Hogyan kell kezelni az elektronikus áruház forgalmi tüskéit az ünnepi időszakra

Az ünnepi szezon a sarkon van, és ez egy nagyszerű lehetőség az online vállalkozások számára, hogy növeljék értékesítéseiket 2020 előtt. Annak érdekében, hogy történelmi perspektívát nyújtson, az eMarketer szerint az összes nyaralási kiskereskedelmi kiadás 2018-ban 5,4% -kal növekedett, elérve 998,32 milliárd dollárt. Statista szerint a világméretű e-kereskedelem eladásai 2021-re 4 billió dollárt fognak elérni.


Ez néhány lenyűgöző szám, és itt az ideje, ha optimalizálja online áruházát a jobb nyereség érdekében a 2019. ünnepi szezon alatt, és megkapja részesedését ebből a piteből. Az online vállalkozóknak különféle szempontokra kell összpontosítaniuk, hogy online üzleti tevékenységüket méretezzék az év legnagyobb vásárlási extravagánja során. Ebben a cikkben kiemelem ezeket a közös kihívásokat, hogy leküzdje őket még az ünnepi hivatalos hivatalos kezdete előtt.

E-kereskedelem kihívásai ünnepi időszakban

Az e-kereskedelmi bolt tulajdonosa az ünnepi időszakban olyan kihívásokkal néz szembe, mint például a sebesség, a tárolás és a szerver leállása, amelyek csökkentik az átalakítást az ünnepi időszakban. Ezek a problémák elsősorban a megbízhatatlan tárhely miatt jelentkeznek. Merüljünk mélyebben.

Store teljesítmény

Tény, hogy 3-5 másodperc van rá, hogy felhívja a látogatók figyelmét. Ha az áruház 5 másodpercnél hosszabb ideig tart, akkor a felhasználók valószínűleg bezárják áruházát, és soha többé nem látogatnak meg. Ön, mint üzlet tulajdonosa, kétféle módon javíthatja a weboldal betöltési idejét. Kezdje könnyebb oldalak készítésével, amelyek optimalizált képeket, apróbb CSS / JavaScript témákat tartalmaznak. Másodszor, válasszon egy olyan hostolási megoldást, amely a Content Delivery Network (CDN) kiegészítőt kínálja.

A CDN elősegíti az oldalbetöltési idő növelését azáltal, hogy a webhely tartalmát az elosztott csomópontokból állítja elő ahelyett, hogy a fő szervert kéri. Ennek eredményeként az áruház gyorsabban betöltődik, és nagyobb esélye van a konverziókra.

Szerver skálázhatóság

A webáruház-tulajdonosok számára a kiszolgálók méretezhetősége a második fő kérdés. A legtöbb e-kereskedelmi tárhely-szolgáltató nem biztosítja a szerver skálázhatóságot, és az az oka, hogy vagy megosztott gazdagépet, vagy dedikált szervert használnak. A szerver méretezhetőségére vonatkozóan a megosztott tárhely nem jó választás, különösen akkor, ha üzlete 1000-es SKU-kkal rendelkezik. Ön, mint üzlettulajdonos, az ünnepi kampány csúcspontjában nem engedheti meg magának szerverkezelési problémákat. Ha nem sikerült kiszámítania a szerver méretét, akkor a felhasználók a „Szerver nem található” hibaüzenetet kapnak.

Store-Data Security

Az elektronikus áruházak harmadik kérdése az ügyfelek és az áruházak adatbiztonsága. Az online áruházak érzékeny adatokkal rendelkeznek, ideértve az ügyfélprofilokat, a hitelkártya-hitelesítő adatokat és a bankszámlaadatokat. Biztosítania kell, hogy az online áruházban szereplő összes adat biztonságos legyen. Ez megköveteli az áruház szintjét és a host szint biztonságát az IP engedélyezési listán és a kétfaktoros hitelesítésen (TFA). Az Két tényezős hitelesítés egy kiegészítő biztonsági réteg a tárhelyfiók számára, megóvva a szervert minden illetéktelen hozzáféréstől. IP engedélyezése lehetővé teszi az IP-k fehér listájának létrehozását, megkönnyítve az együttműködést olyan hálózatokkal vagy régiókkal, amelyek korlátlan hozzáféréssel rendelkeznek az SSH-hoz és az SFTP-hez.

A megoldás – felügyelt felhőtárhely Ugyanazon az oldalon vagyunk most! A fent említett kihívások elsősorban az e-kereskedelem rossz üzemeltetése miatt merülnek fel.

A kezelt felhő-tárhelyről sok online kereskedő inkább a Cloudways tárhely-platformot részesíti előnyben, amely gyors, megbízható és robusztus tárhelyet kínál az e-kereskedelmi webhelyek számára..

Felhasználóbarát platformot kínál a napi szerverműveletek kezeléséhez, például biztonságos hozzáféréshez a szerverhez SFTP és SSH útján, cron feladatkezelés, igény szerinti szerver biztonsági mentés és még sok más. Vessen egy pillantást arra, hogy milyen egyéb funkciókat kínál a Cloudways az ünnepi időszakban a forgalom növekedésének kezelésére.

Dedikált szerver

Okos választás egy külön szerver kiválasztása az ünnepi kampányszakaszhoz. Ez azt jelenti, hogy egy teljes szervert kap a webes alkalmazásához. Nincs megosztva a CPU-idő, a RAM vagy a sávszélesség, ami azt jelenti, hogy webhelye mindig reagál. A megosztott szerver teljesítménye a forgalomtól és az áruházába szálló felhasználók elkötelezettségétől függ. De nem erről van szó a virtuális dedikált szerver esetében.

A Cloudways dedikált szerver használatával nem kell megosztania a sávszélességet más alkalmazásokkal (WordPress, PHP, Magento stb.). A dedikált szerverek gyorsabbak és eléggé képesek kezelni a forgalmi túlfeszültségeket. A Cloudways lehetővé teszi a No label Studios, egy fehér címkével rendelkező webes fejlesztő ügynökség számára, hogy gyors kiszolgálókezelést kapjon, és élvezze olyan funkciókat, mint a webhely klónozása, a bemutató környezet, a csapat menedzsmentje. & mentések.

Szerver skálázhatóság

A kiszolgáló erőforrásainak méretezése olyan operatív követelmény, amely az elektronikus áruházak létrehozását megszakíthatja vagy megszakíthatja az ünnepi eladási szezonban. A Cloudways leegyszerűsítette a kiszolgáló erőforrásainak méretezését, így áruházának lehetősége nyílik arra, hogy több bevételt generáljon az ünnepi eladási időszak alatt. Ha csökkenteni kell, egyszerűen klónozza a szervert egy alacsonyabb specifikációra, és kész!

Szerver skálázhatóság

Adatok biztonsági mentése & visszaállítás

A biztonsági mentések az egyetlen módja a bizonytalan támadások utáni előző adatok visszakeresésének. A Cloudways automatikus biztonsági mentési folyamata lehetővé teszi egy szerver és alkalmazás biztonsági mentését egy előre beállított gyakorisággal. Ezen felül, ha szeretné, igény szerint készíthet biztonsági másolatot is. Lehetőség van arra, hogy biztonsági másolatot tároljon ugyanazon a szerveren, ahol könnyedén letöltheti a fájlt az Ön által választott külső tárolóhelyre.

Adatmentés visszaállítása

Cloudways ThunderStack

A felhőalapú hosting verem a gerinc, amely támogatja és optimalizálja a szerver teljesítményét. Ez az NGINX, az Apache, a PHP-FPM erőteljes kombinációja (az összes szerver alapértelmezett verziója a PHP 7). Ráadásul az alkalmazás-adatbázisokat a MySQL / MariaDB (ma alapértelmezett DBMS), a legújabb cache-megoldások, például a Full Page Cache (FPC) a Magento 1.X üzletekhez és a Varnish Cache a Magento 2.X üzletekhez is kezelik..

Cloudways Thunderstack

Fizet, ahogy megy

A felhős utak könnyűek a zsebében. Ez azt jelenti, hogy csak a felhasznált forrásokért kell fizetnie. Csak vedd fel a legmegfelelőbb tárhely-tervet, és élvezd a havi 10 dollárt.

Fizet, ahogy megy

24/7 aktív támogatás

Miután az üzlete felállt és működik, előfordulhat, hogy az áruház kiszolgálókezelési problémákkal szembesül. Ebben az esetben ne aggódjon, a Cloudways műszaki támogatási csapata minden nap rendelkezésre áll. Csak hozzon létre egy jegyet, és hagyja a többit a Cloudways műszaki támogatási csoportjában.

Támogatás

CloudwaysCDN

A CloudwaysCDN egy földrajzilag elosztott rendszer, amely elősegíti a weboldalak betöltési idejének csökkentését. Ez azt jelenti, hogy a látogató és a szerver közötti távolságtól függetlenül az oldal betöltési sebessége állandó marad. Technikai szempontból a CloudwaysCDN replikálja az áruházat, és kiszolgálja a látogató kérését a legközelebbi csomóponttól. Ennél is fontosabb, hogy sok szerver erőforrást takarít meg, és biztosítja, hogy a látogatók kitűnő oldalbetöltési sebességet kapjanak.

CloudWaysCDN

Ideje állítani, hogy a Cloudways miért jobb megoldás

Két eszköz segítségével teszteltem a Magento tároló (minta adatok telepítése) teljesítményét. Először, a Pingdom segítségével, amely egy ingyenes eszköz a weboldal teljesítményének teszteléséhez. Másodszor, az ab – Apache szerver benchmarking eszköz CLI parancsának végrehajtásával.

Pingdom

Az eredmény olyan mérőszámokon alapul, mint a teljesítményminőség, az oldalméret és a betöltési idő, ami rendkívül óriási a Cloudways Magento Hosting szolgáltatásban.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Összegezve!

Az e-kereskedelem elsöprő globális növekedése mellett biztosítsa, hogy előre tervezze az üdülési szezonját. A Cloudways biztosítja az elektronikus áruház növekedését azáltal, hogy gondoskodik az összes internetes tárhely kihívásáról. Adja meg e-kereskedelmi áruházának a megérdemelt sebességet, így legyőzheti az összes korábbi rekordot. Vessen egy pillantást az összes rendelkezésre álló tervre, és keresse meg a legjobb e-kereskedelmi tárhely-megoldást. Ha úgy gondolja, hogy elmulasztottam néhány fontos tippet, tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector