Revizuire HostPapa – cea mai rapidă gazdă din Canada

HostPapa este o gazdă premiată, cu servicii adaptate pentru a se potrivi întreprinderilor mici de afaceri din toate nișele. La suprafață, platforma sa de găzduire pare accesibilă și versatilă, dar trăiește la maxim?


Am plătit serviciul partajat HostPapa în urmă cu câteva luni și am început să-mi monitorizez performanța printr-o testare de referință extinsă, în timp ce înregistrez timpul de funcționare prin monitorizare în direct constantă.

Am petrecut câteva săptămâni evaluând reputația gazdei prin prisma recenziilor experților și ale utilizatorilor și am citit cu atenție și termenii serviciului și funcțiile promise. Rezultatul este această recenzie detaliată, nepărtinitoare a HostPapa, care examinează cu atenție toate aspectele acestui furnizor de hosting.

Cine este HostPapa?

Venind din Canada, gazduirea web HostPapa are sediul central în Burlington, Ontario.

Fondată în 2006, această companie privată a crescut frumos și constant. Am comentat deja modul în care impulsul de extindere distruge deseori companiile. Oamenii de la HostPapa par să aibă un plan clar, cu o abordare holistică, care echilibrează creșterea companiei cu infrastructura excelentă și un serviciu excelent pentru clienți.

Chiar dacă evenimentele din trecut nu sunt un predictor foarte fiabil al viitorului, filozofia HostPapa insufle un sentiment de securitate și de integritate, care sunt mărfuri rare.

Acestea nu sunt cuvinte goale.

Am adunat numere greu pentru a arăta pentru ei și sunt de acord cu majoritatea recenziilor HostPapa pe care le-am verificat.

"Cel mai bun gazduire pentru întreprinderile mici"

Uptime

99,90%

A sustine

8/10

Viteza de încărcare

0.90s

Caracteristici

9/10

OVERAL4.2

Elementele esențiale – HostPapa Uptime, viteză și asistență

Începerea unei revizii HostPapa cu prețuri și caracteristici, fără a verifica mai întâi viteza, timpul de funcționare și asistența tehnică ar fi un exercițiu inutil. Dacă nu puteți furniza informațiile esențiale, niciun fel de trucuri fanteziste nu vă poate pune printre cei mai buni furnizori de găzduire web.

1. Timp de funcționare – 99,91%

HostPapa oferă ceea ce promite: 99,9% disponibilitate.

Am consultat cu atenție condițiile de serviciu pentru a vedea ce se întâmplă dacă scade mai mult, dar nu am văzut niciun cuvânt despre compensare sau ramburs.

Ciudat, nu? Mai ales având în vedere faptul că puteți vedea acest lucru pe pagina de garanție a serviciului:Garanție uptime HostPapa?

În orice caz, am gestionat acest lucru de către echipa de suport HostPapa. M-au asigurat că orice timp de oprire excesivă este înregistrat și raportat în consecință echipei de facturare, care ar aplica rambursarea adecvată tuturor celor afectați.

Acum, conform instrumentelor mele de monitorizare live, micul meu mic site WordPress HostPapa a fost deconectat mai mult decât era de așteptat în ianuarie și februarie și nu am primit nicio reducere sau explicație de la echipa de facturare a companiei..

Desigur, la momentul în care am ratat șansa de a le trage și de a întreba ce se întâmplă, așa că acum aștept cu nerăbdare data viitoare când voi avea ocazia să văd cum se descurcă astfel de cazuri.

Oricare ar fi reacția lor, faptul că ToS nu afirmă nimic explicit despre rambursări și compensații nu este bine..

Optime medie 2018

 • Octombrie – 99,99%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 99,97%

Optime medie 2019

 • Ianuarie – 99,81%
 • Februarie – 99,59%
 • Martie – 100%
 • Aprilie – 99,92%
 • Mai – 99,93%
 • Iunie – 99,99%
 • Iulie – 99,98%

"HostPapa oferă o durată de utilizare 99,9% standard, dar politica de rambursare este un pic dificilă."

2. Viteza – Cea mai rapidă gazdă

 • Al doilea cel mai rapid timp de răspuns – 0,20 (2)
 • Timp de încărcare excelent – 0,90 (4)
 • Superb Under Stress – 0.19 (3d)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, două teste consecutive afișează în mod normal rezultate ușor diferite. Site-ul meu HostPapa este găzduit în America de Nord, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Time-to-first-byte (TTFB) și timpul complet încărcat contează foarte mult pentru SEO și experiența utilizatorului final (care, de departe și în mare, este același lucru). Acesta este motivul pentru care am măsurat amândoi cu atenție, prin mai multe instrumente de evaluare comparativă.

HostPapa m-a impresionat cu viteză rapidă aprinsă. Site-ul meu WordPress se închide constant într-unul dintre cele mai rapide TTFB pe care le-am văzut până acum. În medie, 200 de milisecunde este extrem de scăzut.

Timpul necesar pentru ca site-ul să se încarce complet, astfel încât utilizatorii să poată interacționa este de asemenea scurt. În mai puțin de o secundă, totul este afișat pentru ca vizitatorii să se bucure.

Nu numai acest lucru, dar platforma de găzduire partajată HostPapa este capabilă să gestioneze fluxurile de vizitatori și conexiunea simultană cu o ușurință remarcabilă. Am trimis 50 de utilizatori virtuali în același timp, care au deschis aproape 300 de solicitări către server și le-a răspuns tuturor în termen de 0,19 secunde.

Blimey!

Practic nu au existat vârfuri sau întârzieri în timpul acestui bombardament cu conexiuni simultane.

Timpul mediu de răspuns 2018

 • Octombrie – 0.19
 • Noiembrie – 0.17
 • Decembrie – 0.16

Timpul mediu de răspuns 2019

 • Ianuarie – 0.21
 • Februarie – 0.18
 • Martie – 0.18
 • Aprilie – 0.19
 • Mai – 0.26
 • Iunie – 0.24

Răspuns sub sarcină 2018

 • Octombrie – 0.23
 • Noiembrie – 0.23
 • Decembrie – 0.17

Răspuns sub sarcină 2019

 • Ianuarie – 0,20
 • Februarie – 0,20
 • Martie – 0.19
 • Aprilie – 0.15
 • Mai – 0.17
 • Iunie – 0.21s

"HostPapa este cea mai rapidă gazdă de la Tribunalul de găzduire atunci când sunt luate în considerare toate cele trei valori."

3. Suport deosebit

Am avut câteva schimburi plăcute cu echipa de suport HostPapa.

În primul rând, am avut dificultăți să aflu limitele exacte ale fiecărui plan de găzduire comun. Vedeți, HostPapa este o altă gazdă care se ocupă de marketing lingo, care nu are conexiuni cu realitățile tehnice.

Chiar și după extinderea detaliilor planului, puteți vedea prostii clasice precum „SSD nelimitat”. De data aceasta în jurul condițiilor de serviciu specificate într-o măsură ce „nelimitat” ar trebui să însemne, dar am vrut ceva mai specific.

Așadar, am discutat cu un agent de asistență util, suficient de decent pentru a admite că „nelimitat în sensul real al cuvântului” nu există oriunde și ori de câte ori sunt implicate servere. Pentru că, știți, serverele web nu sunt altceva decât computere puternice care sunt legate de limitările fizice.

Agentul de asistență a furnizat, de asemenea, un alt link către detaliile planurilor partajate, unde a fost specificat numărul de inodi per plan.

Asta a fost util.

Un alt lucru minunat despre HostPapa este centrul de auto-ajutor. Gazda are o bază mare de cunoștințe, cu ghiduri foarte utile. Sunt bine scrise și la obiect; începătorii completi pot urma pașii cu ușurință.

"Suport foarte rapid și prietenos împreună cu o bază excelentă de cunoștințe."

Pro de HostPapa

HostPapa este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web din 2019, din mai multe motive întemeiate. Platforma sa partajată este versatilă, accesibilă, sigură și puternică.

1. O largă varietate de opțiuni de găzduire

HostPapa este soluția ideală de găzduire pentru întreprinderile mici de tot felul. Forumuri, wikis-uri, coșuri de cumpărături, CRM-uri și galerii – îl numiți, HostPapa îl poate găzdui și îl va găzdui bine.

Desigur, acest lucru nu este unic pentru gazda web bazată pe Toronto, deoarece InMotion Hosting se ocupă de asemenea după un număr mare de aplicații, dar HostPapa face un pas mai departe. Gazda are o mulțime de resurse dedicate pentru o mulțime de aplicații.

Utilizatorii noi pot beneficia foarte mult de baza de cunoștințe extinsă, dar echipa de asistență are, de asemenea, cunoștințe peste medie a multor produse.

2. Recenzii excelente ale utilizatorilor

Nu este ușor pentru o persoană să analizeze complet și complet furnizorii de găzduire web, indiferent de timpul și efortul investite în efortul depus.

Din fericire, persoanele care au folosit gazdele de ani buni împărtășesc impresiile lor pozitive și negative, pictând o imagine mai completă a situației.

HostPapa este acolo, cu Hostinger și FastComet, ca unul dintre furnizorii de găzduire web cu cele mai bune recenzii. Deși nu sunt la fel de laudate în unanimitate, recenziile utilizatorilor HostPapa care împărtășesc o experiență slabă sunt puține.

3. Planuri generoase

HostPapa este o gazdă accesibilă care oferă multe, chiar și cu cel mai mic plan. Utilizatorii noi vor găsi totul ușor accesibil, dar webmasterii experimentați vor găsi multe lucruri care să le placă și ele.

Joburi personalizate cron, redundanță RAID-10, CDN și multe alte avantaje sunt incluse pe toate planșele.

4. Migrații gratuite

Este întotdeauna plăcut să vezi. Furnizorul de găzduire web din Toronto este gata să examineze și să sancționeze migrația de intrare a oricărui cont cPanel de la o altă gazdă. Echipa de asistență ar muta, gratuit, toate e-mailurile, bazele de date și site-urile web.

Singura restricție este să se aplice pentru migrare în termen de 30 de zile de la înregistrarea pentru HostPapa. Puteți migra peste 50 de conturi cPanel – chiar dacă sunt la diverși furnizori – gratuit la HostPapa.

5. Resurse dedicate

S-ar putea să te-ai săturat să-l citești așa cum figurează în toate recenziile mele de găzduire a site-urilor pentru 2019, dar nu m-am săturat să repet cât de bine este să ai resurse dedicate serverului. Pentru ca este minunat și extrem de important.

Am spus deja de câteva ori cât de potrivit este HostPapa pentru întreprinderile mici, dar adevărul este că gazda se poate acomoda cu ușurință nevoile crescânde ale unei companii în expansiune sau a unui magazin electronic.

Fiecare dintre planurile sale de găzduire partajate promite utilizatorilor săi anumite resurse de server și le permite să planifice viitorul și să știe pentru ce plătesc.

6. Generator de site-uri gratuit

HostPapa bifează toate casetele, într-adevăr. Compania sprijină o varietate nebună de soluții de construire de site-uri, dar oferă, de asemenea, propriul său site web.

Este un instrument foarte intuitiv care vă poate ajuta să stabiliți o prezență online în câteva ore, chiar și fără experiență anterioară de construire a site-ului. Interfața este bine prevăzută, numărul șabloanelor este mai mult decât satisfăcător – peste 120 – și funcționalitatea este chiar acolo.

Desigur, constructorul drag-and-drop nu este cel mai rapid pe care l-am văzut, dar este destul de adecvat la fel și nu împiedică semnificativ eforturile de construire a site-ului..

7. Ajutor pentru construirea site-urilor web

Dacă doriți să utilizați oportunitățile de construire a site-urilor companiei, primiți o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii în design web.

Este o oportunitate excelentă de a specifica modul în care îți imaginezi prezența online și să le lași să creeze un site pentru tine.

Acum, acesta nu este un serviciu gratuit, dar este foarte accesibil și rapid. Nu pun acest serviciu mai sus pe lista de elemente pozitive, deoarece nu am experiență personală cu acesta și nu știu care este rezultatul final..

Cu toate acestea, simpla sa prezență este ceva demn de remarcat și poate ajuta cu siguranță proprietarii de întreprinderi mici, care de fapt trebuie să își conducă afacerea și nu au timp să piardă cu tehnicile.

8. Securitate adecvată

HostPapa își promovează măsurile de securitate și trebuie să spun că acestea sunt adecvate. Am fost prima mea recenzie a companiilor de găzduire web, am fost mult mai impresionat de funcțiile sale de securitate, dar adevărul este că nu sunt nimic extraordinar.

Totuși, HostPapa bifează toate casetele.

9. Gazduire WordPress HostPapa

La prima vedere, soluția WP oferită de HostPapa arată în mod bănuitor ca pachetul obișnuit partajat. Dar la o inspecție mai atentă puteți afla că planurile WordPress vin cu Varnish și WP preinstalate, plus Jetpack.

De asemenea, HostPapa promite să actualizeze WP-ul automat, dacă doriți.

Nu este rău, mai ales pentru acel preț.

10. Instruire gratuită

Toți noii clienți HostPapa au dreptul la o consultație de 30 de minute cu PapaSquad, care vă poate ajuta la configurarea inițială, la sfaturi generale sau la conceperea unei strategii specifice pentru a lua Web-ul prin furtună.

Într-un anumit sens, acesta este un serviciu de concierge glorificat, care este un lucru excelent în sine, dar poate deveni și o intrare foarte utilă în lumea găzduirii.

Vorbind cu un specialist din timp, atunci când sunteți în mare parte neîncrezători, poate servi drept cârmuitor pentru viitor.

11. Furnizor de gazduire verde

HostPapa este unul dintre pionierii energiei regenerabile în industria de gazduire. Dedicat energiei 100% verzi, furnizorul de găzduire din Toronto ia o poziție extrem de îngrozitoare și responsabilă din punct de vedere social.

Centrele de date consumă cantități abundente de electricitate; faptul că le-ar putea folosi pe surse regenerabile nu este nici un lucru important.

Contra de HostPapa

HostPapa face multe lucruri corect. Cu toate acestea, este în continuă creștere și în curs de dezvoltare și există mai multe aspecte din oferta companiei care subminează impresia în general pozitivă.

1. Copiile de rezervă costă suplimentar

Mortii, impozitele și pierderile de date sunt inevitabile.

Având tablouri de discuri RAID-10 este excelent, dar dacă trebuie să plătiți pentru recuperarea datelor, această măreție diminuează multitudinea.

Copiile de rezervă automate sunt o caracteristică destul de standard în majoritatea pachetelor de găzduire web moderne și, sincer, atunci când gazdele te fac să plătești pentru un serviciu de bază, mă macină nervii.

Majoritatea serviciilor de găzduire web analizate aici includ copii de rezervă automate cu (cel puțin) frecvență săptămânală, dar HostPapa nu se află printre acestea.

Doar utilizatorii celui mai scump plan al său se bucură de această caracteristică, sporind senzația că gazda o consideră un serviciu premium super special.

Nu este.

Trecând peste.

2. Condiții de utilizare neclare

HostPapa promite 99.9% uptime, dar această promisiune se simte gol. Nu există nicio modalitate de a vedea timpul de funcționare al site-ului dvs. fără să vă bazați pe instrumente externe; nici HostPapa cPanel și nici zona clientului său nu indică timpul de funcționare.

Și în timp ce o astfel de caracteristică este ceva de raritate – HostGator o are – practic toate gazdele care garantează timpul de funcționare menționează care va fi compensația în caz de întrerupere prelungită.

HostPapa nu specifică ce vor primi utilizatorii care au o perioadă de oprire mai mare și nici cum vor fi furnizate.

Sincer, aceasta este o omisiune foarte dezgustătoare.

Recomandăm HostPapa?

O DA răsunătoare!

Nu mă voi putea îndepărta de trend: recenziile HosPapa sunt în mare măsură pozitive, deoarece compania oferă un serviciu bun. Simplu ca buna ziua.

Viteza și timpul de funcționare foarte bune sunt susținute de o echipă de asistență onestă și utilă și este suficient pentru a crea un serviciu excelent. Într-adevăr, compania poate să lipsească unele dintre funcțiile avansate pe care le oferă SiteGround și InMotion Hosting, dar pachetele sale partajate sunt foarte bine rotunjite.

Atât de mult, încât mi-a fost greu să listez multe aspecte negative în review-ul meu HostPapa. Da, gazda cu sediul în Toronto nu are o prezență cu adevărat globală – nu există centre de date din întreaga lume – dar are conexiuni bune, cu opțiuni de găzduire localizate, adică serverele din centrele de date administrate de alții.

În total, HostPapa este o alegere de top pentru utilizatorii a căror piață se află în primul rând în America de Nord.

HostPapa dintr-o privire

A sustine Bază de cunoștințePlanuri de găzduire comunePanou de controlNumăr de domenii găzduiteNumărul de baze de dateConturi de e-mailDepozitare e-mailCopii de rezervă și restaurareDepozitare Lățime de bandă Tehnologie Securitate Înregistrarea numelor de domeniu Migrarea site-ului Constructor de site-uri webComerț electronicGazduire specializata Gazduire WindowsCentre de dateUptime VitezăPrețuri Structura prețurilor garanţiiRambursări evaluate pentru anulare anticipată FreebiesSite-ul companiei Cultura companiei
Telefon, chat, e-mail, 24/7
Diverse și informative
3 planuri de găzduire partajate
HostPapa cPanel
2 domenii pentru cel mai mic plan, nelimitat pentru restul
25 pentru cel mai mic, nelimitat pentru celelalte două planuri
100 pentru planul Starter, nelimitat pentru restul
500 MB pe e-mail, 5 GB în total pentru primele două planuri, 1 GB și respectiv 10 GB pentru Business Pro
Copiile de rezervă costă suplimentar în primele două planuri
Nelimitat; doar cel mai mic plan restricționează spațiul la 100 GB
necontorizat
SSD-uri, resurse dedicate, peste 400 de aplicații disponibile
Suită de securitate robustă
Domeniu gratuit cu toate planurile
Da, în primele 30 de zile
Constructor de site intuitiv și flexibil
SSL gratuit, multe soluții specializate de comerț electronic acceptate
HostPapa are specializate planuri de găzduire WordPress și oferă cunoștințe în multe tehnologii web
Nu
Servitorii din întreaga lume
Performanță solidă, promisiune de 99,9% livrată
Foarte rapid în față și înapoi
Taxe introductive mici, creștere rezonabilă la reînnoire
Plata anticipată reduce costul pe lună. Taxele de reînnoire sunt aproximativ medii în industrie
Se promite 99% de funcționare, dar nu există nicio garanție clară menționată în ToS
Nu
Înregistrare de domeniu, SSL
Util și informativ, poate ușor înfundat
HostPapa este o gazdă cu sediul în Toronto și, ca majoritatea canadienilor, proiectează o față prietenoasă, utilă și verde
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map