Scalahosting – alamäki, jonka haluamme juurtua

Scalahosting on suhteellisen tuntematon tarjoaja, joka esittelee vaikuttavan joukon tekniikoita. Se vain oli saada oma arvostelu.


Luonnollisesti otin yhteyttä tukeen ja pyysin lisätietoja. Minuuttia myöhemmin minulla oli isännöintisuunnitelmasi ja olin valmis tarkistamaan Scalahostingin.

Myönnän, että se on ollut miellyttävä yllätys. Palvelun laatu huomioon ottaen palveluntarjoajan on pakko tehdä siitä iso isännöintimaailmassa ennemmin kuin myöhemmin.

Kuulit sen ensin täältä: Scalahosting on seuraava iso asia.

Kuten on tapana, Scala-katsaus perustuu perusteellisiin testituloksiin, reaaliaikaiseen seurantaan ja viikkoihin koettamiseen ja yrityksen jaetun isäntän tutkimiseen.

Mikä on Scalahosting?

Scalahosting on kompakti, riippumaton tarjoaja Yhdysvalloista, jolla on noin 50 000 asiakasta ja 700 000 ylläpidettyä verkkotunnusta.

Sillä on kaksi tietokeskusta, toinen kotimaassaan ja toinen EU: ssa. Toinen Pohjois-Amerikan laitos on rakenteilla.

Emme silti puhu vastaanottajasta isäntämaailmassa. Päinvastoin, Scalalla on 13 vuoden kokemus vyönsä alla ja melkoinen määrä teknologioita, joita se voi näyttää.

Se ei ole kova asiantuntija, mutta sillä on muutamia yllätyksiä myös WordPress-käyttäjille. Itse asiassa, kun vertaa Scalahostingia vs. SiteGroundia tai vs. Bluehostia, entinen tekee vaikutuksen melko paljon.

Toisin kuin useimmat kilpailijat, Scala kuitenkin panostaa enemmän tutkimukseen ja kehitykseen ja vähemmän markkinointiin. Tuloksena on joitain melko vankkoja yhteisiä suunnitelmia ja luultavasti markkinoiden parhaan vastineen VPS-sopimuksia.

Politiikka on kiitettävä ja selittää miksi tarjoaja on niin hyvä, kun taas paljon vähemmän suosittu kuin jotkut.

Tarpeeksi puhutaan kuitenkin taustasta – lasketaan messinkihankoihin ja katsotaan, mikä erottaa Scalahostingin toisistaan.

"Skaalautuva, Tehokas, Versitile"

Käyttöaste

99,99%

Kuormausnopeus

0.76s

Tuki

9/10

ominaisuudet

8,5 / 10

OVERAL4.1

Essentials – Scalahosting Uptime, Speed, Support

Nämä ovat kolme isoa web-hosting. Jos palveluntarjoaja kompastuu tänne, siinä ei ole juurikaan (tai pikemminkin mitään) mahdollista tehdä korvausta. Paljon Scalahosting-arvosteluita kiitetään palveluntarjoajaa näillä alueilla, joten katsotaanko varmuuskopioivatko tiedot kaiken puhumisen.

1. Erinomainen käyttöaika – 99,99%

Uptime on yksi niistä asioista, joita et huomaa, kun kaikki toimii. Siitä huolimatta, se on todennäköisesti tärkein tekijä isännöinnissä.

Yksinkertaisesti, kun ostat isäntää, odotat sivustosi olevan saatavana koko ajan.

Siksi heti, kun sain Scala-kirjautumistunnukseni, perustin yksinkertaisen WordPress-sivuston ja kiinnitin sen reaaliaikaisiin seurantatyökaluihini. Muutaman viikon arvoisella datalla saat melko hyvän kuvan saatavuudesta, jota voit odottaa.

Scala tarjoaa 99,9% käyttöajan, joka on alan standardi. Tämä rajoittaa kuukausittaiset seisokit noin 43 minuuttiin tai alle 1,5 minuuttiin päivässä. Kaiken kaikkiaan se on kohtuullinen takuu.

Jos Scalahosting rikkoo käytäntöä, voit saada hosting-hyvityksiä. Palveluntarjoaja hyväksyy jopa omat lokit todisteena, joten voit käyttää työkalua, kuten StatusCake, ja seurata Scala-palvelimesi saatavuutta.

Saatat ajatella, että kaikki palveluntarjoajat antavat sinun tehdä sen. Suurin osa hyväksyy kuitenkin vain omat lokit, mikä tarkoittaa, että palveluntarjoaja päättää, mikä on katkos (katsoen sinua, HostGator).

Todellinen käyttöaika on kuitenkin siinä, missä Scalan pilviinfrastruktuuri todella loistaa. Tämän Scalahosting-katsauksen kirjoittamisen aikana tarjoaja kirjasi lähes täydellisen saatavuuden. Palvelimet saavat keskimäärin minuutin seisokkeja kuukaudessa, mikä on erinomaista.

On aina rauhoittavaa nähdä palveluntarjoaja pitävän infrastruktuurinsa huippukunnossa. Olemme menossa erinomaiseen alkuun, siirrytään nyt nopeuteen.

"Scala näyttää melkein moitteettoman käyttöajan ja lupaa riittävän korvauksen, jos SLA: ta koskaan rikotaan."

2. Ihmisarvoinen nopeus

  • Vastausaika – 0,29 s
  • Aika täysin ladattuun verkkosivustoon – 0,76 sekuntia
  • Kuorman alla – 30 s

Huomaa: Jos suoritat nopeustestejä verkkotunnuksessani, tulokset saattavat vaihdella hiukan. Jopa samasta testialustasta kaksi testiä osoittavat normaalisti hieman erilaisia ​​tuloksia. Sivustoni isännöi Yhdysvalloissa, joten testasin sitä Yhdysvaltojen alueilta Scala arvostelu. Kaikki laajennukset ja palvelinpuolen välimuisti on poistettu käytöstä.

Tutkimus tutkimuksen jälkeen osoittaa, että nopeus on suuri tekijä verkkosivuston menestykselle. Nopeammat verkkosivut houkuttelevat kävijöitä tehokkaammin, saavat toistuvammat kävijät ja myyvät enemmän tuotteita. Mitä tulee hitaisiin sivustoihin, sanotaan vain, että ne eivät kestä kauan.

Sanomattakin on selvää, että valitsemallasi majoituksella on suuri merkitys täällä. Verkkosivusto voi olla vain niin nopea kuin palvelin sallii, joten sinun tulisi valita viisaasti.

Scalahosting-tarkastelua varten tarkistin kuinka nopeasti palvelimet voivat vastata ja toimittaa sivun ja kuinka ne toimivat raskaan liikenteen aikana. Jotta testaus olisi oikeudenmukaista, sammutin ylimääräiset nopeuden optimointityökalut ja vertailin vain pohjan asetuksia.

Etuosa toimii upeasti. Palvelimien toiminta kestää keskimäärin 0.295 sekuntia, jolloin Scalahosting on viiden parhaan palvelimen joukossa tässä kategoriassa – ei pieniä ominaisuuksia, sillä WebGround-palveluntarjoajat, kuten SiteGround, ovat vastuussa.

Koko asiakirjan lataamiseen kulunut aika on vieläkin vaikuttavampi. Se on keskimäärin 0.766 sekuntia, mikä tekee Scalahosting nopein tarjoaja tähän mennessä. Kukaan muu isäntä ei suorita tätä hyvin johdonmukaisesti.

Scalan etuosan asennus on kiitettävä. Kaikki Scalahosting-arvostelut loppukäyttäjiltä, ​​jotka ylistävät sitä, ovat ehdottomasti paikalla.

Minulla on ollut vaikeuksia taustatestauksen aikana. Kuormitustesti menee hyvin, kunnes noin 18 virtuaalista käyttäjää. Sitten palvelimet alkavat pudottaa HTTP-yhteyksiä, ja vastausajat kasvavat dramaattisesti.

Tämä ei ole harvinainen tapahtuma isännöintipalveluntarjoajalle – samanlainen asia tapahtuu HostGatorsin ja GreenGeeksin taustaohjelman kanssa. Mahdollisuus on, että jokin turvajärjestelmä näkee toiminnan DDoS-hyökkäyksenä ja rajoittaa yhteyksien määrää samasta IP-osoitteesta.

Otin yhteyttä tekniseen tukeen tästä. Vaikka edustajat tekivät parhaansa auttaakseen, he työskentelevät edelleen löytääkseen ratkaisun.

Palvelimet ovat muuten nopeita, ja Scalahosting pystyy käsittelemään täysin kohtuullisen määrän liikennettä.

"Scalahosting ylpeilee vastustamattomasti nopealla eturintaman nopeudella, mutta taustalla on joitain kysymyksiä"

3. Responsiivinen tuki

Mikä erottui eniten alkuperäisen seulonnan aikana, oli korkea asiakastyytyväisyysaste. Ennen kaikkea käyttäjäarvostelut ylistävät Scalahosting-tukitiimiä. Olin innokas tarkistamaan sen itselleni ja katsomaan, onko tuki todella kaikkea muuta.

Otin muutaman kerran heihin yhteyttä ja aloitin aloittamalla yksinkertaisia ​​kysymyksiä. Ensimmäinen positiivinen asia oli, että kaikki kyselyt saivat välittömän vastauksen riippumatta kellonajasta. Tämä tarkoittaa, että tukitiimillä on hyvä henkilökunta.

Agentit ovat myös melko asiantuntevia. Scalahosting-asiakastuki voi vastata useimpiin alustaa koskeviin kysymyksiin ja antaa tarkkoja neuvoja verkkosivujen optimoinnista.

Toistaiseksi niin hyvä. Oli aika tuoda esiin isot aseet.

Otin jälleen kerran yhteyttä tukeen ja pyysin apua Kuormitusvaikutus -ongelman ratkaisemisessa – useimmat muut palveluntarjoajat epäonnistuivat osoittaessaan kurjuutta. Yllätyksekseni agentti oli innostunut ja aloitti pomppia ideoita minulta heti.

Olimme päivystyksessä yli tunnin, kokeillaan erilaisia ​​kokoonpanoja ongelman korjaamiseksi. Yksinkertaisten etulinjan edustajien omistautumisaste on vaikuttava, vaikka ongelma lopulta kärjistyi palvelimen järjestelmänvalvojaan.

" Kaikista huomioiden Scalahosting-tuki on hyvin koulutettua ja innokas auttamaan. Palveluntarjoaja ei selvästikään vitsaile työntekijöidensä valinnassa, ja jättää asiakkaidensa hyviin käsiin."

Scalahostingin plussat

Scalahosting on kyse hosting-maailman valloittamisesta vankalla, patentoidulla tekniikalla. Se haluaa ylläpitää verkkovastaavia voimalla ja hyödyllisyydellä. Ja satojen Scalahosting-arvostelujen mukaan siellä on oikeat työkalut työhön.

1. Omistusoikeus

Palveluntarjoajan tärkein etu on omistusohjelma. SShield Security on ensimmäinen työkalu, jonka käsittelemme tässä Scalahosting-katsauksessa.

Yksinkertaisesti, SShield on turvaohjelmisto.

Toisaalta se estää saapuvat uhat. Scalahosting ylpeilee SShieldin kanssa, joka voi estää 99,998% hyökkäyksistä.

SShieldin toinen komponentti on 24/7 -valvonta. Tunnettujen haittaohjelmien tietokannan ylläpitämisen lisäksi turvajärjestelmä käyttää koneoppimista löytääkseen mahdollisesti tuntemattomat uhat. Tämä antaa sille paljon paremmat mahdollisuudet tarttua hyökkäyksiin ennen kuin niistä tulee vakava ongelma Scala-palvelimellesi.

Yksi järjestelmän etuna on, että se antaa sinulle runsaasti aikaa kaiken vahingollisen toiminnan korjaamiseksi (jos palvelimesi tarttuu). Sen sijaan, että suljet välittömästi verkkosivustosi, se lähettää sinulle yksityiskohtaisen raportin. Tämä antaa sinulle parhaan mahdollisuuden korjata ongelma vahingoittamatta itseäsi.

Saatat odottaa tätä jokaiselta isäntältä, mutta olen nähnyt palveluntarjoajien paniikkiin ja sulkemaan sivuston haittaohjelmien ensi näkemältä. On hyödyllistä, että Scala ryhtyy vain asianmukaisiin toimiin tarpeettomien vahinkojen sijaan.

Kaiken kaikkiaan on rauhoittavaa nähdä, että Scalahostingilla on vankka tekniikka ja uusi verkkosivustojen tietoturva. 

2. WordPress-optimoitu

Kun aloitin tämän Scalahosting-katsauksen, halusin nähdä, kuinka yritys käsittelee WordPres-ohjelmaa.

Scalahosting tarjoaa erityisen WordPress-keskittyneen ”aromin” tavallisista isännöintisuunnitelmista ilman lisämaksua. Suuri osa Scalan asiakkaista on WordPress-käyttäjiä, joten sillä on paljon järkeä.

Suuri osa tästä on SWordPress Manager, joka on Scalan omistama hallintatyökalu. Tämän avulla voit helposti lisätä WordPress-sivustoja, optimoida niiden suojauksen ja ottaa käyttöön automaattiset WordPress-päivitykset.

Yksi hieno vaihtoehto on ottaa käyttöön suojauslukko, joka estää palvelinpuolen komentosarjojen hyökkäykset. Älä unohda poistaa sitä käytöstä, kun haluat lisätä laajennuksia.

Teoksissa on enemmän työkaluja, kuten kloonaus lavastusympäristöön. Toistaiseksi saat kuitenkin kaikki WordPressin hallitun jaetun isännöinnin tärkeimmät ominaisuudet.

Ja se on vain osa sitä. Scalahosting lisää kaikkiin WordPress-suunnitelmiin mukautetut tietosuojasäännöt, erillisen palomuurin ja haittaohjelmien tarkistuksen. Turvallisuusperiaatteella se on yksi perusteellisimmista isännöimistä siellä.

Vielä parempi, jos jatkat Start-suunnitelmaa. Scalahosting antaa sinulle aikaa WordPress-insinööriensä kanssa, ja he voivat auttaa sinua optimoimaan verkkosivustosi. Tällaisen avun saaminen muuten on kallista, joten Scalahostingin arvo on vaikuttava.

Itse asiassa ylimääräiset työkalut ovat niin kestäviä, Scalahosting on vahva ehdokas parhaaseen WordPress-isännöintiin vuonna 2020.

3. Intuitiivinen asiakasalue ja SPanel

Verkkosivuston omistajat viettävät paljon aikaa asiakasalueella ja ohjauspaneelissa. Ihannetapauksessa haluat, että niissä on helppo liikkua ja että kaikki kriittiset vaihtoehdot ovat käytettävissä yhdellä tai kahdella napsautuksella.

Onneksi Scalahosting menee täällä kohtuullisesti. Voit käyttää tärkeimpiä alueita sivupalkista aina. Näitä ovat DNS-hallinta, laskutus ja lipunmyynti.

Tosin totesin, että hiukan hiukan klikkaamalla löytääkseni varsinaisen ohjauspaneelin hallintatyökalut. Kerran tein kuitenkin, että oli melko helppo kiertää ja käyttää työkaluja, kuten SWordPress Manager.

Todellisessa ohjauspaneelissa jaetut isännöintisuunnitelmat käyttävät cPanelia, joka on alan standardi. Kun olet päivittänyt Scala hosting VPS -pakettiin, voit kuitenkin valita SPanelin. Tämä on Scalan omistama cPanel-vaihtoehto.

Omistetut ohjauspaneelit ovat yleensä jonkin verran huonoja, mutta SPanel on onnekas poikkeus. Se käsittelee kaiken, mitä cPanel voi – tietokannan hallinta, SSL-asetukset, sähköpostit ja antaa jopa mahdollisuuden myydä isäntä. Lisäksi se on helppo navigoida, ja kaikki toiminnot toimivat hyvin.

SPanelin tärkeimmät edut ovat, että se toimii erillisessä ympäristössä, joten se ei syö palvelinresurssejasi. Se on myös ilmainen käyttää. Sen sijaan cPanel voi olla melko kallista, etenkin pilvipalveluiden jälleenmyyjälle tai niille, jotka tarvitsevat paljon lisäosia. Koska SPanel sisältää oletuksena monia ominaisuuksia, se voi säästää satoja dollareita kuukaudessa.

Nyt sinä voida maksaa cPanel-lisenssistä ja käytä sitä, jos päivität VPS: ään. SPanel tekee päivityksestä kuitenkin sujuvamman ja lisää lisäarvoa.

On totta, että SPanelista ei ole hyötyä jaetun isännöinnin käyttäjille, mutta monet verkkosivustojen omistajat päivittävät lopulta VPS: ään lisättyjen resurssien ja joustavuuden lisäämiseksi. Silloin SPanelista tulee tapa edullinen cPanel-vaihtoehto.

4. Helppo skaalata VPS: ään asti

Päivityksistä puhutaan, että Scalahosting-palvelun avulla on helppoa hankkia oma virtuaalipalvelimesi kaikilla mukana olevilla eduilla.

Voit saada täysin hallitun VPS: n vain 2 dollarilla kuukaudessa enemmän kuin mitä maksaisit suurimmasta jaetusta suunnitelmasta. Sinun ei tarvitse tilata pidemmäksi ajaksi saadaksesi parhaan hinnan – voit saada täyden arvon maksamalla kuukausittain.

Tietysti SPanelilla on tässä rooli. Koska cPanel-lisenssiä ei ole käytettävissä, VPS-suunnitelmat ovat edullisempia kuin mitä useimmat kilpailijat tarjoavat.

Vertaamalla pelkkää SPanel-verrattuna cPaneliin, Scala säästää vähintään 15 dollaria / kk, varsinkin jos otat huomioon SPanelin lukuisat tehokkaat ominaisuudet. Jos tarvitset cPanel-lisäosia tai haluat myydä isännöinnin uudelleen, säästöt voivat olla vielä suurempia. 

Vaikka aloitatkin yhteisillä suunnitelmilla, tämä on suuri etu, joka odottaa sinua verkkosivustosi kasvaessa.

5. Päivittäiset varmuuskopiot

Varmuuskopiot ovat välttämätön turvaverkko verkkosivustojen omistajille. Jos teet virheen tai muu menee pieleen, sinulla pitäisi olla varmuuskopio sivustoltasi, johon palata.

Vaikka Scalahosting ei todellakaan tee tästä selvää, voit hyödyntää päivittäisiä varmuuskopioita. Palveluntarjoaja pitää varmuuskopioita viikon ajan, joten sivustollasi on aina seitsemän versiota, joihin luottaa.

Niin kauan kuin tarkistat verkkosivustosi säännöllisesti (ts. Kerran viikossa), olet turvassa.

6. Vapaa siirto

Jos sinulla on jo verkkosivusto, voit silti siirtyä Scalan verkkopalvelimelle. Sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi vaivattomasta siirtämisestä, koska tekninen tiimi tekee sen puolestasi. 

Jotkut palveluntarjoajat, kuten Bluehost, veloittavat noin 150 dollaria tällaisesta palvelusta. Sitä vastoin Scalahosting tekee käyttäjilleen vankan ja tarjoaa sen ilmaiseksi.

7. Reilu hinnoittelu

Web-hosting-hinnoittelutulokset ovat tuhansien verkkovastaavien lemmikkieläimiä. Jos sinulla on koskaan ollut verkkosivusto, olet todennäköisesti perehtynyt sen sisältöön.

Palveluntarjoaja kutsuu sinut rekisteröitymään kahden tai kolmen vuoden isännöintiin saadaksesi hämmästyttävän edullisen kaupan kymmenillä fantastisilla eduilla.

Alkukauden päätyttyä on kuitenkin aika uusiutua. Silloin palveluntarjoaja saavuttaa sinulle kolme tai neljä kertaa korkeammat maksut – ja sinun on parempi ostaa vielä kolme vuotta, jos haluat pysyä verkossa.

Jotkut palveluntarjoajat tekevät parhaansa piilottaakseen korkeammat uusimiskustannukset. Hei, jotkut eivät edes näytä niitä tuotesivulla.

Nyt reilu on reilu, Scala nostaa hintojaan uusittaessa, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin useimmat tarjoajat. Aloitussuunnitelma maksaa vain 3,95 dollaria / kk, jos maksat ennakkoon kolme vuotta ja se nousee vain 2 dollarilla myöhemmin. Kierrä tämä A2-hosting-palvelun kanssa, joka alkaa suunnilleen samasta hinnasta ja kaksinkertaistaa sen uusiessaan (tai SiteGround, joka kolminkertaistaa sen).

Scalahostingilla on toisaalta erittäin kohtuullinen hinnoittelu. Palveluntarjoaja on täysin avoin hinnoittelun toiminnasta, ja alustavasta alennuksesta voi olla hyötyä vasta aloittaessasi.

Vielä tärkeämpää on, että uusimiskustannukset heijastavat täysin palvelun laatua sen sijaan, että olisivat kohtuuttoman korkeita kompensoimaan alennukset. Itse asiassa monet käyttäjät laulavat kiitoksia sen avoimesta hinnoittelusta Scalahosting-arvosteluissaan.

8. Ilmainen verkkotunnus

On aina mukavaa saada vähän lisäarvoa ilmaiseksi. Scalahosting antaa kuuden kuukauden isäntätilaan liittyville käyttäjille rekisteröidä verkkotunnuksen ilman lisäkustannuksia. Tämä on palvelu, joka muuten maksaa sinulle 10–15 dollaria, joten säästät täällä muutama taalaa.

Muista, että sitä ei ole saatavana kaikissa suunnitelmissa. Sinun on mentävä Advanced-suunnitelmaan hyödyntääksesi ilmaista rekisteröintiä. Sitä ei myöskään ole saatavana missään Scala-VPS-palvelimessa.

9. 99 sentin koe

Useimmat palveluntarjoajat jatkavat 30 päivän rahojen palautustakuuta, jotta voit kokeilla alustaa. Scalahosting ei ole poikkeus: voit maksaa heidän palvelustaan ​​ja myöhemmin saada täyden hyvityksen, jos se ei ole sinun mielesi mukaan. Jos se pääsee niin pitkälle, muista vain kysyä palautusta ennen ensimmäisen kuukauden päättymistä.

Sinulla on myös mahdollisuus maksaa 0,99 dollaria kuukauden kokeilusta kaikesta jaetusta Scala-hinnasuunnitelmasta. Voit mieluummin tätä reittiä, jos et halua, että Scalahosting pidä rahaa, kun yrität sitä. Voit myös tehdä sen, joten sinun ei tarvitse huolehtia palautuksen pyytämisestä.

Voit ehkä pitää tätä uutta lähestymistapaa isännöinnissä, vaikka se ei oikeastaan ​​olekaan uraauurtava ominaisuus.

Scalahostingin haitat

Riippumatta siitä, kuinka tehokas se on, mikään isännöintipalvelu ei ole ilman sen piikkejä. Tässä on mitä sinun pitäisi tietää, ennen kuin menet Scalahostingiin.

1. Jaettu isäntä ei ole täysin SSD joillekin käyttäjille

Vaikka suurin osa Scala-verkkopalvelusta toimii SSD-levyllä, jaettu hosting sisältää myös kiintolevyn.

Nimittäin vanhat tilit toimivat sekoittamalla SSD ja HDD. Vaikka käytössä olevat tiedostot ovat solid-state-asemilla, mikä mahdollistaa nopeamman pääsyn, järjestelmätiedostot sijaitsevat kiintolevyllä.

Onneksi tammikuusta 2020 lähtien kaikki uudet asiakkaat isännöidään puhtaasti SSD-palvelimilla. Pohjimmiltaan vanha palvelimen asennus ei vaikuta sinuun, jos olet juuri löytänyt palveluntarjoajan. Keskustelin siitä Scalan ryhmän kanssa, ja isäntä jopa aloitti vanhojen tilien siirtämisen samaan ympäristöön, joten nykyiset asiakkaat nauttivat pian samoista eduista.

Vaikka isäntä on nopeaa, jopa vaikuttavasti, täydellinen siirtyminen SSD: hen parantaisi palvelua. Se ei ole suuri haitta Scalalle, varsinkin kun jopa vanhemmat asiakkaat voivat helposti skaalata SSD-käyttöiseen VPS-isännöintiin. Se on kuitenkin jotain mainitsemisen arvoista.

2. Ohut tietokanta

Täällä on vähän sanottavaa, paitsi että Scalalla ei ole siellä laajinta artikkelisarjaa. Ne kattavat vain 80 yleistä kysymystä, ja monet vastauksista ovat melko lyhyitä.

Tietokanta tarjoaa hyvän UKK-osion. Sinun on kuitenkin tehtävä vähän Googlen tekemistä, jos olet itse tee-tee-tyyppi.

3. Epäselvät tuotekuvaukset

Minun pitäisi puhua tästä sanomalla, että tämä ei ole harhaanjohtavaa markkinointia, koska Scala ei piilota mitään ilmeisiä ongelmia. Sekä verkkosivusto että Scalahosting-tuki eivät voi selittää joitain niiden ominaisuuksista niin hyvin.

Esimerkiksi Scala ei oikeastaan ​​mainitse mitään varmuuskopioita tavanomaisella web-hosting-sivulla, vaikka suunnitelmien WordPress-versiossa on selvästi päivittäiset varmuuskopiot. Kun kuitenkin otin yhteyttä myyntiedustajaan, he vakuuttivat minulle, että minulla olisi viikoittain varmuuskopioita. —Hieman outoa. Vasta kun sain teknisen tuen, sain selityksen heille olemme päivittäiset varmuuskopiot, jokaisella versiolla tallennetaan viikkoon. Tämän selvittäminen voi olla hämmentävää ja aikaa vievää.

Nyt tämä on melko pieni ongelma, jonka korjaaminen on helppoa. Silti se on tarpeen mainita.

Suosittelemmeko skaalaostusta?

Teemmekö koskaan!

Scalahosting kattaa perusteet paremmin kuin useimmat isännät, ja maustetaan tarjous vankoilla työkaluilla. Se on erinomainen WordPress-käyttäjille, hinnoitellaan hyvin, ja tekee siitä, että verkkosivuston vakaa kasvu on vaivatonta ilman pullonkauloja. Lisäksi se on yksi markkinoiden turvallisimmista alustoista.

Siitä on kiistatta paljon rakkautta. Joten, onko Scalahostin seuraava iso asia?

Se vain voi olla.

Jos se kehittää tekniikoita nykyisellä nopeudella ja lisää muutama lisää datakeskuksia taitteeseen, sillä pitäisi olla pieniä ongelmia vaikutusvallan laajentamisessa. Scalahosting-arvosteluissa on joitain asioita, jotka sain nitpickyksi, mutta voisit sanoa ainakin yhtä paljon mistä tahansa isäntästä.

Lyhyesti sanottuna, Scalahosting on yleisesti ottaen erinomainen esiintyjä. Se on isäntä, joka on ehdottomasti kannattamisen arvoinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector