Scalahosting – Underdog pentru care ne place să ne înrădăcinăm

Scalahosting este un furnizor relativ necunoscut, care prezintă un set impresionant de tehnologii. Este doar a avut pentru a obține propria recenzie.


Desigur, am contactat asistența și am solicitat mai multe informații. Minute mai târziu, am avut planul meu de găzduire și eram gata să revizuiesc Scalahosting.

Trebuie să recunosc, a fost o surpriză plăcută. Având în vedere calitatea serviciului, furnizorul este obligat să-l facă mai mare în lumea gazdelor mai devreme decât mai târziu.

Ai auzit-o aici mai întâi: Scalahosting este următorul lucru important.

Așa cum se obișnuiește, analiza noastră Scala se bazează pe rezultatele testării în profunzime, monitorizarea în timp real și săptămâni de verificare și studiere a găzduirii comune a companiei.

Ce este Scalahosting?

Cu aproximativ 50.000 de clienți și 700.000 de domenii găzduite, Scalahosting este un furnizor compact și independent din SUA.

Are două centre de date, unul în țara sa natală și celălalt în UE. O a doua instalație nord-americană este în construcție.

Totuși, nu vorbim despre un nou venit în lumea gazdelor. Dimpotrivă, Scala are 13 ani de experiență sub centură și câteva tehnologii pentru a arăta pentru asta.

Nu este un specialist greu, dar are și câteva surprize și pentru utilizatorii WordPress. De fapt, atunci când compari Scalahosting vs. SiteGround sau vs Bluehost, primul impresionează destul de mult.

Spre deosebire de majoritatea concurenților, Scala investește mai mult în cercetare și dezvoltare și mai puțin în marketing. Rezultatul este câteva planuri comune destul de solide și, probabil, cele mai bune oferte VPS de pe piață.

Politica este laudabilă și explică de ce furnizorul este atât de bun, în timp ce este mult mai puțin popular decât unii.

Vorbește destul de mult despre fundal, însă, să trecem la tecii de aramă și să vedem ce diferențiază Scalahosting.

"Scalabil, puternic, versitil"

Uptime

99,99%

Viteza de încărcare

0.76s

A sustine

9/10

Caracteristici

8.5 / 10

OVERAL4.1

Elementele esențiale – Scalahosting Uptime, viteză, suport

Acestea sunt cele mai mari trei de găzduire web. Dacă un furnizor se poticnește aici, nu poate face nimic (sau mai bine zis, nimic) pentru a compensa. Multe comentarii Scalahosting laudă furnizorul în aceste domenii, așa că să vedem dacă datele susțin toate discuțiile.

1. Uptime excelentă – 99,99%

Timpul liber este unul dintre acele lucruri pe care nu le observați când totul funcționează. În ciuda acestui fapt, este probabil cel mai important factor în găzduire.

Pur și simplu, atunci când achiziționați găzduire, vă așteptați ca site-ul dvs. să fie disponibil tot timpul.

Acesta este motivul pentru care, imediat după ce m-am conectat la Scala, am creat un site WordPress simplu și l-am conectat la instrumentele mele de monitorizare în timp real. Cu date în valoare de câteva săptămâni, puteți face o idee destul de bună despre disponibilitatea pe care o puteți aștepta.

În ceea ce privește Scala, acesta oferă o garanție de uptime de 99,9%, care este standardul industriei. Aceasta limitează timpul de oprire total lunar la aproximativ 43 minute sau sub 1,5 minute pe zi. Este o garanție rezonabilă, în general.

Dacă Scalahosting încalcă politica, puteți obține credite de găzduire. Furnizorul va accepta chiar și jurnalele proprii ca dovadă, astfel încât puteți utiliza un instrument precum StatusCake și să urmăriți disponibilitatea serverului Scala..

S-ar putea să credeți că toți furnizorii vă vor permite să faceți asta. Cu toate acestea, majoritatea acceptă jurnalele proprii, ceea ce înseamnă că furnizorul decide ceea ce contează ca o întrerupere (te privește, HostGator).

Totuși, timpul de funcționare propriu-zis este locul unde infrastructura cloud a Scalei strălucește cu adevărat. În timpul redactării acestei recenzii Scalahosting, furnizorul a înregistrat o disponibilitate aproape perfectă. Serverele obțin o perioadă de oprire medie de un minut pe lună, ceea ce este excelent.

Este întotdeauna liniștitor să vezi că un furnizor își păstrează infrastructura în condiții de top. Am pornit la un început excelent, acum să trecem la viteză.

"Scala afișează timpul de funcționare impecabil și promite rambursare adecvată dacă SLA este vreodată încălcat."

2. Viteza decentă

 • Timp de răspuns – 0,29s
 • Timpul către un site web complet încărcat – 0,76
 • Sub sarcină – 30 de ani

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, în mod normal, două teste afișează rezultate ușor diferite. Site-ul meu este găzduit în SUA, așa că l-am testat din locații din SUA pentru acest lucru Revizuirea Scala. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Studiul după studiu arată viteza este un mare factor al succesului site-ului web. Site-urile mai rapide angajează vizitatorii mai eficient, obțin vizitatori mai recurente și vând mai multe produse. În ceea ce privește site-urile lente, să zicem doar că nu durează mult.

Inutil să spun, alegerea dvs. de găzduire joacă un rol important aici. Un site web poate fi doar atât de rapid pe cât îl permite serverul său, așa că ar trebui să alegeți cu înțelepciune.

Pentru analiza Scalahosting, am verificat cât de repede pot răspunde și livra serverele și o performanță în trafic intens. Pentru a face testarea corectă, am oprit instrumentele de optimizare a vitezei în plus și am comparat doar configurația de bază.

Frontendul funcționează uimitor. Serverele au nevoie, în medie, de 0,295 de secunde pentru a răspunde, punând Scalahosting în primele cinci gazde din această categorie – nici o mică probă, considerând că este contrar furnizorilor precum SiteGround..

Timpul necesar pentru a încărca un document complet este și mai impresionant. Se înregistrează în medie la 0,766 secunde Scalahosting cel mai rapid furnizor până în prezent. Nicio altă gazdă nu efectuează acest lucru în mod constant.

Configurarea frontend-ului Scala este laudabilă. Toate recenziile Scalahosting ale utilizatorilor finali care îl laudă sunt cu siguranță.

Am avut probleme în timpul testării backend. Testul Load Impact merge bine până la aproximativ 18 utilizatori virtuali. Apoi, serverele încep să renunțe la conexiunile HTTP, iar timpul de răspuns crește dramatic.

Acesta nu este un eveniment rar pentru un furnizor de găzduire – un lucru similar se întâmplă cu backend-urile HostGators și GreenGeeks. O posibilitate este ca un sistem de securitate să vadă activitatea ca pe un atac DDoS și să limiteze numărul de conexiuni de la aceeași adresă IP.

Am contactat asistența tehnică în acest sens. Deși agenții au făcut tot posibilul să ajute, ei încă lucrează pentru a găsi o soluție.

Altfel serverele sunt rapide, iar Scalahosting este capabil să gestioneze o cantitate decentă de trafic.

"Scalahosting se mândrește cu viteză rapidă a frontendului, în mod irezistibil, dar susținutul pune câteva întrebări"

3. Suport receptiv

Ceea ce s-a evidențiat cel mai mult în timpul screeningului inițial a fost rata mare de satisfacție a clienților. Mai ales, recenziile utilizatorilor laudă echipa de asistență Scalahosting. Am fost dornic să-l verific pentru mine și să văd dacă suportul este într-adevăr atât.

I-am contactat de câteva ori și am pornit cu întrebări simple. Prima pozitivă a fost aceea că toate întrebările au primit un răspuns instantaneu, indiferent de ora din zi. Acest lucru indică faptul că echipa de asistență este bine dotată.

Agenții sunt, de asemenea, destul de informați. Asistența clienților Scalahosting poate răspunde la majoritatea întrebărilor despre platformă și poate oferi sfaturi precise despre optimizarea site-ului.

Până acum, bine. Era timpul să scoată armele mari.

Am contactat încă o dată asistența și am solicitat asistență pentru rezolvarea problemei Impactului de încărcare – majoritatea altor furnizori nu au reușit să rezolve problema. Spre surprinderea mea, agentul a fost entuziasmat și a început să-mi vadă idei imediat.

Am rămas la apel mai mult de o oră, încercând diferite configurații pentru a rezolva problema. Nivelul de dăruire din partea agenților de primă simplă este impresionant, chiar dacă în cele din urmă problema a fost escaladată către un administrator de server.

" Toate lucrurile avute în vedere, suportul Scalahosting este bine instruit și dornic să ajute. Furnizorul nu glumește în mod evident când vine vorba de alegerea angajaților și își lasă clienții în mâini bune."

Pro de Scalahosting

Scalahosting se referă la cucerirea lumii de găzduire cu o tehnologie robustă. Vrea să impresioneze webmasterii cu putere și utilitate. Și, potrivit sutelor de recenzii Scalahosting de acolo, are instrumentele potrivite pentru job.

1. Securitate proprie

Avantajul principal al furnizorului este software-ul proprietar. SShield Security este primul instrument pe care îl vom acoperi în această recenzie Scalahosting.

Pur și simplu, SShield este o suită de securitate.

La un capăt, servește pentru a bloca amenințările primite. Scalahosting se mândrește cu SShield-ul său poate bloca 99,998% din atacuri.

Cealaltă componentă a SShield este monitorizarea 24/7. Pe lângă rularea unei baze de date cu malware cunoscute, sistemul de securitate folosește învățarea automată pentru a descoperi amenințări potențial neidentificate. Acest lucru îi oferă o șansă mult mai bună să surprindă orice atacuri înainte de a deveni o problemă serioasă pentru serverul dvs. Scala.

Un avantaj al sistemului este că vă oferă timp suficient pentru a remedia orice activitate rău intenționată (în cazul în care serverul dvs. se infectează). În loc să închideți imediat site-ul dvs., vă va trimite un raport detaliat. Aceasta vă oferă cele mai bune șanse de a remedia problema fără a vă deteriora.

S-ar putea să vă așteptați de la fiecare gazdă, dar am văzut furnizorii de panică și au închis un site la prima vedere a programelor malware. Este util ca Scala să ia doar măsurile adecvate, în loc să producă daune inutile.

În total, este liniștitor să vezi că Scalahosting are o tehnologie robustă, cu o nouă abordare a securității site-ului. 

2. WordPress-Optimizat

Când am început această recenzie Scalahosting, am fost dornică să văd cum se ocupă compania WordPres.

Scalahosting oferă o „aromă” specială, concentrată pe WordPress, a planurilor standard de găzduire fără costuri suplimentare. O mare parte din clienții Scala sunt utilizatorii WordPress, așa că are mult sens.

O mare parte din acest lucru este SWordPress Manager, care este instrumentul de administrare proprietar al Scala. Acest lucru vă permite să adăugați cu ușurință site-uri WordPress, să optimizați securitatea acestora și să activați actualizări automate de WordPress.

O opțiune interesantă este de a activa o blocare de securitate, care previne atacurile de scripturi din partea serverului. Nu uitați să îl dezactivați atunci când doriți să adăugați pluginuri.

Mai multe instrumente precum clonarea într-un mediu de înscenare sunt în lucrare. Deocamdată, însă, obțineți toate caracteristicile cheie ale găzduirii partajate gestionate pentru WordPress.

Și asta este doar o parte din ea. Scalahosting adaugă reguli de securitate personalizate, un firewall dedicat și scanarea malware la toate planurile WordPress. În ceea ce privește securitatea, este una dintre cele mai minunate gazde de acolo.

Devine și mai bine dacă mergeți pentru planul Start. Scalahosting vă va oferi timp cu inginerii săi WordPress și vă pot ajuta să vă optimizați site-ul. Obținerea unei astfel de asistențe în caz contrar este scumpă, astfel încât valoarea Scalahosting este impresionantă.

De fapt, instrumentele suplimentare sunt atât de robuste, Scalahosting este un candidat puternic pentru cea mai bună găzduire WordPress din 2020.

3. Zona de clienți intuitivă și SPANEL

Proprietarii de site-uri web petrec mult timp în zona de clienți și panoul de control. În mod ideal, doriți ca acestea să fie ușor de navigat și să aibă toate opțiunile critice disponibile în unul sau două clicuri.

Din fericire, Scalahosting merge rezonabil aici. Puteți accesa zonele cele mai importante din bara laterală în orice moment. Acestea includ gestionarea DNS, facturare și ticketing.

Desigur, mi-a trebuit un pic să dau clic pentru a găsi instrumentele de management pentru panoul meu de control real. Odată ce am făcut-o, totuși, a fost destul de ușor să mă învârt și să folosesc instrumente precum SWordPress Manager.

În ceea ce privește panoul de control, planurile de găzduire partajate folosesc cPanel, care este standardul industriei. Cu toate acestea, odată ce faceți upgrade la pachetul Scala care găzduiește VPS, puteți opta pentru SPanel. Aceasta este alternativa cPanel a Scala.

Panourile de control proprietare sunt de obicei oarecum sărace, dar SPANEL este o excepție norocoasă. Gestionează tot ce poate cPanel – gestionarea bazelor de date, configurarea SSL, e-mailurile și chiar vă permite să revindeți găzduirea. În plus, este ușor de navigat și toate funcțiile funcționează bine.

Principalele avantaje ale SPanel sunt că funcționează într-un mediu separat, astfel încât nu vă va mânca resursele serverului. Este, de asemenea, liber de utilizat. În schimb, cPanel poate fi destul de costisitor, în special pentru un revânzător de servicii cloud, sau pentru cei care au nevoie de o mulțime de suplimente. Deoarece SPANEL include implicit multe dintre caracteristici, vă poate economisi sute de dolari pe lună.

Acum tu poate sa plătiți pentru o licență cPanel și folosiți-o dacă faceți upgrade la VPS. Acestea fiind spuse, SPanel îmbunătățește modul de actualizare și adaugă mai multă valoare.

Desigur, SPanel nu este un beneficiu pentru utilizatorii de găzduire partajată, dar mulți proprietari de site-uri în cele din urmă fac upgrade la VPS pentru a oferi resurse și flexibilitate. Atunci SPANEL devine o alternativă cPanel mult mai accesibilă.

4. Ușor de scalat până la VPS

Vorbind despre upgrade-uri, Scalahosting face din ce în ce mai ușor să obțineți propriul dvs. server virtual cu toate avantajele care le însoțesc.

Puteți obține un VPS complet gestionat cu doar 2 USD / lună mai mult decât ceea ce plătiți pentru cel mai mare plan comun. Nu trebuie să vă abonați pentru o perioadă mai lungă pentru a obține cel mai bun preț – puteți obține valoarea completă în timp ce plătiți luna în lună.

Desigur, SPanel joacă un rol aici. Întrucât nu există nicio licență cPanel pentru a ține cont, planurile VPS ajung să fie mai accesibile decât cele oferite de majoritatea concurenților.

Comparând doar baza SPANEL cu cPanel, Scala vă economisește cel puțin 15 USD / lună, mai ales dacă luați în considerare numeroasele caracteristici puternice pe care SPanel le are în afara cutiei. Dacă aveți nevoie de suplimente cPanel sau doriți să revindeți găzduirea, economiile pot fi și mai mari. 

Chiar dacă porniți de la planuri comune, acesta vă așteaptă un avantaj masiv pe măsură ce site-ul dvs. web crește.

5. Copii de rezervă zilnice

Copiile de rezervă sunt o rețea de siguranță necesară pentru proprietarii de site-uri web. Dacă faceți o greșeală sau orice altceva nu merge bine, ar trebui să aveți o copie de rezervă a site-ului dvs. la care să faceți clic pe.

Deși Scalahosting nu prea clarifică acest lucru, puteți profita de backup-uri zilnice. Furnizorul păstrează backup-urile timp de o săptămână, așa că veți avea întotdeauna șapte versiuni ale site-ului dvs..

Atâta timp cât îți verifici site-ul în mod regulat (adică o dată pe săptămână), vei fi în siguranță.

6. Migrații gratuite

Dacă aveți deja un site web, puteți să vă mutați în continuare pe serverul web al Scala. Nu trebuie să vă faceți griji în privința migrării site-ului dvs., deoarece echipa tehnologică o va face pentru dvs.. 

Unii furnizori, cum ar fi Bluehost, încasează în jur de 150 de dolari pentru acest tip de serviciu. În schimb, Scalahosting face utilizatorilor săi o soluție solidă și să o ofere gratuit.

7. Preț echitabil

Conversiile la prețuri de găzduire web sunt un animal de companie de mii de webmasteri. Dacă ai deținut vreodată un site web, ești probabil familiarizat cu acesta.

Furnizorul vă invită să vă înscrieți la doi sau trei ani de găzduire pentru a obține o afacere uimitor de accesibilă cu zeci de beneficii fantastice.

Cu toate acestea, odată ce termenul inițial a trecut, este timpul să se reînnoiască. Asta în cazul în care furnizorul vă primește taxe de trei sau patru ori mai mari – și mai bine cumpărați încă trei ani dacă doriți să rămâneți online.

Unii furnizori fac tot posibilul pentru a ascunde costurile mai mari de reînnoire. Heck, unii nici nu le arată pe pagina produsului.

Acum, târgul este corect, Scala își crește prețurile la reînnoire, dar nu aproape la fel ca majoritatea furnizorilor. Planul Starter costă doar 3,95 USD / lună dacă plătiți în avans timp de trei ani și crește doar cu 2 USD după aceea. Contrastați acest lucru cu A2 Hosting care începe cam la același preț și apoi îl dublează la reînnoire (sau SiteGround care îl triplă).

Pe de altă parte, Scalahosting are prețuri foarte rezonabile. Furnizorul este complet transparent în ceea ce privește modul de funcționare a prețurilor, iar reducerea inițială poate fi utilă atunci când tocmai începeți.

Mai important, costurile de reînnoire reflectă pe deplin calitatea serviciului în loc să fie nejustificat de mari pentru a compensa reducerile. De fapt, mulți utilizatori cântă laudele prețurilor sale transparente în recenziile Scalahosting.

8. Nume de domeniu gratuit

Este întotdeauna plăcut să obții un pic de valoare suplimentară gratuit. Scalahosting permite utilizatorilor care se înscriu timp de șase luni de găzduire să înregistreze un nume de domeniu fără costuri suplimentare. Acesta este un serviciu care altfel te-ar costa 10-15 dolari, deci economisești câțiva dolari aici.

Rețineți că acest lucru nu este disponibil în toate planurile. Ar trebui să mergeți pentru planul Advanced pentru a profita de înregistrarea gratuită. De asemenea, nu este disponibil pentru niciun VPS care nu găzduiește Scala.

9. Test de 99 de cenți

Majoritatea furnizorilor de găzduire extind o garanție de returnare de 30 de zile pentru a vă permite să încercați platforma. Scalahosting nu face excepție: puteți plăti pentru serviciul lor și, mai târziu, obțineți o rambursare completă, dacă nu este pe placul dvs. În cazul în care ajunge atât de departe, trebuie doar să țineți cont de a solicita o rambursare înainte de prima lună.

De asemenea, aveți opțiunea de a plăti 0,99 USD pentru o încercare de o lună a oricărui plan de prețuri comun Scala. Puteți prefera această rută dacă nu doriți ca Scalahosting să vă dețină banii în timp ce îl încercați. Puteți face acest lucru și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la solicitarea unei rambursări.

Este posibil să preferați această abordare nouă în ceea ce privește găzduirea, deși nu este o caracteristică de ultimă generație.

Conturile Scalahosting-ului

Indiferent de cât de puternic este, niciun serviciu de găzduire nu este lipsit de bagajele sale. Iată ce ar trebui să știți înainte de a merge la Scalahosting.

1. Gazduire comună nu complet SSD pentru unii utilizatori

Deși majoritatea serviciului web Scala rulează pe SSD, găzduirea partajată include și HDD.

Anume, conturile vechi rulează pe un amestec de SSD și HDD. În timp ce fișierele utilizate sunt pe unități de stare solidă, permițând accesul mai rapid, fișierele de sistem se află pe HDD.

Din fericire, din ianuarie 2020, toți noii clienți sunt găzduiți pe serverele pur SSD. În esență, vechea configurare a serverului nu vă va afecta dacă tocmai ați descoperit furnizorul. Am discutat acest lucru cu echipa Scala și gazda chiar a început să migreze conturi vechi în același mediu, astfel încât clienții existenți se vor bucura în curând de aceleași avantaje.

Deși găzduirea este rapidă, chiar și impresionant, un schimb complet la SSD ar îmbunătăți serviciul. Nu este o soluție imensă pentru Scala, mai ales că chiar și clienții mai în vârstă se pot extinde cu ușurință în gazduirea VPS cu SSD. Cu toate acestea, este ceva care merită menționat.

2. Bază de cunoaștere subțire

Este puțin de spus aici, cu excepția faptului că Scala nu are cel mai extins set de articole disponibile. Ele acoperă în total doar 80 de întrebări comune și multe dintre răspunsuri sunt destul de succinte.

Baza de cunoștințe creează o bună secțiune de întrebări frecvente. Cu toate acestea, va trebui să faceți un pic de Googling dacă sunteți de tipul „do-it-yourself”.

3. Descrierea neclare a produsului

Ar trebui să fac acest lucru, spunând că acesta nu este un marketing înșelător, deoarece Scala nu ascunde probleme evidente. Acestea fiind spuse, atât site-ul web, cât și asistența Scalahosting nu pot explica unele caracteristici atât de bine.

De exemplu, Scala nu menționează cu adevărat nicio copie de rezervă pe pagina standard de găzduire web, deși versiunea WordPress a planurilor are în mod clar copii de rezervă zilnic. Când am adresat un reprezentant de vânzări, totuși, m-au asigurat că voi avea copii de rezervă săptămânale. – un pic ciudat. Doar când am primit asistență tehnologică, am primit o explicație sunteți backupuri zilnice, cu fiecare versiune salvată timp de o săptămână. Poate fi confuz și consumator de timp să descoperiți acest lucru.

Acum, aceasta este o problemă destul de mică și este simplu de corectat. Totuși, justifică o mențiune.

Recomandăm Scalahosting?

O facem vreodată!

Scalahosting acoperă elementele de bază mai bine decât majoritatea gazdelor și condimentează oferta cu instrumente solide. Este excelent pentru utilizatorii WordPress, au un preț bun și face dincolo de ușor să crească constant un site web fără blocaje. În plus, este una dintre cele mai sigure platforme de pe piață.

Este incontestabil o mulțime de iubiri pentru asta. Deci, Scalahosting este următorul lucru?

S-ar putea să fie.

Dacă continuă să dezvolte tehnologii la ritmul actual și adaugă alte câteva centre de date în fald, ar trebui să aibă probleme în extinderea influenței sale. Există câteva lucruri pe care le-am prezentat în review-ul Scalahosting, dar ai putea spune cel puțin la fel despre orice gazdă.

Pe scurt, Scalahosting este un interpret excelent. Este o gazdă care merită cu siguranță să meargă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map