10 legjobb webtárhely-szolgáltatás (30+ házigazda, sebesség és időbeli áttekintés)

legjobb webtárhely


Utolsó frissítés: 2020. február.

Egy jó webtárhely-szolgáltatás megtalálása sok időt és pénzt igényel.

Eddig több mint 30 különféle webtárhely-szolgáltatóval regisztráltunk, teszteltünk és hasonlítottunk össze. Ez azt is jelenti, hogy teljesítményadatokkal rendelkezünk.

Uptime és betöltési idő két legfontosabb tényező az internetes házigazda kiválasztásakor (költségük mellett).

Itt található a részletes áttekintési folyamat:

  1. Jelentkezzünk be a tárhelyszolgáltató által kínált web hosting tervre
  2. Üres WordPress-webhelyet állítottunk fel
  3. Figyelemmel kísérjük a teljesítményüket, például az üzemidőt és a betöltési időt
  4. Ellenőrizzük azok jellemzőit, korlátozásait, árképzését és az ügyfélszolgálatot
  5. Kiadjuk a felülvizsgálatot (évente egyszer frissítjük)

Az összes tárhely-áttekintés az egyes internetes házigazdák átlagos sebességén (betöltési idő), üzemidőn és költségen alapul. Ha részletesebb adatokat szeretne, olvassa el az adatoldalunkat vagy ezt a táblázatot.

10 legjobb tárhelyszolgáltatás az új webhelyek számára

Az alábbiakban felsoroljuk a 10 legjobb webhely-szolgáltatót, amelyeket megbízhatónak és gyorsaságnak találtunk. Mindannyian jól teljesítettek az elmúlt 24 hónapban.

1. Bluehost – Legjobb összességében

bluehost felülvizsgálatA tervek havi 2,75 USD-tól kezdődnek

Bluehost profik
+ A legjobb üzemidő (99,99%)
+ A legjobb 5 sebesség (405 ms)
+ Egy kattintással telepíthető a WordPresshez
+ Könnyen kezelhető, kezdőbarát
+ Ingyenes domain és webhely készítő
+ 24 órás támogatás (csevegés és telefon)
Bluehost Cons
– Kedvezmények csak hosszabb tervek esetén

A Bluehost web hosting 2007 óta működik, és most több mint 3.000.000 webhelyet üzemeltetnek. Ezek a legnépszerűbb és olcsóbb hosting lehetőségek az új webhelyek számára.

Ők a legjobban értékelt web hosting cég, mert az elmúlt 24 hónap üzemidejük és sebességük nagyon erős – 99,99% és 405 ms, illetőleg.

3 éves bevezető ára 2,75 dollár / hónap (megújítja 7,95 dollárt), és olyan szolgáltatásokkal érkezik, mint az ingyenes domain név, a weboldal készítője, valamint a WordPress, a Joomla és a Drupal egyetlen kattintással történő telepítése a cPanel segítségével. Tehát kezdőknek (akiknek nincs weboldala) ez valószínűleg a legjobb megoldás. A nem mért sávszélesség és az 50 GB-os tárhely az alapcsomag részét képezi.

Nagyon jó a WordPress webhelyek számára, mivel azt a WordPress.org hivatalosan ajánlotta

A Bluehost ingyenes e-mail fiókokat, 24 órás élő ügyfélszolgálatot és SSL-t (biztonsági réteg) kínál minden tervhez. Nagyon könnyű használni, és valószínűleg a legjobb belépő szintű web hosting szolgáltató, amely egyszerre megbízható és biztonságos. A hagyományos megosztott tárhely mellett a társaság dedikált, VPS és menedzselt WordPress tárhely-terveket is kínál nagyobb forgalmú webhelyek számára.

Minden hosting tervük 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, és azonnal aktiválódik, így azonnal elkezdi használni őket.

Bluehost előadás (2017-2020)Élő teszthely: hostfacts-bluerock-bluehost.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes Bluehost áttekintés

2. HostGator felhő – A legjobb olcsó felhő

hostgator felhő áttekintésA tervek havi 2,74 USD-tól kezdődnek

HostGator Cloud előnyei
+ A top 5 rendelkezésre állása (99,99%)
+ A legjobb 5 sebesség (399 ms)
+ Ingyenes weboldal-transzfer
+ Nincs sávszélesség és tárolási korlát
+ Több adatközpont helye
+ Korlátlan e-mail fiók
HostGator Cloud Cons
Magasabb megújítási költségek

A 2002-ben alapított HostGator népszerű megosztott és felhő-tárhely-szolgáltató, amely jelenleg több mint 2 000 000 webhelyet tárol.

A legutóbbi 24 hónapos adatok szerint a HostGator Cloud erősen rendelkezésre áll (99,99%) és az átlag feletti sebesség (399 ms), ami erős versenyzővé teszi a Bluehost iránt.

A HostGator rugalmas funkciókat kínál, például korlátlan e-mail fiókot, nem mért sávszélességet, nem mért lemezterületet és beépített gyorsítótárat az összes tervhez. Ezenkívül az összes tárhelytervük 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, könnyű WordPress telepítésekkel és egy évre szóló ingyenes domainnel rendelkezik (12, 24 vagy 36 hónapra történő feliratkozáskor).

Ha egy egyedi weboldalt szeretne létrehozni, akkor ezt megteheti a Gator Website Builder segítségével. Ez egy HostGator drag and drop weboldal készítője, amelynek célja egyszerű, e-kereskedelem-barát webhely-készítő kezdőknek.

A HostGator legolcsóbb díja 2,74 dollár / hónap (ha 12 hónapos fizetési tervet választ), és megújítja 10,95 dollár / hónap. A megosztott felhő nélküli tárhelyen kívül a HostGator WordPress-t, VPS-t és dedikált tárhely-terveket kínál minden méretű szervezet számára, a kisvállalkozásoktól a vállalati webhelyekig.

Minden terv nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

A HostGator felhő teljesítménye (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-owp.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes HostGator Cloud áttekintés

3. Hostinger – Legolcsóbb ár

Hostinger honlapjaA tervek havi 0,99 USD-tól kezdődnek

Hostinger profik
+ A 2 legjobb töltési idő (350 ms)
+ Olcsó árképzés ($ 0.99 / mo)
+ Adatközpontok az Egyesült Államokban, Európában & Ázsia
+ Ingyenes SSL tanúsítvány
+ 24 órás támogatási csevegés
Hostinger Cons
Nincs ingyenes domain
Korlátozott sávszélesség az olcsó tervnél

A legutóbbi 24 hónapos adatok azt mutatják, hogy a Hostinger átlagos üzemideje kb 99,95%, de nagyon gyors átlagos töltési idő 350 ms így a lehető legjobb olcsó webtárhely lehet.

A Hostinger (aki szintén a Host24 tulajdonosa) rendkívül kedvező árú tárhelyterveket kínál, anélkül, hogy túlságosan veszélyeztetné a szolgáltatás minőségét és teljesítményét. Noha olcsó az ár, a Hostinger terveihez tartozó szolgáltatások sok kezdő webhelytulajdonos számára vonzóak.

A társaság különféle tárhely-terveket kínál különféle funkciókkal, és minden tervhez tartozik egy egyszerű weboldal-készítő, ingyenes SSL-tanúsítvány, 99,9% -os üzemidő garancia és a 24/7/365 támogatás.

A Hostinger legolcsóbb terve mindössze 0,99 dollár / hónap (ha 48 hónapos fizetési tervet választ), a megújítás 2,15 dollár / hónap kezdődik. A sávszélesség és az adatbázisok korlátlanok, hacsak nem választja az „Egységes Webtárhely” tervet. Ez utóbbival 10 GB lemezterületre, 100 GB sávszélességre, egy MySQL adatbázisra és egy e-mail fiókra korlátozódhat. Különösen figyelemre méltó, hogy a legolcsóbb terv nem tartalmaz ingyenes domaint, és korlátozott feldolgozási teljesítménygel és memóriával rendelkezik.

A Hostinger további szolgáltatásai között szerepel a Cloud, az Email, a WordPress, a VPS, a Windows VPS tárolása.

Minden tervhez tartozik egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hostinger teljesítmény (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-hostinger.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes Hostinger áttekintés

4. GreenGeeks – A legjobb „zöld” tárhely

GreenGeeks honlapA tervek havi 2,95 USD-tól kezdődnek

GreenGeeks Pros
+ Jó töltési idő (445 ms)
+ Stabil üzemidő (99,98%)
+ USA, Kanada & Holland szerver
+ Ingyenes webhely-transzfer
+ Korlátlan sávszélesség és tárolás
GreenGeeks Cons
Kérdéses visszatérítési politika
Magas megújítási költségek

A GreenGeeks több mint 12 éve működik, és több mint 500 000 webhelyet üzemeltet.

Val vel 99,98% üzemidők és terhelési sebességek 445 ms, A GreenGeeks gyors és megbízható tárhelyet kínál, megfizethető áron 2,95 USD / hó. Ehhez adjuk hozzá a szolgáltatásban gazdag bónuszokat, a magas színvonalú 24 órás ügyfélszolgálatot és a környezetbarát gyakorlatokat, és könnyű belátni, hogy a GreenGeeks miként készít nevet magadnak egy vadul telített piacon..

Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain 1 évre, cPanel hozzáférés, ingyenes Wildcard SSL, PowerCacher, korlátlan SSD tárolás és korlátlan adatátvitel. Az ügyfelek korlátlan számú domainnevet, korlátlan e-mail fiókot és éjszakai biztonsági másolatot kapnak.

Ha webhelye nagyobb lesz, akkor mindig frissíthet a rugalmasabb VPS-tárhelyre. A GreenGeeks emellett ingyenesen migrálja az Ön webhelyét a meglévő internetes gazdagépről. Sajnos a havi 9,95 USD megújítási arány néhány webmestert elriaszthatja attól, hogy a GreenGeeks-et más host-szolgáltatókkal szemben válasszák.

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

A GreenGeeks teljesítménye (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-greengeeks.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes GreenGeeks áttekintés

5. DreamHost – Havonta fizet, nincs nagyobb megújítás

A DreamHost honlapjaA tervek havi 2,59 USD-tól kezdődnek

DreamHost profik
+ Jó töltési idő (648 ms)
+ Uptime garancia
+ Havi tervek elérhetők
+ 97 napos pénz-visszafizetési garancia
+ Korlátlan sávszélesség és tárolás
Dreamhost Cons
Átlagos üzemidő (99,94%)
Nincs cPanel

Az 1996-ban alapított DreamHost az egyik legrégebbi webtárhely-szolgáltató. A cég több mint 1,5 millió webhelyet, blogot és alkalmazást tárol több mint 100 országban.

A legutóbbi 24 hónapos adatok szerint a DreamHost átlagos üzemideje (99,94%) és megfelelő sebesség (648 ms) megbízható tárhely-megoldássá tette.

A DreamHost azért különbözik sok más web-hosting szolgáltatástól, hogy lehetőséget kínálnak arra, hogy havonta fizetjenek, nem pedig évente.

Ez azt jelenti, hogy feliratkozhat 4,95 dollárra, és azonnal el tudja kezdeni a tárhely-fiókjának használatát. Alternatív megoldásként választhat egy 3 éves programot is, amely 2,59 dollár / hónap kezdődik, és megújul 4,95 dollár / hónap. Az alapterv tartalmaz egy ingyenes domént, 1 weboldalt, korlátlan sávszélességet és 50 GB-os SSD tárolót. Az ügyfelek a DreamHost drag-and-drop építőjét is használhatják, és e-mailt adhatnak hozzá havonta 1,67 USD havi díjért..

A cég erős biztonsági funkciókat (LetsEncrypt SSL), különféle tartománykezelő eszközöket és korlátlan adatátvitelt kínál havonta. A WordPress előre telepítve van, és a társaságnak saját, könnyen használható és kezdőbarát webhely-készítője is van. Nincs olyan cPanel, amely a webfejlesztők iparában jól ismert, de a DreamHost saját adminisztrációs panelt kínál, amely nagyjából ugyanazt teszi, mint a cPanel vagy a Plesk..

Minden terv magában foglalja az USA 24/7 élő chat-támogatását. A társaság nagylelkű, 97 napos visszatérítési politikával rendelkezik.

DreamHost teljesítmény (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-dreamhost.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes DreamHost áttekintés

6. SiteGround – A legjobb ügyfélszolgálat

helyszíni áttekintésA tervek havi 3,95 USD-tól kezdődnek

SiteGround profik
+ Megfelelő terhelési idő (673 ms)
+ Stabil üzemidő (99,99%)
+ Tudott ügyfélszolgálat
+ 24 órás, 7 órás “Guru” csevegési támogatás
+ 20+ e-mail fiók
SiteGround Cons
Beállítási díj a havi tervekben
Korlátozottan olcsó terv

A SiteGround egy web hosting szolgáltató, amelyet 2004-ben alapítottak Bulgáriában, Szófiában. Több mint 2 millió domaint tárolnak, és a WordPress.org által hivatalosan ajánlott három web hosting társaság egyike.

A legutóbbi 24 hónapos adatok szerint a SiteGround fantasztikus üzemidővel rendelkezik (99,99%) és megfelelő sebesség (673 ms) ezáltal egy nagyon erős top 10 internetes hostnak.

A SiteGround jól ismert példaértékű ügyfélszolgálatáról és felhasználói bázisa gyorsan növekszik. Az összes SiteGround hosting terv tartalmazza a weboldal készítőt, az e-mail fiókot, az SSL-t, a Cloudflare CDN-t, a napi biztonsági másolatokat és az SSH-hozzáférést, ingyen.

A kezdőknek tervezett legolcsóbb StartUp terv 3,95 dollár / hónap (amikor fizet a 12 hónapos tervért), a megújítások 11,95 dollár / hónap kezdődik. 1 olyan webhelyet tárolhat, amely alkalmas ~ 10 000 havi látogatásra. A tervhez 10 GB-os webhely, nem adatátviteli forgalom és 24/7 támogatás áll rendelkezésre.

A SiteGround széles körű szolgáltatással rendelkezik, beleértve a kezelt WordPress tárhelyet, a WooCommerce tárhelyet, a felhő tárhelyet, a vállalati tárhelyet és a dedikált szervereket. Ahelyett, hogy házon belüli szerverek rendelkeznek, kiszolgálókat bérelnek a Google felhőből.

Minden tervhez tartozik egy ipari szabvány 30 napos pénz-visszatérítési garancia.

SiteGround teljesítmény (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-siteground.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes SiteGround áttekintés

7. A2 tárhely – Leggyorsabb megosztott tárhely

A2 tárhely áttekintéseA tervek havi 2,96 USD-tól kezdődnek

A2 tárhely előnyei
+ Leggyorsabb betöltési idő (317 ms)
+ WordPress optimalizált szerverek
+ Korlátlan sávszélesség és tárolás
+ 24 órás, 7 órás “Guru” csevegési támogatás
+ 20+ e-mail fiók
A2 Hosting hátrányai
Átlagos üzemidő (99,93%)
Magasabb megújítási költségek

Az amerikai székhelyű A2 Hosting (2002-ben alakult, 500 000+ webhelyet tárol) a leggyorsabb megosztott webtárhely, amelyet eddig teszteltünk. Sikerült elérni egy lenyűgözőt 317 ms átlagos betöltési idő egy 24 hónapos időszak alatt.

Az A2 tárhely gyors, mivel kiszolgálóikat a WordPress webhelyekre optimalizálják, és LiteSpeed ​​gyorsítótárat használnak. Mivel több mint 30 megosztott web hosting társaságot vizsgáltunk át, egyikük sem olyan gyors, mint A2.

Annak ellenére, hogy a leggyorsabb, az A2 nem olyan megbízható. Átlagos üzemidejük ~ körül mozog99,93%. Nem sok, de évente több mint ~ 6 óra állásidőt jelent.

Az A2 hosting cég közismert, hogy zökkenőmentesen működik az összes főbb tartalomkezelő rendszerrel, beleértve a WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart és Magento szoftvereket, így kiválóan alkalmas a webfejlesztők számára. A cég különféle tárhely-terveket kínál, és ezek mindegyike tartalmaz egy ingyenes LetsEncrypt SSL tanúsítványt, korlátlan SSD tárolást és ingyenes webhely-migrációt.

A legolcsóbb „Lite” terv 2,96 dollárral kezdődik (havi 7,99 dollárt újít fel) 1 webhellyel, 25 e-mail fiókkal, domain névvel egy évre, ingyenes Cloudflare CDN-vel és korlátlan sávszélességgel / lemezterülettel.

Az A2 Hosting megbízható ügyfél-támogató csoporttal rendelkezik, melynek neve „Guru Crew Support”. Az ügyfelek kapcsolatba léphetnek velük 24/7/365 élő chat, telefon, e-mail és jegyek segítségével. A szokásos, megosztott tárhely mellett dedikált, VPS-t és viszonteladót is kínálnak a webmesterek számára.

Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

A2hosting teljesítmény (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-a2.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes A2 tárhely áttekintés

8. WestHost

Westhost áttekintésA tervek havi 1,99 USD-tól kezdődnek (csak FTP)

WestHost profik
+ Jó üzemidő (99,98%)
+ Olcsó árképzés
+ Ingyenes Cloudflare CDN
+ Biztonsági másolat tartalmazza
WestHost Cons
Az átlagosnál alacsonyabb terhelési idő (881 ms)
Az SSL / ingyenes domain nem tartozik ide
Nincs cPanel vagy automatikus telepítés

A WestHost egy hosting cég, mely a thgingenuity Ltd. (brit vállalat) tulajdonában van, amelynek a MidPhase szintén tulajdonosa.

Legfrissebb adataink azt mutatják, hogy a WestHost átlagos üzemideje kb 99,98% és terhelési ideje: 881 ms. Láttuk, hogy sebessége nem volt a 15 legjobban. Ugyanakkor olcsó áraik miatt (1,99 dollár havonta kezdődik egy 3 éves tervre és megújítja 4,99 dollárt havonta), valamint ingyenes CDN-vel, webhelyről készült biztonsági másolatokkal, ez jó fogadást jelent számukra. szolgáltató az első tízben.

A rendelkezésre állásuk átlag feletti, így a WestHost jó választás a kis online üzleti webhelyek számára, figyelembe véve, hogy ez a piacon az egyik legolcsóbb webtárhely-megoldás – 1,99 dollár havonta egy 3 éves tervre.

Sajnos az SSL és az ingyenes domain nem tartozik ide. Ha ingyen szeretné őket, akkor a magasabb szintű tervet kell választania. A legolcsóbb terv csak FTP-hozzáférést biztosít Önnek, így nem tudja használni a CMS-hez hasonló gyors telepítéseket, mint például a WordPress, így a kezdők számára nehéz választás.

Más, népszerűbb tárhelyszolgáltatásokkal ellentétben a WestHost csak egy szabványos megosztott tárhelyszolgáltatót kínál. Tehát ha webhelye növekszik, akkor valószínűleg el kell helyeznie webhelyeit a WestHost-tól.

WestHost teljesítmény (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-wh.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes WestHost áttekintés

9. GoDaddy tárhely

GoDaddy áttekintésA tervek havi 4,33 dollártól kezdődnek

GoDaddy profik
+ Jó töltési idő (554 ms)
+ Jó üzemidő (99,97%)
+ 100 GB-os webhelytárolás
+ cPanel és weboldal készítő hozzáférés
+ Uptime garancia 99,90% -ra
GoDaddy Cons
SSL & Az e-mail külön díjat számol fel
Nincs webhelyátadás

A GoDaddy az egyik vezető hosting megoldás, amely több mint 44 millió webhelyet üzemeltet. A társaságnak 14 létesítménye van az egész világon, és elismerten az egyik legnagyobb domain regisztrátor. Web hosting szolgáltatásokat kínálnak, amelyek mind a kicsi, mind a nagy webhelyek számára egyaránt alkalmasak. Hasonlóan a SiteGround-hez, ők sem birtokolják szerverparkjukat, hanem partneri viszonyul az Amazon-hoz, és kiszolgálókat bérelnek az AWS-től..

A GoDaddy megosztott tárhelyének követése az elmúlt 2 évben megmutatta nekünk a rendelkezésre állás idejét 99,97% és az oldal sebessége körül 554 ms ami megmutatja nekünk, hogy a GoDaddy megbízható szolgáltató. A GoDaddy kiváló megoldás egyéni weboldalak létrehozására, mivel a kezdőknek tervezett egyszerű drag-and-drop weboldalkészítővel (GoCentral) érkezik. Fejlesztőbarát eszközöket is tartalmaz, mint például a MySQL, a cPanel, a CloudLinux, a Python és a PHP több verziója..

Legolcsóbb webtárhely-tervezésük 4,33 dollár / hónap (8,99 dollár / hónap újbóli) kezdődik, 100 GB-os webhely-tárolással (sok) és nem mérhető sávszélességgel. A biztonsági megfigyelés és a DDoS védelem szintén benne van.

A GoDaddy-nak azonban sok „eladása” van, amelyek valószínűleg egy kicsit többet fizetnek Önnek. Például a webhely biztonsági mentése, az SSL-tanúsítványok és az e-mail fiókok nem szerepelnek a legolcsóbb csomagban. A GoDaddy 24 órás támogatást is kínál.

A GoDaddy összes éves és többéves terve 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

GoDaddy előadás (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-gd.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes GoDaddy áttekintés

10. 5. oldal

site5 áttekintésA tervek havi 7,65 dollárra indulnak

Site5 előnyei
+ Jó üzemidő (99,99%)
+ Az átlag feletti sebesség (629 ms)
+ Ingyenes migráció
+ Nem mért sávszélesség / tároló
Site5
Drága árképzés
Korlátozottan olcsó terv (legfeljebb 10 000 látogatás)
A domain nem ingyenes

A Site5 egy 1998-ban alapított web hosting cég, amelyet később az Endurance International Group (EIG) vásárolt meg – egy nagy internetszolgáltató, amely szintén jobb teljesítményű márkákkal rendelkezik, mint például a Bluehost és a HostGator..

A legutóbbi 24 hónapos adatok szerint a Site5 stabil üzemidővel rendelkezik (99,99%) és az átlagos oldalbetöltési idő 629 ms.

Az ügyfelek a cPanel / WHM segítségével egyszerűen telepíthetnek olyan népszerű alkalmazásokat, mint a Drupal, Joomla, ZenCart vagy PrestaShop..

A Site5 legolcsóbb megosztott tárhely-fiókja havi 7,65 dollárnál kezdődik (ha előre fizet a 2 éves tervért). Sajnos alaptervük nem tartalmaz sem ingyenes SSL-t, sem ingyenes tartományt, de mérlegetetlen lemezterülettel és sávszélességgel, 24 órás támogatással és biztonsági mentéssel.

Mivel a Site5 nem nyújt sok olyan szolgáltatást, amelyből a kezdők részesülhetnek, ez valószínűleg jobb választás egy webes fejlesztőnek vagy tervezőnek, aki viszonteladóként akarja használni őket számlázási ügyfelek számára.

Minden tervük ipari szabványnak megfelelő 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

A site5 teljesítménye (2017-2020)Élő teszthely: hostingfacts-s5.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+


részletes Site5 áttekintés

30+ tárhely-vélemény & Statisztika

Minden évben lassan felveszünk további tárhely-szolgáltatókat a listába, amint elegendő adatunk van teljesítményükről (üzemidő és betöltési idő). Ez egy link a táblázathoz – web hosting összehasonlító táblázat (2020).

A webtárhely kiválasztásakor figyelembe veendő dolgok

1. A telephelyek átadása és a migráció nem mindig ingyenes

Mi lenne, ha csak egy internetes gazdagépet választana annak felfedezéséhez, hogy nem tetszik? A webhelyátvitel, más néven a webhely áttelepítése lehetővé teszi webhelyének áthelyezését egy másik gazdagépre.

Egy másik webhelyre való áthelyezés a webhely fájljainak és adatbázisának átviteléből, a webhely konfigurálásából az új gazdagéphez, és a domain DNS-ének az új gazdagéphez történő irányításából áll. Miután kiválasztott egy új webhelygazdagépet, általában segítenek ebben a folyamatban. A költség attól a gazdagéptől függ, amelyre vált, de bárhol 150 és 400 USD között lehet.

Néhány listán szereplő webhely, például a HostGator és a GreenGeeks ingyenes internetes átutalásokat kínál.

GreenGeeks internetes átutalás

Fizetett átutalások esetén több helyet is átvihet. Például 149,99 USD-t jelent 5 webhely és 20 e-mail fiók áttelepítése a Bluehostre. A helyszín átadása általában néhány napot vesz igénybe.

Egy olyan gazdagépen, mint a HostPapa, a helyátvitel 5–7 napot vesz igénybe. Azt javasolják, hogy az átvitel megkezdése előtt módosítsák a DNS bejegyzéseket, hogy kevesebb időbe telik. A DNS-bejegyzéseket is frissíthetik, de ez a szolgáltatás 24–72 órával egészül ki, mielőtt webhelye élővé válik. Az A2 tárhely használatával bárhol 2-4 napig tart.

2. A megújítási arány általában magasabb

A legtöbb webtárhely-szolgáltató megduplázza vagy megháromszorálja árát, ha itt az ideje megújítani az üzletet. A megújítási díjak 7-10 dollárra mozoghatnak havi alaptervnél, amely kezdetben 2,99 dollár havi. A tervből származó szolgáltatások és teljesítmény ugyanolyan marad, de többet kell fizetnie.

  • Például a GoDaddy gazdaságossági terve 8,99 dollárra mozog havonta, amint megújul az ideje.
  • Az A2 Hosting megköveteli, hogy az ügyfelek írásbeli lemondási kérelmet nyújtsanak be a megújítás kezdete előtt 15 nappal. Ha azonban elfelejti kérni a törlést, akkor a megújítás automatikusan elindul, és az ár megduplázódik.
  • Néhány listánkban szereplő webtárhely-szolgáltató azonban nem követi ezt az iparági szabványos trükköt. Ha feliratkozik a DreamHost hároméves tervére, akkor ugyanazon az áron megújul.

Ezen felül, bár a legtöbb webtárhely-szolgáltató „ingyenes domain” -t kínál – ez azt jelenti, hogy az első évig ingyenes a domain. Ezt követően általában évente 10–20 dollár között megújul.

3. Sávszélesség, tárolás és e-mail fiók korlátozások

Amikor arra kerül sor sávszélesség és tárolás vannak korlátozások is.

  • A GoDaddy legolcsóbb csomagja nem mért sávszélességet és 100 GB-os tárhelyet biztosít a felhasználók számára, amely elegendő egyetlen webhelyhez.
  • A Hostinger 100 GB sávszélességet és 10 GB tárhelyet kínál, míg az iPage méretezhető sávszélességet és korlátlan MySQL adatbázist kínál..
  • A nem mérhető sávszélesség és tárolás iránt érdeklődő ügyfeleknek ellenőrizniük kell a Bluehost, a HostGator, a SiteGround és a GreenGeeks szolgáltatást..

Webhelytulajdonosok, akik érdeklődnek a szolgáltatókat kínáló szolgáltatók iránt ingyenes SSL fontolóra kell vennie a Bluehost, a DreamHost, a HostGator, a SiteGround vagy az iPage használatát. Mindegyikük tartalmaz egy ingyenes SSL-tanúsítványt az összes tárhelytervében, ami nem mindig igaz a nagyobb tárhely-szolgáltatók esetében. Például a GoDaddy nagyon magas díjakat számít fel az SSL tanúsítványokért.

kiegészítők tárolása

Amikor arra kerül sor e-mail fiókok, A web hosting megoldások ajánlataiban különböznek.

  • Például az összes SiteGround, HostGator, A2 Hosting és Hostinger tárhelyfiók tartalmaz egy ingyenes e-mail fiókot.
  • A GoDaddy tartalmaz egy ingyenes üzleti e-mailt az első évre az alaptervével. A Microsoft Office 365 postafiók 5 GB-os dedikált tárolóval és megosztott online naptárral rendelkezik.
  • Az iPage és a GreenGeeks lehetővé teszi a felhasználók számára korlátlan e-mail fiókok létrehozását. A felhasználói domain márkanévvel rendelkezik, és e-mail továbbítást és automatikus válaszokat tartalmaz.

4. Amint webhelye növekszik, fontolja meg a hosting terv megváltoztatását

A webtárhely szolgáltatói különféle tárhelytípusokat kínálnak. Ha éppen indul, vagy alacsony forgalmú webhelyén van, akkor válassza a megosztott webtárhely szolgáltatást. Ez elegendő a webhely (ek) karbantartásához és működtetéséhez. Amint a webhely (ek) növekszik, könnyű átállni az egyik tárhelyről a másikra, vagy frissíteni a drágább webtárhelyre..

Közös webtárhely – A legjobb új webhelyekhez és blogokhoz. Az összes webhelyet egy fizikai tárhely-kiszolgálón tárolják, ahol megosztják a szerver erőforrásait, például a tárolást, a sávszélességet, a RAM-ot és a számítási teljesítményt. Ha webhelyének forgalma nem nagy, ez a legjobb hely a kezdéshez. Ugrás vissza a top 10 listához.

VPS tárhely – A VPS egy virtuális magánszervert jelent. Noha a VPS hasonlít a megosztott tárhelyre (gyors és működőképes), és több webhelyet tárol ugyanazon a szerveren, további testreszabási lehetőségeket kínál, és több ellenőrzése lesz. A VPS segítségével az erőforrásokat az igényeinek megfelelően méretezheti.

Felhő-tárhely – A tárhelyszolgáltatás típusa, amely lehetővé teszi számos számítógép számára, hogy együtt dolgozzon, alkalmazásokat futtasson és kombinált számítási erőforrásokat használjon. A felhőben üzemeltetett webhelyek több szerver erőforrásait is használhatják, ami azt jelenti, hogy nem korlátozódnak egyetlen kiszolgáló helyére.

Kezelt WordPress – A legjobb a nagy forgalmú WordPress webhelyek számára. A WordPress által kezelt tárhely ugyanazokat a tárhely-igényeket fedezi, mint az általános web hosting szolgáltatások, fő hangsúly azonban a WordPress webhely teljesítményének optimalizálása..

Dedikált tárhely – A legjobb nagyvállalati webhelyek számára. Tárhely-kiszolgáló típusa, amely a webhelyek tulajdonosai számára egy teljes szerver erőforrásait nyújtja a webhelyükhöz. Ez a fajta tárhely lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy nagy mennyiségű forgalmat kezeljenek, és testreszabhatják azt igényeikhez a CPU, a RAM, a lemezterület és a szoftver szempontjából..

  • Részletes áttekintés az összes eddig megfigyelt tárhelyszolgáltató cégről itt található.
  • Ha azt szeretné, hogy vizsgáljuk meg, hasonlítsuk össze és nyomon kövessük több webtárhely-szolgáltatót, egyszerűen küldj egy e-mailt nekünk – [e-mail védett]
  • Ha el szeretné hagyni a saját véleményét, akkor teheti meg csináld itt. Felhívjuk figyelmét, hogy sok beadványt kapunk, és csak az eredeti és hasznos felhasználói értékeléseket fogadjuk el.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map