Revizuire FastComet – o cometă care zboară în sus sau în jos?

FastComet este un furnizor de gazduire de site-uri relativ necunoscut, dar în momentul în care am văzut site-ul companiei am știut că trebuie să îl verific cu atenție.


Doar datele în timp real și măsurarea precisă ar putea face dreptate acestei companii geeky orientate către tehnologie M-am înscris, am creat un site WordPress de bază și l-am conectat la instrumente de monitorizare robuste pentru a furniza cea mai detaliată revizuire FastComet posibilă și pentru a răspunde la întrebare:

FastComet este bun?

Ce este FastComet?

Cu sediul în San Francisco, California, FastComet a furnizat inițial găzduire și administrare de sistem exclusiv clienților corporativi.

Patru ani de la înființare, în 2013, compania a lansat o soluție de gazduire cloud, deschizându-se către clienți privați și proprietari de mici afaceri.

Înțelepciunea tehnică a FastComet este evidentă. Cu opt centre de date pe trei continente și un site extrem de detaliat, FastComet arată obsedat de tehnologie și infrastructură.

Nu am văzut niciodată o companie de găzduire care să furnizeze atât de multe informații chiar din liliac. SiteGround se apropie, dar nivelul de detalii și informații pe care le împarte FastComet este altceva.

Dar această obsesie se traduce într-un serviciu de calitate?

Să vedem ce au de spus numerele și cum va arăta această recenzie FastComet din 2019 în câteva luni.

"Găzduire pentru designeri și începători"

Uptime:

99,99%

Viteza de încărcare:

1.27s

A sustine:

Suport excelent, bază excelentă de cunoștințe

Panou de control:

cPanel

OVERAL4

Elementele esențiale – FastComet Uptime, viteză și asistență

1. Uptime excelentă – 99.99%

La baza sa, găzduirea de site-uri web înseamnă un lucru: faceți site-ul găzduit accesibil de oriunde și oricând.

Timpul de lucru determină dacă un serviciu este bun sau mediocru.

În acest sens, FastComet excelează. Chiar dacă site-ul companiei nu-și face nicio promisiune, timpul de acces pe care site-ul meu WordPress îl bucură este impresionant.

Singurul timp de oprire înregistrat în peste șase luni de monitorizare s-a întâmplat în octombrie și nu a fost suficient de lung pentru a reduce disponibilitatea totală sub 99,9%. Aproximativ 15 minute de întrerupere pe șase luni este absolut genial.

Optime medie 2018:

 • August – 100%
 • Septembrie – 100%
 • Octombrie – 99,97%
 • Noiembrie – 100%
 • Decembrie – 100%

Durata medie de funcționare 2019:

 • Ianuarie – 99,99%

"FastComet menține timpul de funcționare foarte ridicat."

2. Viteză foarte bună

 • Timp rezonabil de răspuns – 0,57 secunde (al 8-lea)
 • Timp rezonabil de încărcare – 1.27s (11)
 • Rezonabil sub sarcină – 1,05 (8)

Notă: Dacă executați teste de viteză pe domeniul meu, rezultatele ar putea fluctua puțin. Chiar și din aceeași platformă de testare, două teste ar avea, în mod normal, rezultate ușor diferite. Site-ul meu FastComet este găzduit în Londra, așa că l-am testat din locații din Marea Britanie. Toate pluginurile și memoria cache din partea serverului au fost dezactivate.

Viteza este cel puțin la fel de importantă ca timpul de funcționare. Site-urile mai rapide văd rate de conversie mult mai mari, un SEO mai bun și o satisfacție mai mare a clienților. Pe de altă parte, paginile lente sunt pedepsite de către utilizatorii finali și motoarele de căutare.

Am testat FastComet cu trei instrumente diferite pentru a obține timpul mediu necesar serverului pentru a trimite primul octet și pentru a încărca complet pagina principală a site-ului meu WordPress.

Rezultatele au fost foarte bune. Chiar dacă TTFB este oarecum mediu, timpul necesar pentru încărcarea completă a paginii a fost al doilea doar la DreamHost. Totuși, în octombrie 2018, toate rezultatele au crescut considerabil, timp pentru ca site-ul să se încarce aproape dublând în timp față de luna precedentă.

Viteza rapidă este plăcută, dar modul în care serverul reacționează atunci când este plin de vizitatori este la fel de important. Acesta este motivul pentru care am mers la Load Impact și am trimis 50 de utilizatori virtuali pentru a testa răspunsul sub sarcină.

Performanță de calitate sub sarcină.

Viteza și stabilitatea caracterizează serverele FastComet.

FastComet se comportă cu o stabilitate remarcabilă sub sarcină severă.

În primele câteva luni, backend-ul a fost fulgerător, dar apoi timpul de răspuns a acestuia s-a dublat. Totuși, serverele FastComet gestionează bine traficul, dar compania a renunțat deja la top 5 dintre cele mai rapide backend-uri.

Ianuarie 2019 a înregistrat cel mai rău rezultat până acum, 2,03 secunde. În comparație cu multe alte gazde, acesta este încă foarte rapid și este suficient pentru a menține FastComet bine în top 10.

Rezultatele generale pe cronometru FastComet au fost foarte stabile și destul de rapide. Timpul mediu de răspuns este de doar 0,92 secunde, dar trebuie să clarific faptul că aproape dublat după primele două luni de testare. Inițial, era sub 0.50.

FastComet își susține timpul de funcționare impecabil cu o viteză decentă.

Timpul mediu de răspuns 2018:

 • August – 0,40
 • Septembrie – 0.43
 • Octombrie – 0,65
 • Noiembrie – 0,68
 • Decembrie – 0.59

Timpul mediu de răspuns 2019:

 • Ianuarie – 0,64

Pagina complet încărcată 2018:

 • August – 0,92s
 • Septembrie – 0.79
 • Octombrie – 1.51s
 • Noiembrie – 1.65
 • Decembrie – 1.57s

Pagina complet încărcată 2019:

 • Ianuarie – 1.19

Răspuns sub sarcină 2018:

 • August – 0.45
 • Septembrie – 0.40
 • Octombrie – 1.10
 • Noiembrie – 1.10
 • Decembrie – 1.23

Răspuns sub sarcină 2019:

 • Ianuarie – 2.03s

"Serviciu foarte rapid care gestionează vârfurile de trafic cu ușurință."

3. Suport excelent

Am exprimat în trecut sentimentul că companiile mai mici oferă o experiență mai bună clienților. FastComet pare să dovedească acest punct, deoarece are o bază de clienți relativ mică și un suport splendid.

Californienii au o infrastructură puternică, care este întreținută de experți reali de hosting. Verificați postările blog-ului tehnic de pe FastComet.com sau intrările din baza de cunoștințe pentru a vedea pentru tine.

Pentru această recenzie FastComet, am conversat în mai multe rânduri cu suport și, inevitabil, am primit răspunsuri rapide, prietenoase și utile. Atât de mult, încât nu mai sunt sigur care este cel mai bun furnizor de servicii din această categorie.

Până de curând, SiteGround era numărul unu incontestabil, dar dacă ar trebui să compar suportul FastComet cu SiteGround, mi-ar fi greu să descriu câștigătorul clar. FastComet are cu siguranță o echipă de suport stelară.

Baza de cunoștințe pe care FastComet o menține este foarte bine prezentată și are o mulțime de tutoriale și ghiduri utile.

"Una dintre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune, echipe de sprijin din industria de gazduire."

Avantajele FastComet

Este adevărat, mai multe recenzii FastComet pot fi scrise doar despre caracteristicile incluse în mod implicit în soluția comună partajată. Dar, întrucât vreau să închei această recenzie specială FastComet înainte de sfârșitul anului 2018, voi menționa pe scurt doar cele mai impresionante aspecte ale planurilor FastComet.

1. Resurse dedicate planului

Unul dintre dezavantajele principale ale găzduirii partajate este distribuirea neuniformă a resurselor. Uneori, un site prost codat – sau piratat poate bloca puterea serverului, încetinind toate celelalte nume de domeniu găzduite acolo.

FastComet promite o izolare foarte bună a contului și resurse dedicate pentru fiecare site.

FastComet acordă resurse dedicate fiecărui utilizator comun.

Știi ce obții cu fiecare plan FastComet.

Aceasta este o veste excelentă pe mai multe niveluri. Izolarea avansată a contului crește securitatea, în timp ce resursele dedicate garantează performanța și arată în mod clar ce veți obține dacă faceți upgrade la un plan mai mare.

2. Infrastructura excelentă

Opt centre de date sună impresionant pentru că sunt cu adevărat.

ACTUALIZARE: Din 2019, FastComet are 10 centre de date.

FastComet are și servere optimizate. SSD-urile peste bord și o mână de impulsuri de viteză oferă performanțe stelare. Compresia agresivă GZIP, conținut optimizat în browser, compresia de date fără pierderi, încărcarea asincronă a resurselor și Keep Alive sunt activate în mod implicit în toate conturile partajate.

Și dacă acest bâlbâit tehnic sună la fel de groaznic pe cât bănuiesc, nu vă faceți griji, deoarece nu trebuie să înțelegeți nimic.

Este suficient de bun ca cei de la FastComet să știe să configureze aceste tehnologii, astfel încât toate site-urile găzduite cu compania să funcționeze la niveluri optime.

3. Backup-uri regulate

Copiile de rezervă și datele digitale ar trebui să meargă mână în mână. Mereu.

Mai ales când datele în cauză sunt afișate pe internet pentru ca lumea să le poată vedea și utiliza.

FastComet creează copii de rezervă automate care sunt ușor accesibile prin cPanel. Două dintre planurile companiei păstrează copii din ultimele șapte zile, în timp ce cel mai mare plan din ultimele 30.

4. Transfer gratuit de domeniu

FastComet obișnuia să aibă o înregistrare de domeniu gratuită pe viață, dar, din păcate, această caracteristică a fost întreruptă.

Cu toate acestea, compania oferă un înlocuitor solid – transfer de domeniu de intrare complet gratuit. În mod implicit, transferurile de domenii adaugă un an suplimentar la înregistrarea existentă.

Cu alte cuvinte, trecerea domeniului dvs. la FastComet vă va oferi un an gratuit de înregistrare.

În plus, FastComet oferă taxe de reînnoire extrem de tentante, deoarece compania percepe doar comisioanele de înregistrare de la clienții săi.

5. Securitate foarte puternică

FastComet face din securitate o parte integrantă a serviciilor sale.

Izolarea avansată a contului prin CageFS și Cloud Linux garantează că un site infectat nu va răspândi malware pe server.

Compania Web Firewall (WAF) este optimizată pentru cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului, precum Magento, WordPress și Joomla. Blochează 99% din toate încercările de a obține acces neautorizat la site-urile găzduite.

Securitatea este o prioritate la FastComet.

BitNinja adaugă un alt strat de protecție prin oprirea injecțiilor de script, a atacurilor DDoS și XSS.

Dacă toate lucrurile merg spre sud, echipa de monitorizare și securitate în direct FastComet este pregătită 24/7. Acestea pot conține orice hack în câteva minute, scanează și curăță contul de utilizator afectat.

6. Instrumente avansate pentru dezvoltatori

FastComet este cu siguranță ușor de utilizat, dar acest lucru nu se realizează în detrimentul utilizatorilor mai avansați.

Dimpotrivă, cine are cunoștințe și dorințe poate folosi o gamă largă de instrumente pentru dezvoltatori. WP-CLI, bash, Drush, Laravel, Genesis și Symphony sunt doar câteva dintre numeroasele module și instrumente disponibile pe toate planurile comune.

De asemenea, GIT vine preinstalat.

7. Mai multe locații din centrul de date

Teoretic, faptul că site-ul dvs. este mai aproape de locul în care provine majoritatea traficului duce la o performanță generală mai bună. Am testat această teorie în timp ce mi-am pregătit recenzia de păstrare web FastComet imparțială prin obținerea unor repere de viteză de peste Atlantic și am văzut timpi de răspuns mai lent.

FastComet are două servere în Asia, și trei în Europa și SUA.

8. Multe Freebies

Toate planurile partajate FastComet includ SSL gratuit, o suită SEO, un client de chat gratuit și 75 de dolari în bani publicitari.

Chiar dacă nu obțineți un cupon FastComet de pe un site cu reduceri, sunteți în ofertă pentru o ofertă minunată, nu există niciun dubiu în acest sens..

9. Garanție de înapoiere de 45 de zile

Majoritatea companiilor de găzduire oferă 30 de zile garanție înapoi înapoi. FastComet, la fel ca HostGator, se extinde până la 45 de zile, ceea ce este excelent. O lună este destul de greu pentru a testa corect o gazdă web.

45 de zile oferă mai mult loc pentru experimentare și probare.

10. Migrații gratuite

FastComet vă va ajuta să copiați un site existent pe serverele lor. Cel mai mic plan acordă o singură migrație, în timp ce celelalte două până la trei site-uri.

Am solicitat asistența tehnică cu privire la aceste limitări și mi s-a spus că acestea sunt negociabile.

Nu-i rău.

11. Prețuri simple

FastComet presupune o abordare destul de inovatoare a tarifării.

Taxele inițiale sunt considerabil mai mici decât cele care vă așteaptă atunci când timpul de reînnoire este aproape. Acesta este bitul standard și este prezentat foarte clar.

Cu toate acestea, taxele inițiale publicizate sunt fixe – nu se modifică în funcție de durata perioadei inițiale.

Acest lucru simplifică considerabil lucrurile, deoarece puteți obține o găzduire foarte accesibilă timp de o lună sau de ani de zile.

Este revigorant să vezi o asemenea simplitate.

Contra de FastComet

FastComet se pregătește pentru a fi una dintre cele mai bune gazde pe care le-am revizuit aici la Tribunalul de gazduire, dar nu este fără cusur. În primul rând, găzduirea FastComet WordPress este exact aceeași cu oferta comună standard. Dar aceasta nu este problema principală.

1. Marketing înșelător

Se pare că echipele de marketing FastComet și InMotion au plecat la aceeași școală. Ambele companii oferă un instrument de comparare directă între ele și concurenți.

Înșelăciunea de auto-promovare în cel mai rău caz.

Vitezele astea nu se verifică.

Majoritatea oamenilor care citesc recenzii de găzduire, FastComet sau altfel, verifică mai rar mai mult de trei companii, astfel încât le este greu să judece obiectiv dacă comparația găsită la FastComet.com este veridică.

Lasă-mă să te ajut acolo: nu este.

Avantajul de viteză prezentat în mod proeminent există departe de adevăr, după cum puteți vedea în studiul nostru de caz.

Pe FastComet.com puteți vedea comparații directe precum FastComet vs GoDaddy, FastComet vs HostGator și altele, dar aceste măsurători detaliate conțin adesea informații eronate.

UPDATE: FastComet a lansat o nouă iterație a site-ului său web în vara anului 2019. Comparația directă este acum mult mai precisă. Dacă primește actualizări periodice, FastComet va rămâne cu un singur con în revizuirea mea.

2. Spațiu limitat pe disc

Toate planurile FastComet vin cu un spațiu limitat pe disc. În general, limitele sunt rezonabile, dar există toate la fel.

15 GB pentru cel mai mic plan sunt mai mult decât suficiente pentru că oricum poate avea un singur site găzduit acolo. Cu toate acestea, capacul de 35 GB la cea mai mare dintre cele trei oferte ar putea fi simțit de utilizatorii cu mai multe site-uri web.

Recomandăm FastComet?

da!

FastComet este o companie relativ mică, care a investit foarte mult în infrastructură masivă și modernă, și este de părere.

Timpul de funcționare impecabil, viteza foarte bună, suportul excelent și un număr imens de tehnologii disponibile pentru începători și webmasteri experimentați fac din FastComet o gazdă foarte puternică.

Prețul este corect și simplu, în timp ce valoarea furnizată în schimb este pur și simplu uimitoare. Mai mult, compania oferă o gamă completă de produse de găzduire, astfel încât afacerile taht să poată crește ușor acolo. La prima vedere, FastComet VPS și soluțiile dedicate arată promițătoare.

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune companii de găzduire de site-uri pe care am verificat-o, dar dacă nu sunteți de acord cu revizuirea FastComet, aruncați o linie de mai jos sau verificați celelalte gazde pe care le-am revizuit aici, la Tribunalul de gazduire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map