaj të kategorive kur hartoni faqen tuaj.

Këtu janë më shumë karakteristika të bartura nga tema WP Centita:

 • Faqja e portofolit – Tema mbështet video dhe imazhe në faqen tuaj të portofolit.
 • 8 vende widget – Varet nga ju që të zgjidhni dhe poziciononi widget në faqen tuaj.
 • Forma e kontaktit Ajax – Ajo vjen me një formë të integruar të kontaktit – nuk ka nevojë të shkarkoni një shtojcë për faqen tuaj të Kontaktit.
 • Mbështetje Gravatar – Përdoruesit mund të përdorin imazhet e tyre të identitetit kur lënë komente në postimet tuaja.

Komponentë të tjerë të dobishëm të mishëruar në temën WP Centita:

 1. Ndryshimi i madhësisë së figurave automatike – Ndryshimi i madhësisë së figurave nuk do të ndikojë në cilësinë e tyre.
 2. Skedarët PSD përfshirë – Ju mund të modifikoni imazhet me Photoshop.
 3. Dokumentuar mirë – Ajo vjen me udhëzime të hollësishme se si të përdorin tiparet e temës.
 4. Opsionet e temave të administratorit – Ju mund ta rregulloni faqen tuaj në çdo mënyrë që ju pëlqen nga fundi i WordPress.
 5. Mbështetje ndër-shfletues – Përdoruesit e shfletuesve të ndryshëm (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox, Opera) mund të qasen dhe të shikojnë faqen tuaj.

Me një temë të personalizueshme si Centita, ju mund të krijoni një uebfaqe minimaliste pa sakrifikuar cilësinë dhe përdorshmërinë. Në fund, ju do të keni një sit që ju pëlqen vërtet dhe klientët / shikuesit tuaj gjithashtu do ta konsiderojnë të jetë miqësor.

Merre këtu.

15. Tema WordPress MiniBuzz

Tema me WordPress Minimalist MiniBuzzNëse po planifikoni të krijoni një uebfaqe të biznesit minimalist, merrni parasysh temën MiniBuzz WP. Sajti juaj do të jetë i aftë të ketë një prezantim me 2 kolona duke ruajtur një ndërfaqe të pastër dhe të thjeshtë. Gjithashtu, nëse keni produkte për të shitur, mund të përdorni WooCommerce në lidhje me temën. MiniBuzz ka karakteristikat e mëposhtme:

 1. Paraqitja e përgjegjshme – Ekrani i faqes suaj mund të shihet qartë nga të gjitha llojet e pajisjeve (ekranet e mëdha dhe të vogla).
 2. Retina gati – Imazhet nuk do të shfaqen në pixelized.
 3. Modeli i faqes fillestare – Mund të keni një faqe fillestare të gatshme duke zgjedhur nga opsionet e temës.
 4. Modeli i portofolit – Ju mund të organizoni imazhe dhe t’i rregulloni ato në një faqe portofoli.
 5. Modeli i dëshmive – Nëse doni të përfshini një faqe dëshmie, ekziston një shabllon që mund ta përdorni menjëherë jashtë kutisë.

Të listuara më poshtë janë më shumë veçori nga tema MiniBuzz WordPress:

 • Modelet e faqeve – Mund të vendosni ta paraqisni faqen tuaj në gjerësi të plotë ose me një shirit anësor.
 • Përshtatës i pakufizuar i ngjyrave – Ju mund të zgjidhni ngjyrat që do të përdorni për faqen tuaj të internetit.
 • Përkthim i gatshëm – Një skedar .po përfshihet në paketën e temës.
 • Menyja e lëshimit – Mund të krijoni disa nivele të menusë kur rregulloni faqen tuaj.
 • WPML i pajtueshëm – Mund të krijoni një sit shumëgjuhësh.

Tema gjithashtu përmban këto karakteristika:

 1. Të pajtueshme me ndër-shfletuesin – Klientët / klientët / vizitorët tuaj mund të shikojnë faqen tuaj nga çdo lloj shfletuesi (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera).
 2. Dokumentuar – Një paketë udhëzimesh është përfshirë në paketën e temave duke shpjeguar mënyrën e përdorimit të veçorive të ndryshme të temës.
 3. Widget-gati – Zgjidhni pajisje shtesë që dëshironi të përdorni për faqen tuaj të internetit.

Mund të krijoni një uebsajt të thjeshtë por elegant me temën MiniBuzz WordPress. Ajo vjen me karakteristika të personalizueshme – kështu që, vërtet mund të dilni me një sit që do t’ju shërbejë nevojave të klientëve tuaj.

Merre këtu.

16. Tema më e mirë e WordPress-it

Tema më e mirë WPTema më e mirë WP mund të bëjë një uebfaqe biznesi me të vërtetë të bukur, minimalist. Me dizajnin e tij miqësor (që mund ta rregulloni), mund të funksionojë si një agjenci ose sit i industrisë. Prapëseprapë, ai ka një stil fleksibël që gjithashtu e bën atë një mundësi të mirë për krijimin e një faqe apo blog personal. Shikoni tiparet më poshtë për t’u njohur me këtë temë pak më mirë.

 1. Dizajn i përgjegjshëm – Nëse po synoni një gamë të gjerë të audiencës, dijeni që kjo temë do të duket e mirë kur shikohet nga ndonjë pajisje.
 2. Free Visual Composer – Një ndërtues i paguar ndryshe (premium) i faqeve është përfshirë në paketën e temave.
 3. Free Slider Revolution – Ajo vjen me një tjetër plugin premium që mund të përdorni në krijimin e rrëshqitësve të personalizuar për faqen tuaj.
 4. Retina gati – Imazhet në faqen tuaj gjithmonë do të shfaqen të qarta dhe të mprehta.
 5. E personalizueshme – Vjen me një personalizues teme, në mënyrë që të mund ta ndryshoni pamjen e faqes tuaj lehtësisht.

Tema më e mirë WP gjithashtu ka këto:

 • Portofole të pakufizuara – Mund të krijoni sa më shumë portofolë sa i nevojitet faqes tuaj.
 • Paraqitjet e blogut – Ka disa paraqitje për të zgjedhur kur krijoni një faqe në blog.
 • WPML-gati – compatibleshtë në përputhje me shtojcën WPML – kështu që, ju mund të bëni një faqe interneti shumëgjuhësh me temën.
 • HTML5 – Tema është azhurnuar me HTML të fundit.
 • Dokumentuar – Manuali i udhëzimeve është përfshirë në paketë për t’ju ndihmuar të kuptoni se si të përdorni temën.

Me karakteristikat e tij të dobishme dhe modelet me cilësi të lartë, ju mund të krijoni një uebfaqe të personalizuar për biznesin tuaj, blogun ose sitin personal. Mundësia e përdorimit të rrëshqitësve gjithashtu mund t’ju ndihmojë të ndërtoni një portofol online, për t’u prezantuar klientëve tuaj, klientëve dhe vizitorëve të faqes. Në të vërtetë, ju keni fuqinë për të krijuar një uebfaqe minimaliste ose të hollësishme me temë Better WordPress.

Merre këtu.

17. Tema Kossy WordPress

Tema Kossy WordPressA po kërkoni për një temë të mirë minimaliste për të bërë një faqe interneti për tregti elektronike? Epo, ju mund të shikoni temën Kossy WP dhe të konsideroni ta përdorni atë. Me opsionet e ndryshme të personalizimit të temës, ju mund të krijoni vetë dyqanin tuaj online për rroba, mobilje, kozmetikë, libra, pajisje dhe më shumë. Së pari, shikoni disa nga tiparet kryesore të mbartura nga kjo temë.

 1. Paraqitja e faqes në faqen e internetit – Zgjedhja nga opsionet e ndryshme të paraqitjes që ka tema, ju mund të luani me mënyrën e hartimit të faqes tuaj – veçanërisht faqen tuaj.
 2. WPML në përputhje – Ju lehtë mund ta bëni faqen tuaj të biznesit shumë gjuhë.
 3. Paraqitjet e blogut – Ju prezantoheni me zgjedhje të shumta të paraqitjeve për seksionin e blogut të faqes tuaj.
 4. Përmbajtja Demo – Ju mund të ndërtoni faqen tuaj të internetit bazuar në disa nga demonstrimet e tyre të mostrave.

Nëse po krijoni një dyqan online, mund të përdorni:

 • Shikim i shpejtë i produktit – Ju mund të vendosni të shkoni në një plan urbanistik që tregon produktet tuaja me një shikim.
 • Funksioni i kërkimit – Mund të instaloni një shirit kërkimi për njerëzit që po kërkojnë një produkt të veçantë në faqen tuaj të internetit.
 • Shporta e blerjes – Një tipar shtesë për shportën është e nevojshme në një dyqan online – dhe kjo temë ka një (të integruar).
 • Produkti i Listave të Dëshirave – Mund të vendosni në faqen tuaj një opsion të Wishlist në mënyrë që njerëzit të ruajnë disa prej produkteve të tyre të dëshiruar dhe t’i qasen lehtësisht kur të kenë nevojë.
 • Carousel – Mund të shfaqni produkte dhe postime në një karusel. Jo vetëm që ky është një element tërheqës dhe tërheqës i vëmendjes – carousel gjithashtu lejon njerëzit të shikojnë produkte / postime të ndryshme pa lënë faqen.

Komponentët e tjerë që gjenden në temë:

 1. WooCommerce në përputhje – Ju mund të përdorni WooCommerce me këtë temë.
 2. Menga Mega – Tema ju lejon të krijoni disa shtresa kategorish në menutë tuaj.
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Përdoruesit e PC, përdoruesit e tabletave dhe përdoruesit e smartphone mund të shikojnë faqen tuaj me qartësi.
 4. Lidhje të ikonave sociale – Ju mund të përfshini ikona sociale në faqen tuaj të internetit dhe të përfitoni nga lidhja me faqet e rrjeteve sociale.
 5. Error 404 Page – Një model për Gabim 404 është përfshirë në paketën e temës.

Kossy është një temë e fuqishme që ju ofron mjete të shkëlqyera për të rregulluar faqen tuaj të internetit. Gjithashtu, për shkak të dizajnit të tij të përgjegjshëm, njerëzit që janë duke përdorur pajisje desktop, si dhe ata që përdorin pajisje mobile, do ta gjejnë faqen tuaj miqësore dhe të lehtë për tu manipuluar.

Merre këtu.

18. Tema WordPress Danni

Danni WP TemaMe një vështrim modern, minimalist, tema Danni WordPress bën një zgjedhje të përshtatshme për blogerët dhe bizneset që përqendrohen në modë, lajme, ushqim, etj. Vetëm shikoni në karakteristikat e tij kryesore më poshtë për të parë nëse tema i përshtatet nevojës tuaj:

 1. Navigimi i postimeve popullore – Tema përfshin një modul që mund të vendosni për të shfaqur postimet tuaja më të njohura.
 2. Rrëshqitësja e postimeve të preferuara – Mund të shtypni postime të caktuara dhe t’i shfaqni ato në një rrëshqitës.
 3. 2 blloqe Hyrje – Tema ofron 2 blloqe (hapësira) për ju që të prezantoni veten dhe biznesin tuaj. Ngarkimi i imazheve dhe vendosja e lidhjeve lejohen gjithashtu në këto blloqe.
 4. Galeria Jetpack – Kjo veçori funksionon me shtojcën Jetpack – kështu, ju mund të shfaqni postimet dhe imazhet në një mënyrë të caktuar.
 5. Paraqitja me dy kolona – Nëse doni të imitoni një botim të gazetës, duke përdorur paraqitjen me 2 kolonë mund të shfaqni postimet dhe faqet tuaja në modelin e thënë.
 6. Dokument i sugjeruar i përmbajtjes – Mund të vendosni postimet tuaja të sugjeruara në fund të një artikulli.

Më shumë karakteristika për të pritur nga tema Danni:

 • WP 4.9+ i pajtueshëm – Ju mund të përdorni temën me versionet e azhurnuara të WordPress.
 • Teknologjia e përgjegjshme – Tema mund të paraqesë pa probleme rrëshqitësit dhe të përgjigjet mirë në ekranet e prekjeve.
 • Retina gati – Ekranet me rezolucion të lartë shfaqen bukur me këtë temë.
 • Përkthim i gatshëm – Me skedarin e përfshirë .po, përmbajtja e faqes tuaj mund të përkthehet në gjuhë të ndryshme.
 • Përshtatje e drejtpërdrejtë – Cilësimet mund të aktivizohen dhe çaktivizohen gjatë personalizimit, ku mund të vendosni shkronjat dhe ngjyrat (dhe elementët e tjerë) në faqen tuaj.

Karakteristika të tjera për të kërkuar në temën Danni WP:

 1. Dizajni me shumë shtresa – Faqja kryesore dhe seksioni i arkivit të faqes tuaj mund të vendoset në paraqitje të ndryshme si standarde, listë dhe rrjet.
 2. Shiritat anësore të ngjitura – Shiritat anësore të faqes suaj të internetit mund të bëhen që të notojnë në mënyrë që të shihen gjithmonë. Sidoqoftë, ju mund të zgjidhni të çaktivizoni këtë veçori.
 3. Kontrolli i shiritit anësor – Ju mund të zgjidhni të poziciononi shiritin anësor në të majtë, në të djathtë, ose thjesht ta çaktivizoni atë (pa shiritin anësor).
 4. Gjerësia e përmbajtjes – Mund të rregulloni madhësinë e përmbajtjes tuaj.
 5. Imazhi i sfondit – Imazhi i sfondit të kësaj teme është i personalizueshëm. Ngjyrat e përdorura në faqe janë gjithashtu të ndryshueshme.

Danni është një temë me ekran të plotë, shumë të personalizueshëm. Me ndërfaqen e tij minimale, por të fuqishme, faqet e biznesit, bloget dhe faqet e internetit personale mund të paraqiten mirë.

Merre këtu.

19. Haat WooCommerce

Temë Haat WordPressEdhe pse tema Haat është projektuar kryesisht për një faqe interneti për tregti elektronike, do të funksionojë edhe për lloje të tjera të siteve që duan të përqëndrohen në kreativitet dhe thjeshtësi. Meqenëse kjo është një temë e gatshme për WooCommerce, mund ta përdorni për të ngritur një dyqan në internet duke shitur veshje për burra, veshje të grave, parfume, kozmetikë dhe çfarë keni. Gjithashtu, për shkak se tema është e personalizueshme, mund ta përdorni edhe si blog. Të listuara më poshtë janë disa nga karakteristikat kryesore të saj.

 1. KingComposer – Redaktori i mbarimit të temës do t’ju lejojë të krijoni një sit që është i përshtatshëm për biznesin tuaj ose nevojat personale.
 2. Përshtatshëm për SEO – Struktura HTML në temë do të ndihmojë faqen tuaj të renditet në motorët e kërkimit.
 3. Widgets – Paketa e temave vjen me disa pajisje shtesë që do t’i gjeni të dobishme për sitin tuaj (p.sh. arkivat, kategoritë dhe më shumë).
 4. Krijues i faqeve tërheq dhe tërheq – Krijoni me lehtësi një faqe në internet pa njohuri të kodifikimit.
 5. Të pajtueshëm me ndër-shfletuesin – Faqet që përdorin temën Haat WordPress mund të shihen nga shfletues të ndryshëm si Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer dhe Opera.
 6. Demo me 1 klik – Mund të klononi një demonstrim të faqes kur krijoni faqen tuaj.

Këtu janë disa nga karakteristikat e Haat:

 • Faqe Hapësin e paravefiguruar 4+ – Mund të zgjidhni nga disa faqe të paracaktuara. Këto faqe gjithashtu vijnë me cilësime të ndryshme të rrëshqitjes.
 • 5+ Stilet e Header – Ka mundësi të ndryshme për të zgjedhur kur krijoni Shefin e faqes tuaj – mund të jetë me gjerësi të plotë, transparente ose ngjitëse.
 • Pozicioni i logos – Biznesi juaj ose logoja personale mund të vendosen kudo që dëshironi (majtas, djathtas, qendër, etj.)
 • Titulli i faqes – Ju mund të rregulloni titujt e faqeve për t’u treguar ose fshehur. Edhe cilësimet e ngjyrave, shkronjat, hapësirat, etj. Mund të ndryshohen në atë mënyrë siç dëshironi.

Ajo që e bën këtë temë të gjithanshme është që ju mund të personalizoni seksione dhe cilësime në faqen tuaj lehtësisht. Ju mund të tërhiqni dhe lëshoni elementë dhe nuk kërkohet njohuri për kodim për t’i bërë këto. Për më tepër, ju mund të paraqisni bukur imazhe të produkteve në stile dhe paraqitje të ndryshme. Po, mund të krijoni një uebfaqe minimaliste duke përdorur temën Haat WordPress – dhe nëse vendosni të bëni një sit më ekstravagant, mund ta bëni edhe me disa ndryshime.

Merre këtu.

20. Lexoni Temën e WordPress-it

Temë Haat WordPressLexoni është një temë minimaliste e WordPress që është e përshtatshme për blogerët. Arsyeja për këtë është se është krijuar për të qenë jashtëzakonisht i lexueshëm sepse e dini sesi janë bloget – ato azhurnohen rregullisht me postime (dhe lexuesit e tyre janë nga e gjithë bota). Dhe kështu, kjo temë e veçantë mbart karakteristikat e mëposhtme:

 1. 3 faqosje në blog – Zgjidhni nga një plan urbanistik me shiritin anësor, një plan urbanistik pa shirita anësore dhe një plan urbanistik (ju e dini, si paraqitja e Pinterest).
 2. HTML5, CSS3 dhe jQueary – Ajo vjen me kode dhe gjuhë të azhurnuar.
 3. Dizajn i përgjegjshëm – Shikuesit e faqes suaj mund të hyjnë në faqen tuaj te internetit duke përdorur lloje të ndryshme pajisjesh.
 4. Sistemi Blog – Tema mbështet të gjitha llojet e formateve të postimit.
 5. Portofoli i pakufizuar – Mund të krijoni faqe të shumta të portofolit tuaj.
 6. Mbështetja e galerisë – Galeria e figurave është optimizuar për përdorim celular.

Më shumë gjëra për të pritur nga tema Lexo WordPress:

 • Paneli i cilësimeve të personalizueshme – Mund të kontrolloni opsionet në panelin e cilësimeve.
 • SEO-gati – Tema është e kodifikuar mirë dhe është e lehtë për t’u renditur në motorët e kërkimit.
 • Përkthim i gatshëm – Një skedar .po përfshihet në paketë për të mundësuar përkthimin e përmbajtjes në gjuhë të tjera.
 • Shirita anësor të pakufizuar – Ju mund të krijoni faqen tuaj duke përdorur një numër shiritash anësor.
 • Widgets Footer – Mund të krijoni deri në 4 kolona në seksionin e këpucëve për widget.

Karakteristika të tjera të dukshme të temës Read:

 1. Shkronjat e Google – Mund të keni qasje mbi 600 shkronja nga biblioteka e shkronjave Google.
 2. HTML të vetë-pritur – Sidomos të koduar për skedarët audio dhe video.
 3. Mbështetje për përfshirjen e videove – Mund të vendosni video nga YouTube, Video dhe faqet e tjera të përhapura të videos.
 4. Ikona të mediave sociale – Mund të përdorni të paktën 20 ikona të mediave sociale në blogun tuaj.

Siç mund ta shihni, tema Lexo WordPress mund t’ju ndihmojë të ndërtoni një sit minimalist, por elegant dhe me funksionim të mirë. Me hartimin e tij të përgjegjshëm, ndjekësit e blogut tuaj do ta kenë të lehtë të përdorin postimet tuaja të fundit (kudo që janë).

Merre këtu.

Cila është tema më e mirë minimale e WordPress për ju?

Ne e dimë se nuk është e thjeshtë të zgjedhësh një temë minimaliste të WordPress që është më e përshtatshme për llojin e biznesit tënd (ose qëllimin). Me 20 temat e WP që prezantuam këtu, zgjedhjet tuaja të paktën janë shkurtuar në disa nga më të mirat. Paç fat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector