Recenze SiteGround

Pokud jste byli na našem webu déle než 2,47 sekundy, pravděpodobně jste už na to přišli – rádi SiteGround.


A než se vyděsíte a začnete ukazovat prsty, odpověď zní „Ne!“. My ano ne pracují pro společnost SiteGround a každý měsíc nám neposílají obrovské sponzorské kontroly, aby propagovali své služby.

Důvod, proč se nám SiteGround tolik líbí, je jednoduchý. Podle každé kvantifikovatelné metriky kouří konkurence jako Snoop Dogg (nebo je to Lion? Nemůžu si vzpomenout) kouří prvotřídní Kalifornii … ��������

Mimo hlavního konkurenta – Hostování A2 – na trhu neexistuje jediná společnost, která by dokázala konkurovat naprosté kvalitě a hodnotě poskytované bohatými hostitelskými službami SiteGround..

S více než desetiletou zkušeností a více než 2 000 000 doménami pod jejich dohledem jsme sledovali, jak se SiteGround v průběhu let vyvíjí z „meh“ na „OMFREAKINGG!“.

S datovými centry rozšířenými po Asii, Severní Americe a Evropě, SiteGround zažil v posledních letech meteorický vzestup na vrchol az dobrého důvodu.

V této recenzi SiteGround odloupneme vrstvy příslovečné cibule, abychom odhalili všechny šťavnaté podrobnosti a čísla týkající se toho, proč milujeme SiteGround natolik, že vy můžete se rozhodnout, zda jsou nebo nejsou tím pravým hostitelským servisem pro vaše potřeby.

Pojďme se ponořit.

Recenze SiteGround – Rychlé shrnutí

  • Bezchybný zákaznický servis
  • Spolehlivá dostupnost
  • Rychlé rychlosti
  • Množství funkcí
  • Super dostupné ceny

Úvod do SiteGround

V polovině roku 2013 jsem přednesl prezentaci na konferenci v Thajsku a po pádu záclon jsem začal mluvit s několika účastníky. Několik z nich bylo velmi vážných, kladli spoustu technických otázek o mém podnikání a viseli téměř na každém slově.

Dotyční kluci byli ve skutečnosti zaměstnanci společnosti SiteGround a poté, co diskutovali o mé webové agentuře a týmu whitelabel, (samozřejmě) doporučili svou službu jako řešení problémů, které jsem měl s existujícími kanadskými hostitelskými službami.

Budu naprosto upřímný. Byl jsem skeptický (přinejmenším). V minulosti jsem vyzkoušel tolik nevýrazných hostitelů, že jsem konečně jen připustil porážku a odsunul jsem se na věčnost mizerných webových hostitelů..

Ale opravdu jsem kliknul na kluky, se kterými jsem mluvil, a rozhodl jsem se jim dát výhodu pochybnosti. Po dvou krátkých měsících využívání jejich služeb, Do SiteGround jsem převedl více než 150 webových stránek svých klientů a od té doby se už neohlédli.

Já před použitím SiteGround…

Já dnes…

Výjimečná služba SiteGround ušetřila mně a mé společnosti tisíce dolarů a nevyčíslitelný počet hodin a v následujících několika sekcích vysvětlím technické důvody jejich vynikající služby..

Jak jsme shromáždili tato data

Ve světě webhostingu (francouzsky: Web Meilleur Hébergement), doporučení uváděná do provozu znamenají přesně … jack sh * t. ��

Bez tvrdých zásahů do faktů a dat pro zálohování tvrzení si můžete být jisti, že dané „doporučení“ je dáno především touhou rychle vydělat naivitu… NENÍ vám poskytovat nestranný pohled na dotyčná společnost.

Získáme to …

Naštěstí jsme s našimi plně integrovanými systémy správy klientů dokázali sbírat více než desetiletí dat v hodnotě desítek různých hostingových služeb, včetně: prostoje, prostoje, rychlosti načítání a dalších.

Zde můžete vidět živé sledování. Přečtěte si více o našem čtyřkrokovém procesu výzkumu zde.

A teď se s vámi podělím o některá ta šťavnatá čísla …

SITEGROUND UPTIME

Následující data byla shromážděna v období ~ 12 měsíců od 14. prosince 2016 do 13. ledna 2019.

Jedním z největších prodejních míst SiteGround je bezpochyby šíleně spolehlivá doba provozu nabízená jejich servery. WebGround nezklame za 99,92% za sdílenou hostingovou službu (a.k.a. „levný“ hosting)..

Tyto testy byly provedeny s použitím jejich datového centra v Chicagu a výsledky byly dost zatraceně dobré vzhledem k tomu, že v průběhu více než 2 let došlo pouze k 5 krátkým výpadkům. Pokud to zvážíte iPage – jedna z často prohlášených „nejlepších“ kanadských hostitelských společností – měla provozuschopnost pouze 97,6% (ano, přečtete to správně) a více než 100 výpadků ve stejném období, to je směšně nízké.

Testování & Recenze prostojů SiteGround

  • 28.01.2017 – 154 sekund
  • 10.4.2017 – 561 sekund
  • 11/11/2018 – 431 sekund
  • 1/3/2019 – 331 sekund
  • 1/14/2019 – 430 sekund

Zde je několik záznamů našich 2018 zpráv o provozuschopnosti. Jak vidíte, všechny rozsahy jsou mezi 99,9% a 100%.

Tento test je konkrétně z Toronta a byl testován měsíčně 23. dne každého měsíce minulého roku (jak je vidět na obrázku výše).

Domnívám se, že je docela bezpečné říci, že v prostojích jsou krátké, takže se nebudete muset starat o svůj web déle než několik (přesněji 561 sekund).

data přehledů uptime

Zde je další snímek obrazovky našeho dashboardu zobrazující dobu provozu každého jednotlivého webu / hostitele za posledních několik let. Docela solidní.

SITEGROUND RYCHLOST

Jedním ze zajímavých hádek o přezkoumání webhostingových společností je to, že mnoho čtenářů (nepochopitelně) předpokládá, že místní datová centra budou vždy trumfová datová centra umístěná v zámoří nebo v sousední zemi. A je snadné pochopit proč.

Blízkost datového centra jde dlouhou cestou při určování rychlosti, s jakou budou vaše webové stránky doručovány vašemu publiku. Čím blíže je centrum k vašim koncovým uživatelům, tím menší vzdálenost musí informace projít a rychlejší doručení (mělo by). Je však důležité si uvědomit, že pokud jde o datová centra, kvalita trumfuje blízkost.

Kanadská datová centra bohužel stále rostou, aby rostla poptávka. I když jsou skoky a meze před australským (promiňte kamarádi) a mnoha asijskými datovými centry, stále mají tendenci spoléhat se na nespolehlivý a zastaralý software, který je činí méně efektivní než jejich protějšky ve Spojených státech..

Naštěstí jsou severoamerická datová střediska SiteGround umístěna v Chicagu a USA doručte neuvěřitelně vysoké rychlosti severním sousedům země (a.k.a. VY!)

Zde jsou některé z našich výsledků testů z Toronto Montreal:

Ne příliš ošuntělý, co??

Snímek obrazovky níže pochází z jednoho z eCommerce našich klientů před a po přepnutí na SiteGround. Myslím, že graf mluví sám za sebe.

Pokud to nestačí na to, abychom vás prodali na rychlostech SiteGround, pak je zde několik dalších testů, které jsme provedli v průběhu let 2017 a 2018 z 5 různých míst v Kanadě..

  • Průměrná rychlost v červenci: 314 ms
  • Průměrná rychlost v červnu: 302 ms
  • Průměrná rychlost května: 283 ms
  • Průměrná rychlost v dubnu: 333 ms
  • Průměrná rychlost v březnu: 312 ms

Chcete-li někomu o rychlosti, možná budete chtít něco rychleji. Pokud to vůbec není působivé, budete rádi, když víte, že se rozhodli prolomit vlastní rekord novou verzí pluginu SG Optimizer..

Tento nástroj umožňuje webům WordPress dále zlepšovat rychlost až o 30% díky vylepšené podpoře Memcached a dynamickému čištění mezipaměti.

Interakce a kontrola zákaznické podpory ROCKSTAR SiteGround

Tady je to o zákaznické podpoře většiny poskytovatelů webhostingových služeb… Je to těžší než vakuum Dyson, které se pokouší vyčistit nepořádek, který zůstal po oslavě 9. narozenin vašeho malého bratrance..

Ne, opravdu … Je to hrozné.

Vzhledem k tomu, že průmyslový standard pro služby zákazníkům se řadí mírně nad týmem podpory telekomunikací Roger (Bůh vám pomůže, pokud bude váš účet někdy zdvojnásoben), můžete si představit naše úplné a naprosté překvapení, když jsme kontaktovali SiteGround a požádali o pomoc s několika škytavkami… A obdržel efektivní a téměř okamžitou zpětnou vazbu.

Zákaznická podpora je pro společnost SiteGround hrdým místem a jejich kvalifikovaný personál podpory je k dispozici 24/7/365.

Možnosti podpory pro SiteGround:

  1. Živý chat (24/7)
  2. Systém vstupenek (obvykle zodpovězen do 24 hodin)

Zde je krátký snímek okna chatu jejich zákaznické podpory. (očekávejte dobu čekání asi 10 sekund)

podpora chatu na místě

Pravidelné aktualizace webových stránek

Slabou stránkou č. 1, kterou hackeři a další uživatelé internetu zneužívají k narušení vašeho webu a krádeži dat zákazníka, jsou zastaralé pluginy a motivy webových stránek.

Jak se technologie neustále vyvíjí, předchozí iterace softwaru webových stránek se otevírají novým zranitelnostem, pokud je vývojáři „neopraví“.

Myslete na to jako plot obklopující bezpečnou směs. Pokud nebude plot pravidelně opravován a opravován, bude opotřebován časem a rezem, erozí a dalšími přírodními silami bude zranitelný pro kohokoli a každého, kdo chce získat vstup.

Naštěstí SiteGround pro vás provede všechny těžké kroky a nastaví všechny vaše webové stránky na automatickou aktualizaci, abyste se již nemuseli starat o instalaci nejnovějších oprav nebo aktualizací softwaru..

S SiteGround, můžete doslova nastavit a “fugget” to.

Málo úhledných bonusů: Supercacher a CDN

Kromě spolehlivých provozních časů, zlých rychlých časů načítání a pravidelných aktualizací zabezpečení nabízí SiteGround také jeden obzvláště cenný bonus, který zajistí hladký chod vašich webových stránek. (Bonus, za který vás většina hostitelů nutí platit šikovně)

Jedná se o funkci známou jako CDN (nebo cloudová distribuční síť), která rozloží vaše webové soubory na 34 místech po celém světě, aby byla zaručena nejrychlejší možná doba načítání … Bez ohledu na to, kde vaše publikum sleduje váš obsah.

SiteGround nabízí bezplatné nastavení Cloudfare CDN s každým hostingovým balíčkem vám ušetří 20 $ / měsíc (nebo více).

Spolu s tím je systém Supercacher, který dynamicky implementuje několik systémů ukládání do mezipaměti, jako je statické ukládání do mezipaměti, dynamické ukládání do mezipaměti a všechny slavné Memcached – nesmírně urychluje načítání.

Zdarma SSL certifikát (hodnota 60 $)

SiteGround nabízí zcela zdarma SSL.  

Ale počkejte, je toho více…

Díky nejnovějším aktualizacím zabezpečení společnosti Google je zabezpečení SSL (zabezpečená vrstva soketu) povinné, pokud chcete, aby se váš web umístil na první nebo druhé stránce SERP Google (stránka výsledků vyhledávače).

SSL je skutečně šifrovaný tunel mezi vaším webem a zařízením návštěvníka, který uchovává všechny soukromé informace přesně tak, že … Soukromé.

Je to jako poslat dopis příteli v tajném jazyce, který znáte pouze vy dva. Pokud jste dopis poslali prostou angličtinou, mohla jakákoli Jane nebo Joe, která zachytila ​​dopis, rychle přečíst a dekódovat tajnou zprávu..

Avšak šifrováním informací tajným jazykem, a to i v případě, že dopis byl zachytil, nikdo by nebyl schopen určit obsah dopisu.

Naštěstí SiteGround poskytuje vašemu webu certifikát SSL – znovu, zcela zdarma. To je zvláště užitečné, pokud provozujete obchod s elektronickým obchodem, protože mnoho z nejpopulárnějších zpracovatelů plateb nedovolí, aby k transakci došlo i při nezajištěném připojení..

JEDINÝ KLIKNUTÍ Nainstaluje noviny

Další skvělou funkcí nabízenou serverem SiteGround je instalace WordPress jedním kliknutím. Jakmile se přihlásíte na hlavní panel, zobrazí se vám možnost nainstalujte WordPress s (doslova) jedním kliknutím a po nastavení uživatelského jména a hesla bude váš web naprogramován, uzamčen a připraven k otáčení během několika minut.

ZDARMA PŘEVODY WEBOVÝCH STRÁN

Pokud neplánujete vytvořit zcela nový web, pravděpodobně máte několik gigabajtů hodnotného obsahu, který je již hostován na vašem aktuálním webu. Bohužel přenos těchto dat z jednoho hostitele na druhého je bolest v zadku Jurských rozměrů.

Jako tenhle …

Obvykle budete muset provést tento přenos ručně Vai FTP a svůj cPanel. S programem SiteGround však všichni noví zákazníci získají jeden bezplatný převod zcela zdarma.

… Znamená to, že za 24 až 48 hodin přenesou všechna vaše stará data webových stránek za vás. Nevyžadují se žádné dodatečné poplatky (zdá se dostatečně jednoduchý, ale vzácnost v hostitelském prostoru).

To zní skvěle … Ale co nevýhody?

Jediným skutečným problémem, který jsem zažil se službou SiteGround, je to, že může být o něco dražší, pokud nejste zcela připraveni učinit závazek ve výši 2–3 let potřebný k zajištění jejich nabídky nejnižší ceny.

Pokud chcete, aby váš web hostoval každý měsíc, bude se jednat o poplatek 14,99 $ / měsíc za jeden rok služby, který je docela strmý s ohledem na cenu některých z jejich konkurentů.

Avšak bez skrytých poplatků je cena ve skutečnosti výrazně nižší než u společností jako GoDaddy. A vzhledem k pouhému množství hodnoty, kterou přinesou ke stolu, jsem více než šťastný, že to zaplatím za sebe a své klienty. Pokud vezmete v úvahu množství času stráveného řešením zákaznické podpory (nebo se jen snažíte je zadržet) u jiných hostitelů, několik dalších babek je bez přemýšlení.

Hostingové plány webu

Jaké typy hostingových plánů nabízejí?

Pokud nechcete nastavit specializovaná hostingová služba (což je zcela zbytečné, dokud váš web vygeneruje nejméně 50 000) návštěvníky – nenechte se zaměňovat s názory – za měsíc), budete se chtít rozhodnout Sdílené hostingové plány SiteGround. Zde je přehled toho, co stojí a co dostanete …

  • Plán spuštění

    • Cena – 3,95 $ / měsíc
    • Jeden web a 10 GB HD prostoru
    • Skvělé pro weby s méně než 10 tisíci návštěvníky denně
    • Zálohy zdarma a některé doplňky
  • Grow Big Plan

    • Náklady – 5,95 $ / měsíc
    • Více webových stránek
    • 20 GB
    • Až 25 000 denních návštěvníků
    • SSL zdarma
    • Zálohy zdarma
  • Plán GoGeek

    • Náklady – 11,95 $
    • 30 GB HD prostoru
    • Až 100 000 denních návštěv
    • Spousta upgradů

Toto je zdaleka nejlepší plán, pokud nepoužíváte web s vysokým provozem, obchod s eCommerce nebo blog na plný úvazek.

Zde je několik funkcí plánu.

  1. SSL zdarma
  2. Super snadné přihlášení
  3. Instalace jedním kliknutím
  4. Žádné skryté poplatky BS
  5. Žádné upsells (Děkuji bohu!)

Závěrečné myšlenky po kontrole SiteGround

Neexistuje žádný nedostatek životaschopných webových hostitelů, kteří by si mohli vybrat.

Nicméně s ohledem na obrovské množství hodnoty, které nabízí SiteGround: z jejich neúprosně rychlých datových center, spolehlivých prostojů a neuvěřitelného zákaznického servisu, bude těžké najít lepší nabídku.

Používáme je už roky a jejich služba musí být zklamána. Vyzkoušejte je a dejte nám vědět, co si myslíte.

Otázky? Komentáře? Obavy? Vtipné a sarkastické poznámky? Položte je níže a my se vám ozveme co nejdříve!

Mohlo by se vám také líbit:

  • Nejlepší webhosting
  • Nejlepší webový tvůrce

Reference a obrazové kredity:

  • ShivarWeb.com
  • WebNoo.com
  • WebHostingSecretReveals.net
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map