Ruututilakatsaus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää (2020)

Elämä on rankkaa. Jotkut päivät heräät, kävelet keittiön päälle ja avaat kaapin yrittääksesi tarttua kulhoon heittääksesi herkullisen viljan sisään. Kun menet avaamaan kaapin, tapahtuu pahaenteistä musiikkia ja maa alkaa täristä –


muovinen tulva

Kaikki tupperware -sovelluksesi tervehtii sinua päivästä suurella halauksella. Tiedät vain, että siitä tulee huono päivä.

Istu alas ja itket. Se on ollut kova aamu – kova kuukausi, todella. Jos olemme rehellisiä, tämä vuosi on ollut vaikea yleensä.

Voit ajatella vain kuinka sinun on rakennettava verkkosivusto pomollesi tänään ja ajatus yrittää hallita verkkosivuston luomisen taidetta tuntuu pirun melkein mahdottomalta.

Tauko hetkeksi – hengitä syvään, pidä se kiinni, vapauta… tunnetko olosi paremmaksi nyt? Hyvä. Se on samanlainen tunne kuin käytät Squarespace. Se vain tekee elämästä helppoa.

Näkyvästi innoissaan näet kuinka helppoa on tehdä kaunis verkkosivusto nopeasti ja helposti Squarespace-sovelluksella. Hymy leviää kasvoillesi, kun huomaat, että kaikki on kunnossa. Kuvan tulos hymiölle

Matala-alas

Web-kehitys html-vektorikuvallaJos etsit tapaa rakentaa puhdas ja yksinkertainen verkkosivusto malliin mahdollisimman nopeasti, Squarespace on sinulle oikea verkkosivustojen rakentaja.

Squarespace-palvelun avulla on helpompaa ja nopeampaa luoda kaunis lopputuote kuin missään muualla. Mitä sillä puuttuu ominaisuuksista, se kompensoi helppokäyttöisyyden ja lopputuotteen.

Jos haluat mahdollisuuden rakentaa täysin räätälöity verkkosivusto fantastisella asiakastuella ja loistavalla yhteisöllä, joka auttaa sinua verkkosivun luomisessa, sinun kannattaa myös tarkistaa Wix.

Wix eroaa neliöstä, koska se on todella tyhjä kangas, josta voit luoda tarkan verkkosivustosi, jonka olet kuvitellut. Vaikka sitä on vähän vaikeampaa käyttää – vaihtoehdot ovat rajattomat.

Kaikki johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat rakentaa.

Kenelle Ruututila on

Ajatus verkkosivuston rakentaminen voi olla hukkaavaa, jos et ole koskaan tehnyt sitä. Aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen puuttuminen ei kuitenkaan ole este verkkosivustojen rakentamiselle 2000-luvulla.

Tosiasia on, että joskus pomo tulee sisään ja pyytää apua verkkosivun rakentamisessa esittelemään hänen nukkepäänsä koskevaa kokoelmaa. Tällaisissa tilanteissa sinun on käännyttävä hienoja verkkosivustojen rakentajia kuten Squarespace—ja melko mahdollisesti viranomaiset.

Ruututila on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pystyä luomaan kauniita ja ammattitaitoisia verkkosivustoja minimaalinen vaivaa. Mahdollisuus mukauttaa kaikkea ei ole Squarespace-painopiste, mutta se tarjoaa monipuolisen mallistokokoelman, jota on helppo muokata luomalla mielesi..

Raahaa ja pudota

vedä ja pudota-kuvake

On olemassa lukuisia verkkosivustojen kehityspalveluita, joissa on vetämis- ja pudotustoiminnot. Wix ja Weebly ovat muut suuret toimijat vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakennusalueella. Otat sivulle rakennettavan elementin ja vedät sen haluamaasi paikkaan.

Vedä se ja pudota se!

Wix antaa vapauden luoda mitä haluat. Tämän vapauden myötä tulee valtavien vaihtoehtojen meri ja se tarjoaa mahdollisuuden hämmentää rakentamasi verkkosivuston monia näkökohtia.

Squarespace: n suunnittelurajapinta on niin yksinkertainen kuin se tulee. Otat elementin, jonka haluat rakentaa esiasetettuun malliin, ja sen esiasetettuun asentoon, jonka se voi sijoittaa. Koko prosessi on standardisoitu, jotta verkkosivustosi pysyy yhtenäisenä ja tyyliteltynä.

Asuminen Squarespace’s World

Hyvä

Analytics-vektorikuvaHyvä loistava Squarespacessa on, kuinka helppoa on tehdä todella esteettisesti miellyttävä verkkosivusto yllättävän vähän aikaa.

Squarespace on kattava ja tarjoaa kirjaimellisesti kaiken mitä tarvitset verkkosivustosi rakentamiseen ja kasvattamiseen. Pysyminen kaikilla yhdellä alustalla kaiken, mitä Squarespace omistaa ja kehittää, tekee kaiken helpommaksi. He jopa tarjota verkkosivustojen analysointia ja tietoja oikein sinulle.

Se, mistä todella maksat Squarespacessa, on vedä ja pudota -sovellus, joka on yhdistetty heidän uskomattomiin malleihin. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekevät vain fantastisen näköisistä verkkosivustoista.

Päivän lopussa, jos et välitä verkkosivustosi ja omien verkkosivustojesi kaikkien näkökohtien mukauttamisesta tavoitteena on vain luoda verkkosivusto, joka toimii ja näyttää uskomattomalta, sitten Squarspace-tilan pitäisi ehdottomasti olla luettelon yläosassa.

Paha

Mielipiteestään riippuen tämä ei ehkä edes ole huono. Pahinta Squarespacessa on kyvyttömyys mukauttaa. Mallineen suuruudessa tulee mallin kirous. (Malline kirous .. hmm .. kuulostaa hienolta. Haluatko haluavat merkitä sen.)

Mallin avulla voit laittaa vain tietyt elementit tiettyihin paikkoihin. Vaikka tämä ei yleensä ole ongelma – rakentaessasi verkkosivustoasi saatat saada loistavan idean. Kun yrität toteuttaa tätä ideaa, huomaat, että se ei ole mahdollista. Luovuus mallin avulla johtaa yleensä pettymykseen.

Squarespace-alueella on joitain muita ongelmia, jotka korostetaan alla, mutta mikään niistä ei saisi estää ketään käyttämästä ohjelmistoa. Ainoa todellinen huomionarvoinen näkökohta, joka on negatiivinen, on se, että Squarespace on vähän hinnoiteltu kuin kilpailijat.

Kenelle Ruututila on oikeasti

Sinun tulisi käyttää Ruudun tilaa, jos haluat vetää ja pudottaa, mutta haluat myös, että verkkosivustosi rakennetaan mahdollisimman pian. Suuri prioriteetti sinulle on se, että kaikki näyttää tyylikkäältä, ammattimaiselta ja yhtenäiseltä ilman, että sinun täytyy vihata joukolla asetuksia, jotta se näyttää tältä.

Jos kaunis ja yksinkertainen verkkosivusto on tavoitteesi haluamatta monimutkaista asioita, laita Squarespace on sinulle. Jos haluat tosiasiallisesti ilmaista itseäsi verkkosivustosi kautta, kannattaa ehkä jatkaa muiden tarpeisiisi sopivien verkkosivustojen rakentajien etsimistä – paitsi jos sielusi loistaminen näyttää Squarespace-mallilta. En arvioi, käykö se!

Hajota

Helppokäyttöisyys

Ruututila on paras verkkosivustojen rakentaja toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen. On verkkosivustojen rakentajia, joilla on enemmän ominaisuuksia, kuten aiemmin mainittiin Wixissä, ja on verkkosivustojen rakentajia, joita on helpompi käyttää. Yleensä kaikki vaihtoehdot, joita on helpompi käyttää, ovat melko huonoja.

Hieno asia Squarespacessa on kuinka intuitiivinen kaikki on. Voit selata eri elementtejä valitaksesi ja muokata kyseisen elementin asetuksia.

neliön muotoilu

Tai voit napsauttaa vain verkkosivulle sijoitettua sisältöä ja muokata asetuksia joutumatta etsimään etsimääsi..

Squarespace-style

Mallit

Tämä kohta on syy siihen, miksi joku valitsee Squarespace Wixin yli. Ruututilassa on parhaat mallit. Ei vain, että ne ovat parhaat, kumpikin ja jokainen heistä on mahtava.

Squarespace-teema

On täysin mahdollista valita malli, muuttaa koko tekstiä ja kuvia ja olla tehdään verkkosivustollasi alle tunnissa. Tämä on syy käyttää Squarespace-tilaa. Niiden malleilla on niin helppoa tehdä yksinkertainen ja todella kaunis verkkosivusto.

Ongelma tulee, kun todella haluat mukauttaa sitä edelleen. Ei ole kokonaista joukkoa, jonka avulla voit muokata mallia siihen, mitä monet ihmiset haluavat.

Squarespace-theme2

Neliön ruudun mallit sopivat mainiosti mahtavaan valokuvaukseen muutamalla tekstikuvauksella. Jos niin kaikki verkkosivustoni pyrkii olemaan, käyttäisin Squarespacea joka kerta.

Mallit eivät vain näytä kauniilta työpöydältä, vaan ne ovat kaikki mobiiliystävällinen max. Se menee niin pitkälle, että jotkut mallit eivät edes anna sinun muokata verkkosivustosi mobiiliversiota.

integraatiot

Jokaisella verkkosivujen rakentajalla on integroinnit. Monilla verkkosivustojen rakentajilla on enemmän integrointeja kuin Squarespace. Hienoa Squarespace-integraatioissa on, että ne kaikki toimivat moitteettomasti.

Mitä heillä puuttuu määrä, jonka he korvaavat laatu. Minulla ei onnistunut ajattelemaan mitään integrointeja, joita haluaisin, että Squarespacella ei myöskään ole. Sinun on todellakin löydettävä käytettävä hipsteriohjelmisto löytääksesi jotain, jota ei ole saatavilla.

Joitakin mukana olevia integrointeja ovat Amazon-tytäryhtiöseuranta, Mailchimp, Instagram ja Pinterest muutamia mainitakseni.

Mennään mallin ulkopuolelle

Taustaohjelman ominaisuudet, jotka eivät ole kiinni Squarespace-mallin sisällä, voivat olla suorastaan ​​vaikea. Jos tavoitteesi on polveutua mallin perusteella, sinulla on todennäköisesti huono aika.

Olen kerran nähnyt jonkun yrittävän käyttää Squarespacea valitsemalla mallin – poista kaikki elementit sivulta – ja yritä sitten rakentaa jotain tyhjästä. Nauroin hänelle ja kerroin hänelle onnea.

Jos se on suunnitelmasi, etsi jälleen vaihtoehtoa. Ruututilaa ei ole suunniteltu käytettäväksi tällä tavalla.

Yritetään rakentaa yhtenäinen verkkosivu tyhjästä Squarespace-sivustolla on kuin yrittää rakentaa pukeutuja IKEA: lta omalla henkilökohtaisella ja luovalla tavalla. Loppujen lopuksi sinulla voi olla jotain sellaista, joka näyttää siltä, ​​että se voisi olla pukeutuja, jos laatikot mahtuvat siihen.

Pidä itse kiinni mallista tai älä käytä Squarespace-painiketta.

Tietokanta ja tuki

neliötukikeskusTämä on yksi alue, jonka löysin Squarespace pudottamaan pallon hieman. Jos tarvitset apua, se on ehdottomasti oltava. Ongelmana on, että odotusaika voi olla hiukan pidempi kuin haluat.

Siitä asti kun Ruututilan suurin vahvuus on olla yksinkertainen mutta voimakas tietopohjaa ei tarvitse käyttää niin paljon. Silti, jos tarvitset sitä – siinä kaikki on.

Tietokanta on hyödyllinen, jos en löydä tiettyjä asetuksia tai elementtejä. Tarvitaan vain nopea haku tietokannasta, jotta se voidaan osoittaa oikeaan suuntaan.

Ainoa kerta, kun sinulla pitäisi olla ongelmia, onko ne luonteeltaan teknisiä. Sinun on silloin otettava yhteyttä tukitiimiin.

bloggaaminen

Blogiminen on melko vaivatonta Squarespace-palvelun kanssa. Kaikki odotettavissa olevat blogitoiminnot ovat olemassa. Upea ominaisuus, jota ei ole kaikilla verkkosivustojen rakentajilla, on kyky ajoittaa viestit julkaisemiseen myöhemmin.

Muita ominaisuuksia ovat mieltymykset, kommentit ja jakamiskuvake. Voit myös ottaa käyttöön RSS-syötteen ja määrittää podcasting-integraation.

bloggaaminen yrityksille

SEO

Kuten kaikki muutkin verkkosivustojen rakentajat – SEO on hieno Squarespace-tilassa. Niiden SEO-ominaisuuksiin kuuluvat automaattisesti luodut sivustokartat sekä muokattavat sivunimikkeet ja metakoodit. Jos aiot bloggata ja optimoida SEO, Squarespace toimii sinulle.

Ainoa aika Ruututilaa tulisi välttää, aiotko todella mennä kaikki ulos SEO: lla. Tämä ei yleensä ole tilanne ihmisillä, jotka käyttävät ensisijaisesti verkkosivustojen rakentajia.

hinnoittelu

Hieno asia Squarespacessa on se se tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeilun avulla voit aloittaa sivustosi rakentamisen ja nähdä kuinka pidät ohjelmistosta. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa nähdä, haluatko todella käyttää Squarespacea.

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä sinulle tarjotaan neljä erilaista vaihtoehtoa. Kaksi normaalille verkkosivustolle ja kaksi verkkokaupalle.

neliöiden hinnoittelu

Jos maksetaan vuosittain – Squarespace-tilaukset ovat oikein kilpailijoiden mukaisia. Jos maksetaan kuukausittain – kustannukset ovat suhteellisen korkeat. Aivan kuten kaikille verkkosivustojen rakentajille, maksat palkkion helppokäyttöisyydestä ja kaikki yhdessä ratkaisussa.

johtopäätös

Squarespace pitäisi ehdottomasti olla listan kärjessä verkkosivuston rakentamiseen. Jos aiot siirtyä verkkosivuston rakentamisen reitin sijasta WordPressin isännöintiin ja käyttämiseen, valintasi tulee tulla Squarespace ja Wix.

Internetissä on lukemattomia mahtavia verkkosivustoja, jotka on rakennettu Squarespace-palvelun avulla, ja luulen, että suurin osa niistä rakennettiin erittäin nopeasti.

Ohje

Mikä on paras verkkosivujen rakentaja aloittelijoille?

Ruututila on loistava valinta, jos sinusta tuntuu, että olet aloittelija ja olet hieman huolestunut verkkosivuston rakentamisesta. Wix on myös loistava valinta, ja sitä tulisi käyttää, jos tunnet itsesi hieman luottavaisemmaksi kykyihisi oppia ohjelmisto. Käytä Squarespacea, jos etsit yksinkertaisinta tapaa luoda verkkosivusto.

(Lukea lisää: Wix vs. ruutu)

Mikä on helpoin verkkosivustojen rakentaja?

Ruututila on ehdottomasti helpoin verkkosivustojen rakentaja, joka voi rakentaa kauniin verkkosivuston. On olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat sekoitus helppoutta ja muokattavuutta, mutta Squarespace voittaa niin paljon kuin helppokäyttöisyys.

Onko Squarespace parempi kuin WordPress?

Lyhyt vastaus on ei. Pitkä vastaus on, että se voi olla. Katso yllä olevat kysymykset. Ruututilaa on paljon helpompaa käyttää kuin WordPress, ja sillä on noin yksi kahdeskymmenesosa oppimiskäyrästä. Aloittelijana WordPress voi olla pelottava.

Onko Ruututila parempi kuin Wix?

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat etuja. Ruututila on ihmisille, jotka haluavat rakentaa kauniin verkkosivuston fantastisen mallin sisälle, kun taas Wix on ihmisille, jotka etsivät enemmän muokattavuutta.

Viitteet ja kuvapisteet:

 • ConceitCode.com
 • ITarian.com
 • Poetry2u.com
 • Verint.com
 • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map