Scalahosting – Underdogen vi liker å rote etter

Scalahosting er en relativt ukjent leverandør som legger frem et imponerende sett med teknologier. Det bare hadde for å få sin egen anmeldelse.


Naturligvis kontaktet jeg støtten og ba om mer info. Minutter senere hadde jeg min hostingplan og var klar til å gjennomgå Scalahosting.

Jeg må innrømme at det har vært en hyggelig overraskelse. Med tanke på kvaliteten på tjenesten vil leverandøren helt sikkert gjøre den stor i vertsverdenen før og senere.

Du hørte det her først: Scalahosting er den neste store tingen.

Som vanlig, er vår Scala-gjennomgang avhengig av dyptgående testresultater, overvåkning i sanntid og uker med sondering og studier av selskapets delte hosting.

Hva er Scalahosting?

Med rundt 50 000 kunder og 700 000 vertsdomener, er Scalahosting en kompakt, uavhengig leverandør fra USA.

Det har to datasentre, det ene i hjemlandet og det andre i EU. Et annet nordamerikansk anlegg er under bygging.

Fortsatt snakker vi ikke om en nykommer i vertsverdenen. Tvert imot, Scala har 13 års erfaring under beltet og ganske mange teknologier å vise for det.

Det er ikke en hard spesialist, men den har noen overraskelser for WordPress-brukere også. Når du sammenligner Scalahosting kontra SiteGround eller Bluehost, imponerer førstnevnte ganske mye.

I motsetning til de fleste konkurrenter, investerer Scala imidlertid mer i forskning og utvikling og mindre i markedsføring. Resultatet er noen ganske robuste delte planer, og sannsynligvis de beste VPS-avtalene i markedet.

Politikken er prisverdig og forklarer hvorfor leverandøren er så god, mens den er mye mindre populær enn noen.

Nok snakk om bakgrunnen, skjønt – la oss komme til messingstikk og se hva som skiller Scalahosting.

"Skalerbar, kraftig, allsidig"

oppetid

99,99%

Lasterhastighet

0.76s

Brukerstøtte

9/10

Funksjoner

8.5 / 10

OVERAL4.1

Det viktigste – Scalahosting oppetid, hastighet, støtte

Dette er de store tre av webhotell. Hvis en leverandør snubler her, er det lite (eller rettere sagt ingenting) det kan gjøre for å kompensere. Mange Scalahosting-anmeldelser berømmer leverandøren på disse områdene, så la oss se om dataene sikkerhetskopierer all snakk.

1. Utmerket oppetid – 99,99%

Oppetid er en av de tingene du ikke legger merke til når alt fungerer. Til tross for det, er det sannsynligvis den viktigste faktoren i hosting.

Bare når du kjøper hosting, forventer du at nettstedet ditt vil være tilgjengelig hele tiden.

Derfor satte jeg opp et enkelt WordPress-nettsted så snart jeg fikk pålogget mitt Scala, og koblet det til overvåkningsverktøyene mine i sanntid. Med noen få ukers data, kan du få en ganske god ide om tilgjengeligheten du kan forvente.

Når det gjelder Scala, tilbyr den 99,9% oppetidsgaranti, som er bransjestandarden. Dette begrenser den totale månedlige driftsstansen til omtrent 43 minutter, eller under 1,5 minutter per dag. Det er en rimelig garanti, alt i alt.

Hvis Scalahosting bryter retningslinjene, kan du få vertspoeng. Tilbyderen vil til og med godta dine egne logger som bevis, slik at du kan bruke et verktøy som StatusCake og spore Scala-serverens tilgjengelighet.

Du kan tro at alle tilbydere vil la deg gjøre det. Flertallet godtar imidlertid bare sine egne logger, noe som betyr at leverandøren bestemmer hva som teller som et strømbrudd (ser på deg, HostGator).

Selve oppetiden er der hvor Skalas skyinfrastruktur virkelig skinner. Under skrivingen av denne Scalahosting-gjennomgangen registrerte leverandøren nesten perfekt tilgjengelighet. Serverne får en gjennomsnittlig driftsstans på et minutt per måned, noe som er utmerket.

Det er alltid betryggende å se at en leverandør holder infrastrukturen i topp karakter. Vi har en god start, la oss nå gå videre.

"Scala viser upåklagelig oppetid og lover tilstrekkelig refusjon hvis SLA noen gang er brutt."

2. Grei hastighet

 • Svartid — 0.29s
 • Tid til et fullastet nettsted — 0.76s
 • Under belastning – 30-tallet

Merk: Hvis du kjører hastighetstester på domenet mitt, kan resultatene svinge litt. Selv fra den samme testplattformen viser to tester normalt litt forskjellige resultater. Nettstedet mitt er vertskap i USA, så jeg testet det fra amerikanske steder for dette Scala anmeldelse. Alle plugins og hurtigbufring på serversiden ble deaktivert.

Studie etter studie viser at hastighet er en stor bestemmelse av suksess på nettstedet. Raskere nettsteder engasjerer besøkende mer effektivt, får flere tilbakevendende besøkende og selger flere produkter. Når det gjelder sakte nettsteder, vel, la oss bare si at de ikke varer lenge.

Unødvendig å si, ditt valg av hosting spiller en stor rolle her. Et nettsted kan bare være så raskt som serveren tillater, så du bør velge med omhu.

For Scalahosting-gjennomgangen sjekket jeg hvor raskt serverne kan svare og levere en side, og hvordan de klarer seg under stor trafikk. For å gjøre testingen rettferdig, skrudde jeg av de ekstra hastighetsoptimaliseringsverktøyene og benchmarket bare basisoppsettet.

Frontenden fungerer fantastisk. Serverne tar i snitt 0.295 sekunder å svare, og plasserer Scalahosting i topp fem verter i denne kategorien – ingen liten prestasjon, med tanke på at det er opp mot leverandører som SiteGround.

Tiden det tar å laste inn et fullstendig dokument er enda mer imponerende. Det gjennomsnitt på 0,766 sekunder, noe som gjør Scalahosting den raskeste leverandøren til dags. Ingen andre vert presterer dette godt.

Scalas frontendoppsett er prisverdig. Alle Scalahosting-anmeldelser fra sluttbrukere som berømmer det, er definitivt på poeng.

Jeg fikk problemer under testen av backend. Load Impact-testen går fint til rundt 18 virtuelle brukere. Deretter begynner serverne å slippe HTTP-tilkoblinger, og responstidene går dramatisk.

Dette er ikke en sjelden hendelse for en leverandør av leverandører – en lignende ting skjer med HostGators og GreenGeeks ‘backend. En mulighet er at noen sikkerhetssystemer ser på aktiviteten som et DDoS-angrep og begrenser antall tilkoblinger fra samme IP-adresse.

Jeg tok kontakt med teknisk support om dette. Selv om agentene gjorde sitt beste for å hjelpe, jobber de fortsatt med å finne en løsning.

Serverne er ellers raske, og Scalahosting er helt i stand til å håndtere en anstendig mengde trafikk.

"Scalahosting kan skryte av uimotståelig rask fronthastighet, men den støttede stiller noen spørsmål"

3. Responsiv støtte

Det som skilte seg mest ut under den første screeningen, var den høye kundetilfredshetsgraden. Mest av alt berømmer brukeranmeldelser Scalahosting-supportteamet. Jeg var ivrig etter å sjekke det ut selv og se om støtten virkelig er alt det.

Jeg kontaktet dem noen ganger og startet med enkle spørsmål. Det første positive var at alle spørsmål fikk et øyeblikkelig svar, uavhengig av tid på døgnet. Dette indikerer at supportteamet er godt bemannet.

Agentene er også ganske kunnskapsrike. Scalahosting kundesupport kan svare på de fleste spørsmål om plattformen og gi nøyaktige råd om optimalisering av nettsteder.

Så langt så bra. Det var på tide å få frem de store kanonene.

Jeg kontaktet støtten en gang til og ba om hjelp til å løse problemet med belastningseffekten – de fleste andre leverandører mislyktes elendig med å adressere. Til min overraskelse var agenten entusiastisk og begynte å sprette ideer fra meg med en gang.

Vi bodde på samtale i over en time og prøvde forskjellige konfigurasjoner for å løse problemet. Innvielsesnivået fra enkle frontlinjeagenter er imponerende, selv om problemet til slutt ble eskalert til en serveradministrator.

" Alt i betraktning er Scalahosting-støtte godt trent og ivrig etter å hjelpe. Tilbyderen spøker tydeligvis ikke når det gjelder valg av ansatte, og den etterlater kundene sine i gode hender."

Fordelene med Scalahosting

Scalahosting handler om å erobre vertsverdenen med robust proprietær teknologi. Den ønsker å imponere webansvarlige med kraft og verktøy. Og i følge hundrevis av Scalahosting-anmeldelser der ute, har den de riktige verktøyene for jobben.

1. Eiendomssikkerhet

Tilbyderens viktigste fordel er proprietær programvare. SShield Security er det første verktøyet vi vil dekke i denne Scalahosting-gjennomgangen.

SShield er ganske enkelt en sikkerhetssuite.

I den ene enden tjener det til å blokkere innkommende trusler. Scalahosting kan skryte av at SShielden kan blokkere 99.998% av angrepene.

Den andre komponenten av SShield er 24/7 overvåkning. I tillegg til å kjøre en database med kjent malware, bruker sikkerhetssystemet maskinlæring for å oppdage potensielt uidentifiserte trusler. Dette gir det en mye bedre sjanse til å fange eventuelle angrep før de blir et alvorlig problem for Scala-serveren din.

En fordel med systemet er at det gir deg god tid til å fikse all ondsinnet aktivitet (i tilfelle serveren din blir infisert). I stedet for å slå av nettstedet umiddelbart, vil det sende deg en detaljert rapport. Dette gir deg den beste sjansen til å løse problemet uten å skade deg selv.

Du kan forvente dette fra hver vert, men jeg har sett leverandører få panikk og slå av et nettsted ved første blikk av skadelig programvare. Det er nyttig at Scala bare tar passende tiltak i stedet for å forårsake unødvendig skade.

Alt i alt er det betryggende å se at Scalahosting har robust teknologi med en ny løsning på nettstedets sikkerhet. 

2. WordPress-optimalisert

Da jeg startet denne Scalahosting-vurderingen, var jeg opptatt av å se hvordan selskapet håndterer WordPres.

Scalahosting tilbyr en spesiell WordPress-fokusert “smak” av standard hostingplanene uten ekstra kostnad. En stor del av Scalas kunder er WordPress-brukere, så det gir mye mening.

En stor del av dette er SWordPress Manager, som er Skalas proprietære styringsverktøy. Dette lar deg enkelt legge til WordPress-nettsteder, optimalisere sikkerheten deres og aktivere automatiske WordPress-oppdateringer.

Et kult alternativ er å aktivere en sikkerhetslås, som forhindrer skriptangrep på serveren. Bare glem ikke å deaktivere det når du vil legge til noen plugins.

Flere verktøy som kloning til et iscenesettelsesmiljø er i verkene. For nå får du imidlertid alle de viktigste funksjonene i administrert delt hosting for WordPress.

Og det er bare en del av det. Scalahosting legger til tilpassede sikkerhetsregler, en dedikert brannmur og skanning av skadelig programvare til alle WordPress-planer. Sikkerhetsmessig er det en av de mest grundige vertene der ute.

Det blir enda bedre hvis du går etter Start-planen. Scalahosting vil gi deg tid med WordPress-ingeniørene sine, og de kan hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt. Å få slik hjelp ellers er dyrt, så Scalahostings verdi er imponerende.

Faktisk er de ekstra verktøyene så robuste, Scalahosting er en sterk kandidat for det beste WordPress-vertskapet i 2020.

3. Intuitivt kundeområde og SPanel

Nettstedseiere bruker mye tid i kundeområdet og kontrollpanelet. Ideelt sett ønsker du at de skal være enkle å navigere og ha alle de kritiske alternativene tilgjengelige med ett eller to klikk.

Heldigvis klarer Scalahosting det ganske bra. Du kan alltid få tilgang til de viktigste områdene fra sidefeltet. Disse inkluderer DNS-administrasjon, fakturering og billettering.

Riktignok tok det meg litt å klikke meg rundt for å finne styringsverktøyene for mitt faktiske kontrollpanel. En gang jeg gjorde det, var det ganske enkelt å komme seg rundt og bruke verktøy som SWordPress Manager.

Når det gjelder selve kontrollpanelet, bruker delte hostingplaner cPanel, som er bransjestandarden. Når du først har oppgradert til Scala hosting VPS-pakken, kan du velge SPanel. Dette er Scalas proprietære cPanel-alternativ.

Eiendomskontrollpaneler er vanligvis noe dårlige, men SPanel er et heldig unntak. Den håndterer alt cPanel kan – databaseadministrasjon, SSL-oppsett, e-post, og det lar deg til og med videreselge hosting. I tillegg er det enkelt å navigere, og alle funksjonene fungerer bra.

De viktigste fordelene med SPanel er at den fungerer i et separat miljø, så det vil ikke spise bort serverressursene dine. Det er også gratis å bruke. I kontrast til dette kan cPanel være ganske kostbart, spesielt for en forhandler av skyhotell, eller de som trenger mange tillegg. Siden SPanel inneholder mange av funksjonene som standard, kan det spare deg for hundrevis av dollar per måned.

Nå du kan betale for en cPanel-lisens og bruk den hvis du oppgraderer til VPS. Når det er sagt, gjør SPanel oppgraderingsmåten jevnere og gir mer verdi.

Riktignok er SPanel ikke en fordel for delt hosting-brukere, men mange eiere av nettstedet oppgraderer til slutt til VPS for ekstra ressurser og fleksibilitet. Det er da SPanel blir et mer rimelig cPanel-alternativ.

4. Lett å skalere opp til VPS

Når vi snakker om oppgraderinger, gjør Scalahosting det utover enkelt å få din egen virtuelle server med alle tilhørende fordeler.

Du kan få en fullstendig administrert VPS for bare $ 2 / måned mer enn det du vil betale for den største delte planen. Du trenger ikke å abonnere på en lengre periode for å få den beste prisen – du kan få full verdi mens du betaler måned til måned.

Selvfølgelig spiller SPanel en rolle her. Siden det ikke er noen cPanel-lisens å gjøre rede for, ender VPS-planene rimeligere enn hva de fleste konkurrenter tilbyr.

Bare når du sammenligner base SPanel mot cPanel, sparer Scala deg minst $ 15 per måned, spesielt hvis du vurderer de mange kraftige funksjonene SPanel har ut av boksen. Hvis du trenger cPanel-tillegg eller vil videreselge hosting, kan besparelsen bli enda større. 

Selv om du begynner på delte planer, er dette en enorm fordel som venter på deg når nettstedet ditt vokser.

5. Daglige sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiering er et nødvendig sikkerhetsnett for eiere av nettsteder. Hvis du gjør en feil, eller noe annet går galt, bør du ha en sikkerhetskopi av nettstedet ditt å rulle tilbake til.

Selv om Scalahosting ikke virkelig gjør dette klart, kan du dra nytte av daglige sikkerhetskopier. Tilbyderen holder sikkerhetskopiene i en uke, så du vil alltid ha syv versjoner av nettstedet ditt å stole på.

Så lenge du sjekker nettstedet ditt regelmessig (dvs. en gang i uken), vil du være trygg.

6. Gratis migrasjoner

Hvis du allerede har et nettsted, kan du fremdeles flytte til Scalas webserver. Du trenger ikke å bekymre deg for det puslete å migrere nettstedet ditt, siden teknikerteamet vil gjøre det for deg. 

Noen leverandører, som Bluehost, betaler rundt $ 150 for denne typen tjenester. I kontrast til det, gjør Scalahosting brukerne sine en solid og gir den gratis.

7. Rimelige priser

Webhotellpriser for konverteringer er et kjæledyr av tusenvis av webansvarlige. Hvis du noen gang har eid et nettsted, er du sannsynligvis kjent med viktigheten av det.

Tilbyderen inviterer deg til å registrere deg i to eller tre års hosting for å få en utrolig rimelig avtale med dusinvis av fantastiske fordeler.

Når først den første perioden er oppe, er det på tide å fornye seg. Det er da leverandøren treffer deg med tre eller fire ganger høyere gebyrer – og du bør kjøpe tre år til hvis du vil være online.

Noen tilbydere gjør sitt beste for å skjule de høyere fornyelseskostnadene. Pokker, noen viser dem ikke engang på produktsiden.

Nå er rettferdig rettferdig, Scala hever prisene på fornyelse, men ikke på langt nær like mye som de fleste tilbydere. Startplanen koster bare $ 3,95 per måned hvis du forhåndsbetaler i tre år og bare øker med $ 2 etterpå. Kontrast dette med A2 Hosting som starter rundt samme pris og deretter dobler den ved fornyelse (eller SiteGround som tredobler den).

Scalahosting har derimot svært rimelige priser. Tilbyderen er helt gjennomsiktig om hvordan prisene fungerer, og den første rabatten kan være nyttig når du bare er i gang.

Enda viktigere er at fornyelseskostnadene gjenspeiler kvaliteten på tjenesten i stedet for å være urimelig høye for å kompensere for rabattene. Faktisk synger mange brukere ros for dets gjennomsiktige priser i sine Scalahosting-anmeldelser.

8. Gratis domenenavn

Det er alltid hyggelig å få litt ekstra verdi gratis. Scalahosting lar brukere som melder seg på seks måneders hosting registrere et domenenavn uten ekstra kostnad. Dette er en tjeneste som ellers vil koste deg 10-15 dollar, så du sparer noen få kroner her.

Husk at dette ikke er tilgjengelig på alle planer. Du må gå for den avanserte planen for å dra nytte av gratis registrering. Det er heller ikke tilgjengelig på noen Scala som er vert for VPS.

9. Prøve på 99 cent

De fleste vertsleverandører utvider en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å la deg prøve plattformen. Scalahosting er ikke noe unntak: du kan betale for tjenesten deres og senere få full refusjon hvis det ikke er til din smak. Skulle det komme så langt, er det bare å huske å be om tilbakebetaling før den første måneden er oppe.

Du har også muligheten til å betale $ 0,99 for en prøveperiode på en måned av en delt Scala-prisplan. Du kan foretrekke denne ruten hvis du ikke vil at Scalahosting skal holde pengene dine mens du prøver ut. Du kan også gjøre det slik at du ikke trenger å bekymre deg for å be om refusjon.

Du foretrekker kanskje denne friske tilnærmingen til hosting, selv om det ikke egentlig er en banebrytende funksjon.

Ulempene med Scalahosting

Uansett hvor kraftig den er, er ingen hostingtjeneste uten sine knekk. Dette er hva du bør vite før du går på Scalahosting.

1. Delt hosting er ikke fullt SSD for noen brukere

Selv om det meste av Scala-webtjenesten kjører på SSD, inkluderer delt hosting også HDD.

Nemlig, gamle kontoer kjører på en blanding av SSD og HDD. Mens filene som er i bruk er på solid state-stasjoner, noe som muliggjør raskere tilgang, ligger systemfiler på HDD.

Heldigvis, siden januar 2020, blir alle nye klienter vert på rent SSD-servere. I hovedsak vil det gamle serveroppsettet ikke påvirke deg hvis du nettopp har oppdaget leverandøren. Jeg diskuterte det med Scalas team, og verten begynte til og med å migrere gamle kontoer til det samme miljøet, slik at eksisterende kunder snart vil glede seg over de samme fordelene.

Selv om hosting er rask, til og med imponerende, vil en komplett bytte til SSD forbedre tjenesten. Det er ikke en stor ulempe for Scala, spesielt siden selv eldre klienter enkelt kan skalere til SSD-drevet VPS-hosting. Det er likevel noe verdt å nevne.

2. Slim Knowledge Base

Det er lite å si her, bortsett fra at Scala ikke har det mest omfattende settet med artikler der ute. De dekker bare 80 vanlige spørsmål totalt, og mange av svarene er ganske korte.

Kunnskapsbasen gir en god FAQ-seksjon. Du må gjøre litt av Googling hvis du er typen gjør-det-selv.

3. Uklare produktbeskrivelser

Jeg bør innlede dette med å si at dette ikke er villedende markedsføring, da Scala ikke skjuler noen åpenbare problemer. Når det er sagt, kan både nettstedet og Scalahosting-støtte ikke forklare noen av funksjonene deres så godt.

For eksempel nevner Scala ikke noen sikkerhetskopi på den vanlige webhotellsiden, selv om WordPress-versjonen av planene tydelig har daglige sikkerhetskopier. Da jeg nådde ut til en salgsrepresentant, forsikret de meg om at jeg ville ha ukentlige sikkerhetskopier —A litt rart. Først da jeg kom til teknisk support, fikk jeg en forklaring på at de er daglige sikkerhetskopier, med hver versjon lagret i en uke. Det kan være forvirrende og tidkrevende å finne ut av dette.

Dette er et ganske lite problem, og det er enkelt å rette opp. Likevel garanterer det en omtale.

Anbefaler vi Scalahosting?

Gjør vi noen gang!

Scalahosting dekker det grunnleggende bedre enn de fleste verter, og det krydrer tilbudet med robuste verktøy. Det er utmerket for WordPress-brukere, priset godt, og gjør det utover enkelt å stadig vokse et nettsted uten flaskehalser. I tillegg er det en av de sikrere plattformene på markedet.

Det er unektelig mye å elske med det. Så er Scalahosting den neste store tingen?

Det kan bare være.

Hvis det fortsetter å utvikle teknologier med dagens hastighet og legger til noen flere datasentre i brettet, bør det ha lite problemer med å utvide innflytelsen. Det er noen få ting jeg fikk nitpicky i Scalahosting-gjennomgangen, men du kan si minst like mye om hvilken som helst vert.

Kort sagt, Scalahosting er en samlet utmerket utøver. Det er en vert som absolutt er verdt å gå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map