HostPapa Review 2020 (+ alennus)

Kun kuulin ensimmäisen kerran HostPapa-palvelusta, sain todella vähän nälkäistä …


En syö niin paljon pizzaa kuin minä, kun olin fuksi McGillissä, tupaten finaaliin. Siitä huolimatta nimi HostPapa loihdutti kuvia lämpimästä, juustomaisesta pepperoni-syvästä astiasta, tuoreena uunista. Mmm …

Kuten tapahtuisi, HostPapa on hosting-yritys – ei pizzaketju. Mutta aivan kuten päiväni parhaat pizzayritykset, ne toimittavat todella.

Tässä HostPapa -katsauksessa aion selvittää, miksi tästä melko uudesta yrityksestä on tullut tosiasiallinen ykkösvalintamme Kanadan isännöintitilassa..

(Vihje: se liittyy muun muassa heidän tähtien asiakaspalveluun.)

HostPapa aloitti toimintansa jo vuonna 2006, ja he ovat kasvaneet siitä lähtien melko nopeasti. Nykyään he yllättävät yli 500 000 verkkosivustoa ympäri maailmaa.

Katsotaanpa, kuinka he mittaavat muita hosting-yrityksiä, ottaen huomioon hinnat, tuen, nopeuden ja käytettävyyden.

Valmis? Sukellaan sisään.

TLDR;

HostPapa on helposti suosikki web-isäntämme – ja se ei ole vain siksi, että he ovat kanadalainen yritys.

Näet nopeampia nopeuksia kuin suurin osa muista saatavissa olevista isännöintipalveluista, koska HostPapan palvelimet sijaitsevat Kanadassa.

Koska HostPapa rakastaa Kanadaa yhtä paljon kuin me, he tarjoavat valtavia alennuksia kaikille lukijoillemme. Lähes puolet normaalien isäntäpakettien hinnasta ja ilmaisista päivityksistä, jotka ovat muuten vähän kalliita. Heidän tarjoamansa alennus tekee premium-valinnasta, kuten HostPapa, yhtä edullisen kuin jotkut halvimmista suunnitelmista. .

Kiitos alennuksen Hosting Kanada, lukijat voivat nauttia 65% alennus normaalista hinnoittelusta + ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti.

Tämän lisäksi HostPapa tarjoaa uskomattoman asiakastuen ja fantastisen turvallisuuden sekä kourallinen lisäominaisuuksia.

Kova tiede – Kuinka HostPapa vertaa

Täällä mennään, stat nerds. On aika perehtyä HostPapan web-hosting-matematiikkaan.

Kaikki testimme suoritettiin Kanadassa auttaaksemme saamaan tarkan sekoituksen tuloksia eri puolilla maata. Aloita tarkistamalla alla olevat tulokset neljästä testauspaikastamme.

 • Montreal
  • Käyttöaste – 99,87%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 687 ms
 • Toronto
  • Käyttöaste – 99,93%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 650 ms
 • Vancouver
  • Käyttöaste – 99,90%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 682 ms
 • Winnipeg
  • Käyttöaste – 99,89%
  • Keskimääräinen aukioloaika – 705 ms

käyttöaika vs. seisokitJoten mitä nämä luvut oikeasti tarkoittavat?

No, ensin on tärkeää ymmärtää terminologia. Kun puhumme käyttöaikaa HostingCanada.org-sivustossa, se viittaa a: aan mitata kuinka yhdenmukaisia ​​isännöintipalveluntarjoajan palvelut ovat. Tilastot esitetään prosentteina osoittamaan, kuinka kauan palveluntarjoaja on verkossa ja toimii normaalisti.

Esimerkiksi HostPapa on suorittanut 99,93% käyttöaikaa Montrealin testauspaikoista. Tämä tarkoittaa, että kaikissa testauksissamme kerätyissä tiedoissa HostPapan palvelut eivät kyenneet vain 0,7 prosenttia ajasta Montrealin käyttäjille. Matematiikka vastaa tuskin 5 tuntia seisokkeja vuoden aikana – melkein mitään.

Kun mitataan käytettävyyttä, jopa murto-osa prosenttiyksiköstä voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi saatavuuteen. Katsomme, että yli 98%: n käytettävyysmittarit ovat vahvoja, ja kaikki alle luokitellaan huonoiksi.

HostPapa 99,9% + Uptimes

Parhaimmat hosting-yritykset takaavat 99%: n käytettävyyden. Muussa tapauksessa hyvitetään sinulle osa maksuista, jos tämä odotus ei täyty. HostPapa on yksi niistä yrityksistä, joka tarjoaa tällaisen takuun.

Nyt vaihdettaessa vaihdetta latausajat, keskitymme siirtymään yleisestä saatavuudesta todellisiin nopeusmittauksiin. Hostan Kanadan keräämät numerot ovat keskimäärin yli kuukauden kokeita HostPapan alustalla useilla selaimilla, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Internet Explorer. Edellä esitetyt ajat mitataan millisekunnissa ja kattaa pilvipalvelimen täydellisen pyynnön ja vastauksen pituuden.

Muista, että verkkosivustosi loppukäyttäjät saattavat vaikuttaa jonkin verran reagointiaikoista johtuen monista tekijöistä, kuten paikallisen verkon nopeudesta, selaimen käyttäytymisestä ja palvelinliikenteestä. Kaiken kaikkiaan HostPapan latausajat suoritettiin selvästi keskimääräistä korkeampi verrattuna muihin Kanadassa saataviin yleisiin tarjoajiin.

Keskimäärin 2 000 millisekunnin latausaikoja pidetään erittäin suorituskykyisinä, koska se tarkoittaa, että loppukäyttäjä kohtaa erittäin vähän viivettä verkkosivun lataamisessa. Isännöintipalveluntarjoajia, joiden reaktioajat ovat hitaampia, on vaarallinen käyttää. Lukijasi ja asiakkaasi voivat ärsyttää viivästyksiä ja valita selata muita sivustoja sen sijaan.

Koska HostPapalla on tietokeskuksia kaikkialla Kanadassa, verkkosivustojen nopeus on erinomainen kaikille kanadalaisten isännöintisuunnitelmille, mutta verkkoisäntäpalvelun korkea suorituskyky ei johdu pelkästään sijainnista. HostPapa käyttää SDD: tä kaikissa palvelimissa ja käyttää Intel Scalable CPU: ta, joka vähentää prosessorin tarvitsemat muistiosoitteet.

HostPapa-hinnoittelu verrattuna

hostpapa hinnoittelu selitettyKaiken kaikkiaan pilvilaskennan kustannukset ovat laskeneet viime vuosina. Tämä on seurausta markkinoiden kyllästymisestä, kun niin monet eri palveluntarjoajat tarjoavat samanlaisia ​​palveluita.

Silti on erittäin tärkeää ottaa taloudelliset seikat huomioon uuden verkkosivuston avaamisen yhteydessä. Sinun on otettava yksityiskohdat siitä, mitä palveluntarjoaja aikoo veloittaa sinulta, ja analysoitava se yhdessä tietojen kanssa siitä, kuinka kyseinen yritys toimii nopeuden ja luotettavuuden suhteen.

HostPapa on suunnattu pienille yritysasiakkaille, mutta he jakavat tarjouksensa kolmeen suunnitelmaan käytettävien resurssien tasosta riippuen. Heidän halvin vaihtoehto on Starter-suunnitelma, mutta alennuksella HostPapa on tarjonnut Hosting Canada -lukijalle liiketoimintasuunnitelman halvempaa kuin aloitussuunnitelma.

Napsauta tätä nähdäksesi HostPapan alennushinnat.

Liiketoimintasuunnitelma on tarkoitettu pienille yrityksille, joiden on ehkä käytettävä useita verkkosivustoja tai verkkotunnuksia yhdellä tilillä. Asiakkaat voivat myös päivittää Business Pro -pakettiin lisäkuukausimaksulla. Seuraavassa esitetään HostPapan liiketoimintasuunnitelman kustannukset Hosting Canada -alennuksella.

Kanadan isännöinnissä, Katsomme HostPapan tarjoavan hyvää vastinetta rahallesi. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen HostPapaan, yritys palauttaa rahat 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

turvallisuus

Toinen HostPapan erinomainen alue on turvallisuus. Perussuunnitelmissa on edistyneitä turvaominaisuuksia, joista joudut maksamaan enemmän muualta.

Kukaan ei halua heidän verkkosivustojensa hakkeroitua tai hyökkäävää. Se johtaa lukijoiden tai asiakkaiden menettämiseen ja paljon turhautumista.

HostPapa sisältää roskapostisuojauksen, palvelimen palomuurin, jatkuvan seurannan ja tunkeutumisen havaitsemisen.

Jos haluat siirtyä askeleen pidemmälle, business pro -suunnitelmaan sisältyy verkkotunnuksen yksityisyydensuoja, oma IP-osoite ja automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot.

Kun käytät WordPressiä tai toista CMS: ää, turvallisuus on suuri huolenaihe. Alustoilla on paljon turvallisuutta varten käytettäviä laajennuksia, mutta päivän päätteeksi on valtava helpotus saada ylimääräiset suojaustasot isännöintipalvelustasi..

Lisähyödykkeet (ilmainen verkkotunnus, SSL, 1: 1-istunto, ilmainen sivustojen rakentaja)

HostPapa tarjoaa upeita lisäominaisuuksia.

Tutkimme niiden tärkeitä ominaisuuksia, lisäominaisuuksia ja parannuksia auttaaksemme sinua ymmärtämään, mistä maksat ja millaisia ​​lisäosia HostPapan paketit sisältävät.

HostPapan Starter-, Business- ja Business Pro -suunnitelmat sisältävät kaikki perus SSL-tuet Let’s Encrypt -varmenteen avulla.

HostPapa sisältää myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Voit etsiä uutta verkkotunnusta HostPapan kautta, kuten .com- tai .net-osoitetta, ja vastaanottaa ilmaisen vuoden valitsemallasi verkkotunnuksella. Jos sinulla jo on sellainen, HostPapa yhdistää sen uuteen isäntään ilmaiseksi.

Jos olet täysin uusi verkkosivustojen suunnittelussa, on mukava tietää se HostPapa tarjoaa rakennustyökalun jonka avulla voit vetää ja pudottaa elementtejä luodaksesi dynaamisen verkkosivun. Aloitus- ja liiketoimintasuunnitelmien avulla saat rajoitetun pääsyn heidän verkkosivustojen rakentamiseen, kun taas Business Pro -vaihtoehto tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja toimintoja.

On tärkeää huomata, että HostPapan verkkosivustojen rakennusohjelmistotyökalu ei kata WordPressin todellista käyttöä. Se on odotettavissa, koska millään hosting-palvelulla ei ole merkittävää verkkosivujen rakentajaa. Host Papan rakentaja työskentelee perussivujen tai muiden yksinkertaisten verkkosivustojen suunnittelussa.

Asiakaspalvelu, auta!

Kun selaat ensimmäistä kertaa HostPapan pääsivulle, avautuu pieni chat-ikkuna, jossa kysytään, mihin tarvitset apua. Onko ikkunan takana todellinen ihminen?

Joo.

hostpapa -tukikeskusteluVaikka edustajaa, joka auttaa sinua, edustaa varastossa oleva valokuva, varmistimme sen olevan todellinen henkilö juttelee kanssamme. Lyhyet ja hyödylliset vastaukset, jotka olivat aina suhteessa kysyttyyn kysymykseen, olivat enemmän kuin riittävät vakuuttamaan meidät.

Tietenkin, se on vain lähtötason tukea – katsotaanpa mitä HostPapa tarjoaa vielä:

Ensinnäkin he tarjoavat VALTAVA kirjasto tukivideoista ja artikkeleista, joiden avulla opetetaan ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Jos olet liian kiireinen tai et halua vain vaikeuttaa itseäsi sellaisissa ongelmissa, voit aina käyttää HostPapan tarjoamaa 24/7-live-tukea. Tämä on käytettävissä paitsi live-chat-toiminnon kautta myös:

 • Sähköposti
 • Puhelin
 • säännöllinen posti
 • Faksi

Se on oikein ihmiset, he tarjoavat jopa faksi-tukea.

Viimeinkin asiakkaat pääsevät bonustoimeen – “Papa Squad Experts”.

Nyt se on hieno nimi.

Tämän avulla voit muodostaa yhteyden ryhmän jäsenen kanssa video- tai puhelinkokoukseen. Tällä tavoin voit korjata kaikki ongelmasi heti ammattimaisella ohjauksella, täysin ilmaiseksi.

Kaikki tämä mukaan lukien, voidaan turvallisesti sanoa, että HostPapalla on yksi parhaista asiakastukipalveluista kaikista web-hosting-yrityksistä.

Analyyttinen lähestymistapamme

HostingCanada.org-sivustossa prioriteettimme on antaa lukijoillemme tarkin analyysi eri pilvipalveluntarjoajista.

Kuinka teemme sen?

Perustumme havaintoihimme joukko mittareita ja testejä auttaaksemme määrittämään, kuinka hyvin kukin palveluntarjoaja toimii avaintoiminnoissa. Siirry tänne nähdäksesi täyden, nelivaiheisen tarkistusprosessimme. Voit nähdä live-seurannan täältä.

HostPapan tapauksessa olemme testanneet heidän palveluitaan kaikkialta Kanadasta, jopa provinsseista, joita on vaikea lausua. (Katson sinua, Saskatchewan!)

(Huomaa, että emme ole vähentäneet pisteitä HostPapa-palvelusta heidän tuotemerkkinsä ja nimensä vuoksi, mikä näyttää siltä, ​​että olet kirjautumassa pizzan toimituspalveluun, ei ammattimaiseen web-hosting-palveluun.)

Yhteenvetona

Teknologiateollisuus on täynnä pilvipalveluyrityksiä, jotka kaikki väittävät tarjoavan sinulle parhaat nopeudet, suorituskyvyn ja asiakaspalvelun. Mutta tietysti jokaisella tarjoajalla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Siinä on Kanadan isännöinti hyödyllinen.

Jokaisella ryhmämme jäsenellä on yli puoli vuosikymmentä kokemusta isännöintipalveluiden tarkastamisesta. Nämä hardcore-ammattilaiset ovat omistaneet tuntiensa aikansaan kaikkien suosituimpien saatavissa olevien verkkosivustojen testaamiseen ja arviointiin.

Olemme tarkistaneet HostPapan muiden suosituimpien web-palveluntarjoajien rinnalla samojen kriteerien perusteella, jotta todelliset kilpailijat erotettaisiin muista. Arvostelumme avulla saat kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, mitä on syytä etsiä ja mitä välttää ostaessasi uutta verkkosivustoa. Ja tavoitteemme on Pidä se yksinkertaisena ja pidä kiinni tosiasioista.

Voit luottaa siihen, että Kanadan hosting-palvelu toimittaa tarvitsemasi tiedot, koska olemme olleet osa teollisuutta niin kauan. Ainutlaatuisen, tietopohjaisen lähestymistapamme avulla voimme tutkia avainmittareita web-hosting-yrityksistä. Tavoitteenamme on yksinkertainen: antaa verkkosivustollesi nopea ja luotettava koti, kaikki rikkomatta pankkitiliäsi.

HostPapa on paras Kanadan web-isäntä verrattuna muihin Kanadan markkinoiden isännöintipalvelujen tarjoajiin. Jos käytettävyys ja hinnoittelu ovat tärkeitä yrityksellesi, HostPapan tulisi olla valinta sinulle.

HostPapan UKK

Tarvitsenko web-hosting-palvelua?

Kyllä, et, jos haluat verkkosivuston. Jotta verkkosivusto voisi olla suorana Internetissä, se on ylläpidettävä jossain.

Pitäisikö minun isännöidä omaa verkkosivustoa?

Se riippuu siitä, etsitkö nopeaa isännöintiä yrityksellesi vai etsitkö hauskaa DIY-projektia. Jos haluat isännöidä verkkosivustoa mihin tahansa muuhun tarkoitukseen kuin sen lisäksi, että tiedät oman verkkosivustosi ylläpidosta, isännöintipalvelun käyttö on ylivoimainen valinta.

Kuinka voin isännöidä verkkosivustoani ilmaiseksi?

Kyllä, mutta valtavalla varoituksella. Ilmaiset isännöintipalvelut ovat huonoja. Nykyään siellä on niin paljon halpoja vaihtoehtoja, jotka tarjoavat erinomaista palvelua, joten ilmaista isännöintivaihtoehtoa ei tarvitse tutkia. Jos et maksa tuotteesta, sinusta tulee tuote.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map