De bedste webstedsopbyggere (2020)

Her er en hemmelighed, som de fleste udviklere ikke fortæller dig: webstedsbyggere er ikke boogeyman.


Hvorfor ikke? Overvej at:

 • ☑️ Med en gennemsnitlig omkostning pr. Webstedsdesign på $ 2.000 med individuelle udviklere er en webstedsbygger forbløffende billig.
 • ☑️ Webstedsbyggerne er blevet gode. Virkelig godt. (De kan håndtere næsten alt hvad du vil bygge.)
 • ☑️ Du kan have et websted kørt på mindre end 30 minutter – uden nogen detaljeret viden om WordPress, CSS eller HTML.

Selvfølgelig vil ikke nogen gammel webstedsbygger gøre.

Derfor har jeg anført de bedste valgmuligheder for webstedsbygger nedenfor.

Vores konklusion? Wix er dit bedste valg.

Mere om det senere.

Hvis du vil vide hvorfor, kan du enten spring til varerne eller læs det næste afsnit for at finde ud af, hvordan vores gennemgangsproces var.

Contents

Hvordan vi gennemgik webstedsbyggere

Vores proces er enkel:

 • ☑️ Begræns indstillingerne til 15 af de mest populære webstedsbyggere
 • ☑️ Åbn en konto hos hver webstedsbygger, og opbyg faktisk et websted for at se, hvor godt det fungerer
 • ☑️ Testning af hvert websteds indlæsningshastighed

Derefter sammenlignede vi disse funktioner og styrker med prisen for webstedsbyggeren, og vi var i stand til at udarbejde en liste over webstedsbyggere, der skulle passe til enhver der ønsker at komme i gang.

Her er hvad vi fandt.

Top webstedsbyggere til canadiske små virksomheder

Fuld offentliggørelse (og påmindelse): HostingCanada.org er et community-understøttet forskningsside, og vi kan muligvis tjene en lille provision, når du køber en webstedsbygger ved hjælp af et af nedenstående links. Din støtte er det, der holder lysene tændt her i Ottawa, og der er ingen ekstra omkostninger for dig (faktisk er der undertiden en dejlig rabat). Jeg inkluderer kun webstedsbyggere, der er super nemme at bruge, og som jeg personligt har brugt til mine egne websteder eller mine klienter i mindst 12 måneder.

* Pris pr. År (Ja, BoldGrid er så billigt.)

1. Wix – Bedst samlet

Nemt at bruge til fuld tilpasning

wix logo

klik-og-trækÅrsagen til at Wix er vores øverste valg er fordi det beboer en lidt skøre zone med webstedsbyggerne.

Det er ikke kun en træk-og-slip-funktionel webstedsbygger – du kan også placere ethvert element overalt og hvor gør næsten hvad du vil.

Ingen forudindstillede gitre eller lignende. Sagde Wix vi kan lade dig gøre hvad som helst – og så gjorde de slags.

Wix har mere end 20 millioner websteder på internettet i dag.

I sammenligning med Squarespace sammenligner de to bygherrer sig positivt, og der er en stor del af befolkningen, der faktisk ville være bedre egnet til at bruge Wix.

Wix er dybest set den ultra tilpassede version af Squarespace. Efter at have set Wix udvikle sig i de sidste flere år, gør dets intuitive design og tutorials det til et solidt valg for nye webstedsejere.

Den gode

Det bedste ved Wix er mulighederne. De tilbyder brugerne værktøjer og magt til at bygge hvad de vil bygge. Der er en grund til at Wix er førende inden for branchen og er en af ​​vores foretrukne softwareapplikationer.

 • 300+ kvalitetsskabeloner
 • Absurd mængde elementer
 • Omfattende FAQ og vidensbase
 • Rimelig pris
 • Gratis version
 • Responsiv og hjælpsom support
 • Intuitiv og begyndervenlig
 • Mobiloptimering
 • Kunstig design intelligens

Tilbyder en mulighed som f.eks Kunstig design intelligens – hvor Wix stiller dig spørgsmål og derefter giver dig et hovedstab i bygningsprocessen – er noget, du ikke forventer af en softwareprogram, der bygger websteder.

At tillade en komplet nybegynder enten at starte fra bunden eller få et ben op på byggeprocessen er de nøjagtige årsager til, at Wix er den næstbedste webstedsbygger. Virksomheden forstår deres brugere og stræber efter at hjælpe dem.

De dårlige

Med de mange muligheder og mange opmærksomhedsfangende funktioner kan den lette løsning til webstedsopbygning være en smule overvældende.

Hvem skal bruge Wix?

Du skal bruge Wix, hvis du vil trække og slippe, men du har også en smule tålmodighed til at tage dig tid til at mestre funktionaliteten af ​​Wix. Når Wix er mestret, er det et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at omdanne et tomt lærred til et kunstværk.

Læs vores fulde Wix-anmeldelse. 

2. SQUARESPACE – The Runner Up

Design smukke websteder på få minutter

firkant-logo stort

Squarespace er vores 2. valg til kronen som bedste webstedsbygger. ��

Årsagerne er ekstremt ligetil, og de fører alle til den samme konklusion. Du kan opbygge et smukt og professionelt websted på under en time.

Det er klart, at du kan tilbringe meget mere tid i bygherren med at lave tilpassede justeringer. Uanset hvor lang tid du beslutter at bruge det, vil slutresultatet næsten altid være et værdigt websted.

Den gode

Squarespace-billedeDet bedste ved Squarespace er, hvor let det er at bruge. Brug af Squarespace er den nemmeste måde at opbygge et professionelt og smukt websted.

 • Den bedste webstedsbygger til visuelle virksomheder
 • Dusinvis af skabeloner af høj kvalitet
 • Fantastisk live chat og 24/7 support
 • Superenkelt at bruge og mestre

Hvad du virkelig betaler for i Squarespace er træk-og-slip-softwaren parret med deres fantastiske skabeloner. Disse to funktioner kombinerer bare websteder der ser godt ud.

De dårlige

Det værste ved Squarespace er manglende evne til at tilpasse hver tomme på hjemmesiden. Med skabelonens storhed kommer skabelonens forbandelse. Jeg copyright muligvis forbandelsen af ​​skabelonen – det lyder fedt.

Med en skabelon kan du kun placere bestemte elementer på bestemte steder. At gå ud over skabelonen anbefales dårligt.

Når det er sagt, er det vigtigt at huske, at 95% af befolkningen på webstedets bygning ikke har brug for eller ønsker at tilpasse mere end Squarespace tillader.

Det beherskede virkelig “lige nok” tilpasningsformlen.

Det eneste andet virkelig bemærkelsesværdige aspekt, der er negativt, er, at Squarespace er lidt dyrere end konkurrenter, og deres årlige kontra månedlige prismodel er uslebne. Du får en stejl rabat årligt, men hvis du vil betale månedligt, betaler du en præmie.

Hvem skal bruge Squarespace?

Du skal bruge Squarespace, hvis du vil trække og slippe, men du vil også have, at dit websted hurtigt bygges. Du vil have, at alt skal se slankt, professionelt og ensartet ud, og du ønsker ikke at pille rundt med en masse indstillinger for at få det til at se sådan ud.

Vi har en tendens til at tro, at det beskriver de fleste mennesker.

I slutningen af ​​dagen, hvis du ikke er interesseret i at tilpasse hvert eneste lille aspekt af dit websted, og dit eneste mål er bare at lave et websted, der ser fantastisk ud, så Squarespace er en fantastisk mulighed for dig.

For en mere detaljeret guide, se vores Squarespace-gennemgang. 

3. Shopify – eCommerce King

Langt den bedste e-handelsindstilling

shopify logo

e-handelsvektorHvis du driver en eCommerce-butik og ikke bruger Shopify, kalder vi dig navne som “fjollet” og “masochist”. 

At hoppe ind i e-handelshunden med hundehunde er en imponerende beslutning. Det kræver meget at køre en vellykket online butik, og opgaven har omkring 5.000 bevægelige dele. Heldigvis er du ikke alene på denne rejse, medmindre du vil være det. 

Med hensyn til at drive en eCommerce-butik er der et par muligheder. De to indstillinger bruger WordPress og bruger et eCommerce-plugin eller til at bruge et CMS, der er specielt designet til eCommerce. De to bedste muligheder er de samme som for et par år siden. Vi foreslår, at du enten kører WooCommerce på WordPress eller bruger Shopify. 

Forskellen mellem et par år siden og nu er, at vi for et par år siden beder dig om at bruge WooCommerce på WordPress. Nu foreslår vi stærkt, at du bruger Shopify. Du vil opleve en negativ og hundreder af positive. 

Vi vil berøre den ene negativ længere nede, men hvis du har en eCommerce-butik, og du ikke bruger Shopify, gør du dig selv en bjørnetjeneste.

Der er god grund til, at Shopify tog førstepladsen i vores bedste placering af e-handelsplatforme.

Den gode

Shopify er et let salg. Det er en hovedpine at styre en online forretning, der sælger produkter. Shopify fjerner størstedelen af ​​de irriterende ting fra dine hænder. Det er specialiseret i at gøre iværksætternes liv uendeligt lettere. 

Det er kernen i det med hensyn til Shopify som en service. Lad os tale lidt om den faktiske webstedsbygger, da det er derfor, vi er her. 

Shopify fungerer meget som WordPress. Shopify bruger temaer og plugins. Den måde, dit websted er bygget på, er næsten helt afhængigt af det tema, du bruger. Shopify har et par standardtemaer, der er pæne og kan hjælpe dig med at oprette et brugbart websted hurtigt. Alt hvad du skal gøre er at tilføje dine produkter og flytte et par ting rundt. 

Hvis du vil øge et hak, kan du betale for et premium-tema og bruge de tilpassede værktøjer i temaet. Der er masser af træk-og-slip-temaer, der gør det nemt at skabe en smuk butik.

De dårlige

Tidligere nævnte vi, at der er et negativt, når man bruger Shopify i stedet for WordPress og WooCommerce. Det kommer ned på ét ord — plugins. WordPress har det bedste bibliotek med plugins på internettet. Heldigvis har Shopify også mange nyttige plugins og har det næstbedste bibliotek med eCommerce-plugins. 

Shopify kan også være dyr, da en normal plan starter ved $ 29,00 pr. Måned. Hvis du er seriøs med at opbygge en e-handelsvirksomhed, er den månedlige pris det værd.

Hvem skal bruge Shopify?

Shopify er til 95% af verdens butiksejere i verden. Hvis du bare går i dybden med webstederne og vil starte dit eget websted, vil vi stille spørgsmålstegn ved din sundhed, hvis du bruger andet end Shopify. Det gør det meget lettere at køre en butik.

Læs vores fulde Shopify-anmeldelse.

4. Konstant kontakt – Store startmuligheder

Gratis mulighed / gratis hosting

konstantkontakt logo

fordelene ved e-mail-marketingHvis du er bekendt med Constant Contact, siger du sandsynligvis til dig selv: “De har en webstedsbygger?”

Hvis du ikke er bekendt med konstant kontakt, siger du sandsynligvis intet til dig selv og læser tålmodig, hvad vi har at sige. Tak for det.

Konstant kontakt er mest kendt for deres e-mail-marketingværktøjer. De kan endda findes i nummer et på vores bedste side med e-mail-marketingtjenester. 

De har også en temmelig stor webstedsbygger. Det er ikke på niveau med Squarespace og Wix, men det er meget værd at bruge, hvis du bare har brug for et hurtigt websted eller destinationsside for at gå med dine nye e-mail-marketingkampagner. Vi foreslår at bruge det, hvis e-mail-marketing er dit hovedfokus. De værktøjer, de tilbyder specifikt til den niche, er gode.

Den gode

Webstedsbyggeren, som Constant Contact leverer, er 100% tilgængelig med deres gratis plan, hvilket gør det til en fantastisk mulighed, hvis du ikke ønsker at bruge penge. Konstant kontakt giver dig endda et gratis domænenavn i et år.

Builder selv er let at bruge og ligetil. Alt er intuitivt, og de forsøgte ikke at genopfinde hjulet her. De inkluderede gode skabeloner, der kan tilpasses let til det, du har brug for. Der er endda en A.I. drevet værktøj, der kan stjæle alt fra din Facebook-side og opbygge dit websted med det indhold, der trækkes.

De dårlige

Konstant kontakt er ikke Squarespace, og det er ikke Wix. Det er bestemt ikke Shopify. Det fantastiske ved konstant kontakt er, at det ved, hvad det er, og holder sig til den arena.

Det skulle bare være kendt, at hvis du vil have den bedste webstedsbygger på markedet, ville Constant Contact ikke være dit valg. Det er ikke meget tilpasselig og mangler en masse funktioner, som du ellers ville finde på mere robuste webstedsbyggere.

Hvem skal bruge konstant kontakt?

Konstant kontakt er for folk, der virkelig ønsker at fokusere på e-mail-marketing. Hvis du planlægger at opbygge massive e-mail-lister, mens du ikke bekymrer dig for meget om andre former for markedsføring, er der ingen grund til at bruge nogen anden webstedsbygger.

5. Site123 – Så let som 123

3… 2… 1… Hjemmeside! Ups, 1… 2… 3… Hjemmeside!

Site123 logo

Site123 har et sjovt navn. Jeg har sunget omkring 11 forskellige sange om dem, siden jeg begyndte at arbejde med deres webstedsbygger. Jeg skulle have optaget dem, men desværre gjorde jeg det ikke.

Denne webstedsbygger er god, og det er den billigste mulighed på listen. Hvis du brugte den og aldrig brugte en anden, ville du ikke have så mange klager. Site123 er vores forslag, hvis ovenstående indstillinger af en eller anden grund gjorde dig forstyrret på en eller anden måde, eller hvis du ikke ønsker at bruge en masse penge på premium-funktioner.

Den gode

website-builderUd over at være billig, gør Site123 et godt stykke arbejde med at levere æstetisk tiltalende designskabeloner og give solide tilpassede indstillinger derunder. Editoren er ikke den bedste, men som vi sagde ovenfor, ville den ikke skille sig ud som dårlig, hvis du aldrig havde brugt nogen af ​​de andre indstillinger.

Site123 gør også et godt stykke arbejde med deres oppetid og webstedshastigheder. Du kan også prøve alt gratis på ubestemt tid, hvis du ikke har noget imod reklamer.

Det er en god webstedsbygger til små websteder eller blogs, og du kan endda tilføje produkter til din butik til relativt billige priser sammenlignet med andre e-handelsløsninger.

Vores foretrukne ting ved Site123 udover prisen er deres webstedsoversættelsesfunktion. Det fungerer temmelig godt fra engelsk til fransk for vores franske canadiske venner. 

De dårlige

Hvis du ønsker et fuldt tilpasseligt og bygget websted, ville du ikke vælge Site123. Hvis du har brug for et websted på det billige, er Site123 et godt valg. For de funktioner, det tilbyder, anbefaler vi, at du tjekker andre muligheder først, før du går med det for at sikre, at du ikke går glip af noget, du vil have.

Hvem skal bruge webstedet123?

Vi foreslår at bruge Site123, hvis du har brug for et simpelt websted og ikke ønsker at bruge Squarespace eller Wix. Det er vores tredje favorit, rene webstedsbygger i øjeblikket, som bestemt siger noget.

6. HubSpot – Har potentiale med tilføjede bonuser

Gratis version + Bedste værktøjer til virksomhedsejere

hubspot logo

Vent et sekund… HubSpot? Er det ikke et marketingsoftwarefirma? Det er de faktisk, men de er også meget mere end det.

Og det er hvad vi er her for at diskutere.

Ingen tvivl om, at du har kigget omkring på forskellige bygherrer og apps og vejet fordele og ulemper. De fleste steder går stærkt ind for løsninger som Wix og Squarespace for deres enkelhed og brugervenlighed, og anbefaler endda dem over WordPress, det bedste content management system (CMS) på nettet i dag.

De fleste mennesker taler ikke om HubSpot. Webstedsbyggeren tilbyder en overkommelig måde at oprette et dejligt websted, der viser dig eller din virksomhed, og hjælper med at markedsføre dit websted … du ved, så folk faktisk besøger det.

Når jeg bruger en webstedsbygger, har jeg en tendens til at bruge Squarespace eller Wix afhængigt af hvad der skal gøres. Uanset om du bruger WordPress eller en webstedsbygger, tilbyder de i sidste ende ikke meget mere end et grundlæggende enkeltstående websted.

HubSpot har potentialet til at hjælpe dig med at skabe noget mere robust.

Webstedsbyggeren har … vakt vores interesse. Vi vil holde øje med dette nøje. Vi har sandsynligvis brugt mest tid på at bruge HubSpot-webstedsbyggeren i den sidste måned.

Den gode

CMSFor det første er det vigtigt at forklare, hvad HubSpots “builder” er, og hvad det ikke er. Når vi taler om “webstedsbuildere”, diskuterer vi i det væsentlige enhver software-app, der gør netop det – bygger et websted til dig. 

Disse adskiller sig ofte fra “indholdsstyringssystemer” (alias CMS’er), fordi bygherrer udfører 90% af det tunge løft til dit: design, hosting, layout håndteres alle som en del af appen.

HubSpot har ikke en builder i sig selv, men snarere en CMS; det fungerer dog ligesom de fleste webstedsbyggerne.

Når det er sagt, her er de nyttige elementer i hver del af HubSpots CMS-webstedsopbygningssoftware:

 • Hastighed: HubSpots CMS bruger et kraftfuldt Content Delivery Network (CDN). Dette betyder bare, uanset hvor du er i Canada (eller i udlandet), vil dit websted indlæses superhurtigt for hver person, der besøger det. Som andre bygherrer optimerer HubSpot automatisk dine billeder og kode for at sikre, at de ser smukke ud, men ikke langsomt dit websted ned, selvom du har kæmpe billeder (til fotografer eller virksomheder, der er afhængige af en masse medier).
 • Sikkerhed: Mange små virksomhedsejere i dag er ikke meget opmærksomme på webstedets sikkerhed. Der er trods alt næppe tid på dagen til at holde virksomheden kørende og sund uden konstant at bekymre sig om at blive hacket. I 2020 og fremover er nyhedsoverskrifterne fulde af cyberangreb og nye hacks. Ikke alene kan disse hacks koste en masse penge, men de kan virkelig skade dit brand og Googles placering af søgemaskiner. Med HubSpot sikkerhedskopieres dine data skyen og er stærkt sikret mod angreb ved hjælp af en firewall (forsvar mod hackere).
 • Pålidelighed: Hvis du har brugt nogen tid på at læse anmeldelserne af webhosting her på Hosting Canada, ved du, at jeg er en stickler, når det kommer til oppetid. Jeg anbefaler kun udbydere, der mindst har 99,9% oppetid året rundt. HubSpots oppetid overgår den benchmark, der holder 99.999% oppetid i vores test.

HubSpot giver dig også mulighed for hurtigt at oprette indhold som et CMS.

 • Træk-og-slip-moduler: En af de karakteristiske træk ved webstedsbyggere (sammenlignet med et CMS som WordPress) er, at de leveres som træk-og-slip-værktøjer som standard. HubSpots CMS og destinationssidebygger kommer ud af boksen med hundreder af “gjort for dig” træk-og-slip-moduler, både gratis og betalt. (Tag en hurtig top, hvordan dette fungerer)
 • Indholdsstrategi og SEO: Google styrer internettet i dag … Så alle forretningswebsteder i dag er en SEO-webside, uanset om du er klar over det eller ej. Når det kommer til indhold og SEO, er HubSpot nummer én for webstedsbyggere. Det sidder kun bag WordPress.
 • Mobiloptimering: Næsten 71% af trafikken til HostingCanada.org kommer fra en slags mobil enhed (op fra kun 38% for tre år siden). Den gode nyhed: alt indhold, der er oprettet i din HubSpot-webstedsbygger, optimeres automatisk til mobile devoices uden yderligere arbejde.
De dårlige

HubSpots webstedsbygger har sine mangler. Det er bestemt ikke så intuitivt eller tilpasses som Squarespace eller Wix. For at komme til et websted, som du virkelig er stolt af, kræver det en lidt mere indsats fra din side.

Det andet aspekt, som vi ikke kan lide ved HubSpot’s builder, er, at det kan være forvirrende. Hver enkelt komponent er temmelig god. Problemet opstår, når du bliver overvældet af alle de tilfældige forretningsværktøjer. Du skal bestemt have laserfokus.

Hvem skal bruge HubSpot?

HubSpot-webstedsbyggeren er til ejere af små virksomheder, der uanset hvad, ønsker adgang til alle HubSpot-værktøjerne. Det er bestemt nyttigt at have alt på et sted.

HubSpot har også potentialet til at gå op på denne liste, når tiden går. Der er en grund til, at vi skrev så meget om det, det er spændende.

7. SiteGround – En nybegynder i arenaen til bygging af websteder

Bedste oppetid og hastighed og gratis add ons

Siteground-logo

SiteGround er kendt for deres hosting mere end noget andet. Lad det ikke tro, at de er dårlige til alt andet, for det er absolut ikke tilfældet.

En anden imponerende funktion er en solid webstedsbygger, specielt med udgivelsen af ​​deres WordPress Starter værktøj. Som navnet antyder, er WordPress Starter kun specifikt for WordPress-websteder og bruger Elementor Page Builder plus et udvalg af gratis temaer og en række af de mest anbefalede plugins.

Hvis SEO er dit brød og smør, kan SiteGround meget godt være kaffen til din perfekte morgenmad.

Den gode

seoDe positive sider, der omfatter SiteGround, henvender sig mere til nogen, der er mere optaget af oppetid og lastehastigheder end opbygningen af ​​deres websted.

 • Konsekvent oppetid og sidehastigheder
 • Gratis e-mail-konto
 • Over 1.200 skabeloner
 • Fantastiske funktioner og funktionalitet
 • Kun $ 80 / år

Betaling for hosting på SiteGround er billigt sammenlignet med andre webstedsbyggere. Du betaler dybest set for hosting og får en solid webstedsbygger sammen med det.

De dårlige

Webstedsbyggeren på SiteGround er ikke så intuitiv eller let at bruge som Squarespace og Wix.

Det er ikke at sige, at du ikke kan bygge et smukt websted på SiteGround – men det vil ikke være så let som at trække elementer og slippe dem på plads. De funktioner og indstillinger, du får på en anden webstedsbygger, ville gøre det svært at rationalisere ved hjælp af denne webstedsbygger.

Hvem skal bruge SiteGround?

Ultimativt, SiteGround er for dem af os, der ikke har noget imod at bruge en vanskeligere webstedsbygger som et offer for den bedste oppetid og webstedshastighed – det vil sige, medmindre dit websted er et WordPress-sted, i hvilket tilfælde vil du opdage, at oplevelsen er meget sjovere end du måske tror.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke vores episke SiteGround-gennemgang. 

8. WebSelf – Den bedste franske webstedsbygger

Det nemmeste at bruge Site Builder

fedt gitterlogo

Ikke mange canadiere har måske hørt om WebSelf. Vores læsere fra Quebec er muligvis den eneste undtagelse siden WebSelf er vores valg for den bedste franske webstedsbygger

WebSelf har eksisteret siden 2009 og er langt den bedste franske webstedsbygger og brugt i hele Frankrig og Quebec. I tilfælde af at du spekulerer på, har de engelsk, spansk og endda en portugisisk version.

Det bedste ved WebSelf er det det giver dig mulighed for at bruge næsten ethvert aspekt af deres webstedsbygger i deres gratis version. Det betyder, at du kan prøve det helt gratis, så længe du vil. Jeg har en tendens til at læne mig mod at bruge disse typer tjenester, da skaberne helt klart ønsker, at du faktisk prøver og bruger softwaren, før de betaler for det.

Det viser en masse tillid til produktet.

Den gode

De positive sider, der omfatter WebSelf, er mere for den type person, der ønsker et websted bygget på en enklere og hurtigere måde end Squarespace. Vi roser Squarespace for dets enkelhed, men WebSelf har slået det. 

Nogle af de positive aspekter af WebSelf er:

 • Fantastisk gratis version
 • Fransk selskab for god fransk kundesupport
 • Gratis webstedsdesign
 • Fantastiske funktioner og funktionalitet
 • De betalte planer er ikke for dyre

De fleste webstedsbyggere opkræver vanvittige beløb i deres højere niveau, men WebSelf tager en anden tilgang. Deres dyreste plan er stadig under € 20, hvilket udgør lige under $ 30 i øjeblikket.

Den anden store pro er, hvis du taler fransk, vil kundesupporten være i stand til at hjælpe dig mere end andre webstedsbyggerfirmaer.

De dårlige

tilpasses-website-servicesWebstedsbyggeren på WebSelf vil ikke skabe smukke kunstværker som Wix kan. Det går lige ind i Squarespace-kategorien, hvor du hurtigt kan oprette et fantastisk websted, men skabeloner og design er ikke helt på Squarespace-niveau. 

Du kan stadig opbygge et fantastisk websted og gør det super let med at trække og droppe forskellige elementer. Funktionerne til tilpasning er ikke lige så udflettet.

Hvem skal bruge WebSelf?

WebSelf er for dem af os, der taler fransk og bare ønsker fransk hjælp. Der er ikke noget galt med det. Den anden type person, der vil bruge WebSelf, er en, der ikke ønsker en overdreven grad af tilpasning. De vil bare vælge et design, flytte nogle ting rundt og kaste deres hjemmeside op på internettet.

9. BOLDGRID

Som at bruge WordPress uden at blive forvirret

fedt gitterlogo

Jeg ved, at jeg bad Mr. Website Developer om at holde kæft om WordPress i begyndelsen af ​​hele denne ting – men – WordPress er faktisk ret fantastisk. Der er en grund til, at WordPress driver 30% af internettet, som vi kender det i dag.

Selvom WordPress er konge, er det ikke perfekt. Der er en relativt stor læringskurve og kan være vanskelig at bruge for begyndere.

Hvem åbner døren og går ind? Du gættede det – BoldGrid. Hvad BoldGrid gjorde var tage alle de bedste aspekter af WordPress og gjort det let at bruge uden at skulle bekymre dig om hosting og få alt opsat.

Den gode

Alle de store ting ved BoldGrid er de store ting ved WordPress. Du kan gøre hvad du vil med det.

Ovenpå det BoldGrid, lavede det endnu lettere at bruge så du behøver ikke at bekymre dig om alt det komplicerede.

 • Hvis du kan drømme det, kan du bygge det
 • Der er tusinder af temaer at vælge imellem
 • Prisen
 • GRATIS domæne, e-mail og e-handel
De dårlige

webstedsudviklerBoldGrid fungerer – Jeg har brugt det. Med det sagt er hostingingen, som tjenesten er bygget på, ikke stor.

Der er mange klager over langsom belastning overalt på internettet. Jeg oplevede lidt af det selv, når jeg brugte programmet også.

Builder er ikke så let at bruge som Wix og Squarespace. Det er den samme oplevelse som at bruge WordPress uden at skulle undersøge temaer og plugins.

Hvis jeg var nogen, der tænkte på at bruge BoldGrid, ville jeg sandsynligvis bare forske mere og springe fuldt ud ind i WordPress.

Hvem skal bruge BoldGrid?

Du bør bruge BoldGrid, hvis du vil lytte til Mr. Web Developer, mens du også snyder lidt.

BoldGrid er en fantastisk måde at lære, hvordan WordPress fungerer generelt uden at skulle bekymre dig om at være vært og undersøge forskellige temaer og plugins.

10. Weebly – Let at bruge men færre muligheder

Bedste navn og lettest at bruge

Weebly-logo

Weebly! Sig det med mig – “Weebly! Weeeeebly!”

De har bestemt det bedste navn. Jeg elsker bare at sige det. Denne webstedsbygger nævnes ofte sammen med Squarespace og Wix. Selvom Weebly ikke er så funktionsrig, er det stadig sammenligneligt.

Den gode

Weebly-image-site-serUdover at være det mest sjove at sige, tilbyder Weebly en række positive ting. Weebly er så let som Squarespace at bruge – faktisk kan det være lettere. Der er ikke mange distraktioner på Weebly for at forhindre dig i at opbygge dit websted hurtigt.

 • Let at bruge
 • Du får en gratis e-mail-adresse, når du tilmelder dig
 • Stor støtte
 • Solid prissætning

Weebly trives, når hastighed er yderst vigtig.

De dårlige

Weebly konkurrerer direkte med Squarespace og Wix. Alligevel – du er her nede på din computerskærm og læser om Weebly og er nødt til at rulle op for at læse om Squarespace og Wix igen.

Weebly er så enkel, at det mangler en masse af de funktioner, Squarespace og Wix har. Jeg udråbte også Squarespace for dets enkelhed, men jeg talte også om, hvor smukt og professionelt det færdige produkt ville være.

Det færdige produkt af Weebly er ikke så pænt som Squarespace og brugervenlighed er ikke så meget større at kompensere for det. Du kan stadig oprette et fantastisk websted, det er bare ikke så æstetisk behageligt.

Hvem skal bruge Weebly?

Brug Weebly, hvis du ikke har det godt med computere, men stadig ønsker et websted. Det er den nemmeste at bruge webstedsbygger, og selv de mest teknologisk analfabeter af os burde være i stand til at skabe et poleret færdigt produkt.

For mere detaljeret information, se den detaljerede Weebly-gennemgang. 

11. JIMDO

Bedste Website Builder-app på en tablet

jimdo logo senest

Som de andre bygherrer på denne liste giver Jimdo dig mulighed for at oprette et websted fra din browser. Men hvor det virkelig skinner, er på mobilen: smartphones og tablets.

Den gode

Jimdo-ease-of-useJimdo er et andet eksempel på brugervenlig software til websidebygning. Den mobile app, den tilbyder, er ideel, hvis du planlægger at bygge et websted fra din tablet.

 • Brugervenlighed
 • SEO
 • Mobilapp
 • Stor støtte
 • E-mail inkluderet

Jimdo tilbyder også mest kontrol over SEO-funktioner, når det kommer til webstedsbyggere.

De dårlige

Jimdo er ikke den mest moderne løsning. Skabelonernes fleksibilitet efterlader meget at ønske og kan lade dit websted se lidt dateret ud.

Manglen på temaer er også en bekymring, da de kun har 17 muligheder.

Hvem skal bruge Jimdo?

Jeg vil anbefale at give Jimdo et forsøg på at opbygge et websted på en tablet eller telefon. Hvis du ikke har noget imod en mere dateret fornemmelse af dit websted, er Jimdo en enkel løsning til opbygning af dit websted.

12. DoodleKit

doodlekit logo

Doodlekit har eksisteret i lang tid nu og kan hjælpe dig med at opbygge et grundlæggende websted, der viser din virksomheds oplysninger.

Den gode

doodlekitDoodlekit giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse deres temaer med farver, overskriftsbilleder og baggrundsformater.

 • Solid funktionssæt
 • Let at navigere i kontrolpanelet
 • Temaer kan tilpasses og rigeligt
 • Solid videnbase
 • Gratis plan

Start med Doodlekit har ingen ulemper, fordi der er en gratis plan tilgængelig.

De dårlige

Virksomheden besvarer ikke billetter med flammende hastigheder, og det meste af webstedet er forældet.

Interfacet udover kontrolpanelet er også lidt forvirrende. Det ser ud til, at Doodlekit er en mulighed, der er faldet af tidens vej.

Hvem skal bruge Doodlekit?

Jeg vil ikke anbefale Doodlekit til nogen, der bygger et websted. Der er værdi i den måde, et websted kan se ud, der blev bygget på Doodlekit, men de andre muligheder derude gør det svært at vælge doodlekit.

Hvis du byggede et websted på Doodlekit i de tidlige 2000’ere og føler dig en smule nostalgisk, er muligheden altid der.

13. Webs

banerne

Bare baseret på det navn, du kan fortælle Webs har været omkring et stykke tid. Web.com blev sandsynligvis taget, og de besluttede netop at kaste en s i slutningen af ​​navnet.

Den gode
webdesign færdigheder

Vi er kommet til den del af listen, hvor positive ting er sværere at finde. Når det er sagt, er der fordele, når det kommer til Webs.com

 • Prissætningen kan sammenlignes med andre webstedsbyggere
 • Domænenavn og e-mail-konti inkluderer
 • Intuitivt design
 • 500 temaer at vælge imellem

De funktioner, der er der, er relativt nemme at bruge.

De dårlige

Det ser ud til, at Webs.com bare findes for kunder, der tilmeldte sig for år siden og betjener dem, indtil overskuddet forsvinder.

Der er ingen bemærkelsesværdige funktioner, og hele tjenesten føles bare som det blotte minimum for en webstedsbygger … og de har ikke foretaget en seriøs softwareopgradering i år.

Hvem skal bruge webs?

Jeg vil ikke anbefale det Webs.com.

14. Yola

Yola

Yola bringer mig tilbage til 2012, da YOLO var en ting. Du lever kun et … Jeg ved det ikke. Noget med en A.

Denne webstedsbygger har specialiseret sig i virkelig store oppetider og imponerende hastighed.

Den gode

Uptime-hastighedMed Yola Silver-planen kan du have op til 25 websteder. Ingen anden webstedsbygger tillader det.

 • Store oppetider
 • Gratis plan
 • Billig plan til 25 websteder
 • Intuitiv redaktør

Redaktøren er velorganiseret og giver mening.

De dårlige

Desværre tillader Yola dig ikke at blogge. Det har også stadig annoncer i den første række af betalte planer, og funktionerne på webstedet er ikke rigelige.

Hvem skal bruge Yola?

Jeg vil ikke anbefale det Yola.

15. Web.com

web.com logo

Da Web.com var et frisk købt domænenavn, var jeg sikker på at holdet fejrede. At se et sådant navn minder nu folk om dot com-boblen.

Den gode

domænenavnsregistreringWeb.com har en af ​​de få oppetidsgarantier, jeg nogensinde har set for en webstedsbygger.

 • Har en oppetidsgaranti
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Solide grundlæggende skabeloner
De dårlige

Der er ikke meget ros at hobbe på Web.com udover det fantastiske tidlige domænenavn få. Alle mødre på tv bruges til at fortælle mig, når jeg ikke har noget dejligt at sige, det er bedre at ikke sige noget som helst.

Hvem skal bruge Web.com?

Jeg vil ikke anbefale det Web.com.

Så hvad er den bedste webstedsbygger? – Få ting at overveje

Der har du det folkens. De 15 bedste webstedsbyggere på markedet.

Hvis du vil have noget overkommeligt, effektivt og let at bruge, bliver du hårdt presset for at finde bedre muligheder end HubSpot, Wix og Squarespace. Hvis du er en fotograf, billedkunstner eller søger at holde tingene enkle, er SquareSpace det, du leder efter.

Hvis du kan lide en udfordring og higer efter de ubegrænsede muligheder for WordPress ‘CMS, men ikke ønsker at lære HTML eller CSS BoldGrid er den droid, du leder efter. Tjek dem selv, og lad mig vide, hvad du synes.

Hvorfor du skal vælge en webstedsbygger fremfor et CMS

kodning hierarkiDu er klar til at opbygge et websted, men find dig selv elg-i-forlygterne frosset af ubeslutsomhed om, hvorvidt du skal bruge et tilpasseligt indholdsstyringssystem (CMS) som WordPress eller en webstedsbygger som HubSpot eller Wix.

Da du befinder dig på en gennemgangsside for en webstedsbygger lige nu, gæt du, hvad vi vil foreslå?

Hold fast – det er ikke så enkelt …

For fem år siden ville svaret sandsynligvis have været WordPress, selvom det er sværere at lære, men dagens webstedsbyggere er langt mere sofistikeret og lettere at bruge end tidligere versioner.

Der er ikke et rigtigt eller forkert valg her. Jeg vil foreslå, at komplette begyndere tjekker webstedsbyggere. Når det er sagt – betyder det at være en nybegynder ikke, at du ikke kan finde ud af WordPress. Der er bare andre muligheder, der fungerer nu.

Her er en håndfuld solide grunde til at overveje dem.

# 1. Visual Editor

En webstedsbyggergrænseflade er en WYSIWYG (hvad du ser, hvad du får) oplevelse. Det betyder, at når du trækker-og-slip-elementer rundt på skærmen, kan du se en repræsentation af dit websted.

For den menneskelige hjerne får denne visuelle æstetik os til at føle sig glade og kontrollere vores miljø. Med indholdsstyringssystemer får du det, der kaldes en formeditor. Det ligner ikke dit websted. Det er ikke naturligt intuitivt. Undertiden mens de bruger det, bliver folk frustrerede og kaster ting.

cms visuelt

# 2. De er lette at bruge

Så stor som WordPress og andre lignende softwareprogrammer er, er der knyttet en læringskurve.

Nogle gange er det MEGET stejlt. Faktum er, at webstedsbyggere bare ikke er så vanskelige at bruge. Hvis du har brugt moderne software, skal du være i stand til at bruge en webstedsbygger.

# 3. Indbygget hosting

Forudsat at du køber dit domæne gennem en webstedsbygger, behøver du ikke at finde ud af, hvordan du tilføjer det til en webhostepakke og får alt til at lege sammen. Det fungerer bare.

Hvis du ikke kunne bekymre dig mindre om den teknologi, der gør det hele muligt og bare ønsker at se resultater, skal du bruge en webstedsbygger. Det gør dig glad. Med WordPress (eller lignende CMS’er som Joomla eller Drupal), bliver du nødt til at pege domænenavnserverne til din hostingpakke og forstå rigmarole som PHP, MySQL og FTP. Hvem har brug for det?

Ikke længere den grimme fætter

Webstedsbyggerne blev tidligere tænkt på som en sidste udvej for dem, der ikke vidste, hvordan man skriver kode eller ikke havde tålmodigheden til at lære et CMS. Ikke mere!

Øverst på liniebyggerne som HubSpot, Wix og Squarespace står tå til tå med alt, hvad WordPress skaber og ser godt ud ved at gøre det.

Flere mennesker begynder at indse, at de kan have et professionelt udseende sted i en brøkdel af tiden og til en beskeden pris ved at gå i byggeruten.

Er webstedsbyggerne sikre?

I betragtning af det fremherskende hack-a-thon klima online, ville du være en smart cookie til at undre dig over, hvor sikre disse bygherrer er, at vi foreslår, at du opretter et websted med.

Når historier om milliarder dollars i canadiske virksomheder, der har deres websteder og oplysninger kompromitteret, dagligt er i overskrifterne, hvilken chance har en DIY-webstedsbygger for at holde dig sikker?

Sandheden er, at du sandsynligvis er mere sikker ved at gå i byggeruten end med en CMS. Her er hvorfor. Lad os tage Wix som et eksempel.

wix privat registrering

Når du opretter et websted med Wix, er hosting og løbende vedligeholdelse inkluderet i den månedlige pris.

Det betyder, at virksomhedens beføjelser har en stor interesse i at holde kunderne glade. Hvis websteder oprettet med deres software var tilbøjelige til at blive hacket hele tiden, ville de ikke have en forretning længe.

I betragtning af det kan du stoppe med at bekymre dig om næsten (vi vil nævne undtagelsen om et minut) alle sikkerhedsforanstaltninger, når du bygger et websted med HubSpot, Wix eller en af ​​de andre på vores liste.

Du kan være forvisset om, at virksomheden har et stort, veluddannet personale, der ikke gør noget hele dagen, men kvalitetstest og kigger efter sårbarheder, som vil blive fikset pronto, når de findes.

Eiendomskode

En af ulemperne med førende CMS-platforme er, at deres kildekode er åben for alle – gode fyre og dårlige. Årsagen er at holde en større (og formodentlig mere talentfuld) pulje af mennesker, der arbejder for at forbedre produktet.

Der er ikke noget galt med det. Open source-filosofien er en vidunderlig ting – men det betyder, at værktøjerne til at skabe ondskab gennem hacking er derude for enhver at bruge.

wodpress grunde til hacking

HubSpot og andre webstedsopbygningsapps holder deres kode privat, hvilket betyder, at potentielle cyberkriminelle skal arbejde hårdere for at trænge ind i en kundes websted. Når sårbarheder findes og rettes, opdateres dit websteds kode automatisk, uanset om du husker at gøre det eller ej.

CMS-platforme – som Drupal og Joomla – har et ry for at være buggy, men i det mindste går en del af skylden over for webstedsejere, der ikke installerer opdateringer, så snart de bliver tilgængelige.

Før vi forlader dette afsnit, skal vi nævne den ene bit af websikkerhed, der ligger i dine hænder. Det ville være adgangskoden til at logge ind på dit websted. Ligesom med ethvert CMS kan det hackes af en automatiseret bit software, der prøver forskellige adgangskoder på hyperspeed.

Bundlinjen: skal du oprette en stærk adgangskode og ændre den ofte. Brug mindst otte tegn, der indeholder store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Som nævnt ovenfor vil HubSpot-teamet tage sig af resten af ​​dit websteds online sikkerhed, men adgangskodepligt er op til dig.

Bedste hjemmeside bygherrer vs leje af en webudvikler

e-handelsvektorEr en webstedsbygger din forretningspartner? Det er en måde at se på det. For dem, der længe har iværksætterånden, men kort på kontanter, kunne et websted og en god idé være alt hvad du behøver for at finde succes for små virksomheder. Vi taler om e-handel.

Hvis du ikke har bemærket det, kan det være lidt billigere at åbne en cyber-butik end dets reelle modstykke. Når du er færdig med at fortælle skaderne ved pladsudlejning eller -køb, ombygning, licenser, forsikring, ansættelse af medarbejdere og lagring af hylderne, er der en alvorlig del af ændringen involveret.

Omvendt tilbyder vores foretrukne webstedsbygger, HubSpot, en pakke med e-handelsværktøjer inklusive en integration med Spotify. Det er en ret billig billet til forretningsverdenen, hvis du spørger os.

Tilføjelser og opgraderinger

Du behøver ikke at bruge meget tid med DIY-webstedsbyggeren efter eget valg, før du bemærker tilbud om at tilføje tjenester som form-building, personlig e-mail og webstedsforbedring. For en ekstra omkostning, selvfølgelig.

Skal du trække i udløseren? Det svarer vi med et solidt “måske.” Det afhænger af dit websteds formål.

website tilføjelser

Har du til hensigt kun at drive et hobbywebsted, eller vil dette til sidst fungere som din fuldtidsindkomst? Det gør selvfølgelig en forskel.

For at blive taget alvorligt, har du brug for en professionel e-mail-adresse, helst en bundet til dit domæne. Mens en @gmail er i orden, skal du virkelig overveje opgraderingen, selvom den koster fem ekstra dollars om måneden.

Når det kommer til form-building, har du virkelig brug for en? Det giver dig mulighed for at indsamle oplysninger på en mere organiseret måde end blot at sende din e-mail for folk at svare på.

Bemærker du et mønster her? Det, vi forsøger at sige, er, at du muligvis har et behov for tilføjelser, og du muligvis ikke. Du kan være sikker på, at de bygherrer, vi anbefaler, ikke tilbyder disse opgraderinger som en falske tilføjelse til deres bundlinje, skønt hver af dem bestemt er et profitcenter i deres overordnede forretningsmodel.

Ofte stillede spørgsmål

Er Wix bedre end WordPress?

Det korte svar er nej. Det længere svar er, at det kan være det. Hvis du søger at tilpasse dit websted stærkt uden en solid læringskurve, er Wix bedre end WordPress for dig.

WordPress er et dybt dyk i webstedets bygning, hvorimod Wix er lidt som at vade ind i den lave ende og flirte med ideen om at svømme ind i den dybe ende.

Er et Wix-websted virkelig gratis?

Wix har en gratis version, men dit domænenavn har dette format: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne og låse op for en masse funktioner skal du vælge en betalt plan.

Hvordan får jeg et gratis domænenavn fra Wix?

Et gratis domænenavn er tilgængeligt efter valg af en betalt plan. Du skal stadig betale for Wix-planen, men de kaster et domænenavn gratis ind – i et år.

Hvor meget er Wix-domænet efter det gratis år?

Domænenavnet koster $ 14,95 for året efter, at dit gratis år er slut. Denne pris er relativt konkurrencedygtig med andre hostingplatforme.

Hvor sikker er Squarespace og Wix?

Begge hostingtjenester inkluderer gratis SSL-certifikater, når de er forbundet til deres websteder. Alle dine besøgende kan sikres, at hver side har en sikker forbindelse på dit websted.

Ejes Squarespace af Square?

De lyder ens, men de to virksomheder er ikke beslægtede.

Kan jeg bruge mit eget domæne med Squarespace og Wix?

Ja, hvis du har købt et domæne fra en tredjepartudbyder, kan du oprette forbindelse til dit websted ved domænekortlægning. Begge tjenester har nyttige videnbase artikler om at udføre dette, og deres kundesupport er der for at hjælpe, hvis du er forvirret.

Hvad er den bedste webstedsbygger for begyndere?

Squarespace er et godt valg, hvis du føler, at du er nybegynder og har lidt angst, når det kommer til at opbygge et websted. Wix er også et fantastisk valg og bør bruges, hvis du føler dig lidt mere sikker på dine evner til at lære softwaren.

Brug Squarespace, hvis du leder efter den mest enkle tilgang til opbygning af et websted.

Hvilket er den nemmeste webstedsbygger?

Squarespace er bestemt den nemmeste webstedsbygger, der kan bygge et smukt websted. Der er alternativer, der er en blanding af lethed og tilpassbarhed, men så vidt brugervenligheden vinder Squarespace.

Er Squarespace bedre end WordPress?

Det korte svar er nej. Det lange svar er, at det kan være det. Se ovenstående spørgsmål til reference.

Squarespace er meget lettere at bruge end WordPress og har ca. en tyvendedel af indlæringskurven. Som nybegynder kan WordPress være skræmmende.

Er Squarespace bedre end Wix?

Begge muligheder giver fordele. Squarespace er til folk, der ønsker at oprette et smukt websted inde i en fantastisk skabelon, hvorimod Wix er til folk, der leder efter mere tilpassbarhed.

Hvor lang tid tager det for Wix-websteder at gå live?

Det kan tage op til 48 timer, før dit websted med dit eget domæne vises.

Hvor meget koster det at udgive et Wix-websted?

Et websted på Wix kan offentliggøres gratis i dette navneformat: username.wixsite.com/siteaddress. For at bruge et brugerdefineret domæne og låse op for en masse funktioner skal du vælge en betalt plan. I gennemsnit er betalte planer $ 14 om måneden, men kan være så lidt som $ 5 om måneden og så meget som $ 25 om måneden.

Kan du redigere dit Wix-sted, efter at du har offentliggjort det?

Ja, du kan redigere dit Wix-websted, når du har offentliggjort det, og ændringerne vil blive vist, når du er færdig.

Hvordan adskiller WordPress sig fra Wix?

Den største forskel mellem Wix og WordPress er, at Wix er et træk-og-slip-webstedbygger-software, der håndterer alle backend-aspekterne på dit websted, og WordPress er uafhængig software, som du installerer på den hostingplatform, du har valgt. Wix er meget lettere at bruge, mens WordPress har en indlæringskurve.

Hvilken webstedsbygger er bedst til blogging?

Den bedste webstedsbygger til blogging uden for WordPress ville være Wix på grund af det er let at bruge SEO-muligheder og blogging-funktionalitet.

Hvilken webstedsbygger har den bedste SEO?

WordPress har de bedste SEO-muligheder, men så vidt webstedbyggerne ser ud til Wix eller Squarespace. Begge har lignende SEO-funktionalitet i 2020.

Når du bygger et websted, skal du også huske de canadiske retningslinjer for tilgængelighed på websitet. Hvis du gør det, gør du dine sider læsbare for alle og øger webstedstrafikken.

Hvor meget koster det at ansætte nogen til at bygge et websted?

Det afhænger af, hvad du prøver at gøre, men det kan koste alt fra $ 1.500 for et blot minimumswebsted fra en begyndere til tusinder mere for opgraderet funktionalitet.

Hvis du fandt denne artikel værdifuld, kan du også lide vores rapport om de bedste webhostingtjenester for canadiere. Når du har det godt med at opbygge websteder med HubSpot, kan du “gradueres” til mere tilpasset webdesignarbejde ved at vælge din egen webhost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map