Revizuire HostGator

HostGator este printre cei mai populari furnizori de găzduire web și am fost dornic să îi testez mettle-ul.


Am configurat o instalare de bază WordPress pe HostGator Baby Cloud și am măsurat timpii de răspuns și comportamentul sub încărcarea serverelor HostGator. De asemenea, am trecut prin numeroase recenzii HostGator pentru a obține o imagine mai clară despre suportul și politicile companiei.

Testele mele în curs de desfășurare a celor mai populare 11 companii de găzduire se clasifică după cum urmează

# 1 în fiabilitate
# 10 în viteză frontend
# 10 cu viteza de backend
# 5 în sprijin
# 9 în preț

 • Preț – 8,5 / 10
 • Asistență – 8/10
 • Caracteristici & Ușor de utilizat – 8.2 / 10
 • Fiabilitate & Viteză – 8/10

Cine este HostGator?

Fără îndoială, HostGator este printre cele mai populare nume din industrie, în special pentru utilizatorii din SUA.

În prezent, găzduiește aproximativ 10 milioane de nume de domeniu, ceea ce îl face unul dintre cei mai mari furnizori de hosting din lume. Nu este rău pentru o companie fondată acum 16 ani.

În primii zece ani ai existenței sale, compania și-a construit o reputație foarte solidă care a atras atenția EIG. Achiziția consecutivă, ca și cu atâtea lucruri pe care le atinge EIG, nu a fost în totalitate benefică și a provocat mai multe blocaje masive din centrul de date Provo, care a afectat și BlueHost..

Totuși, HostGator și-a revenit și și-a îmbunătățit serviciile. Și în timp ce oferta standard de hosting comun a companiei nu este atât de impresionantă, relativ nouă Pachetele Cloud pun din nou HostGator în mixul celor mai bune companii de găzduire de site-uri web.

Platforma sa Cloud promite o viteză mare, scalabilitate superbă și alocarea perfectă a resurselor, printre alte avantaje, pentru a face administrarea contului și a site-ului o briză.

Dar este suficient să considerăm HostGator drept un concurent serios pentru cea mai bună gazdă web din 2018?

Să vedem ce spun numerele în această recenzie detaliată de găzduire HostGator Cloud.

"Cel mai bun UPTIME"

Uptime

100%

A sustine

8/10

Viteza de încărcare

1,21 secunde

Caracteristici

9/10

OVERAL3.3

Elementele esențiale – HostGator Uptime, viteză, suport

Ocuparea timpului, viteza și suportul de calitate fac sau rup un furnizor de găzduire.

1. Uptime excelentă – 99.99%

Uptime este cel mai important factor de luat în considerare atunci când verificați orice recenzie de gazduire web. Viteza contează de asemenea foarte mult, dar un site web lent face încă ceva bun; o pagină offline este un dezastru neimigrat.

Este posibil ca compania să nu fie ideală – puteți vedea unele dintre problemele HostGator în jos – dar timpul de funcționare este excelent.

HostGator are o garanție de uptime de 99,9% și promite găzduire gratuită în cazul încălcării acestui acord de nivel de serviciu.

Acum, termenii serviciului stipulează că sistemele de monitorizare externe nu pot fi utilizate pentru a măsura timpul de funcționare. Doar jurnalele serverului sunt considerate suficient de fiabile pentru a fi utilizate în astfel de cazuri.

Este destul de corect, deoarece chiar și cele mai bune instrumente de monitorizare nu sunt ignorate, iar HostGator dispune de o monitorizare încorporată a funcționării pe server, care poate fi accesată prin portalul clienților.

Cloud HostGator este o versiune actualizată a platformei partajate standard, iar upgrade-ul spune. Acesta aduce în tabel două avantaje majore: fiabilitate mai mare și upgrade-uri foarte accesibile, care pot fi achiziționate cu câteva clicuri și la fel de ușor dezactivate atunci când nu mai este nevoie.

Datorită arhitecturii Cloud avansate care permite copierea în timp real a oricărui site

Optime medie 2018:

 • August – 100%
 • Septembrie – 100%
 • Octombrie – 100%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 100%

Durata medie de funcționare 2019:

 • Ianuarie – 100%

"HostGator este o gazdă extrem de fiabilă."

2. Viteza medie

 • Timp rezonabil de răspuns – 0,70 (11)
 • Timp rezonabil complet încărcat – 1.28s (10)
 • Se pune sub semnul întrebării anumite sarcini – 9.43s (10th)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, două teste consecutive afișează în mod normal rezultate ușor diferite. Site-ul meu HostGator este găzduit în Houston, așa că l-am testat din locații din SUA. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Viteza de încărcare este absolut crucială pentru orice aventură de succes online. Un site care durează mai mult de 4 secunde pentru a fi încărcat este abandonat de 74% dintre utilizatori, în timp ce site-urile de comerț electronic lent sunt rareori vizitate.

Testez TTFB (timpul până la primul octet) și timpul necesar pentru ca un site să fie încărcat complet. Prima metrică dezvăluie cât de rapid răspunde serverul la o interogare. Este un bun indicator al cât de rapid este mașina de găzduire.

A doua măsurare arată cât timp durează înainte ca site-ul să fie vizibil și util utilizatorului final. Fără îndoială, acest lucru este crucial și.

În ambele categorii, pe trei site-uri de testare, gazduirea HostGator Cloud a fost impresionantă, ceasornic în cel mai rapid răspuns și al doilea timp cel mai rapid de încărcare pagina principală a site-ului meu de bază pe WordPress pe deplin. Cu toate acestea, în lunile următoare, timpii de răspuns și de încărcare au crescut, degradând performanța medie a HostGator.

Site-ul meu HostGator a arătat rezultate bune pe WebPageTest.

Site-ul meu HostGator a arătat rezultate bune pe WebPageTest.

Am fost cu adevărat impresionat de această performanță, dar când am pus site-ul HostGator sub sarcină, serverul s-a prăbușit.

Pentru a clarifica, am achiziționat al doilea din cele trei planuri de gazduire Cloud pe care le are HostGator. A mers destul de bine până la 30 de utilizatori virtuali, dar atunci a început lupta.

La final, timpul mediu de răspuns cu 50 de utilizatori virtuali a devenit masiv de 7,9 secunde. În timp ce utilizatorii virtuali au fost mai puțin de 30, serverul Cloud a răspuns la 0.3-0.45 secunde, ceea ce este destul de bun.

Load Impact a evidențiat o anumită slăbiciune sub sarcină.

30 de utilizatori par a fi capacul unei performanțe bune.

Load Impact a evidențiat o anumită slăbiciune sub sarcină.

Am un site WordPress pe HostGator WordPress Cloud (ceva mai scump optimizat special pentru WordPress), iar testele de Load Impact pe care le execut regulat arată un comportament similar: un răspuns backent foarte decent până la 30 de utilizatori și cam așa ceva. Este cel mai lent, în medie, dintre toate gazdele analizate de Tribunalul de gazduire.

În toată corectitudinea, 30 de utilizatori concurenți nu sunt un număr atât de mic pentru un site web în creștere, dar m-am așteptat la mai mult de la oferta medie de găzduire web HostGator.

Timpul mediu de răspuns 2018:
 • August – 0.17s
 • Septembrie – 0.70
 • Octombrie – 1.71s
 • Noiembrie – 0.48
 • Decembrie – 0,57
Timpul mediu de răspuns 2019:
 • Ianuarie – 0,57
Pagina complet încărcată 2018:
 • August – 0,87
 • Septembrie – 1.26
 • Octombrie – 2.26
 • Noiembrie – 0,92
 • Decembrie – 1.17s
Pagina complet încărcată 2019:
 • Ianuarie – 1.19
Răspuns sub sarcină 2018:
 • August – 7,9
 • Septembrie – 10.01
 • Octombrie – 7,99
 • Noiembrie – 9.70
 • Decembrie – 10.89s
Răspuns sub sarcină 2019:
 • Ianuarie – 10.10

"Servere rapide care au nevoie de optimizare pentru a gestiona volume mari de trafic."

3. HostGator are un suport lent și o bază de cunoștințe excelentă

Am luat legătura cu echipa de sprijin patru timp în timp ce pregătesc această revizuire aprofundată. Odată peste e-mail, celelalte trei ori prin chat. Mă gândeam să testez și suportul telefonic HostGator 24/7, dar aceste patru interacțiuni au fost suficiente.

Pentru început, timpul de așteptare pe chat nu este atât de scurt.

Prima dată am angajat un reprezentant de vânzări pentru a cere clarificări cu privire la anumite caracteristici ale planului. Agenții au avut nevoie de aproximativ 4 minute pentru a prelua solicitarea mea de chat. Nu este oribil, dar este departe de cele mai bune site-uri web.

Apoi, întrebarea mea a fost destul de simplă, dar a trebuit să o întreb de două ori, întrucât primul răspuns pe care l-am primit a fost o copie-lipire de pe site-ul web cu informațiile despre care ceream clarificări. A doua oară am întrebat să nu schimb prea mult textul. Se pare că agentul l-a citit mai atent și a furnizat răspunsul pe care îl căutam.

Vrei să vorbești cu un Gator?

Suportul HostGator este accesibil pe toate canalele de comunicare.

A doua chată pe care am început-o cu suportul HostGator a fost legată de o problemă tehnică. Mi s-a răspuns rapid și agentul și-a luat timpul să analizeze problema pe care o aveam (monitorul de funcționare încorporat nu funcționa). A cercetat o perioadă și a amplificat problema pentru administratorii de sistem pentru mine.

A fost drăguț, dar agentul mi-a spus că voi fi trimis prin e-mail detaliile cazului, pentru a monitoriza situația. Nu am primit niciodată un e-mail și cazul nu a apărut în portalul meu de clienți HostGator.

După o altă discuție, mi s-a spus că biletul nu este înregistrat în contul meu, deoarece a fost escaladat, ceea ce nu avea prea mult sens. Încă nu.

În cele din urmă, după vreo patru zile, am primit un e-mail care spune că administratorii de sistem sunt conștienți de problemă, dar nu îmi pot oferi ETA despre rezoluția sa.

Ultima întâlnire pe care am avut-o cu suportul pentru chat-ul HostGator a fost despre schimbarea temei cPanel. Vezi, HostGator Cloud are o temă personalizată cPanel, care este foarte drăguță și funcțională, dar nu vă permite să treceți la clasicele cPanel, cum ar fi Paper Lantern sau x3. Solicitarea mea de chat a fost suspendată timp de peste 15 minute. Cel puțin agentul care a abordat în sfârșit problema mea a fost politicos și rapid.

Scopul meu este să furnizez o analiză sinceră și nepărtinitoare a fiecărei gazde pe care o examinez și trebuie să spun că serviciul clienților HostGator este neregulat, în cel mai bun caz.

Acestea fiind spuse, am fost fericit să văd că baza de cunoștințe s-a îmbunătățit mult. Calitatea și cantitatea resurselor au crescut considerabil de când am verificat ultima dată (vara anului 2017).

Acum este un centru de auto-ajutor foarte respectabil.

"Echipa de suport HostGator este supusă mult stresului, iar timpul de așteptare poate fi ridicat, dar centrul de auto-ajutor este excelent."

Pro de HostGator

HostGator este o companie prietenoasă de găzduire, cu multe avantaje și servicii de calitate. Platforma sa Cloud este exemplul perfect.

1. Gazduire flexibilă

Configurația Cloud este puțin mai scumpă decât oferta de hosting web HostGator partajată, dar primești ceea ce plătești.

Serverele moderne sunt interconectate, ceea ce permite alocarea rapidă a resurselor și redundanța mare.

Este posibil să obțineți resurse suplimentare ori de câte ori este nevoie. Prin simpla apăsare a unui buton și a unui glisor de bază, puteți ridica procesorul și memoria RAM a site-ului dvs. fără a trece efectiv la un plan mai mare. În mod similar, atunci când nu mai este nevoie de puterea suplimentară, o puteți îndepărta.

Mai multă memorie RAM? Uşor.

Adăugarea și eliminarea resurselor simplificate!

O astfel de flexibilitate este excelentă pentru site-urile care au vârfuri ocazionale sau sezoniere în trafic. Agențiile de turism, organizatorii de evenimente, centrele de conferințe, site-urile de comerț electronic care desfășoară campanii de marketing agresive vor găsi posibilitatea de a gestiona resursele site-ului destul de la îndemână, adăugând Umpf-ul necesar! când este nevoie și revenind la valorile implicite atunci când nivelurile vizitatorului scad din nou.

Eficient de buget, fără probleme și de abilitare, aceasta este o caracteristică minunată pe care trebuie să o ai.

2. Statistici bune chiar din afara cutiei

Puterea de a gestiona resursele site-ului dvs. este semnificativă numai dacă știți de fapt ce consumă. Portalul de găzduire a site-ului HostGator este acoperit.

Acolo puteți vedea cantitatea de putere de procesare și memoria utilizată de paginile dvs. în orice moment. Derivate direct de pe server, aceste date statistice sunt foarte accesibile și ușor de citit.

În orice moment, puteți verifica utilizarea RAM, procesarea rulării și încărcarea procesorului. Toate acestea oferă o imagine completă a ceea ce se întâmplă în backend-ul site-ului dvs. web și vă ajută să identificați problemele potențiale după instalarea actualizărilor și a noilor pluginuri.

3. Interfață intuitivă

Zona de conectare HostGator este la fel de intuitivă ca oricând. Facturarea, detaliile planului, gestionarea numelor de domeniu și asistența sunt la orice clic în orice moment.

Totul este la doar un clic distanță. Da, Gators!

Util și neclintit, portalul pentru clienți nu sacrifică funcționalitatea pentru proiectare.

Mainile jos, acesta este unul dintre cele mai neclintate și mai ușor de utilizat portaluri pentru clienți Am mai văzut. Acesta este într-un puternic contrast cu A2 Hosting, de exemplu, al cărui panou de control este extrem de funcțional și bine proiectat, dar cantitatea mare de informații care vă întâmpină la conectare poate fi copleșitoare.

Managementul site-ului se întâmplă prin cPanel-ul omniprezent. Este personalizat pentru a se potrivi cu schema de culori HostGator și arată destul de frumos. Din cauza stilului, nu puteți schimba tema cPanel, dar aspectul permite o personalizare suficientă.

La fel ca zona de clienți, HostGator cPanel afișează cu atenție statisticile de utilizare.

4. Superba infrastructură de rețea

HostGator este ideal pentru site-urile web din SUA.

Cele două centre de date ale acestuia sunt situate în Provo, Utah și Houston, Texas, unde se află sediul central al companiei. Obișnuia să fie în Florida, ceea ce ar putea fi o indicație a locului în care numele brandului a fost inspirat.

Toate centrele de date moderne sunt echipate cu mai multe niveluri de securitate, generatoare de energie redundantă, sisteme avansate de răcire, securitate fizică puternică și HostGator nu fac excepție..

Ceea ce le face deosebit de impresionante este faptul că aprecierile Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade și Cisco au jucat un rol central în proiectarea și furnizarea acestora. Acestea sunt cele mai mari nume din rețea – securitate, infrastructură fizică – și sunt o garanție pentru o rețea stabilă, rapidă și care să dovedească viitorul.

5. Servere potențiale

Surprinzător, nu multe recenzii HostGator menționează acest lucru, dar Cloud-ul companiei se bazează pe o putere de calcul serioasă.

Toate serverele sunt dotate cu SSD-uri și rulează pe procesorul AMD Opteron ™ 6376 cu 32 de nuclee sau CPU (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. De asemenea, au 4 RAID 1s.

Mumbo-jumbo-ul tehnic probabil nu înseamnă prea mult, dar este suficient să spui asta acestea sunt niște mașini puternice.

O privire rapidă la diferitele planuri de găzduire (de mai jos) dezvăluie cât de multă putere vă puteți aștepta de la fiecare produs. În timp ce informațiile nu sunt afișate în cel mai mare detaliu posibil, acestea sunt acolo.

6. Tentarea prețurilor introductive

Într-o modă tipică de găzduire web, compania atrage noi clienți cu taxe foarte mici. Tarifarea HostGator crește după terminarea perioadei inițiale.

Puteți obține un site cu un preț de până la 2,75 USD / lună pe platforma de hosting web HostGator partajată, dacă vă angajați timp de trei ani. Hatchling Cloud este de 4,95 USD pentru aceeași perioadă, fără suplimente incluse.

HostGator are tarife mici de pornire pentru un singur site web.

Preț frumos pentru un site web!

În practic toate revizuirile de hosting trebuie să clarific că este o practică standard pentru companiile de găzduire să facă publicitate la prețuri foarte mici pentru a face oamenii să facă clic pe planurile lor. HostGator pune cel puțin un asterisc în dreptul fiecărei oferte de apă gură pentru a indica faptul că există mai mult acord.

Mind, reducerea inițială, în realitate, este un cupon HostGator aplicat automat, așa că, chiar dacă găsiți o ofertă bună în altă parte online, reducerea ar fi probabil aceeași.

7. Optimizare WordPress și Cache

Toate planurile Cloud vin cu Mojo Marketplace, Google Analytics și alte câteva avantaje. Cel mai de remarcat este cache-ul serverului Varnish, care este preinstalat (a trebuit să-l dezactiveze manual pentru a obține rezultate corecte ale testului) și oferă o viteză foarte bună.

Mojo Marketplace poate adăuga foarte multă valoare site-ului dvs. WordPress, în timp ce cache-ul din partea serverului este întotdeauna un lucru plăcut, mai ales atunci când utilizați sisteme de gestionare a conținutului.

Avantajul meu preferat de WordPress este faptul că Google Analytics este gata de utilizare deoarece configurarea sa poate fi un obstacol pentru utilizatorii neexperimentați.

Soluția gestionată WordPress este aliniată pentru testare ca parte a viitoarei serii de recenzii HostGator, aici pe Tribunalul de gazduire.

8. Freebies

HostGator recompensează clienții noi cu un buget de marketing decent. Valoarea de 100 de dolari a Google AdWords poate fi a ta după ce ai cheltuit 25 de dolari în AdWords.

S-ar putea să nu pară foarte mult, dar odată ce funcționează site-ul, aceste credite publicitare vă pot ajuta vizibilitatea în timp mare. Dacă sunt utilizate strategic și în combinație cu bune practici SEO, acestea te pot ajuta să obții o expunere decentă.

De asemenea, toate planurile Cloud primesc gratuit SSL Encrypt SSL, în timp ce Business Cloud este furnizat și cu o adresă IP dedicată.

În plus, compania are o garanție de înapoiere de 45 de zile, care este mai lungă decât standardul industriei de 30 de zile.

Contra de HostGator

HostGator este departe de a fi perfect. Am abordat câteva dintre domeniile care separă HostGator de cei mai buni furnizori de găzduire de site-uri web. Șeful dintre ei este echipa de asistență lentoasă, dar există alte câteva reclamații despre HostGator, care trebuie menționate.

1. Limbaj de marketing înșelător

Corectează-mă dacă greșesc, dar am ajuns să cred că un limbaj complicat de marketing este endemic pentru toate gazdele sub umbrela EIG.

În cazul găzduirii HostGator Cloud, cea mai strălucitoare misiune este în prezentarea planului.

Detaliile planului reclamă resurse prompt, cum ar fi 2 nuclee CPU și 2 GB RAM. Fără alte investigații suplimentare, ați putea concluziona că aceste două nuclee de procesor și ansambluri de memorie accesibilă ar trebui să le utilizați după cum doriți. Ar fi o concluzie foarte logică, într-adevăr; ca și cum informațiile sunt acolo pentru a te face să gândești exact acest lucru.

Citirea informațiilor ascunse dezvăluie oferta reală, chiar dacă formularea este incomodă și neclară.

Un exemplu de marketing clasic, nu totul este la fel de fulgerător pe cât pare la început.

Vă pot garanta că nu toată lumea verifică totul în mod minuțios și cu atenția trebuie, să spunem, să facem o revizuire detaliată și nepărtinitoare a gazdei. În plus, modul în care sunt furnizate aceste informații pare suficient de discret pentru a le lua la valoarea nominală.

Cu toate acestea, dacă extindeți detaliile planului, veți vedea o clarificare care precizează că acestea nu sunt resurse dedicate, ci partajate. Cu alte cuvinte, acestea sunt specificații de server și nu planifică specificații.

Am verificat echipa de vânzări HostGator pentru a confirma această formulare la fel de vagă, dar agentul de vânzări, după ce a fost solicitat de două ori, a confirmat că valorile publicitate sunt resurse de server la care ar avea acces site-ul dvs. Cloud. Împreună cu un număr necunoscut de alte site-uri.

Pe un server cu câteva sute de site-uri web, aceste numere nu par atât de impresionante, nu??

Bănuiesc că acesta este punctul complet al unei astfel de formulări pestrițe. Este un truc de marketing flagrant, în contrast puternic cu A2 Hosting și SiteGround, care oferă liste detaliate cu resursele dedicate pe care le are fiecare plan..

Deși cunoașterea resurselor de bază ale serverului este drăguță, nu oferă cu adevărat informații valoroase la nivel personal.

Modul în care HostGator prezintă numerele este pește. Am fost consternat că niciuna din recenziile HostGator din 2019 pe care le-am văzut nu menționează acest lucru.

2. Portalul lent pentru clienți

Mai devreme în această recenzie HostGator Cloud, am menționat cât de minunat este portalul pentru clienți. Este neclintit și foarte ușor de folosit, dar are un defect major: este lent.

Comutarea între file durează câteva secunde și de multe ori răsfoirea opțiunilor sub aceeași filă este mult mai lentă decât ar trebui.

Slăbiciunea este cu greu o problemă, dar este enervantă la fel.

3. Configurare lentă a contului

Am achiziționat planul necesar acestei revizuiri imparțiale de găzduire, cu cea mai rapidă metodă de plată disponibilă și anume cardul de credit. Plata a fost ștersă instantaneu, dar apoi a trebuit să aștept mai mult de 40 de minute pentru ca serviciul meu să devină disponibil.

HostGator trebuie să îmbunătățească furnizarea planului.

A durat ceva timp.

Din nou, acesta nu este un distribuitor, dar te face să te întrebi de ce un proces automat va dura atât de mult. La urma urmei, planul pe care l-am cumpărat este cel mai popular, conform site-ului web HostGator.

Recomandăm HostGator?

HostGator Cloud hosting este o alegere solidă.

Este o opțiune foarte decentă pentru site-urile din SUA cu trafic mediu.

Asistența ar putea fi mai bună, dar infrastructura Cloud este foarte robustă și oferă viteză excelentă și timp de funcționare. Voi fi interesat să văd cum funcționează regulat hostingul distribuit, dar și soluția WordPress administrată a companiei. S-ar putea să avem o serie de recenzii HostGator destul de curând.

Sub sarcină, serverele HostGator funcționează bine până la un punct. Odată ce mai mult de 30 de utilizatori concurenți încep să navigheze pe site, timpul de răspuns general sare. Apoi, din nou, 30 de utilizatori este un număr respectabil. Dacă site-ul dvs. primește cât mai multe în mod regulat, ar trebui să vă gândiți să vă îndepărtați de soluțiile partajate.

HostGator este încă una dintre cele mai bune companii de găzduire de site-uri, în ciuda achiziției EIG. Infrastructura de server și de rețea modernă, fiabilă asigură funcționări eficiente, în timp ce centrul complet de auto-ajutor poate fi un loc excelent pentru a învăța multe despre găzduirea web în general.

Aștept cu nerăbdare impresiile dvs. și, de asemenea, spre o recenzie completă, corectă a hostingului distribuit de HostGator, pentru a vedea cum contravine produsului principal al companiei..

FAQ

Î: Este bun HostGator?Î: Este HostGator mai bun decât GoDaddy?Î: Cât costă HostGator?Î: Ce pot face pe HostGator?Î: Este HostGator cel mai bun furnizor de hosting pentru WordPress?
R: Da, HostGator este foarte bun, în special platforma sa Cloud. Încă trebuie să testez complet planurile comune ale companiei, dar soluția Cloud este destul de robustă, rapidă și bogată în funcții. Este deosebit de potrivit pentru site-urile web din SUA, din cauza locațiilor din centrul de date. Un mare avantaj este faptul că compania avansează tot timpul, încercând să-și îmbunătățească și mai mult serviciile.
R: Da, da, este. În toată cinstea, GoDaddy s-ar clasifica nefavorabil în comparație directă cu majoritatea furnizorilor de servicii de gazduire web de top; îi trântește doar în ceea ce privește mărimea. Din păcate, pentru GoDaddy, dimensiunea este adesea în detrimentul serviciilor de calitate. În concluzie, diferența dintre HostGator Cloud și platforma comună pe care GoDaddy trebuie să o ofere este atât de mare încât singura dezbatere semnificativă HostGator vs. GoDaddy poate fi despre care este mai accesibilă. Verificați mai jos.
R: Taxele HostGator scad cu un angajament mai lung. Dacă plătiți timp de 36 de luni, puteți obține site-ul dvs. găzduit cu 4,95 USD pe lună. De fapt, dacă optați pentru platforma partajată în loc de Cloud, puteți obține o afacere pentru minim 2,75 USD pe lună. Dacă lunile totalizează 36, adică. În caz contrar, taxele lunare cresc și ceea ce costă 2,75 USD plătite devin 10,95 USD dacă decideți să plătiți lunar. Da, așa e. De aproximativ patru ori mai mult.
R: Orice. Sky este limita, deoarece platforma HostGator Cloud este destul de versatilă și puternică. Vă pune multe aplicații în mână, statistici la îndemână și o bază de cunoștințe decentă. WordPress, Joomla, comerț electronic, îl numești, îl conceptualizezi și îți dai seama. HostGator Cloud se poate descurca. În momentul în care site-ul dvs. crește suficient, puteți merge pentru un VPS sau un server dedicat. Sperăm, dar și timpul pe care doriți să îl mutați revizuirea HostGator VPS va fi pregătit. Dacă nu, scrieți-ne cum este serviciul. Vă rog. Te rog frumos.
R: HostGator are planurile sale de hosting cloud WordPress și nu sunt chiar atât de rele. Cu toate acestea, nici ele nu sunt cele mai bune. Prețul lor este foarte bun, iar serviciul lor este decent, dar dacă doriți o performanță cu adevărat stelară, va trebui să căutați în altă parte. Dacă alte recenzii HostGator încearcă să vă convingă altfel, consultați cel mai bine studiul nostru detaliat de caz WordPress și judecați singur.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map