Rishikimi i sitit rrethues

Nëse keni qenë në faqen tonë të internetit për më shumë se 2.47 sekonda, atëherë me siguri e keni kuptuar tashmë atë – na pëlqen SiteGround.


Dhe para se të bërtisni dhe të filloni të tregoni gishtat, përgjigjja është “Jo!”. Ne bejme nuk punojnë për SiteGround dhe ata nuk do të na dërgojnë kontrolle të mëdha sponsorizimi çdo muaj për të promovuar shërbimin e tyre.

Arsyeja që na pëlqen aq shumë SiteGround është e thjeshtë. Sipas çdo metrikë të matshme, ata pinë konkurrencë si Snoop Dogg (apo është ai Luan? Nuk mund ta mbaj mend) pi duhan në Kaliforni kryeministër…

Jashtë konkurrencës së tyre kryesore – Hosting A2 – nuk ka asnjë kompani të vetme në treg që mund të konkurrojë me cilësinë dhe vlerën e plotë të dhënë nga shërbimet e bollshme të pritjes së SiteGround.

Me më shumë se një dekadë përvojë dhe mbi 2,000,000 fusha nën mbikëqyrjen e tyre, ne kemi shikuar që SiteGround të evoluojë me kalimin e viteve nga “meh” deri te “OMFREAKINGG!”

Me qendrat e të dhënave përhapen në Azi, Amerikën e Veriut dhe Evropë, SiteGround ka pësuar një ngritje meteorike në majë në vitet e fundit dhe me arsye të mirë.

Në këtë përmbledhje të SiteGround, ne do të heqim shtresat e qepës proverbiale për të zbuluar të gjitha detajet dhe numrat me lëng lidhur me atë se pse ne e duam SiteGround aq shumë sa që ju mund të vendosin nëse ata janë apo jo shërbimet e duhura të pritjes për nevojat tuaja.

Le të zhyten.

Rishikimi i SiteGround – Përmbledhje e shpejtë

 • Shërbimi i klientëve të patëmetë
 • Uptime të besueshme
 • Shpejtësitë e shpejta
 • Një bollëk karakteristikash
 • Supermimet super të përballueshme

Hyrje në SiteGround

Në mesin e vitit 2013, unë po jepja një prezantim në një konferencë në Tajlandë dhe, pasi ra perdet, fillova të flas me disa nga të pranishmit. Disa prej tyre ishin jashtëzakonisht të zellshme, duke bërë shumë pyetje teknike në lidhje me biznesin tim dhe vareshin pothuajse çdo fjalë.

Djemtë në fjalë ishin në të vërtetë punonjës të SiteGround dhe, pasi diskutuan agjencinë time në internet dhe ekipin e Whitelabel, ata (padyshim) rekomanduan shërbimin e tyre si një zgjidhje për problemet që kisha me shërbimet ekzistuese kanadeze të pritjes.

Unë do të jem plotësisht i sinqertë. Unë kam qenë skeptik (të them pak). Unë kam provuar aq shumë nikoqirë pa humbje në të kaluarën sa që më në fund do të pranoja vetëm humbjen dhe e vendosa veten në një amshim të hosteve të mërzitshëm të uebit.

Por, unë vërtet klikova me djemtë me të cilët bisedova dhe vendosa t’u jepja atyre përfitimin e dyshimit. Pas dy muajve të shkurtër të përdorimit të shërbimeve të tyre, Unë kalova më shumë se 150 nga faqet e internetit të klientëve të mi në SiteGround dhe nuk është shikuar që nga atëherë.

Unë para se të përdorni SiteGround…

Une sot…

Shërbimi i jashtëzakonshëm i SiteGround më shpëtoi mua dhe kompaninë time mijëra dollarë dhe një numër të pallogaritshëm të orëve dhe, gjatë disa pjesëve të ardhshme, unë do të shpjegoj arsyet teknike që fshihen pas shërbimit të tyre superior.

Si i kemi mbledhur këto të dhëna

Në botën e web hosting (frëngjisht: Meilleur Hébergement Web), rekomandimet e nxitura nga komisioni do të thotë saktësisht … jack sh * t. ��

Pa fakte të forta dhe të dhëna për të mbështetur pretendimet, ju mund të jeni të gjithë, por të sigurt se “rekomandimi” në fjalë nxitet kryesisht nga dëshira për të bërë një shuplakë të shpejtë të naivitetit tuaj … JO për t’ju siguruar një vështrim të paanshëm në kompani në fjalë.

Ne e marrim këtë…

Për fat të mirë, me sistemet tona plotësisht të integruara të menaxhimit të klientëve, ne kemi qenë në gjendje të mbledhim të dhëna më shumë se një dekadë në dhjetëra shërbime të ndryshme pritëse, përfshirë: kohën e duhur, kohën e humbjes, shpejtësinë e ngarkesës dhe më shumë.

Ju mund ta shihni përcjelljen live këtu. Lexoni më shumë rreth procesit tonë të hulumtimit me 4 hapa këtu.

Dhe tani, unë do të ndaj me ju disa prej atyre numrave me lëng…

UPTIME SITEGROUND

Të dhënat e mëposhtme u mblodhën për një periudhë 12 month muaj nga 14 dhjetor 2016 deri në 13 janar 2019.

Një nga pikat më të mëdha të shitjes së SiteGround është, pa dyshim, kohëzgjatjet jashtëzakonisht të besueshme të ofruara nga serverët e tyre. Duke u shikuar në 99.92% për shërbimin e tyre të përbashkët të pritjes (a.k.a. hosting “i lirë”), SiteGround nuk zhgënjen.

Këto teste u kryen duke përdorur qendrën e tyre të të dhënave në Chicikago, dhe rezultatet ishin mjaft të mprehta duke marrë parasysh që kishte vetëm 5 ndërprerje të shkurtër për më shumë se 2 vjet. Nëse e konsideroni atë iPage – një nga kompanitë pritëse kanadeze të pritura shpesh për “top” – ka pasur një kohëzgjatje prej vetëm 97.6% (po, ju e lexoni atë saktë) dhe më shumë se 100 ndërprerje për të njëjtën periudhë, kjo është qesharake e ulët.

Duke testuar & Shqyrtimi i Kohës së Fundit të SiteGround

 • 2017/04/28 – 154 sekonda
 • 10/4/2017 – 561 sekonda
 • 11/11/2018 – 431 sekonda
 • 1/3/2019 – 331 sekonda
 • 1/14/2019 – 430 sekonda

Këtu janë disa rekorde të raporteve tona për kohën e duhur për vitin 2018. Siç mund ta shihni, të gjitha nivelet janë ndërmjet 99.9% dhe 100%.

Ky test është posaçërisht nga Toronto dhe është testuar çdo muaj në 23 të çdo muaji të vitit të kaluar (siç mund ta shihni në imazhin më lart).

Unë mendoj se është mjaft e sigurt të thuash me kohë të ulëta për këto kohë, nuk do të kesh nevojë të shqetësohesh për uebfaqen tënde për më shumë se disa sekonda (561 të jenë të sakta).

të dhënat e raportit në kohë

Këtu është një tjetër fotografi e tabelës sonë që tregon kohën e duhur të secilës faqe / host të veçantë gjatë viteve të fundit. Shumë e fortë.

SPEED SITEGROUND

Një nga pengesat interesante të rishikimit të kompanive pritëse të uebit është se shumë lexues (gabimisht) supozojnë se qendrat lokale të të dhënave do të gjithmonë qendrat e të hyrave të stacioneve të stacionuara jashtë shtetit ose në një vend ngjitur. Dhe është e lehtë të shihet pse.

Afërsia e një qendre të të dhënave shkon shumë larg në përcaktimin e shpejtësisë me të cilën të dhënat e faqes suaj të internetit do t’i dorëzohen audiencës tuaj. Sa më afër qendrës të jetë përdoruesit tuaj fundorë, aq më pak distanca duhet të ketë informacioni për të udhëtuar, dhe shpërndarja më e shpejtë (duhet) të jetë. Sidoqoftë, është e rëndësishme të kuptosh që, në lidhje me qendrat e të dhënave, afërsia e trumbeton cilësinë.

Fatkeqësisht, qendrat kanadeze të të dhënave janë ende duke punuar për të rritur kërkesën në rritje. Ndërsa ata janë hapa të mëdhenj përpara Australianëve (keqardhje shokësh) dhe shumë qendrave aziatike të të dhënave, ata prapë priren të mbështeten në softver jo të besueshëm dhe të vjetëruar duke i bërë ata më pak efektivë se sa homologët e tyre në Shtetet e Bashkuara..

Për fat të mirë, qendrat e të dhënave të Amerikës Veriore të SiteGround ndodhen në agoikago dhe ofrojnë shpejtësi tepër të shpejtë për fqinjët Veriorë të vendit (a.k.a. JU!)

Këtu janë disa nga rezultatet tona të testimit nga Toronto dhe Montreal:

Jo shumë i guximshëm, huh?

Pamja e ekranit më poshtë është nga një nga faqet e internetit të e-commerce të klientit tonë para dhe pas kalimit në SiteGround. Unë mendoj se grafiku flet vetë.

Nëse kjo nuk do të jetë e mjaftueshme për t’ju shitur në shpejtësinë e SiteGround, atëherë këtu janë disa teste të tjera që kemi ekzekutuar gjatë 2017 dhe 2018 nga 5 lokacione të ndryshme në të gjithë Kanada.

 • Shpejtësia mesatare e korrikut: 314ms
 • Shpejtësia mesatare e qershorit: 302ms
 • Shpejtësia mesatare e majit: 283ms
 • Shpejtësia mesatare e muajit prill: 333ms
 • Shpejtësia mesatare e marsit: 312ms

Për dikë gjithçka për shpejtësinë, mund të dëshironi diçka më të shpejtë. Nëse kjo nuk është aspak mbresëlënëse, atëherë do të jeni të kënaqur të dini që ata vendosën të thyejnë rekordin e tyre me versionin e ri të shtojcës SG Optimizer.

Ky mjet lejon faqet e internetit të WordPress të përmirësojnë më tej shpejtësitë deri në 30% me mbështetjen e tyre të përmirësuar Memcached dhe spastrimin dinamik të cache.

Ndërveprimi dhe rishikimi i ROCKSTAR Mbështetjes së Klientit të SiteGround

Këtu është gjëja në lidhje me mbështetjen e klientëve të ofruesit të shumë pritësve të web-it… Ajo thith më shumë sesa vakuumi i Dyson duke u përpjekur të pastrojë rrëmujën që mbeti në vazhdën e festës së 9-të të ditëlindjes së kushëririt tuaj të vogël.

Jo me të vërtetë … .shtë e tmerrshme.

Duke marrë parasysh që standardi i industrisë për shërbimet ndaj klientëve renditet pak mbi ekipin e mbështetjes së telekomunikacionit të Roger (Zoti ju ndihmoftë nëse llogaria juaj është akuzuar ndonjëherë e dyfishtë), mund ta imagjinoni surprizën tonë të plotë dhe të plotë kur ne kontaktuam SiteGround për ndihmë me disa fshehtësi … Dhe morri reagime efektive dhe gati të menjëhershme.

Mbështetja e klientit është një pikë krenarie për SiteGround dhe stafi i tyre i njohur për mbështetje është në dispozicion 24/7/365.

Mundësitë e mbështetjes për SiteGround:

 1. Bisedë live (24/7)
 2. Sistemi i Biletave (zakonisht u përgjigjen brenda 24 orësh)

Këtu është një fotografi e shpejtë e dritares së bisedës për mbështetjen e klientëve. (prisni një kohë pritjeje rreth… 10 sekonda)

mbështetje bisede në terren

Azhurnime të rregullta në internet

Dobësia # 1 që hakerat dhe ilirët e tjerë të Internetit shfrytëzojnë për të shkelur faqen tuaj të internetit dhe për të vjedhur të dhënat e klientit tuaj janë shtojcat e vjetruara dhe temat e faqes në internet.

Ndërsa teknologjia vazhdon të zhvillohet, përsëritjet e mëparshme të softverit në uebfaqe bëhen të hapura për dobësi të reja, përveç nëse ato “arrihen” nga zhvilluesit..

Mendoni si një gardh që rrethon një kompleks të sigurt. Në qoftë se gardhi nuk rinovohet dhe fiksohet rregullisht, ai do të lodhet me kohën dhe ndryshkurin, erozionin dhe forcat e tjera të natyrës do ta bëjnë atë të prekshëm për këdo dhe të gjithë që kërkojnë të fitojnë hyrje.

Për fat të mirë, SiteGround bën të gjitha ngritjet e rënda për ju dhe vendos të gjitha faqet e internetit tuaj për të azhurnuar automatikisht, në mënyrë që të mos keni më shqetësime për instalimin e arna më të fundit ose azhurnimet e softuerit.

Me SiteGround, ju mund ta vendosni fjalë për fjalë dhe ta “rregulloni” atë.

Pak shpërblime të zoti: Supercacher dhe CDN

Përveç kohërave të besueshme të uberit, kohërave të këqija të ngarkesës së shpejtë dhe azhurnimeve të rregullta të sigurisë, SiteGround gjithashtu ofron një bonus veçanërisht të vlefshëm për ta mbajtur faqen tuaj të internetit që funksionon pa probleme. (Një shpërblim për të cilin shumica e ushtrive do t’ju bëjë të paguani mirë)

Shtë një veçori e njohur si CDN (ose rrjet shpërndarës cloud) që do të përhapë skedarët e faqes suaj të internetit mbi 34 vende në të gjithë botën për të garantuar kohën më të shpejtë të ngarkesës së mundshme… Pavarësisht se ku audienca juaj po shikon përmbajtjen tuaj.

SiteGround ofron një konfigurimin falas të Cloudfare CDN me çdo paketë pritëse, duke ju kursyer 20 $ / muaj (ose më shumë).

Së bashku me këtë është sistemi Supercacher që zbaton në mënyrë dinamike sisteme të shumta caching si caching statike, caching dinamike, dhe të gjithë Memcached të famshëm — duke shpejtuar jashtëzakonisht shumë kohën e ngarkimit.

Një Certifikatë Falas SSL (vlerë 60 $)

SiteGround ofron SSL plotësisht falas.  

Por prit, ka edhe më shumë …

Me azhurnimet e fundit të sigurisë të Google, të kesh një SSL (shtresa e sigurt e foleve) është e detyrueshme nëse dëshiron që faqja e internetit të renditet në faqet e para ose të dyta të SERP të Google (faqja e rezultateve të motorit të kërkimit).

Një SSL është në mënyrë efektive një tunel i koduar midis faqes tuaj të internetit dhe pajisjes së vizitorit tuaj që mban të gjithë informacionin privat pikërisht atë… Private.

Shtë një lloj si të dërgosh një letër mikut tënd në një gjuhë të fshehtë të njohur vetëm nga dy prej jush. Nëse e dërguat letrën në anglisht të thjeshtë, çdo Jane ose Joe që përgjoi letrën mund të lexoni shpejt dhe deshifroni mesazhin sekret.

Sidoqoftë, duke kriptuar informacionin me një gjuhë të fshehtë, edhe në rast se letra ishte përgjuar, askush nuk do të jetë në gjendje të përcaktojë përmbajtjen e letrës.

Për fat të mirë, SiteGround ofron faqen e internetit tuaj me një certifikatë SSL – përsëri, plotësisht falas. Kjo është veçanërisht e dobishme nëse drejtoni një biznes në tregtinë elektronike, pasi shumë prej përpunuesve më të njohur të pagesave nuk lejojnë as të ndodhin një transaksion në një lidhje të pasigurt.

NJNE KLIKON INSTALONI P NEWR NEWBIES

Një tjetër veçori e shkëlqyeshme e ofruar nga SiteGround është instalimi i tyre me 1 klikim i WordPress. Sapo të hyni në pultin tuaj, do të shihni një mundësi për të instaloni WordPress me (fjalë për fjalë) me një klik dhe, pasi të vendosni emrin dhe fjalëkalimin tuaj të përdoruesit, do të keni faqen tuaj në internet të mbyllur, të kyçur dhe të gatshëm për të trokitur brenda disa minutave.

Transferime FALAS në Uebfaqe

Nëse nuk po planifikoni të krijoni një uebfaqe krejt të re, me siguri keni disa gigabajt me përmbajtje të vlefshme që tashmë po pritet në faqen tuaj të tanishme. Fatkeqësisht, transferimi i këtyre të dhënave nga një host tek tjetri është një dhimbje në gomarin e përmasave Jurassic.

Si ky djalë…

Në mënyrë tipike, ju do të duhet ta bëni këtë transferim manualisht vai FTP dhe cPanel tuaj. Sidoqoftë, me SiteGround, të gjithë klientët e rinj marrin një transferim falas falas.

… Do të thotë që ata do të migrojnë të gjitha të dhënat tuaja të vjetra të internetit për ju, në pak sa 24-48 orë. Nuk kërkohet pagesa shtesë (duket mjaft e thjeshtë, por një gjë e rrallë në hapësirën pritëse).

Kjo Tingull e shkëlqyeshme… Por, çfarë është për dobësitë?

E vetmja çështje e vërtetë që kam përjetuar me shërbimin e SiteGround është se mund të marrë një çmim të kushtueshëm nëse nuk jeni mjaft të gatshëm të bëni angazhimin 2-3 vjeçar të kërkuar për të siguruar ofertën e tyre me kosto më të ulët.

Nëse dëshironi që faqja juaj e internetit të pritet çdo muaj, do të shikoni një tarifë prej 14,99 $ / muaj për një vit shërbimi që është goxha e pjerrët duke marrë parasysh pikën e çmimit të disa prej konkurrentëve të tyre.

Sidoqoftë, pa tarifa të fshehura, çmimi në të vërtetë është dukshëm më pak se kompanitë si GoDaddy. Dhe duke marrë parasysh sasinë e madhe të vlerës që ata sjellin në tryezë, unë jam më shumë se i lumtur ta paguaj këtë për veten time dhe klientët e mi. Nëse e konsideroni sasinë e kohës së kaluar për të marrë pjesë në mbështetjen e klientit (ose thjesht duke u përpjekur të mbani ato) në hoste të tjerë, disa dollarë shtesë janë një inteligjent..

Planet e mbajtjes së faqes në sit

Cilat lloje të planeve të strehimit ofrojnë ato?

Në qoftë se nuk jeni duke kërkuar të vendosni një shërbim të dedikuar për pritjen (e cila është plotësisht e panevojshme derisa faqja juaj e internetit të gjenerojë të paktën 50,000 vizitorët – të mos ngatërroheni me pamje – në muaj), do të dëshironi të zgjidhni Planet e përbashkëta të hostimit të SiteGround. Këtu keni kuptimin e asaj që kushtojnë dhe ato që do të merrni…

 • Plani i fillimit

  • Kostoja – 3,95 $ / muaj
  • Një faqe interneti dhe hapësirë ​​10 GB HD
  • E shkëlqyeshme për faqet me më pak se 10k vizitorë të përditshëm
  • Rezervime falas dhe disa shtesa
 • Plani i madh

  • Kostoja – $ 5.95 / month
  • Uebfaqe të shumta
  • 20GB
  • Vizitorë Ditarë Deri në 25k
  • SSL falas
  • Rezervime falas
 • Plani GoGeek

  • Kostoja – $ 11.95
  • Hapësirë ​​HD 30 GB
  • Vizitat ditore deri në 100k
  • Shumë përmirësime

Ky është deri më tani plani më i mirë nëse nuk keni një uebfaqe të biznesit me trafik të lartë, dyqan eCommerce ose blog me kohë të plotë.

Këtu janë disa tipare të planit.

 1. SSL falas
 2. Regjistrim super i lehtë
 3. Instaloni një klik
 4. Nuk ka tarifa të fshehura në BS
 5. No Upsells (Faleminderit Zotit!)

Mendimet përfundimtare pas rishikimit të SiteGround

Nuk ka mungesë të ushtrive të qëndrueshme të uebit për të zgjedhur.

Sidoqoftë, duke marrë parasysh sasinë masive të vlerës së ofruar nga SiteGround: nga qendrat e tyre në mënyrë të çuditshme të shpejtë, kohën e besueshme dhe shërbimin e pabesueshëm të klientit, do të shtypeni fort për të gjetur një marrëveshje më të mirë atje.

Ne i kemi përdorur ato për vite me radhë dhe ende nuk jemi zhgënjyer nga shërbimi i tyre. Bëni atyre një provë për veten tuaj dhe na tregoni se çfarë mendoni.

Pyetjet? Komente? Shqetësimet? Vërejtje e mençur dhe sarkastike? Hidhini poshtë dhe ne do t’ju kthehemi sa më shpejt që të kemi mundësi!

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Pritja më e mirë në internet
 • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet

Referenca dhe kredi për imazh:

 • ShivarWeb.com
 • WebNoo.com
 • WebHostingSecretRevealed.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector