Squarespace Review – Tot ce trebuie să știți (2020)

Viata este grea. Câteva zile te trezești, mergi la bucătărie și deschizi dulapul în încercarea de a apuca un bol pentru a-ți arunca cerealele delicioase. Pe măsură ce mergi să deschizi dulapul se joacă muzică neplăcută și pământul începe să se agite …


inundații de plastic

Toate tupperware-urile dvs. vă salută pentru o zi cu o îmbrățișare mare. Știi doar că va fi o zi proastă.

Te așezi și plângi. A fost o dimineață grea – într-adevăr o lună grea. Dacă suntem sinceri, anul acesta a fost dificil în general.

Tot ce vă puteți gândi este cum astăzi trebuie să creezi un site web pentru șeful tău iar ideea de a încerca să stăpânească arta creării unui site web pare a fi al naibii de aproape imposibilă.

Pauză pentru moment – inspiră adânc, ține-l, eliberează-te … simți-te mai bine acum? Bun. Acesta este același fel de sentiment pe care îl veți obține atunci când utilizați Squarespace. Pur și simplu face viața ușoară.

Vizibil emoționat, vedeți cât de simplu este să faceți un site web frumos și rapid cu Squarespace. Un zâmbet se răspândește pe fața ta în timp ce îți dai seama că totul va fi în regulă. Rezultatul imaginii pentru smiley

Low-Down

Dezvoltare web cu imagine vectorială htmlDacă sunteți în căutarea unui mod de a construi un site web curat și simplu într-un șablon cât mai repede posibil, Squarespace este creatorul de site-uri potrivit pentru dvs..

Este mai ușor și mai rapid să creați un produs finit frumos cu Squarespace decât oriunde altundeva. Ceea ce îi lipsește din caracteristicile pe care le face pentru ușurința în utilizare și produsul finit.

Dacă doriți șansa de a construi un site web complet personalizat, cu asistență fantastică pentru clienți și o comunitate minunată care să vă ajute să construiți un site web, ar trebui să consultați și Wix.

Wix diferă de Squarespace, deoarece este o pană cu adevărat goală, unde puteți crea site-ul web exact pe care l-ați conceput. Deși este puțin mai dificil de utilizat – opțiunile sunt interminabile.

Totul se rezumă la preferințele personale și la tipul de site web pe care doriți să îl construiți.

Pentru cine este Squarespace

Ideea de construirea unui site web poate fi copleșitoare dacă nu ați făcut-o niciodată. Cu toate acestea, a nu avea experiență sau instruire anterioară nu este o piedică atunci când vine vorba de construirea de site-uri web în secolul XXI.

Cert este că, uneori, șeful tău vine și cere ajutor la construirea unui site web pentru a-și prezenta colecția de capete de păpuși. În astfel de scenarii trebuie să apelați la mari construitori de site-uri web cum ar fi Squarespace –și, probabil, autoritățile.

Spațiul este creat pentru persoanele care doresc să poată crea site-uri web frumoase și profesionale efort minim. Posibilitatea de a personaliza totul nu este prioritatea Squarespace, dar ceea ce face este să oferim o colecție diversă de șabloane care sunt ușor de editat pentru a crea ceea ce aveți în minte.

Tragere și plasare

drag-and-drop-icon

Există numeroase servicii de dezvoltare de site-uri web care au funcționalitate drag-and-drop. Wix și Weebly sunt ceilalți jucători mari din zona de construire a site-urilor drag-and-drop. Luați un element pe care doriți să îl construiți pe pagină și îl trageți până unde doriți.

Îl trageți, apoi îl aruncați!

Wix permite libertatea de a crea orice vrei. Cu această libertate vine o mare de opțiuni copleșitoare și oferă posibilitatea de a încurca multe aspecte ale site-ului web pe care îl construiți.

Interfața de design a Squarespace este la fel de simplă. Luați un element pe care doriți să îl construiți pe șablonul prestabilit și îl puteți așeza într-o poziție prestabilită. Întregul proces este standardizat pentru a vă asigura că site-ul dvs. web rămâne coeziv și stilizat.

Trăind în Lumea Squarespace

Binele

Imagine vectorială AnalyticsBinele Grozav lucru despre Squarespace este cât de ușor este să creezi un site web cu adevărat plăcut din punct de vedere estetic cantitatea de timp surprinzător de mică.

Squarespace este all-inclusive și oferă literalmente tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți construi și dezvolta site-ul. Rămânerea tuturor pe o singură platformă cu tot ceea ce deține și dezvoltat de Squarespace face totul mai ușor. Ei chiar furnizați analize și valori pentru site-uri web chiar acolo pentru tine.

Ceea ce plătiți cu adevărat în Squarespace este software-ul drag-and-drop asociat cu șabloanele lor uimitoare. Aceste două caracteristici combinate fac doar site-uri web cu aspect fantastic.

La sfârșitul zilei, dacă nu-ți pasă să personalizezi fiecare aspect al site-ului tău și al tău obiectivul este doar să faci un site web care să funcționeze și să arate uimitor, atunci Squarspace ar trebui să fie cu siguranță în partea de sus a listei.

Răul

În funcție de părerea ta, acest lucru nu ar putea fi chiar rău. Cel mai rău lucru despre Squarespace este incapacitatea de personalizare. Odată cu măreția șablonului vine blestemul șablonului. (Blestemul șablonului … hmm .. sună mișto Ar putea dori să înregistreze marcă.)

Cu un șablon puteți pune anumite elemente doar în anumite locuri. Deși acest lucru nu este o problemă, de obicei, pe măsură ce îți construiești site-ul, poți avea o idee grozavă. În timp ce încercați să implementați această idee, vedeți că nu este posibil. Obținerea creativă cu un șablon duce de obicei la dezamăgire.

Există câteva alte probleme cu Squarespace care vor fi evidențiate mai jos, dar niciuna dintre ele nu ar trebui să oprească pe nimeni să utilizeze software-ul. Singurul alt aspect cu adevărat de remarcat, care este negativ, este faptul că Squarespace este un pic mai scump decât concurenții.

Pentru cine este de fapt Squarespace

Ar trebui să utilizați Squarespace dacă doriți să faceți drag-and drop, dar doriți, de asemenea, să vă construiți site-ul cât mai curând posibil. O prioritate ridicată este ca totul să pară elegant, profesional și uniform, fără a fi nevoie să vă jucați cu o mulțime de setări pentru a face să pară așa.

Dacă un site web frumos și simplu este obiectivul tău, fără să vrei să explici excesiv lucrurile, atunci pune Squarespace este pentru tine. Cu toate acestea, dacă doriți să vă exprimați cu adevărat prin intermediul site-ului dvs. web, atunci puteți dori să continuați să căutați alți constructori de site-uri care să se potrivească nevoilor dvs., cu excepția cazului în care baringul sufletului dvs. pare un șablon Squarespace. Nu judec dacă da!

Pană

Ușurință în utilizare

Spațiul este cel mai bun constructor de site-uri în termeni de funcționalitate și ușurință de utilizare combinate. Există construitori de site-uri web cu mai multe caracteristici, după cum am menționat anterior în Wix și există construitori de site-uri care sunt mai ușor de utilizat. De regulă, toate opțiunile care sunt mai ușor de utilizat sunt destul de rele.

Mare lucru despre Squarespace este cât de intuitiv este totul. Puteți parcurge diferitele elemente pentru a alege și edita setările acelui element.

proiectare spațiu pătrat

Sau puteți pur și simplu să faceți clic pe ceea ce este plasat pe pagina web și să editați setările fără să fiți nevoit să cercetați ceea ce căutați.

Squarespace stil

Template-uri

Această secțiune este motivul pentru care cineva ar alege Squarespace peste Wix. Squarespace are cele mai bune șabloane. Nu numai că sunt cei mai buni, fiecare și fiecare dintre ele este minunat.

Squarespace-temă

Este absolut posibil să alegeți un șablon, să schimbați tot textul și imaginile și să fiți realizat cu site-ul dvs. web, în ​​mai puțin de o oră. Acesta este motivul pentru a utiliza Squarespace. Cu șabloanele lor este atât de ușor să faci un site simplu și cu adevărat frumos.

Problema apare când de fapt doriți să o personalizați în continuare. Nu puteți face o grămadă întreagă pentru a personaliza un șablon după ce și-ar dori mulți oameni.

Squarespace-THEME2

Șabloanele spațiului sunt perfecte pentru prezentarea fotografiilor minunate, cu câteva descrieri de text. Dacă tot acest site-ul meu se străduia să fie, aș folosi Squarespace de fiecare dată.

Nu numai că șabloanele arată frumos pe un desktop, dar sunt toate mobil-prietenos până la max. Merge până când unele șabloane nu vă permit nici să editați versiunea mobilă a site-ului dvs. Web.

integrările

Fiecare constructor de site-uri web are integrări. Mulți producători de site-uri web au mai multe integrări decât Squarespace. Marele lucru despre integrările Squarespace este că acestea toate funcționează fără cusur.

Indiferent de ceea ce le lipsește din cantitate, ele compensează calitate. Nu am reușit să mă gândesc la vreo integrare pe care aș putea să o doresc ca Squarespace să nu o aibă. Chiar ar trebui să găsiți un software hipster pe care să îl utilizați pentru a găsi ceva care nu este disponibil.

Unele integrări care sunt incluse sunt urmărirea afiliaților Amazon, Mailchimp, Instagram și Pinterest, pentru a numi câteva.

Trecând dincolo de șablon

Posibilitățile de back-end dincolo de lipirea în cadrul unui șablon pe Squarespace pot fi cu adevărat dificil. Dacă obiectivul tău este să te abatezi de la șablon, probabil că vei avea parte de un moment rău.

Am văzut cândva pe cineva care încearcă să utilizeze Squarespace alegând un șablon – continuați să ștergeți toate elementele din pagină – și apoi să încerc să construiți ceva de la zero. Am râs de el și i-am spus noroc.

Dacă acesta este planul dvs., căutați din nou o altă opțiune. Squarespace nu este proiectat pentru a fi utilizat în acest fel.

Încercarea de a construi o pagină web coezivă de la zero pe Squarespace este ca și cum ai încerca să construiești o rochie din IKEA în propriul mod personal și creativ. Până la urmă, s-ar putea să ai ceva de genul acesta, precum se pare că ar fi un dulap dacă sertarele se potrivesc.

Lipiți de fapt șablonul sau nu folosiți Squarespace.

Baza de cunoștințe și suport

chat de suport pentru spațiul pătratAceasta este o zonă pe care am găsit-o Squarespace pentru a arunca mingea puțin. Dacă aveți nevoie de ajutor, cu siguranță trebuie să aveți. Problema este că timpul de așteptare poate fi ceva mai lung decât preferați.

De cand Cea mai mare forță a Squarespace este simplă, dar puternică nu există atât de mult pentru care ar trebui să utilizați baza de cunoștințe. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie – este totul acolo.

Baza de cunoștințe este utilă Dacă nu pot găsi anumite setări sau elemente. Este nevoie doar de o căutare rapidă în baza de cunoștințe pentru a fi orientat în direcția corectă.

Singurul moment când ar trebui să aveți probleme este dacă acestea sunt de natură tehnică. În acel moment, va trebui să contactați echipa de asistență.

Blogging

Blogging-ul este destul de fără efort cu Squarespace. Toate funcționalitățile blogului vă așteptați. O caracteristică excelentă care nu este inclusă în toți constructorii de site-uri web este posibilitatea de a programa postări pentru publicarea ulterioară.

Alte caracteristici includ similitudine, comentarii și o pictogramă de partajare. De asemenea, puteți activa un flux RSS și puteți configura o integrare de podcasting.

blogging pentru afaceri

SEO

La fel ca orice alt constructor de site-uri web – SEO este bine pe Squarespace. Caracteristicile lor SEO includ sitemap-uri generate automat, precum și titluri de pagini personalizate și meta descrieri. Dacă intenționați să faceți bloguri și să optimizați SEO, atunci Squarespace va funcționa pentru dvs..

Singura dată Spațiul ar trebui evitat dacă intenționați să mergeți cu SEO. Acest lucru nu este în mod obișnuit pentru persoanele care utilizează în primul rând constructorii de site-uri web.

Prețuri

Marele lucru despre Squarespace este că oferă o probă gratuită de 14 zile. Odată cu procesul, puteți începe să vă construiți site-ul și să vedeți cum vă place software-ul. Acesta este mai mult decât suficient timp pentru a vedea dacă de fapt îți place să folosești Squarespace.

După încheierea încercării gratuite, vi se oferă patru opțiuni diferite. Două pentru un site web normal și două pentru comerț electronic.

prețuri pentru spațiul pătrat

Dacă se plătește anual – abonamentele Squarespace corespund concurenților. Dacă este plătit lunar – costul este relativ ridicat. La fel ca în cazul oricărui constructor de site-uri, plătiți o primă pentru o ușurință de utilizare și un anume toate într-o singură soluție.

Concluzie

Squarespace ar trebui cu siguranță să fie în partea de sus a listei pentru construirea unui site web. Dacă aveți de gând să parcurgeți ruta constructorului de site-uri, mai degrabă decât să găzduiți și să folosiți WordPress, alegerea dvs. ar trebui să vină la Squarespace și Wix.

Există nenumărate site-uri web minunate care trăiesc pe internet care au fost construite cu Squarespace și presupun că majoritatea au fost construite extrem de rapid.

FAQ

Care este cel mai bun constructor de site-uri pentru începători?

Squarespace este o alegere excelentă dacă simți că ești începător și ai un pic de anxietate când vine vorba de construirea unui site web. Wix este și o alegere fantastică și ar trebui să fie utilizat dacă vă simțiți un pic mai încrezător în abilitățile dvs. de a învăța software-ul. Utilizați Squarespace dacă căutați cea mai simplă abordare pentru construirea unui site web.

(Citit Mai Mult: Wix vs Squarespace)

Care este cel mai ușor constructor de site-uri web?

Squarespace este cu siguranță cel mai ușor constructor de site-uri care poate construi un site web frumos. Există alternative care sunt un amestec de ușurință și personalizare, dar în măsura în care ușurința de utilizare câștigă Squarespace.

Squarespace este mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul lung este că poate fi. Consultați întrebările de mai sus pentru referință. Spațiul spațial este mult mai ușor de utilizat decât WordPress și are aproximativ o jumătate din a curbei de învățare. Ca începător, WordPress poate fi descurajant.

Squarespace este mai bun decât Wix?

Ambele opțiuni oferă avantaje. Squarespace este destinat persoanelor care doresc să construiască un site web frumos într-un șablon fantastic, în timp ce Wix este destinat persoanelor care caută mai multe personalizări..

Referințe și credite de imagine:

 • ConceitCode.com
 • ITarian.com
 • Poetry2u.com
 • Verint.com
 • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map