HostPapa áttekintés 2020 (+ kedvezmény)

Amikor először hallottam a HostPapa-ról, valójában egy kicsit éhes voltam …


Nem eszek annyira pizzát, mint tettem, amikor gólya voltam a McGill-nél, és a döntőkre zsúfoltam. Ennek ellenére a HostPapa név egy meleg, sajtos pepperoni mély étel képeit idézi fel, frissen a sütőből. Mmm …

Mint történne, a HostPapa egy hosting cég, nem pedig pizzalánc. De, ahogy a napjaink legjobb pizzázó cégei, valóban szállítanak.

Ebben a HostPapa-beszámolóban azt fogom lebontani, hogy ez a meglehetősen új cég miért vált a mi tényleges választásunknak a kanadai fogadóhelyen.

(Tipp: többek között a csillagok ügyfélszolgálatával kapcsolatos.)

A HostPapa 2006-ban indult, és azóta nagyon gyorsan növekedtek. Manapság több mint 500 000 webhelyet üzemeltetnek szerte a világon.

Lássuk, miként mérik a többi tárhely szolgáltatót, az árak, támogatás, sebesség és rendelkezésre állás alapján.

Kész? Merüljünk be.

TLDR;

A HostPapa egyszerűen a kedvenc webgazdank – és nem csak azért, mert kanadai vállalat.

Látni fogja a gyorsabb sebességet, mint a rendelkezésre álló egyéb tárhelyszolgáltatások többsége miatt, mivel a HostPapa szerverei Kanadában találhatók.

Mivel a HostPapa ugyanúgy szereti Kanadát, mint mi, óriási kedvezményeket kínálnak minden olvasónk számára. A szokásos tárhely-csomagok és az ingyenes frissítések, amelyek egyébként kissé drágák, árának közel felére. Az általuk kínált kedvezmény olyan prémium választást tesz, mint a HostPapa, olcsóbb, mint a legolcsóbb tervek közül. .

A Kanada kedvezményes tárhelyének köszönhetően az olvasók élvezhetik 65% kedvezmény a szokásos árképzéshez és ingyenes domain regisztrációhoz.

Ezen felül a HostPapa csodálatos ügyfélszolgálatot és fantasztikus biztonságot kínál, valamint maroknyi extra funkciót.

Hard Science – Hogy hasonlít a HostPapa

Itt vagyunk, stat nerds. Ideje elmélyülni a HostPapa webes tárhelyének matematikájában.

Az összes tesztet Kanadában végeztük, hogy pontos eredményeket kapjunk az ország egész területén. Az induláshoz nézze meg az alábbi eredményeket négy teszthelyünkről.

 • Montreal
  • Uptime – 99,87%
  • Átlagos városi idő – 687 ms
 • Toronto
  • Uptime – 99,93%
  • Átlagos városi idő – 650 ms
 • Vancouver
  • Uptime – 99,90%
  • Átlagos városi idő – 682 ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 99,89%
  • Átlagos városi idő – 705 ms

uptime vs leállásSzóval, mit jelentenek ezek a számok??

Nos, először is fontos megérteni a terminológiát. Amikor a HostCanada.org uptime-ről beszélünk, ez a annak mérése, hogy a host szolgáltató milyen következetes szolgáltatásokat nyújt. A statisztikát százalékban adjuk meg, amely jelzi a teljes időt, amikor a tárhely szolgáltatója online és normálisan működik.

Például a HostPapa teljesítménye 99,93% -kal állt rendelkezésre Montreali tesztelési helyszínektől. Ez azt jelenti, hogy a tesztelés során összegyűjtött összes adatban a HostPapa szolgáltatásai csak a montreali felhasználók számára az idő 0,7% -át tették lehetővé. A matematika alig felel meg 5 óra állásidő egy év alatt – szinte semmi.

Az üzemidő teljesítményének felmérésekor akár egy százalékpont töredéke is jelentősen befolyásolhatja webhelyének elérhetőségét. A 98% feletti rendelkezésre állási mutatókat erőteljesnek tartjuk, bármi olyasmit, amely alacsonyabbnak minősül.

HostPapa 99,9% -kal + Uptimes

A legjobb hosting cégek garantálják az üzemidő 99% -át, különben a kifizetések egy része visszatéríti Önnek, ha ez az elvárás nem teljesül. A HostPapa azon társaságok egyike, amelyek ilyen garanciát nyújtanak.

Most a sebességváltó váltására a betöltési idők, a hangsúlyunk az általános rendelkezésre állástól a tényleges sebességmérésig változik. A Host Kanada által összeállított számok átlagosan több hónap alatt tesztelik a HostPapa platformját különböző böngészőkkel, például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Microsoft Internet Explorer böngészővel. A fent megadott időket milliszekundumban mérjük, és a felhővel rendelkező webkiszolgálóra irányuló teljes kérés és válasz időtartamát lefedik.

Ne feledje, hogy webhelyének végfelhasználói a válaszidők némileg eltérőnek tűnhetnek számos tényező miatt, beleértve a helyi hálózati sebességet, a böngésző viselkedését és a szerver forgalmát. Összességében a HostPapa betöltési ideje végrehajtott sebességekkel jóval az átlag felett összehasonlítva más Kanadában elérhető szolgáltatókkal.

Az átlagos, 2000 milliszekundum vagy annál rövidebb töltési időket nagy teljesítményűnek tekintik, mivel ez azt jelenti, hogy a végfelhasználónak nagyon kevés késéssel kell szembenéznie a weboldal betöltésekor. A lassabb válaszidővel rendelkező szolgáltatók használata kockázatos. Az olvasókat és az ügyfeleket idegesítheti a késések, és inkább más webhelyeket böngészhetnek.

Mivel a HostPapa adatközpontokkal rendelkezik egész Kanadában, a webhelyek sebessége kiválóan alkalmazható a kanadaiak összes fogadási tervében, de a webgazda magas teljesítményét nemcsak a hely okozza. A HostPapa az SDD-t minden szerveren futtatja, és Intel méretezhető CPU-t használ, amely csökkenti a processzor által kezelt memóriacímeket.

HostPapa árazás összehasonlítva

magyarázat a hostpapa árképzéséreÖsszességében a felhőalapú számítás költségei csökkent az utóbbi években. Ez a piac telítettségének eredménye, mivel oly sok különböző tárhely-szolgáltató kínál hasonló szolgáltatásokat.

Ennek ellenére egy új webhely elindításakor nagyon fontos figyelembe venni a pénzügyi ügyeket. El kell vetnie a részleteket arról, hogy a szolgáltató mit számít fel, és elemeznie kell azt a nyilvántartást, amelyben a vállalat teljesítménye a sebesség és a megbízhatóság szempontjából.

A HostPapa kis üzleti ügyfeleknek szól, ám az általuk használni kívánt erőforrások szintjétől függően három tervre bontják kínálataikat. A legolcsóbb lehetőség a Starter-terv, de a HostPapa kedvezménnyel biztosítja a Host Canada olvasóit, az üzleti terv valójában így van olcsóbb mint az indulási terv.

Ide kattintva megtekintheti a HostPapa kedvezményes árazását.

Az üzleti terv kisvállalatok számára készült, amelyeknek lehet, hogy több webhelyet vagy domaint kell üzemeltetni egyetlen számlán. Az ügyfelek további havi díj ellenében frissíthetnek Business Pro csomagot. Az alábbiakban a HostPapa üzleti tervének költségei egy Host Kanada kedvezménnyel járnak.

A kanadai hostnál, úgy gondoljuk, hogy a HostPapa kiváló ár-érték arányt kínál. Ha bármilyen okból nem elégedett a HostPapa-val, a cég visszatéríti a pénzt a 30 napos pénz-visszatérítési garanciával..

Biztonság

A HostPapa egy másik területe a biztonság. Az alaptervek fejlett biztonsági funkciókkal járnak, amelyekért máshol többet kellene fizetnie.

Senki sem akarja, hogy webhelyét feltörték vagy támadják. Ez az olvasók vagy az ügyfelek elvesztéséhez, valamint sok frusztrációhoz vezet.

A HostPapa spam elleni védelemmel, szerver tűzfallal, állandó megfigyeléssel és behatolás-észleléssel rendelkezik.

Ha egy lépéssel tovább szeretne lépni, akkor az üzleti pro tervhez tartozik a domain adatvédelem, egy dedikált IP-cím és automatikus webhelymentés..

WordPress vagy más CMS használatakor a biztonság komoly aggodalomra ad okot. Rengeteg beépülő modult használhatunk a platformok biztonságához, ám a nap végén óriási megkönnyebbülés az, hogy extra biztonsági rétegeket szerezzen a tárhelyszolgáltatásból.

Extra finomságok (ingyenes domain, SSL, egy-egy munkamenet, ingyenes webhelykészítő)

A HostPapa fantasztikus extra funkciókat kínál.

Áttekintettük az alapvető szolgáltatásaikat, a fejlett funkciókat és a fejlesztéseket, hogy megértsük, miért fizet valójában és milyen kiegészítő kiegészítők vannak a HostPapa csomagjain..

A HostPapa Starter, Business és Business Pro tervei tartalmazzák az alapvető SSL-támogatást egy Let’s Encrypt tanúsítvánnyal.

A HostPapa ingyenes domain regisztrációt is tartalmaz. Kereshet új domain nevet a HostPapa segítségével, például .com vagy .net címet, és ingyenes évet kaphat a választott domaindel. Ha már rendelkezik ilyennel, a HostPapa ingyenesen összekapcsolja az új tárhelyével.

Örülök, ha teljesen új vagy a weboldalak tervezésében A HostPapa építőipari szerszámot kínál amely lehetővé teszi az elemek húzását és dobását, hogy összeállítson egy dinamikus weboldalt. A Starter és az Business tervekkel korlátozott hozzáférést biztosít weblapjaikhoz, míg a Business Pro opció további funkciókat és funkciókat kínál.

Fontos megjegyezni, hogy a HostPapa webhely-készítő szoftver eszköze jóval elmarad a WordPress tényleges használatától. Ez várható, mivel egyetlen webhelyszolgáltatónak nincs jelentős webhely-készítője. A Host Papa építője alapvető céloldalakat vagy más egyszerű weboldal-tervezést végez.

Ügyfélszolgálat, kérjük, segítsen!

Amikor először böngészi a HostPapa fő honlapjára, megnyílik egy csevegőablak, amelyben megkérdezi, hogy mire van szüksége segítségre. Van-e valódi ember az ablak mögött??

Igen.

hostpapa támogatási csevegésBár a neked, amely segít, egy stock fotó képviselteti magunkat, gondoskodtunk arról, hogy van egy valódi ember beszélget velünk. A tömör és hasznos válaszok, amelyek mindig kapcsolatban voltak a feltett kérdéssel, elegendőek voltak ahhoz, hogy meggyőzzenek minket.

Természetesen ez csak a belépő szintű támogatás – nézzük meg, mit kínál még a HostPapa:

Először kínálnak egy HATALMAS támogató videók és cikkek könyvtára, amelyek kötelezően megtanítják a felmerülő problémák kijavítását.

Ha túl elfoglalt vagy egyszerűen nem akarja megbirkózni az ilyen problémákkal, akkor mindig használhatja a HostPapa által kínált 24 órás és hét órás támogatást. Ez nem csak az élő csevegés funkción keresztül érhető el, hanem:

 • Email
 • Telefon
 • Szabályos Posta
 • Fax

Ez a helyes emberek, sőt faxot is nyújtanak.

Végül az ügyfelek hozzáférhetnek egy bónusz-támogatási szolgáltatáshoz – “Papa Squad Experts”.

Most ez egy jó név.

Ennek segítségével csatlakozhat egy csapattaghoz video- vagy telefonkonferenciához. Ilyen módon professzionális útmutatással és ingyenesen azonnal megoldhatja az összes problémát.

Mindezt beleértve, biztonságosan mondhatjuk, hogy a HostPapa rendelkezik az egyik legjobb ügyfél-támogatási szolgáltatás az összes web hosting cégnél.

Elemző megközelítésünk

A HostingCanada.org webhelyen prioritásunk az, hogy olvasóinknak a lehető legpontosabb elemzést adjuk a különböző felhő-szolgáltatókról.

Hogyan csináljuk??

Megállapításainkat mérőszámokra és tesztekre alapozzuk, hogy meghatározzuk, hogy az egyes szolgáltatók mennyire teljesítenek a fő tevékenységeknél. Menj ide, hogy megnézhesd a teljes, négylépcsős áttekintési folyamatunkat. Itt láthatja az élő követést.

A HostPapa esetében Kanada-szerte teszteltük szolgáltatásainkat, még azokban a tartományokban is, amelyeket nehezen lehet kiejteni. (Rád nézek, Saskatchewan!)

(Felhívjuk figyelmét, hogy a márkanevük és névjük miatt nem vontak le egy pontot a HostPapa-tól, ami úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha pizzaszállítási szolgáltatásra jelentkezik, nem pedig professzionális web hosting szolgáltatásra.)

Összegezve

A technológiai ipart elárasztják a felhőalapú számítástechnikai cégek, amelyek mindegyike azt állítja, hogy maximális sebességet, teljesítményt és ügyfélszolgálatot kínál Önnek. De természetesen minden szolgáltatónak megvannak az erősségei és gyengeségei. Ez az, ahol a Kanada hostolása hasznos lehet.

Csapatunk minden tagjának több mint fél évtizede van tapasztalata a hosting szolgáltatások felülvizsgálatában. Ezek a profi szakemberek időt töltöttek az elérhető legnépszerűbb tárhely-webhelyek tesztelésére és értékelésére.

Áttekintettük a HostPapát a többi legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatóval együtt, ugyanazon kritériumok alapján annak érdekében, hogy a valódi pályázókat a többitől elkülönítsük. Áttekintéseinkkel átfogó megértést kap arról, hogy mit kell keresni, és mit kell elkerülnie, amikor új webhelygazda vásárol. És mi arra törekszünk tartsa egyszerűen és tartsa be a tényeket.

A Kanadától függ, hogy eljuttatja-e a szükséges információkat, mivel a régóta az iparág része vagyunk. Egyedülálló, adatközpontú megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy megvizsgáljuk a fő mutatókat a web hosting társaságokról. Célunk egyszerű: weboldalának gyors és megbízható otthont adni, mindezt anélkül, hogy bankszámláját megtörné.

HostPapa a legjobb kanadai internetes házigazda, összehasonlítva a kanadai piac többi tárhelyszolgáltatójával. Ha az üzemidő és az árak fontosak vállalkozása szempontjából, akkor a HostPapa-nak kell választania.

HostPapa GYIK

Szükségem van egy web hosting szolgáltatásra?

Igen, akkor, ha webhelyet szeretne. Annak érdekében, hogy egy weboldal élő legyen az interneten, azt valahol kell tárolnia.

Ha házigazda lennék a saját webhelyem??

Attól függ, hogy gyorsan vállalkozást keres-e vállalkozása számára, vagy egy szórakoztató barkácsprojektre vágyik-e. Ha bármilyen célra szeretne webhelyet üzemeltetni, a saját webhelyének megismerésén túlmenően, akkor a tárhelyszolgáltatás használata kiváló választás.

Hogyan tárolhatom ingyenesen webhelyem??

Igen, de óriási figyelmeztetéssel. Az ingyenes tárhelyszolgáltatások rosszak. Olyan sok olcsó lehetőség van manapság, amelyek kiváló szolgáltatást nyújtanak, ezért nem kell feltárni egy ingyenes tárhely lehetőséget. Ha nem fizet a termékért, akkor a termék lesz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector