Hvordan håndtere trafikkpikes i nettbutikken i høytiden

Feriesesongen er rett rundt hjørnet, og det er en gylden mulighet for online virksomheter å øke salget før 2020 begynner. For å gi deg et historisk perspektiv, økte de samlede eierskapsutgiftene i 2018 med eMarketer med 5,4% og nådde 998,32 milliarder dollar. Ifølge Statista vil verdensomspennende netthandelsomsalg krysse 4 billioner dollar i salg innen år 2021.


Dette er noen imponerende tall, og det er på tide at du optimaliserer nettbutikken din for bedre overskudd i høytiden 2019 og får din del av denne kaken. Det er forskjellige aspekter online-gründere må fokusere på for å skalere sin online virksomhet under årets største shoppingekstravaganza. I denne artikkelen vil jeg trekke frem disse vanlige utfordringene, slik at du kan overvinne dem før høytiden offisielt begynner.

Utfordringer for netthandel i høytiden

Eier av netthandel står overfor utfordringer i høytiden, for eksempel hastighet, lagring og servernedetid som reduserer konverteringen på høytidstidspunktet. Disse problemene oppstår hovedsakelig på grunn av upålitelig hosting. La oss dykke dypere.

Butikkytelse

Det er et faktum at du har 3-5 sekunder på deg til å fange oppmerksomheten til de besøkende. Hvis butikken din tar mer enn 5 sekunder, vil brukerne sannsynligvis legge ned butikken og aldri besøke igjen. Du som butikkeier har to alternativer for å forbedre sidenes lastetid på nettstedet. Begynn med å bygge lettere sider som består av optimaliserte bilder, minifiserte CSS / JavaScript-lette temaer. For det andre, velg en hostingløsning som tilbyr et innholdsleveringsnettverk (CDN).

CDN bidrar til å forbedre sidetid ved å gjengi nettstedets innhold fra distribuerte noder i stedet for å be om hovedserveren. Som et resultat vil butikken din lastes raskere, og du kan ha større sjanser for konvertering.

Server skalerbarhet

Det andre store problemet for eiere av e-handel er serverbarhet. De fleste leverandører av netthosting tilbyr ikke skalerbarhetsfunksjon for servere, og det er fordi de enten bruker en delt vert eller en dedikert server. Når det gjelder skalerbarhet på servere, er ikke delt hosting et godt valg, spesielt når butikken din har 1000 SKU-er. Du som butikkeier har ikke råd til serverhåndteringsproblemer i løpet av høytidskampanjen. Hvis du ikke klarte å skalere størrelsen på serveren din, vil brukerne dine oppleve feilmeldingen “Server Not Found”.

Store-datasikkerhet

Den tredje utgaven for netthandel handler om kundesikkerhet og butikk datasikkerhet. Nettbutikker har sensitive data, inkludert kundeprofiler, kredittkortopplysninger og bankkontodetaljer. Du må sørge for at all data i nettbutikken din er sikker. Dette krever sikkerhet på butikknivå og vertsnivå med IP-hvitlisting og tofaktorautentisering (TFA). De To-faktor autentisering er et ekstra sikkerhetslag for hostingkontoen din, og holder serveren din trygg mot uautorisert tilgang. IP-hviteliste lar deg lage en hvitliste over IP-er, noe som gjør det enkelt å samarbeide med nettverk eller regioner med ubegrenset tilgang til SSH og SFTP.

Løsningen – en administrert netthost Vi er på samme side nå! Ovennevnte utfordringer oppstår hovedsakelig på grunn av dårlig e-handel.

Når det gjelder administrert skyhosting, foretrekker mange online forhandlere Cloudways hostingplattform som tilbyr rask, pålitelig og robust hosting for netthandelnettsteder.

Det tilbyr en brukervennlig plattform for styring av den daglige serveroperasjonen, for eksempel sikker tilgang til serveren via SFTP og SSH, cron jobbstyring, on-demand serverbackup og mye mer. La oss se på hvilke andre funksjoner Cloudways tilbyr for å administrere trafikkstigningen i løpet av høytiden.

Dedikert server

Det er et smart valg å velge en dedikert server for din sesong for feriekampanjer. Det betyr at du får en hel server til webapplikasjonen din. Det er ingen deling av CPU-tid, RAM eller båndbredde, noe som betyr at nettstedet ditt forblir responsivt til enhver tid. Ytelsen til den delte serveren er avhengig av trafikken og engasjementet for brukerne som lander i butikken din. Men dette er ikke tilfelle med den virtuelle dedikerte serveren.

Bruker du dedikert server fra Cloudways, trenger du ikke dele båndbredde med andre applikasjoner (WordPress, PHP, Magento, etc.). De dedikerte serverne er raskere og dyktige nok til å håndtere trafikkstød. Cloudways lar No label Studios, et hvitt etikett webutviklingsbyrå, få rask serveradministrasjon og nyte funksjoner som kloning av nettsteder, iscenesettelsesmiljø, teamledelse & sikkerhetskopier.

Server skalerbarhet

Skalering av serverressurser er et operasjonelt krav som kan lage eller ødelegge netthandel i høytidssalget. Cloudways har forenklet prosessen med å skalere serverressurser slik at butikken din kan utnytte for å generere mer inntekter i løpet av høytidssalget. Når du trenger å skalere ned, bare klone serveren din til en lavere spesifikasjon, og du er ferdig!

Server skalerbarhet

Data backup & Restaurere

Sikkerhetskopiering er den eneste måten som hjelper deg med å hente inn dine tidligere data etter usikre angrep. Cloudways automatiserte sikkerhetskopieringsprosess lar deg ta sikkerhetskopi av en server og et program med en forhåndsinnstilt frekvens. Hvis du ønsker det, kan du også ta sikkerhetskopier på forespørsel. Det er muligheten til å lagre sikkerhetskopier på samme server hvor du enkelt kan laste ned filen til ekstern lagring etter eget valg.

Gjenoppretting av sikkerhetskopi av data

Cloudways ThunderStack

Cloudways hosting stack er ryggraden som støtter og optimaliserer ytelsen til serveren. Det er en kraftig kombinasjon av NGINX, Apache, PHP-FPM (PHP 7 er standardversjonen for alle servere). På toppen av det administreres også applikasjonsdatabaser gjennom MySQL / MariaDB (nå standard DBMS), siste cache-løsninger som Full Page Cache (FPC) for Magento 1.X-butikker og Varnish Cache for Magento 2.X-butikker.

Cloudways Thunderstack

Betal som du går

Cloudways er lett på lommen. Det betyr at du bare må betale for ressursene du har brukt. Bare velg den mest passende vertsplanen din og nyt så lavt som $ 10 per måned.

Betal som du går

24/7 Aktiv støtte

Når butikken din er i gang, kan det være en sjanse for at butikken din har problemer med serveradministrasjon. I så fall må du ikke bekymre deg. Cloudways tekniske supportteam er alltid tilgjengelig for deg døgnet rundt. Bare opprett en billett og la resten være på Cloudways tekniske supportteam.

Brukerstøtte

CloudwaysCDN

CloudwaysCDN er et geografisk distribuert system som bidrar til å redusere sidenes belastningstid for nettstedene. Dette betyr at sidehastigheten forblir jevn, uavhengig av avstanden mellom besøkende og server. Rent teknisk kopierer CloudwaysCDN butikken din og betjener den besøkende forespørsel fra nærmeste node. Enda viktigere er det at det sparer mange serverressurser og sikrer at besøkende får utmerket sidehastighetshastighet.

CloudWaysCDN

Det er på tide å hevde hvorfor Cloudways er en bedre løsning

Jeg testet ytelsen til Magento (installerer eksempeldata) ved å bruke to verktøy. For det første, med hjelp av Pingdom, et gratis verktøy for å teste ytelse på nettstedet. For det andre ved å utføre CLI-kommandoer for ab – Apache server referanseverktøy.

Pingdom

Resultatet basert på forskjellige beregninger som ytelsesgrad, sidestørrelse og lastetid som er ganske enormt med Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Apache

Oppsummering!

Med den overveldende globale netthandelsveksten, kan du forsikre deg om at du planlegger i god tid for høytiden. Cloudways sikrer veksten av nettbutikken din ved å ta vare på alle utfordringene dine med webhotell. Gi nettbutikken din hastigheten den fortjener, slik at du kan slå alle tidligere poster. Ta en rask titt på alle tilgjengelige planer og få hånden på den beste hostingløsningen for netthandel. Hvis du tror jeg har gått glipp av noen viktige tips, gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map