Beste webhotell Canada (2020)

Contents

Omtaler og tekniske sammenligninger

Vi undersøkte de 28 viktigste leverandørene for kanadiere
for å hjelpe deg med å spare tid og penger.


Vi har sjekket ut dusinvis av vertsleverandører og brukt mer enn ti år med data for å lage den mest oppdaterte rangeringen av de beste webvertene i Canada. (Klikk for å se rangeringen.)

Siden sommeren 2016 har vi kjøpt og testet alle topphotellfirmaene i Canada.

… Inkludert mange husholdningsnavn som GoDaddy, Bluehost og HostGator.

I denne guiden ser vi på en rekke faktorer som kan hjelpe deg med å ta en datainformert beslutning om å finne det beste vertsfirmaet for nettstedet ditt.

Vi har brukt tiår på å jobbe på nettet, og har blitt brent mer enn noen få ganger ved å velge en dårlig leverandør. Etter mye prøving, feiling og trengsel har vi endelig funnet de beste generelle webhotell-tjenestene i Canada.

Hvem vi er

Før vi kommer inn på teknisk oppdeling av forskjellige hostingleverandører, vil jeg presentere teamet bak denne guiden. Vi er en tremannsgruppe, og vi har et digitalt markedsføringsbyrå som heter Castle Media. ��

Jeg er Gary, forfatteren av guiden og fyren som publiserer de fleste hostinganmeldelsene på dette nettstedet. Jeg har vært webdesigner så langt tilbake jeg kan huske, før Facebook og til og med MySpace.

Jeg har vert hundrevis av nettsteder over hele Canada og USA, og i løpet av den tiden har jeg sett mange verter komme og gå.

Hostinganmeldelser – vår sporing & Forskningsprosess

bilde av vår live sporing via pingdomÅ ta informerte beslutninger krever å få nøyaktige data, og den eneste måten å gjøre det på er å måle resultater, og det er akkurat det vi har gjort de siste årene..

Vi sporer oppetid, nedetid og ventetid på alle nettstedene våre. Hvis du ser på grafen til høyre, kan du se at vi har lagt til de 10 vertene våre. Vi bruker avansert sporingsprogramvare som pinger hvert nettsted 50X ganger per dag fra flere lokasjoner. Vi blir varslet om brudd eller avbrudd i tjenesten umiddelbart.

Vi la bare til de beste anbefalte tjenestene våre og gjemte nettadressene mens de er aktive klientnettsteder, men en rask titt på dataene vil hjelpe deg å se hvilke som har gått ned tidligere og i hvor lang tid.

Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her.

Slik bruker du denne guiden

Vi ønsket å gi mye verdifull informasjon og samtidig holde ting enkle å forstå, og det er grunnen til at vi rangerte toppverdene våre i numerisk rekkefølge.

Det er et standard rangeringssystem med vår anbefaling nummer én øverst, etterfulgt av nummer to og så videre. For å unngå unødvendig informasjon, har vi det bare inkludert våre topp fire valg. Disse inkluderer tre som har gjort vårt snitt for å gi den høyeste kvaliteten og en som er populær, men mangler på noen få viktige områder.

Hvis du har spørsmål, ikke vær sjenert før du hopper inn i det. Kontakt oss-knappen. ��

De beste webhotellene i 2020

Her er topp 4 kanadiske webhotellomtaler etter pris, kundeservice, hastighet og oppetid.

1. HostPapa – Beste kanadiske vert + rabatt

HostPapa tilbyr hosting Canada lesere 67% avslag + gratis domeneregistrering

hostpapa-logo

Pris – $ 2.95 per måned (vanlig $ 13.99 / måned)
Gjennomsnittlig oppetid på 99,95%
Gjennomsnittlig lastetid på 475ms

HostPapa er utvilsomt vår favoritt webhotell – og det er ikke bare fordi de er et kanadisk selskap.

Vi bruker det på omtrent alle nettstedene våre, og de fleste av våre nye kundesider bruker det også. I tillegg til at det ikke skuffer noen av kriteriene våre og utmerker seg i det meste, er HostPapa logistisk det beste kanadiske valget.

Nettstedet ditt vil lastes litt raskere enn det ville gjort hvis du bruker noen andre populære webverter fordi HostPapas servere er lokalisert i hele Canada. Hovedkvarteret deres er også i Canada (i Burlington, ON).

Siden HostPapa elsker Canada så mye som vi gjør, tilbyr de enorme rabatter til alle leserne våre.

 Bruk denne lenken pil som peker til hostpapa rabattkobling for hostingcanada.org lesere for å kreve rabatt på nye hostingpakker.

Det er nesten halvparten av prisen på deres vanlige hosting-pakker og gratis oppgraderinger som ellers er litt kostbare. Rabatten de tilbyr gjør et førsteklasses valg som HostPapa like billig som noen av de billigste planene.

HostPapa har også vært snill nok til å tilby våre lesere alle sine viktige funksjoner gratis, inkludert deres 30-dagers garanti, gratis nettstedbygger, gratis SSL-sikkerhet, gratis 1-til-1-opplæring, og gratis domeneregistrering – til sammen en verdi av $ 50. For å få gratis domenet (+ andre godsaker), kan du registrere deg nå med denne lenken.

HostPapa utmerker seg også når det kommer til kundesupport, som er tilgjengelig 24/7 for å svare på omtrent ethvert teknisk spørsmål. Å kontakte supportteamet ditt er som å ha en ekstremt hjelpsom nyansatt som ikke kommer ut av nettstedet ditt via live chat.

Siden det har datasentre over hele Canada, er hastighet og oppetid på nettstedet utmerket i alle vertsplaner, men den høye ytelsen til webhotellet skyldes ikke bare plasseringen. HostPapa kjører SDD på alle servere og bruker Intel skalerbar CPU som reduserer minneadresser som prosessoren trenger å håndtere.

HostPapa tilbyr til og med installasjon med ett klikk, slik at du enkelt kan installere WordPress. Den har også gratis SSL-evne med Let’s Encrypt.

Hvis du er ny i verdenen av online virksomhet og webhotell, er HostPapa brukervennlig. Du kan raskt starte en personlig blogg eller nettside – bare følg trinnene som er beskrevet i HostPapa-anmeldelsen.

2. Hostinger – Beste “rimelige” vert

Ønsker du å spare penger uten å gå på akkord? Se ikke lenger.

hostinger-logo

Starter på $ 0,99 per måned (90% Rabatt)
Gjennomsnittlig oppetid på 99,1%
Gjennomsnittlig lastetid på 389ms

Hostinger introduksjonspris

Salgsfremmende priser er en frodig markedsføringstaktikk i vertsindustrien. Hostinger har mestret denne strategien, og den kommer deg like mye til gode som den kommer dem til gode.

Hostingers pris vil svinge mellom 0,99 dollar per måned til 2,15 dollar per måned semi-regelmessig. Du kan låse denne prisen i 48 måneder. Det er fire års hosting for under $ 70 uansett hvordan du svinger det.

Du kan tro at tjenesten deres ville være treg og elendig (i det minste, det var min antagelse). Så prøvde jeg Hostinger, og la fem forskjellige nettsteder til sin grunnleggende plan … Se og se, resultatantallene var på nivå med – og ofte mye bedre enn – andre budsjett-verter (som belastet 2-3 ganger).

Det som overrasket meg er at Hostinger også har sin egen nettstedbygger – Zyro. Den består av noen pene funksjoner som Zyro AI Content Generator og Logo Maker og noen gode gamle – gratis SSL-sertifikat, ubegrenset SSD-lagring og ubegrenset båndbredde.
De nye funksjonene virker veldig forfriskende, de lar deg fokusere på selskapet ditt. På kort tid er du ferdig med det du har tenkt deg. Bruk kreativiteten din til god bruk med Hostingers nye funksjon som lar deg lage logoer for merkevaren din, Zyros Logo Maker.

Hostinger er relativt en nykommer og må gjennom flere tester, men til å begynne med, det vi har funnet er at Hostinger leverer.

Dette er et flott alternativ hvis du vil ha alle de grunnleggende funksjonene som andre vertsfirmaer tilbyr. Full avsløring: Du får ikke alle klokkene og fløytene med alle planene. Så gjennomgå funksjonsbehovene dine før du velger en pakke. Hovedpoenget er at hvis du ønsker å spare mye penger når det gjelder hosting med en ytelse som leverer, Hostinger er et godt valg.

Selv med det laveste nivået mottar du fortsatt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, et gratis domene og gratis SSL. For å få alle freebies, kan du registrere deg ved å bruke denne lenken.

3. Bluehost – vertskapet for nybegynnere

Første tidtaker? Start her.

bluehost logo

Starter på $ 2,95 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,74%
Gjennomsnittlig lastetid på 1.765ms

Bluehost-pakker

Vi kommer ikke til å nevne Bluehost uten å gi deg en rettferdig advarsel: de er gode på markedsføring og reklame, så når du besøker nettstedet, vil du begynne å se annonsene deres overalt.

Du har kanskje hørt gode ting om Bluehost. Sannheten er at mange av de positive Bluehost-anmeldelsene du vil lese på nettet, er spot-on: det er en av de beste webhotellene for nybegynnere,.

Hvorfor er det så bra for nybegynnere? Bluehost er den enkleste å bruke og installere, enkel og enkel. Selskapet forstår at hosting kan være forvirrende for folk som nettopp begynner, så de gjør det så enkelt som mulig. Hvis du nettopp begynner med en blogg, er Bluehost et godt valg.

Det andre aspektet av Bluehost som gjør det bra for nybegynnere er prisen. Du vil ikke bryte banken med Bluehost, som er fantastisk for bloggere som kan ta litt tid å tjene penger på nettstedet deres.

På toppen av det har de nyttig kundestøtte, 30 dagers pengene-tilbake-garanti og et brukervennlig grensesnitt. Nybegynnere og nybegynnere gleder seg, Bluehost er her for deg.

4. HostGator Cloud Hosting – Pålitelig hosting

Veletablert og pålitelig.

hostgatorStarter på 2,75 dollar per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,4%
Gjennomsnittlig lastetid på 657ms

Gratis funksjoner – E-post, SSL, overføring av nettsteder, nettstedbygger, daglige sikkerhetskopier av nettsteder

Nettsteder og gators virker kanskje ikke som to ting som bare går sammen, men HostGator har fått det til å fungere i ganske lang tid. Det er det valgte webhotellet for tusenvis av online virksomheter og blogger i alle størrelser.

HostGator er utmerket når det gjelder oppetid til en lav pris. Den har nyttige kundesupportagenter, og den er lett skalerbar, slik at nettstedet ditt har plass til ethvert trafikknivå.

HostGator har også nylig lansert en nettstedsbygger, som gjør det å lage nettstedet ditt til en lek for hosting uinnvidde. Kombiner det med en god base av globale servere, og HostGator er et godt andre alternativ.

Sjekk sporingen vår på høyre side. Vi overvåker Gator 24/7 for å sjekke hastighet, ventetid og eventuelle strømbrudd.

5. A2 Hosting – høye hastigheter

Høy hastighet og lav belastning.

A2 Hosting

Starter på $ 3,92 per måned
Gjennomsnittlig oppetid på 99,1%
Gjennomsnittlig lastetid på 601ms

A2 Hosting er en solid webhotell med ekstrem høy oppetid, utmerket hastighet (noe av det beste i virksomheten), og hjelpsom kundesupport.

A2 ble grunnlagt tilbake i 2001 av en tidligere Unix SysAdmin, og lager PCMags liste over ‘Best Web Hosting Service’ regelmessig år etter år. Og vi er tilbøyelige til å være enige i at tittelen er vel fortjent for både amerikanske vertsleverandører og webhotell i Canada.

Vi har valgt A2 Hosting som en av de beste leverandørene for mange av hostingpakkene som er anmeldt på dette nettstedet, alt fra grunnleggende delte månedlige planer, helt til dedikerte servicepakker. Med datasentre i Michigan, A2 Hosting presterer ekstremt bra for små bedrifter i Canada.

Hvilken type virksomhet kan bruke disse webvertene?

Noen av de vertsselskaper som er oppført kan håndtere stor trafikk. Hvis nettstedet ditt får opp til rundt 500 000 visninger per måned, vil du ha det bra.

Husk at hver webhotell tilbyr skalerbare serviceplaner, og du kan skalere opp etter behov. De beste webvertene i Canada bruker alle de beste WordPress-hostingplanene for å spare kunder og gi topp service.

Webhotell Canada Gjennomgangskriterier – Hvordan vi velger

Pålitelighet (oppetid og nedetid)

wordpresshosting CanadaOppetid og nedetid på nettstedet bestemmer hvor pålitelig en vert er. Dette er noen av de viktigste tingene du må vurdere for enhver virksomhet, da nedetid kan være et stort problem. Det ser uprofesjonelt ut og kan være svært skadelig når det kommer til merkevaren din.

Når du leter etter kanadiske anmeldelser av webhotell, må du bare tenke på tjenester med svært lite driftsstans, og i de sjeldne tilfeller når de går ned, er det vanligvis slik at de kan fikse noe.

Dette betyr at du får forhåndsvarsel, og en kvalitetsvert vil også prøve å ha den typen driftsstans til det mest praktiske tidspunktet på dagen.

Hastighet

lastehastighet for verter sammenlignet

Nettstedshastighet er en annen faktor som er viktig for din profesjonalitet, så vel som søkemotoroptimalisering (SEO). Vi er vant til så raskt som mulig lastehastigheter, og de fleste kommer ikke til å vente lenger enn et par sekunder.

Våre beregninger fra det forrige tiåret ga oss mange data å sammenligne gjennomsnittlige lastetider over alle de største byene i Canada, inkludert Toronto, Montreal og Vancouver. Vi sjekket så disse resultatene ved siden av de gjennomsnittlige amerikanske hastighetene. De Topp registrerte lastetider vi fant var bare 226ms, mens de tregeste var over 2850ms.

Kundeservice

Kundestøtte blir oversett noen ganger med all oppmerksomheten rundt funksjonene som webhotellene tilbyr, men det er en viktig ting å ta i betraktning fordi det kan være en stor forskjell når det gjelder kvaliteten på kundestøtte. Når du prøver å finne den beste webhotellet, må du vurdere kundestøtte på alvor som en del av evalueringen din.

Man kan svare på spørsmålene dine på mindre enn et minutt, og andre kan holde deg i vente i en dag eller mer.

Heldigvis tre webhoteller vi anbefaler alle gir rask støtte og har representanter som er så høflige at de kan komme fra Canada.

Toppvalget vårt har til og med noen kundeservicetildelinger til navnet sitt. Jippi! 

Vi kunne rangere kundestøtte uten tester siden vi har brukt disse vertene i flere år. Her er tegnene til toppnotk kundesupport:

  • Support tilgjengelig 24/7
  • Live chat-tjeneste
  • Agenter som er morsmål på språket ditt, vennlige og kan løse tekniske problemer
  • En rask responstid uten utdaterte billettsystemer

Heldigvis har vi faktiske bilder av noen av de ledende hosting-selskapenes kundeservice. Se og se …

Beste Webvert eller VERSTE Hosting?

Når det gjelder webhotell, må du aldri bruke det billigste alternativet.

Du får definitivt det du betaler for med webhotell.

Det finnes alle slags svindel i webhotellbransjen, ettersom selskaper tilbyr lave priser for å få kunder som ikke vet noe bedre.

Disse vertene tjener ofte millioner mens de bruker servere av svært god kvalitet, noe som gjør dem sårbare for sikkerhetsbrudd. Det ville være lett å si dette og så gå videre uten å nevne hvem du skal unngå. Men vi vil fortelle deg to av de verste lovbryterne:

slimete selger som selger hosting

Gå pappa – Ikke la markedsføringen lure deg. GoDaddy har service av lav kvalitet men har ikke noe imot å belaste deg en premie for tillegg det ville være gratis med andre verter. Ofte utpekt til som den beste webhotellet i Canada, kan vi like gjerne kalle dem ScamDaddy.

Nettverksløsninger – Dårlig service og servere av lav kvalitet kombinerer for å gjøre Network Solutions til et forferdelig valg. Uansett hvilken kanadisk webhotellomtale du leser, er Network Solutions et dårlig valg.

Hvis du går med en billig webhotell, kan du spare penger til å begynne med, men du vil enten ha langt færre funksjoner, eller du må kjøpe alle slags oppgraderinger og ende opp med å betale mer uansett. 

Når du bestemmer deg for å bytte til en bedre leverandør, vil det være en problemfri, og du skulle ønske du hadde gått med en kvalitetsleverandør fra begynnelsen.

 

Kanadiske webhotellomtaler – ting du må unngå

Jeg vet at det er viktig å holde forretningsutgiftene til et minimum, men å spare noen få kroner på webhotell er ikke verdt problemene du vil oppleve senere.

Her er de betydelige problemene du vil ha med en billig webhotell:

  1. Potensielle sikkerhetsbrudd – En selvutnevnt “gratis” webvert kalt 000Webhost hadde 13 millioner brukernavn og passord lekket.
  2. Alt koster ekstra – En typisk rabattvert kan kreve $ 80 for SSL, $ 30 for domeneregistreringen og $ 30 for grunnleggende personvern, som utgjør $ 140 per år.
  3. Dårlig IP-kvarter – Dette gjør SEO-en din vanskeligere.

Hva er den mest populære webhotellstjenesten?

Det kan være tøft å bedømme ulike verter på grunn av alle tilgjengelige alternativer og priser. Noen koster bare $ 1 eller $ 2 per måned, og det er til og med noen gratis webverter tilgjengelig. Som vi nevnte, vil du ikke gå for billig på webhotellet ditt, men det er bortkastet å få en kraftig hostingpakke du ikke trenger.

Vi anbefaler å holde det enkelt å starte og oppgradere etter behov. Den mest populære webhotelletjenesten er den desidert delte hosting, et tema som vi vil dekke nedenfor. La oss se raskt på vurderingene våre nedenfor.

Topp hostingtyper for kanadiske bedrifter

De fleste hostingplaner faller under en av fem kategorier, som er delt hosting, virtual private server (VPS), netthosting, dedikert hosting og forhandler. La oss se nærmere på hver enkelt hostingplan i detalj.

Hva er delt hosting?

delt hostingDelt hosting er utvilsomt det rimeligste alternativet, og med denne typen hosting leier du egentlig plass du deler med andre nettsteder. Kostnaden for å få så billig hosting er at dette er det minst kraftige hostingalternativet.

Delt hosting fungerer fordi de fleste nettsteder får små mengder trafikk, noe som betyr at de kan dele serverressurser uten å møte ytelsesproblemer. Oppsettet er enkelt når du får en delt hostingplan.

Hva er VPS Hosting?

vps hostingNeste steg opp fra delt hosting er en VPS, som koster litt mer, men som også har mer kraft. Selv om du ikke trenger å betale for din egen server, a VPS vert fungerer på samme måte som en, og du har full kontroll over det. Dette gjør installasjons- og styringsprosessen mer involvert.

Hva er Cloud Hosting?

sky hosting

Et alternativ som har økt i popularitet de siste årene, er sky hosting. Det har noen likheter med en VPS, men hovedforskjellen er at serveren blir distribuert over et stort antall datamaskiner i stedet for å ha sin dedikerte fysiske adresse.

For brukeren betyr det at lastetidene er veldig raske, og dette er enkelt å skalere. Hvis du trenger mer hastighet eller diskplass, kan du øyeblikkelig oppgradere gjennom ditt vertsfirma. Totalt sett er dette et utmerket alternativ for bedriftsnettsteder.

Hva er dedikert hosting?

dedikert hostingHvis du vil ha det beste av det beste, da dedikert hosting er veien å gå. Som navnet antyder, får du en hel server til å ringe din egen, og den eneste jobben er å sørge for at nettstedet fungerer jevnt.

Dette er det kraftigste alternativet, men det kan også være vanskelig å konfigurere og administrere, og det vil også koste deg mest.

Slik fungerer forhandlerbasert hosting

Forhandlerbasert hosting er litt av en avlegger i stedet for en helt annen type webhotell. Hvordan det fungerer er at en part kontrollerer serveren, og en annen part selger hosting som om de eide serveren.

Det er kompatibelt med alle typer hosting som er nevnt over. For eksempel kan du velge en forhandler som tilbyr en dedikert server eller skyhosting.

Det er vanlig at forhandlere kjøper bulk og får mange høykapasitetsservere. Etter det gir de deler til individuelle nettsteder. Hvis du planlegger å gå med dette alternativet, trenger du mye teknisk kunnskap.

Hva bestemmer hostinghastigheten? (Fast Hosting)

Den raskeste webhotellet er en som bruker en dedikert IP eller et datasenter med høy høy latens. Når du ser etter anmeldelser av kanadiske nettverter, er det viktig å huske på denne enkle regelen.

Det er viktig å forstå at datasentre er som hjertet i en hostingløsning, jo raskere hjertet kan pumpe ut blod (i dette tilfellet båndbredde), desto raskere går nettstedet ditt.

Beklager den grafiske analogien.

Sammenligning av webhotell – Hvilken CMS skal du bruke?

Innholdsstyringssystemet ditt (CMS) er det du bruker for å håndtere alt innholdet på nettstedet ditt, inkludert å gjøre endringer i det publiserte innholdet og laste opp nytt innhold. Hver CMS har sitt eget grensesnitt, med visse CMS som jobber med spesifikke hostingalternativer eller er ideelle for bestemte typer nettsteder.

WordPress

fordeler-of-wordpress-hosting

Hvis du bare visste om ett CMS, var det sannsynligvis WordPress, ettersom det lett er det mest populære valget. Selv om det kom helt tilbake i 2003, har de siste årene sett den raskt øke i popularitet, og det er nå CMS som er valgt for blogger og nettsteder for små bedrifter. De fleste webhotellomtaler du vil lese vil omfatte WP.

WordPress har mange fordeler, med den viktigste er det spekteret av tilpasningsalternativer og verktøy. Det er veldig sikkert, installasjonen er en lek, og det er lett å finne støtte når du trenger det. Hvis dette er første gang du oppretter et nettsted, vil jeg anbefale deg å velge WordPress når du ser etter den beste webhotellet.

Det er litt av en læringsperiode, men det er sant for alle CMS, og populariteten til WordPress betyr at det er lurt å vite hvordan du bruker det.

PHP

PHP-logoPHP har eksistert i lang tid, og det sto opprinnelig for den personlige hjemmesiden. Den bruker skriptserver på siden, og mange populære CMS, inkludert WordPress, Drupal og Joomla, bruker dette PHP-skriptet.

Selv om du ikke trenger å forstå PHP for å sette opp et nettsted i CMS du velger, trenger du en PHP-utvikler hvis du har noen veldig spesifikke apper du vil at nettstedet ditt skal kjøre.

Java-baserte nettsteder

JavaDu kjenner kanskje Java som den tingen du trenger å oppdatere nå og da. Hovedfunksjonen er webapper, og hvis du er på et nettsted med imponerende grafikk, kan du satse på at det bruker Java. Java var tidligere mye mer populært på mindre nettsteder.

Selv om populariteten har sunket litt, er det fremdeles over noen store e-handelssteder, inkludert Amazon og eBay. Hvis du vil ha den mest avanserte grafikken og funksjonene på nettstedet ditt, er Java bare billetten.

Joomla

joomlaNår det gjelder CMS-alternativer, er Joomla sannsynligvis den nest største bak WordPress, selv om det fortsatt er et stort gap mellom de to. En grunn til at Joomla ikke er like populær, er at den ikke er spesielt brukervennlig. Med mindre du elsker Joomla, vil jeg anbefale deg å gå med WordPress, som også er det jeg forteller alle kundene våre. Du kommer opp og går raskere, og jeg tror det også er et bedre valg fra et SEO-perspektiv.

Velge mellom Windows-baserte verter eller Linux-baserte verter

windows vs linux host-min

Du husker kanskje et avsnitt om dedikerte servere i vår vertsgjennomgang. Forhåpentligvis gjør du som det ikke var så lenge siden. Vel, hver server trenger et operativsystem (OS), og de to alternativene her er Windows-baserte verter eller Linux-baserte verter.

Dette er hva som gjør dem unike. De beste vertene der ute velger generelt å bruke Windows-baserte servere. For cPanel-godhet, sjekk ut dette sammenligning av Plesk vs cPanel.

Windows

Windows har vært Microsofts operativsystem i flere tiår, og hvis du går med en Windows-basert vert, betyr det at du kan bruke Windows’s databaser og apper, sammen med ASP.Net og andre kompliserte skript. PHP og MySQL er også alternativer. Vanligvis betaler du litt mer for Windows-baserte verter enn for Linux-baserte, og selv om krasj ikke ofte skjer med noen av dem, når du velger Windows, har de en tendens til å forekomme litt mer.

Linux

linuxMicrosoft kan være en gigant i datamaskinindustrien, men Linux er det de fleste servere bruker fordi det er bransjestandarden. Du kan kjøre nesten alle applikasjoner på Linux, serverne er super pålitelige, og du er god til å gå med de fleste av de moderne programmeringsskriptene. Du kan se begrepet “LAMP” når du forsker på Linux-baserte verter, og som står for Linux, Apache, MySQL og PHP.

Hvordan fungerer “Ubegrenset” hosting?

Det er vanlig å se leverandører som tilbyr ubegrensede planer, med ordet “ubegrenset” som muligens refererer til lagring, båndbredde eller e-post. Forsikre deg om at du sjekker utskrifter på disse, da tilbudet kan være litt villedende.

Det det vanligvis betyr er at leverandøren ikke har satt ressursgrenser, og at ubegrenset tilbud gjelder rimelige situasjoner. Det er ikke meningen at du får en million sidevisninger per måned. Tilbudet er i utgangspunktet en måte å få inn kunder. Bare sjekk hastigheten og ikke bli trukket inn av en annonse. Ubegrenset båndbredde betyr ikke mye hvis du trenger å takle treg hastighet. I disse kanadiske webhotellomtalene har vi utelatt alle verter som hevder å tilby ubegrenset hosting.

Innpakning av det – Finne den beste internetten i Canada

Det er mye informasjon å behandle. Den beste måten å bruke denne guiden på er å referere den når du evaluerer webhotellene, og husk dine spesifikke behov. Det viktigste er at du ikke handler helt basert på priser. Kvalitet er alltid viktigst, spesielt med noe så viktig som nettstedet ditt.

Det gjør det for våre anmeldelser. Hvis du har spørsmål, kan du bare legge igjen en kommentar nedenfor, så svarer jeg gjerne alt dukker opp.

Beste domenevert i Canada

Du vil ha et nettsted, ikke sant?

Alle gjør det, men hvis tanken på å prøve å forstå hvordan du får en ut av hodet og inn på internett for andre å se, sender deg til bakken i en dirrende fosterstilling, ta hjertet. Vi er her for å hjelpe.

Ting som domenehosting, registrarer, navneposter og hostingpakker er ikke så kompliserte som du kanskje tror, ​​selv om du har en livlig fantasi. Hold deg rolig. Fortsett å lese.

domener

Selv de mest clueless blant oss innser nok at det hele starter med et domene. Før noe annet, hvis du vil ha en webside, trenger du en. Et eksempel på et domene vil være BestWidgets.com (skrevet fullstendig ut som http: // www. bestwidgets. com). Det gjør ingen forskjell om du skriver eller skriver med store bokstaver eller små bokstaver.

hva er domene

Forresten, en rask sjekk avslørte at dette domenet for øyeblikket er til salgs, så … hvis du selger widgeter, og de er de beste, kan det være lurt å få tilbudet ditt i.

Tilbake til ideen om et domene. Når du har registrert et domene (hold deg oppdatert, snakker vi om denne prosessen om et øyeblikk), og under din kontroll kan du legge til så mange sider og underdomener du vil. Vil du blogge om småprogram? Opprett et underdomen kl  blogge. bestwidgets. com.

Vil du være voksende om deg selv og din kjærlighet til widgets? Legg til en side som www. bestwidgets. com / om.

Den grunnleggende ideen er at å sikre et domene skaper grunnlaget for hele nettstedet som kommer.

Hvis du vil lære mer om dette, kan du lese vår guide til de beste domeneregistratorene.

Domeneregistratorer og registrering

I faren for å få øynene til å glasere, bør du forstå hvordan domener selges og står for. Ikke bekymre deg. Det blir ikke en test. Akkurat som når foreldrene dine fikk deg til å spise gulrøtter, er dette til din egen beste. ����

TLD-statistikkregistreringer per TLD-type

Et register er en organisasjon som er utpekt til å føre en liste eller register over de som eier en Toppnivådomen (TLD) som .com, .net og .org. Det er klart, med mer enn 644 millioner aktive nettsteder på nettet, tar det mer enn en tilfeldig lapp klatt på baksiden av en konvolutt for å holde alt rett.

Opprinnelig var det bare en håndfull offisielle registre som holdt rede på alt, men underveis var det noen få initiativrike gründere som regnet ut at de kunne inngå kontrakt med disse registere for å selge domener, og gjøre det til det som i dag er en blomstrende næring. Hovedpoenget er at registrarer selger domener og register holder oversikt over dem.

Populære registrarer inkluderer GoDaddy, NameCheap og mange andre. Merk imidlertid at de fleste gode vertsselskaper (som de vi anbefalte) vil gi deg et gratis domene når du registrerer deg for en ny hostingplan.

Et gratis domene er en flott måte å spare noen få dollar på begynnelsen av nettstedet ditt reise og en av de viktigste tingene vi inkluderte i våre kanadiske web hosting vurderinger.

Hva er et domenenavn?

Et annet begrep som du kanskje støter på er domenenavn post. Dette er en referanse til måten internett fungerer på. Domenet du nettopp har kjøpt, er faktisk ikke hvordan internett-serverne finner og viser nettstedet ditt.

I stedet tar de en brukers forespørsel og samsvarer domenet med en rekkefølge i registeret, kalt en IP adresse, og send over de tilknyttede filene – som nettopp blir nettstedet ditt.

Webhotell forklart for nybegynnere

Nå kommer vi til det gode og grunnen til at vi alle er her i utgangspunktet, webhotell. Når du har et domene og er klar til å bygge et nettsted, hvordan kan du faktisk få det på nettet for servere å finne og vise?

Godt spørsmål. Du trenger en webvert.

hvordan webhotell fungerer

Siden du ikke bare kan kaste nettstedene dine filer på kjøkkenbordet og forvente at de magisk havner på internett, har en annen industri vokst opp med å selge lagringsplass på nettet for nettstedet ditt.

Noen av disse selskapene som du sannsynligvis har hørt om, takket være det latterlige annonseringsnivået – noen tjener store penger i dette spillet – men vi taper. Vi snakker om navn som GoDaddy, HostGator og Bluehost.

Så du har tre valg når det gjelder valg av webhotell:

  1. Besøk Namecheap.com, kjøp et domene, og håper du angir navneserverne til å peke riktig til webhotellet ditt, ELLER …
  2. Sett opp en konto med SiteGround, få et gratis domene i prosessen, og la dem gjøre det harde arbeidet for i hovedsak samme pris.
  3. Eller bruk en av de anbefalte beste nettstedbyggere, som Wix og Squarespace. Disse karene tar seg av all registrering og hosting for deg.

Omtaler om webhotell i Canada – Unngå disse feilene

Det er mange måter å skru opp prosessen med å velge en god webhotell, men her er de fire vanligste vi ser.
Hei, ikke klandre deg selv. De lærer ikke disse tingene på skolen. Eller kanskje gjør de det, men du snø på bakerste rad.

#1. Å gå med den absolutt billigste verten du kan finne

fordeler og ulemper med gratis webhotell

Vi kommer ikke til å være skurkene som forteller deg at billig alltid er dårlig, men når du har bodd et visst antall år på denne planeten, bør du sannsynligvis innse at egenhandelen for å gå med laveste pris er ofte et crappy produkt, dårlig service, begrensede funksjoner og en dedikert “vi bryr oss ikke” tilnærming til kundeservicen.

Når det gjelder bunnfôring av verter (hvorav noen er bokstavelig talt gratis), kan du legge til et annet element til motbydelsens litania. De vil selge deg opp som gal.

Det er sant at du teknisk sett får lagringsplass uten omkostninger, men du får lite annet med mindre du betaler ekstra.

Trenger du mer plass eller båndbredde? Må oppgradere.

Vil du ha sikkerhetskopier og et kontrollpanel? Må oppgradere.

Vet du ikke hva du gjør og trenger å snakke med noen? Det koster ekstra for teknisk support.

Du får ideen. Det grunnleggende poenget er at gratispakken du får er nesten ikke-funksjonell. For funksjon må du betale mer. Noen ganger MYE mer.

Bra at du leser vurderingene våre om webhotell ��

# 2. Velge hvilken som helst plattform foruten WordPress

cms distribusjonsdiagram

De WordPress content management system (CMS) driver mer enn 33 prosent av alle nettsteder. Det i seg selv skal være nok til å svaie avgjørelsen din.

Hovedpoenget er at det ikke spiller noen rolle hvilken type nettsted du vil bygge – e-handel, blogging, nettavis – WordPress er det enkleste å bruke og kommer med et innebygd blomstrende samfunn av utviklere og mentorer..

Før advent av CMS-plattformer som WordPress (andre populære er Joomla og Drupal), var webdesign begrenset til de som kunne vikle hodet og fingrene rundt HTML-koden.

Å bygge og designe et nettsted med hvilket som helst stoff var ikke noe du kunne slå ut over en lang helg. Ting forandret seg i en hast da den første versjonen rullet ut i 2003, og derfra ble det bare kraftigere og brukervennligere.

Bunnlinjen. Hvis det ikke brakk, må du ikke fikse det. Velg WordPress, spesielt hvis du ikke er en koder. ��

# 3. Ignorerer det fine utskriften i hostingpakken

Første gang en ny eier av et domenenavn leder på nettet for å velge en webvert, er det første han eller hun ser etter de vanlige mistenkte for å sammenligne shopping – diskplass og båndbredde. Venstre er ikke realiteten som disse begrensningene sist gjaldt for omtrent to tiår siden.

Det er litt av en overdrivelse, men du bør vite at et monumentalt skifte i naturen til nettsteder er i gang, og faktorene som vertene bruker for å spole i intetanende rookies er ikke de som virkelig betyr noe.

lagring vs båndbredde

Her er lowdown. Når designskiftet fortsetter fra statiske til dynamisk genererte sider, er sjansen stor for at du kommer opp mot en trio av grenser som ikke har noe å gjøre med lagringsplass eller båndbredde lenge før du skyver grensene for planen din..

Vi snakker om CPU-bruk, RAM-bruk og databasetilkoblinger. Mange webhotellere, til og med noen av de gode, og alle de billige har begrensninger for disse faktorene som er detaljert med små bokstaver under begrepet “ressurser.”

Våre råd. Ta en titt på lagringsplass og båndbredde, men finn og vurder hva slags ressursgrenser som kan være i spill.

# 4. Betaler for SSL

hvordan ssl fungerer

Denne er kort og søt. Hvis du tenker på å betale for en sikre sockets lag (SSL) sertifikat – ikke. Legitime verter vil gi deg det gratis.

Du trenger det definitivt, for fordi Google allerede har startet prosessen med å forringe rangering av søkemotorer for de som ikke har det, men ikke trenger å betale for å få en. Forsikre deg om at du leser anmeldelser eller detaljert informasjon fra vertselskapet før du registrerer deg.

��️���� Les denne guiden på fransk: Meilleur Hébergement Web.

Les mer om andre typer hosting:

Les brukervilkårene eller personvernreglene våre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector