HostPapa anmeldelse 2020 (+ rabat)

Da jeg først hørte om HostPapa, blev jeg faktisk lidt sulten …


Jeg spiser ikke så meget pizza, som jeg gjorde, da jeg var nybegynder hos McGill, hvor jeg fandt finaler. Ikke desto mindre fremtrådte navnet HostPapa billeder af en varm, osteagtig pepperoni-dyb tallerken, frisk ud af ovnen. Mmm …

Som det ville ske, er HostPapa et hostingfirma – ikke en pizzakæde. Men ligesom de bedste pizzaselskaber i dag leverer de virkelig.

I denne HostPapa-gennemgang vil jeg opdele, hvorfor dette forholdsvis nye firma er blevet vores de facto nummer et valg i Canada-værtsområdet.

(Tip: det har blandt andet at gøre med deres fremragende kundeservice.)

HostPapa startede tilbage i 2006, og de er vokset ret hurtigt siden da. I dag er de vært for mere end 500.000 websteder over hele verden.

Lad os se, hvordan de måler sig med andre hostingfirmaer og ser på deres priser, support, hastighed og oppetid.

Parat? Lad os dykke ind.

TLDR;

HostPapa er let vores foretrukne webhost – og det er ikke kun fordi de er et canadisk firma.

Du vil se de hurtigere hastigheder end de fleste andre tilgængelige hostingtjenester, fordi HostPapas servere er placeret i Canada.

Da HostPapa elsker Canada så meget som vi, tilbyder de enorme rabatter til alle vores læsere. Næsten halvdelen af ​​prisen på deres almindelige hostingpakker og gratis opgraderinger, der ellers er en smule dyr. Rabatten, de tilbyder, er et premium-valg som HostPapa lige så billigt som nogle af de billigste planer. .

Takket være den rabat, som Canada har, kan læsere nyde 65% rabat på almindelig pris + gratis domæneregistrering.

Derudover tilbyder HostPapa fantastisk kundesupport og fantastisk sikkerhed sammen med en håndfuld ekstra funktioner.

Hard videnskab – Hvordan HostPapa sammenligner

Her går vi, stat nerder. Det er tid til at grave i matematikken i webhosting med HostPapa.

Alle vores test blev kørt i Canada for at hjælpe med at få en nøjagtig blanding af resultater over hele landet. For at komme i gang skal du tjekke resultaterne nedenfor fra vores fire teststeder.

 • Montreal
  • Uptime – 99,87%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 687 ms
 • Toronto
  • Uptime – 99,93%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 650 ms
 • Vancouver
  • Uptime – 99,90%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 682 ms
 • Winnipeg
  • Uptime – 99,89%
  • Gennemsnitlig belastningstid – 705 ms

oppetid vs nedetidSå hvad betyder disse tal faktisk?

Nå, først er det vigtigt at forstå terminologien. Når vi taler om en oppetid på HostingCanada.org, henviser det til en måling af, hvor konsekvent hostingudbyderens tjenester er. Statistikken præsenteres som en procentdel for at indikere den samlede tid, hvor hosting-udbyderen er online og fungerer normalt.

F.eks. Har HostPapa opført med 99,93% oppetid fra Montreal-teststeder. Dette betyder, at HostPapas tjenester i alle de data, vi har indsamlet i vores test, kun var i stand til 0,07% af tiden for Montreal-brugere. Matematikken svarer til næppe 5 timers nedetid i løbet af et år – næsten intet.

Når man måler oppetidets ydeevne, kan selv en brøkdel af et procentpoint gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed. Vi betragter oppetidsmålinger på over 98% for at være stærke, med alt under det, der klassificeres som dårligt.

HostPapa med 99,9% + oppetid

De allerbedste hostingfirmaer garanterer 99% oppetid ellers refunderer du nogle af dine betalinger, hvis denne forventning ikke er opfyldt. HostPapa er et af de virksomheder, der yder en sådan garanti.

Nu ved at skifte gear til belastningstider, vores fokus skifter fra samlet tilgængelighed til faktiske hastighedsmålinger. Tallene, der er udarbejdet af Hosting Canada, er i gennemsnit over måneders test med HostPapas platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer. Tider, der er angivet ovenfor, måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.

Husk, at dit websteds slutbrugere kan synes en vis variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik. Samlet set udføres HostPapas ladetidshastigheder godt over gennemsnittet sammenlignet med andre almindelige udbydere, der findes i Canada.

Indlæsningstider, der gennemsnitligt er 2.000 millisekunder eller mindre, betragtes som høj ydelse, da det betyder, at slutbrugeren vil have meget lille forsinkelse, når websiden indlæses. Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge. Dine læsere og kunder kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet.

Da HostPapa har datacentre over hele Canada, er webstedshastighederne fremragende på alle hostingplaner for canadiere, men webhostens høje ydelse skyldes ikke kun placering. HostPapa kører SDD på alle servere og bruger Intel skalerbar CPU, hvilket reducerer hukommelsesadresser, som processoren skal håndtere.

HostPapa-priser sammenlignet

hostpapa-prisfastsættelse forklaretSamlet set er cloud computing-omkostningerne faldet i de senere år. Dette er et resultat af en mætning på markedet, hvor så mange forskellige hostingudbydere tilbyder lignende tjenester.

Når det lanceres et nyt websted er det alligevel meget vigtigt at tage økonomiske forhold i betragtning. Du er nødt til at tage detaljerne om, hvad en udbyder vil opkræve dig og analysere dem sammen med fortegnelsen over, hvordan virksomheden klarer sig med hensyn til hastighed og pålidelighed.

HostPapa er rettet mod kunder med små virksomheder, men de deler deres tilbud i tre planer afhængigt af det ressourceniveau, du planlægger at bruge. Deres billigste mulighed er Starter-planen, men med den rabat, HostPapa har givet Hosting Canada-læsere, er forretningsplanen faktisk billigere end startplanen.

Klik her for at se HostPapas rabatpriser.

Forretningsplanen er for små virksomheder, der muligvis har brug for at betjene flere websteder eller domæner på en enkelt konto. Kunder kan også opgradere til en Business Pro-pakke mod et ekstra månedligt gebyr. HostPapas forretningsplanomkostninger med en Hosting Canada-rabat er beskrevet nedenfor.

Hos Hosting Canada, vi betragter HostPapa som en stor værdi for dine penge. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med HostPapa, refunderer virksomheden dine penge med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Sikkerhed

Et andet område, som HostPapa udmærker sig, er sikkerhed. De grundlæggende planer leveres med avancerede sikkerhedsfunktioner, som du skulle betale mere for andetsteds.

Ingen vil have deres websted hacket eller angrebet. Det fører til tab af læsere eller kunder såvel som en masse frustration.

HostPapa leveres med anti-spam-beskyttelse, en server firewall, konstant overvågning og indtrængningsdetektion.

Hvis du vil gå et skridt videre, kommer forretningsplanen med beskyttelse af domænesikkerhed, en dedikeret IP-adresse og automatiserede sikkerhedskopier af websteder.

Når du bruger WordPress eller et andet CMS, er sikkerhed en enorm bekymring. Der er masser af plugins til brug for sikkerhed på platforme, men i slutningen af ​​dagen er det en stor lettelse at have ekstra sikkerhedslag fra din hosting-service.

Ekstra godbidder (gratis domæne, SSL, 1-mod-1-session, gratis webstedsbygger

HostPapa tilbyder fantastiske ekstra funktioner.

Vi gravede ind i deres væsentlige funktioner, avancerede funktioner og forbedringer for at hjælpe dig med at forstå, hvad du faktisk betaler for, og hvilke ekstra tilføjelser der er inkluderet i HostPapas pakker.

Starter-, Business- og Business Pro-planerne fra HostPapa inkluderer alle grundlæggende SSL-support ved hjælp af et Let’s Encrypt-certifikat.

HostPapa inkluderer også gratis domæneregistrering. Du kan søge efter et nyt domænenavn gennem HostPapa, som en .com- eller .net-adresse og modtage et gratis år med dit valgte domæne. Hvis du allerede har en, forbinder HostPapa den gratis til din nye hosting.

Hvis du er helt ny med at designe websteder, er det rart at vide det HostPapa tilbyder et bygningsværktøj der giver dig mulighed for at trække og slippe elementer for at sammensætte en dynamisk webside. Med Starter- og forretningsplanerne får du begrænset adgang til deres webstedsbygning, mens Business Pro-indstillingen giver flere funktioner og funktionalitet.

Det er vigtigt at bemærke, at HostPapas softwareværktøj til websidebyggelse ikke langt fra faktisk bruger WordPress. Det kan forventes, da ingen hostingtjeneste har en betydelig webstedsbygger. Host Papa’s builder fungerer til grundlæggende destinationssider eller andet simpelt webdesign.

Kundeservice, hjælp venligst!

Når du først gennemser HostPapas hovedside, åbnes et lille chatvindue, hvor du spørger, hvad du har brug for hjælp til. Er der et ægte menneske bag det vindue?

Ja.

hostpapa supportchatSelvom den repræsentant, der hjælper dig, bliver repræsenteret af et aktiefoto, sørgede vi for, at der var det en rigtig person, der chatter med os. Kortfattede og nyttige svar, der altid var i relation til det spørgsmål, vi havde stillet, var mere end nok til at overbevise os.

Det er selvfølgelig bare support på entry level – lad os se hvad andet HostPapa har at tilbyde:

Først og fremmest tilbyder de en KÆMPE STOR bibliotek med supportvideoer og artikler, der er bundet til at lære dig, hvordan du løser ethvert problem, du måtte støde på.

Hvis du er for travlt, eller du simpelthen ikke ønsker at forstyrre dig selv med sådanne problemer, kan du altid bruge den 24/7 live support, som HostPapa tilbyder. Dette er ikke kun tilgængeligt via live chat-funktionen, men også:

 • E-mail
 • telefon
 • Fast Post
 • Fax

Det er rigtigt folk, de tilbyder endda fax support.

Endelig har kunder adgang til en bonusstøttefunktion – “Papa Squad Experts”.

Nu er det et cool navn.

Ved hjælp af dette vil du være i stand til at oprette forbindelse til et holdmedlem til en video- eller telefonkonference. På den måde kan du løse alle dine problemer med det samme med professionel vejledning, helt gratis.

Alt dette inkluderet, kan vi med sikkerhed sige, at HostPapa har en af ​​de bedste kundesupport-tjenester ud af alle webhostingfirmaer.

Vores analytiske tilgang

På HostingCanada.org er vores prioritering at give vores læsere den mest nøjagtige analyse af forskellige cloud-udbydere.

Hvordan gør vi det?

Vi baserer vores fund på et sæt målinger og test for at hjælpe med at bestemme, hvor godt hver udbyder klarer sig ved nøgleaktiviteter. Gå her for at se vores fulde fire-trins gennemgangsproces. Du kan se live tracking her.

For HostPapa har vi testet deres tjenester fra hele Canada, selv de provinser, der er svære at udtale. (Jeg ser på dig, Saskatchewan!)

(Bemærk, at vi ikke har trukket nogen point fra HostPapa på grund af deres branding og navn, hvilket får det til at se ud som om du tilmelder dig en pizza leveringstjeneste, ikke en professionel webhosting service.)

Opsummer det

Teknologisektoren er oversvømmet af cloud computing-virksomheder, der alle hævder at tilbyde dig de bedste hastigheder, ydelse og kundeservice. Men selvfølgelig har hver udbyder sine styrker og svagheder. Det er her, at Hosting Canada er praktisk.

Hvert medlem af vores team har mere end et halvt årti erfaring med at gennemgå hosting-tjenester. Disse hardcore-fagfolk har dedikeret timer på deres tid til at teste og bedømme alle de mest populære hosting-websteder.

Vi har gennemgået HostPapa sammen med de andre udbydere af webhostingudbydere mod det samme sæt kriterier for at skelne de rigtige konkurrenter fra resten. Med vores anmeldelser får du en holistisk forståelse af, hvad du skal kigge efter, og hvad du skal undgå, når du handler efter en ny webstedshost. Og vi sigter mod holde det enkelt og hold dig til fakta.

Du kan være afhængig af at Hosting Canada leverer de oplysninger, du har brug for, fordi vi har været en del af branchen så længe. Vores unikke, datadrevne tilgang gør det muligt for os at studere nøglemetriks om webhostingfirmaer. Vores mål er enkelt: At give dit websted et hjem, der er hurtigt og pålideligt, alt uden at bryde din bankkonto.

HostPapa er den bedste canadiske webhost sammenlignet med andre hostingudbydere på det canadiske marked. Hvis oppetid og priser er vigtige for din virksomhed, bør HostPapa være valget for dig.

Ofte stillede spørgsmål om HostPapa

Har jeg brug for en webhostetjeneste?

Ja, det gør du, hvis du vil have et websted. For at have et websted live på internettet, skal det hostes et sted.

Skal jeg være vært for min egen hjemmeside?

Det afhænger af, om du leder efter hurtig hosting til din virksomhed, eller om du leder efter et sjovt DIY-projekt. Hvis du søger at være vært for et websted til ethvert formål ud over at lære at være vært på dit eget websted, er det at bruge en hosting-service et overlegen valg.

Hvordan kan jeg være vært for min hjemmeside gratis?

Ja, men med et stort advarsel. Gratis hosting-tjenester er dårlige. Der er så mange billige muligheder derude i dag, der leverer fremragende service, at der ikke er behov for at udforske en gratis hostingindstilling. Hvis du ikke betaler for produktet, bliver du produktet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map