Legjobb web hosting Kanada (2020)

Contents

Vélemények és műszaki összehasonlítások

Megvizsgáltuk a kanadai 28 legfontosabb tárhely-szolgáltatót
hogy időt és pénzt takarítson meg.


Több tucat host szolgáltatót ellenőriztünk, és egy évtizednyi értékű adatok felhasználásával alakítottuk ki Kanadában a legjobb webgazda legfrissebb rangsorát. (Kattintson ide a rangsor megtekintéséhez.)

2016 nyarától kezdve minden kanadai legjobb hosting szolgáltatót vásároltunk és teszteltünk.

… Beleértve sok háztartási nevet, például a GoDaddy, a Bluehost és a HostGator.

Ebben az útmutatóban számos tényezőt vizsgálunk meg, amelyek segítenek az Ön adatainak megalapozott döntésében, hogy megtalálják webhelyének a legjobb tárhely-szolgáltatót..

Évtizedek óta online dolgozunk, és többször is égettünk azzal, hogy rossz hosting szolgáltatót választottunk. Sok próba, hiba és megpróbáltatás után meggyőzően megtaláltuk a legjobb web hosting szolgáltatásokat Kanadában.

Kik vagyunk

Mielőtt belekerülnénk a különböző tárhely-szolgáltatók műszaki bontásába, bemutatom az útmutató mögött álló csapatot. Három emberből álló csoport vagyunk, és van egy Castle Marketing nevű digitális marketing ügynökség. ��

Gary vagyok, az útmutató szerzője és az a srác, aki ezen a webhelyen közli a hosting véleményeinek nagy részét. Weblaptervező voltam, amennyire csak emlékszem, a Facebook és még a MySpace előtt.

Házigazdám vagyok száz weboldalak Kanadában és az Egyesült Államokban, és ezen idő alatt láttam, hogy rengeteg házigazda jön és megy.

Vélemények tárhelyről – követésünk & Kutatási folyamat

az élő követés képe a pingdomon keresztülA megalapozott döntések meghozatalához pontos adatok beszerzése szükséges, és az egyetlen módszer az eredmények mérésére, és pontosan ezt tetjük az elmúlt években..

Minden webhelyünkön nyomon követjük az üzemidőt, az állásidőt és a késleltetést. Ha megnézi a jobb oldali grafikont, láthatja, hogy hozzáadtuk a 10 házigazdánkat. Olyan fejlett nyomkövető szoftvert használunk, amely az egyes webhelyeket pingolja Napi 50x alkalommal több helyről. A szolgáltatás bármilyen kimaradásáról vagy megszakításáról azonnal értesítést kapunk.

Csak a legnépszerűbb ajánlott szolgáltatásainkat adtuk hozzá, és elrejtettük az URL-eket, mivel aktív ügyfél-webhelyek vannak, de az adatok gyors áttekintése segít látni, hogy melyek a múltban, és mennyi ideig.

Itt láthatja az élő követést. Itt olvashat bővebben a négylépcsős kutatási folyamatról.

Az útmutató használata

Rengeteg értékes információt akartunk adni, miközben a dolgokat egyszerűen érthetővé tettük, ezért soroltuk a legfontosabb házigazdáinkat numerikus sorrendben..

Ez egy standard rangsorolási rendszer, amelynek tetején az első számú ajánlásunk van, amelyet a második szám követ, és így tovább. A felesleges információk elkerülése érdekében megtettük csak a négy legjobb választásunkat tartalmazza. Ezek közé tartozik három, amely megkönnyítette a legjobb minőség biztosítását, és amely népszerű, de néhány kulcsterületen hiányzik.

Mielőtt belemennénk a kérdésbe, ne légy félénk, és nyomja meg a “Kapcsolat” gombot. ��

A legjobb web hosting szolgáltatások 2020-ban

Itt található a top 4 kanadai web hosting értékelés a költség, az ügyfélszolgálat, a sebesség és az üzemidő alapján.

1. HostPapa – a legjobb kanadai host + kedvezmény

A HostPapa 67% kedvezményt nyújt a kanadai olvasók tárolására + Ingyenes domain regisztráció

hostpapa logó

Ár – Havonta 2,95 USD (rendszeresen 13,99 USD / hónap)
Átlagos működési ideje 99,95%
Átlagos töltési idő 475ms

A HostPapa kétségkívül a kedvenc webgazdank – és nem csak azért, mert kanadai vállalat.

Szinte minden webhelyén használjuk, és a legtöbb új ügyféloldalt is használjuk. Amellett, hogy egyik kritériumunkban sem csalódást okoz, és annak többségében kitűnő, a HostPapa logisztikai szempontból a legjobb kanadai választás.

Webhelyed valamivel gyorsabban töltődik be, mintha más népszerű webgazda használata esetén lenne, mivel a HostPapa szerverei Kanadában találhatók. Székhelyük szintén Kanadában található (Burlington, Egyesült Államok).

Mivel A HostPapa szereti Kanadát ugyanúgy, mint mi, óriási kedvezményeket kínálnak minden olvasónknak.

 Használja ezt a linket a hostpapa kedvezményes linkjére mutató nyíl a hostingcanada.org olvasók számára igényelheti kedvezményét az új tárhely-csomagokért.

Ez szinte a fele a szokásos tárhely-csomagoknak és az ingyenes frissítéseknek, amelyek egyébként kissé drágák. Az általuk kínált kedvezmény olyan prémium választást tesz, mint a HostPapa, olcsóbb, mint a legolcsóbb tervek közül.

A HostPapa szintén kedves volt, hogy az összes olvasót felkínálja az olvasóknak alapvető szolgáltatások ingyen, ideértve a 30 napos garanciát, ingyenes weboldal készítőt, ingyenes SSL biztonságot, ingyenes egy-egy képzést és ingyenes domain regisztráció – összesen 50 dolláros érték. Az ingyenes domain (+ egyéb finomságok) megszerzéséhez iratkozzon fel erre a linkre.

A HostPapa emellett kiemelkedik az ügyfélszolgálat terén is, amely elérhető a nap 24 órájában, bármilyen technikai kérdésre. Vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal, mintha egy rendkívül segítőkész új alkalmazott jelenne meg a sehol a webhelyén élő csevegés útján.

Mivel adatközpontokkal rendelkezik egész Kanadában, a weboldal sebessége és rendelkezésre állása kiválóan alkalmazható az összes tárhely-tervben, de a webes házigazda magas teljesítménye nemcsak a helyének köszönhető. A HostPapa az SDD-t minden szerveren futtatja, és Intel méretezhető CPU-t használ, amely csökkenti a processzor által kezelt memóriacímeket.

A HostPapa egy kattintással történő telepítést is kínál, lehetővé téve a WordPress könnyű telepítését. Ingyenes SSL-képességgel is rendelkezik a Let’s Encrypt segítségével.

Ha még nem ismeri az online üzlet és a webtárhely világát, akkor a HostPapa felhasználóbarát. Gyorsan elindíthat egy személyes blogot vagy weboldalt – csak kövesse a HostPapa áttekintésünkben leírt lépéseket.

2. Hostinger – a legjobb „megfizethető” host

Szeretne pénzt megtakarítani anélkül, hogy kompromisszumok lennének? Ne keresse tovább.

hostinger-logo

Kezdve Havonta 0,99 USD (90% kedvezmény)
Átlagos működési ideje 99,1%
Az átlagos terhelési idő 389Kisasszony

Hostinger bevezető ár

A promóciós árképzés a tárhely iparágában visszatérő marketing taktika. A Hostinger elsajátította ezt a stratégiát, és éppen annyira előnyös, mint számukra.

A Hostinger ára havonta 0,99 USD és havi 2,15 USD között ingadozik, félig rendszeresen. Ezt az árat 48 hónapra zárhatja le. Ez négy éven át 70 dollár alatti tárhely, bárhogyan megfordíthatja.

Azt gondolhatja, hogy szolgálatuk lassú és zajos lenne (legalábbis ez volt a feltételezésem). Aztán kipróbáltam a Hostinger-t, öt különféle weboldalt hozzáadva az alaptervükhöz … Íme, íme, a teljesítmény száma megegyezett – és gyakran sokkal jobb -, mint a többi költségvetési házigazda (akik 2-3x-ot töltöttek fel).

Meglepte, hogy a Hostingernek is megvan a maga honlapkészítője – Zyro. Néhány ügyes funkcióból áll, mint például a Zyro AI Content Generator és a Logo Maker, valamint néhány jó öregből – ingyenes SSL tanúsítvány, korlátlan SSD tárolás és korlátlan sávszélesség.
Az új funkciók igazán frissítőnek tűnnek, lehetővé teszik, hogy a vállalatra összpontosítson. Semmi idő alatt nem fejezi be azt, amire gondolkodott. Használja ki kreativitását a Hostinger új funkciójával, amely lehetővé teszi logók készítését márkájának, a Zyro Logo Makernek.

A Hostinger viszonylag újonnan érkezett, és több tesztelésen kell keresztülmennie, de kezdetben azt találtuk, hogy a Hostinger.

Ez egy nagyszerű lehetőség, ha az összes olyan alapvető funkciót szeretné, amelyet a többi tárhelyszolgáltató nyújt. Teljes nyilvánosságra hozatal: nem kapja meg az összes harangot és sípot az összes tervvel. Tehát át kell vennie a szolgáltatás igényeit, mielőtt csomagot választana. A lényeg az, ha sok pénzt akar megtakarítani, amikor a teljesítményt nyújtó teljesítményt nyújt, A Hostinger remek választás.

Még a legalacsonyabb szint mellett is kap 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, ingyenes domaint és ingyenes SSL-t. Az összes ingyenes játék beszerzéséhez regisztráljon ezen a linken.

3. Bluehost – A „kezdők” házigazda

Első időzítő? Kezdd itt.

bluehost logó

Kezdve Havonta 2,95 USD
Átlagos működési ideje 99,74%
Átlagos töltési idő 1.765ms

Bluehost csomagok

Nem fogjuk megemlíteni Bluehost anélkül, hogy tisztességes figyelmeztetést adnának: jók a marketingben és a reklámozásban, tehát ha meglátogatja a webhelyet, mindenütt elkezdi látni hirdetéseiket.

Lehet, hogy jó dolgokat hallottál a Bluehostról. Az igazság az, hogy a pozitív Bluehost vélemények közül, amelyeket online olvasol, sok helyszíni: ez az egyik legjobb web hosting szolgáltatás kezdőknek, időszakra.

Miért olyan jó kezdőknek?? A Bluehost a legegyszerűbben használható és beállítható, egyszerű és egyszerű. A társaság megérti, hogy a tárhely zavaró lehet az éppen kezdő emberek számára, ezért a lehető legegyszerűbbé teszik. Ha csak bloggal kezd el, a Bluehost remek választás.

A Bluehost másik aspektusa, amely nagyszerűvé teszi kezdőknek, az ár. Nem fogja megtörni a bankot a Bluehost segítségével, ami fantasztikus azoknak a bloggereknek, akiknek eltarthat egy ideig webhelyük bevételszerzéséhez.

Ráadásul hasznos ügyfélszolgálattal, 30 napos pénz-visszatérítési garanciával és könnyen kezelhető felülettel rendelkeznek. Újszülöttek és kezdők örülnek, itt van a Bluehost.

4. HostGator Cloud Hosting – Megbízható tárhely

Jól megalapozott és megbízható.

HostgatorKezdve Havonta 2,75 USD
Átlagos működési ideje 99,4%
Átlagos töltési idő 657ms

Ingyenes szolgáltatások – e-mail, SSL, webhelyátvitel, webhelykészítő, napi webhelymentések

Lehet, hogy a webhelyek és az átadók nem két olyan dolognak tűnnek, amelyek csak összekapcsolódnak, de a HostGator már régóta működteti. Ez a választott webtárhely több ezer online vállalkozás számára és bármilyen méretű blog számára.

A HostGator az kiváló az üzemidő szempontjából, alacsony áron. Hasznos ügyfélszolgálati munkatársakkal rendelkezik, és könnyen skálázható, lehetővé téve az Ön webhelyének bármilyen szintű forgalmat.

A HostGator a közelmúltban egy webhely-készítőt is elindított, amely megindíthatatlanul megkönnyíti a webhely létrehozását. Kombinálja ezt egy jó globális kiszolgálókkal, és a HostGator egy jó második lehetőség.

Nézze meg a jobb oldalon található nyomkövetést. Figyelemmel kísérjük a Gator 24/7 funkcióját a sebesség, a késés és az esetleges áramkimaradások ellenőrzése céljából.

5. A2 tárhely – magas sebesség

Nagy sebesség és alacsony terhelési idő.

A2 tárhely

Kezdve 3,92 USD havonta
Átlagos működési ideje 99,1%
Átlagos töltési idő 601ms

Az A2 Hosting egy szilárd, mindenre kiterjedő internetes házigazda, rendkívül magas üzemidejével, kiváló sebesség (a vállalkozás egyik legjobbja), és segítőkész ügyfélszolgálat.

A korábbi Unix SysAdmin által 2001-ben alapított A2 évről évre rendszeresen megjeleníti a PCMag „Legjobb Web Hosting szolgáltatás” listáját. És hajlamosak vagyunk egyetérteni abban, hogy a cím megérdemelt mind az Egyesült Államokban működő szolgáltatók, mind a kanadai webhelytárhely szolgáltatók számára.

Az A2 tárhelyet választottuk a webhelyen felülvizsgált sok hosting csomag egyik legfontosabb szolgáltatójaként, kezdve az alapvető megosztott havi tervektől kezdve a dedikált szolgáltatási csomagokig. Val vel adatközpontok Michiganben, Az A2 Hosting rendkívül jól teljesít Kanadában a kisvállalkozások számára.

Milyen típusú vállalkozások használhatják ezeket a webgazdagépeket?

Bármely felsorolt ​​hosting cég képes kezelni a nehéz forgalmat. Ha webhelye havonta körülbelül 500 000 megtekintést ér el, akkor minden rendben lesz.

Ne feledje, hogy minden internetes házigazda skálázható szolgáltatási terveket kínál, és szükség szerint méretezhet. A kanadai legjobb internetes házigazdák a legjobb WordPress-tárhely-terveket használják, hogy megtakarítsák az ügyfelek költségét és biztosítsák a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Kanada webtárhelyének kritériumai – Hogyan választjuk meg

Megbízhatóság (Uptime és Downtime)

wordpresshosting kanadaA webhely rendelkezésre állása és az állásidők meghatározzák, mennyire megbízható a házigazda. Ez a néhány legfontosabb szempont, amelyet minden vállalkozásnál figyelembe kell venni, mivel a leállások jelentős problémát jelenthetnek. Szakszerűtlennek tűnik, és nagyon káros lehet, amikor a márkájára vonatkozik.

Amikor kanadai web hosting véleményeket keres, akkor ügyeljen arra, hogy csak a nagyon kevés állásidővel rendelkező szolgáltatásokat vegye figyelembe, és ritka alkalmakkor, amikor lemennek, általában ez az, hogy javíthatnak valamit.

Ez azt jelenti, hogy előzetes értesítést kap, és egy minőségi házigazda is megpróbálja ezt a leállást a legkényelmesebb napszakban elérni..

Sebesség

a házigazdák rakodási sebessége összehasonlítva

A webhely sebessége egy másik tényező, amely fontos a professzionalizmus, valamint a keresőmotor optimalizálása (SEO) szempontjából. Arra szoktunk, hogy a lehető leggyorsabban berakjuk a sebességet, és a legtöbb ember néhány másodpercnél tovább nem vár.

Az előző évtized mérőszáma rengeteg adatot adott nekünk a átlagos rakodási idő Kanada összes legnagyobb városában, ideértve a következőket: Toronto, Montreal és Vancouver. Ezután ezeket az eredményeket az átlagos amerikai sebesség mellett ellenőriztük. Az A legjobban rögzített betöltési idők mindössze 226 ms, míg a leglassabbak 2850 méternél hosszabbak voltak.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálatot néha figyelmen kívül hagyják, és minden figyelmet odafigyelnek az internetes házigazdák által kínált szolgáltatásokra, de ez fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, mivel óriási különbség lehet az ügyfélszolgálat minőségében. Amikor megpróbálja megtalálni a legjobb internetes házigazdát, az értékelés részeként komolyan meg kell fontolnia az ügyfélszolgálatot.

Az egyik kevesebb, mint egy perc alatt válaszolhat a kérdéseire, mások pedig legalább egy napot várhatnak rád.

Szerencsére a három webtárhely, azt javasoljuk, hogy mindenki biztosítson gyors támogatást és vannak olyan képviselőik, akik annyira udvariasak, hogy Kanadából származhatnak.

Legfontosabb választásunknak még a nevén is van néhány ügyfélszolgálati díj. Hurrá! 

Tesztelés nélkül értékelhettük az ügyfélszolgálatot, mivel évek óta használjuk ezeket a házigazdákat. Íme a csúcsminőségű ügyfélszolgálat jelei:

 • A támogatás elérhető a nap 24 órájában
 • Élő csevegő szolgáltatás
 • Azok a képviselők, akik anyanyelven beszélnek, barátságosak és technikai kérdéseket tudnak megoldani
 • Gyors válaszidő elavult jegyrendszerek nélkül

Szerencsére tényleges felvételeink vannak néhány vezető hosting cég ügyfélszolgálatáról. Vigyázz és íme …

Legjobb webgazda vagy WORST tárhely?

A webes házigazdákkal kapcsolatban soha ne használja a legolcsóbb lehetőséget.

A webtárhely biztosan megkapja azt, amit fizet.

Mindenféle csalás létezik a webtárhely-iparban, mivel a vállalatok alacsony árakat kínálnak az olyan ügyfelek elérése érdekében, akik nem ismernek jobban.

Ezek a gazdagépek gyakran milliókat keresnek, miközben nagyon alacsony színvonalú kiszolgálókat használnak, ami kiszolgáltatottá teszi őket a biztonsági szabályok megsértése ellen. Könnyű lenne ezt megmondani, majd továbblépni anélkül, hogy megemlítenék, kinek kell kerülnie. De a legrosszabb bűncselekményt elmondjuk neked:

vékony eladó eladó hosting

Hajrá apu – Ne hagyja, hogy a marketing becsapjon. A GoDaddy alacsony színvonalú szolgáltatással rendelkezik de nem bánja, ha díjat számít fel a kiegészítőkért ez más házigazdáknál ingyenes lenne. Gyakran Kanadában a legjobb webgazdanak nevezik, és ScamDaddy-nek is hívhatjuk őket.

Hálózati megoldások – A rossz szolgáltatás és az alacsony színvonalú kiszolgálók együttesen a hálózati megoldásokat szörnyű választássá teszik. Függetlenül attól, hogy bármilyen kanadai web hosting véleményt olvas, elolvassa, a Network Solutions nem megfelelő választás.

Ha megy a olcsó webgazda, először pénzt takaríthat meg, de vagy jóval kevesebb funkcióval rendelkezik, vagy mindenféle frissítést meg kell vásárolnia, és egyébként fizetnie kell többet. 

Ha úgy dönt, hogy jobb szolgáltatóra vált, gondot okoz, és azt kívánja, hogy a kezdetektől menjen egy minőségi szolgáltatónál..

 

Kanadai web hosting vélemények – Kerülendő dolgok

Tudom, hogy fontos az üzleti kiadások minimális szinten tartása, de néhány dollár megtakarítása a webtárhelyen nem éri meg a később tapasztalható problémákat..

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a jelentős problémákat, amelyek az olcsó internetes házigazdával szembesülnek:

 1. Lehetséges biztonsági megsértések – Egy, a 000Webhost nevû, önként kihirdetett „ingyenes” webhálózatnak 13 millió felhasználóneve és jelszava volt kiszivárogtatva.
 2. Minden többlet – Egy tipikus kedvezményes házigazda 80 dollárt számíthat fel az SSL-re, 30 dollárt a domain regisztrációjára és 30 dollárt az alapvető magánélet védelmére, ami évente 140 dollár..
 3. Szegény IP szomszédság – Ez megnehezíti SEO-ját.

Mi a legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatás?

Nehéz lehet megítélni a különböző gazdagépeket, a rendelkezésre álló különböző lehetőségek és árak miatt. Vannak, akiknek havonta csupán 1 vagy 2 dollárba kerülnek, és vannak olyanok is ingyenes webtárhely elérhető. Mint már említettük, nem akarja, hogy olcsóbb legyen a webtárhelyen, de pazarlás egy nagy teljesítményű tárhely-csomag megszerzéséhez, amelyre nincs szüksége.

Javasoljuk, hogy tartsa egyszerűen az indítást és szükség szerint frissítse. A legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatás messze megosztott tárhely, ezt a témát az alábbiakban tárgyaljuk. Vessen egy rövid áttekintést az alábbiakban.

A kanadai vállalkozások legnépszerűbb tárhelytípusai

A legtöbb tárhelyterv az öt kategória egyikébe tartozik: megosztott tárhely, virtuális magánszerver (VPS), felhőtárhely, dedikált tárhely és viszonteladó. Nézzük át részletesen az egyes tárhely-típusokat.

Mi az a megosztott tárhely??

megosztott tárhelyA megosztott tárhely kétségkívül a legolcsóbb lehetőség, és az ilyen típusú tárhelynél alapvetően bérelsz helyet, amelyet megosztanak más webhelyekkel. Az ilyen olcsó tárhely megszerzésének költsége az, hogy ez a legkevésbé hatékony tárolási lehetőség.

A megosztott tárhely azért működik, mert a legtöbb webhely kis forgalommal jár, ami azt jelenti, hogy megoszthatják a szerver erőforrásait teljesítményproblémák nélkül. A telepítés egyszerű, ha megosztott tárhely-tervet kap.

Mi a VPS tárhely??

vps tárhelyA következő lépés a megosztott tárhelytől a VPS, amely egy kicsit többet fizet, de nagyobb energiával is rendelkezik. Annak ellenére, hogy nem kell fizetnie a saját szerverért, a VPS host hasonlóan működik, és teljes ellenőrzést gyakorolhat felett. Ez a telepítési és felügyeleti folyamatot jobban bevonja.

Mi az a Cloud Hosting?

felhő tárhely

Az egyik lehetőség, amely az utóbbi években egyre népszerűbb felhő tárhely. Van némi hasonlósága a VPS-szel, de a legfontosabb különbség az, hogy a kiszolgálót nagyszámú számítógépre osztják szét, ahelyett, hogy dedikált fizikai címmel rendelkezzen.

A felhasználó számára ez azt jelenti, hogy a töltési idő nagyon gyors, és ezt könnyű skálázni. Ha nagyobb sebességre vagy lemezterületre van szüksége, akkor azonnal frissíthet a tárhely szolgáltatóján keresztül. Összességében ez kiváló lehetőség az üzleti oldalak számára.

Mi a dedikált tárhely??

dedikált tárhelyHa azt akarja, hogy a legjobbak közül a legjobbak legyenek dedikált tárhely az út. Ahogy a neve is sugallja, kap egy teljes szervert, hogy felhívja a sajátját, és egyetlen feladata a webhely zökkenőmentes működése.

Ez a legerősebb lehetőség, de a beállítását és kezelését is nehéz lehet, és ez a legköltségesebb.

Hogyan működik a viszonteladói alapú tárhely?

A viszonteladói alapú tárhely egy kicsit utólagos, nem pedig teljesen más típusú webtárhely. Hogyan működik, az egyik fél irányítja a szervert, és egy másik fél úgy tárolja a tárhelyet, mintha a szerver tulajdonosa lenne.

Kompatibilis a fent említett tárhelytípusok bármelyikével. Például választhat egy viszonteladót, amely dedikált szervert vagy felhő-tárhelyet kínál.

Általános a viszonteladók ömlesztett vásárlása és sok nagy kapacitású szerver beszerzése. Ezután alkatrészeket szállítanak az egyes helyszínek számára. Ha ezt a lehetőséget kívánja használni, rengeteg műszaki ismeretekre lesz szüksége.

Mi határozza meg a tárhely sebességét? (Gyors tárhely)

A leggyorsabb webtárhely az, amely egy külön IP-t vagy egy rendkívül magas késésű adatközpontot használ. A kanadai internetes házigazdák áttekintésekor fontos emlékezni erre az egyszerű szabályra.

Fontos megérteni, hogy az adatközpontok olyanok, mint egy hosting megoldás szíve, minél gyorsabban képes a szív kiszivárogtatni a vért (ebben az esetben a sávszélességet), annál gyorsabban megy a webhely.

Elnézést a grafikai analógia miatt.

Webtárhely összehasonlítása – melyik CMS-t kell használnia?

A tartalomkezelő rendszer (CMS) az, amelyet a webhely összes tartalmának kezelésére használ, beleértve a közzétett tartalom módosítását és az új tartalom feltöltését. Mindegyik CMS-nek megvan a saját felülete, bizonyos CMS-ekkel együtt működnek a speciális tárolási lehetőségek, vagy ideálisak bizonyos típusú webhelyek számára.

WordPress

előnyök-of-wordpress-hosting

Ha csak egy CMS-ről tudott volna, valószínűleg az volt WordPress, mivel ez egyszerűen a legnépszerűbb választás. Noha 2003-ban jelent meg, az utóbbi néhány évben gyorsan népszerűsödött, és ma már a blogok és a kisvállalkozások webhelyein választott CMS. A legtöbb webhely-tárhely-áttekintés, amelyet elolvas, a WP-t vonja be.

A WordPressnek számos előnye van, amelyek közül talán a legjelentősebb a testreszabási lehetőségek és eszközök széles választéka. Nagyon biztonságos, a telepítés szellő, és könnyű megtalálni a támogatást, amikor szüksége van rá. Ha ez az első alkalom, amikor webhelyet hoz létre, akkor nagyon ajánlom, hogy válassza a WordPress alkalmazást, amikor a legjobb webhelyet keres.

Van egy kis tanulási időszak, de ez igaz minden CMS-re, és a WordPress népszerűsége azt jelenti, hogy bölcs dolog tudni, hogyan kell használni..

PHP

PHP logóA PHP hosszú ideje működik, és eredetileg a személyes honlapot jelentette. Szerveroldali szkripteket használ, és sok népszerű CMS, beleértve a WordPress, a Drupal és a Joomla, ezt a PHP szkriptet használja..

Bár nem kell megértenie a PHP-t, ha egy webhelyet fel szeretne állítani a választott CMS-ben, akkor PHP-fejlesztőre van szüksége, ha van néhány nagyon konkrét alkalmazás, amelyben szeretné futtatni a webhelyét.

Java alapú webhelyek

JávaLehet, hogy ismeri a Java-t, mint olyat, amelyet időnként frissítenie kell. Fő funkciója a webes alkalmazások, és ha egy lenyűgöző grafikával rendelkező webhelyen tartózkodsz, fogadhatsz, hogy Java-t használsz. A Java sokkal népszerűbb volt a kisebb oldalakon.

Annak ellenére, hogy népszerűsége egy kicsit csökkent, továbbra is az egész néhány nagyobb e-kereskedelmi webhelyen, köztük az Amazonon és az eBay-en. Ha a legtöbb csúcsminőségű képet és szolgáltatást szeretné webhelyén, akkor a Java csak a jegy.

Joomla

joomlaA CMS lehetőségeit illetően a Joomla valószínűleg a második legnagyobb a WordPress mögött, bár még mindig van nagy különbség a kettő között. Az egyik ok, amiért a Joomla nem annyira népszerű, hogy nem különösebben felhasználóbarát. Hacsak nem szereted a Joomlat, azt tanácsolnám, hogy menjen a WordPress-hez, ezt szintén mondom minden ügyfelünknek. Gyorsabban fogsz felállni és futni, és azt hiszem, hogy SEO szempontból is jobb választás.

Választás a Windows-alapú vagy a Linux-alapú gépek között

Windows vs Linux host-min

A tárhely áttekintésében emlékezhet egy dedikált szerverekről szóló szakaszra. Remélhetőleg úgy csinálod, mint régen. Nos, minden kiszolgálóra szükség van operációs rendszerre (OS), és itt a két lehetőség Windows alapú vagy Linux alapú gépek.

Íme, ami egyedivé teszi őket. A legjobb webgazda általában a Windows-alapú szerverek használatát választja. A cPanel jóságának megtekintéséhez nézd meg ezt a Plesk és a cPanel összehasonlítása.

ablakok

A Windows évtizedek óta a Microsoft operációs rendszere, és ha Windows-alapú gazdagépet használ, akkor az azt jelenti, hogy használhatja a Window adatbázisát és alkalmazásokat, valamint az ASP.Net és más bonyolult szkripteket. A PHP és a MySQL szintén opciók. Általában egy kicsit többet fizetnek a Windows-alapú gazdagépekért, mint a Linux-alapúokért, és bár a baleseteket nem fordul elő gyakran egyikük sem, amikor a Windows-t választja, hajlamosak egy kicsit többre fordulni.

Linux

linuxA Microsoft óriás lehet a számítógépesiparban, de a legtöbb szerver a Linuxot használja, mert az ipari szabvány. Szinte bármilyen alkalmazást futtathat Linuxon, a kiszolgálók rendkívül megbízhatóak, és jó a modern programozási szkriptek nagy része. A „LAMP” kifejezést láthatja, amikor Linux alapú gazdagépeket kutat, és ez a Linux, Apache, MySQL és PHP kifejezéseket jelenti..

Hogyan működik a „Korlátlan” tárhely??

Gyakori, hogy a szolgáltatók korlátlan terveket kínálnak, és a „korlátlan” szó valószínűleg tárolóra, sávszélességre vagy e-mailre utal. Ne felejtse el ellenőrizni a finom nyomatokat ezen, mivel az ajánlat kissé megtévesztő lehet.

Általában azt jelenti, hogy a szolgáltató nem határozott meg erőforrás-korlátokat, és ez a korlátlan ajánlat az ésszerű helyzetekre vonatkozik. Nem az a célja, hogy havonta millió oldalmegtekintést érjen el. Az ajánlat alapvetően egy módja az ügyfelek bevonására. Csak ellenőrizze a sebességet, és ne hívjon be egy hirdetést. A korlátlan sávszélesség nem sok jelent, ha lassú sebességgel kell foglalkoznia. A kanadai web hosting véleményeiben elhagytuk azokat a gazdagépeket, amelyek azt állítják, hogy korlátlan tárhelyet kínálnak.

Összecsomagolás – Kanadában található legjobb web keresése

Ez sok információ feldolgozása. Az útmutató használatának legjobb módja az, ha hivatkozik rá, amikor elbírálja a webgazdagépeket, szem előtt tartva az Ön egyedi igényeit. A legfontosabb, hogy ne vásároljon teljes egészében az árak alapján. A minőség mindig a legfontosabb, főleg olyan fontos dolgoknál, mint az Ön weboldala.

Ezt teszi a véleményeinkhez. Ha bármilyen kérdése van, hagyjon megjegyzést az alábbiakba, és örömmel válaszolok bármi felmerülő kérdésre.

A legjobb domain tárhely Kanadában

Szeretne egy weboldalt, igaz?

Mindenki megteszi, de ha az a gondolat, hogy megpróbálja megérteni, hogyan lehet kivezetni egyet a fejedből és az internetre, hogy mások láthassák, remegő magzati helyzetben a földre vezet, vegye be a szívét. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Olyan dolgok, mint a domain tárolás, a regisztrátorok, a névrekordok és a tárhelycsomagok, nem olyan bonyolultak, mint gondolnád, még akkor is, ha élénk képzelettel rendelkezik. Nyugodjon. Olvass tovább.

Domains

Még a legfinomabbok is valószínűleg rájönnek, hogy minden egy domaindel kezdődik. Bármi más előtt, ha weblapot szeretne, akkor szüksége van rá. Példa lehet egy domainre BestWidgets.com (teljesen kiírva: http: // www. bestwidgets. com). Nincs különbség abban, hogy gépel vagy ír nagy- vagy kisbetűvel.

mi a domain

Mellesleg, egy gyors ellenőrzés során kiderült, hogy ez a domain jelenleg eladó, tehát… ha widgeteket árusít, és ezek a legjobbak, akkor érdemes ajánlatot kapnia.

Vissza a domain ötletéhez. Miután regisztrált egy domaint (maradjon velünk, egy perc alatt beszélünk erről a folyamatról), és az Ön irányítása alatt hozzáadhat annyi oldalt és aldomaint, amennyit csak akar. Blogot szeretne látni a kütyükről? Hozzon létre egy aldomain a  blog. bestwidgets. com.

Alig várta, hogy rapszodikus arcát viselje magáról és a kütyü szerelméről? Adjon hozzá egy olyan oldalt, mint a www. bestwidgets. com / kb.

Az alapgondolat az, hogy egy domain megóvása megteremti a jövő weboldalának alapjait.

Ha erről többet szeretne tudni, olvassa el a legjobb domain-regisztrátorok útmutatóját.

Domain regisztrátorok és regisztráció

Annak a kockázata miatt, hogy a szemét ábrázolja, meg kell értenie a domainek értékesítésének és elszámolásának módját. Ne aggódj. Nem lesz teszt. Csakúgy, mint amikor a szülei sárgarépát evett, ez a saját jót tesz. ����

A TLD a regisztrációkat TLD-típusonként mutatja be

A nyilvántartás az a szervezet, amely fenntartja annak jegyzékét vagy nyilvántartását, amely a Felső szintű domain (TLD), például a .com, .net és .org. Nyilvánvalóan, ha több mint 644 millió aktív webhely van online, akkor a boríték hátuljára írt véletlenszerű jegyzettel többet kell tartania, hogy mindent egyenesen tartson.

Eredetileg csak kevés hivatalos nyilvántartás volt, amely mindenképp nyomon követte a dolgot, ám az út mentén néhány vállalkozó vállalkozó rájött, hogy szerződést köthet ezekkel a nyilvántartásokkal domainek értékesítésére, és átalakíthatja azt a mai virágzó iparává. A lényeg az, hogy a regisztrátorok domaineket árulnak, és a nyilvántartások nyomon követik őket.

A népszerű regisztrátorok között szerepel a GoDaddy, a NameCheap és még sokan mások. Vegye figyelembe azonban, hogy a legtöbb jó tárhelyszolgáltató (mint az általunk ajánlott) ingyenes domént biztosít Önnek amikor feliratkozik egy új tárhely-tervre.

Az ingyenes domain nagyszerű módja annak, hogy néhány dollárt takarítson meg webhelyének felépítése során, és az egyik legfontosabb dolog, amelyet kanadai web hosting véleményeinkbe foglalunk..

Mi az a domain névrekord??

Egy másik kifejezés, amelybe átfuthat, a domain névrekord. Ez utal az internet működésére. Az Ön által nemrégiben vásárolt domain valójában nem az, ahogyan az internetszolgáltatók megtalálják és megjelenítik az Ön webhelyét.

Ehelyett egy felhasználói kérést fogadnak el, és egyeztetik a domaint a nyilvántartásban szereplő szám-sorozattal, amelyet an-nak hívnak IP-cím, és küldje el a kapcsolódó fájlokat – ami éppen az Ön webhelye.

Web hosting magyarázható kezdőknek

Most a jó dolgokhoz és az okokhoz vezetünk, amelyek mindenekelőtt a web hosting. Miután rendelkezik domainjével és készen áll egy weboldal felépítésére, hogyan valósíthatja meg online a kiszolgálók számára, hogy megtalálják és megjelenítsék?

Jó kérdés. Szüksége van egy internetes hostra.

hogyan működik a webtárhely

Mivel nem csak dobhatja el webhelyének fájljait a konyhaasztalon, és elvárhatja, hogy azok varázslatosan végül az interneten jelenjenek meg, egy másik iparág nőtt fel online webtárhelyként..

Néhány ilyen társaság közül, amelyekről valószínűleg hallottál a reklám nevetséges szintjének köszönhetően – valakinek komoly pénzt keres ez a játék -, de mi elkerüljük. Olyan nevekről beszélünk, mint a GoDaddy, a HostGator és a Bluehost.

Tehát három választási lehetősége van egy internetes házigazda kiválasztására:

 1. Látogasson el a Namecheap.com webhelyre, vásároljon egy domaint, és remélem, hogy beállítja a névkiszolgálókat úgy, hogy helyesen mutatnak a webgazda felé, VAGY…
 2. Hozzon létre egy fiókot a SiteGround segítségével, szerezzen be egy ingyenes domaint a folyamatban, és hagyja, hogy kemény munkájukat alapvetően azonos áron végezzék el..
 3. Vagy használja az egyik ajánlott legjobb weboldalépítők, mint például a Wix és a Squarespace. Ezek a srácok az Ön összes regisztrációját és tárolását végzik.

Kanada webhelytárhely-értékelések – Kerülje el ezeket a hibákat

Sokféle módon megcsavarhatja a jó internetes házigazda kiválasztásának folyamatát, de itt van a négy leggyakoribb, amit látunk.
Hé, ne hibáztasd magad. Nem tanítják ezeket a dolgokat az iskolában. Vagy talán mégis, de a hátulban szimatolsz.

# 1. Megy a legolcsóbb gazdagépen, amelyet megtalálhat

ingyenes web hosting előnyei és hátrányai

Nem fogunk rossz fiúknak mondani, hogy az olcsó mindig rossz, de mire bizonyos időt éltél ezen a bolygón, valószínűleg önmagában is fel kell ismerned, hogy a A legalacsonyabb költség gyakran egy szokatlan termék, rossz szolgáltatás, korlátozott szolgáltatások és az ügyfélszolgálat elkötelezett megközelítése.

Az alul tápláló internetes házigazdákról (amelyek némelyike ​​szó szerint ingyenes) felvehet egy újabb elemet a megtévesztés litániájához. Fognak eladni tetszik őrült.

Igaz, hogy technikailag ingyenesen kap tárolóhelyet, de csak akkor fizet kevés pénzt, ha külön fizet.

Több helyre vagy sávszélességre van szüksége? Frissítenem kell.

Biztonsági másolatot és vezérlőpanelt szeretne? Fel kell frissíteni.

Nem tudja, mit csinál, és beszélnie kell valakivel? A technikai támogatás költsége extra.

Megkapod az ötletet. Alapvető szempont az, hogy a kapott ingyenes csomag szinte nem működik. A funkcióért többet kell fizetnie. Néha még sokkal több.

Jó, hogy elolvassa a web hosting véleményeinket ��

# 2. Bármelyik platform kiválasztása a WordPress mellett

CM eloszlási diagram

Az A WordPress tartalomkezelő rendszer (CMS) az összes webhely több mint 33 százalékát birtokolja. Ennek önmagában is elegendőnek kell lennie a döntés megtételéhez.

A lényeg az, hogy nem számít, milyen weboldalt szeretne létrehozni – e-kereskedelem, blogolás, online újság – a WordPress a legegyszerűbben használható, és beépített virágzó fejlesztői és mentorközösséggel rendelkezik.

A CMS-platformok megjelenése előtt, mint például a WordPress (más népszerűek a Joomla és Drupal), a webdizájn csak azokra korlátozódott, akik a fejüket és az ujjaikat HTML-kód köré tudták tekerni..

Bármely anyag webhelyének megépítése és megtervezése nem volt olyan dolgok, amelyeket hosszú hétvégén kidobhatott volna. A dolgok sietve változtak, amikor az első verziót 2003-ban bevezették, és onnan csak erősebb és felhasználóbarátbb lett..

Alsó vonal. Ha nem tört, akkor ne javítsa meg. Válassza ki a WordPress programot, különösen, ha nem kódoló. ��

# 3. A weboldal finom nyomtatásának figyelmen kívül hagyása

Amikor egy új domain névtulajdonos először lép fel online, hogy internetes gazdagépet válasszon, az első dolog, amit keres, a szokásos gyanúsítottak a vásárlás összehasonlításához – lemezterület és sávszélesség. Nem kihagyva azt a valóságot, hogy ezek a korlátozások mintegy két évtizeddel ezelőtt számoltak be.

Ez egy kissé túlzás, de tudnod kell, hogy a webhelyek természetének monumentális változása folyamatban van, és azok a tényezők, amelyeket a házigazdák használnak a gyanútlan újoncok számára, nem igazán számítanak.

tárolás vs sávszélesség

Itt van a legalacsonyabb szint. Ahogy a tervezés elmozdul a statikus helyről a dinamikusan generált oldalra, valószínű, hogy egy olyan korlátozott hármassal szemben küzdenek, amelyeknek semmi köze sincs a tárhelyhez vagy a sávszélességhez, jóval azelőtt, hogy átadná a terv e határait.

A CPU használatáról, a RAM használatáról és az adatbázis-kapcsolatokról beszélünk. Számos webtárhely, még a jó néhány is, és az összes olcsó is korlátozza ezeket a tényezőket, amelyeket a finom nyomtatással részleteznek az „erőforrások” kifejezés alatt.

Tanácsunk. Nézze meg a tárhelyet és a sávszélességet, de keresse meg és fontolja meg, hogy milyen erőforrás-korlátok is szerepelhetnek a játékban.

# 4. SSL fizetése

hogyan működik az ssl

Ez rövid és kedves. Ha azon gondolkodik, hogy fizetni fogsz a biztonságos aljzat réteg (SSL) tanúsítvány – ne A törvényes házigazdák ingyenesen megadják neked.

Erre feltétlenül szükség van, mivel a Google már megkezdte a keresőmotorok rangsorolásának csökkentését azok számára, akiknek nincs, de nem kell fizetniük annak megszerzéséhez. A regisztráció előtt feltétlenül olvassa el a fogadó cég véleményét vagy részletes információit.

��️���� Olvassa el ezt az útmutatót francia nyelven: Meilleur Hébergement Web.

További információ a hostolás más típusairól:

Olvassa el a Szolgáltatási feltételeket vagy az adatvédelmi irányelveinket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map