Wix-arvostelu – 3 tiedettävää ennen Wixin käyttöä (2020)

Me: “Mitä haluat?”


Sinä: “Haluan rakentaa verkkosivun!”

Me: “Voi poika, kuinka hauskaa. Siellä on paljon vaihtoehtoja.

Sinä: ”Kerro, kumpaa käyttää. NYT!!!!”

Me: “Jeez hieno, rauhoitu. Haluatko oppia HTML: ää ja räätälöidä verkkosivustosi kokonaan vai vedätkö mieluummin valmiita malleja ”

Et sinäkään. Haluan räätälöidä verkkosivustoni täysin, ja jos pakotat minut oppimaan HTML: tä, murhatan sinut. “

Web-kehityksen vektori kuva

Me: “Okei … meidän pitäisi sitten puhua Wixistä.”

Oletan, että keskustelu sujuisi meidän välillämme. En tiedä miksi olet potentiaalinen murhaaja tässä tilanteessa, mutta verkkokehitys voi saada ihmiset tekemään hulluja asioita. Upea uutinen on, että sinun ei tarvitse murhata ketään saadaksesi haluamasi verkkosivuston! Jee! ð ??????

Matala-alas

Loppujen lopuksi, jos etsit massamuokkausominaisuuksia ja pystyt samalla rakentamaan upeita verkkosivustoja ilman koodausta ja ylimääräisiä päänsärkyjä, Wixin pitäisi ehdottomasti olla paras haastaja.

Kenelle verkkosivustojen rakentajat ovat

Verkkosivuston vektorikuvan rakentaminenKirjoita: verkkosivustojen rakentajat. Wixin kaltaisten verkkosivustojen rakentajien tarkoituksena on antaa jonkun rakentaa verkkosivusto nopeasti poistamalla tarve kaiken aikaisemman verkkosivustokehityksen tuntemukselle..

Vaikka Wix on yksi tunnetuimmista verkkosivustojen rakentajista ja sillä on melko hyvä isäntäalusta, sillä on rajoitukset. Sivustojen rakentajana, Wix on luonnon helppo ja helppo käyttää. Pieni oppimiskäyrä on kuitenkin vielä jäljellä.

Wix on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pystyä räätälöimään kaikki heidän uudessa verkkosivustossaan. Jos haluat pystyä rakentamaan verkkosivun, joka näyttää upealta yksin – Wix on numero yksi. Kaikki tinkimättä nopeudesta ja toiminnallisuudesta.

Vedä ja pudota se

vedä-drop-vektori

On olemassa lukuisia verkkosivustojen kehityspalveluita, joissa on vetämällä ja pudottamalla -toiminnot, kuten Squarespace ja Weebly. Suunnittelurajapinta on yleensä niin yksinkertainen kuin se saa.

Otat elementin, jonka haluat rakentaa sivulle, ja vedät sen kohtaan esiasetettu ruudukko.

Tämä on ihanteellinen editointiin, jossa tärkeysjärjestykseen asetetaan nopeus ja helppokäyttöisyys, mutta puuttuvat mukautukset. Mutta mitä tapahtuu, kun kyseinen esiasetettu ruudukko otetaan pois? Kaaos?

Voit ajatella, mutta ei Wixin kanssa.

Vapaus luoda mitään

Wix (josta tiedämme) ei aiheuta tulipaloja, mutta kaiken rehellisyyden takia kaaos johtaa siihen. Wix uskoo, että heidän verkkosivustojen rakentajalla on kaikki mahdollista.

Tämä on hiukan hassu alue, jonka Wix asuu. Sen lisäksi, että se on vetämällä ja pudottamalla toimiva verkkosivustojen rakentaja, voit myös sijoittaa minkä tahansa elementin mihin tahansa ja tehdä melkein mitä haluat.

Wixin ohjelmisto hallitsee tänään yli 20 miljoonaa verkkosivustoa selvästi he tekevät jotain oikein. On muitakin verkkosivustojen rakentajia, jotka toimivat ilman ennalta asetettua verkkoa, mutta ovat todella kamala elementtien vuorovaikutuksessa.

Hyvä

käyttäjäystävällinen sivustoKun käytän erilaisia ​​ohjelmia, ajattelin usein ajattelevani: “Toivon, että voisin tehdä blah blah blah.” Wixin kanssa – “blah blah blah” on aina olemassa. En todellakaan usko, että he olisivat jättäneet pois mitään, mitä haluatte tehdä parhaiden verkkosivustojen rakentajien kanssa.

Luotuasi verkkosivustosi voit saada sen näyttämään haluamaltasi ja sivuston kokoonpano yhdistettynä laudoittamiseen ovat paras luokassa. Kun olet todella menossa Wixin kanssa – se voi olla melko intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mikä on poikkeus monille rakentajille.

Toinen mainitsemisen arvoinen näkökohta on mobiilikokemus. Ajoittain joudut säätämään mobiilisivuston erikseen työpöytäversiosta. Tämän tekeminen on suhteellisen kivutonta ja voi auttaa poistamaan ylimääräisen paisunnan alkuperäisestä verkkosivustostasi. Mutta pidä kiinni! Kaikki ei ole täydellistä.

Paha

Tämän uuden löydetyn vapauden ansiosta on lukemattomia vaihtoehtoja ja lukuisia huomion tarttumisominaisuuksia. Yhtäkkiä valitsemasi helppo, vetävä ja pudota -verkkosivuston rakentaja on käynnistänyt sinut ja sinusta tulee hukku. Niin paljon opittavaa! Niin vähän aikaa!

Kenelle Wix on oikeasti

Sinun tulisi käyttää Wixiä, jos haluat vetää ja pudottaa, mutta sinulla on myös vähän kärsivällisyyttä ottaa aikaa Wixin toiminnallisuuden hallitsemiseen. Kun Wix on hallittu, se on tehokas työkalu, jonka avulla voit muuttaa tyhjän kankaan taideteokseksi.

Suurimman osan ihmisistä, jotka haluavat rakentaa oman verkkosivuston, tulisi käyttää Wixiä. Ainoat ihmiset, jotka haluaisin osoittaa ruudun Squarespace ja Weebly suuntaan, ovat niitä, jotka haluavat yksinkertaisen verkkosivuston, joka ei häiritse. Ei hössötystä.

Pohjimmiltaan viileät lapset käyttävät Wixiä.

Sallitaan se

Toimittaja

lourdes twitter ms word meme

Positiivinen puoli toimittaja on, että se on niin yksinkertainen kuin se saa. Toimittaja on jotain, jonka voit noutaa heti ja olla puolivälissä kunnollinen klo. On olemassa muutamia temppuja ja hienompia asioita opittavaa, mutta suurimmaksi osaksi se on helppo tehdä mitä haluat.

Ikäinen ongelma elementtien siirtämisessä ohjelmistojen ympärille on, että on mahdollista, että se häiritsee muita lähellä olevia elementtejä. Se ei ole aivan yhtä dramaattinen ohjelmisto, kuten Microsoft Word, mutta se voi silti aiheuttaa muutamia ongelmia.

Aloitetut ongelmat on helppo korjata. Onneksi on olemassa työkaluja, kuten kumoa, redo, napsauta verkkoon ja ankkurointi. Alla on esimerkki ongelmista, jotka yleensä ilmaantuvat. Kun muutamme yhden osan fonttikokoa – myös otsikon logoa suurennetaan selittämättä.

Wixin editori on aivan yhtä helppo käyttää kuin mitä tahansa muuta siellä olevaa editoria. Wixin editorilla on vain lisää. Mitä enemmän hauskaa on – lupaamme.

Täydellisen suunnitteluvapauden myötä editorissa on joitain mahtavia ominaisuuksia, joita ei voida tehdä useimmissa verkkosivustojen rakentajissa ja joita on erittäin vaikea yhdistää räätälöityihin verkkosivustoihin. Wixin kyky heittää videoita ja animaatioita kaikkialle ja muualle on seuraavan tason porno mielestämme.

Joidenkin muotoiluongelmien ratkaisut eivät ole katkaisijoita. Ongelmia tapahtuu, mutta ne on aina helppo korjata ja sen arvoinen koko tyhjälle kangaseditorille. Lisäksi toimittajan helppokäyttöisyys on upea. Mainitsimmeko, että vedät vain paska haluamaasi paikkoihin ja jätät sitten sinne? Se on mahtava!

elementit

Kerro meille, onko elementtejä, jotka haluat lisätä verkkosivulle, ja joita ei ole Wixissä. Yritimme, ja emme löytäneet mitään halusimme tehdä, mitä ei ollut saatavilla. Jos otat yhteyttä yrityksen tukitiimiin, he lisäävät ominaisuuden todennäköisesti niin nopeasti kuin mahdollista.

Naurettava määrä mahdollisuuksia on mitä Wix tarjoaa. Lisättävien elementtien luettelo on huikea.

elementtejä

Niin. monet. vaihtoehdot.

Vaikka tämä mahdollistaa verkkosivun mukauttamisen kaikin mahdollisin tavoin, se voi myös olla ylivoimainen. Valikot ja pienet kuvakkeet ovat Wixin jokaisessa nurkassa. Etsimällä vaihtoehtoa muokata sivun osaa saattaa näkyä paikalla, jota et koskaan uskaltaisi näyttää.

Asettavia asioita on melko vähän Wix osaksi verkkosivustojen rakentajien ylemmää tasoa. Uusimman ja komeimman elementin on oltava videotausta. Voit napata puhelimesi, tallentaa koiran nuoleevansa pieniä osia ja tehdä siitä modernin taiteen verkkosivustosi taustan..

Muita mainitsemisen arvoisia elementtejä ovat täysleveät nauhat ja galleriat. Täysileveiden nauhojen avulla voit organisoida verkkosivustosi puhtaimpiin osioihin kauniisti jäsentyneellä ulkoasulla.

Gallerioiden (katso alla) avulla voit tarttua joukko kuvia ja heittää ne yhteen esteettisesti miellyttävällä tavalla. En käytä samaa esimerkkiä kuin taustavideoissani – mutta saat idean.

Wix-gallerianäkymä

Teemat

Yksi Wixin omituinen näkökohta, joka tulisi mainita, on se et voi muuttaa teemaasi. Useimmat verkkosivustojen rakentajat sallivat sinun käyttää yhtä teemaa hetkeksi ja kun haluat testata toista, vaihda se vain.

Teemat on tarkoitus kääntää matkapuhelimeen hyvin. Suurimmaksi osaksi he tekevät – aivan kuten kaikki muutkin verkkosivustojen rakentajat -, se ei toimi täydellisesti. Saatat joutua menemään sisään muuttamaan muutamia asioita.

Näkyviin tulee tuttu aihe – vaihtoehtoja on miljoona. Parasta Wixissä on, että voit todella tehdä verkkosivustostasi omasi. Ongelmana on, että etsimäsi voi olla vaikeaa, ja monien vaihtoehtojen avulla kysyt miksi niitä on olemassa ja kuka niitä käyttää.

Tietopohja

Jos tuntuu hukkuvalta, Wix on peittänyt sinut. Vihje minkä tahansa ohjelmiston käytön parantamiseksi: Käytä heidän pirun tietopohjaaan. Takaan joka kerta, kun Wix-asiakastukitiimi on esittänyt kysymyksen, hän kirjoitti tietopohjaartikkelin kysymyksen ratkaisemiseksi.

Miksi tiedän tämän? Koska Wix-ohjekeskus on eeppinen. Ohjekeskuksen Editor-osan valitseminen johtaa satoihin artikkeleihin. Satoja! Selvittää, kuinka jotain ominaisuutta voidaan käyttää menemällä ohjekeskukseen ja etsimällä etsimääsi. He jopa opettavat sinulle asioita SEO suhteen, jos haluat lukea sen. Wix on todella peittänyt sinut.

bloggaaminen

kuinka rakentaa blogisivustoBloggaussivut ovat sellaisia päinvastainen kuin muu Wix mistä tahansa syystä. Verkkosivuston rakentajan blogivaihtoehdot ovat niin yksinkertaisia ​​kuin ne tulevat. Periaatteessa se on jäsennelty tekstieditori, jonka avulla voit lisätä kuvia. En valita, koska mielestäni blogiosa toimii parhaiten tällä tavalla.

Wix tarjoaa edelleen kaiken mitä halut blogin omistajana. Sen avulla kirjoittajat, luokat, luonnokset, kansikuvat, näkymälaskurit, avatarit, kuten laskurit, ja lukea aikaennusteita.

SEO

Wixillä on melko huono SEO-mainetta laajassa webissä. Tärkein syy tähän on se, että ennen vuotta 2016 Wix rakennettiin Flash-tekniikkaan, mikä on todella haittaa SEO: lle. Wixillä oli myös muutamia muita ongelmia URL-rakenteiden ja alt-määritteiden lisäämisen kanssa.

Vaikka Wix ei edelleenkään ole paras hakukoneoptimoinnissa – Googlen vanhempi työntekijä John Muller on sanonut, että “Wix-verkkosivustot toimivat hyvin haussa”. Mitä muuta voit kysyä verkkosivujen rakentajalta? Jos käytät Wixiä, on todennäköistä, että et ole SEO asiantuntija, joten hieno saattaa olla hyvä sinulle.

Wix tarjoaa mitä suurin osa käyttäjistä haluaa tai tarvitsee hakukoneoptimointia. Vaihtoehdot muokata meta-otsikoita ja kuvauksia sekä muodostaa yhteys erilaisiin SEO-työkaluihin. Vaikka et sytytä maailmaa tulelle hulluilla SEO-ominaisuuksilla – Wix voi silti saada työnsä päätökseen.

Ainoa aika, jolloin Wixiä tulisi välttää, on todella suunnitelma mennä kaikki ulos SEO: lla. Tämä ei yleensä ole tilanne ihmisillä, jotka käyttävät ensisijaisesti verkkosivustojen rakentajia.

hinnoittelu

Wixillä ei ole ilmaista kokeiluversiota. Mitä helvettiä!? Ei ilmaista kokeiluversiota? Miksi sitä ei ole?

Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että Wixin luomaa verkkosivustoa voidaan käyttää ilmaiseksi ikuisesti.

Kun käytät Wixin ilmaista versiota, verkkotunnuksesi nimi on seuraavassa muodossa: username.wixsite.com/siteadress. Muokatun verkkotunnuksen käyttäminen edellyttää, että päivität Premium-pakettiin.

Wix-suunnitelmat

Premium-suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen isäntävuoden kaikkien muiden tarjottujen etujen lisäksi sekä mahdollisuus ostaa Googlen G Suite käytettäväksi mukautettu sähköpostiosoite.

Wix tulee todella kalliiksi, mutta hinta on ehdottomasti sen arvoinen, jos et ole tekniikan taitava. Wixin tasoittaminen voi auttaa verkkosivustosi tasoittamisessa muutamalla eri tavalla. Jokainen taso tarjoaa merkittäviä etuja. Keskimmäiset tasot riittävät yleensä useimmille tilaajille.

Keinotekoinen älykkyys

Wix ADI on ensimmäinen laatuaan, ja se on vielä lapsenkengissä – ja sen seurauksena luvattu jää hieman rehelliseksi. Se, mitä ADI tekee, kysyy sinulta erilaisia ​​kysymyksiä ja soveltaa sitä algoritmiin, joka luo sinulle sivuston. Se vie kaikki elementti-, teema- ja asetteluvaihtoehdot ja tarttuu jokaisesta yhdistelmästä.

Mitä luvataan: ADI lupaa tällä hetkellä upean sivuston, joka on ainutlaatuinen.

Mitä odottaa: ADI todella antaa sinulle vankan eturivin verkkosivujen suunnittelussa, älä vain odota sen kattavan koko prosessia.

Sen sijaan, että viettäisit aikaa kaikkien teemojen ja asettelujen tarkasteluun, ohjelmisto valitsee sinulle valintasi ja esitettyjen kysymysten perusteella. Se on aikaa säästävä ja päätöksentekoa helpottava ominaisuus – eikä siinä ole mitään vikaa. Ajan myötä tästä työkalusta voisi toivottavasti tulla paljon enemmän.

Ohje

Onko Wix parempi kuin WordPress?

Lyhyt vastaus on ei. Pidempi vastaus on, että se voi olla. Jos haluat räätälöidä verkkosivustosi ilman vahvaa oppimiskäyrää, Wix on sinulle parempi kuin WordPress. WordPress on syvä sukellus verkkosivustojen rakentamiseen, kun taas Wix on tavallaan kuin kahlaa matalaan päähän ja flirttailee ideasta uida syvään päähän.

Onko Wix-verkkosivusto todella ilmainen?

Wixillä on ilmainen versio, mutta verkkotunnuksesi nimen muoto on seuraava: käyttäjätunnus.wixsite.com/siteadress. Jotta voit käyttää mukautettua verkkotunnusta ja avata paljon ominaisuuksia, sinun on valittava maksettu suunnitelma.

Kuinka saan ilmaisen verkkotunnuksen Wixistä?

Maksuton verkkotunnus on saatavilla, kun olet valinnut maksetun suunnitelman. Joudut vielä maksamaan Wix-suunnitelmasta, mutta he heittävät verkkotunnuksen ilmaiseksi – vuodeksi.

Kuinka paljon Wix-verkkotunnus on vapaan vuoden jälkeen?

Verkkotunnus maksaa sinulle 14,95 dollaria vuodelta, kun vapaa vuosi on päättynyt. Hinta on suhteellisen kilpailukykyinen muiden isäntäalustojen kanssa.

johtopäätös

Uskomaton 88% Wixiä käyttävistä ihmisistä suosittelisi sitä kaverillesi. Tässä vaiheessa sanoisin, että olemme ystäviä – ja haluaisin suosittele virallisesti Wixiä sinulle.

Jos meillä olisi aikaa, järjestettäisiin siisti seremonia pasuunoiden ja konfettien kanssa. Tiedämme, että sinun on päästävä rakentamaan verkkosivustosi, jotta en pidä sinua enää. Siirry Wixin hinnoittelu- ja suunnitelmasivulle aloittaaksesi.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Spericorn.com
 • EmailBoster.com
 • ClearEditorial.co.uk
 • RSWebsols.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map