Négyzet alakú áttekintés – Minden, amit tudnod kell (2020)

Az élet nehéz. Néhány nap felébred, sétál a konyhához, és kinyitja a szekrényt, hogy megragadjon egy tálba, hogy behúzza az ízletes gabonaféléket. Ahogy kinyitod a szekrényt, baljós zene játszik, és a föld remegni kezd –


műanyag árvíz

Az összes tupperware nagy öleléssel üdvözli Önt a napra. Csak tudod, hogy rossz nap lesz.

Ülj le és sír. Kemény reggel volt – igazán nehéz hónap. Ha őszinteek vagyunk, ez az év általában nehéz volt.

Csak arra gondolhat, hogy hogyan létre kell hoznia egy weboldalt a főnökének és egy ötlet, hogy megpróbáljuk elsajátítani egy weboldal létrehozásának művészetét, átkozottul lehetetlennek tűnik.

Szünet egy pillanatra – vegyen mély lélegzetet, tartsa meg, engedje el … jobban érzi magát? Jó. Ugyanaz az érzés, mint amit használ Squarespace. Csak megkönnyíti az életet.

Láthatóan izgatott, látja, milyen egyszerű a Squarespace segítségével gyorsan és egyszerűen elkészíteni egy gyönyörű weboldalt. Egy mosoly elterjed az arcodon, amikor rájössz, hogy minden rendben lesz. Kép eredmény a smiley-ra

Az alulról lefelé

Webfejlesztés html vektorképpelHa arra keres módot, hogy a sablonon belül a lehető leggyorsabban elkészítsen egy tiszta és egyszerű webhelyet, akkor a Squarespace a megfelelő webhely-készítő az Ön számára.

Könnyebb és gyorsabb létrehozni egy szép készterméket a Squarespace-rel, mint bárhol másutt. Milyen hiányzik a jellemzői miatt, megkönnyíti a könnyű használatot és a készterméket.

Ha azt szeretné, hogy esélye legyen egy teljesen testreszabott weboldal létrehozására, fantasztikus ügyfélszolgálattal és nagyszerű közösséggel, amely segít egy weboldal felépítésében, akkor érdemes megnéznie a Wix-et is.

A Wix különbözik a Squarespace-től, mivel ez egy igazán üres vászon, ahol létrehozhatja a látni kívánt webhelyet. Bár egy kicsit nehezebb használni – a lehetőségek végtelenek.

Mindez a személyes preferencia és a webhely típusa, amelyet építeni kíván.

Kinek van a négyzet

Az ötlet a webhely felépítése túlterhelő lehet, ha még soha nem csináltad. Azonban a korábbi tapasztalat vagy képzés hiánya nem akadályozza a 21. század webhelyeinek felépítését.

A helyzet az, hogy a főnöke néha bejön, és segítséget kér egy webhely felépítéséhez, ahol bemutatja a baba fejeinek gyűjteményét. Ilyen forgatókönyvek esetén fordulnia kell nagyszerű weboldalépítők például a Squarespace—és valószínűleg a hatóságok.

A négyzet olyan emberek számára készült, akik szeretnének gyönyörű és professzionális weboldalakat létrehozni minimális erőfeszítés. Az a lehetőség, hogy mindent testreszabhassanak, nem a Squarespace prioritása, de változatos sablongyűjteményt kínál, amelyet könnyen szerkeszthetnek, hogy elkészítsék azt, amit gondolsz..

Drag-and-drop

drag-and-drop-ikon

Számos olyan weboldal-fejlesztési szolgáltatás rendelkezik, amelyek drag and drop funkcióval rendelkeznek. Wix és Weebly a többi nagy szereplő a drag-and-drop weboldal készítő területén. Vet egy elemet, amelyet építeni szeretne az oldalon, és húzza oda, ahová szeretné.

Húzza, majd dobja le!

A Wix lehetővé teszi a szabadságot, hogy bármit készítsen. Ezzel a szabadsággal a lenyűgöző lehetőségek tengeréből adódik, és ez lehetőséget ad arra, hogy összezavarja az Ön által létrehozott webhely sok szempontját.

A Squarespace tervezési felülete annyira egyszerű, amennyire csak lehet. Vet egy elemet, amelyet fel szeretne építeni az előre beállított sablonra, és egy előre beállított helyzetbe helyezheti. Az egész folyamat szabványosítva van annak biztosítása érdekében, hogy webhelye koherens és stilizált maradjon.

A Squarespace világában él

A jó

Analytics vektor képA jó nagy A Squarespace-en az a kérdés, hogy mennyire könnyű egy igazán esztétikai szempontból kellemes webhelyet készíteni a meglepően kevés idő.

A Squarespace mindenre kiterjedő, és szó szerint mindent tartalmaz, amely webhelyének felépítéséhez és bővítéséhez szüksége van. Mindezt könnyebbé teszi az, hogy egy platformon marad, és mindent a Squarespace birtokol és fejleszt. Még ők is weboldal-elemzéseket és mutatókat biztosít ott van neked.

Amit igazán fizet a Squarespace-ben, az a drag and drop szoftver párosul a csodálatos sablonokkal. Ez a két szolgáltatás együttesen fantasztikus megjelenésű webhelyeket eredményez.

A nap végén, ha nem törődsz a webhely minden egyes elemének és az Ön testreszabásával A cél csak egy olyan weboldal létrehozása, amely működik és csodálatosnak tűnik, akkor a Squarspace-nek feltétlenül kell lennie a lista tetején.

A rossz

Véleményétől függően ez talán nem is rossz. A Squarespace esetében a legrosszabb a testreszabás képtelensége. A sablon nagyszerűségével jön a sablon átka. (A sablon átok .. hmm .. ez remekül hangzik. Lehet, hogy védjegyet akarok tenni.)

Egy sablonnal csak bizonyos elemeket helyezhet bizonyos helyekre. Noha ez általában nem jelent problémát – webhelyének építésekor nagyszerű ötlet merülhet fel. Amikor megpróbálja megvalósítani ezt az ötletet, gyorsan látja, hogy ez nem lehetséges. A sablonnal történő kreatív megjelenés általában csalódást okoz.

Van néhány további probléma a Squarespace-rel, amelyeket az alábbiakban hangsúlyozunk, de egyikük sem akadályozhatja meg senkit a szoftver használatában. Az egyetlen igazán figyelemre méltó szempont, amely negatív, hogy a Squarespace egy kicsit pricier mint a versenytársak.

Kinek a négyzet hely valójában

Ha a húzza-ki akarod dobni, akkor a Négyzet mezőt kell használnia, de azt is szeretné, ha webhelye a lehető leghamarabb épülne. Nagy prioritás az Ön számára, hogy minden karcsúnak, professzionálisnak és egységesnek tűnik anélkül, hogy sokféle beállítással kellene hegedülnie ahhoz, hogy így nézzen ki.

Ha egy szép és egyszerű webhely a cél, anélkül, hogy túl kellene bonyolítania a dolgokat, akkor tegye a Squarespace az Ön számára. Ha azonban valóban kifejezni szeretné magát a webhelyén keresztül, akkor érdemes folytatnia más olyan weboldal-készítők keresését, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek – kivéve, ha a lelked visszatartása úgy néz ki, mint egy Squarespace sablon. Nem ítéltem meg, ha igen!

Bontás

Egyszerű használat

A négyzet szóköz a legjobb weboldal készítő a funkcionalitás és a könnyű használat szempontjából. Vannak olyan webhely-építők, amelyek több funkcióval rendelkeznek, amint azt a Wix korábban említette, és vannak olyan weboldal-építők, amelyek könnyebben használhatók. Általános szabály, hogy az összes könnyebben használható lehetőség nagyon rossz.

A Squarespace nagyszerű dolga az, hogy mennyire intuitív. Görgessen a különböző elemek között, és válassza ki az elem beállításait.

négyzet alakú kialakítás

Vagy egyszerűen rákattinthat a weblapon található elemre, és szerkesztheti a beállításokat anélkül, hogy vadásznia kellene.

Squarespace-style

sablonok

Ez a szakasz oka annak, hogy valaki a Squarespace választja a Wix fölé. A Squarespace a legjobb sablonokat tartalmazza. Nem csak a legjobbak, mindegyik és mindegyik félelmetes.

Squarespace-téma

Teljesen lehetséges egy sablon kiválasztása, az összes szöveg és kép megváltoztatása, és lehet kevesebb, mint egy óra alatt elkészül a weboldaladdal. Ez az oka a Squarespace használatának. A sablonokkal annyira könnyű elkészíteni egy egyszerű és igazán szép weboldalt.

A probléma akkor jelentkezik, amikor valójában tovább szeretné testreszabni. Nincs egy egész csomó, amit megtehetsz egy sablon testreszabásához, amit sokan szeretnének.

Squarespace-THEME2

A Négyzetűr sablonok kiválóan alkalmasak fantasztikus fényképezés bemutatására néhány szöveges leírás segítségével. Ha erre törekszik az összes webhelyem, akkor minden egyes alkalommal a Squarespace-t használom.

Nem csak hogy a sablonok gyönyörűek az asztalon, de mindkettő is mobilbarát max. Eljut olyan messzire, hogy néhány sablon még a webhely mobil verziójának szerkesztését sem engedi meg.

Integráció

Minden weboldal-készítő integrációval rendelkezik. Sok weboldal-készítő több integrációval rendelkezik, mint a Squarespace. A Squarespace integrációjának nagyszerűsége az, hogy ők minden hibátlanul működik.

Bármit is hiányoznak azok az összegek, amelyekbe bekerülnek minőség. Nem sikerült olyan integrációra gondolni, amit szeretnék, ha a Squarespace-nek sincs. Valóban meg kell találnia egy hipster szoftvert, amelyet használni lehet annak érdekében, hogy valami nem elérhetőt megtaláljon.

Néhány említésre méltó integráció az Amazon affiliate tracking, a Mailchimp, az Instagram és a Pinterest.

Megy a sablonon túl

A hátterek képességei meghaladhatják a Squarespace sablonba való ragasztását egyenesen nehéz. Ha a célja, hogy kanyarogjon a sablonból, akkor valószínűleg rossz idő lesz.

Egyszer láttam, hogy valaki megpróbálja használni a Squarespace-t sablon kiválasztásával – folytassa az összes elem törlésével az oldalról -, majd megpróbál valamit a semmiből készíteni. Nevettem és sok szerencsét mondtam neki.

Ha ez a terv, ismét keressen egy másik lehetőséget. A négyzetterületet nem úgy tervezték, hogy ilyen módon használja.

Ha koherens weboldalt akar létrehozni a semmiből a Squarespace-en, az olyan, mintha az IKEA szekrényét készítené saját személyes és kreatív módon. Végül lehet, hogy valami ilyen néz ki, mintha szekrény lenne, ha a fiókok beleférnek.

Valójában ragaszkodjon a sablonhoz, vagy ne használja a Négyzet mezőt.

Tudásbázis és támogatás

négyzetméret-támogatási csevegésEz az egyik terület, amiben azt találtam, hogy a Squarespace leejti a labdát egy kicsit. Ha segítségre van szüksége, akkor határozottan ott lenne. A probléma az, hogy a várakozási idő kicsit hosszabb lehet, mint szeretné.

Mivel A négyzet legnagyobb erőssége az egyszerű, de erőteljes nincs olyan sok, amire szükség lenne a tudásbázis felhasználására. Mégis, ha szüksége van rá – minden ott van.

A tudásbázis hasznos, ha nem találok bizonyos beállításokat vagy elemeket. Mindössze egy gyors keresés a tudásbázisban, hogy helyes irányba mutathasson.

Csak akkor kell bármilyen kérdése felmerülnie, ha technikai jellegűek. Ezen a ponton vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal.

Blogolás

A blogolás meglehetősen könnyű a Squarespace szolgáltatással. Az összes blogfunkció, amelyre számíthat, ott van. A nagyszerű szolgáltatás, amely nem minden webhely-készítőben elérhető, az a lehetőség, hogy ütemezze a hozzászólásokat a későbbi közzétételhez.

Egyéb funkciók közé tartozik a kedvelés, a megjegyzések és a megosztási ikon. Engedélyezheti az RSS-hírcsatornát, és beállíthatja a podcasting-integrációt.

blogok vállalkozások számára

SEO

Csakúgy, mint bármely más weboldal-készítő – a SEO is megfelelő a Squarespace-en. SEO funkcióik magukban foglalják az automatikusan létrehozott webhelytérképeket, valamint a testreszabható oldalcímeket és metaleírásokat. Ha blogolást és SEO optimalizálást tervez, akkor a Squarespace működni fog az Ön számára.

Az egyetlen alkalom Kerülni kell a négyzetterületet, ha tényleg azt tervezi, hogy mindent elindít SEO-val. Ez általában nem igaz azokra az emberekre, akik elsősorban webhely-készítőket használnak.

Árazás

A Squarespace nagyszerű dolga az, hogy 14 napos ingyenes próbaverziót kínál. A próbaverzióval megkezdheti webhelyének felépítését, és megnézheti, hogy tetszik a szoftver. Ez több mint elég idő ahhoz, hogy kiderüljön, szereti-e a Squarespace.

Az ingyenes próbaverzió befejezése után négy különféle lehetőséget kínál Önnek. Kettő egy normál weboldalhoz, kettő az e-kereskedelemhez.

négyzet alakú árképzés

Ha évente fizetnek – a Squarespace előfizetései összhangban állnak a versenytársakkal. Havi fizetés esetén – a költség viszonylag magas. Csakúgy, mint minden weboldal-készítőnél, a díjat fizet a könnyű használatért és egy minden egy megoldásban.

Következtetés

Squarespace határozottan a listájának tetején kell lennie egy weboldal felépítéséhez. Ha a webhely-készítő útját fogja megtenni, ahelyett, hogy a WordPress-t tárolja és használja, akkor a választásnak a Squarespace és a Wix oldalra kell esnie..

Számtalan fantasztikus webhely él az interneten, amelyeket a Squarespace-rel építettek, és azt hiszem, hogy a legtöbbjük rendkívül gyorsan épült.

GYIK

Mi a legjobb weboldal készítő kezdőknek?

A Squarespace remek választás, ha úgy érzi, hogy kezdő vagy, és kissé aggódik egy weboldal létrehozásakor. A Wix szintén fantasztikus választás, és akkor kell használni, ha egy kicsit magabiztosabbnak érzi magát a szoftver elsajátításában. Használja a négyzetet, ha a legegyszerűbb megközelítést keres egy webhely felépítéséhez.

(Olvas több: Wix vs négyzettér)

Amely a legegyszerűbb weboldal készítő?

A Squarespace határozottan a legegyszerűbb weboldal készítő, amely gyönyörű weboldalt építhet fel. Vannak olyan alternatívák, amelyek az egyszerűség és a testreszabhatóság keverékét képezik, de amennyire a könnyű használat a Squarespace nyeri.

A Squarespace jobb, mint a WordPress?

A rövid válasz nem. A hosszú válasz az, hogy lehet. Lásd a fenti kérdéseket referenciaként. A négyzetterületet sokkal könnyebben lehet használni, mint a WordPress-t, és a tanulási görbe kb. Egy huszadik része. Kezdõként a WordPress ijesztõ lehet.

A Squarespace jobb, mint a Wix?

Mindkét lehetőség előnyökkel jár. A Squarespace azoknak szól, akik egy fantasztikus sablon belsejében szeretnének egy gyönyörű weboldalt felépíteni, míg a Wix azok számára, akik nagyobb testreszabhatóságot keresnek.

Referenciák és képösszegek:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector