Scalahosting – Underdogen, vi gerne vil rødme efter

Scalahosting er en relativt ukendt udbyder, der fremlægger et imponerende sæt teknologier. Det bare havde for at få sin egen anmeldelse.


Naturligvis kontaktede jeg supporten og anmodede om mere info. Minutter senere havde jeg min hostingplan og var klar til at gennemgå Scalahosting.

Jeg må indrømme, at det har været en behagelig overraskelse. I betragtning af kvaliteten af ​​tjenesten er udbyderen forpligtet til at gøre den stor i hostingverdenen snarere end senere.

Du hørte det her først: Scalahosting er den næste store ting.

Som det er sædvanligt, er vores Scala-gennemgang afhængig af dybdegående testresultater, overvågning i realtid og uger med sondering og undersøgelse af selskabets fælles hosting.

Hvad er Scalahosting?

Med omkring 50.000 kunder og 700.000 hostede domæner er Scalahosting en kompakt, uafhængig udbyder fra USA.

Det har to datacentre, det ene i sit hjemland og det andet i EU. Et andet nordamerikansk anlæg er under opførelse.

Vi taler stadig ikke om en nykommer i hostingverdenen. Tværtimod, Scala har 13 års erfaring under sit bælte og en hel del teknologier at vise til det.

Det er ikke en hård specialist, men det har nogle overraskelser også for WordPress-brugere. Faktisk, når du sammenligner Scalahosting vs. SiteGround eller vs Bluehost, imponerer førstnævnte ganske meget.

I modsætning til de fleste konkurrenter investerer Scala dog mere i forskning og udvikling og mindre i markedsføring. Resultatet er nogle ret robuste delte planer og sandsynligvis de bedste VPS-tilbud på markedet.

Politikken er prisværdig og forklarer, hvorfor udbyderen er så god, mens den er meget mindre populær end nogle.

Dog nok til at tale om baggrunden – lad os komme ned i messingstik og se, hvad der adskiller Scalahosting.

"Skalerbar, kraftfuld, alsidig"

Uptime

99,99%

Indlæserhastighed

0.76s

Support

9/10

Funktioner

8,5 / 10

OVERAL4.1

Det væsentlige – Scalahosting oppetid, hastighed, support

Dette er de store tre af webhosting. Hvis en udbyder snubler her, er der lidt (eller rettere sagt ingenting), det kan gøre for at kompensere. Masser af Scalahosting-anmeldelser roser udbyderen i disse områder, så lad os se om dataene sikkerhedskopierer alt det snak.

1. Fremragende oppetid – 99,99%

Uptime er en af ​​de ting, du ikke kan se, når alt fungerer. På trods af det er det sandsynligvis den vigtigste faktor i hosting.

Når du køber hosting, forventer du ganske enkelt, at dit websted skal være tilgængeligt hele tiden.

Derfor oprettede jeg et simpelt WordPress-websted, så snart jeg fik mit Scala-login, og tilsluttede det til mine overvågningsværktøjer i realtid. Med et par ugers data værd, kan du få en ret god idé om den tilgængelighed, du kan forvente.

Hvad angår Scala, tilbyder det en driftstabilitet på 99,9%, hvilket er branchestandarden. Dette begrænser den samlede månedlige nedetid til ca. 43 minutter eller under 1,5 minutter om dagen. Det er en rimelig garanti alt i alt.

Hvis Scalahosting overtræder politikken, kan du få hostingkreditter. Udbyderen accepterer endda dine egne logfiler som bevis, så du kan bruge et værktøj som StatusCake og spore din Scala-serveres tilgængelighed.

Du skulle måske tro, at alle udbydere ville lade dig gøre det. Flertallet accepterer dog kun deres egne logfiler, hvilket betyder, at udbyderen bestemmer, hvad der tæller som et driftsstop (ser på dig, HostGator).

Den egentlige oppetid er dog, hvor Scalas skyinfrastruktur virkelig skinner. Under skrivningen af ​​denne Scalahosting-gennemgang registrerede udbyderen næsten perfekt tilgængelighed. Serverne får en gennemsnitlig nedetid på et minut om måneden, hvilket er fremragende.

Det er altid betryggende at se en udbyder holde sin infrastruktur i topklasse-tilstand. Vi er i gang med en fremragende start, lad os nu gå videre til hastighed.

"Scala viser næsten upåklagelig oppetid og lover tilstrækkelig godtgørelse, hvis SLA nogensinde er overtrådt."

2. Anstændig hastighed

  • Svartid — 0.29s
  • Tid til et fuldt indlæst websted — 0.76s
  • Under belastning – 30s

Bemærk: Hvis du kører hastighedstest på mit domæne, kan resultaterne muligvis svinge lidt. Selv fra den samme testplatform viser to test normalt lidt forskellige resultater. Mit websted er vært i USA, så jeg testede det fra amerikanske lokationer for dette Scala anmeldelse. Alle plugins og cachelagring på serversiden blev deaktiveret.

Undersøgelse efter undersøgelse viser, at hastighed er en stor bestemmelse af websteds succes. Hurtigere websteder engagerer besøgende mere effektivt, får flere tilbagevendende besøgende og sælger flere produkter. Hvad angår langsomme websteder, så lad os bare sige, at de ikke holder længe.

Naturligvis spiller dit valg af hosting en stor rolle her. Et websted kan kun være så hurtigt, som dets server tillader, så du skal vælge med omhu.

Til Scalahosting-gennemgangen kontrollerede jeg, hvor hurtigt serverne kan svare og levere en side, og hvordan de fungerer under kraftig trafik. For at gøre testen fair, deaktiverede jeg de ekstra hastighedsoptimeringsværktøjer og benchmarkede kun basisopsætningen.

Frontend fungerer fantastisk. Serverne tager i gennemsnit 0.295 sekunder at svare, hvilket sætter Scalahosting i top fem værter i denne kategori – ingen lille bedrift, i betragtning af at det er op mod udbydere som SiteGround.

Tiden det tager at indlæse et fuldt dokument er endnu mere imponerende. Det gennemsnit på 0,766 sekunder, hvilket gør Scalahosting den hurtigste udbyder til dato. Ingen anden vært klarer det godt.

Scalas frontendopsætning er prisværdig. Alle Scalahosting-anmeldelser fra slutbrugere, der roser det, er bestemt på punkt.

Jeg løb ind i problemer under backend-test. Load Impact-testen går fint indtil ca. 18 virtuelle brugere. Derefter begynder serverne at droppe HTTP-forbindelser, og responstiderne går dramatisk.

Dette er ikke en sjælden begivenhed for en hostingudbyder – en lignende ting sker med HostGators og GreenGeeks’s backend. En mulighed er, at nogle sikkerhedssystemer ser aktiviteten som et DDoS-angreb og begrænser antallet af forbindelser fra den samme IP-adresse.

Jeg kontaktede teknisk support om dette. Selv om agenterne gjorde deres bedste for at hjælpe, arbejder de stadig på at finde en løsning.

Serverne er ellers hurtige, og Scalahosting er helt i stand til at håndtere en anstændig mængde trafik.

"Scalahosting kan prale af uimodståelig hurtig frontendhastighed, men den bagerste stiller nogle spørgsmål"

3. Responsiv support

Det, der stod mest ud under den indledende screening, var den høje kundetilfredshed. Mest af alt roser brugeranmeldelser Scalahosting supportteam. Jeg var ivrig efter at tjekke det ud for mig selv og se, om støtten virkelig er alt det.

Jeg kontaktede dem et par gange og startede med enkle spørgsmål. Den første positive var, at alle forespørgsler fik et øjeblikkeligt svar, uanset tidspunkt på dagen. Dette indikerer, at supportteamet er godt bemandet.

Agenterne er også ret vidende. Scalahosting kundesupport kan besvare de fleste spørgsmål om platformen og give nøjagtige råd om webstedsoptimering.

Så langt så godt. Det var tid til at bringe de store kanoner ud.

Jeg kontaktede supporten endnu en gang og bad om hjælp til at løse problemet med indvirkningen af ​​belastning – de fleste andre udbydere mislykkede elendigt med at adressere. Til min overraskelse var agenten begejstret og begyndte at sprede ideer fra mig med det samme.

Vi holdt opkald i godt over en time og prøvede forskellige konfigurationer for at løse problemet. Niveauet for dedikation fra simple frontline-agenter er imponerende, selvom problemet til sidst blev eskaleret til en serveradministrator.

" Alt i betragtning er Scalahosting-støtte veluddannet og ivrig efter at hjælpe. Udbyderen spøger naturligvis ikke med, når det kommer til sit valg af medarbejdere, og det efterlader sine kunder i gode hænder."

Fordele ved Scalahosting

Scalahosting handler om at erobre hostingverdenen med robust proprietær teknologi. Den ønsker at imponere webmastere med magt og nytte. Og ifølge hundredvis af Scalahosting-anmeldelser derude, har det de rigtige værktøjer til jobbet.

1. Egen sikkerhed

Udbyderens største fordel er proprietær software. SShield Security er det første værktøj, vi vil dække i denne Scalahosting-gennemgang.

SShield er ganske enkelt en sikkerhedssuite.

I den ene ende tjener det til at blokere indgående trusler. Scalahosting kan prale af, at dens SShield kan blokere 99.998% af angrebene.

Den anden komponent i SShield er 24/7 overvågning. Ud over at køre en database med kendt malware, bruger sikkerhedssystemet maskinlæring til at opdage potentielt uidentificerede trusler. Dette giver det en meget bedre chance for at fange eventuelle angreb, inden de bliver et alvorligt problem for din Scala-server.

En fordel ved systemet er, at det giver dig rig tid til at ordne enhver ondsindet aktivitet (i tilfælde af, at din server bliver inficeret). I stedet for straks at lukke dit websted ned, sender det dig en detaljeret rapport. Dette giver dig den bedste chance for at løse problemet uden at skade dig selv.

Det kan du forvente af enhver vært, men jeg har set udbydere få panik og lukke et sted ved første øjekast af malware. Det er nyttigt, at Scala kun træffer passende forholdsregler i stedet for at forårsage unødvendig skade.

Alt i alt er det betryggende at se, at Scalahosting har en robust teknologi med et nyt tag på webstedets sikkerhed. 

2. WordPress-optimeret

Da jeg startede denne Scalahosting-gennemgang, var jeg ivrig efter at se, hvordan virksomheden håndterer WordPres.

Scalahosting tilbyder en speciel WordPress-fokuseret “smag” af standard-hostingplanerne uden ekstra omkostninger. En stor del af Scalas kunder er WordPress-brugere, så det giver meget mening.

En stor del af dette er SWordPress Manager, som er Scalas proprietære styringsværktøj. Dette gør det nemt for dig at tilføje WordPress-websteder, optimere deres sikkerhed og aktivere automatiske WordPress-opdateringer.

En cool mulighed er at aktivere en sikkerhedslås, der forhindrer script-angreb på serversiden. Glem bare ikke at deaktivere det, når du vil tilføje nogen plugins.

Flere værktøjer som kloning til et iscenesættelsesmiljø er i værkerne. For nuværende tidspunkt får du dog alle de vigtigste funktioner i administreret delt hosting til WordPress.

Og det er bare en del af det. Scalahosting tilføjer tilpassede sikkerhedsregler, en dedikeret firewall og malware-scanning til alle WordPress-planer. Sikkerhedsmæssigt er det en af ​​de mest grundige værter derude.

Det bliver endnu bedre, hvis du går efter Start-planen. Scalahosting giver dig tid med WordPress-ingeniører, og de kan hjælpe dig med at optimere dit websted. At få sådan hjælp ellers er dyrt, så Scalahostings værdi er imponerende.

Faktisk er de ekstra værktøjer så robuste, Scalahosting er en stærk kandidat til det bedste WordPress-hosting i 2020.

3. Intuitivt kundeområde og SPanel

Webstedsejere tilbringer meget tid i kundeområdet og kontrolpanelet. Ideelt set ønsker du, at de skal være lette at navigere og have alle de kritiske indstillinger tilgængelige i et eller to klik.

Heldigvis klarer Scalahosting sig rimeligt godt her. Du kan altid få adgang til de vigtigste områder fra sidebjælken. Disse inkluderer DNS-styring, fakturering og billettering.

Det krævede, at det tog mig lidt at klikke rundt for at finde styringsværktøjerne til mit faktiske kontrolpanel. Når jeg først gjorde det, var det dog ret nemt at komme rundt og bruge værktøjer som SWordPress Manager.

Med hensyn til det faktiske kontrolpanel bruger delte hostingplaner cPanel, som er industristandarden. Når du først har opgraderet til Scala hosting VPS-pakken, kan du dog vælge SPanel. Dette er Scalas proprietære cPanel-alternativ.

Proprietære kontrolpaneler er normalt noget dårlige, men SPanel er en heldig undtagelse. Den håndterer alt, hvad cPanel kan – databasestyring, SSL-opsætning, e-mails, og det giver dig endda mulighed for at videresælge hosting. Desuden er det nemt at navigere, og alle funktioner fungerer godt.

De vigtigste fordele ved SPanel er, at det fungerer i et separat miljø, så det ikke spiser dine serverressourcer væk. Det er også gratis at bruge. I modsætning hertil kan cPanel være temmelig dyrt, især for en cloud-hosting-forhandler, eller dem, der har brug for masser af addons. Da SPanel som standard indeholder mange af funktionerne, kan det spare dig for hundreder af dollars pr. Måned.

Din tur kan betale for en cPanel-licens og brug den, hvis du opgraderer til VPS. Når det er sagt, gør SPanel opgraderingsmåden glattere og tilføjer mere værdi.

Ganske vist er SPanel ikke en fordel for delt hosting-brugere, men mange webstedsejere opgraderer til sidst til VPS for ekstra ressourcer og fleksibilitet. Det er når SPanel bliver et meget mere overkommeligt cPanel-alternativ.

4. Let at skalere op til VPS

Når vi taler om opgraderinger, gør Scalahosting det ud over let at få din egen virtuelle server med alle de ledsagende fordele.

Du kan få en fuldt styret VPS for kun $ 2 / måned mere end hvad du ville betale for den største delte plan. Du behøver ikke at abonnere i en længere periode for at få den bedste pris – du kan få den fulde værdi, mens du betaler måned til måned.

Selvfølgelig spiller SPanel en rolle her. Da der ikke er nogen cPanel-licens at registrere, ender VPS-planerne mere overkommelige end hvad de fleste konkurrenter tilbyder.

Bare ved at sammenligne base SPanel vs. cPanel sparer Scala dig mindst $ 15 / måned, især hvis du overvejer de mange kraftfulde funktioner, SPanel har ude af boksen. Hvis du har brug for cPanel-tilføjelser eller vil videresælge hosting, kan besparelserne være endnu større. 

Selv hvis du starter med delte planer, er dette en massiv fordel, der venter dig, når dit websted vokser.

5. Daglige sikkerhedskopier

Backup er et nødvendigt sikkerhedsnet for webstedsejere. Hvis du laver en fejl, eller noget andet går galt, skal du have en sikkerhedskopi af dit websted til at rulle tilbage til.

Selvom Scalahosting ikke rigtig gør dette klart, kan du drage fordel af daglige sikkerhedskopier. Udbyderen opbevarer sikkerhedskopierne i en uge, så du har altid syv versioner af dit websted til at stole på.

Så længe du tjekker dit websted regelmæssigt (dvs. en gang om ugen), er du sikker.

6. Gratis migrationer

Hvis du allerede har et websted, kan du stadig flytte til Scalas webserver. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvor vildt det er at migrere dit websted, da det tekniske team vil gøre det for dig. 

Nogle udbydere, som Bluehost, opkræver omkring $ 150 for denne form for service. I modsætning hertil gør Scalahosting sine brugere et solidt og giver det gratis.

7. Rimelig prisfastsættelse

Web-hosting-prissætningskonverteringer er et kæledyrsniveau for tusinder af webmastere. Hvis du nogensinde har ejet et websted, er du sandsynligvis bekendt med kernen af ​​det.

Udbyderen inviterer dig til at tilmelde dig to eller tre års hosting for at få en utroligt overkommelig aftale med snesevis af fantastiske fordele.

Når den indledende periode er slut, er det dog tid til at forny sig. Det er når udbyderen rammer dig med tre eller fire gange højere gebyrer – og du køber bedre tre år mere, hvis du vil være online.

Nogle udbydere gør deres bedste for at skjule de højere fornyelsesomkostninger. Pokker, nogle viser dem ikke engang på produktsiden.

Nu er fair fair, Scala hæver sine priser ved fornyelse, men ikke næsten lige så meget som de fleste udbydere. Startplanen koster kun $ 3,95 per måned, hvis du forudbetaler i tre år og kun stiger med $ 2 bagefter. Kontrast dette med A2 Hosting, der starter omkring den samme pris og derefter fordobler det ved fornyelse (eller SiteGround, der tredobler det).

Scalahosting har på den anden side meget rimelige priser. Udbyderen er helt gennemsigtig for, hvordan prissætningen fungerer, og den indledende rabat kan være nyttigt, når du lige er startet.

Vigtigere er det, at fornyelsesomkostningerne fuldt ud afspejler kvaliteten af ​​tjenesten i stedet for at være urimeligt høje for at kompensere for rabatterne. Faktisk synger mange brugere ros for dets gennemsigtige priser i deres Scalahosting-anmeldelser.

8. Gratis domænenavn

Det er altid rart at få lidt ekstra værdi gratis. Scalahosting lader brugere, der tilmelder sig seks måneders hosting registrere et domænenavn uden ekstra omkostninger. Dette er en service, der ellers ville koste dig $ 10-15, så du sparer et par dollars her.

Husk, at dette ikke er tilgængeligt på alle planer. Du bliver nødt til at gå efter den avancerede plan for at drage fordel af den gratis registrering. Det er heller ikke tilgængeligt på nogen Scala, der er vært for VPS.

9. 99-centers prøve

De fleste hostingudbydere udvider en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve platformen. Scalahosting er ingen undtagelse: Du kan betale for deres service og senere få en fuld refusion, hvis det ikke er til din smag. Hvis det kommer så langt, skal du bare huske at anmode om en refusion, inden den første måned er inde.

Du har også muligheden for at betale $ 0,99 for en prøve på en måned af enhver delt Scala-prisplan. Du foretrækker muligvis denne rute, hvis du ikke ønsker, at Scalahosting skal holde dine penge, mens du prøver den. Du kan også gøre det, så du ikke behøver at bekymre dig om at anmode om en refusion.

Du foretrækker muligvis denne friske tilgang til hosting, skønt den ikke rigtig er en banebrydende funktion.

Ulemperne ved Scalahosting

Uanset hvor kraftfuld den er, er der ingen hostingtjeneste uden dens kinks. Her er hvad du skal vide, inden du tager til Scalahosting.

1. Delt hosting er ikke fuldstændigt SSD for nogle brugere

Selvom det meste af Scala-webtjenesten kører på SSD, inkluderer delt hosting også HDD.

Navnligt kører gamle konti på en blanding af SSD og HDD. Mens filerne, der er i brug, er på solidt drev, hvilket muliggør hurtigere adgang, findes systemfiler på HDD.

Heldigvis, siden januar 2020, bliver alle nye klienter hostet på rent SSD-servere. Grundlæggende påvirker den gamle serveropsætning ikke dig, hvis du lige har opdaget udbyderen. Jeg diskuterede det med Scalas team, og værten begyndte endda at migrere gamle konti til det samme miljø, så eksisterende kunder snart vil nyde de samme fordele.

Selvom hosting er hurtig, selv imponerende, ville en komplet skift til SSD forbedre tjenesten. Det er ikke en kæmpe ulighed for Scala, især da selv ældre klienter let kan skaleres til SSD-drevet VPS-hosting. Det er dog stadig værd at nævne.

2. Slim Knowledge Base

Der er lidt at sige her, medmindre Scala ikke har det mest omfattende sæt artikler derude. De dækker kun 80 almindelige spørgsmål i alt, og mange af svarene er ret korte.

Videnbasen giver et godt FAQ-afsnit. Du skal dog gøre lidt af Googling, hvis du er typen gør-det-selv.

3. Uklare produktbeskrivelser

Jeg bør indlede dette med at sige, at dette ikke er vildledende markedsføring, da Scala ikke skjuler nogen åbenlyse problemer. Når det er sagt, kan både webstedet og Scalahosting-support ikke forklare nogle af deres funktioner så godt.

For eksempel nævner Scala ikke rigtig nogen sikkerhedskopier på den almindelige webhostingside, selvom WordPress-versionen af ​​planerne helt klart har daglige sikkerhedskopier. Da jeg nåede ud til en salgsrepræsentant, forsikrede de mig dog, at jeg ville have ugentlige sikkerhedskopier – lidt underligt. Først da jeg kom til teknisk support, fik jeg en forklaring på, at de er daglige sikkerhedskopier, med hver version gemt i en uge. Det kan være forvirrende og tidskrævende at finde ud af dette.

Nu er dette et forholdsvis lille problem, og det er nemt at rette op. Det garanterer stadig en omtale.

Anbefaler vi Scalahosting?

Gør vi nogensinde!

Scalahosting dækker det grundlæggende bedre end de fleste værter, og det krydrer tilbudet med robuste værktøjer. Det er fremragende til WordPress-brugere, prissat godt, og gør det ud over let at vokse et websted jævnligt uden flaskehalse. Plus, det er en af ​​de mere sikre platforme på markedet.

Der er unægteligt meget at elske ved det. Så er Scalahosting den næste store ting?

Det kan bare være.

Hvis det fortsætter med at udvikle teknologier i den aktuelle hastighed og tilføjer et par flere datacentre til folden, bør det have lidt problemer med at udvide sin indflydelse. Der er et par ting, jeg fik nitpicky over i Scalahosting-gennemgangen, men du kan sige mindst lige så meget om enhver vært.

Kort sagt, Scalahosting er en samlet fremragende udøver. Det er en vært, der bestemt er værd at gå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector