Kinsta gjennomgang

Kinsta er en førsteklasses webvert. Når jeg tenker på premium noe, vil jeg vanligvis ha det over hva som er skittent gammelt standard ting er tilgjengelig. Hvis jeg vet at det er en premiumversjon der ute, håner jeg på alternativet.


I vertsverdenen trenger de fleste ikke premiumversjonen. Det er sannsynligvis tilfelle i de fleste situasjoner om premium-tjenester. Standard hosting-tjenester får virkelig gjort jobben, spesielt for folk som nettopp begynner med nettstedet sitt. 
Det vil ikke si at premiumhotell ikke har sin plass. Det er en hel rekke fordeler med tjenester som Kinsta.

Det fine er det Kinsta er det beste av premium hosting alternativer der ute og jeg vil gjerne fortelle deg hvorfor.

TLDR;

Kinsta er i premiumkategorien for WordPress hosting. Hvis du bestemmer deg for å ønske deg ekstra penger for å bruke Kinsta, blir du ikke skuffet. Bare vet at du vil bruke mye penger. 

Det er viktig å huske på at billigere hostingtjenester kan gi deg det du trenger uten å bruke mye penger. Hvis du trenger en premium administrert hosting-tjeneste, Kinsta er et godt valg.

Oversikt over Kinsta

Hva gjør en hostingtjeneste premium?

På hvilken som helst standard hostingplattform vil det være negativer knyttet til den. Nettstedets hastighet er kanskje ikke perfekt, eller det kan være en stor smerte å installere en SSL. Hele poenget med disse premiumtjenestene er å ta bort alle smertepunkter. Måten de gjør dette på er ved å lade mer slik at de kan ha den best mulig infrastrukturen.

Kinsta selv ble opprettet av WordPress-utviklere. Dette er et godt tegn da den ble opprettet av folk som faktisk ønsket å bruke tjenesten. I 2013 var målet deres å lage den beste WordPress-hostingplattformen på markedet.

Kinsta Dashboard

Skaperne innså at det finnes mange hostingtjenester som tilbyr samme type tjeneste. I stedet for å belaste et lavt dollarbeløp, bestemte de seg for å bygge en hostingtjeneste bygd på ny teknologi som er fullstendig fokusert på hastighet, sikkerhet og stabilitet.

Slik de har gjort dette er ved å bygge videre på Google Cloud Platform mens ved å bruke den nyeste teknologien og sammenkoble den med sikkerhetskontroll for overkill og over kundestøtten.

 • PROS

  Kundestøtte på høyt nivå
  Sikkert nettverk
  Daglige sikkerhetskopier
  Rask hastighet
  Pålitelig oppetid
  Premium funksjoner

 • ULEMPER

   Nytt instrumentpanel så ingen cPanel eller Plesk
  Dyrt
  Spesialiserer bare i WordPress

Kinsta Uptime

Kinsta-servere er strategisk plassert og bemannet av Google Cloud Platform, noe som betyr at de er supersnelle. For prisen du betaler for Kinsta, bør du få absurde hastigheter. Heldigvis leverer Kinsta.

La oss dykke inn i favorittdelen min, de faktiske tallene.

Alle testene våre ble kjørt i Canada for å hjelpe til med å få en nøyaktig blanding av resultater over hele landet. Gjennom testen brukte vi Montréal-serveren for Montréal og Toronto og Iowa-serveren for Vancouver og Winnipeg. For å komme i gang, sjekk ut resultatene nedenfor fra våre fire teststeder.

 • Montreal

  Oppetid – 99,98%
  Lastetid – 409ms

 • Toronto

  Oppetid – 99,98%
  Lastetid – 468ms

 • Vancouver

  Oppetid – 99,97%
  Lastetid – 416ms

 • Winnipeg

  Oppetid – 99,97%
  Lastetid – 501ms

Så, hva betyr disse tallene faktisk?

Vel, først er det viktig å forstå terminologien. Når vi snakker om oppetid på HostingCanada.org, refererer det til et mål på hvor konsistent hostingleverandørens tjenester er. Statistikken presenteres som en prosentandel for å indikere den totale tiden som hostingleverandøren er online og fungerer normalt.

For eksempel, Kinsta har prestert med 99,98% oppetid fra Montreal-teststeder. Dette betyr at i alle dataene vi har samlet inn i testingen vår, Kinstas tjenester var nede i bare 0,02% prosent av tiden for Montreal-brukere. Matematikken tilsvarer mindre enn 2 timer nedetid i løpet av et år – nesten ingenting.

Når du måler oppetidens ytelse, kan til og med en brøkdel av et prosentpoeng gjøre en vesentlig forskjell for nettstedets tilgjengelighet. Vi anser oppetidsmålinger på over 98% for å være sterke, med alt under det som er klassifisert som dårlig.

Kinsta med 99,9% + oppetid

De aller beste vertsfirmaene garanterer 99% oppetid, ellers refunderer du noen av betalingene dine hvis forventningen ikke blir oppfylt. Kinsta er et av de selskapene som gir en slik garanti.

Kinsta Uptime-side

Når vi skifter gir til lastetid, skifter fokuset vårt fra total tilgjengelighet til faktiske hastighetsmålinger. Tallene som er satt sammen av Hosting Canada, er i gjennomsnitt over måneder med testing med Kinstas plattform med forskjellige nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Tider gitt ovenfor måles i millisekunder og dekker lengden på en fullstendig forespørsel og svar til en nettsky-server.

Husk at sluttbrukere på nettstedet ditt kan virke en viss variasjon i responstider på grunn av en rekke faktorer, inkludert lokal nettverkshastighet, nettleseratferd og servertrafikk. Alt i alt, Kinstas ladetidshastigheter presterte godt over gjennomsnittet sammenlignet med andre vanlige leverandører tilgjengelig i Canada. Vi har en tendens til å ha raskere internetthastighet enn de fleste.

Lastetider som gjennomsnittlig er på 2000 millisekunder eller mindre, anses for å være høy ytelse, da det betyr at sluttbrukeren vil ha svært liten forsinkelse når han laster inn nettsiden. Hostingleverandører med tregere responstid er risikabelt å bruke. Leserne og kundene dine kan bli irriterte over forsinkelsene og velger å bla gjennom andre nettsteder i stedet.

Kinsta blåser disse tider ut av vannet og gir virkelig en førsteklasses opplevelse.

servere

Kinsta bruker Google Cloud og mer spesifikt versjonen av tjenesten deres i flere regioner. Det betyr at Kinsta-brukere har tilgang til 22 regioner der datasentre er lokalisert.

Kinsta lokasjoner

Som kanadisk er det flere servere som kan være fornuftig for selskapet ditt som Montréal og Iowa.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Kinsta, er følgende byer du kan velge for datasenteret:

 •  Council Bluffs, Iowa, USA
  St. Ghislain, Belgia
   Changhua County, Taiwan
   Sydney, Australia
   The Dalles, Oregon, USA
  Ashburn, Virginia, USA
  Moncks Corner, South Carolina, USA
  São Paulo, Brasil
  London, Storbritannia
  Frankfurt, Tyskland
 • Jurong West, Singapore
  Tokyo, Japan
  Mumbai, India
  Montréal, Canada
  Nederland
  Hamina, Finland
  Los Angeles, California
  Hong Kong
  Zurich, Sveits
  Osaka, Japan

Sikkerhet og overvåking

Sikkerhet er åpenbart en stor bekymring når du administrerer et nettsted. Det er mange måter å sikre WordPress-nettstedet ditt. Du kan bruke plugins eller implementere din egen manuelle prosedyre, men den beste måten å administrere WordPress-sikkerhet er å få noen andre til å gjøre mesteparten av arbeidet for deg.

Hvem skal bruke den

Kinsta implementerer et høyt sikkerhetsnettverk som i utgangspunktet gjør alt en WordPress-sikkerhetsplugin vil gjøre for deg.

En del av verdiøkningen i en premium hostingtjeneste er det de gjør nettstedet ditt ekstremt sikkert. nærmere bestemt, Kinsta implementerer DDoS angrepdeteksjon, programvarebaserte restriksjoner, SSL-støtte og brannmurer.

Ikke bare det, hvis du av et eller annet grunn angrep tar nettstedet ditt offline og sletter alt, har du ingenting å frykte. Kinsta har en daglig backup-policy som betyr at uansett hva, kan du få gårsdagens versjon av nettstedet ditt i gang umiddelbart. Hvis angriperen din ganger ganger angrepet riktig, kan du til og med få dagens versjon av nettstedet ditt tilbake.

kinsta sikkerhetsfunksjoner

Kinsta bruker separate sikkerhetskopimiljøer for ditt live nettsted og iscenesettelsesmiljøet slik at du heller ikke mister noe av den nye fremgangen din.

Hvis det ikke er noe å ha en daglig sikkerhetskopi, kan du betale Kinsta mer for å oppdatere nettstedet ditt så ofte som mulig. Hvis du er en paranoid person som trenger nettstedet ditt sikkerhetskopiert hver time, vil Kinsta ikke dømme deg, de vil ta noen ekstra kroner og sikkerhetskopiere nettstedet ditt hver time.

Kinsta er proaktiv i forebygging av hacks ettersom de holder all serverprogramvaren oppdatert og har en heftig overvåkingspolicy, som vi vil komme nærmere inn på. Hvis du blir hacket, har Kinsta en garanti for at du blir ivaretatt med umiddelbar prioritet. WordPress-ekspertene deres lover å få nettstedet ditt opp igjen og gå på kort tid.

Priser og funksjoner

Har du noen gang kjøpt en tjeneste og inkludert i den tjenesten er mye mer enn du faktisk trenger? Som om du kjøper rink-seter til et Maple Leafs spill og inkludert i billettprisen er en massasje når du vil.

kinsta priser starter-pro-business

Ikke misforstå, massasje ville være fint. Det er imidlertid ikke nødvendig. Du vil være fornøyd med bare å se på spillet. Kinstas versjon av en hockey-spillmassasje er deres overvåkingspolitikk. Det er definitivt overkill men likevel verdsatt.

kinsta priser forretningsvirksomhet

Hosting-tjenesten sjekker nettstedet ditt hvert annet minutt. Ja, hvert andre minutt. Det betyr at Kinsta sjekker nettstedet ditt 720 ganger per dag. Virker litt mye for meg, men hva vet jeg. Hvis noe går galt, ser de umiddelbart på det og fikser det. Det kan bokstavelig talt skje før du selv skjønner at noe er galt. Kinsta gjør det samme med all maskinvare og systemer også.

Kundeservice

Kinsta tar virkelig webhosting kundestøtte til neste nivå. Firmaet er ikke fornøyd med bare å hjelpe deg med å sørge for at du gjør alt riktig med tanke på hosting. Kundestøtten vil til og med hjelpe deg med WordPress-nettstedet ditt. Det er tross alt en WordPress webhotell.

Hvem skal bruke den

Kinsta er der for å faktisk hjelpe deg med WordPress-nettstedet ditt. Siden tjenesten er satt opp som en WordPress-hosting-tjeneste, kundesupporten vet alt om WordPress og kan løse WordPress-problemer for deg. De hjelper deg med feilsøking, servervedlikehold, temaer, plugins og generelt vedlikehold. Hvis du bruker Kinsta som en vertstjeneste, får du en WordPress-ekspert på teamet ditt med en gang.

kinsta-støttefunksjoner

Kinstas nettsted har til og med en hel seksjon viet til å undervise i WordPress.

Kunnskapsbase

Jeg personlig hater å bruke kundestøtte hos et selskap, siden informasjonen jeg trenger generelt allerede finnes der ute. Jeg er en sucker etter en kunnskapsbase og Kinsta leverer. De har utallige nyttige artikler som skal dekke de fleste grunnleggende problemer.

Det ser ut som om Kinstas policy er å logge alle problemer, og hvis en forekommer mer enn et par ganger, lager de en kunnskapsbaseartikkel om det.

24/7 support

Kinsta har 24/7 kundestøtte noe som er fantastisk for internasjonale kunder og folk som liker å jobbe sent på kvelden. Støtten er tilgjengelig via chat og e-post og er drevet av intercom, den beste kundestøtteprogramvaren på markedet i dag og lar flere personer få tilgang til kundesupportproblemet ditt.

Funksjoner

Du kan forvente å motta en rekke funksjoner fra en premiumtjeneste som Kinsta. Heldigvis holder ikke Kinsta tilbake og gir deg alt du måtte ønske deg. Hvis Kinsta foreløpig ikke har det du vil, ber nettstedet deres om å kontakte dem slik at tjenesten kan jobbe med å få tak i den. Jeg vet ikke om en annen hosting-tjeneste som tilbyr det.

kinsta funksjoner oversikt

Arkitektur

Det er dette som driver hele båten. Kinsta bruker den nyeste teknologien for å sikre at du har rask belastningstid vi snakket om tidligere. Måten dette oppnås er ved med fokus på å bruke den beste teknologien, ressursisolering, automatisk skalerbarhet og tilgjengelighet.

For teknologien som finnes der ute, er teknologien Kinsta benytter i arkitekturen Nginx, PHP 7.4, LXD-programvarebeholdere og MariaDB.

Google Cloud

Google Cloud-plattformen er den beste og raskeste plattformen en vertstjeneste kan bruke. Med 22 datasentre over hele verden er alt koblet og designet for å sikre at ingen som bruker det er langt borte. Dette resulterer i mye raskere hastigheter og lar enhver Kinsta-kunde øke kraften når de vil.

Andre funksjoner

Kinsta har andre funksjoner som gratis migrering av nettsteder hvis du kommer fra en annen vert, trafikkstødberedskap, verktøy for nettstedstyring, iscenesettelsesservere, kloning av nettsteder, analyse av nettsteder, proprietært dashbord, testmiljøer, utviklingssider, avansert utviklerstøtte, flere PHP versjoner, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, skalebesøk, CDN og Nginx reverse proxy.

kinsta oppetidshastighetsfunksjoner

En ting til, hvis du ikke ser hva du trenger på dashbordet, oppfordrer Kinsta til å kontakte supportteamet for å be om det du trenger. Vi har ikke testet ut dette, men det ser ut til at de får rett på hva du trenger, basert på hvordan andre kundesupporttester har gått.

Typer av hosting

Kinsta tilbyr ikke delt hosting eller VPS-hosting. Det tilbyr sin egen type hosting som for øyeblikket ikke har etikett. Heller enn å tilby en dedikert server- eller VPS-hostingalternativer, Kinsta tilbyr sine start- og pro-alternativer og har en kategori for virksomheter og bedrifter.

Startalternativet er perfekt for noen med ett nettsted, mens pro-versjonen er for en som har en eller to nettsteder, men trenger litt ekstra juice.

Det er enkelt å fortelle hvilken plan du trenger, da Kinsta legger den ut med enkle beregninger for å matche dine behov til for eksempel antall WordPress-installasjoner og total månedlig trafikk.

Når du hopper inn i kategoriene for virksomheter og bedrifter, er den beste måten å identifisere hva du trenger, ved å matche det opp til det. Hvis du er et byrå eller et selskap som har større behov enn det som tilbys, er alt du trenger å gjøre å kontakte selskapet.

Prisplaner

Hver plan fra Kinsta inkluderer følgende:

 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
  Gratis grunnleggende migrasjoner fra andre verter
  Google Cloud Platform
  Alle serverne deres
  Automatiske daglige sikkerhetskopier
  14 dager med sikkerhetskopiering
  24/7 support
 • Flerbrukermiljø
  Scene område
  SSL-sertifikat
  PHP 7-støtte
  SSH-tilgang
  Hvitmerket cache

Hver plan foruten startplanen inkluderer også kloning av nettsteder og støtte for flere nettsteder. De forskjellige planene er vist i tabellen nedenfor. Den beste måten å identifisere hva du måtte trenge, er hvor mange nettsteder du skal bruke og hvor mange månedlige besøk du får.

Pakk det opp

Kinsta anses antagelig der oppe som en av de beste WordPress-hostingløsningene på markedet i dag. Vi har ikke Kinsta rangert som nummer én fordi de fleste ikke trenger den beste forbruker WordPress-hostingløsningen på markedet. 

Tjenesten ble bygget som et premiumprodukt og de fleste mennesker, spesielt når de bare starter, trenger bare å få nettstedet sitt live.

For de som trenger den beste WordPress-hostingløsningen på markedet, Vi anbefaler sterkt å bruke Kinsta. Hvis du trenger raskeste hastigheter, beste oppetid, Fort Knox-esque sikkerhet og WordPress-eksperter på samtale, du bør bruke Kinsta

Hvis du har bygd opp nettstedet ditt og nå får mye trafikk, foreslår vi at du går inn på å bytte til Kinsta også.

Spørsmål og svar

Hva er administrert WordPress hosting?

Managed WordPress hosting er en tjeneste der alle tekniske aspekter ved hosting av WordPress-nettstedet blir ivaretatt. Verten sørger for å administrere sikkerhet, hastighet, oppdateringer, sikkerhetskopiering, oppetid og skalerbarhet. Det betyr også at kundestøtten er fantastisk. Å bruke administrert WordPress-hosting tar mye av det tekniske ansvaret av skuldrene til en websideeier.

Er Kinsta delt hosting?

Kinsta er ikke delt hosting. Selskapet opprettet en egen kategori. Hvis vi måtte definere det, ville vi kalt det Google Cloud container hosting. Selskapet bruker Google Cloud og driver hvert domene på sin egen programvarebeholder via Linux.

Hva er forskjellen mellom en vert og et domene?

Et domene er nettadressen din. Slik vet folk hvor du kan finne den faktiske nettsiden din. De skriver det inn i en nettleser som fungerer som en internett-GPS. Adressen din trenger et sted for å sette opp butikk, slik at webhotellet gir internettland til å slå adressen din på. I dette scenariet vil det faktiske nettstedet ditt være ditt internetthus.

Du vil kanskje også like:

 • Beste webhotell
 • Beste billige vert
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map