WP motor – igazolható-e az összes hype?

Végül itt a ideje a WordPress által kezelt szolgáltatások áttekintésére!


A Host Tribunal életében ezt az új fejezetet fogom elindítani a lehető legjobb WordPress platformon vásárolható pénzzel.

A WP Engine áttekintése ugyanazt a részletes és alapos tesztelési módszertant követi, amelyről a Host Tribunal ismert.

A rangsorolási kritériumok azonban még szigorúbbak, mivel a kezelt WP-megoldások állítólag sokkal jobban működnek, mint a megosztott tárhelycsomagok.

Több mint két évvel ezelőtt feliratkoztam erre a dedikált WordPress gazdagépre, hogy figyelemmel kísérhessem annak teljesítményét, biztonságát és támogatását. Természetesen sok WP Engine áttekintést böngésztem a végfelhasználók által benyújtott és tesztelők által készített véleményektől, hogy jobb képet kapjak a szolgáltatásról.

Íme, amit találtam.

Mi a WP motor??

A WP Engine nem a tipikus webhely-szolgáltató.

A vállalat inkább hasonlít a szolgáltatóra, mert platformját egyedi módon alakítja ki. Csak a WordPress webhelyeken működik, sőt azokat is, amelyek bizonyos korlátozásokkal üzemeltetnek.

Ez az oka annak, hogy az olyan összehasonlítások, mint a WP Engine és a Bluehost, elég helytelenek. Noha igaz, hogy ez utóbbi menedzselt WordPress-tárhelyet is nyújt, az előbbi kizárólag arra törekszik, hogy a népszerű tartalomkezelő rendszert gyors, biztonságos és megbízhatóvá tegye..

Átnéztem egy marék legjobban kezelt WordPress-gazdagépet, és egyik sem közelíti meg a WP Engine fejlesztett változatát.

Természetesen minden nagyszerű ár ára van, és ez a szolgáltatás sem kivétel, hanem inkább a WP Engines előnyeiről és hátrányairól.

"Kiváló prémium WordPress tárhely a fejlesztők számára & Vállalatok"

üzemidő:

99,99%

Rakodási sebesség:

0.57s

Támogatás:

Abszolút remek

Vezérlőpult:

Szabadalmazott

OVERAL4.3

Alapvető tudnivalók – WP Engine Uptime, Speed, Support

A WP Engine üzemideje, sebessége és speciális támogatása nagyon ígéretes tárhely-megoldást jelent.

1. Kiváló Uptime

A WP Engine egy gyors tárhelymegoldás. Komolyan gyors.

Ez minden bizonnyal a leggyorsabb házigazda, amelyet itt áttekintettem a Tribunalon. Mind a háttér, mind az előlapi lekérdezések kevesebb mint 0,2 másodperc alatt szolgálnak fel.

Sok dedikált WP-házigazda optimalizálja szervereit a CMS-hez. Az ilyen erőfeszítések általában eredményeket hoznak, de a WP Engine jóval meghaladja a várakozásokat.

Az általam elvégzett számos vizsgálatból nyilvánvaló, hogy a WP Engine mérnökei és a sysadminok kézműveik igazi mesterei. Nyilvánvaló, hogy jól tudják a WordPress minden furcsaságát (és nem is olyan kevés), és kívülről ismerik a saját tárhelyi környezetüket.

Ez utóbbi kizárólag a WP szem előtt tartásával készült, és jól megtervezték.

Íme, amit a hideg számok mondnak a WP Engine fordulatszámáról az előlapon:

Átlagos sebesség 2019-ben:

 • Január – 0,145 s
 • Február – 0.121s
 • Március – 0.201s
 • Április – 0.143s
 • Május – 0.139s
 • Június – 0.122s
 • Július – 0,143s
 • Augusztus – 0.139s
 • Szeptember – 0,188 s
 • Október – 0.153s

A WP motor teljes terhelési ideje 2019-ben:

 • Január – 0.988s
 • Február – 1.12s
 • Március – 0.957s
 • Április – 1.01s
 • Május – 0.849s
 • Június – 1.14s
 • Július – 1.21
 • Augusztus – 0.949s
 • Szeptember – 1.19
 • Október – 0.931s

A háttérkép szintén lenyűgöző, kényelmesen felülmúlja a SiteGround megosztott környezetet.

50 párhuzamos felhasználó és több mint 300 egyidejű kapcsolat még a WP Engine terveinek sem a legkisebbét nem feszítette meg.

A dolgok perspektívába helyezése érdekében a sebességteszt alapján a WP Engine felülmúlja a virtuális magánszervereket. Ennek nem kellene ilyen nagy meglepetésnek lennie, mivel számít nem csak a nyers számítási teljesítmény. A VPS-nek jelentős műszaki szakértelemre van szüksége ahhoz, hogy a legmagasabb szintű WordPress-élményt biztosítsa.

A WP Engine legénysége rendelkezik ezzel a szakértelemmel.

Döntés: A leggyorsabb WordPress host, amelyet megfigyeltem. A számok alapján a WP Engine platform versenghet a VPS megoldásokkal.

2. A WP motor üzemideje – 99,99%

2017-ben elkezdtem figyelemmel kísérni a WP Engine webhelyem. Nem terveztem, hogy ezt a WP Engine felülvizsgálatot 2019-re befejezem, de a világos oldalról több mint 22 hónapos adatom van..

A WPE webhelyem továbbra is 99,99% -os rendelkezésre állást mutat. 

Ez egyszerűen hihetetlen, de a StatusCake megfigyelő rendszernek még hamis jelentést kell tennie, tehát el kell dobnom a hitetlenségemet, és el kell fogadnom a számokat..

22 hónap és számítva a leállás kevesebb, mint egy tized százalék.

Az alábbiakban tárgyalom a WP Engine árazását (spoiler: ez nem olcsó), de amikor elolvassa a cég terveit, ne feledje az üzemidőt és a sebességet, amelyet a befektetésért kapsz.

A befektetés szempontjából az – a WP Engine egy olyan hosting megoldás, amelynek célja az online jelenlét fokozása a stabil és gyors szolgáltatás révén. Nem alkalmi blogolásra szolgál, hanem tökéletesen megfelel a kisvállalkozásoknak, a növekvő webhelyeknek és még a forgalmi szörnyeknek is.

Kihúzás nélkül.

Döntés: Statisztikai szempontból elhanyagolható állásidő kétéves monitorozás során. Hihetetlen.

3. WP motor támogatás – Csillag

A WP Engine-nél dolgozó emberek WordPress-ötletek. Bár még nem találkoztam velük személyesen, nyilvánvaló a szenvedélyük a népszerű CMS iránt. Az összes technikai támogatási ügynök, akivel kapcsolatba lépttem, nagyon jól tudott és szívesen segített.

Még azok az értékesítési ügynökök is, akikkel beszéltem, megismerték a WordPress-et és a vállalkozásuk tényleges hosting környezetét. Ez nem egy kicsi teljesítmény, mivel az értékesítési ügynökök gyakran sokkal jobban zárják le az üzleteket, mint a dolgok magyarázatát.

Nem sorolnám a WP Engine támogatását a host-iparban a legjobban, mivel tudásuk nagyrészt a WordPressre specializálódott, de bármi, ami szakterületükbe tartozik, kitűnően lefedi..

Döntés: A legmodernebb támogatás, amely bármilyen WordPress problémát megoldhat.

WP motor pluszok

A WP Engine egy dolgot csinál – üzemelteti a WordPress webhelyeket -, és nagyon jól csinálja. Itt állnak a platform azon erősségei, amelyek a vezető WP-megoldások vezetői közé helyezték.

1. Sokoldalúság

A WP Engine marketing és marketing fejlesztők számára egyaránt alkalmas.

A platform egyedi architektúrájának köszönhetően a fejlesztők sokkal nagyobb szabadsággal rendelkeznek, mint az átlagos megosztott gazdagép.

A WP Engine páratlan sokoldalúságot kínál.

Másrészt a társaság proaktív és hozzáértő fedélzeti csapattal rendelkezik, hogy elősegítse a tapasztalatlan webmestereket. Egy csomó WP rajongó, akik sokféle kérdésre válaszolhatnak, amelyek segítenek webhelyének fejlesztésében, forgalmazásában és bővítésében..

2. Biztonság

Az egyik dolog, amely rögtön kitűnik, az, hogy a WP Engine mennyire komolyan veszi a biztonságot. Gyakran hosszan beszélek a házigazdák által alkalmazott biztonsági jellemzőkről, mert a biztonság alapvető fontosságú.

Ha úgy gondolja, hogy a leállások és a lassú töltési sebesség káros az online hírnevének – és ezek kétségkívül is rosszak – fontolja meg, hogy mit okozhat egy elrontott weboldal vagy ellopott felhasználói adatok..

A WP Engine több dolgot tesz a biztonsági rendszer egészének fokozása érdekében:

 • Erős elszámolást biztosít
 • Letiltja egyes beépülő modulokat
 • Telepíti az automatikus frissítéseket
 • Különleges WordPress biztonsági szabályokat hajt végre
 • 2FA-t telepít
 • Fenntartja a DDoS enyhítőket
 • Szkennelés automatikus fenyegetés-észlelő eszközökkel

3. Egyedi megoldások vállalati tárhelyhez

Magasan tájékozódó szakembereinek köszönhetően a WP Engine bármilyen méretű vállalkozásnak segítséget nyújthat a WordPress valaha optimalizált teljesítményének előnyeiben.

Ha fogalma sincs, mit tegyen, vagy valójában hol találja meg htaccess, A WP Engine segíthet. Ha attól tart, hogy webhelye további SEO-t vagy sebesség-optimalizálást használhat, a WP Engine meg fogja találni a választ, vagy a kezedbe hozza a megfelelő eszközöket, hogy megtalálja magát..

A vállalat csodálatosan tervezi a méretarányt, így zökkenőmentesen bővítheti online üzleti tevékenységét, miközben élvezheti a kiemelkedő teljesítmény számos előnyeit. Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a szabadalmaztatott LargeFS technológia, fokozatmentesen méretezhető.

Édes, hatékony marketing eszközök egy gombnyomással várnak rád.

És a legjobb rész?

Nincs növekedés olyan nagy, hogy veszélyeztesse a gyors betöltési időket (a látogatók számától függetlenül), a kitörhetetlen biztonságot és a kifogástalan üzemidőt.

Mindezek a tényezők együttesen növelik a felhasználói élményt, amely egy ponton nagyban hozzájárul a SEO-hoz.

4. Egyedi megoldások fejlesztők számára

Ha egy pillanatra azt gondolta, hogy a részletes áttekintésem már kimerítette az összes egyedi megoldást, amelyet a WP Engine kínál, nyugodtan üljön – rengeteg más.

A WP Engine egy nagyon technikai konstrukció, amely nagyban hozzájárul a WP univerzumához. Az ott dolgozó népek nagyon jól tudják, mi szükséges egy összetett WordPress webhely futtatásához és fejlesztéséhez.

Ez nem üres büszkélkedhet, vagy nem általános marketing lingó.

A WP Engine kifejleszti (még béta verzióban, de gyorsan halad előre) saját DevKit készüléket, amely lehetővé teszi a gyors helyi fejlesztést. Ez gyors, mert a DevKit tartalmazza a teljes WordPress-konfiguráció helyi verzióját, amelyet ön telepítéséhez, teszteléséhez, hibakereséséhez és újrateszteléséhez szükség szerint teheti meg..

Természetesen együttműködések is lehetségesek, többek között a PHP verzióválasztása, a Genesis CLI, az xdebug, valamint a WPEngine sFTP és az SSH Gateway hozzáférés érdekében, a zökkenőmentes push and pull WP Engine szerverek felé, és még sok más.

Komolyan, a WPE DevKit egy gépi szerszám és svájci hadsereg kés egy csomagban!

5. Genesis keretrendszer

Ez az előző két pont keveréke, mivel lehetővé teszi a gyors fejlesztést és telepítést, segítve mind a fejlesztőket, mind az üzlettulajdonosokat (akik fejlesztőket bérelnek) gyorsan felszállni a földre.

A Genesis szilárd alapot nyújt minden WordPress-webhelyhez, biztonságot és teljesítményt nyújtva néhány ügyes SEO beépített funkcióval.

(Igen, ez sokkal jobb, mint a Gutenberg szerkesztő.)

6. StudioPress témák

Mit csinál még a WP Engine??

36 prémium témát ad neked, amelyekkel játszhat, módosíthat és felhasználhat. Ezek a Genesis keretrendszerrel épülnek fel, ami különösen jól működik a WP Engine szerverein. 

Amint el tudod képzelni, a szerkesztés és a módosítás is szellő.

Édes, nem igaz??

7. Beépített hívás vállalati felhasználók számára

A WP Engine kisvállalkozásokat lát el, de tudja, hogyan kell kezelni a hatalmas projekteket. Ennek csak értelme van, különben a platform közel korlátlan forrásainak egy nagy darabja pazarolható lesz.

Az egyik prémium szolgáltató vállalkozás, amelyet a felhasználók igénybe vesznek, egy beépített hívás és egy dedikált fiókkezelő, aki egy teljesen új jelentést kölcsönöz a „kezelt szolgáltatások” kifejezésnek..

8. Kódértékelés

Ez egy másik vállalati szintű szolgáltatás.

A WP Engine speciális csapata áttekinti az indulásra kész WP webhely kódját és teljesítményét. Az alapos tesztelés révén megpróbálják optimalizálni az új weboldalt, így ha egyszer az a lehető legjobban teljesít a get-go-tól.

9. Automatikus áttelepítés

Egy egyszerű módja van a webhely áthelyezéséhez a WP Engine-hez. Nem egészen olyan zökkenőmentes, mint egy ingyenes áttelepítés, amelyet teljes egészében a fogadó gazda kezel, és amely olyan népszerű a megosztott gazdagépek között, mint a SiteGround és a HostPapa, de ennek ellenére nagyon könnyű.

Még egy szabadalmaztatott eszköz, a WP Engine áttelepítő beépülő modulja fel tudja emelni a meglévő WordPress telepítést egy másik gazdaszerver kiszolgálóiról, és átmásolni a WP Engine környezetbe..

Lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de elég jól működik. Különösen hasznos lehet, ha Ön egy WP Engine viszonteladó, aki új ügyfeleket próbál megnyerni.

És a legjobb rész? Mivel ez egy plugin, bármikor használhatja, bármennyire is akarja.

10. 60 napos pénz-visszafizetési garancia

A WP Engine izgalmas összeget fizet, de kipróbálhatja egy ideje. Az ipari szabvány az, hogy a pénz-visszafizetési garancia keretein belül csak egy hónap tárhelyet biztosít, de a WPE kétszer olyan hosszú.

Ami nem ráncolja a homlokát.

WP motor hátrányai

Bármennyire fantasztikus is, a WP Engine nem hibátlan szolgáltatás. Bármennyire is kevés ilyen, hátrányai vannak jelen.

1. Kemény sapkák a tervekhez

A WP Engine áttekintésnek egy teljes szakasza van a vállalati tervekkel kapcsolatban, de egy dolog kiemelkedik, és önmagában érdemes megemlíteni: a látogatói sapka.

Lásd: minden WP Engine tervhez tartozik egy meghatározott havi látogatói korlátozás. Ha webhelye több egyedi találatot generál, akkor a webhely nem csökken, és teljesítménye sem fog szenvedni. Előfordulhat azonban, hogy a költségvetés találatot vesz igénybe, mivel a megadott korlátot meghaladó minden látogató további díjakat számít fel.

Igaz, hogy sok WP Engine alternatíva, akik hasonló szintű szolgáltatást kínálnak, telepít ilyen kapcsolatokat.

Általában azt állítják, hogy teljesítmény okokból – hogy ne terheljék túl a szervereket és hasonlókat -, de amikor ilyen szigorúan hajtják végre, akkor ez gyakran egy nagyobb, drágább terv felé irányuló lépés..

2. Nincs e-mail tárhely

Ez egy meglepetés: jelentkezzen be a WP Engine vezérlőpultjába, és… nincsenek e-mail vezérlők. Mert nincs e-mail szolgáltatás.

A weboldal és az e-mailek tárolása két különféle dolog, de a webtárhely döntő többsége mindkettőt biztosítja. Hasonlítsa össze a WP Engine és a Bluehost vagy a Dreamhost – más minőségi házigazdák kezelt WP-kínálatával – és ez egyértelmű hátránya.

Igen, tudom, hogy a WPE szolgáltató, és nem egy tipikus internetes házigazda, de e-maileket harmadik félen keresztül beépíthette a portfólióba.

Ennek azonban nincs, és erről Önnek, a felhasználónak, függetlenül kell gondoskodnia.

3. Tiltott bővítmények

Igazat mondva: nem vagyok 100% -ban biztos, hogy megengedhető-e megemlíteni a WP Engine által engedélyezett plugins listáját, mert sok számára ez kisebb kényelmetlenséget jelent, és semmi több.

Mindenesetre itt van az üzlet: a WP Engine, elsősorban biztonsági okokból, de a teljesítménygel kapcsolatos problémák miatt, nem engedi egy maroknyi WordPress-bővítmény telepítését és futtatását.

Most, hogy a lista nem olyan rövid, és sok rajongói kedvencet talál, ott vannak, de az engedélyezett bővítmények listáján szereplő bejegyzések ugyanolyan jól, ha még jobban is szolgálnak a WP Engine környezetben..

Mégis vessünk egy pillantást a listára, különösen, ha azt tervezik, hogy áttelepülnek, és bizonyos funkciókhoz szoktak.

Ajánljuk a WP motort??

Teljesen!

Az objektivitás és az alaposság érdekében gondosan tanulmányoztam a WP Engine felülvizsgálatának platformjának korlátait, de az az igazság, hogy ez az egyik legjobban kezelt WordPress megoldás, amelyet a pénz vásárolhat.

Nyilvánvaló, hogy nem olcsó, de miért? A szolgáltatás fenséges, ügyes kezekkel tökéletesre hangolva, csiszolt és optimalizált, a legtöbb többi szolgáltató eszközén és know-how-ján túl.

Természetesen ez többet fog fizetni.

De ez jól elköltött pénz, mert amennyire elkötelezett WordPress házigazdák mennek, a WP Engine kiemelkedő előadó.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector