Επανεξέταση Netfirms 2020

Στα αιώνια λόγια του μεγάλου φιλόσοφου Patrick Stump (του τραγουδιστή του Fall Out Boy), «Ω πώς η δυνατή πτώση».


Λογότυπο NetfirmsΠριν από λίγα χρόνια, η φιλοξενία ιστοσελίδων της Netfirms θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια στην πόλη. Προσφέρουν προσιτές και υψηλής ποιότητας λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατηρούν σε λειτουργία πολλούς από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στον κόσμο.

Ωστόσο, για οποιονδήποτε λόγο, φαίνεται ότι ο κάποτε ισχυρός δικηγόρος φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει μειώσει τις προσπάθειές τους, (ίσως ο διευθύνων σύμβουλός τους βαρεθεί και μετακόμισε στην Ταϊτή… ποιος ξέρει) και, ως αποτέλεσμα, η ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Εάν αυτή η κριτική γράφτηκε το 2010, θα έχετε διαβάσει για το πόσο αξιόπιστη, ευέλικτη, προσιτή και υψηλής ποιότητας είναι τα Netfirms.

τάση τομέα netfirms

Αλλά αυτό είναι το 2018 και λυπάμαι που αναφέρω ότι η Netfirms είναι σχεδόν μη αναγνωρίσιμη από την εταιρεία που κάποτε ήταν.

Πράγματι, οι ισχυροί έχουν πέσει… Και έχουν πέσει σκληρά.

Αλλά πόσο μακριά έχει πέσει αυτός ο κάποτε μεγάλος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Θα πρέπει απλώς να διαβάσετε και να μάθετε ��

TLDR;

Όσον αφορά την κοινή φιλοξενία της Netfirms, σας προτείνουμε να βρείτε μια εναλλακτική λύση. Ναι, τα Netfirms ήταν καλά και ναι, έχουν μερικά θετικά, όπως σταθερές ώρες λειτουργίας και απεριόριστα πακέτα email.

Δυστυχώς, έχουν επίσης πολλά αρνητικά όπως φρικτούς χρόνους φόρτωσης, περιορισμένα προγράμματα φιλοξενίας και μερικές από τις χειρότερες κριτικές πελατών που έχουμε δει στο χώρο.

Αν ψάχνετε για ένα σταθερό πρόγραμμα φιλοξενίας που δεν έχει αυτά τα αρνητικά, προτείνουμε να ελέγξετε το HostPapa για τις ανάγκες φιλοξενίας σας. Το HostPapa είναι μια καναδική υπηρεσία φιλοξενίας με χαμηλές εισαγωγικές τιμές, μεγάλη ταχύτητα και σχέδια που επιτρέπουν ευελιξία για ανάπτυξη.

Ποιος είναι το Netfirm Hosting?

Τοποθετώντας τους ως Netfirms «Small Business Web Host» υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ιδρύθηκε το 1998 με τον Thomas Savundra (ο οποίος από τότε συνέστησε το Sync.com) για περισσότερο από μισή δεκαετία, η Netfirms στην πραγματικότητα ήταν η μετάβαση στο web host για μικρές επιχειρήσεις.

netfirms σύνολο τομέων 2018Ωστόσο, μετά την εξαγορά τους από την Endurance International Group το 2011, τα πράγματα έχουν πάρει τη χειρότερη κατάσταση.

Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για τη φιλοξενία περισσότερων από 1,2 εκατομμυρίων ιστότοπων και είναι μέλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο.

… Αυτό το καθιστά ακόμη πιο απογοητευτικό που η ποιότητα των υπηρεσιών τους έπεσε τόσο ανεξήγητα.

Αλλά αρκετά με τα μαθήματα ιστορίας. Με τη σύντομη ιστορία προέλευσής τους, ας δούμε πώς αποδίδει η Netfirms σήμερα και τι μπορείτε να περιμένετε από αυτήν την εμβληματική εταιρεία φιλοξενίας.

Πλεονεκτήματα της Netfirm Hosting

Παρόλο που υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Netfirms και τη γενική εμπειρία των πελατών, προς τιμήν τους, αποδίδουν αρκετά καλά σε μερικές σημαντικές μετρήσεις.

Ακολουθούν μερικές από τις θετικές πτυχές που αντιμετώπισα κατά την εξέταση των υπηρεσιών της Netfirms.

1. Καλές ώρες λειτουργίας και αξιοπρεπής αξιοπιστία

Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης της Netfirms είναι ο αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας τους. Δεν είναι τίποτα εξαιρετικό (όπως το SiteGround ή το A2 Hosting), αλλά για την τιμή που πληρώνετε, εξακολουθεί να είναι αρκετά σταθερή.

Διάγραμμα δοκιμής χρόνου λειτουργίας netfirms

Δυστυχώς, δεν προσφέρουν οποιεσδήποτε εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας (εκτός από αυτό που θα έχετε πραγματικά χρόνο λειτουργίας), είχαν καλή απόδοση κατά τη διάρκεια των 12 μηνών μας ως πελάτες που πληρώνουν.

Εδώ ήταν οι ώρες λειτουργίας που έχω συνδεθεί τον τελευταίο χρόνο ενώ χρησιμοποιούσα Netfirms:

 • Ιανουάριος
 • Φεβρουάριος
 • Μάρτιος
 • Απρίλιος
 • Ενδέχεται
 • Ιούνιος
 • Ιούλιος
 • Αύγουστος
 • Σεπτέμβριος
 • Οκτώβριος
 • Νοέμβριος
 • Δεκέμβριος

2. Απεριόριστοι λογαριασμοί email με όλα τα πακέτα

Πολλές, θα έλεγα, οι εταιρείες φιλοξενίας “λιγότερο από ηθικές” (βήχα Godaddy βήχα) θα προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό email για το πρώτο έτος του προγράμματος φιλοξενίας σας και στη συνέχεια θα χρεώνουν και υπερβολική χρέωση ανανέωσης στο αρχικό πάρκο των 60 $ / έτος ανά λογαριασμό.

Ευτυχώς, έτσι δεν συμβαίνει το Netfirms.

Ανεξάρτητα από το πακέτο που επιλέγετε, η Netfirms παρέχει σε όλους τους πελάτες της πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο επαγγελματισμού στον ιστότοπό σας και στην αλληλογραφία σας.

netfirms απεριόριστη δυνατότητα email

3. Αξιοπρεπής υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

ζωντανή συνομιλία netfirmsΠαρόλο που δεν προσφέρουν υποστήριξη πελατών όπως το HostGator ή το SiteGround, το Netfirms δίνει στους πελάτες του πρόσβαση σε γνώσεις και ευαίσθητη υποστήριξη πελατών μέσω εισιτηρίων email 24/7 και ζωντανής συνομιλίας χωρίς χρέωση.

Αφού έβαλαν την ομάδα υποστήριξής τους στους ρυθμούς τους, θα τους έδινα ένα σταθερό B +. Το ζωντανό προσωπικό υποστήριξής τους είναι αρκετά ανταποκρινόμενο (αν και όχι άμεσα) και κατάφεραν να χειριστούν όλες τις ερωτήσεις που τους έθεσα … Ακόμα κι αν τους πήρε μερικές προσπάθειες να το κάνουν σωστά.

Όπως και το υπόλοιπο της υπηρεσίας τους, η υποστήριξη πελατών της Netfirms είναι καλή για την τιμή που πληρώνετε, αλλά όχι αρκετά ισοδύναμη με κάποιους άλλους γίγαντες της βιομηχανίας.

Μειονεκτήματα της Netfirm Hosting

Δυστυχώς, για κάθε πράγμα που τα Netfirms παίρνει σωστά, παίρνουν άλλα δύο λάθος. Από τη δομή των σχεδίων φιλοξενίας τους έως τους τύπους των διακομιστών που χρησιμοποιούν έως τους τρομερούς χρόνους φόρτωσης, εδώ είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που αντιμετώπισα κατά τη χρήση των Netfirms.

1. Διατίθενται περιορισμένα προγράμματα φιλοξενίας

Με την πρώτη ματιά, το Netfirms φαίνεται να προσφέρει, λίγο πολύ, την ίδια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας που κάνουν άλλοι μεγάλοι πάροχοι. Αλλά όταν πραγματικά ξεφλουδίζετε τα στρώματα του παροιμιώδους κρεμμυδιού, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι όλα δεν είναι όπως φαίνεται για πρώτη φορά.

Σχέδια φιλοξενίας NetFirms

Παρά το γεγονός ότι έχουν τρία διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας, Plus (4,45 $ / μήνα), Advantage (8,99 $ / μήνα) και Business (12,99 $ / μήνα), οι διαφορές μεταξύ αυτών των προγραμμάτων είναι ονομαστικές.

Στην πραγματικότητα, η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ των σχεδίων Plus και Business είναι ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστες βάσεις δεδομένων SQL και απεριόριστοι λογαριασμοί FTP. Προσωπικά, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί κάποιος θα επέλεγε την αναβάθμιση σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό με μια τόσο λεπτή προσφορά.

2. Τρομεροί χρόνοι φόρτωσης

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το Netfirm είναι οι ανώτεροι χρόνοι φόρτωσής τους.

Το 2018, η ταχύτητα του ιστότοπού σας είναι τα παντα.

Περισσότερο από το 47% των πελατών θα αναπηδήσουν από έναν ιστότοπο εάν χρειάζονται περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα φορτώνω. Εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας δεν είναι σε θέση να παραδώσει χρόνους φόρτωσης σε ή κάτω των 2000 ms, τότε θα σας συνιστούσα να μεταφέρετε αμέσως σε νέο πάροχο.

Αποτέλεσμα δοκιμής ταχύτητας netfirms

Δυστυχώς για το Netfirm, οι χρόνοι φόρτωσής τους δεν ήταν πουθενά τόσο γρήγορα όσο έπρεπε.

Δεδομένου ότι δεν εφαρμόζουν φιλοξενία SSD, η απόδοσή τους είναι πολύ χαμηλότερη από αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί αποδεκτό για έναν υψηλής ποιότητας οικοδεσπότη Ιστού και, αυτό το γεγονός από μόνο του, αρκεί για να διορθώσουμε την έγκρισή μας.

Αλλά χειροτερεύει…

3. Μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων ή αν θέλετε να δείτε σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ζητούν περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, τότε η κοινόχρηστη φιλοξενία δεν είναι πραγματικά μια επιλογή.

Σίγουρα, λειτουργεί αν βρίσκεστε στη φάση εκκίνησης μιας νέας εταιρείας ή blogging για κλωτσιές και γέλια. Ωστόσο, μόλις κλιμακώσετε τους 10.000 επισκέπτες το μήνα, είναι προς το συμφέρον σας να κάνετε αναβάθμιση σε VPS ή αποκλειστικό πακέτο φιλοξενίας. Αν δεν το κάνετε, είναι το ισοδύναμο της μετακίνησης σε ένα διαμέρισμα με 4 άλλους συγκάτοικοι λίγους μόνο μήνες προτού σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια… Απλώς προετοιμάζεστε για έναν κόσμο πληγών.

Δυστυχώς, τα Netfirms δεν έχουν μεγάλη ποικιλία στα πακέτα φιλοξενίας τους.

Εάν αγοράζετε φιλοξενία μέσω Netfirms, αγοράζετε κοινόχρηστη φιλοξενία… Περίοδος.

Δεν προσφέρουν αποκλειστικούς διακομιστές, διακομιστές VPS ή οποιοδήποτε είδος λύσης φιλοξενίας βάσει cloud. Επομένως, εάν σκοπεύετε να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας και δεν θέλετε να ενοχληθείτε από αδιάκοπα προβλήματα διακομιστή και προβλήματα εύρους ζώνης, θα σας συνιστούσα να μεταφέρετε την επιχείρησή σας αλλού.

4. Ασαφείς εγγυήσεις και πολιτικές επιστροφής χρημάτων

Ένα από τα πιο ενοχλητικά και εντελώς ανήθικα προβλήματα που έχω παρατηρήσει στην αγορά web hosting είναι οι ανεκπλήρωτες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΟ πολλαπλασιασμός των διφορούμενων όρων υπηρεσίας και των πολιτικών επιστροφής χρημάτων έχει οδηγήσει πολλούς έναν απροσδόκητο πελάτη να πραγματοποιήσει μια ουσιαστική αγορά, να βρεθούν δυσαρεστημένοι με το τελικό προϊόν και να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων… Μόνο για να βρούμε μια μικρή παιδική ενέργεια (όπως η χρήση ενός κλικ) Η εγκατάσταση του WordPress) ακύρωσε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δυστυχώς, η Netfirm φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα των εξίσου απατηλών εταιρειών όπως η GoDaddy με τις διφορούμενες και ανήθικες πρακτικές χρέωσής τους.

Από την αποτυχία ακύρωσης ενός λογαριασμού φιλοξενίας (και την αποτυχία επιστροφής χρημάτων των χρημάτων του πελάτη) και στη συνέχεια την ανανέωση της υπηρεσίας χωρίς προειδοποίηση τον επόμενο χρόνο, έως την κατάφωρη άρνηση επιστροφών χρημάτων σε επιλέξιμους πελάτες, έχω δει πολλές μυρωδιές ιστορίες τρόμου στον Ιστό σχετικά με τις Netfirms πρακτικές χρέωσης.

Αυτό είναι ένα τεράστιος κόκκινη σημαία και δεν πρέπει να αγνοείται από οποιονδήποτε δυνητικό πελάτη.

Εάν (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) επιλέγετε να εμπιστευτείτε τη Netfirm έναντι των πολύ ανώτερων ανταγωνιστών τους και αποφασίσετε ότι θέλετε τα χρήματά σας πίσω… Λοιπόν, απλώς μην περιμένετε να δείτε τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας σύντομα.

5. Τρομερές κριτικές πελατών (Από το 2016)

Παρόλο που η δική μου εμπειρία με το Netfirm θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ελκυστική» στη χειρότερη περίπτωση, το κοινό γενικά δεν φαίνεται να συμφωνεί με τη συναίνεσή μου. Οι πιο συνηθισμένες λέξεις και φράσεις που εμφανίστηκαν όπως έβλεπα μέσω των αξιολογήσεων πελατών της Netfirm ήταν, «Τρομερό», «Ατρόμητη υπηρεσία» και «Πλήρης αποτυχία ως οικοδεσπότης Ιστού».

κριτική πελατών netfirms

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος Γιατί άλλοι πελάτες ήταν τόσο διεγερμένοι από τις υπηρεσίες της Netfirm, ωστόσο, από το 2016, η κοινή γνώμη της Netfirm έχει μειωθεί σημαντικά.

Μετά από αρκετές ώρες ελέγχοντας άλλα φόρουμ φιλοξενίας ιστοσελίδων και νήματα reddit, παρατήρησα αρκετές από αυτές τις κριτικές (κυριολεκτικά εκατοντάδες από αυτές) που ένιωθα ότι αξίζει να αναφερθώ.

6. Ξεπερασμένο Κέντρο Υποστήριξης

Το τελευταίο ζήτημα που αντιμετώπισα κατά την αναθεώρηση των Netfirms ήταν το κέντρο υποστήριξής τους. Ακόμα κι αν έχετε πρόσβαση σε email, ζωντανή συνομιλία και μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης, υπάρχουν πολλές φορές που δεν αισθάνεστε να περάσετε από την ταλαιπωρία να μιλήσετε με ένα πραγματικό άτομο και απλά θέλετε μια γρήγορη απάντηση σε μια ερώτηση φιλοξενίας.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η Netfirms δεν έχει ενημερώσει το κέντρο υποστήριξής της από τότε που αποκτήθηκαν από την Endurance International Group. Οι πληροφορίες που σας παρέχονται είναι κρυπτικές και ξεπερασμένες και καλύτερες και εντελώς ανύπαρκτες στη χειρότερη.

Αυτό απέχει πολύ από αυτό που θα περίμενε κανείς να δει από μια εταιρεία με περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια πελάτες.

Προτείνουμε Netfirms

Κάποτε, η απάντηση θα ήταν μια ηχηρή, «Κόλαση ναι».

Αλλά σήμερα, είναι ένα δύσκολο «Όχι».

Από τους κακούς χρόνους φόρτωσης έως τις περιορισμένες επιλογές φιλοξενίας έως τις ανήθικες και διφορούμενες πρακτικές χρέωσης, δεν υπάρχει απλώς κανένας λόγος να πληρώσετε καλά χρήματα για έναν τόσο χαμηλό web host, όταν μπορείτε εξίσου εύκολα να εγγραφείτε σε μια υπέροχη υπηρεσία φιλοξενίας μέσω του SiteGround, του A2 Hosting, ή HostGator.

Δυστυχώς, οι Netfirms, αλλά φαίνεται ότι το λαμπερό αστέρι του κόσμου που φιλοξενεί τον ιστό έχει εξαντληθεί εντελώς.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερη φιλοξενία Ιστού
 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map