Revisió FastComet: un cometa que flueix cap amunt o cap avall?

FastComet és un proveïdor d’allotjament de llocs web relativament desconegut, però en el moment que vaig veure el lloc de l’empresa vaig saber que el vaig consultar.


Només les dades en temps real i la mesura precisa podrien fer justícia a aquesta empresa geeky orientada a la tecnologia Em vaig inscriure, vaig crear un lloc bàsic de WordPress i el vaig connectar a eines de control robustes per lliurar la revisió de FastComet més detallada possible i per respondre a la pregunta:

El FastComet és bo?

Què és FastComet?

Amb seu a San Francisco, Califòrnia, FastComet va proporcionar inicialment administració i administració de sistemes exclusivament per a clients corporatius.

Quatre anys des de la seva creació, el 2013, la companyia va llançar una solució de hosting en núvol, obrint-se cap a clients privats i propietaris de petites empreses.

La visió tècnica de FastComet és evident. Amb vuit centres de dades als tres continents i un lloc web extremadament detallat, FastComet es veu obsessionat amb la tecnologia i la infraestructura.

Mai he vist una empresa d’hostalatge que presentés tanta informació des del punt de sortida. SiteGround s’acosta, però el nivell de detall i informació que comparteixen FastComet és una altra cosa.

Però aquesta obsessió es tradueix en un servei de qualitat?

Anem a veure què han de dir els números i en què es veu aquesta revisió de FastComet al 2019 en pocs mesos.

"Hosting per a dissenyadors i novells"

Horari:

99,99%

Velocitat de càrrega:

1.27s

Suport:

Excel·lent suport, excel·lent base de coneixement

Panell de control:

cPanel

TOTAL4

Els fonaments bàsics: suport, velocitat i suport de FastComet

1. Horari excel·lent: 99,99%

En el seu nucli central, l’allotjament de llocs web significa una cosa: fer accessible el lloc allotjat des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

L’hora d’hora determina si un servei és bo o mediocre.

En aquest sentit, FastComet sobresurt. Tot i que el lloc web de l’empresa no fa cap promesa, el que el meu lloc de WordPress gaudeix de temps és impressionant.

L’únic temps d’inactivitat registrat en els sis mesos de seguiment es va produir a l’octubre i no va ser prou llarg per situar la disponibilitat total per sota del 99,9%. Al voltant de 15 minuts d’aturada durant sis mesos és absolutament brillant.

Temps de vida mitjà 2018:

 • Agost – 100%
 • Setembre – 100%
 • Octubre – 99,97%
 • Novembre – 100%
 • Desembre – 100%

Temps de vida mitjà del 2019:

 • Gener – 99,99%

"FastComet manté un funcionament molt alt."

2. Molt bona velocitat

 • Temps de resposta raonable: 0,57 (8è)
 • Temps de càrrega raonable: 1,27s (11è)
 • Raonable amb càrrega: 1.05s (8è)

Nota: Si feu proves de velocitat al meu domini, els resultats poden variar una mica. Fins i tot des de la mateixa plataforma de proves, dues proves normalment mostrarien resultats lleugerament diferents. El meu lloc FastComet està allotjat a Londres, de manera que el vaig provar a les ubicacions del Regne Unit. S’han desactivat tots els plugins i la memòria cau del costat del servidor.

La velocitat és almenys tan important com el temps de funcionament. Els llocs web més ràpids mostren taxes de conversió molt més altes, un millor SEO i una major satisfacció del client. D’altra banda, els usuaris finals i els motors de cerca castiguen les pàgines lentes.

He provat FastComet amb tres eines diferents per obtenir el temps mitjà que triga el servidor a enviar el primer byte i a carregar completament la pàgina principal del meu lloc de WordPress.

Els resultats van ser molt bons. Tot i que el TTFB és una mica mitjà, el temps que es triga a carregar-se completament la pàgina només va ser segon a DreamHost. A l’octubre de 2018, però, tots els resultats van augmentar considerablement, i el temps que el lloc es va carregar va gairebé duplicar-se en el temps respecte al mes anterior.

La velocitat ràpida és agradable, però és igual d’important la manera de reaccionar el servidor quan s’empaperen de visitants. És per això que vaig anar a Load Impact i vaig enviar 50 usuaris virtuals per provar la resposta amb càrrega.

Rendiment de qualitat sota càrrega.

Velocitat i estabilitat caracteritzen els servidors FastComet.

FastComet funciona amb una estabilitat notable sota càrrega severa.

En el primer parell de mesos, el backend va trigar ràpidament, però els seus temps de resposta es van duplicar. Tot i així, els servidors FastComet manegen bé el trànsit, però la companyia ja va caure entre els 5 primers servidors més ràpids.

El gener del 2019 va obtenir el pitjor resultat fins ara, 2,03 segons. En comparació amb molts altres amfitrions, això encara és molt ràpid i és suficient per mantenir FastComet bé entre els 10 primers llocs.

Els resultats globals cronometrats per FastComet van ser molt estables i bastant ràpids. El temps mitjà de resposta és de només 0,92 segons, però he d’aclarir que gairebé s’ha duplicat després dels dos primers mesos de les proves. Inicialment, estava per sota dels 0,50 anys.

FastComet fa una còpia de seguretat del seu impecable temps de vida amb una velocitat decent.

Temps de resposta mitjà 2018:

 • Agost: 0.40 anys
 • Setembre – 0.43s
 • Octubre – 0,65 anys
 • Novembre – 0,68 anys
 • Desembre – 0,59 anys

Temps mitjà de resposta 2019:

 • Gener – 0.64 anys

Pàgina totalment carregada 2018:

 • Agost: 0,92 anys
 • Setembre – 0,79 anys
 • Octubre – 1.51s
 • Novembre – 1,65 anys
 • Desembre – 1.57s

Pàgina totalment carregada 2019:

 • Gener – 1.19 anys

Resposta en càrrega 2018:

 • Agost: 0.45 h
 • Setembre – 0.40 anys
 • Octubre – 1.10s
 • Novembre – 1.10s
 • Desembre – 1.23s

Resposta en càrrega 2019:

 • Gener – 2.03s

"Servei molt ràpid que maneja els picos de trànsit amb facilitat."

3. Suport excel·lent

He expressat en el passat el sentiment que les empreses més petites proporcionen una millor experiència al client. FastComet sembla demostrar aquest punt perquè té una base de clients relativament petita i un suport excel·lent.

Els californians tenen una poderosa infraestructura que mantenen reals experts en hosting. Consulteu les publicacions del bloc tècnic a FastComet.com o les entrades de la base de coneixement per veure-les per vosaltres mateixos.

Per a aquesta revisió de FastComet, vaig xerrar amb suport en diverses ocasions i inevitablement vaig obtenir respostes ràpides, amables i útils. Tant és així que no estic segur del que és el millor proveïdor de serveis d’aquesta categoria.

Fins fa poc, SiteGround era el número u indiscutible, però si hagués de comparar el suport FastComet i el SiteGround, em pressionaria assenyalar el guanyador clar. FastComet té, sens dubte, un equip de suport estel·lar.

La base de coneixements que manté FastComet està molt ben detallada i ofereix un munt de tutorials i guies útils.

"Un dels millors, si no el millor, equips de suport en el sector de l’hostaleria."

Els avantatges de FastComet

De fet, es pot escriure diverses ressenyes de FastComet només sobre les funcions que s’inclouen per defecte a la solució compartida de l’empresa. Però com que vull acabar aquesta particular revisió de FastComet abans de finals del 2018, mencionaré breument només els aspectes més impressionants dels plans FastComet.

1. Recursos del pla dedicat

Un dels principals inconvenients de l’allotjament compartit és la distribució desigual de recursos. De vegades, un lloc mal codificat o piratejat pot disminuir la potència del servidor, alentint la resta de noms de domini allotjats allà.

FastComet promet un aïllament del compte molt bo i recursos dedicats a cada lloc.

FastComet concedeix recursos dedicats a cada usuari compartit.

Ja sabeu què obté amb cada pla de FastComet.

Aquesta és una excel·lent notícia a diversos nivells. L’aïllament avançat del compte augmenta la seguretat, mentre que els recursos dedicats garanteixen el rendiment i també mostren clarament què obtindreu si actualitzeu cap a un pla més gran.

2. Excel·lent infraestructura

Vuit centres de dades sonen impressionants perquè ho són realment.

ACTUALITZACIÓ: A partir del 2019, FastComet compta amb 10 centres de dades.

FastComet també té servidors optimitzats. Els discs SSD a tota la taula i uns quants impulsors de velocitat ofereixen un rendiment estel·lar. La compressió GZIP agressiva, el contingut optimitzat del navegador, la compressió de dades sense pèrdues, la càrrega asíncrona de recursos i Keep Alive estan habilitats de manera predeterminada en tots els comptes compartits.

I si aquest balbuceig tècnic sona tan brillant com sospito que pot ser, no us preocupeu perquè no haureu d’entendre res..

És prou bo que els usuaris de FastComet sàpiguen configurar aquestes tecnologies perquè tots els llocs allotjats amb l’empresa funcionin a nivells òptims.

3. Còpies de seguretat regulars

Les còpies de seguretat i les dades digitals haurien d’anar de la mà. Sempre.

Especialment quan les dades en qüestió es mostren a Internet perquè el món les pugui veure i utilitzar.

FastComet crea còpies de seguretat automàtiques de fàcil accés mitjançant cPanel. Dos dels plans de la companyia conserven còpies dels darrers set dies, mentre que el pla més gran dels darrers 30.

4. Transferència de domini gratuïta

FastComet solia tenir un registre de domini gratuït per a tota la vida, però, lamentablement, aquesta funció es va suspendre.

Tot i així, la companyia ofereix un substitut sòlid, transferència de domini totalment gratuïta. De manera predeterminada, les transferències de domini afegeixen un any addicional al registre existent.

En altres paraules, traslladar el vostre domini a FastComet us donarà un any de registre gratuït.

A més, FastComet ofereix tarifes de renovació extremadament temptadores, ja que l’empresa només cobra la taxa de registre dels seus clients.

5. Seguretat molt forta

FastComet fa de la seguretat part integrant dels seus serveis.

L’aïllament avançat del compte mitjançant CageFS i Cloud Linux garanteix que un lloc infectat no difondria programari maliciós al servidor.

L’empresa Web Firewall (WAF) està optimitzada per als sistemes de gestió de continguts més populars com Magento, WordPress i Joomla. Bloca el 99% de tots els intents per obtenir accés no autoritzat als llocs allotjats.

La seguretat és una prioritat màxima a FastComet.

BitNinja afegeix una altra capa de protecció aturant injeccions de scripts, atacs DDoS i XSS.

Si tot plegat es dirigeix ​​cap al sud, l’equip de vigilància i seguretat de FastComet està a punt les 24 hores del dia. Poden contenir qualsevol pirateig en pocs minuts, escanejar i netejar el compte d’usuari afectat.

6. Eines avançades per a desenvolupadors

FastComet certament és fàcil d’utilitzar, però això no s’aconsegueix a costa d’usuaris més avançats.

Per contra, qui tingui coneixement i desig pot utilitzar una àmplia gamma d’eines per a desenvolupadors. WP-CLI, bash, Drush, Laravel, Genesis i Symphony són només alguns dels molts mòduls i instruments disponibles en tots els plans compartits.

GIT també es preinstal·la.

7. Ubicacions de diversos centres de dades

Teòricament, tenir el vostre lloc més a prop d’on prové la majoria del trànsit produeix un millor rendiment global. Vaig provar aquesta teoria mentre preparava la meva imparcial revisió de l’allotjament web de FastComet aconseguint punts de referència de velocitat de tot l’Atlàntic i veia temps de resposta més lents..

FastComet té dos servidors a Àsia i tres a Europa i als Estats Units.

8. Molts Freebies

Tots els plans compartits de FastComet inclouen SSL gratuït, una suite de SEO, un client de xat gratuït i una quantitat de diners publicitaris de 75 dòlars.

Tot i que no obtingueu un cupó de FastComet des d’un lloc amb descompte, sou un bon preu, no hi ha dubte..

9. Garantia de devolució de 45 dies

La majoria de les empreses d’allotjament ofereixen garantia de devolució de 30 dies. FastComet, de la mateixa manera que HostGator, s’allarga fins als 45 dies, la qual cosa és excel·lent. Un mes amb prou feines és suficient per provar adequadament un host web.

45 dies donen més espai per a experimentació i realització de proves.

10. Migracions gratuïtes

FastComet l’ajudarà a copiar un lloc existent als seus servidors. El pla més petit només concedeix una migració, mentre que els altres dos fins a tres llocs.

Vaig demanar suport tècnic sobre aquestes limitacions i em van dir que són negociables dins de la raó.

No està malament.

11. Preu senzill

FastComet assumeix un enfocament de càrrega força innovador.

Les tarifes inicials són considerablement inferiors a les que s’esperaven quan s’aproxima el termini de renovació. Aquest és el bit estàndard i s’exposa amb claredat.

Tanmateix, les tarifes inicials anunciades són planes, que no canvien en funció de la durada del període inicial.

Això simplifica les coses considerablement, ja que podeu obtenir un allotjament assequible durant un mes o uns anys més.

És refrescant veure tanta senzillesa.

Els contres de FastComet

FastComet s’està convertint en un dels millors amfitrions que he revisat aquí al Tribunal d’Allotjament, però no és impecable. Per una banda, l’allotjament de WordPress FastComet és exactament el mateix que l’oferta compartida estàndard. Però no és aquest el principal problema.

1. Màrqueting enganyós

Sembla que els equips de màrqueting FastComet i InMotion han anat a la mateixa escola. Les dues companyies fan servir una eina de comparació directa entre elles i els seus competidors.

L’auto-promoció enganyosa és pitjor.

Aquestes velocitats no es revisen.

La majoria de les persones que llegeixen les ressenyes d’allotjament, FastComet o d’una altra manera, rarament revisen més de tres empreses, de manera que els costa jutjar de manera objectiva si la comparació que es troba a FastComet.com és veraç..

Permeteu-me ajudar-vos allà: no ho és.

L’avantatge de velocitat presentat de manera destacada no queda lluny de la veritat, com podeu veure en el nostre cas d’estudi.

A FastComet.com podeu veure comparacions directes com FastComet vs GoDaddy, FastComet vs HostGator, etc., però aquestes mesures detallades sovint contenen informació errònia..

ACTUALITZACIÓ: FastComet va llançar una nova iteració del seu lloc web a l’estiu del 2019. La comparació directa ara és molt més precisa. Si rep actualitzacions periòdiques, FastComet es quedarà amb una sola informació a la meva revisió.

2. Espai de disc limitat

Tots els plans de FastComet tenen espai limitat en disc. En general, els límits són raonables, però són tots iguals.

15 GB per al pla més petit són més que suficients perquè de totes maneres pot tenir un lloc allotjament. No obstant això, la tapa de 35 GB en la major de les tres ofertes podria sentir-se per usuaris amb diversos llocs web.

Us recomanem FastComet?

Sí!

FastComet és una empresa relativament petita que ha invertit fortament en infraestructures massives i modernes, i és important.

Un temps de treball impecable, una velocitat molt bona, un excel·lent suport i una gran quantitat de tecnologies disponibles per a principiants i administradors web experimentats, fan de FastComet un amfitrió molt fort.

El preu és just i senzill, mentre que el valor proporcionat a canvi és senzillament impressionant. A més, l’empresa ofereix tota la gamma de productes d’allotjament perquè les empreses taht puguin créixer fàcilment. A primera vista, el FastComet VPS i les solucions dedicades semblen prometedores.

Sens dubte, aquesta és una de les millors empreses d’allotjament web que he comprovat, però si no esteu d’acord amb la meva revisió de FastComet, deixeu una línia a sota o consulteu els altres amfitrions que hem revisat aquí, al Tribunal d’allotjament..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map