20 Tema WordPress Minimalis Teratas

Tema WordPress minimalis dapat membuat laman web yang bersih dan sederhana. Mempunyai penampilan yang tidak rapi menyenangkan mata – dan, selagi anda memastikan elemen-elemen di laman web anda berfungsi, laman web anda akan memenuhi tujuannya (dengan andaian anda menjalankan laman web tersebut di host WordPress yang pantas).


Tampilan minimalis berfungsi untuk banyak laman web seperti berikut:

 • Perniagaan – Sama ada laman web anda ditujukan untuk penggunaan korporat, sebagai kedai dalam talian, atau usaha mencari wang lain, anda boleh menggunakan penampilan minimalis. Ini pasti menjadikan penjualan (idea, produk, perkhidmatan) lebih mudah.
 • Peribadi – Walaupun anda tidak berhasrat untuk mengewangkan laman web anda, anda boleh memilih untuk memilih tema minimalis. Pandangan yang bersih sentiasa menggembirakan mata.
 • Blog – Blogger boleh menggunakan blog mereka untuk menjana wang atau hanya untuk mengekspresikan diri. Dalam kedua kes tersebut, jika anda menggunakan platform WordPress, anda boleh memilih untuk menggunakan tema minimalis. Cukup berkesan, itu sahaja – dan blog dan blogger bertujuan untuk itu.

Semasa kami mengumpulkan 20 tema WordPress minimalis Top hari ini, kami mempertimbangkan banyak perkara – beberapa di antaranya adalah:

 1. Bekerja dengan atau tanpa pengetahuan pengekodan – Kedua-dua profesional dan pemula boleh menggunakan tema.
 2. Mudah disediakan – Berikut adalah beberapa perkara yang menjadikan laman web menjadi sangat mudah:
 • Sistem seret dan lepas – Tidak memerlukan kemahiran pengekodan.
 • Templat – Anda tidak perlu bermula dari awal – dan sekali lagi, tidak memerlukan pengetahuan pengekodan.
 • Lajur – Pilih bilangan lajur yang anda mahukan untuk laman web anda.
 • Slider – Memiliki slider akan menjadikan laman web anda lebih menarik dan bergaya dan juga membolehkan anda memaparkan posting, halaman, atau produk yang ditampilkan pada satu halaman.
 1. Reka bentuk responsif – Untuk memenuhi keperluan pengguna yang menggunakan pelbagai jenis peranti semasa mengakses Internet (komputer meja, tablet, telefon pintar, dll.).
 2. Mesra SEO – Anda mahu memberi peringkat laman web anda dalam enjin carian – terutamanya jika anda menjalankan perniagaan.
 3. Sokongan sedia terjemahan atau Multibahasa – Laman web anda boleh memuatkan khalayak di seluruh dunia.

20 Tema WordPress Minimalis Teratas Hari Ini

1. Tema WordPress Kleanity

Tema WordPress KleanitySeperti namanya, tema WP ini bertujuan untuk mempunyai antara muka yang bersih di bahagian depan laman web anda. Berikut adalah ciri terpentingnya:

 1. Pembangun halaman – Gunakan kaedah seret dan lepas untuk membina laman web dan kandungan anda.
 2. Templat Homepage berkualiti tinggi – Ia dilengkapi dengan demo yang boleh anda klon untuk membuat laman web anda sendiri.
 3. 19 Gaya tajuk – Anda boleh memilih dari 19 pilihan semasa membuat tajuk (tajuk laman dan tab menu) untuk laman web anda.

Ciri penting lain dari tema Kleanity adalah seperti berikut:

 1. Menyokong semua jenis peranti utama – Orang yang menggunakan PC dan peranti pegang tangan dapat melihat laman web anda dengan sempurna.
 2. Kawasan Pentadbiran Lanjutan – Dari hujung platform WordPress anda, anda boleh menukar susun atur, tajuk, warna, dan lain-lain laman web anda dengan mudah..
 3. Kulit Kustom – Anda boleh memilih untuk membuat (dan menyesuaikan) kulit laman web anda sendiri.
 4. Menyokong WooCommerce – Ia berfungsi dengan baik dengan WooCommerce jika anda ingin menggunakan laman web anda sebagai kedai dalam talian.
 5. Menyokong WPML – Anda boleh menjadikan laman web anda pelbagai bahasa untuk kegunaan seluruh dunia.
 6. Penyesuai Langsung – Lihat perubahan anda dengan serta-merta semasa anda mengedit pilihan tema laman web anda.

Berikut adalah beberapa lagi ciri yang dinantikan ketika anda memutuskan untuk mendapatkan tema Kleanity Minimalist WordPress.

 • 14 Susun atur blog – Sesuaikan bahagian blog laman web anda mengikut kehendak anda.
 • 9 Susun atur portfolio – Paparkan bahagian portfolio anda menggunakan gaya pilihan anda.
 • 6 Susun atur galeri – Pilih dari pelbagai pilihan semasa membuat bahagian galeri anda.
 • Mesra SEO – Mesin pencari akan menemui laman web, catatan, dan halaman anda dengan mudah.
 • Bar sisi tidak terhad – Letakkan bar sisi di kawasan yang berlainan di laman web anda.
 • Slider Revolution – Plugin premium percuma untuk menetapkan slider di laman web anda.
 • Fon Google – Anda dapat mengakses lebih dari 700 fon dari pustaka fon Google.
 • Fon disesuaikan – Sekiranya anda mempunyai fon sendiri, anda boleh menggunakannya dengan memuat naiknya melalui pilihan Tema.

Seperti yang anda lihat, tema Kleanity WP dapat memberi anda laman web yang mudah tetapi berfungsi. Selain mempunyai templat siap pakai, anda juga dapat mengklon laman demo mereka agar sesuai dengan keperluan anda. Tidak perlu dikatakan, menyesuaikan tema ini sangat mudah (walaupun untuk pengguna WordPress pemula).

Dapatkannya Di Sini.

2. Tema WordPress Aeolus

Tema Aeolus WPSekiranya anda terutamanya mencari tema WordPress minimalis untuk perniagaan korporat anda, anda boleh mempertimbangkan tema Aeolus. Susun aturnya dapat membuat bahagian portfolio yang mengagumkan yang bagus untuk semua jenis perniagaan. Antara ciri terpentingnya adalah seperti berikut:

 1. Jenis catatan tersuai – Anda boleh menambah gaya pada tayangan slaid catatan anda.
 2. WordPress 3.X – Ia menyokong sistem WP dari 3.X ke atas.
 3. Templat halaman khusus – Ada templat yang siap digunakan untuk menyiapkan laman web anda dengan cepat.
 4. Kod pendek yang mesra pengguna – Sekiranya anda mengetahui sedikit tentang kod pendek, anda boleh menggunakan pengetahuan anda dengan mudah apabila menggunakan tema ini.
 5. Sedia terjemahan – Pakej ini dilengkapi dengan fail .po.

Untuk mempermudah penyesuaian laman web anda dan menjadikannya mesra pengguna, tema Aeolus juga menawarkan ini:

 • Bilah sisi siap widget – Widget boleh diseret dan dijatuhkan ke bahagian bar sisi di hujung belakang laman web anda.
 • Borang hubungan Ajax terbina dalam – Borang hubungan ini dilengkapi dengan ciri pengesahan. Tidak perlu memasang pemalam borang kenalan yang lain.
 • Sokongan Gravatar – Pengguna dengan gravatar dapat menggunakan gambar mereka semasa mereka berada di laman web anda.
 • Sesuai dengan penyemak imbas silang – Orang yang menggunakan Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera, dan Firefox dapat melihat laman web anda.
 • Pilihan tema yang hebat – Pilihan tema dalam Pentadbiran mudah dimanipulasi.

Dengan tema Aeolus WordPress, anda boleh membuat laman web minimalis dengan antara muka yang benar-benar responsif dan berfungsi. Perhatikan juga bahawa tema ini mudah digunakan dan disesuaikan – jadi, anda benar-benar dapat merancang laman web anda seperti yang anda mahukan. Malah, pembaca dan pelawat laman web anda juga akan mendapati laman web anda menarik dan berguna.

Dapatkannya Di Sini.

3. Tema WordPress Yusuf

Tema WordPress Minimalis YusufTema Yusuf Minimalis WordPress adalah pilihan pintar dan kreatif untuk laman web. Walaupun susun atur dan templatnya dibuat sederhana, tarikan keseluruhan laman web anda adalah profesional. Dengan antara muka yang bersih, tidak ada keraguan bahawa pembaca dan pengikut laman web anda akan dapat memberi tumpuan kepada kandungan anda. Sekiranya ciri-ciri di bawah ini penting bagi anda, anda boleh mempertimbangkan untuk mendapatkan tema Yusuf.

 1. Alat hujung depan – Alat reka bentuk boleh diakses di bahagian depan. Anda juga boleh menukar warna elemen di laman web anda dengan mudah.
 2. Reka bentuk responsif – Tema dibuat untuk responsif walaupun diakses melalui alat mudah alih dengan skrin kecil.
 3. Sepenuhnya disesuaikan – Anda boleh mencampurkan dan memadankan elemen yang berbeza di laman web anda untuk menghasilkan penampilan yang unik.
 4. 10 Kod pendek – Sekiranya anda menggunakan pengekodan, anda akan senang bermain-main dengan kod pendek laman web ini.
 5. Teknologi Ajax – Memuatkan item portfolio dengan pantas dan mudah.
 6. Fail terjemahan – fail .po dan .mo disertakan dalam pakej.
 7. Dioptimumkan SEO – Tema ini dikodkan bersih untuk menjadikannya mesra SEO.
 8. Templat Halaman – Templat siap untuk halaman berikut siap digunakan:
 • Rumah
 • Hubungi
 • Portfolio
 • Blog
 • Lalai

Tema ini juga mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Ikon Media Sosial – Termasuk ikon rangkaian media sosial yang paling popular sekarang seperti Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, dll..
 2. Sistem sokongan item dan catatan portfolio – Urus fail galeri, audio, dan video laman web anda dengan mudah.
 3. Editor YellowPencil – Termasuk 3 warna palet, 50+ animasi, 600+ fon Google, dan banyak lagi.

Tema Yusuf WordPress membuat pilihan yang baik ketika ingin membeli tema minimalis. Reka bentuknya yang responsif akan membolehkan laman web anda dilihat dari hampir semua jenis peranti komputer (telefon pintar, desktop, dll.). Oleh kerana tema ini juga siap untuk SEO, anda boleh meneruskan kempen SEO anda tanpa masalah ketika membuat peringkat di laman web anda. Oleh kerana anda mempunyai khalayak di seluruh dunia, anda akan gembira mengetahui bahawa tema ini juga sesuai untuk terjemahan.

Dapatkannya Di Sini.

4. Tema WordPress Rabia

Tema WordPress RabiaUntuk laman web peribadi yang bertujuan untuk melihat penampilan minimalis, tema Rabia patut disemak. Anda boleh membuat portfolio sederhana dengan tema ini, tetapi tetap merancangnya secara profesional. Lihat sahaja ciri terunggulnya:

 1. 2 Tetapan tajuk – Anda boleh merancang laman web anda untuk kegunaan peribadi atau untuk perniagaan (perniagaan kecil).
 2. 10 kod pendek – Anda akan mendapati tema ini menarik sekiranya anda berpengetahuan tentang kod.
 3. Reka bentuk responsif – Laman web anda akan kelihatan baik apabila dilihat dari skrin yang berbeza (besar dan kecil).
 4. Teknologi Ajax – Memuatkan catatan dan elemen portfolio dilakukan dengan cepat.
 5. Sedia terjemahan – Pakej ini dilengkapi dengan fail .po dan .mo.
 6. Dioptimumkan SEO – Tema dikodkan dengan mempertimbangkan mesin pencari.
 7. Sesuai dengan tema anak – Tema ibu bapa dan tema anak termasuk dalam tema Rabia.
 8. Demo XML – Dengan satu klik, anda dapat segera mendapatkan data dari demo XML ke kawasan Pentadbir WordPress anda.

Tema Rabia WordPress juga dilengkapi dengan ciri-ciri berguna ini:

 • Halaman portfolio tanpa had – Sekiranya anda ingin membuat banyak halaman portfolio, ketahui bahawa tema ini dapat mengatasinya.
 • Ikon fon siap digunakan – Lebih 400 ikon fon disertakan dalam pakej tema.
 • Editor YellowPencil – Tinker dengan CSS visual menggunakan alat gaya YellowPencil. Ia juga dilengkapi dengan sekurang-kurangnya 300 corak latar belakang, 50+ animasi, dan lebih dari 600 fon web Google.
 • Ikon Media Sosial – Termasuk Facebook, Twitter, Instagram, Twitter, SoundCloud, Skype, dan banyak lagi.
 • Templat halaman – Untuk Rumah, Kenalan, Blog, Portofolio, dll.

Mengenai ciri dan kualiti reka bentuk, tema Rabia WordPress adalah salah satu yang terbaik di luar sana. Ia juga mudah disediakan dan boleh disesuaikan. Perlu diingat juga bahawa tema ini mesra SEO – itu adalah bonus jika anda prihatin untuk menilai laman web anda.

Dapatkannya Di Sini.

5. Tema WordPress MaxStore

Tema MaxStore WPUntuk laman web moden, profesional dan minimalis, tema MaxStore sangat digalakkan. Tema khusus ini akan berfungsi dengan baik untuk perniagaan mengenai makanan, fesyen, sukan dan banyak lagi. Lihat ciri tema di bawah.

 1. Pemasangan satu klik – Ia dilengkapi dengan pakej tema yang dapat disiapkan dengan cepat.
 2. 12+ susun atur demo – Anda boleh memilih dari beberapa susun atur Halaman Utama.
 3. Warna tanpa had – Anda boleh menggunakan kombinasi warna yang berbeza semasa merancang laman web anda.
 4. Gaya Header dan Footer tanpa had – Gaya dan warna Header dan Footer boleh disesuaikan. Dan jika anda akan menggunakan logo, anda boleh meletakkannya di sebelah kiri, tengah, atau sebelah kanan Header.
 5. Menu mega – Anda boleh meletakkan tab dengan kategori pada produk dan perkhidmatan anda.

Tema MaxStore WordPress juga menawarkan yang berikut:

 • Variasi susun atur – Anda dapat memilih dari bar sisi kiri, bar sisi kanan, dan tidak ada bar sisi.
 • Pilihan gelangsar – Pilih dari gelangsar kotak, gelangsar grid, dan gelangsar lebar penuh.
 • Lajur halaman kategori – Anda boleh memilih dari 2, 3, 4, 5, atau 6 lajur.
 • Tetapan tema katalog – Pilihan membeli-belah, harga, tambah ke troli, dan banyak lagi.
 • Tidak memerlukan pengekodan – Anda boleh menggunakan tema walaupun tanpa mengetahui apa-apa tentang kod HTML dan kod pendek.
 • Mesra SEO – Tema dikodkan sedemikian rupa sehingga mesin pencari dapat mencari laman web dan catatan anda dengan mudah.

Tema ini juga mempunyai:

 1. Sokongan pelbagai bahasa – Pengguna dari negara lain dapat menterjemahkan perkataan yang terdapat di laman web anda. Malah mata wang dari negara lain disokong semasa membuat pembelian.
 2. Warna tanpa had – Anda boleh menukar tema warna di laman web anda dengan mudah.
 3. Variasi produk – Anda dapat menyesuaikan cara anda mempersembahkan produk, kedudukan bar sisi, kesan zoom dan banyak lagi.
 4. Pemalam percuma – Anda mendapat Visual Composer dan Slider Revolution dengan pakej tema.

Tema MaxStore WordPress membawa reka bentuk serbaguna minimalis yang boleh anda gunakan untuk kategori perniagaan yang berbeza. Walau bagaimanapun, tema ini sesuai untuk kedai dalam talian dan perniagaan lain yang serupa. Jadi, jika anda ingin memasang kedai dalam talian, tema ini menjadikan pilihan yang baik. Anda bukan sahaja dapat mempersembahkan produk anda dalam pelbagai rancangan susun atur, tetapi anda juga dapat menyesuaikan kedai anda dengan cara yang sangat anda sukai.

Dapatkannya Di Sini.

6. Tema WordPress Hyperion

Tema WordPress Hyperion MinimalisTema WordPress moden ini sememangnya minimalis kerana dilengkapi dengan reka bentuk yang bersih. Perhatikan bahawa walaupun menyokong sistem WordPress 3.X, ia juga menyokong ciri baru yang terkandung dalam WordPress 4.X. Oleh itu, ia dikodkan untuk meningkatkan keupayaan platform WP terkini. Berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda harapkan dari tema ini:

 1. 4 Halaman Utama yang berbeza – Anda boleh memilih dari 4 gaya Laman Utama (bergantung pada jenis perniagaan anda).
 2. Jenis catatan tersuai – Anda boleh menyesuaikan catatan untuk tayangan slaid anda.
 3. Templat untuk halaman tersuai – Anda dapat dengan cepat membuat laman web ideal anda dengan memilih dari templat tema yang tersedia.
 4. Kod pendek mesra pengguna – Tema dikodkan dengan cara yang mudah.
 5. Sedia terjemahan – Sekiranya kedai dalam talian anda melayani ke pelbagai negara, ketahui bahawa pakej tema dilengkapi dengan fail .po.

Tema Hyperion WordPress juga dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Bilah sisi siap widget – Anda boleh menyeret dan melepaskan widget ke bar sisi.
 • 7 widget tersuai – Gunakan widget tema di laman web anda.
 • Borang Hubungan 7 siap – Tema ini sesuai dengan pemalam Borang Kenalan 7.
 • Menyokong Gravatar – Pengguna Gravatar dapat menggunakan gambar mereka di laman web anda.
 • Komen berurutan – Tema dapat menangani perbualan yang panjang.

Komponen berguna lain yang akan anda dapati dalam tema Hyperion adalah:

 • Pilihan tema pentadbir – Untuk mengerjakan penyesuaian laman web dari bahagian belakang.
 • Fail JPA disertakan – Anda boleh mengedit gambar photoshop.
 • Didokumentasikan – Arahan disertakan dalam pakej tema untuk memanfaatkan sepenuhnya tema tersebut.

Anda akan mendapati tema Hyperion mudah disesuaikan mengikut keperluan anda. Terdapat banyak pilihan untuk dipilih dan anda tidak memerlukan pengalaman pengekodan untuk menggunakannya. Namun, kedua-dua profesional dan pengguna pemula platform WordPress akan menganggapnya berguna dalam membina laman web.

Dapatkannya Di Sini.

7. Tema WordPress Crown

Tema Crown WPTema Crown WP adalah tema minimalis lain yang dilengkapi dengan susun atur yang segar. Sangat mudah untuk disesuaikan sehingga menjadikannya unik. Lihat apakah ciri-ciri ini penting bagi anda:

 1. 6 Kulit – Pilih dari pelbagai warna Kulit untuk laman web anda. Pilihan warna termasuk hijau, merah, biru, oren, kelabu, dan coklat.
 2. Corak latar belakang – Untuk menjadikan laman web anda benar-benar unik, anda boleh menggunakan reka bentuk latar yang sesuai dengan citarasa anda.
 3. Menu lungsur – Anda boleh membuat beberapa lapisan kategori pada menu lungsur tema.
 4. Templat halaman tersuai – Cukup pilih susun atur yang anda suka dan isi dengan kandungan anda.
 5. Menyokong lakaran kecil siaran – Gambar yang diubah saiznya tetap kelihatan tajam dan jelas.

Lebih banyak ciri terdapat dalam tema Crown WordPress. Lihat sahaja ini:

 • Kod pendek tersuai – Sekiranya anda ingin menyesuaikan pengekodan, anda boleh melakukannya.
 • Sedia terjemahan – Fail .po disertakan dalam pakej tema.
 • Borang Perhubungan Ajax – Tema dilengkapi dengan borang Hubungan terbina dalam dengan ciri pengesahan.
 • Pilihan tema pentadbir – Anda boleh memperibadikan laman web anda lebih jauh dengan mengubah suai dari bahagian belakang.
 • Gaya lajur – Tema ini menawarkan susun atur 2 lajur yang ringkas.

Ciri-ciri tambahan yang anda pasti akan berguna dalam tema:

 1. Bar sisi siap widget – Kawasan bar sisi tema siap untuk widget.
 2. Footer siap widget – Widget boleh diletakkan di kawasan footer.
 3. 7 widget tersuai – Pilih widget tema yang anda perlukan dan gunakannya ketika itu.

Walaupun reka bentuknya sangat ringkas, tema Crown WordPress dipenuhi dengan banyak ciri berguna. Ia juga dilengkapi dengan susun atur responsif untuk semua jenis peranti – kerana seperti yang anda ketahui, itu sangat penting bagi pengguna masa kini.

Dapatkannya Di Sini.

8. Tema WordPress Famita

Tema Famita WordPressTema Famita e-commerce WP minimalis kerana berfungsi. Penampilannya yang moden tidak mengabaikan kenyataan bahawa orang perlu memberi tumpuan kepada kandungan anda dan perincian yang ditunjukkan di laman web anda. Tema ini sesuai untuk orang yang ingin mendirikan kedai dalam talian untuk pakaian, perabot, kosmetik, aksesori dan banyak lagi. Berikut adalah beberapa ciri yang paling terkenal:

 1. 13+ Halaman Utama – Anda boleh memilih dari Halaman Utama dengan slaid, pembina halaman dan banyak lagi.
 2. Pilihan penyesuaian – Anda boleh menggabungkan elemen yang berbeza semasa membuat laman web unik anda sendiri.
 3. Gaya kedai – Laman web anda boleh terdiri daripada 3, 4, 5 atau 6 lajur.
 4. Maklumat produk – Anda boleh memasukkan video, keranjang belanja, Wishlist, kesan zoom, dll.
 5. 5 Gaya tajuk – Menu dan tab navigasi dapat disesuaikan untuk muncul di tengah, ke kiri atau ke kanan.
 6. 2 gaya blog – Anda boleh memilih dari 2 susun atur blog yang telah dibuat atau membuat (menyesuaikan) sendiri.

Sekiranya anda mempertimbangkan untuk mendapatkan tema Famita, ingatlah bahawa tema ini juga mengandungi perkara berikut:

 • Halaman siap pakai – Templat untuk Mengenai Kami, Hubungi Kami, Akan Datang, Soalan Lazim dan Kesalahan 404 disertakan dalam pakej.
 • Pemasang 1 klik – Susun atur dari laman demo mereka dapat diklon untuk membuat laman web anda sendiri.
 • Pengekodan yang dioptimumkan – Kod tema adalah mesra SEO dan memuat pantas.
 • Penyusun Visual Percuma – Pembina halaman premium ini menggunakan kaedah seret dan lepas semasa merancang laman web.
 • Reka bentuk responsif – Skrin besar (mis. PC) dan skrin kecil (peranti mudah alih) dapat melihat laman web anda dengan jelas.

Tema Famita menjadikannya dalam senarai 20 teratas kami kerana dilengkapi dengan banyak alat yang menjadikan laman web menarik dan mudah juga. Oleh itu, walaupun bersih dan minimalis, tema ini juga serba boleh. Sekiranya anda tidak mempunyai pengetahuan tentang pengekodan dan kod pendek, anda masih boleh menggunakan tema ini. Sebabnya adalah bahawa anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk mengendalikan tema – ia dilengkapi dengan kaedah seret dan lepas dan templat siap pakai yang menjadikan keseluruhan proses penyediaan laman web cepat dan mudah.

Dapatkannya Di Sini.

9. Tema WordPress Hellen

Tema WordPress Minimalis HellenHellen adalah tema WordPress moden dan bergaya yang dapat memaparkan karya fotografi dan gaya majalah laman web secara kreatif. Ini akan menjadikan laman web yang menarik untuk blogger, surat khabar, majalah, dan juga perniagaan (mis. Peruncit). Berikut adalah beberapa ciri yang ada:

 1. 11 Halaman Utama yang telah dibuat – Anda boleh memilih dari beberapa gaya Laman Utama dan menukar pilihan anda sekerap yang anda mahukan.
 2. Reka bentuk responsif – Ia berfungsi untuk semua jenis peranti komputer dan mengekalkan kejelasannya di skrin sentuh.
 3. Retina-siap – Laman web dan kandungannya kelihatan tajam dan jelas (tidak piksel).
 4. Sedia terjemahan – Anda boleh menemui fail .po di direktori utama bahasa. Pengguna boleh menterjemahkan kandungan laman web anda ke dalam bahasa mereka sendiri.

Lebih banyak ciri yang diharapkan dari tema Hellen:

 • Sesuai dengan WooCommerce – Anda boleh menggunakan WooCommerce (percuma) jika anda ingin mendirikan kedai dalam talian.
 • Gaya Tata Letak – Anda boleh memilih dari susun atur lebar penuh atau kotak.
 • Penyesuai langsung – Fon, warna, dan banyak lagi boleh diubah (dan seketika) dengan mudah tanpa menggunakan kod.
 • Fon Google – Fon di perpustakaan fon Google dapat dengan mudah digunakan.

Perkara-perkara lain yang terkandung dalam tema Hellen WP:

 • Visual Composer – Anda mendapat plugin Visual Composer secara percuma. Ini adalah alat tema seret dan lepas.
 • Slider Revolution – Ia dilengkapi dengan plugin Slider Revolution secara percuma. Alat ini akan terbukti berguna bagi anda sekiranya anda ingin menambahkan slider ke laman web anda.

Dengan tema Hellen WP, anda boleh membuat laman web minimalis menggunakan susun atur dan kandungan anda sendiri. Oleh kerana tidak memerlukan pengekodan untuk menggunakan tema, anda boleh menggunakan tema tersebut walaupun anda tidak mengetahui apa-apa tentang kod dan kod pendek. Sekurang-kurangnya, ini adalah tema mesra pengguna.

Dapatkannya Di Sini.

10. Tema WordPress Bloggy

Tema WP BloggySeperti yang sudah anda duga, tema Bloggy WordPress terutama ditujukan untuk blog dan blogger. Selain mempunyai ciri minimalis, ia juga memfokuskan pada pembacaan kerana blog bertujuan untuk mempunyai banyak pembaca. Dan kerana kebanyakan orang mengakses internet melalui peranti mudah alih mereka, tema ini juga dioptimumkan untuk persekitaran seperti itu. Disenaraikan di bawah adalah beberapa ciri terpentingnya.

 1. HTML5 – Ia menyokong versi HTML terkini.
 2. CSS3 – Bahasa CSS yang paling terkini digunakan dalam pengekodan tema.
 3. jQuery powered – Tema menggunakan JavaScript terkini
 4. 3 susun atur blog – Pilih dari susun atur dengan bar sisi, susun atur tanpa bar sisi, atau susun atur batu. Anda boleh memilih susun atur batu jika anda mahu gaya Pinterest mempersembahkan kandungan anda.
 5. Bar sisi tidak terhad – Anda boleh menggunakan sebilangan bar sisi dalam menggayakan laman web anda.
 6. Sistem blog yang lengkap – Tema ini menyokong semua jenis format catatan.

Anda suka tema Bloggy? Untuk membantu anda membuat keputusan, berikut adalah beberapa lagi ciri:

 • Keupayaan merentas penyemak imbas – Hampir semua versi penyemak imbas disokong (mis. Internet Explorer, Safari, Chrome, Opera, Firefox).
 • Portofolio dengan teknologi Ajax – Item dimuat dengan cepat walaupun dalam peranti mudah alih.
 • Portofolio tanpa had – Tema menyokong pelbagai reka bentuk portfolio.
 • Sedia SEO – Kedudukan dalam enjin carian dibuat lebih mudah.
 • Fail terjemahan – .po dimasukkan dalam pakej tema untuk menampung pembaca dan pengikut dari seluruh dunia.
 • Tetapan tersuai – Sesuaikan rupa dan fungsi laman web anda dengan mudah di bahagian belakang WordPress.

Kami tahu bahawa blogger sangat menyukai ciri-ciri lain:

 • Reka bentuk responsif – Mengakses laman web anda lancar dan tidak menyusahkan.
 • Fon Google – Anda dapat mengakses lebih dari 600 fon Google semasa merancang laman web anda.
 • Video embed – Tema menyokong penyematan video – jadi, anda boleh menggunakan fail dari YouTube, Vimeo, dll.
 • Widget footer – Anda boleh meletakkan hingga 4 lajur footer untuk menampung widget yang anda perlukan.
 • Ikon media sosial – Anda boleh menggunakan lebih daripada 20 ikon media sosial di laman web anda.

Sekiranya anda seorang blogger, tema Bloggy WordPress boleh menjadi salah satu pilihan anda ketika memilih tema minimalis. Sekarang, walaupun anda bukan blogger, tetapi berhasrat untuk memiliki halaman blog di laman web anda – anda juga boleh mempertimbangkan tema ini untuk kegunaan peribadi atau perniagaan anda..

Dapatkannya Di Sini.

11. Tema WordPress Vulcan

Tema WordPress VulcanTema Vulcan WordPress akan menjadikan laman web perniagaan minimalis yang bagus. Namun, kerana ia dilengkapi dengan reka bentuk moden, anda sebenarnya boleh menggunakannya untuk semua jenis laman web. Tema ini mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. 5 skema warna – Dengan warna biru, oren, hijau, ungu, dan kelabu yang tersedia, anda boleh menyesuaikan rupa laman web anda mengikut pilihan anda.
 2. Pilihan tema – Pergi ke bahagian belakang platform WP akan membolehkan anda memilih dari banyak pilihan semasa menyesuaikan laman web anda.
 3. Borang hubungan – Ia dilengkapi dengan borang hubungan Ajax terbina dalam – jadi, anda tidak memerlukan plugin borang hubungan lain untuk laman web anda.
 4. Disertakan JPA – Anda boleh mengedit gambar dengan photoshop.
 5. Dokumentasi disertakan – Manual arahan mengenai cara menggunakan tema (dan semua komponennya) disertakan dalam pakej.
 6. 3 variasi slider – Anda mempunyai 3 pilihan untuk dipilih semasa menggunakan slider di laman web anda.
 7. Tayangan slaid gambar – Pilih dari pelbagai gaya tayangan slaid sebagai komponen lain untuk laman web anda.

Berikut adalah lebih banyak ciri dari tema Vulcan:

 • Sesuai dengan penyemak imbas silang – Tema ini berfungsi untuk Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, dan Opera.
 • Ubah ukuran gambar automatik – Mengubah ukuran gambar di laman web anda tidak akan mempengaruhi kualitinya (gambar akan tetap jelas dan tajam).
 • 8 tempat widget – Anda dapat menyesuaikan rupa laman web anda dengan memilih tempat widget anda yang ditentukan.
 • 8 widget khusus – Tema Vulcan mempunyai set widget sendiri yang dapat anda gunakan sesuai keperluan.
 • Halaman portfolio dan cahaya timbul – Sumber gambar dan video disokong dalam tema.

Komponen penting lain dari tema Vulcan adalah:

 1. Templat halaman khusus – Ia dilengkapi dengan halaman siap untuk bahagian berikut:
 • Mengenai
 • Blog
 • Perkhidmatan
 • Portfolio
 • Hubungi
 1. Jenis catatan tersuai – Anda boleh membina bahagian yang disesuaikan untuk siaran di laman web anda.

Tema Vulcan WordPress adalah tema yang serba boleh dan boleh disesuaikan. Strukturnya sesuai untuk semua jenis laman web – namun, kami mengesyorkannya sebagai laman web perniagaan.

Dapatkannya Di Sini.

12. Tema WordPress Minera

Tema WordPress MineraMinera adalah tema WP minimalis yang dilengkapi dengan platform e-dagang. Oleh itu, ia menjadikan laman web yang baik untuk kedai dalam talian. Sekiranya anda memasang laman web perniagaan untuk pakaian, perabot, dan barang serupa lainnya, ini akan menjadi tema yang baik untuk dipertimbangkan. Mari kita lihat beberapa ciri di bawah.

 1. Import demo 1-klik – Sekiranya anda menyukai salah satu laman demo mereka, anda boleh mengklonnya dalam membuat laman web anda sendiri.
 2. Sedia terjemahan – Sekiranya anda ingin menjangkau khalayak di seluruh dunia, anda boleh melakukannya dengan memasang WPML (pemalam berbilang bahasa).
 3. Reka bentuk responsif – Tema membolehkan anda mempunyai laman web yang dapat dilihat pada pelbagai jenis peranti.
 4. Plugin Visual Composer Percuma – Pembangun halaman seret dan lepas ini termasuk dalam tema secara percuma.
 5. Keserasian merentas penyemak imbas – Laman web anda dapat dilihat pada penyemak imbas yang berbeza seperti Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, dan Safari.

Ingin memasang kedai dalam talian menggunakan tema Minera? Sekiranya ada, ketahui bahawa ia juga dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Penonton cepat terbina dalam – Pengguna akan senang melalui laman web anda (dan produk anda).
 • Gaya produk tunggal – Pilih dari pelbagai gaya persembahan produk anda.
 • Tambah ke troli – Tema dilengkapi dengan butang Tambah ke Troli.
 • Susun atur kategori – Anda boleh menampilkan kedai anda dengan gaya susun atur yang berbeza (penuh, berkotak, atau dengan bar sisi).

Pemalam percuma juga termasuk dalam tema – dan ia juga menyokong pemalam pihak ketiga. Berikut adalah beberapa daripadanya:

 • Visual Composer – Plugin pembina halaman yang popular ini termasuk dalam pakej tema.
 • Slider Revolution – Plugin slaid ini juga termasuk dalam tema.
 • Sokongan WooCommerce – Anda boleh menggunakan WooCommerce dengan tema Minera.
 • Wishlist – Plugin Minera Wishlist disatukan dalam tema.
 • Bentuk hubungan 7 serasi – Anda boleh memasang plugin Contact form 7 tanpa menghadapi masalah.

Anda juga boleh mengharapkan ciri-ciri ini dari tema Minera:

 1. 6 Jenis tajuk – Pilih dari gaya Header yang berbeza semasa membuat laman web anda.
 2. Susun atur kaki 5+ – Reka bentuk kawasan footer laman web anda dengan cara yang anda mahukan.
 3. 6 gaya blog – Pilih dari yang berikut semasa membuat halaman blog:
 • Lalai
 • Senaraikan
 • Grid
 • Masonry
 • Grid
 • Zigzag

Walaupun anda boleh membuat pelbagai jenis laman web dengan tema Minera, kami mencadangkannya untuk digunakan dalam membuat kedai dalam talian dan tempat serupa lainnya. Anda boleh membuat laman web yang elegan dengannya sambil tetap minimalis dan mesra pengguna.

Dapatkannya Di Sini.

13. Tema WordPress Sirius

Tema WordPress Minimalis SeriusSekiranya anda ingin membuat kehadiran profesional sambil mempunyai laman web yang kelihatan minimalis, pertimbangkan untuk mendapatkan tema Sirius WordPress. Tema ini menggunakan HTML dan pengekodan untuk profesional dan pereka yang ingin menyesuaikan tema lebih lanjut. Walau bagaimanapun, temanya juga mempunyai templat siap pakai dan teknologi seret dan lepas untuk pemula dan orang yang tidak begitu berteknologi. Berikut adalah beberapa ciri utamanya:

 1. Jenis catatan tersuai untuk tayangan slaid – Gunakan tayangan slaid untuk menunjukkan kandungan laman web anda.
 2. Templat halaman – Anda dapat dengan mudah menyesuaikan templat siap pakai untuk menambah atau menghapus fungsi tertentu.
 3. Templat portfolio – Anda boleh membuat portfolio dengan video dan gambar. Penapis kategori juga boleh diletakkan untuk mendapatkan hasil yang teratur.
 4. Kod pendek yang mesra pengguna – Bagi orang yang tidak pakar dalam membuat kod, sistem pengekodan ringkas disertakan dalam tema ini.
 5. Sedia terjemahan – Tema dilengkapi dengan fail .po.

Sekiranya anda mempertimbangkan untuk mendapatkan tema Serius, perhatikan bahawa ia juga dilengkapi dengan yang berikut:

 • Bilah sisi siap widget – Bilah sisi dibina untuk menampung widget.
 • 7 widget tersuai – Pilih widget yang anda perlukan untuk laman web anda.
 • Borang hubungan Ajax – Tema dilengkapi dengan borang hubungan terbina dalam – anda hanya perlu mengaktifkannya agar berfungsi.
 • Sokongan Gravatar – Pengguna boleh menggunakan gravatar mereka di laman web anda.
 • Thread comment-siap – Tema menyokong utas perbualan dalam siaran.

Perkara lain yang diharapkan dari tema Serius WordPress:

 1. Sokongan merentas penyemak imbas – Laman web anda dapat dilihat dalam penyemak imbas yang berbeza (Safari, Chrome, Internet Explorer, FireFox, Opera).
 2. Pilihan pentadbir – Kawal reka bentuk dan kandungan laman web anda di bahagian belakang platform WordPress anda dengan mudah.
 3. Reka bentuk responsif – Kandungan kelihatan baik pada semua jenis peranti.

Anda boleh menggunakan tema Sirius WP untuk mana-mana tempat perniagaan yang memerlukan reka bentuk minimalis. Walaupun anda boleh membuat laman web yang sangat sederhana dengan tema ini, ini tidak bermaksud bahawa ia adalah pilihan biasa-biasa saja. Sebenarnya, ini adalah tema WordPress yang sangat kuat yang boleh anda gunakan dengan cara yang anda mahukan.

Dapatkannya Di Sini.

14. Tema WordPress Centita

Tema Centita WPTema Centita WP adalah tema yang sesuai untuk laman web perniagaan. Walaupun dilengkapi dengan reka bentuk yang sederhana dan minimalis, anda boleh membuat laman web yang hebat yang mudah dinavigasi juga. Anda boleh melihat ciri utamanya di bawah.

 1. Variasi halaman utama – Pilih gaya Halaman Utama anda (terdapat banyak pilihan).
 2. Reka bentuk responsif – Laman web anda akan kelihatan baik apabila dilihat dari pelbagai peranti.
 3. Pilihan tema – Centita dilengkapi dengan beberapa pilihan tema untuk dipilih semasa menyiapkan laman web anda.
 4. Disertakan JPA – Anda boleh bekerja dengan gambar photoshop anda.
 5. Jenis catatan tersuai – Anda boleh membuat taksonomi dan mengumpulkan elemen serupa.
 6. Templat kategori – Anda boleh membuat kumpulan kategori anda sendiri semasa merancang laman web anda.

Berikut adalah lebih banyak ciri yang dibawa oleh tema Centita WP:

 • Halaman portfolio – Tema menyokong video dan gambar di halaman portfolio anda.
 • 8 tempat widget – Terserah anda untuk memilih dan meletakkan widget di laman web anda.
 • Borang hubungan Ajax – Ia dilengkapi dengan borang hubungan terpasang – tidak perlu memuat turun pemalam untuk halaman Kenalan anda.
 • Sokongan Gravatar – Pengguna boleh menggunakan gambar identiti mereka ketika meninggalkan komen pada siaran anda.

Komponen berguna lain yang terkandung dalam tema Centita WP:

 1. Ubah ukuran gambar automatik – Mengubah saiz gambar tidak akan mempengaruhi kualitinya.
 2. Fail PSD disertakan – Anda boleh mengedit gambar photoshop.
 3. Didokumentasikan dengan baik – Ia dilengkapi dengan arahan terperinci mengenai cara menggunakan ciri tema.
 4. Pilihan tema pentadbir – Anda boleh menyesuaikan laman web anda dengan cara yang anda suka dari bahagian belakang WordPress.
 5. Sokongan merentas penyemak imbas – Pengguna pelayar yang berbeza (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox, Opera) dapat mengakses dan melihat laman web anda.

Dengan tema yang boleh disesuaikan seperti Centita, anda boleh membuat laman web minimalis tanpa mengorbankan kualiti dan kebolehgunaan. Pada akhirnya, anda akan mempunyai laman web yang sangat anda sukai dan pelanggan / penonton anda juga akan menganggapnya mesra pengguna.

Dapatkannya Di Sini.

15. Tema WordPress MiniBuzz

Tema WordPress MiniBuzz MinimalisSekiranya anda merancang untuk membuat laman web perniagaan minimalis, pertimbangkan tema MiniBuzz WP. Laman web anda kemudian akan dapat membuat persembahan 2 lajur sambil mengekalkan antara muka yang bersih dan sederhana. Sekiranya anda mempunyai produk untuk dijual, anda boleh menggunakan WooCommerce bersesuaian dengan temanya. MiniBuzz mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Susun atur responsif – Paparan laman web anda dapat dilihat dengan jelas dari semua jenis peranti (skrin besar dan kecil).
 2. Retina-siap – Gambar tidak akan kelihatan seperti piksel.
 3. Templat beranda – Anda boleh mempunyai laman web siap pakai dengan memilih dari pilihan tema.
 4. Templat portfolio – Anda boleh menyusun gambar dan menyusunnya di halaman portfolio.
 5. Templat Testimoni – Sekiranya anda ingin memasukkan halaman testimoni, ada templat yang boleh anda gunakan langsung dari kotak.

Di bawah ini terdapat lebih banyak ciri dari tema MiniBuzz WordPress:

 • Templat halaman – Anda boleh memilih untuk menampilkan laman web anda dengan lebar penuh atau dengan bar sisi.
 • Penyesuai warna tanpa had – Anda boleh memilih warna yang akan anda gunakan untuk laman web anda.
 • Sedia terjemahan – Fail .po disertakan dalam pakej tema.
 • Menu lungsur – Anda boleh membuat beberapa peringkat menu ketika menyesuaikan laman web anda.
 • Sesuai dengan WPML – Anda boleh menyediakan laman web berbilang bahasa.

Tema ini juga mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Serentak antara penyemak imbas – Pelanggan / pelanggan / pelawat anda dapat melihat laman web anda dari sebarang jenis penyemak imbas (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera).
 2. Didokumentasikan – Satu set arahan disertakan dalam paket tema yang menerangkan bagaimana menggunakan pelbagai ciri tema.
 3. Widget-ready – Pilih widget yang ingin anda gunakan untuk laman web anda.

Anda boleh membuat laman web yang ringkas tetapi bergaya dengan tema MiniBuzz WordPress. Ia dilengkapi dengan ciri yang dapat disesuaikan – jadi, anda benar-benar dapat membuat laman web yang akan memenuhi keperluan pelanggan anda.

Dapatkannya Di Sini.

16. Tema WordPress yang Lebih Baik

Tema WP yang lebih baikTema Better WP boleh membuat laman web perniagaan minimalis yang bagus. Dengan reka bentuknya yang mesra pengguna (yang boleh anda sesuaikan), ia boleh berfungsi sebagai laman web agensi atau industri. Namun, ia mempunyai gaya fleksibel yang juga menjadikannya pilihan yang baik untuk membuat laman web atau blog peribadi. Lihat ciri-ciri di bawah ini untuk mengetahui tema ini dengan lebih baik.

 1. Reka bentuk responsif – Sekiranya anda menyasarkan khalayak yang luas, ketahui bahawa tema ini akan kelihatan baik apabila dilihat dari mana-mana peranti.
 2. Penyusun Visual Percuma – Pembina halaman berbayar (premium) termasuk dalam pakej tema.
 3. Free Slider Revolution – Ia dilengkapi dengan plugin premium lain yang boleh anda gunakan dalam membuat slider yang disesuaikan untuk laman web anda.
 4. Retina-ready – Gambar di laman web anda akan sentiasa kelihatan jelas dan tajam.
 5. Disesuaikan – Ia dilengkapi dengan penyesuai tema supaya anda dapat mengubah rupa laman web anda dengan mudah.

Tema Better WP juga mempunyai ini:

 • Portofolio tanpa had – Anda boleh menyediakan sebilangan portfolio yang diperlukan oleh laman web anda.
 • Susun atur blog – Terdapat beberapa tata letak yang dapat dipilih ketika membuat halaman blog.
 • WPML-sedia – Ia serasi dengan plugin WPML – jadi, anda boleh membuat laman web berbilang bahasa dengan tema.
 • HTML5 – Tema dikemas kini dengan HTML terkini.
 • Didokumentasikan – Manual arahan disertakan dalam pakej untuk membantu anda memahami cara menggunakan tema.

Dengan ciri berguna dan reka bentuk berkualiti tinggi, anda boleh membuat laman web khusus untuk perniagaan, blog, atau laman web peribadi anda. Keupayaan menggunakan slider juga dapat membantu anda membina portfolio dalam talian untuk dipersembahkan kepada pelanggan, pelanggan dan pengunjung laman web anda. Sesungguhnya, anda mempunyai kekuatan untuk membuat laman web minimalis atau terperinci dengan tema Better WordPress.

Dapatkannya Di Sini.

17. Tema WordPress Kossy

Tema WordPress KossyAdakah anda mencari tema minimalis yang bagus untuk membuat laman web e-dagang? Anda boleh melihat tema Kossy WP dan mempertimbangkan untuk menggunakannya. Dengan pelbagai pilihan penyesuaian tema, anda boleh membuat kedai dalam talian anda sendiri untuk pakaian, perabot, kosmetik, buku, aksesori dan banyak lagi. Pertama, lihat beberapa ciri utama yang dibawa oleh tema ini.

 1. 10 Susun atur Halaman Utama – Memilih dari pelbagai pilihan susun atur yang dimiliki oleh tema, anda boleh bermain dengan cara anda merancang laman web anda – terutamanya laman utama anda.
 2. Sesuai dengan WPML – Anda boleh menjadikan laman web perniagaan anda dengan pelbagai bahasa.
 3. Susun atur blog – Anda disajikan dengan banyak pilihan tata letak untuk bahagian blog di laman web anda.
 4. Kandungan demo – Anda boleh membina laman web anda berdasarkan beberapa contoh demo mereka.

Sekiranya anda mendirikan kedai dalam talian, anda boleh menggunakan yang berikut:

 • Paparan pantas produk – Anda boleh memilih susun atur yang mempamerkan produk anda dengan sekali pandang.
 • Fungsi carian – Anda boleh memasang bar carian untuk orang yang mencari produk tertentu di laman web anda.
 • Keranjang belanja – Ciri tambah ke troli diperlukan di kedai dalam talian – dan tema ini mempunyai satu (bawaan).
 • Produk Pilihan – Anda boleh meletakkan pilihan Wishlist di laman web anda supaya orang dapat menyimpan beberapa produk yang mereka inginkan dan mengaksesnya dengan mudah apabila mereka perlu.
 • Carousel – Anda boleh memaparkan produk dan catatan pada karusel. Bukan hanya elemen menarik dan menarik – korsel ini juga membolehkan orang melihat pelbagai produk / siaran tanpa meninggalkan halaman.

Komponen lain yang terdapat dalam tema:

 1. Sesuai dengan WooCommerce – Anda boleh menggunakan WooCommerce dengan tema ini.
 2. Menu Mega – Tema membolehkan anda membuat beberapa lapisan kategori pada menu anda.
 3. Reka bentuk responsif – Pengguna PC, pengguna tablet, dan pengguna telefon pintar dapat melihat laman web anda dengan jelas.
 4. Pautan ikon sosial – Anda boleh memasukkan ikon sosial di laman web anda dan memanfaatkan hubungan dengan laman rangkaian sosial.
 5. Halaman Ralat 404 – Templat untuk Ralat 404 disertakan dalam pakej tema.

Kossy adalah tema hebat yang menyediakan anda alat yang hebat untuk menyesuaikan laman web anda. Oleh kerana reka bentuknya yang responsif, pengguna yang menggunakan peranti desktop, dan juga mereka yang menggunakan peranti mudah alih, akan mendapati laman web anda mesra pengguna dan mudah dimanipulasi.

Dapatkannya Di Sini.

18. Tema WordPress Danni

Tema Danni WPDengan penampilan moden dan minimalis, tema Danni WordPress menjadikan pilihan yang sesuai untuk blogger dan perniagaan yang menumpukan pada fesyen, berita, makanan, dll. Lihat saja ciri-ciri utamanya di bawah untuk melihat apakah tema itu sesuai dengan keperluan anda:

 1. Navigasi catatan popular – Tema merangkumi modul yang boleh anda tetapkan untuk mempamerkan catatan paling popular anda.
 2. Gelangsar siaran yang diketengahkan – Anda boleh memilih catatan tertentu dan memaparkannya dalam slaid.
 3. 2 blok Pengenalan – Tema menyediakan 2 blok (ruang) untuk anda memperkenalkan diri dan perniagaan anda. Memuat naik gambar dan meletakkan pautan juga dibenarkan di blok ini.
 4. Galeri Jetpack – Fungsi ini berfungsi dengan pemalam Jetpack – jadi, anda boleh memaparkan catatan dan gambar dengan cara tertentu.
 5. Susun atur 2 lajur – Jika anda ingin meniru penerbitan surat khabar, menggunakan susun atur 2 lajur dapat memaparkan catatan dan halaman anda dalam reka bentuk.
 6. Dok kandungan yang dicadangkan – Anda boleh meletakkan catatan yang anda cadangkan di bahagian bawah artikel.

Lebih banyak ciri yang diharapkan dari tema Danni:

 • WP 4.9+ serasi – Anda boleh menggunakan tema dengan versi WordPress yang dikemas kini.
 • Teknologi responsif – Tema dapat memperlihatkan slaid dengan lancar dan bertindak balas dengan baik pada skrin sentuh.
 • Sedia Retina – Skrin resolusi tinggi kelihatan cantik dengan tema ini.
 • Sedia terjemahan – Dengan fail .po yang disertakan, kandungan laman web anda dapat diterjemahkan ke dalam bahasa yang berbeza.
 • Penyesuaian langsung – Tetapan boleh dihidupkan dan dimatikan semasa penyesuaian di mana anda boleh menetapkan fon dan warna (dan elemen lain) di laman web anda.

Ciri-ciri lain yang perlu diperhatikan dalam tema Danni WP:

 1. Reka bentuk pelbagai susun atur – Bahagian halaman utama dan arkib laman web anda boleh disusun dalam susun atur yang berbeza seperti standard, list, dan grid.
 2. Bilah sisi melekit – bar sisi laman web anda boleh dibuat untuk melayang sehingga selalu dilihat. Walau bagaimanapun, anda boleh memilih untuk mematikan ciri ini.
 3. Kawalan bar sisi – Anda boleh memilih untuk meletakkan bar sisi ke kiri, ke kanan, atau hanya melumpuhkannya (tanpa bar sisi).
 4. Lebar kandungan – Anda boleh menyesuaikan ukuran kandungan anda.
 5. Gambar latar – Gambar latar tema ini boleh disesuaikan. Warna yang digunakan di laman web ini juga boleh berubah.

Danni adalah tema lengkap dan sangat disesuaikan. Dengan antara muka minimalis tetapi kuat, laman web perniagaan, blog, dan laman web peribadi dapat dipersembahkan dengan baik.

Dapatkannya Di Sini.

19. Haat WooCommerce

Tema WordPress HaatWalaupun tema Haat terutama dirancang untuk laman web e-dagang, ia juga akan berfungsi untuk jenis laman web lain yang ingin menumpukan pada kreativiti dan kesederhanaan. Oleh kerana ini adalah tema WooCommerce-siap, anda boleh menggunakannya untuk memasang kedai dalam talian yang menjual pakaian lelaki, pakaian wanita, minyak wangi, alat solek, dan apa yang ada pada anda. Juga, kerana temanya dapat disesuaikan, anda juga dapat menggunakannya sebagai blog. Disenaraikan di bawah adalah beberapa ciri teratasnya.

 1. KingComposer – Editor latar belakang tema akan membolehkan anda membuat laman web yang sesuai untuk keperluan perniagaan atau peribadi anda.
 2. Mesra SEO – Struktur HTML pada tema akan membantu kedudukan laman web anda di enjin carian.
 3. Widget – Pakej tema dilengkapi dengan beberapa widget yang anda akan berguna untuk laman web anda (mis. Arkib, kategori dan banyak lagi).
 4. Seret dan lepaskan pembina halaman – Buat laman web dengan mudah tanpa pengetahuan pengekodan.
 5. Merentas penyemak imbas – Laman web yang menggunakan tema Haat WordPress dapat dilihat dari penyemak imbas yang berbeza seperti Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, dan Opera.
 6. Demo 1-klik – Anda boleh mengklon demo laman web semasa membuat laman web anda.

Berikut adalah beberapa lagi ciri Haat:

 • 4+ Halaman Utama yang telah dikonfigurasi – Anda boleh memilih dari beberapa Halaman Utama yang telah dibuat sebelumnya. Laman Utama ini juga dilengkapi dengan tetapan slaid yang berbeza.
 • 5+ Gaya Header – Terdapat pelbagai pilihan untuk dipilih semasa membuat Header laman web anda – lebarnya lebar, telus, atau melekit.
 • Kedudukan logo – logo perniagaan atau peribadi anda boleh diletakkan di mana sahaja yang anda mahukan (kiri, kanan, tengah, dll.)
 • Halaman tajuk – Anda boleh menyesuaikan tajuk halaman untuk ditunjukkan atau disembunyikan. Bahkan tetapan warna, fon, jarak, dan lain-lain dapat diubah sesuai dengan keinginan anda.

Apa yang menjadikan tema ini serba boleh ialah anda dapat menyesuaikan bahagian dan tetapan di laman web anda dengan mudah. Anda boleh menyeret dan melepaskan elemen dan tidak memerlukan pengetahuan pengekodan untuk melakukannya. Selain itu, anda dapat mempersembahkan gambar produk dengan gaya dan susun atur yang berbeza. Ya, anda boleh membuat laman web minimalis menggunakan tema Haat WordPress – dan sekiranya anda memutuskan untuk membuat laman web yang lebih mewah, anda juga boleh melakukannya dengan beberapa perubahan.

Dapatkannya Di Sini.

20. Baca Tema WordPress

Tema WordPress HaatBaca adalah tema WordPress minimalis yang sesuai untuk blogger. Sebabnya adalah kerana ia direka bentuk untuk dibaca ultra kerana anda tahu bagaimana blog – blognya sentiasa dikemas kini dengan catatan (dan pembacanya berasal dari seluruh dunia). Oleh itu, tema ini membawa ciri-ciri berikut:

 1. 3 susun atur blog – Pilih dari susun atur dengan bar sisi, susun atur tanpa bar sisi, dan susun atur batu (anda tahu, seperti susun atur Pinterest).
 2. HTML5, CSS3, dan jQueary – Ia dilengkapi dengan kod dan bahasa yang dikemas kini.
 3. Reka bentuk responsif – Penonton laman web anda dapat mengakses laman web anda menggunakan pelbagai jenis peranti.
 4. Sistem blog – Tema menyokong semua jenis format catatan.
 5. Portofolio tanpa had – Anda boleh membuat beberapa halaman portfolio anda.
 6. Sokongan galeri – Galeri gambar dioptimumkan untuk penggunaan mudah alih.

Lebih banyak perkara yang diharapkan dari tema Baca WordPress:

 • Panel tetapan yang boleh disesuaikan – Anda boleh bermain dengan pilihan pada panel tetapan.
 • Sedia SEO – Tema dikodkan dengan bersih dan mudah diperingkat pada mesin pencari.
 • Sedia terjemahan – Fail .po disertakan dalam pakej untuk membolehkan terjemahan kandungan dalam bahasa lain.
 • Bar sisi tidak terhad – Anda boleh merancang laman web anda menggunakan sebilangan bar sisi.
 • Widget footer – Anda boleh membuat hingga 4 lajur di bahagian footer untuk widget.

Ciri-ciri lain yang terkenal dari tema Baca:

 1. Fon Google – Anda boleh mengakses lebih dari 600 fon dari pustaka fon Google.
 2. HTML yang dihoskan sendiri – Terkod khas untuk fail audio dan video.
 3. Sokongan penyematan video – Anda boleh menyematkan video dari YouTube, Video, dan laman perkongsian video popular lain.
 4. Ikon Media Sosial – Anda boleh menggunakan sekurang-kurangnya 20 ikon media sosial di blog anda.

Seperti yang anda lihat, tema Baca WordPress dapat membantu anda membina laman web yang minimalis tetapi bergaya dan berfungsi dengan baik. Dengan reka bentuk webnya yang responsif, pengikut blog anda akan mudah mengakses catatan terbaru anda (di mana sahaja mereka berada).

Dapatkannya Di Sini.

Yang merupakan Tema WordPress Minimalis Terbaik untuk Anda?

Kami tahu tidak mudah memilih tema WordPress minimalis yang paling sesuai untuk jenis perniagaan anda (atau niat). Dengan 20 tema WP yang kami kemukakan di sini, pilihan anda sekurang-kurangnya dipotong menjadi yang terbaik. Semoga berjaya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector