Revisió InterServer: Blazing Speeds, backend qüestionable

InterServer gairebé no és un nom propi. Hi ha molts proveïdors d’allotjament de llocs web més grans i populars, però la mida i la popularitat no significaran necessàriament un bon servei.


InterServer, per la seva banda, sembla una empresa de gestió familiar amb un gran èmfasi en la perfecció tècnica i el servei just. L’empresa té un enfocament interessant i una política de preus molt justa, cosa que em va donar d’alta al seu pla d’allotjament compartit. Vaig crear un lloc bàsic de WordPress i el vaig connectar a les meves eines de control preferides per provar-lo de veritat.

El resultat és aquesta extensa revisió d’InterServer, que revela els forts punts forts de l’empresa i els seus pocs defectes.

Què és InterServer?

Fundat el 1999 per dos adolescents tecnològics, InterServer està creixent des de llavors. Durant aquestes dues dècades, l’empresa es va centrar en l’expansió tecnològica i la infraestructura de qualitat de l’edificació en lloc de la comercialització i la promoció, cosa que es fa palesa amb quatre centres de dades que InterServer posseeix i opera.

Els dos fundadors encara dirigeixen la companyia. Un d’ells, Mike Lavrik, és el cervell que hi ha al darrere del disseny dels centres de dades de l’empresa; sovint també són les mans que apliquen la seva visió.

John Quagliery gestiona l’equip d’assistència tècnica de InterServer i s’assegura que la xarxa de l’empresa funciona perfectament.

Una de les coses bones de tenir una petita empresa és el toc personal i l’atenció immediata que els clients poden esperar. La meva recerca va confirmar aquest sentiment, però pràcticament totes les ressenyes d’InterServer en línia també agraeixen el suport. El servei d’atenció al client és ràpid i amable.

Però és suficient?

InterServer pot competir amb els millors proveïdors d’allotjament, tot i la seva reduïda dimensió?

Anem a veure què han de dir els números.

"Amfitrió molt ràpida i segura"

Horaris

99,95%

Assistència

8/10

Velocitat de càrrega

0,88s

Característiques

8/10

SUPERIOR3.3

Elements bàsics: suport, velocitat i assistència en el temps del InterServer

El frontend ràpid i un suport decent dels llamps fan que InterServer sigui un proveïdor prometedor, però el backend continua sent sospitós.

1. Horari excel·lent: 99.95%

El lliurament és la qualitat més important de qualsevol proveïdor de serveis. En el cas dels amfitrions de llocs web, la publicació significa la disponibilitat del lloc; tota la resta arriba després.

L’acord de nivell de servei publicat a InterServer.net promet un 99,9% de temps de treball al mes. Fins ara, tan bo, proporciona InterServer.

Durant el primer mes de vigilància (en tota l’equitat, el seguiment durant el setembre de 2018 no va abastar tot el mes) el temps de funcionament va ser impecable. El 100% sempre és agradable de veure.

L’octubre de 2018 el registre d’InterServer va baixar lleugerament, però es manté a un nivell molt respectable.

Fins ara, el desembre del 2018 va ser el pitjor mes per a la companyia, amb un 99,92% de temps de vida.

Amb un 99,95% de temps de vida mitjà, InterServer es troba dins de l’LS promès.
Temps de vida mitjà 2018:

 • Setembre – 100%
 • Octubre – 99,95%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 99,92%

Temps de vida mitjà del 2019:

 • Gener – 99,93%

"InterServer és un amfitrió molt fiable, amb més del 99,9% de la seva capacitat."

2. Insane Speed

 • Temps de resposta més ràpid: 0.19 (primer)
 • Temps de càrrega més ràpid: 0.74s (1r)
 • Lent sota càrrega: 47,60s (11è)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, dues proves normalment mostren resultats lleugerament diferents. El meu lloc InterServer està allotjat a NY, per la qual cosa el vaig provar des de les ubicacions dels Estats Units. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

La velocitat pot provocar o trencar la vostra presència en línia. Si gestioneu un lloc web només per divertir-vos, no importa, però, si voleu crear alguna cosa significativa a Internet, la velocitat és molt important..

Un únic segon retard pot provocar una caiguda massiva de conversions i vendes.

És per això que és crucial tenir el poder del servidor darrere de la pàgina web. Per a aquesta revisió InterServer, vaig realitzar tres proves de referència separades per obtenir la resposta mitjana i el temps completament carregat del meu lloc bàsic de WordPress.

A més, ho vaig provar amb Load Impact, per assegurar-me que el backend maneja bé el trànsit.

Les proves de velocitat de frontend eren, mans abaix, les vegades més ràpides que he vist fins avui. TTFB es manté constantment, amb el pas del temps i a través de les plataformes de prova, per sota de 0,20 segons, mentre que el temps necessari per carregar-se completament a la pàgina és només de 0,72 segons, és a dir de forma insana ràpid.

Comportament estrany del servidor sota càrrega.

El temps de resposta del InterServer va ser ràpidament ràpid fins que 25 usuaris van accedir al servidor.

Ara, quan vaig fer la prova d’impacte de càrrega, els resultats eren estranys. El temps de resposta del servidor va disparar el segon que el 26è usuari virtual va colpejar. Fins a aquell moment, reaccionava més ràpidament del que creia possible, però després va passar alguna cosa.

Potser l’amfitrió té un sistema de seguretat que substitueix massa connexions simultànies d’una mateixa font, potser és una altra cosa.

Sigui quina sigui la raó, InterServer sembla capaç de manejar un trànsit moderat amb velocitat fascinant, cosa que el converteix en una elecció màxima per a llocs petits o mitjans.
Temps de resposta mitjà 2018:

 • Setembre – 0.16s
 • Octubre – 0.21s
 • Novembre – 0.18 anys
 • Desembre – 0.21s

Temps mitjà de resposta 2019:

 • Gener – 0.16s

Pàgina totalment carregada 2018:

 • Setembre – 0,79 anys
 • Octubre – 0,63 anys
 • Novembre – 0,62 anys
 • Desembre – 0,80 anys

Pàgina totalment carregada 2019:

 • Gener – 0,85 anys

Resposta en càrrega 2018:

 • Setembre – 46.03s
 • Octubre – 48.33s
 • Novembre – 47,71 anys
 • Desembre – 48,32 anys

Resposta en càrrega 2019:

 • Gener – 48.32s

"Frontend ràpid de llamps i resultats de backend més aviat sospitosos."

3. Suport decent

Una de les coses que em vaig adonar mentre treballava en les meves revisions del Tribunal de Hosting és la tendència a les empreses més petites a proporcionar un suport millor i més fiable.

Suposo que això es deu principalment al fet que tenen mà d’obra adequada per a la quantitat de clients. A més, pocs agents de suport són més fàcils de formar que cent o més representants.

De totes maneres, prou especulacions.

El fet és que InterServer compta amb un equip de suport molt adequat. Vaig tenir un bon grapat d’interaccions amb ells a través del xat i vaig obtenir respostes ràpides d’agents coneixedors i cortesans.

Encara estic esperant que els registres del servidor determinin el que provoca el comportament estrany en provar amb Load Impact, però això difícilment és una emergència i el mateix John Quagliery va abordar. Ja se sent VIP.

El que m’impedeix de batejar el suport d’InterServer com a estel·lar és la base de dades una mica desordenada. Té una quantitat decent de recursos útils, però la navegació no és la més fàcil.

Generalment, una de les principals queixes d’InterServer tinc sobre el lloc web de l’empresa, que podria utilitzar una correcció de correccions i una millor navegació.

"Molt bon suport i suport amable, amb una base de coneixements poc mancada."

Els avantatges de InterServer

Malgrat la relativa relativa popularitat, InterServer ofereix algunes funcions que voldria veure amb més freqüència a la indústria de hosting. Aquests són els principals punts forts de l’empresa.

1. Garantia de bloqueig de preus

InterServer és extremadament transparent quant als seus preus. Tant és així que es converteix en un dels principals punts de venda de l’empresa.

Amb tota equitat, difícilment pot ser d’una altra manera. InterServer promet el mateix preu sempre que continuï utilitzant els seus serveis. Si comenceu amb 5 dòlars al mes, pagareu els mateixos deu o vint anys per la mateixa carretera.

La garantia de bloqueig de preus és impressionant.

Preu bloquejat per a tota la vida. Agradable!

Que impressionant és això?

Sincerament, em va sorprendre sincerament que aquest no fos el principal punt de discussió de totes les ressenyes de clients de InterServer que vaig passar mentre investigava l’empresa.

És brillant!

2. Seguretat ajustada

La seguretat és un tema que veieu una i altra vegada a Interserver.net. El lloc de l’empresa podria necessitar una neteja de dades, però és indiscutible el fet que es prengui seriosament la seguretat.

InterServer ofereix algunes funcions de seguretat úniques.

Per començar, l’empresa té una eina de defensa propietària anomenada InterShield. Manté una base de dades d’IPs defectuoses i bloqueja les peticions d’accés automàtic d’aquestes. InterShield bloqueja totes les cadenes de pirateria conegudes i també escaneja qualsevol contingut penjat per assegurar-ne la integritat.

Negre, eh?

No tot això.

Totes les dades s’emmagatzemen en discos RAID-10.

Tampoc ho és tot.

3. Gran infraestructura

InsterService ha estat construït des dels seus inicis pels seus dos creadors, que semblen emocionats pel seu amor per la tecnologia i el servei de qualitat en lloc de comercialitzar complicat i maximitzar els beneficis..

Ho dic basant-me en el fet que InterServer té no menys de quatre centres de dades amb algunes especificacions i una xarxa impressionants per combinar-les.

Per comparació, el massiu HostGator en té dos, tal com es pot trobar a la nostra revisió detallada.

Tres dels centres de dades InterServer es troben a l’estat de Nova York, mentre que el quart es troba a Los Angeles. Dit d’una altra manera, la cobertura que proporcionen és excel·lent per als clients amb seu als Estats Units.

Tots els centres de dades es connecten a través de xarxes de nivell 1 de 10 Gbps i es basen en infraestructures de gran intensitat des de Cisco, Riverstone i Extreme Networks. L’encaminament intel·ligent BGPv4 garanteix una redundància i una velocitat a tot arreu, fent que els centres de dades InterServer siguin altament accessibles i segurs.

4. Lliurament de correu electrònic garantit

Un dels principals inconvenients d’utilitzar un servidor compartit és el mal que pot causar els vostres correus electrònics. Tot el que cal és un idiota al servidor per començar a fer spam i, a continuació, totes les adreces IP es veuen compromeses.

De sobte, els missatges de correu electrònic enviats a bons destinataris de petroli acaben en carpetes de correu brossa o es mostren a la llista negra.

InterServer afirma haver trobat una solució per a això. Dic “reclamacions” perquè encara he de dissenyar una manera fiable de provar-ho, però el que ha creat InterServer sembla una solució legítima per al problema..

Treballant conjuntament amb vigilants de correu brossa, l’empresa comprova de manera proactiva signatures de correu brossa per evitar que s’enviïn mai els correu brossa. Si és eficaç, aquesta tecnologia augmentaria la salut del servidor de correu sortint i de tota l’empresa.

En general, sembla una excel·lent solució a un problema perenne que plaga Internet en general.

5. Migracions lliures

InterServer migra els llocs de forma gratuïta cap als servidors cPanel, però l’empresa crea un valor addicional per als seus nous clients. Tots els llocs migrats s’examinen a fons per trobar si hi ha programari maliciós i si es detecta alguna cosa malament es neteja manualment.

6. Còpies de seguretat setmanals gratuïtes

Compto les còpies de seguretat com a funció de seguretat addicional, ja que poden sortir al rescat quan han fallat tots els altres mitjans.

InterServer proporciona còpies de seguretat setmanals regulars. No és tan espectacular en si mateix, però el fet que hi accedeixis fàcilment a través de la interfície del cPanel els converteix en un servei bastant decent.

7. Optimitzat per a WordPress

InterServer ha gestionat la plataforma de WordPress, però és una història per a un altre temps. Encara estic mantenint el meu cas de WordPress i tinc previst afegir-hi una revisió dedicada de WordPress InterServer en un futur proper.

De moment, però, deixeu-me dir-vos que InterServer actualitzarà WordPress automàticament per a vosaltres. És un fantàstic avantatge que millora la seguretat i estalvia molt temps. WordPress s’actualitza diverses vegades a l’any, al cap i a la fi.

8. scripts gratuïts abundants

Recordes com em van deixar sense paraules les infinites aplicacions que ofereix InMotion Hosting? Doncs bé, sembla que va trobar la seva coincidència davant d’InterServer, que té més de 450 aplicacions a l’espera de ser instal·lades.

Hi ha molts scripts gratuïts!

I només parlem d’allotjament Linux aquí. InterServer també ofereix una plataforma d’allotjament de Windows totalment funcional, que també en compte amb més de 150.

9. Devolucions prorrogades

InterServer té la garantia estàndard de devolució de 30 dies, però els clients de prepagament continuen cobrant. Si decidiu cancel·lar el servei a la meitat del termini, podeu contactar amb la facturació i demanar un reembossament per a la resta del període..

Generalment, la vostra sol·licitud serà aprovada. Mentre resteu dins dels termes del servei, obtindreu els vostres diners.

És molt dolç, especialment acompanyat de la garantia de bloqueig de preus. He de dir que els nois que hi ha darrere d’InterServer posen els seus diners a la boca i aspiren realment a oferir un servei honest i senzill..

Els contres d’InterServer

Per molt mèrits que tingui, l’Inter Server no és perfecte. L’empresa té els seus defectes. No mostren un gran impacte ni particularment obstaculitzadors, però sens dubte donen un bon tret en l’experiència de l’usuari final.

1. Poc lloc web

Si es tractés d’una revisió d’Interserver.net, hauria acabat sent força negativa. El lloc web de l’empresa no és la pitjor pàgina web que he vist, però pel que fa als allotjaments web no es troba gaire lluny del final de la llista.

La navegació pel lloc és correcta, però no puc sacsejar la sensació que les coses estan massa desordenades.

Una altra cosa que em va molestar immensament són els molts tipus d’introducció i la format general de Bacchanalia. No he escollit la gramàtica nazi de la vida, la gramàtica nazi m’ha escollit. Però encara.

Si mai no heu llegit una revisió InterServer a la vostra vida i heu visitat el lloc web de l’empresa, probablement navegueu fora abans de donar compte de les altres qualitats del servei..

Vull dir, el lloc web és la cara de l’empresa. Deixar-ho en desorden o, simplement per sota, tradueix la inclinació. Per sort, sé millor que jutjar un llibre per la seva portada.

Tot el mateix, espero que l’empresa resolgui el problema i policiqui el seu lloc web.

ACTUALITZACIÓ Febrer de 2019: el lloc web de l’empresa gaudeix d’un aspecte nou i fresc, nítid i informatiu. De vegades se sent una mica desordenada, però la millora és innegable.

2. Àrea de client confusa

L’àrea d’inici de sessió d’InterServer no és tan dolenta, però hereta alguns dels inconvenients de la pàgina web principal. Pot aparèixer com a força desordenada, amb moltes opcions presentades a la barra de navegació principal. Després, la majoria estan buides de manera predeterminada.

Massa controls per a un simple compte compartit, no?

Una mica massa i després una mica massa.

A més, no tots els controls funcionen bé.

Per exemple, hi ha un botó per descarregar les vostres còpies de seguretat. Vaig esperar que un fitxer descarregable fos a la meva gràcia en prémer-lo, però no va passar res com aquest. De fet, no va passar res. No hi havia cap llista de fitxers, comprimits o no, per descarregar. Només una pantalla en blanc.

Vaig consultar ràpidament amb l’equip d’assistència on estaven les còpies de seguretat. A la conclusió, hi ha còpies de seguretat existents (phew!), Però es troben en un ferm de cPanel. Això està bé, cPanel és bo per mantenir còpies de fitxers.

Però, per què voleu tenir el botó “Baixeu còpies de seguretat”??

I?

Recomanem InterServer?

Sí, ho fem.

És una empresa petita, però fiable, de forta aptitud tècnica.

I, tot i que hi ha algunes àrees que pot millorar (base de coneixement, l’àrea d’inici de sessió d’InterServer), on més compta l’entrega. Una bona autonomia, una excel·lent velocitat i un molt bon equip de suport, juntament amb el preu bloquejat per a la vida, la converteixen en una elecció màxima per a administradors web més inclinats tècnicament que esperen un trànsit moderat.

Més inclinada tècnicament, perquè la tecnologia és allò que es fa InterServer.

No és la interfície més fàcil d’utilitzar, però la infraestructura i la gent que hi ha al darrere ajuden a un munt.

A més, si heu de passar al següent nivell, VPS, sembla la companyia més probable que pugui fer-ho. Estic desitjós per començar la propera revisió InterServer per conèixer com es fija el seu servei VPS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map