Revizuirea Hostinger – Furnizorul de gazduire partajat, cu echilibru fin între preț și performanță

Prima dată când am vizitat Hostinger.com m-au lovit două lucruri: prețurile extrem de mici pentru găzduirea partajată și valoarea informativă a site-ului. Sigur, îi încurajează pe utilizatori să cumpere găzduire cu unele dintre trucurile standard de marketing, dar are, de asemenea, o mulțime de informații legitime, în timp ce taxele lunare sunt nerealiste reduse.


Un alt lucru pe care l-am observat în timp ce pregăteam cercetările preliminare pentru această recenzie Hostinger a fost că aceasta este o gazdă cu un pedigree tehnic puternic. Cu toate acestea, gazdele solide din punct de vedere tehnic sunt abundente pe paginile Tribunalului de gazduire. Mai multe informații au fost necesare.

Acesta este motivul pentru care am achiziționat planul comun Premium, am instalat pe el un WordPress curat și am început să îi monitorizez timpul de funcționare și viteza.

După luni de testare, iată ce vă pot spune despre Hostinger, toate rezumate într-o recenzie nepărtinitoare și detaliată.

Ce este Hostinger?
Creat în Lituania în urmă cu aproximativ 15 ani, Hostinger este un brand internațional cu o prezență foarte puternică pe multe piețe. Aceasta este o companie care nu se adresează EIG sau GoDaddy. În schimb, se străduiește să creeze un imperiu propriu. Doar că acest imperiu se simte surprinzător de bine.
La urma urmei, Hostinger a creat și conduce în continuare cel mai mare furnizor gratuit de găzduire de site-uri web. Acum, 000webhost nu este lipsit de defectele sale – departe de ea – ci faptul că a fost conceptualizat și realizat de oamenii din spatele lui Hostinger și încă nu percepe nimic din cauza lor contează pentru ceva.

"Cea mai bună gazdă generală timp de 17 luni"

Uptime

99,90%

A sustine

9/10

Viteza de încărcare

0,68 sec

Caracteristici

9/10

OVERAL3.6

Elementele esențiale – Viteza Hostinger, Uptime și Suport

Unii spun că un furnizor de găzduire este bun ca serverul cel mai lent, alții se concentrează pe uptime și îngrijirea clienților. Nu fac discriminări și nu le testez pe toate. extensiv

1. Uptime bun – 99.91%

Uptime este unul dintre semnele majore ale unei gazde web de calitate, iar Hostinger este rezonabil de bine.

99,91% uptime pe parcursul a șase luni de monitorizare nu este un rezultat rău; se încadrează în 99,9% promis.

Până acum, abia în decembrie 2018, micul meu site WordPress a fost deconectat mai mult timp, ceea ce a dus la o rată uptime de 99,63%. S-a spus adevărul, din cauza perioadei festive în care a intrat, nu am găsit momentul să depun o plângere la gazdă.

Hostinger promite rambursarea de 5% a taxei lunare de găzduire ori de câte ori este încălcat SLA uptime. Având în vedere că în 4 din 6 luni, timpul de funcționare a fost impecabil, nu aștept să am niciun motiv să plângem în curând.

Totuși, compensația promisă este foarte mică

"Hostinger menține 99,9% uptime, dar promite o compensație foarte limitată, într-adevăr."

Optime medie 2018

 • Octombrie – 100%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 99,62%

Optime medie 2019

 • Ianuarie – 99,99%
 • Februarie – 100%

2. Superba viteză

 • Timpuri de răspuns extrem de rapide – 0.19 (1)
 • Timpuri de încărcare foarte rapide – 0,68 secunde (primul)
 • Stabil sub sarcină – 1.17s (8th)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, în mod normal, două teste ar avea rezultate ușor diferite. Site-ul meu Hostinger este găzduit peste Atlantic, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Un consens între utilizatori și profesioniști este un lucru rar online. Totuși, majoritatea oamenilor sunt de acord în recenziile lor despre Hostinger că este vorba de o gazdă rapidă. Datele pe care le-am compilat din patru instrumente de testare diferite de referință confirmă la fel de mult.

De fapt, acesta este unul dintre cei mai rapizi furnizori de hosting Am testat până acum.

Viteza frontendului nu este nimic spectaculos. Serverul Hostinger durează aproximativ 0,19 secunde pentru a răspunde cu primul octet de date. Apoi, are nevoie doar 0,68 secunde pentru a reda pagina complet.

Cu astfel de rezultate, instalarea mea de Hostinger WordPress este cel mai rapid site de încărcare sub monitorizare, modificând doar aprecierile InterServer și Dreamhost.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-furnizor-cu-fin echilibru între preț și performanță-3.png

Când vine vorba de reducerea vitezei, Hostinger oferă și el.

Este departe de cei mai buni interpreți din această categorie, dar este la fel de îndepărtat de cei mai răi. Durata medie de răspuns la 1,17 secunde la aproape 300 de solicitări simultane nu este deloc rea.

Timpul mediu de răspuns 2018:

 • Octombrie – 0,13s%
 • Noiembrie – 0.12
 • Decembrie – 0.21s

Timpul mediu de răspuns 2019:

 • Ianuarie – 0.21
 • Februarie – 0.14

Pagina complet încărcată 2018:

 • Octombrie – 0.71
 • Noiembrie – 0.59
 • Decembrie – 0,60

Pagina complet încărcată 2019:

 • Ianuarie – 0,84
 • Februarie – 0.83

Răspuns sub sarcină 2018:

 • Octombrie – 1.12
 • Noiembrie – 1.12
 • Decembrie – 1.15

Răspuns sub sarcină 2019:

 • Ianuarie – 1.27

"Hostinger este un furnizor serios de găzduire de site-uri web."

3. Sprijinul ar putea fi mai bun

Dacă accesați Hostinger.com, s-ar putea să fiți surprinși că echipa de asistență este supranumită „Echipa de Succes a Clienților”. Pare grozav, dar experiența mea cu termeni de marketing impresionanți a fost destul de inegală.

În momentul în care am deschis pagina de asistență, două alarme au pornit.

Primul, nu există niciun număr de telefon listat nicăieri. Ciudat, adresele de birou ale companiei din Kaunas și Larnaca sunt acolo, astfel încât, probabil, puteți trimite o scrisoare. Ambele locații sunt listate cu codurile poștale respective.

Lipsa aparentă de asistență telefonică este extrem de ciudată, dar încă nu eram gata să îl descont pe Hostinger.

Apoi am văzut cel de-al doilea lucru ciudat sub pretextul unui vibrant „Let’s Chat!” buton care vă permite să … trimiteți un e-mail?

images / hostinger-review-the-shared-hosting-furnizor-cu-fin echilibru între preț-și-performance.jpg

Serios, faceți clic pe el și vă duce la un formular de contact. Am încercat-o de mai multe ori, gândindu-mă că poate trimite întrebarea mea către un agent de chat care poate pregăti răspunsuri adecvate. Ceea ce am primit a fost un e-mail care conținea un răspuns pe o linie la întrebarea mea de o singură linie.

În acest sens, se simte ca o chat.

Numai că nu este.

Minte, Am reușit să ajung la chat, în cele din urmă. Este accesibil numai la pagina de asistență Hostinger; pagina în sine nu este legată de pagina principală. Am încercat de la Hostinger.in și, de asemenea, din versiunea britanică a gazdei, dar nu am găsit legături directe către suport.

Oh, și nu a funcționat pe Firefox.

În orice caz. Butonul de chat este situat în colțul din dreapta jos și am încheiat o conversație plăcută, deși nu în întregime convingătoare cu un agent de asistență. A fost prompt și prietenos, dar un pic de tragere și probă a dezvăluit că anumite caracteristici publicitate sunt înșelătoare. Mai multe despre asta, în secțiunea contra din review-ul meu Hostinger.

În timp ce rătăcesc site-ul web Hostinger în căutarea evaziunii pentru opțiunea de chat, am decis să verific subiectele de găzduire web Reddit pentru o informație suplimentară.

Căutarea mea pentru cele mai bune găzduire web mă duce adesea la Reddit unde frecventează și Hostinger. Suportul de aici este apreciat destul de bine, dar aparenta lipsă a câtorva dintre principalele canale de comunicare este îngrozitoare.

"Echipa de asistență pare competentă, dar lipsa telefonului este o omisiune serioasă. Opțiunea de chat live ar putea fi, de asemenea, livrată într-o manieră mult mai accesibilă."

Hostinger pro

el soluția de găzduire Hostinger se califică cu greu ca pachet excepțional, dar este bine rotunjită și robustă. Atât principalii, cât și utilizatorii avansați pot găsi multe lucruri care să le placă.

1. Insanely Cheap

Voi analiza mai detaliat despre taxele Hostinger puțin mai târziu, dar permiteți-mi să vă spun doar că compania este simplă 0,99 USD distanță de a fi supranumit gazdă de site gratuit. Fara gluma. 99 de centi. Nici măcar un dolar.

2. Resurse dedicate

Hostinger promite anumite puteri de procesare și RAM pentru fiecare dintre cele trei planuri sale de găzduire partajate, ceea ce este o veste excelentă pentru cei care cresc și se extind. Știind pentru ce plătești și tot jazz-ul.

Este întotdeauna dificil de spus cât de bine este implementată o astfel de gestionare precisă a resurselor, dar a vedea efortul de a dedica anumite puteri de calcul fiecărui utilizator este întotdeauna frumos.

3. SSD Across Board

În ceea ce privește infrastructura, Hostiger ține pasul cu cele mai noi standarde din industrie. Toate serverele sale rulează pe SSD-uri. Unitățile cu stare solidă sunt mult mai rapide decât HDD-urile mai vechi, deci este o actualizare evidentă.

4. Cache încorporat

Toate planurile Hostinger au activat memoria cache Nginx. Fără a coborî mai adânc în tehnicități, este suficient să spunem că Nginx este un server web puternic și rapid; a fost conceput pentru a întrece pe Apache și face acest lucru în mod corespunzător. Când memoria cache Nginx din partea serverului este configurată în mod corespunzător (lucru pe care suportul Hostinger mi l-a asigurat este cazul), chiar și site-urile dinamice cu conținut puternic trebuie să funcționeze perfect.

5. Backup-uri regulate

În timp ce numai Planul de afaceri garantează copii de zi cu zi, fiecare dintre soluțiile de găzduire partajate salvează datele dvs. săptămânal. Mulți ar considera acest minim de minim pe care trebuie să-l facă o gazdă web premium – sunt în totalitate de acord cu această noțiune – dar adevărul este că copii de rezervă obișnuite nu sunt furnizate în mod universal. Te privesc, GoDaddy.

6. Garanție de înapoiere de 30 de zile

Garanțiile de returnare a banilor sunt o practică standard printre cele mai importante companii de găzduire web. Hostinger nu excelează, dar merge cu ceea ce oferă majoritatea furnizorilor. 30 de zile nu sunt atât de mari pentru a testa corect un serviciu de găzduire web, dar sunt infinit mai bune decât nimic. Te privesc, GoDaddy.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-furnizor-cu-fin echilibru între preț și performanță-2.jpg

7. Cronjobs nelimitați

Ai auzit asta corect, nelimitat cronjobs. Cel mai mic plan (care este deja cu un picior în categoria gratuită de găzduire web) acceptă doar un cronjob la un moment dat, dar celelalte două soluții partajate pot face față cât doriți. Cronjob-urile sunt minunate. Nu poți avea niciodată prea multe dintre ele.

8. Git Across Board

În timp ce suntem la ea, haideți să o facem din plin. Toate planurile Hostinger sunt livrate cu depozitul de control al versiunii Git. Dacă nu știți ce este aceasta, probabil că nu o veți folosi oricum, dar dacă o faceți – minunat, nu?

9. Optimizat pentru WordPress

Pluginurile și serverele de memorie cache WordPress gata să găzduiască acest popular sistem de gestionare a conținutului fac din Hostinger o casă excelentă pentru el.

1-clic pe instalator și actualizări automate fac din pachetul Hostinger WordPress o ofertă destul de tentantă.

10. Panoul de control proprietar

Mi se spune adevărul, am avut nevoie de destul timp pentru a decide dacă un panou de control construit în casă aparține sau nu categoriei profesionale.

În timp ce admir astfel de inițiative, ele sunt rareori mai bune decât soluțiile existente. M-am întrebat instinctiv de ce Hostinger nu folosește cPanel.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-furnizor-cu-fin echilibru între preț și performanță-3.jpg

Cu toate acestea, dezvoltatorii companiei au făcut o muncă destul de spectaculoasă. Desigur, panoul de control arată foarte mult ca cPanel, dar nu este un lucru rău; economisește timp de învățare.

Este lin și funcțional, permițând suficient control și acces fără sudură, ceea ce îl face ideal pentru începători.

11. Constructor de site-uri web

Hostinger oferă o cantitate decentă de instalatori cu un clic, dar are și un instrument decent pentru construirea site-urilor. Creatorul de site-uri Hostinger este inclus în toate planurile și are o interfață funcțională drag-and-drop care vă poate ajuta să creați o pagină web rapid și eficient.

images / hostinger-review-the-shared-hosting-furnizor-cu-fin echilibru între preț și performanță-4.jpg

Deși nu sunt un fan deosebit de mare pentru astfel de construitori de site-uri, trebuie să recunosc că acesta este unul dintre iterațiile mai bune pe care le-am văzut.

12. Ai spus reduceri?

Acum, am menționat că prețurile introductive sunt ridicol de scăzute, dar puteți obține și unele reduceri serioase Hostinger cu o ușurință relativă. Se simte un pic suprarealist faptul că, întrucât prețurile de pornire sunt atât de scăzute pentru a începe cu reducerea lor în continuare abia are sens.

Cu toate acestea, este o posibilitate foarte realistă.

13. Răspunde la feedback

La mai puțin de trei luni de la publicarea recenziei de la Hostinger, compania a întins să-mi mulțumească că am evidențiat unele probleme pe Hostinger.com.

Primul punct negativ din secțiunea Contra din revizuirea mea a fost despre frazarea înșelătoare folosită de companie la descrierea planurilor sale.

Cu toate acestea, Hostinger a făcut măsuri active pentru a rezolva problema, iar acum parametrii planurilor sale sunt descriși mult mai adecvat. Limitările sunt clarificate cu asteriscuri, ceea ce face ca totul să fie semnificativ mai transparent și mai puțin înșelător chiar și pentru cei mai distrași dintre utilizatori.

Trebuie să recunosc că s-a simțit excelent la nivel personal, întrucât companiile de găzduire web mai corecte și mai transparente este unul dintre motivele principale ale existenței Tribunalului de gazduire.

Desigur, a vedea o gazdă care de fapt îi pasă suficient pentru a face câțiva pași simpli către un marketing onest este un semn pozitiv masiv.

Kudos, Hostinger.

Hostinger Cons

În timp ce Hostinger are o soluție de găzduire destul de solidă, oferta sa este departe de a fi perfectă.

1. Limitat pentru utilizatorii avansați

Hostinger are un pachet de găzduire partajat bine rotunjit, dar utilizatorii avansați pot considera că acesta lipsește în anumite zone. Da, există Git, cronjobs și Curl, dar multe bunătăți disponibile în cPanel sunt pur și simplu absente. Ruby on Rails, Python și alții nu sunt găsite nicăieri.

2. Migrație dificilă

Migrarea unui site către Hostinger poate fi problematică. În timp ce suportul este gata să vă ajute în orice mod necesar – sfaturi sau implicare directă în proces – faptul că gazda rulează un panou de găzduire proprietar face dificilă transferul site-urilor existente peste.

Este posibil, dar este foarte probabil să fie o problemă serioasă.

3. Fără SSL gratuit

Dacă doriți să vă asigurați site-ul cu un SSL gratuit, Hostinger nu este ideal. Numai cel mai mare dintre cele trei planuri include un certificat securizat.

În general, mi se pare ciudat, deoarece lipsa SSL afectează SEO și soluția Let’s Encrypt poate fi încorporată în majoritatea mediilor de găzduire cu o ușurință relativă.

Oricum ar fi, dacă doriți să obțineți SSL, trebuie să plătiți separat pentru aceasta, să procurați manual o cifrare a unui Let sau să cumpărați cel mai mare dintre cele trei planuri Hostinger.

Recomand Hostinger?

Da, recomand Hostinger din mai multe motive.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire ieftine, aceasta este probabil cea mai bună opțiune.

Viteza și performanța sunt impresionante.

Accesul la echipa de suport poate fi optimizat, dar agenții sunt sensibili și cunoscuți.

Lipsa de opțiuni mai avansate de găzduire și mai multe cazuri de limbaj tipic de marketing hosting am menționat în această revizuire detaliată Hostinger nu schimbă faptul că această companie oferă o valoare excelentă pentru bani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector