Scalahosting: el underdog que ens agrada arrelar

Scalahosting és un proveïdor relativament desconegut que està llançant un conjunt de tecnologies impressionant. Simplement tenia per obtenir la seva pròpia ressenya.


Naturalment, vaig contactar amb l’assistència i vaig demanar més informació. Minuts després, tenia el meu pla d’allotjament i estava a punt per revisar Scalahosting.

Haig de reconèixer, ha estat una sorpresa agradable. Tenint en compte la qualitat del servei, el proveïdor està obligat a fer-lo més gran al món d’allotjament més aviat que tard.

Ho heu sentit aquí primer: Scalahosting és la següent gran cosa.

Com és habitual, la nostra revisió Scala es basa en resultats de proves en profunditat, en monitoratge en temps real i en setmanes de prova i estudi de l’allotjament compartit de l’empresa..

Què és Scalahosting?

Amb prop de 50.000 clients i 700.000 dominis allotjats, Scalahosting és un proveïdor independent i compacte dels Estats Units.

Té dos centres de dades, un al seu país natal i l’altre a la UE. Una segona instal·lació nord-americana està en construcció.

Tot i això, no estem parlant d’un nouvingut al món de l’allotjament. Per contra, Scala té 13 anys d’experiència sota el cinturó i algunes tecnologies per demostrar-ho.

No és un especialista dur, però també té algunes sorpreses per als usuaris de WordPress. De fet, quan compareu Scalahosting vs SiteGround o vs Bluehost, el primer impressiona bastant.

A diferència de la majoria de competidors, però, Scala inverteix més en investigació i desenvolupament i menys en màrqueting. El resultat és alguns plans compartits força robustos i probablement les ofertes VPS de millor valor del mercat.

La política és lloable i explica per què el proveïdor és tan bo mentre que és molt menys popular que alguns.

Tanmateix, parlem de antecedents: deixem-nos en els llaços de bronze i veiem què distingeix l’escalassatge.

"Escalable, potent, versàtil"

Horaris

99,99%

Velocitat de càrrega

0,76s

Assistència

9/10

Característiques

8,5 / 10

TOTAL4.1

Els fonaments: suport a la velocitat de temps, velocitat i suport

Aquests són els tres grans dels allotjaments web. Si hi ha un proveïdor que ensopega, hi ha poc (o millor dit, res) que pot fer per compensar. Moltes ressenyes de Scalahosting elogien el proveïdor en aquestes àrees, per tant, comprovem si les dades avalen tota la conversa..

1. Horari excel·lent — 99,99%

L’hora en qüestió és una de les coses que no noteu quan tot funciona. Tot i això, és probablement el factor més important en l’allotjament.

Simplement, quan compreu allotjament, espereu que el vostre lloc estigui disponible tot el temps.

És per això que, tan bon punt vaig accedir a Scala, vaig configurar un lloc senzill de WordPress i el vaig connectar a les meves eines de control en temps real. Amb unes quantes setmanes de dades, podeu fer una idea molt bona de la disponibilitat que podeu esperar.

Pel que fa a Scala, ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%, que és l’estàndard de la indústria. Això limita el temps total d’aturada mensual a uns 43 minuts o menys d’1,5 minuts al dia. És una garantia raonable.

Si Scalahosting incompleix la política, podeu obtenir crèdits d’allotjament. El proveïdor fins i tot acceptarà els vostres propis registres com a prova, de manera que podeu utilitzar una eina com StatusCake i fer el seguiment de la disponibilitat del vostre servidor Scala..

Podríeu pensar que tots els proveïdors us permetrien fer-ho. Tot i això, la majoria només accepta els seus propis registres, per la qual cosa el proveïdor decideix el que considera com una interrupció (mirant-te, HostGator).

El temps de funcionament real és, però, on la infraestructura del núvol de Scala brilla realment. Durant la redacció d’aquesta revisió de Scalahosting, el proveïdor va registrar una disponibilitat gairebé perfecta. Els servidors obtenen un temps mort mort mitjà d’un mes, la qual cosa és excel·lent.

Sempre és tranquil·la veure que un proveïdor mantingui la seva infraestructura en millors condicions. Comencem a començar excel·lentment, ara passem a la velocitat.

"Scala mostra un temps de funcionament impecable i promet un reemborsament adequat si s’incompleix l’ SLA."

2. Velocitat decent

  • Temps de resposta: 0,29s
  • Temps a un lloc web carregat completament: 0,76
  • Sota càrrega: anys 30

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, normalment dues proves mostren resultats lleugerament diferents. El meu lloc està allotjat als Estats Units, per la qual cosa el vaig provar des de les ubicacions dels Estats Units Revisió Scala. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

Estudi després d’estudi demostra que la velocitat és un gran factor determinant de l’èxit del lloc web. Els llocs web més ràpids atrauen els visitants de manera més eficient, aconsegueixen més visitants recurrents i venen més productes. Pel que fa als llocs lents, diguem-ne que no duren gaire.

No cal dir que la vostra elecció d’allotjament té un paper important aquí. Un lloc web només pot ser tan ràpid com ho permeti el seu servidor, de manera que heu de triar amb prudència.

Per a la revisió de Scalahosting, vaig comprovar la rapidesa amb què poden respondre i lliurar els servidors d’una pàgina i el rendiment que tenen en el trànsit pesat. Per fer la prova justa, he desactivat les eines d’optimització de la velocitat addicional i només heu comparat un punt de referència de la configuració de la base.

El frontend té un rendiment increïble. Els servidors triguen, en mitjana, 0,295 segons a respondre, situant Scalahosting en els cinc primers hostes d’aquesta categoria; no és una cosa important, ja que està en contra de proveïdors com SiteGround..

El temps que triga a carregar un document complet és encara més impressionant. Té una mitjana de 0,766 segons Scalahosting el proveïdor més ràpid fins a la data. Cap altre amfitrió realitza això de forma coherent.

La configuració del frontend de Scala és lloable. Totes les ressenyes de Scalahosting dels usuaris finals que la lloen són sensibles.

Vaig tenir problemes durant les proves de backend. La prova de càrrega d’impacte va bé fins a uns 18 usuaris virtuals. A continuació, els servidors comencen a deixar caure les connexions HTTP i els temps de resposta augmenten notablement.

Aquest no és un fet rar per a un proveïdor d’allotjament, una cosa similar succeeix amb el suport de HostGators i GreenGeeks. Una possibilitat és que algun sistema de seguretat vegi l’activitat com un atac DDoS i limiti el recompte de connexions des de la mateixa adreça IP.

Vaig contactar amb l’assistència tecnològica al respecte. Tot i que els agents van fer tot el possible per ajudar-los, encara estan treballant per trobar una solució.

D’altra banda, els servidors són ràpids i Scalahosting és capaç de manejar una quantitat decent de trànsit.

"Scalahosting té una velocitat de frontend irresistiblement ràpida, però el recolzament planteja algunes qüestions"

3. Suport responsiu

El que més va destacar durant el cribatge inicial va ser l’elevat índex de satisfacció del client. Sobretot, les ressenyes dels usuaris elogien l’equip de suport de Scalahosting. Estava desitjós de comprovar-ho per veure si el suport és realment tot això.

Vaig contactar-hi unes quantes vegades i vaig començar amb preguntes senzilles. El primer positiu va ser que totes les consultes van obtenir una resposta instantània, independentment de l’hora del dia. Això indica que l’equip d’assistència té un bon personal.

Els agents també són prou informats. L’assistència al client de Scalahosting pot respondre a la majoria de les preguntes sobre la plataforma i pot proporcionar assessorament precís sobre l’optimització del lloc web.

Fins ara, tot bé. Era el moment de fer sortir els grans canons.

Vaig tornar a contactar amb l’assistència i vaig demanar assistència per resoldre el problema de l’impacte de càrrega. Per a la meva sorpresa, l’agent es va entusiasmar i va començar a rebotar idees de seguida.

Vam estar a la trucada més d’una hora, provant diferents configuracions per solucionar el problema. El nivell de dedicació d’agents de primera línia senzilla és impressionant, tot i que el problema s’acostava a un administrador del servidor.

" Tot el que es té en compte, el suport a Scalahosting està ben format i amb ganes d’ajudar. El proveïdor, evidentment, no fa broma quan es tracta de la seva elecció d’empleats i deixa els seus clients en bones mans."

Els avantatges de l’escalahosting

Scalahosting consisteix a conquerir el món de l’allotjament amb una robusta tecnologia propietària. Vol impressionar els administradors web amb potència i utilitat. I, segons cents de ressenyes de Scalahosting, hi ha les eines adequades per a la feina.

1. Seguretat propietària

L’avantatge principal del proveïdor és el programari propietari. SShield Security és la primera eina que abastarem aquesta revisió de Scalahosting.

Simplement, SShield és una suite de seguretat.

En un extrem, serveix per bloquejar les amenaces entrants. Scalahosting presumeix que el seu SShield pot bloquejar el 99,998% dels atacs.

L’altre component de SShield és el control 24/7. A més d’executar una base de dades de programari maliciós conegut, el sistema de seguretat utilitza l’aprenentatge automàtic per descobrir amenaces potencialment no identificades. Això dóna una molt millor oportunitat d’atacar qualsevol atac abans que es converteixi en un problema greu per al vostre servidor Scala.

Un dels avantatges del sistema és que us proporciona molt temps per solucionar qualsevol activitat maliciosa (en cas que el vostre servidor s’infecti). En lloc de tancar immediatament el vostre lloc web, us enviarà un informe detallat. Això us dóna la millor oportunitat de solucionar el problema sense fer-vos mal.

Potser ho espereu de tots els hostes, però he vist que els proveïdors pànicaven i tancaven un lloc a primera vista del programari maliciós. És útil que Scala només adopti les mesures adequades en lloc de causar danys innecessaris.

Tot plegat, és tranquil·litzador veure que Scalahosting compta amb una tecnologia robusta amb una nova incidència en la seguretat del lloc web. 

2. Optimitzat per WordPress

Quan vaig iniciar aquesta revisió de Scalahosting, em va agradar veure com l’empresa gestiona WordPres.

Scalahosting ofereix un “sabor” especial que es centra en WordPress dels plans d’allotjament estàndard sense càrrec addicional. Una gran part dels clients de Scala són usuaris de WordPress, per la qual cosa té molt sentit.

Una part important d’això és el gestor de SWordPress, que és l’eina de gestió propietària de Scala. D’aquesta manera, podeu afegir llocs de WordPress fàcilment, optimitzar la seva seguretat i activar actualitzacions automàtiques de WordPress.

Una de les millors opcions és habilitar un bloqueig de seguretat, que impedeix els atacs de scripts del servidor. No oblideu desactivar-lo quan voleu afegir cap complement.

Hi ha més eines com la clonació a un entorn de posada en escena. De moment, però, obteniu totes les funcions clau de l’allotjament compartit gestionat per a WordPress.

I només en formen part. Scalahosting afegeix regles de seguretat personalitzades, un tallafoc dedicat i el rastreig de programari maliciós a tots els plans de WordPress. Segurament, és un dels amfitrions més extensos que hi ha.

És encara millor si aneu pel pla d’inici. Scalahosting us oferirà temps amb els seus enginyers de WordPress i us ajudaran a optimitzar el vostre lloc web. Obtenir una assistència en cas contrari és costós, de manera que el valor de Scalahosting és impressionant.

De fet, les eines addicionals són tan robustes, Scalahosting és un candidat fort per al millor allotjament de WordPress del 2020.

3. Intuitive Customer Area i SPANEL

Els propietaris de llocs web passen molt de temps a l’àrea de clients i al tauler de control. L’ideal és que voleu que siguin fàcils de navegar i que tinguin totes les opcions crítiques disponibles en un o dos clics.

Afortunadament, Scalahosting ho fa bastant bé. Podeu accedir en tot moment a les zones més importants des de la barra lateral. Aquests inclouen la gestió de DNS, la facturació i la facturació.

Certament, em va costar una mica fer clic per trobar les eines de gestió del meu quadre de control real. Una vegada que ho vaig fer, però, va ser bastant fàcil desplaçar-me i utilitzar eines com el SWordPress Manager.

Pel que fa al tauler de control real, els plans d’allotjament compartits utilitzen cPanel, que és l’estàndard de la indústria. Tanmateix, un cop heu actualitzat al paquet VPS de Scala, podeu optar per SPanel. Aquesta és l’alternativa propietària de Scala.

Els panells de control propietaris solen ser una mica pobres, però SPanel és una fortuna excepció. Gestiona tot el que pot cPanel: gestió de bases de dades, configuració SSL, correus electrònics, i fins i tot et permet revendre hosting. A més, és fàcil de navegar i totes les funcions funcionen bé.

Els avantatges principals de SPanel són que funciona en un entorn independent, de manera que no es consumirà els recursos del servidor. També és gratuït d’utilitzar. En canvi, cPanel pot ser bastant costós, especialment per a un distribuïdor d’allotjament en núvol, o per a aquells que necessiten molts addons. Atès que SPanel inclou moltes de les funcions de manera predeterminada, us pot estalviar centenars de dòlars al mes.

Ara tu llauna pagueu una llicència cPanel i utilitzeu-la si actualitzeu a VPS. Dit això, SPanel facilita la forma d’actualització i aporta més valor.

Sens dubte, SPanel no és un benefici per als usuaris d’allotjament compartit, però molts propietaris de llocs web acaben actualitzant-se a VPS per obtenir més recursos i flexibilitat. És aleshores quan SPanel esdevé una alternativa cPanel molt més assequible.

4. Fàcil d’escalar fins a VPS

Parlant d’actualitzacions, Scalahosting facilita l’obtenció del vostre propi servidor virtual amb tots els avantatges que l’acompanyen.

Podeu obtenir un VPS completament gestionat per només 2 dòlars / mes més que el que pagueu pel pla compartit més gran. No haureu de subscriure-vos durant un període més llarg per obtenir el millor preu, podeu obtenir el valor complet mentre pagueu de mes en mes..

Per descomptat, SPanel hi fa un paper. Com que no hi ha cap llicència cPanel per tenir en compte, els plans VPS acaben sent més assequibles del que ofereixen la majoria de competidors.

Només comparant la base de SPanel amb cPanel, Scala us estalvia almenys 15 dòlars al mes, sobretot si teniu en compte les nombroses potents funcions que SPanel té fora de caixa. Si necessiteu addons cPanel o voleu revendre l’allotjament, l’estalvi pot ser encara més elevat. 

Encara que comenceu en plans compartits, aquest és un avantatge massiu que us espera a mesura que el vostre lloc web creixi.

5. Còpies de seguretat diàries

Les còpies de seguretat són una xarxa de seguretat necessària per als propietaris de llocs web. Si cometeu un error o qualsevol altra cosa anirà malament, haureu de fer una còpia de seguretat del vostre lloc per tornar-lo a reproduir.

Tot i que Scalahosting no ho deixa clar, podeu aprofitar les còpies de seguretat diàries. El proveïdor manté les còpies de seguretat durant una setmana, de manera que sempre tindràs set versions del vostre lloc.

Mentre consultis el vostre lloc web regularment (és a dir, una vegada a la setmana), estareu segurs.

6. Migracions lliures

Si ja teniu un lloc web, podeu continuar al servidor web de Scala. No haureu de preocupar-vos pel mal estat de la migració del vostre lloc, ja que l’equip tecnològic ho farà per vosaltres. 

Alguns proveïdors, com Bluehost, cobren al voltant de 150 dòlars per aquest tipus de servei. En canvi, Scalahosting està fent dels seus usuaris una solució sòlida i proporcionant-la de forma gratuïta.

7. Preu just

Les conversions de preus d’allotjament web són un miler de administradors de llocs web. Si mai heu posseït un lloc web, probablement coneixeu el problema.

El proveïdor us convida a registrar-vos durant dos o tres anys d’allotjament per obtenir un acord increïblement assequible amb desenes de fantàstics beneficis.

Però, un cop finalitzat el termini inicial, és hora de renovar-se. És quan el proveïdor et cobra tarifes tres o quatre vegades més altes i prefereixes comprar tres anys més si vols romandre en línia..

Alguns proveïdors fan tot el possible per ocultar els majors costos de renovació. Molt bé, alguns no els mostren ni a la pàgina del producte.

Ara, la fira és justa, Scala augmenta els preus en la renovació, però no gairebé tant com la majoria de proveïdors. El pla d’inici té un cost de 3,95 dòlars mensuals si prepagem tres anys abans i només augmenten dos dòlars després. Contrasteu-ho amb A2 Hosting que comença al mateix preu i el dobla per renovar-lo (o SiteGround que ho triplica).

L’escalahosting, en canvi, té preus molt raonables. El proveïdor és completament transparent sobre com funciona el preu i el descompte inicial pot ser útil quan tot just comenceu.

Més important encara, els costos de renovació reflecteixen plenament la qualitat del servei en lloc de ser raonablement elevats per compensar els descomptes. De fet, molts usuaris canten elogis dels seus preus transparents a les seves revisions de Scalahosting.

8. Nom de domini gratuït

Sempre és agradable obtenir una mica de valor addicional de forma gratuïta. Scalahosting permet als usuaris que s’inscriguin durant sis mesos d’allotjament registrar un nom de domini sense cap cost addicional. Aquest és un servei que d’una altra manera us costaria 10-15 dòlars, de manera que estalvieu uns quants dòlars aquí.

Tingueu en compte que això no està disponible a tots els plans. Haureu d’anar al pla Avançat per aprofitar el registre gratuït. Tampoc està disponible en cap Vala que allotja VPS.

9. Test de 99 per cent

La majoria dels proveïdors d’allotjament amplien una garantia de devolució de 30 dies per deixar-vos provar la plataforma. L’escalahosting no és una excepció: podeu pagar el servei i obtenir un reemborsament complet si no us agrada. Si arribeu tan lluny, només teniu en compte que demaneu un reemborsament abans que s’acabi el primer mes.

També teniu l’opció de pagar 0,99 dòlars per una prova d’un mes de qualsevol pla de preus compartit de Scala. Potser preferiu aquesta ruta si no voleu que Scalahosting retingui els vostres diners mentre ho proveu. També ho podeu fer perquè no hagueu de preocupar-vos de sol·licitar un reembossament.

Potser preferiu aquest enfocament nou a l’hostatge, encara que no és realment una característica innovadora.

Els contres de l’escalahosting

Independentment de quina sigui la seva potència, cap servei d’allotjament no queda sense els seus remolins. Aquí teniu el que heu de saber abans de sortir a Scalahosting.

1. Allotjament compartit no completament SSD per a alguns usuaris

Tot i que la majoria del servei web de Scala funciona amb SSD, l’allotjament compartit també inclou HDD.

És a dir, els comptes antics s’executen amb una barreja de SSD i HDD. Mentre que els fitxers que s’utilitzen es troben en unitats d’estat sòlid, que permeten un accés més ràpid, els fitxers del sistema resideixen en un disc dur.

Afortunadament, des del gener del 2020, tots els nous clients s’allotgen en servidors purament SSD. Essencialment, la configuració del servidor anterior no us afectarà només quan hagueu descobert el proveïdor. Ho he discutit amb l’equip de Scala, i l’amfitrió fins i tot ha començat a migrar comptes antics al mateix entorn, de manera que els clients existents aviat gaudiran dels mateixos avantatges.

Tot i que l’allotjament és ràpid, encara que sigui impressionant, un canvi complet a SSD milloraria el servei. No és una gran opció per a Scala, sobretot perquè fins i tot els clients majors poden escalar fàcilment l’allotjament VPS alimentat per SSD. Tot i així, cal mencionar alguna cosa.

2. Base de coneixement prim

Hi ha poques coses a dir aquí, excepte que Scala no té el conjunt d’articles més extens. Només cobreixen 80 preguntes comunes en total i moltes de les respostes són més aviat breus.

La base de coneixement permet una bona secció de preguntes freqüents. Tot i així, haureu de fer una mica de Googling si sou del tipus de tasca pròpia.

3. Descripcions poc clares de producte

Hauria de dir-ho, dient que no és un màrqueting enganyós, ja que Scala no amaga cap problema evident. Dit això, tant el lloc web com el suport de Scalahosting no poden explicar algunes de les seves característiques tan bé.

Per exemple, Scala no esmenta realment cap còpia de seguretat de la pàgina estàndard d’allotjament web, tot i que la versió de WordPress dels plans té clarament còpies de seguretat diàries. Quan em vaig adreçar a un representant de vendes, però, em van assegurar que tindria còpies de seguretat setmanals. —Una cosa estranya. Només quan vaig obtenir suport tècnic, vaig obtenir una explicació són còpies de seguretat diàries, amb cada versió guardada durant una setmana. Pot resultar confús i es requereix molt de temps.

Ara, aquest és un problema bastant petit i és senzill de corregir. Tot i així, requereix una menció.

Recomanem Scalahosting?

Ho fem mai?!

Scalahosting cobreix els conceptes bàsics millor que la majoria dels hostes i especia l’oferta amb eines robustes. És excel·lent per als usuaris de WordPress, tenen un preu excel·lent i fa que sigui més fàcil fer créixer constantment un lloc web sense colls d’ampolla. A més, és una de les plataformes més segures del mercat.

Hi ha, sens dubte, molta estima. Aleshores, és Scalahosting la següent gran cosa?

Podria ser.

Si continua desenvolupant les tecnologies al ritme actual i afegeix alguns centres de dades més al plec, hauria de tenir pocs problemes per ampliar la seva influència. Hi ha algunes coses que m’han explicat a la revisió de Scalahosting, però es pot dir com a mínim sobre qualsevol host.

En definitiva, Scalahosting és un excel·lent performer en general. És un amfitrió que val la pena fer-ho.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector