Kinsta recensie

Kinsta is een premium webhost. Als ik aan premium denk, wil ik het meestal over wat voor smerige oude dan ook standaard- ding is beschikbaar. Als ik weet dat er een premium-versie is, spot ik met het alternatief.


In de wereld van hosting hebben de meeste mensen de premium-versie niet nodig. Dat is waarschijnlijk het geval in de meeste situaties met betrekking tot premiumservices. Standaard hostingdiensten maken de klus echt geklaard, vooral voor mensen die net beginnen met hun website. 
Dat wil niet zeggen dat premium hosting niet op zijn plaats is. Er zijn tal van voordelen voor services zoals Kinsta.

Het mooie is dat Kinsta is het beste van de premium hostingopties die er zijn en ik vertel je graag waarom.

TLDR;

Kinsta bevindt zich in de premiumcategorie van WordPress-hosting. Als je besluit dat je het extra geld wilt gebruiken om Kinsta te gebruiken, zul je niet teleurgesteld zijn. Weet gewoon dat u veel geld uitgeeft. 

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat goedkopere hostingservices u kunnen bieden wat u nodig heeft zonder veel geld uit te geven. Als u een premium managed hosting-service nodig heeft, Kinsta is een geweldige keuze.

Overzicht van Kinsta

Wat maakt een hostingdienst premium??

Op elk standaard hostingplatform zijn er minpunten aan verbonden. De sitesnelheid is misschien niet perfect of het installeren van een SSL kan een grote pijn zijn. Het hele punt van deze premium services is om elk pijnpunt weg te nemen. De manier waarop ze dit doen, is door meer in rekening te brengen, zodat ze over de best mogelijke infrastructuur kunnen beschikken.

Kinsta zelf is gemaakt door WordPress-ontwikkelaars. Dit is een goed teken omdat het is gemaakt door mensen die daadwerkelijk van de service gebruik wilden maken. In 2013 was het hun doel om het beste WordPress-hostingplatform op de markt te creëren.

Kinsta Dashboard

De makers beseften dat er zijn veel hostingservices die hetzelfde type service aanbieden. In plaats van een laag bedrag in rekening te brengen, besloten ze een hostingservice te bouwen die was gebouwd op nieuwe technologie volledig gericht op snelheid, veiligheid en stabiliteit.

De manier waarop ze dit hebben gedaan, is door voort te bouwen op het Google Cloud Platform door gebruik te maken van de nieuwste technologie en deze te combineren met overkill beveiligingscontroles en over-the-top klantenservice.

 • PROS

  Klantenservice op hoog niveau
  Beveiligd netwerk
  Dagelijkse back-ups
  Snelle snelheden
  Betrouwbare uptime
  Premium eigenschappen

 • CONS

   Nieuw dashboard dus geen cPanel of Plesk
  Duur
  Gespecialiseerd alleen in WordPress

Kinsta Uptime

Kinsta-servers zijn strategisch geplaatst en bemand door het Google Cloud Platform, wat betekent dat ze supersnel zijn. Voor de prijs die je voor Kinsta betaalt, kun je beter absurde snelheden krijgen. Gelukkig levert Kinsta.

Laten we ingaan op mijn favoriete onderdeel, de werkelijke cijfers.

Al onze tests zijn uitgevoerd in Canada om een ​​nauwkeurige mix van resultaten in het hele land te verkrijgen. Tijdens de test hebben we de Montréal-server gebruikt voor Montréal en Toronto en de Iowa-server voor Vancouver en Winnipeg. Bekijk om te beginnen de onderstaande resultaten van onze vier testlocaties.

 • Montreal

  Uptime – 99,98%
  Laadtijd – 409ms

 • Toronto

  Uptime – 99,98%
  Laadtijd – 468ms

 • Vancouver

  Uptime – 99,97%
  Laadtijd – 416ms

 • Winnipeg

  Uptime – 99,97%
  Laadtijd – 501ms

Dus wat betekenen deze cijfers eigenlijk??

Ten eerste is het belangrijk om de terminologie te begrijpen. Wanneer we het hebben over uptime op HostingCanada.org, verwijst dit naar een maatstaf van hoe consistent de services van de hostingprovider zijn. De statistiek wordt weergegeven als een percentage om de totale tijd aan te geven dat de hostingprovider online is en normaal functioneert.

Bijvoorbeeld, Kinsta heeft gepresteerd met een uptime van 99,98% van testlocaties in Montreal. Dit betekent dat in alle gegevens die we hebben verzameld tijdens onze tests, De services van Kinsta waren slechts .02% procent van de tijd voor Montreal-gebruikers. De wiskunde komt neer op minder dan 2 uur downtime in de loop van een jaar – bijna niets.

Bij het meten van de uptime-prestaties kan zelfs een fractie van een procentpunt een aanzienlijk verschil maken voor de beschikbaarheid van uw website. We beschouwen uptime-statistieken van meer dan 98% als sterk, met alles beneden dat geclassificeerd als slecht.

Kinsta met 99,9% + uptimes

De allerbeste hostingbedrijven garanderen een uptime van 99% of zullen u een deel van uw betalingen terugbetalen als niet aan die verwachting wordt voldaan. Kinsta is een van die bedrijven die een dergelijke garantie biedt.

Kinsta Uptime-pagina

Nu we schakelen tussen versnellingen en laadtijden, verschuift onze focus van algemene beschikbaarheid naar werkelijke snelheidsmetingen. De door Hosting Canada samengestelde cijfers zijn gemiddeld gedurende maanden testen met het Kinsta-platform met verschillende browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer. Bovenstaande tijden worden gemeten in milliseconden en beslaan de lengte van een volledige aanvraag en reactie op een cloudwebserver.

Houd er rekening mee dat de eindgebruikers van uw website enige variatie in responstijden lijken door verschillende factoren, waaronder lokale netwerksnelheid, browsergedrag en serververkeer. Over het algemeen, De laadtijdsnelheden van Kinsta presteerden ver boven het gemiddelde in vergelijking met andere veelvoorkomende providers in Canada. We hebben meestal een snellere internetsnelheid dan de meeste.

Laadtijden die gemiddeld op 2000 milliseconden of minder liggen, worden als hoge prestaties beschouwd, dit betekent dat de eindgebruiker zeer weinig vertraging zal oplopen bij het laden van de webpagina. Hostingproviders met langzamere reactietijden zijn riskant in het gebruik. Uw lezers en klanten kunnen geïrriteerd raken door de vertragingen en ervoor kiezen om in plaats daarvan door andere sites te bladeren.

Kinsta blaast deze tijden uit het water en biedt echt een premium-ervaring.

Servers

Kinsta gebruikt Google Cloud en meer specifiek de versie met meerdere regio’s van hun service. Dat betekent dat Kinsta-gebruikers toegang hebben tot 22 regio’s waar datacenters zich bevinden.

Kinsta-locaties

Als Canadees zijn er meerdere servers die logisch kunnen zijn voor uw bedrijf, zoals Montreal en Iowa.

Als je besluit om Kinsta te gebruiken, zijn de volgende steden die je kunt selecteren voor je datacenter:

 •  Council Bluffs, Iowa, Verenigde Staten
  St. Ghislain, België
   Changhua County, Taiwan
   Sydney, Australië
   The Dalles, Oregon, Verenigde Staten
  Ashburn, Virginia, Verenigde Staten
  Moncks Corner, South Carolina, Verenigde Staten
  São Paulo, Brazilië
  London, Verenigd Koninkrijk
  Frankfurt, Duitsland
 • Jurong West, Singapore
  Tokio, Japan
  Mumbai, India
  Montreal Canada
  Nederland
  Hamina, Finland
  Los Angeles, Californië
  Hong Kong
  Zurich, Zwitserland
  Osaka, Japan

Beveiliging en bewaking

Beveiliging is natuurlijk een groot probleem bij het beheren van een website. Er zijn veel manieren om uw WordPress-website te beveiligen. U kunt plug-ins gebruiken of uw eigen handmatige procedure implementeren, maar de beste manier om WordPress-beveiliging te beheren, is door iemand anders het grootste deel van het werk voor u te laten doen.

Wie zou het moeten gebruiken

Kinsta implementeert een streng beveiligd netwerk dat in feite alles doet wat een WordPress-beveiligingsplug-in voor u zou doen.

Een deel van de toegevoegde waarde in een premium hostingservice is dat ze maken uw website extreem veilig. Concreet, Kinsta implementeert DDoS-aanvalsdetectie, softwaregebaseerde beperkingen, SSL-ondersteuning en firewalls.

Niet alleen dat, als een aanval om een ​​of andere reden uw website offline haalt en alles verwijdert, u niets te vrezen hebt. Kinsta heeft een dagelijks back-upbeleid wat betekent dat u, wat er ook gebeurt, de versie van uw website van gisteren onmiddellijk kunt gebruiken. Als uw website-aanvaller zijn aanval goed uitvoert, kunt u mogelijk zelfs de huidige versie van uw website terugkrijgen.

kinsta beveiligingsfuncties

Kinsta gebruikt aparte back-upomgevingen voor je live website en je staging-omgeving zodat u ook niets van uw nieuwe voortgang verliest.

Als een dagelijkse back-up niet jouw ding is, kun je Kinsta meer betalen om je website zo vaak mogelijk bij te werken. Als je een paranoïde persoon bent die elk uur een back-up van je site nodig heeft, veroordeelt Kinsta je niet, ze zullen een paar extra dollars vragen en je site elk uur back-uppen.

Kinsta is proactief in het voorkomen van hacks omdat ze al hun serversoftware up-to-date houden en een stevig monitoringbeleid hebben, waar we hierna op terugkomen. Als je toch wordt gehackt, heeft Kinsta de garantie dat er voor je wordt gezorgd met onmiddellijke prioriteit. Hun WordPress-experts beloven je website binnen de kortste keren weer aan de praat te krijgen.

Prijzen en functies

Heb je ooit een service gekocht en die service is veel meer dan je eigenlijk nodig hebt? Alsof je zitplaatsen op de ijsbaan koopt voor een Maple Leaf-game en een massage is inbegrepen in de ticketprijs wanneer je maar wilt.

kinsta prijzen starter-pro-business

Begrijp me niet verkeerd, een massage zou leuk zijn. Dit is echter niet nodig. Je zou blij zijn met het kijken naar de wedstrijd. Kinsta’s versie van een hockeyspelmassage is hun monitoringbeleid. Het is absoluut overdreven maar wordt nog steeds gewaardeerd.

kinsta prijzen voor bedrijven

De hostingservice controleert uw website elke twee minuten. Ja, elke twee minuten. Dat betekent dat Kinsta 720 keer per dag je website controleert. Lijkt me een beetje veel, maar wat weet ik. Als er iets misgaat, kijken ze er meteen naar en repareren het. Dat kan letterlijk gebeuren voordat je je realiseert dat er iets mis is. Kinsta doet hetzelfde met al hun hardware en systemen.

Klantenservice

Kinsta tilt de klantenservice van webhosting echt naar een hoger niveau. Het bedrijf is niet tevreden met alleen maar te helpen ervoor te zorgen dat u alles goed doet qua hosting. De klantenondersteuning helpt je zelfs met je WordPress-website. Het is tenslotte een WordPress-webhostingservice.

Wie zou het moeten gebruiken

Kinsta is er om je daadwerkelijk te helpen met je WordPress-site. Omdat de service is opgezet als een WordPress-hostingservice, de klantenondersteuning weet alles van WordPress en kan WordPress-problemen voor u oplossen. Ze helpen u bij het oplossen van problemen, serveronderhoud, thema’s, plug-ins en algemeen onderhoud. Door Kinsta als een hostingservice te gebruiken, krijg je meteen een WordPress-expert in je team.

kinsta ondersteuningsfuncties

De website van Kinsta heeft zelfs een hele sectie gewijd aan het lesgeven in WordPress.

Kennis basis

Ik haat persoonlijk het gebruik van klantenondersteuning bij een bedrijf, omdat de informatie die ik nodig heb over het algemeen al beschikbaar is. Ik ben een sukkel voor een kennisbank en Kinsta levert. Ze hebben talloze nuttige artikelen die de meeste basisproblemen zouden moeten behandelen.

Het lijkt erop dat het beleid van Kinsta is om alle problemen te loggen en als een probleem zich meer dan een paar keer voordoet, maken ze er een Knowledge Base-artikel over.

24/7 ondersteuning

Kinsta heeft 24/7 klantenondersteuning wat fantastisch is voor internationale klanten en mensen die tot diep in de nacht willen werken. De ondersteuning is beschikbaar via chat en e-mail en is aangedreven door intercom, de beste software voor klantenondersteuning op de markt en biedt meerdere mensen toegang tot uw klantenondersteuningsprobleem.

Kenmerken

Je zou verwachten een heleboel functies te ontvangen van een premium service zoals Kinsta. Gelukkig houdt Kinsta zich niet in en geeft je alles wat je maar wilt. Als Kinsta momenteel niet heeft wat je zoekt, vertelt hun website ons om contact met hen op te nemen zodat de service eraan kan werken deze te verkrijgen. Ik ken geen andere hostingservice die dat aanbiedt.

Overzicht van kinsta-functies

Architectuur

Dit is wat de hele boot aandrijft. Kinsta gebruikt de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat je de snelle laadtijden hebt waar we het eerder over hadden. De manier waarop dit wordt bereikt is door gericht op het gebruik van de beste technologie, bronisolatie, automatische schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Voor de technologie-liefhebbers die er zijn, is de technologie die Kinsta gebruikt binnen hun architectuur Nginx, PHP 7.4, LXD-softwarecontainers en MariaDB.

Google Cloud

Het Google Cloud-platform is het beste en snelste platform dat een hostingservice kan gebruiken. Met 22 datacenters over de hele wereld is alles verbonden en ontworpen om ervoor te zorgen dat niemand die het gebruikt ver weg is. Dit resulteert in veel hogere snelheden en stelt elke Kinsta-klant in staat om hun kracht te vergroten wanneer ze maar willen.

Andere mogelijkheden

Kinsta heeft andere functies, zoals gratis sitemigraties als je overkomt van een andere host, gereedheid voor verkeersstoten, tools voor sitebeheer, staging-servers, site cloning, site-analyse, eigen dashboard, testomgevingen, ontwikkelingssites, geavanceerde ondersteuning voor ontwikkelaars, meerdere PHP versies, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, schaalbezoeken, CDN en Nginx reverse proxy.

kinsta uptime snelheidsfuncties

Nog één ding, als je niet ziet wat je nodig hebt op het dashboard, moedigt Kinsta aan contact op te nemen met het ondersteuningsteam om te vragen wat je nodig hebt. We hebben dit niet getest, maar het lijkt erop dat ze precies goed zijn wat u nodig heeft op basis van hoe andere tests voor klantenondersteuning zijn verlopen.

Soorten hosting

Kinsta biedt geen shared hosting of VPS-hosting aan. Het biedt zijn eigen type hosting die momenteel geen label heeft. In plaats van een dedicated server of VPS-hosting aan te bieden, Kinsta biedt zijn starter- en pro-opties en heeft een categorie voor bedrijven en ondernemingen.

De starteroptie is perfect voor iemand met één website, terwijl de pro-versie voor iemand is die een of twee websites heeft maar een beetje extra sap nodig heeft.

Je kunt gemakkelijk zien welk plan je nodig hebt, want Kinsta legt het uit met eenvoudige statistieken om aan je behoeften te voldoen zoals het aantal WordPress-installaties en het totale maandelijkse verkeer.

Als u eenmaal in de categorieën voor bedrijven en ondernemingen bent gesprongen, kunt u het beste identificeren wat u nodig hebt door het daarop af te stemmen. Als u een bureau of onderneming bent met grotere behoeften dan wordt aangeboden, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het bedrijf.

Prijsplannen

Elk plan van Kinsta bevat het volgende:

 • 30-dagen geld terug garantie
  Gratis basismigraties van andere hosts
  Google Cloud Platform
  Al hun servers
  Automatische dagelijkse back-ups
  14 dagen back-upretentie
  24/7 ondersteuning
 • Multi-user omgeving
  Verzamelplaats
  SSL-certificaat
  Ondersteuning voor PHP 7
  SSH-toegang
  Witgelabelde cache

Elk plan naast het startersplan omvat ook het klonen van sites en ondersteuning voor meerdere sites. In onderstaande tabel zijn de verschillende plannen weergegeven. De beste manier om te bepalen wat u nodig heeft, is door het aantal websites dat u gaat gebruiken en het aantal maandelijkse bezoeken dat u zult ontvangen.

Het inpakken

Kinsta wordt daar waarschijnlijk beschouwd als een van de beste WordPress-hostingoplossingen voor consumenten die momenteel op de markt zijn. We hebben Kinsta niet op nummer één omdat de meeste mensen niet de beste WordPress-hostingoplossing voor consumenten op de markt nodig hebben. 

De service is gebouwd als een premiumproduct en de meeste mensen, vooral als ze net beginnen, moeten gewoon hun website live hebben.

Voor degenen die de beste WordPress-hostingoplossing voor consumenten op de markt nodig hebben, we raden je ten zeerste aan om Kinsta te gebruiken. Als je de hoogste snelheden, de beste uptime, Fort Knox-achtige beveiliging en WordPress-experts op afroep, je zou Kinsta moeten gebruiken

Als je je website hebt opgebouwd en nu veel bezoekers krijgt, raden we je aan om ook naar Kinsta over te schakelen.

FAQs

Wat is beheerde WordPress-hosting?

Managed WordPress hosting is een dienst waarbij alle technische aspecten van het hosten van uw WordPress-site worden verzorgd. De host zorgt voor het beheer van beveiliging, snelheid, updates, back-ups, uptime en schaalbaarheid. Het betekent ook dat de klantenservice fantastisch is. Het gebruik van managed WordPress-hosting neemt veel technische verantwoordelijkheid van de schouders van een website-eigenaar.

Is Kinsta gedeelde hosting?

Kinsta is geen gedeelde hosting. Het bedrijf creëerde een eigen categorie. Als we het moesten definiëren, zouden we het Google Cloud-containerhosting noemen. Het bedrijf gebruikt Google Cloud en voert elk domein uit op zijn eigen softwarecontainer via Linux.

Wat is het verschil tussen een host en een domein?

Een domein is uw webadres. Zo weten mensen waar ze uw daadwerkelijke website kunnen vinden. Ze typen het in een webbrowser die fungeert als een internet-gps. Uw adres heeft een plaats nodig om een ​​winkel op te zetten, zodat uw webhost het internetland biedt om uw adres op te slaan. In dit scenario is uw eigenlijke website uw internethuis.

Dit vind je misschien ook leuk:

 • Beste webhostingservices
 • Beste goedkope hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map