Motorul WP – Este justificat Hype-ul?

Timpul de a revizui serviciile gestionate de WordPress este în sfârșit aici!


Voi da startul acestui nou capitol din viața Tribunalului de găzduire cu cel mai bun bani pe platforma WordPress pe care îi puteți cumpăra.

Revista mea de la WP Engine urmează aceeași metodologie de testare detaliată și minuțioasă pentru care se cunoaște Tribunalul de gazduire.

Cu toate acestea, criteriile de clasare sunt și mai stricte, deoarece soluțiile WP gestionate ar funcționa mult mai bine decât pachetele de hosting partajate.

M-am înscris cu această gazdă WordPress dedicată acum peste doi ani pentru a monitoriza performanța, securitatea și asistența acesteia. Desigur, am răsfoit numeroase recenzii ale WP Engine, trimise de utilizatorii finali și create de colegii testatori, pentru a avea o idee mai bună despre acest serviciu..

Iată ce am găsit.

Ce este motorul WP?

WP Engine nu este tipicul furnizor de găzduire de site-uri web.

Compania seamănă mai mult cu un furnizor de servicii, deoarece platforma sa este adaptată într-un mod unic. Funcționează numai pentru site-urile WordPress și chiar și cele găzduite cu anumite restricții.

Acesta este motivul pentru care comparațiile precum WP Engine și Bluehost sunt destul de greșite. Deși este adevărat că acesta din urmă oferă și găzduire WordPress gestionată, primul este specializat exclusiv în crearea unui popular sistem de gestionare a conținutului rapid, sigur și fiabil.

Am revizuit o mână de cele mai bine gestionate gazde WordPress și niciunul nu se apropie chiar de ceea ce a dezvoltat WP Engine.

Desigur, toate lucrurile grozave vin la un preț și acest serviciu nu face excepție, dar mai multe despre avantajele și contra de la WP Engines.

"Găzduire excelentă WordPress pentru dispozitive & Intreprinderi"

Uptime:

99,99%

Viteza de încărcare:

0.57s

A sustine:

Absolut de top

Panou de control:

Proprietate

OVERAL4.3

Elementele esențiale – WP Motor Uptime, viteză, suport

WP Engine uptime, viteză și asistență specializată permit o soluție de găzduire foarte promițătoare.

1. Super Uptime

WP Engine este o soluție de găzduire rapidă. Serios rapid.

Cu siguranță este cea mai rapidă gazdă pe care am revizuit-o aici pe Hosting Tribunal. Atât interogările de backend, cât și cele de frontend sunt difuzate în mai puțin de 0,2 secunde.

Multe gazde dedicate WP își optimizează serverele pentru CMS. De obicei, astfel de eforturi dau rezultate, dar WP Engine depășește așteptările cu o marjă destul de mare.

Din numeroasele teste pe care le-am efectuat este evident că inginerii WP Engine și sysadmins sunt adevărați maeștri ai ambarcațiunii lor. În mod clar, sunt bine versați în toate aspectele pe care le are WordPress (și nu sunt atât de puține) și cunosc propriul mediu de găzduire în interior.

Acesta din urmă este conceput doar cu WP în minte și este proiectat bine.

Iată ce spun numerele reci despre viteza WP Engine pe frontend:

Viteza medie în 2019:

 • Ianuarie – 0.145
 • Februarie – 0.121s
 • Martie – 0.201s
 • Aprilie – 0.143s
 • Mai – 0.139s
 • Iunie – 0.122s
 • Iulie – 0.143s
 • August – 0.139s
 • Septembrie – 0.188s
 • Octombrie – 0.153s

WP Engine Timp complet încărcat în 2019:

 • Ianuarie – 0.988s
 • Februarie – 1.12
 • Martie – 0.957s
 • Aprilie – 1.01s
 • Mai – 0.849s
 • Iunie – 1.14
 • Iulie – 1.21s
 • August – 0.949s
 • Septembrie – 1.19
 • Octombrie – 0.931s

Backend-ul este, de asemenea, impresionant, depășind mediul comun SiteGround confortabil.

50 de utilizatori simultan și peste 300 de conexiuni simultane nu au încordat nici măcar cel mai mic dintre planurile WP Engine.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, pe baza testelor de viteză, WP Engine depășește serverele private virtuale. Aceasta nu ar trebui să fie o surpriză atât de mare, deoarece nu contează doar puterea de calcul brută. Un VPS are nevoie de o expertiză tehnică considerabilă pentru a putea oferi experiența supremă a WordPress.

Echipajul WP Engine are această expertiză.

Verdict: cea mai rapidă gazdă WordPress pe care am observat-o. Pe baza numerelor, platforma WP Engine poate rivaliza cu soluțiile VPS.

2. Timpul de funcționare al motorului WP – 99,99%

Am început să-mi monitorizez site-ul web WP Engine încă din 2017. Nu intenționam să finalizez această revizuire WP Engine până în 2019, dar pe partea strălucitoare am date de peste 22 de luni.

Site-ul meu WPE afișează în continuare 99,99% disponibilitate. 

Este pur și simplu incredibil, dar sistemul de monitorizare StatusCake trebuie să raporteze în mod fals, așa că trebuie să-mi alung necredința și să accept numerele.

22 de luni și, după numărare, timpul de oprire este mai mic de o zecime de procent.

Discut despre prețul WP Engine mai jos (spoiler: nu este ieftin), dar când citiți despre planurile companiei, țineți cont de timpul de funcționare și de viteza obținută în schimbul investiției..

Pentru investiții este – WP Engine este o soluție de găzduire concepută pentru a vă ridica prezența online printr-un serviciu stabil și rapid. Nu este pentru bloguri casual, dar se potriveste perfect firmelor mici, site-urilor în creștere și chiar a monștrilor de trafic.

Fără licărire.

Verdict: timp de dezactivare statistic neglijabil pentru doi ani de monitorizare. Incredibil.

3. Suport motor WP – Stelar

Oamenii care lucrează la WP Engine sunt tocilari WordPress. Chiar dacă sunt încă în întâmpinarea oricăruia dintre ei personal, pasiunea lor față de CMS-ul popular este evidentă. Toți agenții de asistență tehnică cu care am luat legătura erau foarte informați și dornici să ajute.

Chiar și agenții de vânzări cu care am vorbit erau destul de familiarizați cu WordPress și cu mediul de găzduire propriu al companiei lor. Acesta nu este un lucru mic, deoarece de multe ori agenții de vânzări sunt mult mai buni la închiderea tranzacțiilor decât la explicarea lucrurilor.

Nu aș clasifica WP Engine cel mai bun în industria de hosting, deoarece cunoștințele lor sunt în mare parte specializate în WordPress, dar orice se încadrează în domeniul lor de expertiză este acoperit excelent.

Verdict: suport de top care poate rezolva orice problemă WordPress.

Profesioniști WP Engine

WP Engine face un lucru – găzduiește site-urile WordPress – și se descurcă foarte bine. Iată care sunt principalele puncte forte ale platformei care au stabilit-o printre liderii soluțiilor WP gestionate.

1. Versatilitate

WP Engine este potrivit pentru marketing și dezvoltatori deopotrivă.

Datorită arhitecturii unice a platformei, dezvoltatorii au o libertate mult mai mare decât oferă gazda comună comună.

WP Engine oferă o versatilitate inegalabilă.

Pe de altă parte, compania are o echipă de bord proactivă și cu cunoștințe pentru a ajuta maeștrii web fără experiență să meargă. Sunt o mulțime de pasionați de WP, care vă pot răspunde la o mare varietate de întrebări care vă vor ajuta să vă dezvoltați, să comercializați și să vă dezvoltați site-ul.

2. Securitate

Un lucru care iese în evidență este cât de serios WP Engine ia securitatea. Vorbesc adesea lung despre funcțiile de securitate pe care le au gazdele, deoarece securitatea este fundamentală.

Dacă credeți că timpul de întrerupere și viteza de încărcare lentă sunt proaste pentru reputația dvs. online – și sunt rele, fără îndoială, considerați ce ar putea face o pagină web defacedă sau datele utilizatorului furate.

WP Engine face mai multe lucruri pentru a spori securitatea la nivelul întregului sistem:

 • Oferă o izolare puternică a contului
 • Nu permite anumite pluginuri
 • Instalează actualizări automate
 • Implementează reguli specifice de securitate WordPress
 • Implementează 2FA
 • Menține atenuatoare DDoS
 • Scanează cu instrumente de detectare automată a amenințărilor

3. Soluții personalizate pentru Enterprise Hosting

Datorită specialiștilor săi foarte cunoscuți, WP Engine poate ajuta întreprinderile de orice dimensiune să beneficieze de cele mai optimizate performanțe WordPress.

Dacă nu aveți idee ce să introduceți – sau, într-adevăr, unde să găsiți – dvs. htaccess, WP Engine vă poate ajuta. Dacă vă teme că site-ul dvs. poate utiliza SEO suplimentar sau optimizarea vitezei, WP Engine va avea răspunsul sau va pune în mâinile dvs. instrumentele potrivite pentru a-l găsi singur.

Compania planifică o scară minunată, astfel încât să îți poți dezvolta afacerea online fără probleme, beneficiind în același timp de multiplele beneficii pe care le aduce performanțele deosebite. Datorită funcțiilor precum tehnologia patentată LargeFS, puteți extinde la scară infinită.

Instrumente de marketing dulci și puternice vă așteaptă la apăsarea unui buton.

Și partea cea mai bună?

Nicio creștere nu este suficient de mare pentru a compromite timpul de încărcare rapid (indiferent de numărul de vizitatori), securitatea de neatins și timpul de funcționare impecabil.

Toți acești factori au combinat experiența utilizatorului, ceea ce contribuie foarte mult la SEO de la un moment la altul.

4. Soluții personalizate pentru dezvoltatori

Dacă te-ai gândit chiar și pentru o secundă că recenzia mea detaliată a epuizat deja toate soluțiile personalizate pe care le oferă WP Engine, stai bine – există multe altele.

WP Engine este o construcție extrem de tehnică care contribuie puternic la universul WP. Oamenii care lucrează acolo știu foarte bine ce este nevoie pentru a rula și dezvolta un site WordPress complex.

Acesta nu este un lăudabil gol sau un limbaj generic de marketing.

WP Engine dezvoltă (încă în versiune beta, dar avansează rapid) propriul DevKit care permite o dezvoltare locală rapidă. Este rapid, deoarece DevKit conține o versiune locală a întregii configurații WordPress pentru a vă implementa, testa, debug și re-testa la testare.

Desigur, colaborările sunt posibile, printre altele, cum ar fi selecția versiunii PHP, Genesis CLI, xdebug, plus accesul WPEngine sFTP și SSH Gateway, pentru a împinge și a trage înapoi și înapoi serverele WP Engine și multe altele.

Serios, WPE DevKit este un cuțit de armă și un cuțit elvețian într-un singur pachet!

5. Cadrul Genezei

Acesta este un amestec între cele două puncte anterioare, deoarece permite dezvoltarea și desfășurarea rapidă, ajutând atât dezvoltatorii, cât și proprietarii de afaceri (care angajează dev-uri) să plece rapid de pe teren.

Geneza este o bază solidă pentru orice site WordPress, oferind securitate și performanță cu unele caracteristici integrate integrate SEO.

(Da, este mult mai bine decât editorul Gutenberg.)

6. Teme StudioPress

Ce mai face WP Engine?

Vă oferă 36 de teme premium cu care puteți juca, modifica și utiliza. Sunt construite cu cadrul Genesis, care le face să funcționeze deosebit de bine pe serverele WP Engine. 

După cum vă puteți imagina, editați și modificați-le este o briză.

Dragă, nu-i așa?

7. Apel la bord pentru utilizatorii Enterprise

WP Engine vine în întâmpinarea întreprinderilor mici, dar știe, de asemenea, cum să se ocupe de proiecte masive. Nu are sens decât, în caz contrar, o mare parte din resursele nelimitate ale platformei ar risipi.

Unul dintre primii utilizatori ai întreprinderii de servicii premium este un apel la bord și un administrator de cont dedicat, care pune un cu totul alt sens în termenul „servicii gestionate”..

8. Evaluarea codului

Acesta este un alt serviciu la nivel de întreprindere.

O echipă specializată WP Engine examinează codul și performanța site-ului dvs. WP gata de lansare. Prin testări amănunțite, ei încearcă să optimizeze noul site web, astfel încât odată ce funcționează la niveluri optime din start.

9. Migrații automate

Există o modalitate ușoară de a muta site-ul dvs. la WP Engine. Nu este la fel de perfect ca o migrație gratuită gestionată în întregime de gazda primitoare atât de populară între gazdele partajate precum SiteGround și HostPapa, dar este foarte ușor, cu toate acestea.

Încă un alt instrument proprietar, pluginul de migrare WP Engine vă poate ridica instalarea WordPress existentă de pe serverele altei gazde și o poate copia în mediul WP Engine.

Poate suna complicat, dar funcționează destul de bine. Poate fi deosebit de util dacă sunteți un distribuitor WP Engine care încearcă să câștige peste noi clienți.

Și partea cea mai bună? Deoarece este un plugin, îl puteți folosi oricând doriți, oricât de multe ori doriți.

10. Garanție de înapoiere de 60 de zile

WP Engine costă o sumă grea, dar o puteți testa o perioadă destul de îndelungată. Standardul industriei este să ofere doar o lună de găzduire în cadrul garanției de returnare a banilor, dar WPE durează de două ori mai mult.

Ceea ce nu este nimic de încruntat.

WP Motor Cons

Oricât de grozav este, WP Engine nu este un serviciu fără cusur. Oricât de puține ar fi acestea, contra ei sunt prezenți.

1. Capacele tari pe planuri

Recenzia mea pentru WP Engine are o secțiune întreagă dedicată planurilor companiei, dar un lucru iese în evidență și merită o mențiune de unul singur: capacul pentru vizitatori.

Vezi, fiecare plan WP Engine vine cu o limită stabilită de vizitatori lunari. Dacă site-ul dvs. generează mai multe accesări unice, site-ul nu va coborî și nici performanța acestuia nu va suferi. Cu toate acestea, bugetul dvs. ar putea avea un efect, deoarece toți vizitatorii peste limita specificată vor aduce taxe suplimentare.

Desigur, multe alternative WP Engine care oferă niveluri similare de servicii implementează astfel de capace.

În mod obișnuit, aceștia susțin că este din motive de performanță – să nu supraîncărcați serverele și astfel – dar atunci când este aplicat atât de strict, deseori este o apăsare către un plan mai mare și mai scump.

2. Fără gazduire prin e-mail

Iată o surpriză: vă conectați la panoul de control al motorului WP Engine și … nu există controluri prin e-mail. Pentru că nu există un serviciu de e-mail.

Acordarea, găzduirea de site-uri web și găzduirea prin e-mail sunt două lucruri diferite, dar marea majoritate a gazdelor web oferă ambele. Comparați WP Engine cu Bluehost sau Dreamhost – alte gazde de calitate cu oferte gestionate WP – și acesta este un dezavantaj evident..

Da, știu că WPE este un furnizor de servicii și nu o gazdă web obișnuită, dar ar fi putut încorpora emailuri în portofoliul său printr-un terț.

Cu toate acestea, nu trebuie să aveți grijă independentă de dvs., și este ceva de care utilizatorul.

3. Pluginuri interzise

Adevărul să fie spus, nu sunt 100% sigur cât de corect este să menționez lista de pluginuri neautorizate pe care WP Engine le menține, deoarece pentru mulți va fi un inconvenient minor și nimic mai mult.

În orice caz, iată afacerea: WP Engine, în principal din motive de securitate, dar și din cauza problemelor de performanță, nu permite instalarea și rularea unei mână de plugin-uri WordPress..

Acum, lista nu este atât de scurtă și veți găsi acolo mulți fani preferați, dar intrările din lista de pluginuri permise fac treaba la fel de bine dacă nu chiar mai bine în mediul WP Engine.

Totuși, aruncați o privire la listă, mai ales dacă intenționați să migrați și sunteți obișnuiți cu anumite funcționalități.

Recomandăm motorul WP?

Absolut!

În numele obiectivității și amănunțimii, am studiat cu atenție limitările platformei pentru această revizuire WP Engine, dar adevărul este că aceasta este una dintre cele mai bine gestionate soluții WordPress pe care banii le pot cumpăra.

Acordat, nu este ieftin, dar de ce ar fi? Serviciul este sublim, reglat la perfecțiune de mâini iscusite, lustruit și optimizat dincolo de mijloacele și cunoștințele celor mai mulți furnizori de hosting.

Desigur, va costa mai mult.

Însă sunt bani bine cheltuiți, deoarece în ceea ce privește gazdele WordPress dedicate, WP Engine este un interpret de excepție.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map