Scalahosting – az a underdog, akit szeretnénk gyökerezni

A Scalahosting viszonylag ismeretlen szolgáltató, amely lenyűgöző technológiai sorozatot terjeszt elő. Ez csak volt hogy megkapja a saját véleményét.


Természetesen felvettem a kapcsolatot a támogatással és további információt kértem. Percekkel később megkaptam a fogadási tervet, és készen álltam a Scalahosting felülvizsgálatára.

Be kell vallanom, hogy kellemes meglepetés volt. Figyelembe véve a szolgáltatás minőségét, a szolgáltató köteles hamarosan inkább, mint később, nagymértékben növelni azt a tárhely világában.

Először itt hallotta: A következő nagy dolog a skálázás.

A szokásos módon, a Scala áttekintésünk mélyreható tesztelési eredményekre, valós idejű megfigyelésre és hetekig a társaság megosztott tárhelyének tesztelésére és tanulmányozására támaszkodik..

Mi az a Scalahosting??

Körülbelül 50 000 ügyfél és 700 000 tárolt domain mellett a Scalahosting egy kompakt, független szolgáltató az Egyesült Államokból.

Két adatközponttal rendelkezik, az egyik szülőföldjében, a másik az EU-ban. Egy második észak-amerikai létesítmény építés alatt áll.

Ennek ellenére nem a befogadó világ újoncáról beszélünk. Éppen ellenkezőleg, a Scala 13 éves tapasztalattal rendelkezik az övé alatt, és nagyon sok technológiával rendelkezik.

Ez nem kemény szakember, de van néhány meglepetés a WordPress felhasználók számára is. Valójában, amikor összehasonlítottuk a Scalahosting-t a SiteGround-rel vagy a Bluehost-szel, az előbbi nagyon sok benyomást kelt.

A legtöbb versenytárssal ellentétben azonban a Scala többet fektet be a kutatásba és fejlesztésbe, kevesebbet a marketingbe. Az eredmény néhány meglehetősen robusztus közös terv és valószínűleg a legjobb ár-érték arányú VPS-ügylet a piacon.

A politika dicséretes és megmagyarázza, miért olyan jó a szolgáltató, miközben sokkal kevésbé népszerű, mint néhány.

De elegendő a háttér-beszélgetés – menjünk sárgaréz csapokhoz és nézzük meg, mi különbözteti meg a Scalahostingot.

"Méretezhető, nagy teljesítményű, versitilis"

üzemidő

99,99%

Rakodási sebesség

0.76s

Támogatás

9/10

Jellemzők

8.5 / 10

OVERAL4.1

Az alapvető kellékek – Scalahosting Uptime, Speed, Support

Ez a web hosting három nagy része. Ha egy szolgáltató itt botlik, akkor kevés (vagy inkább semmi) megteheti a kompenzációt. Sok Scalahosting beszámoló dicséri ezeket a területeket a szolgáltatótól, szóval nézzük meg, hogy az adatok alátámasztják-e az összes beszédet.

1. Kiváló Uptime – 99,99%

Az Uptime egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket nem veszi észre, amikor minden működik. Ennek ellenére ez valószínűleg a legfontosabb tényező a tárhelyen.

Egyszerűen, ha vásárol hostot, azt várja el, hogy webhelye mindig elérhető lesz.

Éppen ezért, amint megkaptam a Scala bejelentkezést, létrehoztam egy egyszerű WordPress webhelyet, és hozzákapcsoltam a valós idejű megfigyelő eszközökhöz. Néhány hetes adatokkal nagyon jó ötlet kaphat az elvárható elérhetőségről.

A Scala esetében 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínál, ami az ipari szabvány. Ez a teljes havi állásidőt kb. 43 percre, vagyis napi 1,5 perc alatt korlátozza. Mindent összevetve ésszerű garancia.

Ha a Scalahosting megsérti az irányelvet, otthoni krediteket kaphat. A szolgáltató a saját naplóit is bizonyításként elfogadja, így olyan eszközt használhat, mint a StatusCake, és nyomon tudja követni a Scala szerver elérhetőségét.

Azt gondolhatja, hogy minden szolgáltató engedi meg ezt. A többség azonban csak a saját naplóit fogadja el, vagyis a szolgáltató dönti el, hogy mi számít kiesésnek (rád nézve, HostGator).

A tényleges üzemidő azonban a Scala felhőinfrastruktúrája. A Scalahosting beszámoló elkészítése során a szolgáltató a tökéletes rendelkezésre állást rögzítette. A szerverek havonta átlagosan egy perc leállást kapnak, ami kiváló.

Mindig megnyugtató, ha a szolgáltató infrastruktúráját legmodernebb állapotban tartja. Kiváló induláshoz indulunk, most menjünk tovább a sebességhez.

"A Scala csaknem kifogástalan üzemidőt mutat és megfelelő visszatérítést ígér, ha az SLA bármikor megsérül.."

2. Tisztességes sebesség

  • Válaszidő – 0,29 s
  • Ideje egy teljesen betöltött webhelyhez – 0,76 s
  • Terhelés alatt – 30 másodperc

Megjegyzés: Ha sebességi teszteket futtat a domainben, az eredmények kissé ingadozhatnak. Még ugyanabból a tesztelési platformból, két teszt általában kissé eltérő eredményeket mutat. Webhelyem az Egyesült Államokban található, tehát az Egyesült Államok helyszínein teszteltem erre Scala áttekintés. Az összes plugin és a szerveroldali gyorsítótár le van tiltva.

A tanulmány a tanulmány után azt mutatja, hogy a sebesség nagyban meghatározza a weboldal sikerét. A gyorsabb webhelyek hatékonyabban vonzzák be a látogatókat, több ismétlődő látogatót kapnak, és több terméket értékesítenek. Ami a lassú webhelyeket illeti, mondjuk csak, hogy nem tartanak sokáig.

Mondanom sem kell, hogy itt döntõ szerepet játszik a tárhely választása. A webhely csak annyira gyors lehet, amennyire a szervere lehetővé teszi, tehát okosan kell választania.

A Scalahosting felülvizsgálathoz megvizsgáltam, hogy a szerverek milyen gyorsan tudnak válaszolni és egy oldalt kézbesíteni, és hogy mennyire teljesítenek nagy forgalom mellett. Annak érdekében, hogy a tesztelés tisztességes legyen, kikapcsoltam az extra sebesség-optimalizáló eszközöket és csak az alapbeállítást mértem meg.

Az előlap lenyűgözően teljesít. A kiszolgálók átlagosan 0,295 másodpercig vesznek igénybe a válaszolást, és a Scalahosting az első öt gazdagépbe kerülnek ebben a kategóriában – nem kis teljesítmény, tekintve, hogy olyan szolgáltatókkal szemben, mint a SiteGround.

Még lenyűgözőbb a teljes dokumentum betöltése. Átlagban 0,766 másodperc, tehát Scalahosting a leggyorsabb szolgáltatót a mai napig. Egyik másik gazda sem teljesíti ezt következetesen.

Scala előlapjának beállítása dicséretes. A Scalahosting-értékelések, amelyek a végfelhasználóktól dicsérik, határozottan pontot jelentenek.

Bajba kerültem a háttér-tesztelés során. A Load Impact teszt mintegy 18 virtuális felhasználóig sikeres. Ezután a kiszolgálók elkezdenek csökkenteni a HTTP kapcsolatokat, és a válaszidő drámai módon növekszik.

Ez a tárhely-szolgáltató számára nem ritka esemény – hasonló történik a HostGators és a GreenGeeks háttérprogramjával. Lehetséges, hogy néhány biztonsági rendszer a tevékenységet DDoS támadásnak tekinti és korlátozza a kapcsolatok számát ugyanabból az IP-címből.

Ezzel kapcsolatban felvettem a kapcsolatot a műszaki támogatással. Noha az ügynökök mindent megtettek a segítségére, még mindig dolgoznak a megoldás megtalálásán.

A kiszolgálók egyébként gyorsak, és a Scalahosting teljes mértékben képes kielégítő mennyiségű forgalom kezelésére.

"A Scalahosting ellenállhatatlanul gyors előlapi sebességgel büszkélkedhet, ám a hátul néhány kérdést vet fel"

3. Érzékeny támogatás

A kezdeti átvilágítás során a legjobban tűnt ki a magas ügyfél-elégedettség. A felhasználói vélemények mindenekelőtt a Scalahosting támogatási csoportot dicsérik. Alig várta, hogy ellenőrizze magam, és megnézem-e a támogatás valóban mindezt.

Néhányszor felvettem a kapcsolatot velük, és egyszerű kérdésekkel kezdtem. Az első pozitív az volt, hogy az összes kérdésre azonnali válasz érkezett, függetlenül a napszaktól. Ez azt jelzi, hogy a támogató csoport jól felszerelt.

Az ügynökök szintén meglehetősen tájékozottak. A Scalahosting ügyfélszolgálat meg tudja válaszolni a platformra vonatkozó legtöbb kérdést, és pontos tanácsokat adhat a webhely optimalizálására vonatkozóan.

Eddig jó. Ideje volt kihozni a nagy fegyvereket.

Ismételten felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és segítséget kértem a terhelési hatás kérdésének megoldásában – a legtöbb más szolgáltató sajnálatos módon nem tudott kezelni. Meglepetésemre az ügynök lelkes volt, és azonnal elindított ötleteket tőlem.

Körülbelül egy órán keresztül várakozással maradtunk, és különféle konfigurációkat próbáltunk ki a probléma megoldására. Az egyszerű frontvonal ügynökök elkötelezettségi szintje lenyűgöző, bár a problémát végül egy kiszolgáló rendszergazdájává vált.

" Mindent figyelembe véve, a Scalahosting támogatás jól képzett és szívesen segít. A szolgáltató nyilvánvalóan nem viccel körül, amikor az alkalmazottakat választja, és jó kezekben hagyja ügyfeleit."

A Scalahosting előnyei

A Scalahosting célja a host világ meghódítása robusztus, szabadalmaztatott technológiával. Szeretne lenyűgözni a webmestereket hatalommal és segédprogrammal. És a több száz Scalahosting áttekintés szerint a megfelelő eszközök vannak a munkához.

1. Saját védelem

A szolgáltató fő előnye a szabadalmaztatott szoftver. Az SShield Security az első eszköz, amelyet a Scalahosting áttekintésben fedezünk fel.

Egyszerűen az SShield egy biztonsági csomag.

Az egyik végén a bejövő fenyegetések blokkolására szolgál. A Scalahosting büszkélkedhet azzal, hogy az SShield képes támadások 99,998% -át blokkolni.

Az SShield másik összetevője a 24 órás felügyelet. Az ismert rosszindulatú programok adatbázisának futtatása mellett a biztonsági rendszer gépi tanulással is felhasználja az esetlegesen ismeretlen fenyegetések felfedezését. Ez sokkal jobb esélyt nyújt arra, hogy bármilyen támadást elkapjon, még mielőtt azok súlyos problémává válnának a Scala szerver számára.

A rendszer egyik előnye, hogy bőséges időt biztosít a rosszindulatú tevékenységek kijavítására (abban az esetben, ha a szerver megfertőződik). Ahelyett, hogy azonnal leállítja webhelyét, részletes jelentést küld Önnek. Ez biztosítja a legjobb esélyt a probléma megoldására magad károsítása nélkül.

Ezt minden hostnak elvárhatja, de láttam, hogy a szolgáltatók pánikba esnek és bezárnak egy webhelyet a rosszindulatú programok első látásra. Hasznos, hogy a Scala csak a megfelelő intézkedéseket hozza, ahelyett, hogy felesleges károkat okozna.

Mindent összevetve, megnyugtató, hogy a Scalahosting robusztus technológiával rendelkezik, és a weboldal biztonságát újból bevezeti. 

2. WordPress -re optimalizált

Amikor elkezdtem ezt a Scalahosting áttekintést, nagyon szeretett volna látni, hogyan kezeli a vállalat a WordPres-t.

A Scalahosting speciális WordPress-központú „ízét” kínálja a szokásos tárhely-terveknek felár nélkül. A Scala ügyfeleinek nagy darabja WordPress-felhasználó, tehát nagyon értelmes.

Ennek nagy része a SWordPress Manager, amely a Scala szabadalmaztatott kezelési eszköze. Ez lehetővé teszi a WordPress-webhelyek egyszerű hozzáadását, a biztonság optimalizálását és az automatikus WordPress-frissítések engedélyezését.

Egy remek lehetőség a biztonsági zár engedélyezése, amely megakadályozza a szerveroldali szkriptek támadásait. Csak ne felejtsük el letiltani, ha bármilyen bővítményt hozzá akarunk adni.

További eszközök, például egy átmeneti környezetbe történő klónozás vannak a munkákban. Most azonban a WordPress kezelt megosztott tárhelyének összes fő jellemzőjét megkapja.

És ez csak egy része ennek. A Scalahosting az összes WordPress-tervhez hozzáad egyéni biztonsági szabályokat, dedikált tűzfalat és rosszindulatú programok ellenőrzését. Biztonsági szempontból ez az egyik legfontosabb házigazda.

Még jobb lesz, ha a Start tervet választja. A Scalahosting időt biztosít Önnek a WordPress mérnökeivel, és segíthet webhelyének optimalizálásában. Ilyen támogatás megszerzése egyébként drága, tehát a Scalahosting értéke lenyűgöző.

Valójában az extra eszközök annyira robusztusak, hogy a Scalahosting erőteljes jelölt a 2020-as WordPress legjobb tárhelyére..

3. Intuitív ügyfélkör és a SPanel

A webhelyek tulajdonosai sok időt töltenek az ügyfél területén és a kezelőpanelen. Ideális esetben azt akarja, hogy azok könnyen navigálhassanak, és hogy minden kritikus lehetőség elérhető legyen egy-két kattintással.

Szerencsére a Scalahosting itt ésszerűen jól teljesít. Az oldalsávból bármikor elérheti a legfontosabb területeket. Ezek magukban foglalják a DNS kezelését, a számlázást és a jegyvásárlást.

Igaz, hogy egy kicsit rákattintottam, hogy megkeressem a tényleges vezérlőpanel kezelési eszközeit. Bár egyszer megtettem, meglehetősen könnyű volt körülkerülni és olyan eszközöket használni, mint például a SWordPress Manager.

Ami a tényleges kezelőpanelt illeti, a megosztott tárhely-tervek a cPanelt használják, amely az ipari szabvány. A Scala tárhely VPS csomagjára való frissítés után azonban választhat az SPanel számára. Ez a Scala szabadalmaztatott cPanel alternatívája.

A szabadalmaztatott vezérlőpanelek általában kissé gyenge pontok, de a SPanel egy szerencsés kivétel. Mindent kezel, amelyet a cPanel tud – adatbáziskezelést, SSL beállítást, e-maileket, és lehetővé teszi a tárhely továbbértékesítését is. Ráadásul könnyű navigálni, és minden funkció jól működik.

Az SPanel fő előnye, hogy külön környezetben működik, tehát nem fogja elfogyasztani a szerver erőforrásait. Ingyenesen használható. Ezzel szemben a cPanel meglehetősen költséges lehet, különösen a felhőtárhely-viszonteladók számára, vagy azoknak, akiknek sok kiegészítőre van szükségük. Mivel az SPanel alapértelmezés szerint számos szolgáltatást tartalmaz, ez több száz dollárt takaríthat meg havonta.

Nos, te tud fizessen egy cPanel licencért, és használja azt, ha VPS-re frissít. Ugyanakkor az SPanel simábbá teszi a frissítési módot, és további értéket teremt.

Igaz, hogy a SPanel nem részesül előnyben a megosztott tárhely felhasználói számára, de sok webhelytulajdonos végül frissít VPS-re a hozzáadott erőforrások és a rugalmasság érdekében. Ekkor válik a SPanel egy olcsóbb cPanel-alternatívává.

4. Könnyen méretezhető a VPS-ig

A frissítésekről szólva a Scalahosting megkönnyíti a saját virtuális szerver megszerzését az összes kapcsolódó előnnyel.

Teljesen kezelt VPS-t csak 2 dollárért havonta kaphat havonta, mint amennyit fizetne a legnagyobb megosztott tervért. A legjobb ár elérése érdekében nem kell hosszabb időre feliratkoznia – havi-havi fizetéskor a teljes értéket megszerezheti..

Természetesen a SPanel is szerepet játszik itt. Mivel nincs cPanel licenc, amely miatt beszámolhatunk, a VPS tervei olcsóbbnak bizonyulnak, mint amit a legtöbb versenytárs kínál.

Ha összehasonlítjuk az SPanel és a cPanel alapot, akkor a Scala legalább 15 dollárt takarít meg havonta, főleg ha figyelembe vesszük az SPanel számos nagyszerű szolgáltatását. Ha cPanel-kiegészítőkre van szüksége, vagy ha újra szeretne eladni a tárhelyet, akkor a megtakarítás még nagyobb is lehet. 

Még akkor is, ha közös tervekkel indul, ez egy hatalmas előny, amely a webhely növekedésével vár rád.

5. Napi mentések

A biztonsági mentések a webhelyek tulajdonosai számára szükséges biztonsági háló. Ha hibát követ el, vagy bármi más rosszul történik, akkor készítsen biztonsági másolatot webhelyéről, ahova visszatérhet.

Bár a Scalahosting ezt nem igazán világossá teszi, kihasználhatja a napi biztonsági másolatot. A szolgáltató egy hétig megőrzi a biztonsági mentéseket, így webhelyének mindig hét verziója számíthat.

Mindaddig, amíg rendszeresen (azaz hetente egyszer) ellenőrzi webhelyét, biztonságban lesz.

6. Ingyenes migráció

Ha már rendelkezik weboldala, akkor is átköltözhet a Scala webszerverére. Nem kell aggódnia a webhely áttelepítésének kellemetlensége miatt, mivel a tech csapata érted fog csinálni. 

Egyes szolgáltatók, mint például a Bluehost, körülbelül 150 dollárt számolnak fel az ilyen szolgáltatásért. Ezzel szemben a Scalahosting a felhasználók számára szilárd és ingyenes szolgáltatást nyújt.

7. Méltányos árképzés

A webtárhely árazási átalakításai ezer webmester kisállat kedvencei. Ha valaha is birtokolt egy webhelyet, akkor valószínűleg ismeri annak lényegét.

A szolgáltató meghívja Önt, hogy iratkozzon fel két vagy három évre szóló tárhelyre, hogy elképesztően megfizethető ajánlatot érjen el tucatnyi fantasztikus előnnyel.

Ha azonban a kezdeti ciklus lejárt, ideje megújulni. Ez az, amikor a szolgáltató háromszor vagy négyszer magasabb díjakat kap – és jobb, ha még három évet vásárol, ha online akar maradni.

Egyes szolgáltatók mindent megtesznek a magasabb megújítási költségek elrejtése érdekében. Hé, néhányan még a termékoldalon sem mutatják meg őket.

Most, hogy a fair fair, a Scala megújításkor megemeli árait, de nem szinte annyira, mint a legtöbb szolgáltató. A kezdő terv mindössze 3,95 USD / hónapba kerül, ha három évre fizet előre, és csak utána 2 dollárral növekszik. Ezzel ellentétes az A2 Hosting szolgáltatással, amely ugyanazon az áron kezdődik, majd meghosszabbítja azt megújításkor (vagy a SiteGround, amely megháromszorozza azt).

A Scalahosting viszont nagyon ésszerű árakat alkalmaz. A szolgáltató teljesen átlátható módon határozza meg az árképzést, és a kezdeti kedvezmény hasznos lehet, amikor csak indul.

Ennél is fontosabb, hogy a megújítási költségek teljes mértékben tükrözik a szolgáltatás minőségét, ahelyett, hogy ésszerűtlenül magasak lennének a kedvezmények kompenzálására. Valójában sok felhasználó a Scalahosting-értékelésekben dicsérettel említi az átlátható árképzést.

8. Ingyenes domain név

Mindig jó, ha ingyen kap egy kis extra értéket. A Scalahosting lehetővé teszi a felhasználók számára, akik hat hónapra feliratkoznak a domain névre, további költségek nélkül. Ez egy szolgáltatás, amely egyébként 10-15 dollárba kerülne, tehát itt néhány dollárt takaríthat meg.

Ne feledje, hogy ez nem érhető el minden tervben. Az ingyenes regisztráció előnyeinek eléréséhez az Advanced tervre kell mennie. Nem érhető el egyetlen Scala hosting VPS-n sem.

9. 99 centes próba

A legtöbb tárhely-szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, hogy kipróbálhassa a platformot. A Scalahosting nem kivétel: fizetni lehet a szolgáltatásért, és később teljes visszatérítést kaphat, ha nem tetszik. Ha ilyen messzire jut el, ne feledje, hogy az első hónap lejárta előtt kér visszatérítést.

Arra is lehetősége van, hogy 0,99 USD-t fizessen a megosztott Scala árazási terv egy hónapos próbaverziójáért. Lehet, hogy inkább ezt az utat választja, ha nem akarja, hogy a Scalahosting megtartsa pénzét, miközben kipróbálja. Ön is megteheti, így nem kell aggódnia a visszatérítés igénylése miatt.

Lehet, hogy ezt a friss megközelítést részesíti előnyben a tárhelyen, bár ez nem igazán úttörő funkció.

A Scalahosting hátrányai

Függetlenül attól, hogy mennyire hatalmas, egyetlen tárhelyszolgáltatás sem nélkülözhetetlen. Íme, amit tudnia kell, mielőtt elkezdené a Scalahosting alkalmazást.

1. A megosztott tárhely nem teljes SSD néhány felhasználó számára

Bár a Scala webszolgáltatás nagy része SSD-n fut, a megosztott tárhely a HDD-t is tartalmazza.

Nevezetesen, a régi fiókok az SSD és a HDD keverékén futnak. Míg a használt fájlok szilárdtestalapú meghajtón vannak, lehetővé téve a gyorsabb hozzáférést, a rendszerfájlok a merevlemezen találhatók.

Szerencsére 2020 januárja óta az összes új ügyfelet kizárólag SSD szerverekre szállítják. Alapvetően a régi szerverbeállítás nem fog befolyásolni Önt, ha éppen felfedezte a szolgáltatót. Megbeszéltem ezt a Scala csapatával, és a házigazda még a régi fiókokat is áttelepítette ugyanabba a környezetbe, így a meglévő ügyfelek hamarosan ugyanazokat az előnyöket élvezhetik..

Noha a tárhely gyors, sőt lenyűgözően, az SSD-re való teljes átállás javítja a szolgáltatást. Ez nem óriási gond a Scala számára, főleg mivel az idősebb ügyfelek könnyen átméretezhetik az SSD-alapú VPS-tárhelyet. Ez mégis említésre méltó dolog.

2. Vékony tudásbázis

Alig van itt mondanivaló, kivéve, hogy a Scala-nak nincs a legszélesebb cikkekkel. Összesen csak 80 gyakori kérdést foglalnak magukban, és sok válasz meglehetősen rövid.

A tudásbázis jó GYIK részt biztosít. Ha mégiscsak csináld magad, akkor egy kicsit Google-ot kell tennie.

3. Nem világos termékleírások

Ezt be kell mondanom, mondván, hogy ez nem megtévesztő marketing, mivel a Scala nem rejt magában nyilvánvaló problémákat. Ugyanakkor mind a weboldal, mind a Scalahosting támogatás nem magyarázza meg valamelyik funkciójukat annyira.

Például, a Scala nem említ semmiféle biztonsági másolatot a szokásos web hosting oldalon, bár a tervek WordPress verziója egyértelműen tartalmaz napi biztonsági másolatot. Amikor felvettem a kapcsolatot egy értékesítési képviselővel, ők biztosítottak, hogy heti biztonsági másolatot készítek. – kissé furcsa. Csak amikor átvettem a technikai támogatást, magyarázatot kaptam vannak napi biztonsági mentések, minden verzió mentve egy hétig. Zavaró és időigényes lehet ezt kitalálni.

Ez egy meglehetősen kicsi probléma, amelyet egyszerűen kijavítani lehet. Ennek ellenére indokolt megemlíteni.

Javasoljuk a Scalahosting alkalmazást??

Valaha is!

A Scalahosting jobban lefedi az alapokat, mint a legtöbb házigazda, és robusztus eszközökkel fűszerezte az ajánlatot. Kiváló a WordPress felhasználók számára, jó árakat nyújt, és megkönnyíti a webhelyek szűk keresztmetszetek nélküli folyamatos bővítését. Ráadásul ez a piac egyik legbiztonságosabb platformja.

Vitathatatlanul sokat szerethet benne. Tehát Scalahosting a következő nagy dolog?

Lehet, hogy az.

Ha továbbra is fejleszti a technológiákat a jelenlegi sebességgel, és hozzáad néhány további adatközpontot a hajtáshoz, kevés gondot kell okoznia a befolyásának kibővítésével. Van néhány dolog, amit átgondoltam a Scalahosting recenzióban, de legalább annyit mondhatnánk bármilyen gazdagépről.

Röviden: a Scalahosting általában kiváló előadóművész. Ez egy házigazda, amelybe mindenképpen érdemes menni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector