20 millors temes de WordPress minimalistes

Els temes de WordPress minimalistes poden crear llocs web nets i senzills. Tenir una aparença despistada és agradable per als ulls i, sempre que mantingueu els elements del vostre lloc funcionals, el vostre lloc web tindrà el seu propòsit (suposant que esteu executant el lloc amb un ràpid amfitrió de WordPress)..


Un aspecte minimalista funciona per a molts llocs com ara:

 • Negoci: tant si el vostre lloc està destinat a ús corporatiu, com a botiga en línia o altres esforços per aconseguir diners, podeu tenir un aspecte minimalista. Sens dubte facilita la venda (idees, productes, serveis).
 • Personal: encara que no teniu la intenció de generar ingressos al vostre lloc, podeu optar per un tema minimalista. Una mirada neta sempre agrada als ulls.
 • Bloc: els blocaires poden utilitzar els seus blocs per guanyar diners o simplement per expressar-se. En ambdós casos, si feu servir una plataforma WordPress, podeu optar per utilitzar un tema minimalista. Simplement funciona, això és tot, i els blocs i els bloggers tenen com a objectiu.

Quan hem arrodonit els 20 millors temes minimalistes de WordPress d’avui, hem considerat moltes coses, algunes de les quals són:

 1. Treballar amb o sense coneixements de codificació: tant professionals com principiants poden utilitzar els temes.
 2. Fàcil de configurar: aquí hi ha algunes de les coses que facilitaran la creació d’un lloc:
 • Sistema d’arrossegar i deixar anar: no calen habilitats de codificació.
 • Plantilles: no heu de començar des de zero, i no cal que es requereixi cap coneixement de codificació.
 • Columnes: escolliu el nombre de columnes que voleu per al vostre lloc web.
 • Lliscadors: els dispositius lliscants faran que el vostre lloc sigui més atractiu i elegant i us permetrà també mostrar publicacions, pàgines o productes destacats en una pàgina.
 1. Disseny responsiu: per atendre les persones que utilitzen diferents tipus de dispositius quan accedeixen a Internet (ordinadors de sobretaula, tauletes, telèfons intel·ligents, etc.).
 2. SEO-friendly: voleu classificar el vostre lloc en motors de cerca, especialment si teniu un negoci.
 3. Suport de traducció o multilingüe: el vostre lloc web pot acollir a un públic mundial.

Els 20 millors temes de WordPress minimalistes d’avui

1. Tema de WordPress de Kleanity

Tema de WordPress KleanityCom el seu nom indica, aquest tema WP pretén tenir una interfície neta al front-end del vostre lloc. Aquestes són les seves característiques més importants:

 1. Constructor de pàgines: utilitzeu el mètode arrossegar i deixar anar per crear el vostre lloc i el contingut.
 2. Plantilles de pàgina d’inici de qualitat: inclou demostracions que podeu clonar per crear el vostre propi lloc web.
 3. 19 Estils de capçalera: podeu triar entre 19 opcions quan creeu capçaleres (títol del lloc i pestanyes de menú) per al vostre lloc.

Altres característiques importants del tema de Kleanity són les següents:

 1. Admet tot tipus de dispositius principals: les persones que utilitzen PC i dispositius de mà poden veure el vostre lloc perfectament.
 2. Àrea d’Administració avançada: des del fons de la plataforma WordPress, podeu canviar fàcilment el disseny, la capçalera, els colors, etc. del vostre lloc..
 3. Pells personalitzades: podeu triar crear (i personalitzar) la pell del vostre lloc web.
 4. Admet WooCommerce: funciona bé amb WooCommerce si voleu utilitzar el vostre lloc com a botiga en línia.
 5. Admet WPML: podeu fer que el vostre lloc sigui multilingüe per a ús mundial.
 6. Personalitzador en viu: visualitzeu de forma immediata els canvis mentre editeu les opcions temàtiques del vostre lloc web.

A continuació, es mostren algunes funcions que cal esperar quan decidiu obtenir el tema de WordPress Kleanity Minimalist.

 • 14 Dissenys del bloc: personalitzeu la secció de blocs del vostre lloc com vulgueu.
 • 9 Dissenys de portafolis: mostra la secció de cartera amb l’estil escollit.
 • 6 Dissenys de la galeria: seleccioneu entre diferents opcions quan feu la secció de galeria.
 • SEO-friendly: els motors de cerca trobaran el vostre lloc, publicacions i pàgines amb facilitat.
 • Barres laterals il·limitades: col·loqueu barres laterals a les diferents àrees de les vostres pàgines web.
 • Slider Revolution: un complement premium gratuït per configurar lliscants al lloc web.
 • Tipus de Google: podeu accedir a més de 700 tipus de lletra a la biblioteca de fonts.
 • Tipus de lletra personalitzats: si teniu els vostres tipus de lletra, podeu utilitzar-los carregant-los a l’opció Tema.

Com podeu veure, el tema del Kleanity WP us pot oferir un lloc web senzill però funcional. A part de tenir plantilles preparades, també podeu clonar els seus llocs de demostració per adaptar-se a les vostres necessitats. No cal dir que personalitzar aquest tema és realment fàcil (fins i tot per a usuaris principiants de WordPress).

Obteniu-ho aquí.

2. Aeolus Tema WordPress

Tema Aeolus WPSi busqueu un tema de WordPress minimalista per a la vostra empresa, podeu considerar el tema Aeolus. El seu disseny pot fer una impressionant secció de cartera que seria adequada per a qualsevol tipus de negoci. Entre les seves característiques més importants destaquen:

 1. Tipus de publicació personalitzat: podeu afegir estil a la presentació de diapositives de les vostres publicacions.
 2. WordPress 3.X: és compatible amb sistemes WP des de 3.X.
 3. Plantilles de pàgina personalitzades: hi ha plantilles llestes per utilitzar per configurar el vostre lloc ràpidament.
 4. Dreceres fàcils d’utilitzar: si en coneixeu una mica els codis breus, podeu aplicar-lo fàcilment quan en feu aquest tema..
 5. Llest per a la traducció: el paquet inclou un fitxer .po.

Per facilitar la personalització del vostre lloc i fer-lo fàcil d’utilitzar, el tema Aeolus també els ofereix:

 • Barres laterals llestes per a widgets: els ginys es poden arrossegar i deixar anar a la secció de barres laterals al final del lloc..
 • Formulari de contacte incorporat Ajax: aquest formulari de contacte inclou una funció de validació. No és necessari instal·lar un altre complement de formulari de contacte.
 • Suport de Gravatar: els usuaris amb gravatars poden utilitzar les seves imatges mentre estan al vostre lloc web.
 • Compatible amb navegador: les persones que utilitzen Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera i Firefox poden veure el vostre lloc.
 • Opcions de tema poderoses: les opcions de tema a l’administrador són fàcils de manipular.

Amb el tema WordPress d’Aeolus, podeu crear un lloc web minimalista amb una interfície funcional i realment responsiva. Tingueu en compte que també és fàcil d’utilitzar i personalitzar aquest tema, de manera que realment podeu dissenyar el vostre lloc com vulgueu. De fet, els vostres lectors i visitants del lloc també trobaran el vostre lloc web atractiu i útil.

Obteniu-ho aquí.

3. Tema de Yusuf WordPress

Tema WordPress de Yusuf minimalistaEl tema de Yusuf Minimalist WordPress és una opció intel·ligent i creativa per a un lloc web. Tot i que els seus dissenys i plantilles són senzills, l’atractiu general del vostre lloc és professional. Amb la seva interfície neta, no hi ha dubte al respecte que els lectors i seguidors del vostre lloc podran centrar-se en el vostre contingut. Si les funcions següents són importants per a vosaltres, podeu plantejar-vos el tema de Yusuf.

 1. Eines front-end: es pot accedir a l’eina de disseny al front-end. Fins i tot podeu canviar fàcilment els colors dels elements del vostre lloc.
 2. Disseny responsiu: el tema és sensible fins i tot quan es pot accedir mitjançant aparells mòbils amb pantalles petites.
 3. Completament personalitzable: podeu combinar i combinar diferents elements del vostre lloc web per acabar amb un aspecte únic.
 4. 10 dreceres: si esteu codificant, us agradarà fer servir els dreceres d’aquest lloc.
 5. Tecnologia Ajax: carregar articles de cartera és ràpid i senzill.
 6. Els paquets estan inclosos al fitxer .po i .mo per a la traducció.
 7. Optimitzat amb SEO: aquest tema té un codi net per tal que sigui SEO-friendly.
 8. Plantilles de pàgines: les plantilles preparades per a les pàgines següents estan disponibles per utilitzar-les:
 • Inici
 • Contacte
 • Cartera
 • Bloc
 • Per defecte

Aquest tema també inclou els següents:

 1. Icones de Mitjans socials: inclou icones de les xarxes de mitjans socials més populars com ara Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, etc..
 2. Sistema de suport a articles i publicacions de portafolis: gestiona fàcilment la galeria, els àudio i els fitxers de vídeo del teu lloc.
 3. Editor de YellowPencil: inclou 3 colors de paletes, 50 animacions més, 600 fonts de Google i més.

El tema de Yusuf WordPress és una bona elecció per mirar de comprar un tema minimalista. El seu disseny responsiu permetrà la visualització del vostre lloc web des de gairebé qualsevol tipus de dispositius informàtics (telèfons intel·ligents, ordinadors de sobretaula, etc.). Com que aquest tema també està preparat per SEO, podeu continuar amb la vostra campanya de SEO sense cap problema quan feu una classificació del lloc. I ja que teniu una audiència mundial, us complau saber que aquest tema també està preparat per a la traducció.

Obteniu-ho aquí.

4. Tema WordPress Rabia

Tema WordPress RabiaPer a un lloc web personal que vol tenir un aspecte minimalista, val la pena revisar el tema Rabia. Podeu crear un portafoli senzill amb aquest tema, però, tot i dissenyar-lo de manera professional. Només cal veure les seves característiques principals:

 1. 2 Configuració de la capçalera: podeu dissenyar el vostre lloc per a ús personal o per a ús empresarial (empreses petites).
 2. 10 dreceres: trobareu interessant aquest tema si coneixeu els codis.
 3. Disseny responsiu: el vostre lloc web es veurà bé quan es visualitzi des de diferents pantalles (grans i petites).
 4. Tecnologia Ajax: la càrrega de publicacions i elements de cartera es fa ràpidament.
 5. Preparat per a la traducció: el paquet inclou fitxers .po i .mo.
 6. Optimitzat per SEO: el tema es va codificar amb motors de cerca.
 7. Compatible amb el tema infantil: tant el tema parent com el tema infantil s’inclouen al tema Rabia.
 8. Demostració XML: amb un clic, podeu obtenir de forma immediata les dades d’una XML demo a la vostra àrea d’administració de WordPress.

El tema de Rabia WordPress també inclou aquestes funcions útils:

 • Pàgines de cartera il·limitades: si voleu crear moltes pàgines de portafoli, sabeu que aquest tema el pot gestionar.
 • Icones de tipus llest per utilitzar-lo: més de 400 icones de tipus de lletra estan incloses al paquet del tema.
 • Editor de YellowPencil – Tinker amb visual CSS mitjançant l’eina d’estil YellowPencil. També inclou almenys 300 patrons de fons, 50 animacions més i més de 600 fonts de web de Google.
 • Icones de xarxes socials: inclou Facebook, Twitter, Instagram, Twitter, SoundCloud, Skype i molt més.
 • Plantilles de pàgina: per a la pàgina d’inici, contacte, bloc, portafoli, etc..

Quan es tracta de funcions i qualitat de disseny, el tema Rabia WordPress és un dels millors que hi ha. També és fàcil de configurar i és molt personalitzable. Tingueu en compte també que aquest tema és SEO-friendly, que és un avantatge si us preocupa que us situeu el lloc web.

Obteniu-ho aquí.

5. Tema WordPress MaxStore

Tema del WP MaxStorePer a un lloc web modern, professional i minimalista, el tema MaxStore és molt recomanable. Aquest tema particular funcionarà bé per a empreses sobre alimentació, moda, esports, etc. Consulteu les funcions del tema a continuació.

 1. Instal·lació d’un sol clic: inclou un paquet temàtic que es pot configurar ràpidament.
 2. Dissenys de demostració de més de 12: podeu triar entre diversos dissenys de la pàgina principal.
 3. Colors il·limitats: podeu utilitzar combinacions de colors diferents per dissenyar el vostre lloc.
 4. Estils de capçalera i peu de pàgina il·limitats: es poden personalitzar estils i colors de la capçalera i el peu de pàgina. I si utilitzeu un logotip, podeu col·locar-lo a la part esquerra, al centre o a la dreta de la capçalera.
 5. Menú Mega: podeu col·locar fitxes amb categories als vostres productes i serveis.

El tema de MaxStore WordPress també ofereix els següents:

 • Variacions de disseny: podeu triar entre la barra lateral esquerra, la barra lateral dreta i cap barra lateral.
 • Opcions del control lliscant: trieu entre el control lliscant en caixa, el control lliscant i el control lliscant d’amplada completa.
 • Columnes de pàgines de categoria: podeu triar entre 2, 3, 4, 5 o 6 columnes.
 • Configuració del tema del catàleg: opcions de compra, preus, afegir al carret i molt més.
 • No cal codificació: podeu utilitzar el tema fins i tot sense saber res sobre els codis HTML i els codis curts.
 • SEO-friendly: el tema va ser codificat de manera que els motors de cerca podran trobar el vostre lloc web i publicacions fàcilment.

El tema també té els següents:

 1. Suport plurilingüe: els usuaris d’altres països poden traduir els missatges trobats al vostre lloc. Fins i tot es admet monedes d’altres països quan es fa una compra.
 2. Colors il·limitats: podeu canviar fàcilment el tema del color del vostre lloc.
 3. Variacions del producte: podeu personalitzar la manera de presentar els vostres productes, les posicions de la barra lateral, els efectes del zoom i molt més.
 4. Complements gratuïts: obteniu Visual Composer i el control lliscant amb el paquet del tema.

El tema de WordPress MaxStore porta un disseny polivalent minimalista que podeu utilitzar per a diferents categories de negoci. Tot i això, aquest tema funciona millor per a botigues en línia i altres negocis similars. Així, si voleu crear una botiga en línia, aquest tema és una bona elecció. No només podreu presentar els vostres productes en diversos plans de disseny, sinó que també podeu personalitzar la vostra botiga de manera que us agradi de debò.

Obteniu-ho aquí.

6. Hyperion Tema WordPress

Tema WordPress mínimista d’HiperionAquest tema modern de WordPress és certament minimalista, ja que inclou un disseny net. Tingueu en compte que tot i que és compatible amb el sistema WordPress 3.X, també és compatible amb les noves funcions plasmades al WordPress 4.X. Per tant, està codificat per millorar les capacitats de la darrera plataforma WP. A continuació, detallem algunes de les coses que podeu esperar d’aquest tema:

 1. 4 pàgines d’inici diferents: podeu triar entre 4 estils de pàgines d’inici (segons el vostre tipus de negoci).
 2. Tipus de publicació personalitzada: podeu personalitzar publicacions per a la vostra presentació de diapositives.
 3. Plantilles per a pàgines personalitzades: podeu crear ràpidament el vostre lloc web ideal triant entre les plantilles disponibles del tema.
 4. Dreceres fàcils d’utilitzar: el tema s’ha codificat d’una manera senzilla.
 5. Preparat per a la traducció: si la vostra botiga en línia respon a diferents països, sabeu que el paquet del tema inclou un fitxer .po.

El tema WordPress de Hyperion també inclou les següents funcions:

 • Barres laterals llestes per a widgets: podeu arrossegar i deixar anar ginys a les barres laterals.
 • 7 ginys personalitzats: utilitzeu els ginys del tema al vostre lloc.
 • Formulari de contacte 7-Llest: el tema és compatible amb el connector Contact Form 7.
 • Suporta Gravatar: els usuaris de Gravatar poden utilitzar les seves imatges al vostre lloc.
 • Comentaris roscats: el tema pot gestionar fils llargs de converses.

Altres components útils que trobareu al tema Hyperion són:

 • Opcions del tema d’administració: per treballar en la personalització del lloc des del fons.
 • S’inclouen fitxers PSD: podeu editar imatges de Photoshop.
 • Documentat: s’inclouen instruccions al paquet temàtic per aprofitar al màxim el tema.

Trobareu el tema d’Hiperion fàcil de personalitzar segons les vostres necessitats. Hi ha moltes opcions per triar i no necessita experiència de codificació per utilitzar-la. Tot i així, tant professionals com usuaris principiants de la plataforma WordPress trobaran útil per crear un lloc web.

Obteniu-ho aquí.

7. Corona el tema de WordPress

Tema de la Corona WPEl tema Crown WP és un altre tema minimalista que inclou un disseny nou. És molt fàcil de personalitzar per tal de fer-lo únic. Mireu si aquestes funcions són importants per a vosaltres:

 1. 6 pells: trieu els diferents colors de la pell per al vostre lloc web. Les opcions de color inclouen verd, vermell, blau, taronja, gris i marró.
 2. Patrons de fons: per tal que el vostre lloc sigui realment únic, podeu utilitzar un disseny de fons que s’adapti al vostre gust.
 3. Menú desplegable: podeu crear diverses capes de categories al menú desplegable del tema.
 4. Plantilla de pàgina personalitzada: només heu d’escollir el disseny que us agradi i empleneu-lo amb el vostre contingut.
 5. Admet les miniatures de la publicació: les imatges reduïdes encara es mostren nítides i clares.

Podeu trobar més funcions al tema de Crown WordPress. Només cal veure-les:

 • Dreceres personalitzades: si voleu personalitzar la codificació, podeu fer-ho.
 • Preparat per a la traducció: el fitxer .po està inclòs al paquet temàtic.
 • Formulari de contacte Ajax: el tema inclou un formulari de contacte integrat amb funció de validació.
 • Opcions del tema d’administració: podeu personalitzar més el vostre lloc fent una retocació des del fons.
 • Estil de columna: aquest tema ofereix un disseny senzill de dues columnes.

Funcions addicionals que segurament trobareu útils en el tema:

 1. Barra lateral preparada per a widgets: les zones laterals de la barra lateral del tema estan preparades per a ginys.
 2. Peu de pàgina preparat per a widgets: es poden posar ginys a la zona de peu de pàgina.
 3. 7 ginys personalitzats: trieu els ginys temàtics que necessiteu i utilitzeu-los ara mateix i allà.

Tot i ser molt senzill de disseny, el tema de Crown WordPress té moltes funcions útils. També inclou un disseny adequat per a tot tipus de dispositius, perquè, com ja sabeu, és molt important amb els consumidors actuals.

Obteniu-ho aquí.

8. Famita Tema de WordPress

Tema WordPress famósEl tema WP de Famita e-commerce és minimalista ja que és funcional. El seu aspecte modern no deixa de banda el fet que la gent ha de centrar-se en el contingut i en els detalls presentats al vostre lloc. És un tema ideal per a persones que vulguin configurar una botiga en línia per a roba, mobles, cosmètics, accessoris i molt més. Aquestes són algunes de les seves característiques més destacables:

 1. 13+ pàgines d’inici: podeu triar entre pàgines d’inici amb control lliscant, creadors de pàgines i molt més.
 2. Opcions de personalització: podeu combinar diferents elements quan creeu el vostre lloc web únic.
 3. Estils de botiga: el vostre lloc pot estar format per 3, 4, 5 o 6 columnes.
 4. Detalls del producte: podeu incloure vídeos, carretó de la compra, llista de desitjos, efectes de zoom, etc..
 5. 5 Estils de capçalera: els menús i pestanyes de navegació es poden personalitzar per aparèixer al centre, a l’esquerra o a la dreta.
 6. 2 estils de bloc: podeu triar entre dos dissenys de blocs prèviament creats o crear-ne (personalitzar) el vostre propi.

Si teniu en compte obtenir el tema Famita, tingueu en compte que també porta el següent:

 • Pàgines llestes: plantilles per a nosaltres, contacte, properament, preguntes freqüents i error 404 s’inclouen al paquet.
 • Instal·lador amb un clic: es poden clonar els dissenys del lloc de demostració per crear el vostre propi lloc.
 • Codificació optimitzada: els codis del tema són de SEO ràpids i de càrrega ràpida.
 • Visual Composer gratuït: aquest creador de pàgines premium utilitza mètode d’arrossegament i solta per dissenyar un lloc web.
 • Disseny responsiu: les pantalles grans (per exemple, PCs) i les petites pantalles (dispositius mòbils) poden veure el vostre lloc amb la màxima claredat.

El tema Famita va ser inclòs al nostre top 20 de la llista perquè inclou moltes eines que faciliten la creació d’un lloc. Així doncs, malgrat ser net i minimalista, aquest tema també és versàtil. A més, si no coneixeu la codificació i els codis curts, podeu utilitzar aquest tema en concret. El motiu d’això és que no necessiteu habilitats de codificació per operar el tema: es tracta de mètodes d’arrosseguament i de solta i de plantilles preparades que fan que tot el procés de configuració d’un lloc web sigui ràpid i fàcil..

Obteniu-ho aquí.

9. Tema de WordPress hel·len

Tema WordPress minimalista hel·lenHellen és un tema de WordPress modern i elegant que pot mostrar creativament obres de fotografia i estils de revistes d’un lloc. Això faria un lloc web atractiu per a bloggers, diaris, revistes i, fins i tot, empreses (per exemple, minoristes). A continuació es mostren algunes de les funcions que porta:

 1. 11 pàgines d’inici elaborades prèviament: podeu triar entre diversos estils de pàgines d’inici i canviar la vostra tria tan sovint com vulgueu.
 2. Disseny responsable: funciona per a tot tipus de dispositius informàtics i manté la seva claredat en les pantalles tàctils.
 3. Llista de retina: el lloc web i el seu contingut semblen nítids i clars (no pixelitzats).
 4. Preparat per a la traducció: podeu trobar el fitxer .po al directori principal de l’idioma. Els usuaris poden traduir el contingut del vostre lloc web als seus idiomes.

Més funcions per esperar del tema Hellen:

 • Compatible amb WooCommerce – Podeu utilitzar WooCommerce (gratuïtament) si voleu configurar una botiga en línia.
 • Estils de disseny: podeu triar entre un disseny ample o ample en caixa.
 • Personalitzador en viu: es poden canviar fàcilment (i instantàniament) fonts, colors i molt més sense utilitzar codis.
 • Tipus de Google: els tipus de lletra de la biblioteca de fonts de Google es poden utilitzar fàcilment.

Altres aspectes plasmats en el tema del Hell WP:

 • Visual Composer: obtingueu el complement Visual Composer de forma gratuïta. És una eina de tema que arrossega i deixa anar.
 • Slider Revolution: inclou el complement Slider Revolution de forma gratuïta. Aquesta eina us resultarà útil si voleu afegir lliscants al vostre lloc web.

Amb el tema WP Hellen, podeu crear un lloc web minimalista mitjançant la vostra disposició i contingut. Com que no es necessita cap codificació per utilitzar el tema, podeu utilitzar-lo encara que no en sabeu res de codis i codis drecers. El mínim és fàcil d’utilitzar.

Obteniu-ho aquí.

10. Tema WordPress de Bloggy

Tema de Bloggy WPCom potser ja heu endevinat, el tema de Bloggy WordPress es destina principalment a blog i blocaires. A banda de tenir una característica minimalista, també se centra en la llegibilitat, ja que els blocs tenen com a objectiu tenir molts lectors. I com que la majoria de la gent accedeix a Internet a través dels seus dispositius mòbils, el tema també està optimitzat per a un entorn així. A continuació, es mostren algunes de les seves característiques més importants.

 1. HTML5: admet la versió més recent de HTML.
 2. CSS3: el llenguatge CSS més actualitzat s’utilitza en la codificació del tema.
 3. jQuery powered – El tema utilitza un JavaScript actualitzat
 4. 3 dissenys de blocs: trieu entre un disseny amb barra lateral, un disseny sense barra lateral o una maçoneria. Podeu optar per la disposició de maçoneria si voleu que l’estil de Pinterest presenti el vostre contingut.
 5. Barres laterals il·limitades: podeu utilitzar diverses barres laterals per dissenyar el vostre lloc web.
 6. Sistema complet de blocs: aquest tema admet tot tipus de formats de publicació.

T’agrada el tema de Bloggy? Per ajudar-vos a decidir-vos, aquí teniu algunes funcions més:

 • Capacitat de navegador creuat: pràcticament totes les versions dels navegadors són compatibles (per exemple, Internet Explorer, Safari, Chrome, Opera, Firefox).
 • Portafoli amb tecnologia Ajax: els articles es carreguen ràpidament fins i tot en dispositius mòbils.
 • Portafolis il·limitats: el tema és compatible amb diversos dissenys de cartera.
 • Llista de SEO: la classificació en motors de cerca és més senzilla.
 • Preparat per a la traducció: el fitxer .po s’inclou al paquet temàtic per allotjar lectors i seguidors de tot el món.
 • Configuració personalitzada: personalitzeu fàcilment l’aspecte i la funcionalitat del vostre lloc a la part posterior de WordPress.

Bé, sabem que als bloggers els agradarà especialment aquestes altres funcions:

 • Disseny responsable: accedir al vostre lloc web és fluix i no molesta.
 • Tipus de Google: podeu accedir a més de 600 tipus de lletra Google quan dissenyeu el vostre lloc web.
 • Inserció de vídeo: el tema admet la incrustació de vídeos, de manera que podeu utilitzar fitxers de YouTube, Vimeo, etc..
 • Ginys de peu de pàgina: podeu col·locar fins a quatre columnes de peus de pàgina per adaptar-se als widgets necessaris.
 • Icones de xarxes socials: podeu utilitzar més de 20 icones de xarxes socials al vostre lloc.

Si sou blogger, el tema de Bloggy WordPress pot ser una de les vostres opcions a l’hora d’escollir un tema minimalista. Ara, fins i tot si no és blogger, però pretenen tenir una pàgina de bloc al vostre lloc web, també podeu considerar aquest tema per al vostre ús personal o empresarial..

Obteniu-ho aquí.

11. Tema de WordPress Vulcan

Tema de WordPress VulcanEl tema de Vulcan WordPress crearà un bon lloc web d’empresa minimalista. No obstant això, ja que ve amb un disseny modern, en realitat es pot utilitzar per a qualsevol tipus de lloc. Aquest tema presenta el següent:

 1. 5 esquemes de colors: amb els colors disponibles de blau, taronja, verd, morat i gris, podeu personalitzar l’aspecte del vostre lloc segons les vostres preferències.
 2. Opcions de tema: si aneu al fons de la plataforma WP, podreu triar entre moltes opcions quan personalitzeu el vostre lloc..
 3. Formulari de contacte: inclou un formulari de contacte integrat de Ajax. Per tant, no necessiteu cap altre complement de formulari de contacte per al vostre lloc web..
 4. PSD inclòs: podeu editar imatges amb Photoshop.
 5. Documentació inclosa: s’inclou un manual d’instruccions sobre com utilitzar el tema (i tots els seus components) al paquet.
 6. 3 variacions de control lliscant: teniu 3 opcions per triar quan feu servir els control lliscant del vostre lloc.
 7. Presentació de diapositives d’imatge: trieu els diferents estils de presentacions de diapositives com a un altre component per al vostre lloc web.

A continuació, es mostren més funcions del tema Vulcan:

 • Compatible amb un navegador creuat: aquest tema funciona per a Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari i Opera.
 • El canvi de mida de les imatges automàtiques: el canvi de la mida de les imatges del vostre lloc no afectarà la seva qualitat (quedaran clares i nítides).
 • 8 llocs de widgets: podeu personalitzar l’aspecte del vostre lloc escollint els llocs designats dels vostres ginys.
 • 8 ginys personalitzats: el tema Vulcan té el seu propi conjunt de widgets que podeu utilitzar segons les necessitats.
 • Pàgina de portafoli i llum emergent: les fonts d’imatges i de vídeo són compatibles amb el tema.

Altres components importants del tema Vulcan són:

 1. Plantilles de pàgines personalitzades: inclou pàgines ja preparades per a les seccions següents:
 • Sobre
 • Bloc
 • Serveis
 • Cartera
 • Contacte
 1. Tipus de publicació personalitzat: podeu crear seccions personalitzades per a publicacions del lloc.

El tema de WordPress Vulcan és un tema versàtil i personalitzable. La seva estructura és adequada per a qualsevol tipus de llocs web. Tot i això, la recomanem com a lloc de negocis.

Obteniu-ho aquí.

12. Minera Tema WordPress

Minera Tema WordPressMinera és un tema minimalista del WP que inclou una plataforma de comerç electrònic. Per tant, és un lloc ideal per a botigues en línia. Si creeu un lloc web d’empresa per a roba, mobles i altres articles similars, aquest seria un bon tema a considerar. Vegem algunes de les seves funcions a continuació.

 1. Importació de demostració d’un clic: si us agrada un dels llocs de demostració, podeu fer-lo clonar al vostre lloc web.
 2. Preparat per a la traducció: si voleu adreçar-vos a un públic mundial, podeu fer-ho instal·lant WPML (un complement multilingüe).
 3. Disseny responsiu: el tema permet tenir un lloc que es pugui veure en diferents tipus de dispositius.
 4. Complement gratuït de Visual Composer: aquest creador de pàgines d’arrossegament s’inclou en el tema de forma gratuïta.
 5. Compatibilitat entre navegadors: el vostre lloc es pot veure en diferents navegadors com Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera i Safari.

Voleu fer una botiga en línia amb el tema Minera? En cas afirmatiu, sabeu que també inclou aquestes funcions:

 • Visualitzador ràpid integrat: els usuaris podran passar fàcilment pel vostre lloc (i pels vostres productes).
 • Estils de producte únics: trieu els diferents estils de presentació dels vostres productes.
 • Afegeix a la cistella: el tema ve amb el botó Afegeix a la cistella.
 • Maquetació de la categoria: podeu presentar la botiga en diferents estils de disseny (completa, en caixa o amb barra lateral).

També s’inclouen complements gratuïts al tema i també admet plugins de tercers. Aquí hi ha alguns:

 • Visual Composer: aquest complement popular del creador de pàgines està inclòs al paquet temàtic.
 • Slider Revolution: aquest complement lliscant també està inclòs al tema.
 • Suport de WooCommerce: podeu utilitzar WooCommerce amb el tema Minera.
 • Llista de desitjos: el complement de la llista de desitjos de Minera està integrat en el tema.
 • Compatible amb el formulari de contacte 7: podeu instal·lar el complement del formulari de contacte 7 sense tenir cap problema.

També podeu esperar aquestes funcions del tema de Minera:

 1. 6 Tipus de capçalera: trieu els diferents estils de capçalera quan creeu el vostre lloc.
 2. Disposicions de 5 o més peus: dissenyeu l’àrea de peu del vostre lloc com vulgueu.
 3. 6 estils de bloc: trieu el següent per crear una pàgina del bloc:
 • Per defecte
 • Llista
 • Reixa
 • Maçoneria
 • Reixa
 • Zigzag

Tot i que podeu fer tot tipus de llocs web amb el tema Minera, el recomanem per utilitzar-lo per crear botigues en línia i altres llocs similars. Podeu crear un lloc elegant tot mantenint-lo minimalista i fàcil d’utilitzar.

Obteniu-ho aquí.

13. Tema WordPress Sirius

Tema WordPress Minimalista seriósSi voleu crear una presència professional mentre teniu un lloc web d’aspecte minimalista, penseu en obtenir el tema WordPress Sirius. Aquest tema utilitza HTML i codificació per a professionals i dissenyadors que vulguin personalitzar més el tema. Tanmateix, el tema també disposa de plantilles preparades i de tecnologia per arrossegar i deixar anar per a principiants i no tan tecnològics. Aquí teniu algunes de les seves principals característiques:

 1. Tipus de publicacions personalitzades per a presentacions de diapositives: utilitzeu presentacions de diapositives per presentar el contingut del vostre lloc.
 2. Plantilles de pàgina: podeu personalitzar fàcilment plantilles preparades per afegir o suprimir determinades funcions.
 3. Plantilles de portafoli: podeu crear carteres amb vídeos i imatges. També es pot col·locar un filtre de categoria per obtenir resultats d’organització.
 4. Dreceres fàcils d’utilitzar: per a persones que no són expertes en crear codis, s’inclou un sistema de codificació senzill en aquest tema.
 5. Llest per a la traducció: el tema ve amb un fitxer .po.

Si teniu en compte obtenir el tema de Serius, tingueu en compte que també ve amb el següent:

 • Barres laterals llestes per a widgets: les barres laterals estan creades per adaptar-se a ginys.
 • 7 ginys personalitzats: trieu els ginys que necessiteu per al vostre lloc.
 • Formulari de contacte Ajax: el tema inclou un formulari de contacte integrat. Només cal habilitar-lo perquè funcioni.
 • Suport de Gravatar: els usuaris poden utilitzar els seus gravatars al vostre lloc.
 • Fil de comentaris: el tema admet fils de conversa en una publicació.

Altres coses que espereu del tema de WordPress de Serius:

 1. Suport creuat del navegador: el vostre lloc es pot visualitzar en diferents navegadors (Safari, Chrome, Internet Explorer, FireFox, Opera).
 2. Opcions d’administració: controleu el disseny i el contingut del vostre lloc al fons de la plataforma WordPress amb facilitat.
 3. Disseny responsable: el contingut té un bon aspecte en tot tipus de dispositius.

Podeu utilitzar el tema Sirius WP per a qualsevol lloc comercial que requereixi un disseny minimalista. Tot i que podeu crear un lloc web d’aspecte molt senzill amb aquest tema, no vol dir que sigui una opció mediocre. De fet, aquest és un tema de WordPress molt potent que podeu utilitzar de la manera que vulgueu.

Obteniu-ho aquí.

14. Tema de WordPress Centita

Tema WP CentitaEl tema Centita WP és un tema ideal per a un lloc web d’empresa. Tot i que ve amb un disseny senzill i minimalista, també podeu crear un lloc potent que sigui fàcil de navegar. Podeu veure les seves principals característiques a continuació.

 1. Variacions de la pàgina d’inici: tria l’estil de la pàgina d’inici (hi ha moltes opcions).
 2. Disseny sensible: el vostre lloc tindrà un bon aspecte quan es visualitzi des de diferents dispositius.
 3. Opcions temàtiques: Centita inclou diverses opcions de tema a l’hora de configurar el lloc.
 4. PSD inclòs: podeu treballar amb les vostres imatges de Photoshop.
 5. Tipus de publicació personalitzat: podeu crear taxonomies i agrupar elements similars.
 6. Plantilles de categories: podeu crear el vostre propi conjunt de categories per dissenyar el vostre lloc.

A continuació, es mostren més funcions del tema Centita WP:

 • Pàgina de portfoli: el tema admet vídeos i imatges a la pàgina de portafoli.
 • 8 llocs de widgets: depèn de vosaltres els que trieu i posicioneu els ginys al vostre lloc.
 • Formulari de contacte Ajax: inclou un formulari de contacte integrat. No cal descarregar cap complement per a la vostra pàgina de contacte..
 • Suport de Gravatar: els usuaris poden utilitzar les seves imatges d’identitat quan deixen comentaris a les teves publicacions.

Altres components útils plasmats en el tema del Centita WP:

 1. Redimensionament automàtic de les imatges: el canvi de la mida de les imatges no afectarà la seva qualitat.
 2. Arxius PSD inclosos: podeu editar imatges de Photoshop.
 3. Ben documentat: inclou instruccions detallades sobre com utilitzar les funcions del tema.
 4. Opcions del tema d’administració: podeu personalitzar el vostre lloc de la manera que vulgueu des del fons de WordPress.
 5. Suport creuat del navegador: usuaris de diferents navegadors (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox, Opera) poden accedir i visualitzar el vostre lloc.

Amb un tema personalitzable com el Centita, podeu crear un lloc web minimalista sense renunciar a la qualitat i a la usabilitat. Al final, tindreu un lloc que us agrada molt i els vostres clients / espectadors consideraran que és fàcil d’utilitzar.

Obteniu-ho aquí.

15. MiniBuzz Tema WordPress

MiniBuzz Minimalista Tema de WordPressSi teniu previst configurar un lloc web d’empresa minimalista, considereu el tema del WB MiniBuzz. El vostre lloc podrà tenir una presentació de dues columnes, mantenint una interfície senzilla i neta. A més, si teniu productes per vendre, podeu utilitzar WooCommerce conjuntament amb el tema. MiniBuzz té les següents característiques:

 1. Disseny responsiu: la visualització del vostre lloc es pot veure clarament des de tot tipus de dispositius (pantalles grans i petites).
 2. Llista de retina: les imatges no semblaran pixelitzades.
 3. Plantilla de la pàgina d’inici: podeu triar entre les opcions del tema.
 4. Plantilla de portafoli: podeu organitzar imatges i ordenar-les en una pàgina de portafoli.
 5. Plantilla de testimonis: si voleu incloure una pàgina de testimonis, hi ha una plantilla que podeu utilitzar directament a la casella.

A continuació, s’ofereixen més funcions del tema de WordPress MiniBuzz:

 • Plantilles de pàgina: podeu optar per presentar el vostre lloc a tot l’amplada o amb una barra lateral.
 • Personalitzador il·limitat de colors: podeu triar els colors que fareu servir al vostre lloc web.
 • Preparat per a la traducció: el fitxer .po està inclòs al paquet del tema.
 • Menú desplegable: podeu crear diversos nivells de menú quan personalitzeu el lloc.
 • Compatible amb WPML: podeu configurar un lloc multilingüe.

El tema també inclou les següents característiques:

 1. Compatible amb un navegador creuat: els vostres clients / clients / visitants poden veure el vostre lloc des de qualsevol tipus de navegador (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera).
 2. Documentat: al paquet temàtic s’inclou un conjunt d’instruccions que expliquen com utilitzar les diverses funcions del tema.
 3. Llista de widgets: trieu els ginys que voleu utilitzar per al vostre lloc web.

Podeu crear un lloc web senzill però elegant amb el tema WordPress MiniBuzz. Disposa de funcions personalitzables; per tant, podeu trobar un lloc que respongui a les necessitats dels vostres clients.

Obteniu-ho aquí.

16. Millor tema de WordPress

Millor tema de la WPEl tema Better WP pot fer un lloc web de negocis molt agradable i minimalista. Amb el seu disseny fàcil d’utilitzar (que podeu personalitzar), pot funcionar com a lloc d’agència o indústria. Tot i així, té un estil flexible que també la converteix en una bona opció per crear un lloc o bloc personal. Consulteu les funcions següents per conèixer una mica millor aquest tema.

 1. Disseny sensible: si esteu orientats a una àmplia gamma de públic, sabeu que aquest tema es veurà bé quan es visualitzi des de qualsevol dispositiu.
 2. Visual Composer gratuït: un paquet de temes inclòs al creador de pàgines (premium) altrament pagat.
 3. Revolució lliscant gratuïta: arriba amb un altre complement premium que podeu utilitzar per crear lliscants personalitzats per al vostre lloc.
 4. Preparat per la retina: les imatges del vostre lloc sempre apareixen clares i nítides.
 5. Personalitzable: ve amb un personalitzador de temes per canviar l’aspecte del vostre lloc fàcilment.

El tema Better WP també té els següents:

 • Portafolis il·limitats: podeu configurar totes les carteres que necessiteu el vostre lloc.
 • Dissenys del bloc: hi ha diversos dissenys per triar quan es crea una pàgina del bloc.
 • Preparat per WPML: és compatible amb el complement WPML, de manera que podeu fer un lloc web multilingüe amb el tema.
 • HTML5: el tema s’actualitza amb l’últim HTML.
 • Documentat – El manual d’instruccions s’inclou al paquet per ajudar-vos a comprendre com utilitzar el tema.

Amb les seves funcions útils i els seus dissenys d’alta qualitat, podeu crear un lloc web personalitzat per a la vostra empresa, bloc o lloc personal. La possibilitat d’utilitzar lliscants també us pot ajudar a crear una cartera en línia per presentar-los als vostres clients, clients i visitants del lloc. De fet, teniu el poder de crear un lloc web minimalista o elaborat amb el tema Millor WordPress.

Obteniu-ho aquí.

17. Tema WordPress de Kossy

Kossy Tema de WordPressCerqueu un bon tema minimalista per fer un lloc web de comerç electrònic? Bé, podeu mirar el tema de Kossy WP i considerar-ne l’ús. Amb les diverses opcions de personalització del tema, podeu crear la vostra pròpia botiga en línia per a roba, mobles, cosmètics, llibres, accessoris i molt més. Primer, mireu algunes de les funcions principals d’aquest tema.

 1. 10 Maquetació de la pàgina principal: podeu triar entre les diferents opcions de disseny que té el tema amb la manera de dissenyar el vostre lloc, especialment la pàgina d’inici..
 2. Compatible amb WPML: podeu fer que el vostre lloc web sigui multilingüe.
 3. Dissenys del bloc: se us ofereix diverses opcions de dissenys per a la secció de blocs del vostre lloc web.
 4. Contingut de demostració: podeu crear el vostre lloc web basat en algunes de les seves demostracions d’exemple.

Si creeu una botiga en línia, podeu utilitzar el següent:

 • Visualització ràpida del producte: podeu optar per buscar un disseny que mostri els vostres productes d’un sol cop d’ull.
 • Funció de cerca: podeu instal·lar una barra de cerca per a persones que busquen un producte concret al vostre lloc web.
 • Cistella de la compra: es necessita una funció addicional al carret en una botiga en línia i aquest tema en té una (integrada).
 • Llista de desitjos de producte: podeu col·locar una opció de la llista de desitjos al vostre lloc perquè les persones puguin desar alguns dels seus productes desitjats i accedir-hi fàcilment quan necessitin.
 • Carrusel: podeu mostrar productes i publicacions en un carrusel. Aquest element no només és atractiu i vistós, sinó que el carrusel també permet visualitzar diferents productes / publicacions sense sortir de la pàgina..

Altres components que es troben al tema:

 1. Compatible amb WooCommerce: podeu utilitzar aquest tema amb WooCommerce.
 2. Mega menús: el tema us permet crear diverses capes de categories als vostres menús.
 3. Disseny responsiu: els usuaris de PC, usuaris de tauletes i telèfons intel·ligents poden veure el vostre lloc amb claredat.
 4. Enllaços d’icones socials: podeu incloure icones socials al vostre lloc web i aprofitar la connexió amb els llocs de xarxes socials.
 5. Pàgina d’error 404: al paquet del tema s’inclou una plantilla per a l’error 404.

Kossy és un potent tema que us proporciona grans eines per personalitzar el vostre lloc web. A més, a causa del seu disseny sensible, les persones que utilitzen dispositius d’escriptori, així com les que utilitzen dispositius mòbils, trobaran el vostre lloc fàcil d’utilitzar i fàcil de manipular.

Obteniu-ho aquí.

18. Danni Tema WordPress

Tema WP de DanniAmb un aspecte modern i minimalista, el tema de Danni WordPress ofereix una elecció adequada per a bloggers i empreses que es centren en la moda, notícies, menjar, etc. Mireu les seves principals característiques a continuació per veure si el tema s’adapta a la vostra necessitat:

 1. Navegació de publicacions populars: el tema inclou un mòdul que podeu definir per mostrar les publicacions més populars.
 2. Lliscador de publicacions destacades: podeu seleccionar de manera determinada algunes publicacions i mostrar-les en un control lliscant.
 3. 2 blocs Introducció: el tema proporciona 2 blocs (espais) per a que us presenteu i el vostre negoci. També es permet carregar imatges i posar enllaços en aquests blocs.
 4. Galeria Jetpack: aquesta característica funciona amb el complement Jetpack, de manera que podeu mostrar publicacions i imatges d’una manera determinada.
 5. Disseny de dues columnes: si voleu imitar una publicació de diari, utilitzant la disposició de dues columnes podeu mostrar les vostres publicacions i pàgines amb el disseny..
 6. Dock de contingut suggerit: podeu col·locar les publicacions suggerides a la part inferior d’un article.

Més funcions per esperar del tema de Danni:

 • Compatible amb WP 4.9+: podeu utilitzar el tema amb versions actualitzades de WordPress.
 • Tecnologia responsiva: el tema pot presentar els control lliscants i respondre bé a les pantalles tàctils.
 • Preparat per la retina: les pantalles d’alta resolució apareixen molt bé amb aquest tema.
 • Llest per a la traducció: amb el fitxer .po inclòs, el contingut del vostre lloc es pot traduir a diferents idiomes.
 • Personalització en viu: la configuració es pot activar i desactivar durant la personalització en què podeu definir els tipus de lletra i colors (i altres elements) al lloc.

Altres aspectes a veure en el tema del WP de Danni:

 1. Disseny de diversos esquemes: la secció de pàgina inicial i arxiu del lloc es pot configurar en diferents dissenys com ara la llista estàndard i la graella.
 2. Barres laterals enganxoses: les barres laterals del vostre lloc web es poden fer flotar de manera que sempre es vegin. Tanmateix, podeu optar per desactivar aquesta funció.
 3. Control de barra lateral: podeu triar la posició lateral a l’esquerra, a la dreta o simplement desactivar-la (sense barra lateral).
 4. Amplada del contingut: podeu ajustar la mida del contingut.
 5. Imatge de fons: la imatge de fons d’aquest tema és personalitzable. Els colors utilitzats al lloc també es poden canviar.

Danni és un tema complet, molt personalitzable. Amb la seva interfície minimalista però potent, es poden presentar llocs de negocis, blocs i llocs web personals.

Obteniu-ho aquí.

19. Haat WooCommerce

Tema de WordPress HaatTot i que el tema Haat està dissenyat principalment per a un lloc web de comerç electrònic, també funcionarà per a altres tipus de llocs que vulguin centrar-se en la creativitat i la simplicitat. Com que és un tema preparat per WooCommerce, el podeu utilitzar per posar a punt una botiga en línia que ven roba d’home, roba de dona, perfums, maquillatge i què en teniu. A més, com que el tema és personalitzable, també podeu utilitzar-lo com a bloc. A continuació es mostren algunes de les seves principals característiques.

 1. KingComposer: l’editor de fons del tema us permetrà crear un lloc adequat per a la vostra empresa o necessitats personals..
 2. SEO-friendly: l’estructura HTML del tema ajudarà a la classificació del vostre lloc en els motors de cerca.
 3. Ginys: el paquet temàtic inclou diversos widgets que trobareu útils per al vostre lloc (per exemple, arxius, categories i molt més).
 4. Arrossegueu i deixeu anar el creador de pàgines: creeu fàcilment un lloc web sense coneixement de codificació.
 5. Compatible amb un navegador: els llocs que utilitzen el tema Haat WordPress es poden veure des de diferents navegadors com Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer i Opera.
 6. Demostració de 1 clic: podeu clonar una demostració de lloc quan creeu el lloc.

Aquestes són algunes de les funcions de Haat:

 • Pàgina d’inici 4 + preconfigurada: podeu triar entre diverses pàgines d’inici predefinides. Aquestes pàgines d’inici també inclouen diferents paràmetres de control lliscant.
 • 5 o més estils de capçalera: hi ha diverses opcions per triar quan creeu la capçalera del vostre lloc. Pot ser d’amplada completa, transparent o enganxosa..
 • Posició del logotip: el logotip de la vostra empresa o personal es pot col·locar en qualsevol lloc que vulgueu (esquerra, dreta, centre, etc.)
 • Títol de la pàgina: podeu personalitzar els títols de les pàgines perquè es mostrin o ocultin. Fins i tot la configuració del color, tipus de lletra, espaiat, etc. es poden canviar exactament a la manera que desitgeu.

El que fa que aquest tema sigui versàtil és que podeu personalitzar les seccions i configuracions del vostre lloc fàcilment. Podeu arrossegar i deixar anar elements i no cal conèixer coneixements de codificació per fer-los. A més, podeu presentar imatges de productes en diferents estils i dissenys. Sí, podeu crear un lloc web minimalista amb el tema Haat WordPress; i, si decidiu fer un lloc més extravagant, també ho podeu fer amb alguns ajustaments.

Obteniu-ho aquí.

20. Llegiu Tema de WordPress

Tema de WordPress HaatLlegir és un tema minimalista de WordPress que s’adapta als bloggers. El motiu d’això és que està dissenyat per ser ultra-llegible perquè saps com són els blocs: s’actualitzen regularment amb publicacions (i els seus lectors són d’arreu del món). Per tant, aquest tema en particular presenta les següents característiques:

 1. 3 dissenys de blocs: trieu entre una disposició amb barra lateral, una disposició sense barra lateral i una maçoneria (com a Pinterest).
 2. HTML5, CSS3 i jQueary: inclou codis i idiomes actualitzats.
 3. Disseny responsiu: els espectadors del vostre lloc poden accedir al vostre lloc web mitjançant diferents tipus de dispositius.
 4. Sistema de blocs: el tema és compatible amb tot tipus de formats de publicació.
 5. Cartera il·limitada: podeu crear diverses pàgines del vostre portafoli.
 6. Suport de la galeria: la galeria d’imatges està optimitzada per a ús mòbil.

Més coses que cal esperar del tema Llegiu WordPress:

 • Tauler de configuració personalitzable: podeu canviar amb les opcions del tauler de configuració.
 • Llest per a SEO: el tema està codificat de forma neta i és fàcil de classificar als motors de cerca.
 • Preparat per a la traducció: s’inclou un fitxer .po al paquet per permetre la traducció de contingut en altres idiomes.
 • Barres laterals il·limitades: podeu dissenyar el vostre lloc mitjançant diverses barres laterals.
 • Ginys de peu de pàgina: podeu crear fins a 4 columnes a la secció de peu de pàgina per a ginys.

Altres aspectes destacables del tema Llegit:

 1. Tipus de Google: podeu accedir a més de 600 tipus de lletra des de la biblioteca de fonts de Google.
 2. HTML allotjament independent: especialment codificat per a fitxers d’àudio i de vídeo.
 3. Suport de incorporació de vídeo: podeu incorporar vídeos de YouTube, de vídeo i d’altres llocs més compartits de vídeo.
 4. Icones de Mitjans socials: podeu utilitzar almenys 20 icones de xarxes socials al vostre bloc.

Com veieu, el tema Llegiu WordPress us pot ajudar a crear un lloc minimalista però elegant i que funcioni bé. Amb el seu disseny web sensible, als seguidors del vostre bloc els serà fàcil accedir a les vostres darreres publicacions (on siguin).

Obteniu-ho aquí.

Quin és el millor tema minimalista de WordPress per a vostè?

Sabem que no és fàcil triar un tema de WordPress minimalista i més adequat per al vostre tipus de negoci (o intenció). Amb els 20 temes del WP que us presentem, les vostres opcions es redueixen com a mínim en algunes de les millors. Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map