HostPapa Review 2020 (+ korting)

Toen ik voor het eerst van HostPapa hoorde, kreeg ik eigenlijk een beetje honger …


Ik eet niet zoveel pizza als toen ik een eerstejaars was bij McGill, die naar de finale propte. Desalniettemin roept de naam HostPapa beelden op van een warme, kaasachtige, diepe pepperoni-schotel, vers uit de oven. Mmm…

HostPapa is namelijk een hostingbedrijf – geen pizzaketen. Maar net als de beste pizzabedrijven van mijn tijd, leveren ze echt.

In deze HostPapa-recensie ga ik uitsplitsen waarom dit vrij nieuwe bedrijf onze de facto nummer één keuze is geworden in de hostingruimte in Canada.

(Hint: het heeft onder andere te maken met hun geweldige klantenservice.)

HostPapa begon in 2006 en is sindsdien behoorlijk snel gegroeid. Tegenwoordig hosten ze meer dan 500.000 websites over de hele wereld.

Laten we eens kijken hoe ze zich meten met andere hostingbedrijven, kijkend naar hun prijzen, ondersteuning, snelheid en uptime.

Klaar? Laten we erin duiken.

TLDR;

HostPapa is gemakkelijk onze favoriete webhost – en dat is niet alleen omdat ze een Canadees bedrijf zijn.

U zult de hogere snelheden zien dan de meeste andere beschikbare hostingservices omdat de servers van HostPapa zich in Canada bevinden.

Omdat HostPapa net zoveel van Canada houdt als wij, bieden ze enorme kortingen aan al onze lezers. Bijna de helft van de prijs van hun reguliere hostingpakketten en gratis upgrades die anders een beetje prijzig zijn. De korting die ze bieden, maakt een premiumkeuze zoals HostPapa net zo goedkoop als sommige van de goedkoopste plannen. .

Dankzij de korting van Hosting Canada kunnen lezers genieten 65% korting op normale prijzen + gratis domeinregistratie.

Daarnaast biedt HostPapa geweldige klantenondersteuning en fantastische beveiliging, samen met een handvol extra functies.

Hard Science – Hoe HostPapa zich verhoudt

Hier gaan we, stat nerds. Het is tijd om met HostPapa in te gaan op de wiskunde van webhosting.

Al onze tests zijn uitgevoerd in Canada om een ​​nauwkeurige mix van resultaten in het hele land te verkrijgen. Bekijk om te beginnen de onderstaande resultaten van onze vier testlocaties.

 • Montreal
  • Uptime – 99,87%
  • Gemiddelde laadtijd – 687 ms
 • Toronto
  • Uptime – 99,93%
  • Gemiddelde laadtijd – 650 ms
 • Vancouver
  • Uptime – 99,90%
  • Gemiddelde laadtijd – 682 ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 99,89%
  • Gemiddelde laadtijd – 705 ms

uptime versus downtimeDus wat betekenen deze cijfers eigenlijk??

Ten eerste is het belangrijk om de terminologie te begrijpen. Wanneer we het hebben over een uptime op HostingCanada.org, verwijst dit naar een meet hoe consistent de services van de hostingprovider zijn. De statistiek wordt weergegeven als een percentage om de totale tijd aan te geven dat de hostingprovider online is en normaal functioneert.

HostPapa heeft bijvoorbeeld gepresteerd met 99,93% uptime vanaf testlocaties in Montreal. Dit betekent dat in alle gegevens die we tijdens onze tests hebben verzameld, de services van HostPapa slechts .07% procent van de tijd voor Montreal-gebruikers niet konden gebruiken. De wiskunde komt nauwelijks overeen 5 uur downtime in de loop van een jaar – bijna niets.

Bij het meten van de uptime-prestaties kan zelfs een fractie van een procentpunt een aanzienlijk verschil maken voor de beschikbaarheid van uw website. We beschouwen uptime-statistieken van meer dan 98% als sterk, met alles beneden dat geclassificeerd als slecht.

HostPapa met 99,9% + uptimes

De allerbeste hostingbedrijven garanderen een uptime van 99% of zullen u een deel van uw betalingen terugbetalen als niet aan die verwachting wordt voldaan. HostPapa is een van die bedrijven die een dergelijke garantie biedt.

Nu bij het schakelen naar laadtijden, onze focus verschuift van totale beschikbaarheid naar daadwerkelijke snelheidsmetingen. De door Hosting Canada samengestelde cijfers zijn gemiddeld over maanden testen met het HostPapa-platform met verschillende browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer. Bovenstaande tijden worden gemeten in milliseconden en beslaan de lengte van een volledige aanvraag en reactie op een cloudwebserver.

Houd er rekening mee dat de eindgebruikers van uw website enige variatie in responstijden lijken door verschillende factoren, waaronder lokale netwerksnelheid, browsergedrag en serververkeer. Over het algemeen zijn de laadtijdsnelheden van HostPapa uitgevoerd Ruim boven het gemiddelde in vergelijking met andere veelvoorkomende providers in Canada.

Laadtijden die gemiddeld op 2000 milliseconden of minder liggen, worden als hoge prestaties beschouwd, omdat dit betekent dat de eindgebruiker zeer weinig vertraging zal oplopen bij het laden van de webpagina. Hostingproviders met langzamere reactietijden zijn riskant in het gebruik. Uw lezers en klanten kunnen geïrriteerd raken door de vertragingen en ervoor kiezen om in plaats daarvan door andere sites te bladeren.

Aangezien HostPapa datacenters heeft in heel Canada, zijn de websitesnelheden uitstekend voor alle hostingplannen voor Canadezen, maar de hoge prestaties van de webhost zijn niet alleen te wijten aan de locatie. HostPapa voert SDD uit op alle servers en gebruikt een Intel Scalable CPU die de geheugenadressen vermindert die de processor moet verwerken.

HostPapa-prijzen vergeleken

Hostpapa-prijzen uitgelegdOver het algemeen zijn de kosten voor cloud computing de afgelopen jaren gedaald. Dit is het resultaat van een verzadiging van de markt, met zoveel verschillende hostingproviders die vergelijkbare diensten aanbieden.

Toch is het bij het lanceren van een nieuwe website erg belangrijk om rekening te houden met financiële zaken. U moet de details nemen van wat een provider u in rekening brengt en analyseren samen met het record van hoe dat bedrijf presteert in termen van snelheid en betrouwbaarheid.

HostPapa is bedoeld voor kleine zakelijke klanten, maar ze verdelen hun aanbod in drie plannen, afhankelijk van het niveau van de middelen die u van plan bent te gebruiken. Hun goedkoopste optie is het Starter-plan, maar met de korting die HostPapa de lezers van Hosting Canada heeft verstrekt, is het businessplan eigenlijk goedkoper dan het startersplan.

Klik hier om de scherp geprijsde prijzen van HostPapa te zien.

Het bedrijfsplan is bedoeld voor kleine bedrijven die mogelijk meerdere websites of domeinen op één account moeten beheren. Klanten kunnen ook upgraden naar een Business Pro-pakket voor een extra maandelijks bedrag. De kosten van het businessplan van HostPapa met een Hosting Canada-korting worden hieronder beschreven.

Bij Hosting Canada, wij beschouwen HostPapa als waar voor uw geld. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met HostPapa, zal het bedrijf uw geld terugbetalen met hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Veiligheid

Een ander gebied waarin HostPapa uitblinkt, is beveiliging. De basisplannen worden geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties waarvoor u elders meer zou moeten betalen.

Niemand wil dat hun website wordt gehackt of aangevallen. Dat leidt tot verlies van lezers of klanten en tot veel frustratie.

HostPapa wordt geleverd met antispambeveiliging, een serverfirewall, constante bewaking en inbraakdetectie.

Als u een stap verder wilt gaan, wordt het business pro-plan geleverd met domeinprivacybescherming, een speciaal IP-adres en geautomatiseerde website-back-ups.

Bij het gebruik van WordPress of een ander CMS is beveiliging een groot probleem. Er zijn genoeg plug-ins om te gebruiken voor beveiliging op de platforms, maar uiteindelijk is het een enorme opluchting om extra beveiligingslagen van uw hostingservice te hebben.

Extra extra’s (gratis domein, SSL, 1-op-1 sessie, gratis sitebouwer

HostPapa biedt fantastische extra functies.

We hebben ingegaan op hun essentiële functies, geavanceerde functies en verbeteringen om u te helpen begrijpen waarvoor u daadwerkelijk betaalt en welke extra add-ons zijn inbegrepen bij de pakketten van HostPapa.

De Starter-, Business- en Business Pro-abonnementen van HostPapa bevatten allemaal standaard SSL-ondersteuning met behulp van een Let’s Encrypt-certificaat.

HostPapa bevat ook gratis domeinregistratie. U kunt via HostPapa zoeken naar een nieuwe domeinnaam, zoals een .com- of .net-adres en een gratis jaar ontvangen met het door u gekozen domein. Als je er al een hebt, zal HostPapa het gratis verbinden met je nieuwe hosting.

Als je helemaal nieuw bent in het ontwerpen van websites, is het leuk om dat te weten HostPapa biedt een bouwtool waarmee u elementen kunt slepen en neerzetten om een ​​dynamische webpagina samen te stellen. Met de Starter- en Business-abonnementen krijgt u beperkte toegang tot het bouwen van hun website, terwijl de Business Pro-optie meer functies en functionaliteit biedt.

Het is belangrijk op te merken dat de softwaretool voor het bouwen van websites van HostPapa ver achterblijft bij het daadwerkelijk gebruiken van WordPress. Dat is te verwachten, aangezien geen enkele hostingservice een substantiële websitebouwer heeft. De bouwer van Host Papa werkt voor eenvoudige bestemmingspagina’s of ander eenvoudig websiteontwerp.

Klantenservice, help alstublieft!

Wanneer u voor het eerst naar de hoofdpagina van HostPapa bladert, wordt er een klein chatvenster geopend waarin u wordt gevraagd waar u hulp bij nodig heeft. Zit er een echt mens achter dat raam?

Ja.

hostpapa ondersteuningschatHoewel de vertegenwoordiger die u helpt, wordt vertegenwoordigd door een stockfoto, hebben we ervoor gezorgd dat die er was een echte persoon die met ons chat. Beknopte en behulpzame antwoorden, die altijd in verband stonden met de vraag die we hadden gesteld, waren meer dan genoeg om ons te overtuigen.

Dat is natuurlijk slechts ondersteuning op instapniveau – laten we eens kijken wat HostPapa nog meer te bieden heeft:

Ten eerste bieden ze een REUSACHTIG bibliotheek met ondersteunende video’s en artikelen die u ongetwijfeld zullen leren hoe u elk probleem dat u tegen kunt komen kunt oplossen.

Als je het te druk hebt, of als je jezelf gewoon niet met zulke problemen wilt lastigvallen, kun je altijd gebruik maken van de 24/7 live ondersteuning die HostPapa biedt. Dit is niet alleen beschikbaar via de live chat-functie, maar ook:

 • E-mail
 • Telefoon
 • Regelmatig Mail
 • Fax

Dat klopt mensen, ze bieden zelfs faxondersteuning.

Eindelijk hebben klanten toegang tot een bonusondersteuningsfunctie – “Papa Squad Experts”.

Dat is een coole naam.

Hiermee kunt u verbinding maken met een teamlid voor een video- of telefoonconferentie. Op die manier kunt u al uw problemen direct onder professionele begeleiding volledig gratis oplossen.

Dit alles inbegrepen, we kunnen gerust zeggen dat HostPapa dat heeft een van de beste klantenondersteuningsdiensten van alle webhostingbedrijven.

Onze analytische aanpak

Bij HostingCanada.org is het onze prioriteit om onze lezers de meest nauwkeurige analyse van verschillende cloudproviders te geven.

Hoe doen we dat?

We baseren onze bevindingen op een set metrische gegevens en tests om te helpen bepalen hoe goed elke provider presteert bij belangrijke activiteiten. Ga hierheen om ons volledige beoordelingsproces in vier stappen te bekijken. Je kunt de live tracking hier zien.

In het geval van HostPapa hebben we hun services uit heel Canada getest, zelfs uit de provincies die moeilijk uit te spreken zijn. (Ik kijk naar je, Saskatchewan!)

(Houd er rekening mee dat we geen punten hebben afgetrokken van HostPapa vanwege hun branding en naam, waardoor het lijkt alsof u zich aanmeldt voor een pizzabezorgservice, geen professionele webhostingservice.)

Samenvattend

De technologie-industrie wordt overspoeld met cloud computing-bedrijven, die allemaal beweren u de hoogste snelheden, prestaties en klantenservice te bieden. Maar natuurlijk heeft elke provider zijn sterke en zwakke punten. Dat is waar Hosting Canada van pas komt.

Elk lid van ons team heeft meer dan een half decennium ervaring met het beoordelen van hostingservices. Deze hardcore professionals hebben uren van hun tijd besteed aan het testen en beoordelen van alle populairste hostingwebsites die beschikbaar zijn.

We hebben HostPapa naast de andere beste webhostingproviders beoordeeld op basis van dezelfde reeks criteria om de echte kanshebbers te onderscheiden van de rest. Met onze beoordelingen krijgt u een holistisch inzicht in waar u op moet letten en wat u moet vermijden wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe websitepresentator. En we streven ernaar hou het simpel en blijf bij de feiten.

U kunt erop vertrouwen dat Hosting Canada de informatie levert die u nodig heeft, omdat we al zo lang deel uitmaken van de branche. Onze unieke, datagestuurde aanpak stelt ons in staat om belangrijke statistieken over webhostingbedrijven te bestuderen. Ons doel is simpel: uw website een huis geven dat snel en betrouwbaar is, en dat allemaal zonder uw bankrekening te verbreken.

HostPapa is de beste Canadese webhost in vergelijking met andere hostingproviders op de Canadese markt. Als uptime en prijzen belangrijk zijn voor uw bedrijf, moet HostPapa de keuze voor u zijn.

HostPapa FAQ

Heb ik een webhostingservice nodig?

Ja, dat doe je als je een website wilt. Om een ​​website live op internet te hebben, moet deze ergens worden gehost.

Moet ik mijn eigen website hosten?

Het hangt ervan af of u op zoek bent naar snelle hosting voor uw bedrijf of dat u op zoek bent naar een leuk doe-het-zelf-project. Als u een website wilt hosten voor een ander doel dan om te leren over het hosten van uw eigen website, is het gebruik van een hostingservice een superieure keuze.

Hoe kan ik mijn website gratis hosten??

Ja, maar met een enorm voorbehoud. Gratis hostingdiensten zijn slecht. Er zijn tegenwoordig zoveel goedkope opties die uitstekende service bieden dat het niet nodig is om een ​​gratis hostingoptie te verkennen. Als u niet voor het product betaalt, wordt u het product.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map