Kinsta Review

Kinsta е първокласен уеб хост. Когато се сетя за нещо първокласно, обикновено го искам над каквото и да е мръсно старо стандарт нещо е налице. Ако знам, че има премия версия там, се надсмивам над алтернативата.


В света на хостинга повечето хора не се нуждаят от премиум версия. Това вероятно е така в повечето ситуации, свързани с премиум услуги. Стандартните хостинг услуги наистина вършат работата, особено за хората, които тепърва започват с уебсайта си. 
Това не означава, че премиум хостингът няма своето място. Има много предимства на услуги като Kinsta.

Страхотното е това Kinsta е най-добрият от най-добрите опции за хостинг и бих искал да ви кажа защо.

TLDR;

Kinsta е в първокласната категория хостинг на WordPress. Ако решите, че искате да разширите допълнителните пари, за да използвате Kinsta, няма да останете разочаровани. Просто знайте, че ще харчите много пари. 

Важно е да имате предвид, че по-евтините хостинг услуги могат да ви осигурят това, от което се нуждаете, без да харчите много пари. Ако имате нужда от премия, управлявана хостинг услуга, Kinsta е чудесен избор.

Преглед на Kinsta

Какво прави премия за хостинг услуги?

На всяка стандартна хостинг платформа ще има негативи, свързани с нея. Скоростта на сайта може да не е перфектна или инсталирането на SSL може да е голяма болка. Целият смисъл на тези първокласни услуги е да премахнете всяка точка на болка. Начинът, по който правят това, е чрез зареждане на повече, за да могат да имат възможно най-добрата инфраструктура.

Самата Kinsta е създадена от разработчици на WordPress. Това е добър знак, тъй като е създаден от хора, които действително са искали да използват услугата. През 2013 г. тяхната цел беше да създадат най-добрата платформа за хостинг на WordPress на пазара.

Kinsta табло

Създателите разбраха, че има много хостинг услуги, предлагащи същия тип услуги. Вместо да заредят ниска сума от долара, те решиха да създадат хостинг услуга, изградена по нова технология, която е напълно фокусиран върху скоростта, сигурността и стабилността.

Начинът, по който са направили това е, като същевременно се изграждат в облачната платформа на Google използване на най-новите технологии и сдвояването й с проверки за сигурност на overkill и най-горната поддръжка на клиенти.

 • ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

  Високо ниво на поддръжка на клиенти
  Сигурна мрежа
  Ежедневно архивиране
  Бързи ускорения
  Надежден ъптайм
  Премиум функции

 • CONS

   Ново табло за управление, така че да няма cPanel или Plesk
  скъп
  Специализира само в WordPress

Kinsta Uptime

Kinsta сървърите са стратегически поставени и управлявани от облачната платформа на Google, което означава, че са супер бързи. За цената, която ще плащате за Kinsta, по-добре получавайте абсурдни скорости. За щастие, Kinsta доставя.

Нека се потопим в любимата ми част, реалните номера.

Всички наши тестове бяха проведени в рамките на Канада, за да помогнем за получаване на точна комбинация от резултати в цялата страна. По време на теста използвахме Montréal сървъра за Montréal и Toronto и Iowa сървъра за Vancouver и Winnipeg. За да започнете, разгледайте резултатите по-долу от нашите четири тестови места.

 • Монреал

  Времетраене – 99,98%
  Време за зареждане – 409ms

 • Торонто

  Времетраене – 99,98%
  Време за зареждане – 468ms

 • Ванкувър

  Времетраене – 99,97%
  Време за зареждане – 416ms

 • Уинипег

  Времетраене – 99,97%
  Време за зареждане – 501ms

И така, какво всъщност означават тези числа?

Е, първо е важно да разберем терминологията. Когато говорим за продължителност на HostingCanada.org, това се отнася до мярка доколко последователни са услугите на доставчика на хостинг услуги. Статистиката е представена като процент, за да посочи общото време, че хостинг доставчикът е онлайн и функционира нормално.

Например, Kinsta се представи с 99,98% ъптайм от местата за тестване в Монреал. Това означава, че във всички данни, които сме събрали при нашето тестване, Услугите на Kinsta са намалели едва .02% от времето за потребителите на Монреал. Математиката се равнява на по-малко от 2 часа престой в рамките на една година – почти нищо.

Когато оценявате ефективността на безработицата, дори част от процентната точка може да доведе до съществена промяна в наличността на уебсайта Ви. Смятаме, че показателите за продължителност на над 98% са силни, като всичко под това е класифицирано като лошо.

Kinsta с 99,9% + Uptimes

Най-добрите хостинг компании гарантират 99% ъптайм или иначе ще ви възстановят част от вашите плащания, ако това очакване не бъде изпълнено. Kinsta е една от онези компании, които предоставят такава гаранция.

Страница за Kptsta Uptime

Сега при превключване на предавки за натоварване пъти, фокусът ни се измества от общата наличност към реалните измервания на скоростта. Цифрите, съставени от Hosting Canada, са средно за месеци тестване с платформата на Kinsta с различни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и Microsoft Internet Explorer. Предоставените времена се измерват в милисекунди и обхващат продължителността на пълна заявка и отговор на облачен уеб сървър.

Имайте предвид, че крайните потребители на вашия уебсайт могат да изглеждат различни изменения в времената на реакция поради различни фактори, включително скоростта на локалната мрежа, поведението на браузъра и трафика на сървъра. цялостен, Времето на скоростта на натоварване на Kinsta се извършва доста над средното в сравнение с други разпространени доставчици в Канада. Ние сме склонни да имаме по-бърза интернет скорост от повечето.

Времето за зареждане, което е средно на 2000 милисекунди или по-малко, се счита за висока производителност, тъй като това означава, че крайният потребител ще се сблъска с много малко забавяне при зареждане на уеб страницата. Хостинг доставчиците с по-бавно време за реакция са рискови за използване. Вашите читатели и клиенти могат да се дразнят от закъсненията и вместо това да изберат да разглеждат други сайтове.

Kinsta издухва тези пъти от водата и наистина осигурява първокласно изживяване.

Сървъри

Kinsta използва Google Cloud и по-точно многорегионалната версия на тяхната услуга. Това означава, че потребителите на Kinsta имат достъп до 22 региона, където се намират центрове за данни.

Kinsta места

Като канадка има множество сървъри, които могат да имат смисъл за вашата компания като Montréal и Iowa.

Ако решите да използвате Kinsta, това са следните градове, които можете да изберете за вашия център за данни:

 •  Съвет Блъфс, Айова, САЩ
  St. Ghislain, Белгия
   Окръг Чангуа, Тайван
   Сидни, Австралия
   Далес, Орегон, САЩ
  Ашбърн, Вирджиния, САЩ
  Moncks Corner, Южна Каролина, САЩ
  Сао Пауло, Бразилия
  Лондон, Великобритания
  Франкфурт, Германия
 • Jurong West, Сингапур
  Токио, Япония
  Мумбай, Индия
  Монреал, Канада
  Холандия
  Хамина, Финландия
  Лос Анджелис, Калифорния
  Хонг Конг
  Цюрих, Швейцария
  Осака, Япония

Сигурност и мониторинг

Сигурността очевидно е голяма грижа при управлението на уебсайт. Има много начини да подсигурите уебсайта си WordPress. Можете да използвате плъгини или да приложите собствена ръчна процедура, но най-добрият начин за управление на сигурността на WordPress е да накарате някой друг да извърши по-голямата част от работата за вас.

Кой трябва да го използва

Kinsta внедрява мрежа с висока степен на сигурност, която по принцип прави всичко, което WordPress плъгин би направил за вас.

Част от добавената стойност в премия хостинг услуга е това те правят вашия уебсайт изключително защитен. По-конкретно, Kinsta внедрява DDoS откриване на атаки, базирани на софтуерни ограничения, SSL поддръжка и защитни стени.

Не само, че ако по някаква причина атака отведе уебсайта Ви офлайн и изтрие всичко, няма от какво да се страхувате. Kinsta има ежедневна политика за архивиране което означава, че независимо от всичко, можете незабавно да стартирате и стартирате вчерашната версия на уебсайта си. Ако нападателят на уебсайта ви пъти атакува правилно, може дори да успеете да си върнете днешната версия на уебсайта си.

kinsta функции за сигурност

Kinsta използва отделни резервни среди за вашия уебсайт на живо и вашата сцена така че и вие няма да загубите нито един свой нов прогрес.

Ако ежедневното архивиране не е вашето нещо, можете да платите на Kinsta повече, за да актуализирате уебсайта си възможно най-често. Ако сте параноик, който се нуждае от архивиране на сайта ви на всеки час, Kinsta няма да ви съди, те ще вземат няколко допълнителни долара и ще върнат сайта ви на всеки час.

Kinsta е активен в предотвратяването на хакове тъй като те актуализират целия си сървърен софтуер и разполагат с обширна политика за мониторинг, която ще разгледаме следващата. Ако се хакнете, Kinsta има гаранция, че ще се грижите за него с непосредствен приоритет. Техните експерти по WordPress обещават да възстановят и задействат уебсайта Ви за нула време.

Цени и функции

Някога купували ли сте услуга и включени ли сте в тази услуга е много повече, отколкото всъщност се нуждаете? Като например, ако закупите седалки откъм пързалка за играта на Maple Leaf и включени в цената на билета, е масаж, когато пожелаете.

kinsta ценообразуване начинаещ бизнес за бизнес

Не ме разбирайте погрешно, масажът би бил хубав. Това обаче не е необходимо. Ще се радвате само да гледате играта. Версията на Kinsta за масаж на хокей е тяхната политика за наблюдение. Определено е overkill, но все пак се оценява.

kinsta ценообразуване бизнес-предприятие

Хостинг услугата проверява вашия уебсайт на всеки две минути. Да, на всеки две минути. Това означава, че Kinsta проверява уебсайта ви 720 пъти на ден. Струва ми се много, но какво знам. Ако нещо се обърка, те веднага се вглеждат в него и го оправят. Това може буквално да се случи, преди дори да осъзнаете, че нещо не е наред. Kinsta прави същото с всички техни хардуер и системи.

Поддръжка на клиенти

Kinsta наистина извежда уеб хостинг поддръжка на клиенти на следващото ниво. Компанията не е доволен от това да ви помогна да се уверите, че правите всичко както трябва по отношение на хостинга. Поддръжката на клиенти дори ще ви помогне с вашия уебсайт WordPress. В крайна сметка това е услуга за уеб хостинг на WordPress.

Кой трябва да го използва

Kinsta е там, за да ви помогне всъщност с вашия WordPress сайт. Тъй като услугата е създадена като хостинг услуга на WordPress, поддръжката на клиенти знае всичко за WordPress и може да отстрани проблемите с WordPress вместо вас. Те ще ви помогнат при отстраняването на проблеми, поддръжката на сървъра, темите, плъгините и общата поддръжка. Използването на Kinsta като хостинг услуга ви получава експерт по WordPress във вашия екип веднага.

функции за поддръжка на kinsta

В уебсайта на Kinsta дори има цял раздел, посветен на преподаването на WordPress.

Знание

Аз лично мразя да използвам поддръжка на клиенти във фирма, тъй като информацията, от която се нуждая, обикновено вече е там. Аз съм гад на базата знания и Kinsta доставя. Те имат безброй полезни статии, които трябва да обхващат повечето основни въпроси.

Изглежда, че политиката на Kinsta е да регистрира всички проблеми и ако човек се появява повече от няколко пъти, те създават статия в базата знания за това.

24/7 Поддръжка

Kinsta има денонощна поддръжка на клиенти което е фантастично за международни клиенти и хора, които обичат да работят до късно през нощта. Поддръжката е достъпна чрез чат и имейл и е захранван чрез домофон, най-добрият софтуер за поддръжка на клиенти на пазара днес и позволява на много хора да имат достъп до въпроса ви за поддръжка на клиенти.

Характеристика

Трябва да очаквате да получите куп функции от премиум услуга като Kinsta. За щастие, Kinsta не се сдържа и ти дава всичко, което можеш да искаш. Ако в момента Kinsta няма това, което искате, техният уебсайт ни казва да се свържем с тях така че услугата може да работи за получаването му. Не знам за друга хостинг услуга, която предлага това.

Преглед на функции kinsta

архитектура

Това е, което задвижва цялата лодка. Kinsta използва най-новите технологии, за да гарантира, че имате бързите времена на зареждане, за които говорихме по-рано. Начинът, по който това се осъществява, е чрез фокусиране върху използването на най-добрата технология, изолиране на ресурсите, автоматична мащабируемост и наличност.

За привържениците на технологията, технологията, която Kinsta използва в своята архитектура, е Nginx, PHP 7.4, LXD софтуерни контейнери и MariaDB.

Google Cloud

Платформата на Google Cloud е най-добрата и бърза платформа, която хостинг услугата може да използва. С 22 центъра за данни в целия свят всичко е свързано и проектирано така, че никой да не го използва да е далеч. Това води до много по-бързи скорости и позволява на всеки клиент на Kinsta да увеличи мощността си, когато пожелае.

Други функции

Kinsta има и други функции, като безплатни миграции на сайтове, ако идвате от друг хост, готовност за увеличаване на трафика, инструменти за управление на сайтове, инсталационни сървъри, клониране на сайтове, анализиране на сайтове, собствено табло, тестови среди, сайтове за разработка, разширена поддръжка за разработчици, множество PHP версии, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, посещения в мащаб, обратен прокси сървър на CDN и Nginx.

Характеристики за скорост на ъпдейт на kinsta

И още нещо, ако не виждате какво ви е необходимо на таблото за управление, Kinsta насърчава да се свържете с екипа за поддръжка, за да поискате това, от което се нуждаете. Ние не сме тествали това, но изглежда, че ще се справят с каквото трябва, въз основа на това как са преминали другите тестове за поддръжка на клиенти.

Видове хостинг

Kinsta не предлага споделен хостинг или VPS хостинг. Той предлага собствен тип хостинг който в момента няма етикет. Вместо да предлага специален сървър или VPS хостинг опции, Kinsta предлага своите опции за начинаещи и професионалисти и има категория бизнес и предприятия.

Опцията за стартиране е идеална за някой с един уебсайт, докато про версията е за някой, който има един или два уебсайта, но се нуждае от малко допълнителен сок.

Лесно е да разберете кой план ще ви е необходим, тъй като Kinsta го представя с лесни показатели, за да съответства на вашите нужди до брой на инсталиранията на WordPress и общ месечен трафик.

След като прескочите в категориите бизнес и предприятия, най-добрият начин да идентифицирате това, от което се нуждаете, е като го съпоставите с това. Ако сте агенция или предприятие, което има по-големи нужди от предлаганото, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с компанията.

Ценови планове

Всеки план от Kinsta включва следното:

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  Безплатни основни миграции от други хостове
  Google Cloud Platform
  Всичките им сървъри
  Автоматични ежедневни архиви
  14 дни резервно задържане
  24/7 поддръжка
 • Мулти-потребителска среда
  Постановка зона
  SSL сертификат
  PHP 7 поддръжка
  SSH достъп
  Кеш с бели етикети

Всеки план, освен стартерния план, включва също клониране на сайт и поддръжка на няколко сайта. Различните планове са показани в таблицата по-долу. Най-добрият начин да определите какво може да се нуждаете е от това колко уебсайтове ще използвате и колко месечни посещения ще получавате.

Опаковане

Kinsta вероятно се смята за едно от най-добрите потребителски WordPress хостинг решения на пазара днес. Kinsta нямаме първо място, тъй като повечето хора не се нуждаят от най-доброто потребителско решение за хостинг на WordPress на пазара. 

Услугата е изградена като първокласен продукт и повечето хора, особено когато тепърва стартират, просто трябва да стартират уебсайта си на живо.

За тези, които се нуждаят от най-доброто потребителско решение за хостинг на WordPress на пазара, горещо препоръчваме да използвате Kinsta. Ако имате нужда от най-бързи скорости, най-добро време за работа, Fort Knox-esque сигурност и WordPress експерти на повикване, трябва да използвате Kinsta

Ако сте изградили уебсайта си нагоре и сега получавате много трафик, предлагаме да разгледате и превключването към Kinsta.

Често задавани въпроси

Какво се управлява хостинг на WordPress?

Управляваният хостинг на WordPress е услуга, в която се грижат всички технически аспекти на хостинга на вашия WordPress сайт. Домакинът гарантира да управлява сигурността, скоростта, актуализациите, архивирането, продължителността и мащабируемостта. Това също означава, че поддръжката на клиентите е фантастична. Използването на управляван хостинг на WordPress отнема голяма част от техническата отговорност на плещите на собственика на уебсайта.

Kinsta споделен хостинг ли е??

Kinsta не е споделен хостинг. Компанията създаде своя собствена категория. Ако трябваше да го определим, бихме го нарекли хостинг на контейнери Google Cloud. Компанията използва Google Cloud и управлява всеки домейн в собствен софтуерен контейнер чрез Linux.

Каква е разликата между хост и домейн?

Домейн е вашият уеб адрес. Ето как хората знаят къде да намерят вашия действителен уебсайт. Те го въвеждат в уеб браузър, който действа като интернет GPS. Адресът ви се нуждае някъде, за да настроите магазин, така че вашият уеб-домакин да предостави интернет земя, за да шамара вашия адрес. В този сценарий вашият действителен уебсайт ще бъде вашата интернет къща.

Може също да ти хареса:

 • Най-добрите уеб хостинг услуги
 • Най-добър евтин хостинг
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector